tonight

Mamma väckte mig precis, vi ska ner på stan om en timme och handla lite till ikväll :) Idag är mitt humör på topp alltså,redo för nyår.
Föressten så fungerade solduschen skitbra, jag är brun och de ser fint ut :):)
Nu måste jag gå, ha en trevlig nyår, puss!


:)

Ikväll har jag varit vid pappa, ätit mat och haft jättekul, vi har iallfall samma humor har jag märkt :) min bästa pappa!
Annars har de inte hänt så mycket, testade den nya solduschen idag, de gav ändå rätt bra resultat, har också köpt lite grejer på stan så  och fixat mina naglar! Nu är jag redo för nyårsafton.
Just nu ser jag lite på kniven i hjärtat, jag vet att jag e beroende, can't help it!
Ska försöka sova tidigt ikväll så jag orkar med allt imorgon :)
nik



du har precis åkt ner typ tre trappsteg, skämmer ut dig själv totalt, va dig själv istället..

inte samma sak

Jag la mig rätt tidigt igår men hade fortfarande svårt att somna, har ingen aning om när jag lyckades men rätt sent ändå tror jag, är astrött just nu, palla.
Ska snart äta frukost och sånt, sen ner på stan, skriver senare, puss :)
nik

mi corazón


tu eres mi vida, todo el amor

jag vill va med dej

Har bara tagit det lugnt idag,kollade på paradise och vid tre fick jag sällskap av lina & hanna. Har käkat maxmat med mamma ikväll, känns inge vidare bra, men vad ska man göra..
Snart ska jag duscha och göra skrubb och allt såntdär inför imorgon, sen ska jag upp tidigt och vid tolv ska vi vara vid studio blå!
Efter det måste jag köpa lite grejer på stan, vi ska också handla käk till nyår, jag ser fram emot onsdagen väldigt mycket, ge mig :)
Nu ska jag fortsätta dreggla över amir haha, pusss nik

kih



amir? jatacktacktack


nik

29

På något konstigt vis lyckades jag somna runt sju imorse, jag visste inte ens om det själv utan lina påminde mig om det precis.Det är farligt att vara så trött att man inte kommer ihåg, idag ska jag därför bara vila och fortsätta se på paradise maraton, men först ska jag käka.
slappisdagar innan nyår, ladda batterier.

En rolig grej jag precis fick veta är att jag glömde plocka ur diskmaskinen igår, eller det visste jag ju såklart att jag skulle göra, men sen glömde jag bort och mamma har gjort det imorse och försökt skramla så mycket som möjligt för att jag ska vakna,men jag har inte märkt ett dugg, så sorry mamma det fungerar inte:)
nik

you made your bed now lay in it

Jag har inte gått och lagt mig ännu, lär inte göra det på ett tag heller. Det är jobbigt när man egentligen är trött men det inte går att sova. Kan inte få bort kniven i hjärtat från mitt huvud heller, funderade helt ärligt ett tag på att se om den, men får väl vänta några dagar iallafall.Det är egentligen inte rätt tillfälle för mig att se filmer med kärlek och allt de, för man blir ju typ kär själv när man ser det, på något konstigt vis.Äsch.. jag är hellre kär i filmen än kär på riktigt så vafan skitsamma.

Jag och lina pratade om nyår förut, man ska ju inte planera och längta för då blir man bara besviken,men hur ska man kunna låta bli? jag hoppas att det  blir både mysigt och roligt sen om de inte blir de, shit happens,man får väl göra det bästa utav situatonen. Jag har iallafall klänning, skor.. allt. Finns inget jag behöver oroa mig för vilket känns skönt.

jag skriver bara för att fördröja tiden nu, som ni kanske märker haha, totalt ointressanta grejer men jag kan verkligen inte sova, imorgon har jag ingen aning om vad jag ska göra heller, gotland är ett rätt tråkigt ställe. Men på tisdag händer det grejer, hoppas det blir bra resultat :)

nik


hjärtat

Stannade hemma ikväll istället, har precis sett kniven i hjärtat. Kommer fan se om den imorgon igen, jag tyckte den var grymt bra, men jag gillar ju såna filmer!  Är inte ett dugg trött, vill se mer nu, kommer bli besatt av detta haha. synd att de inte kom ut en till film.
Nu ska jag se om lina är vaken, sen försöka sova, puss
nik


hemmafester och en stulen bil

ja,vad har jag gjort idag? exakt ingenting ungefär, legat i sängen  hela dagen och sett på paradise hotel, verkar som de är något slags maraton, jag klagar inte, jag gillare.
Har också ätit mat med mamma, städat lite så har ju inte bara degat iallafall.
Gick och duschade vid åtta, gjorde mig iordning för vi hade planer för kvällen men dom kraschade och nu sitter man här, iordningfixad utan något att göra, kanske var det meningen? de är ju trotsallt söndag.. Funderar på att ta av allt smink jag precis lagt på och se film, jag tror jag behöver sova för mitt humör svänger.
Jag börjar få panik, över vad vet jag inte, konstigt va? kan handla om de nya året, vem vet. Hoppas på en fin nyår detta år, annars vet jag inte vad jag gör..
dags att göra något nu, pussspeacepussspeace. nik

gammal bild från åttan trorja, haha.. the ladies

enkelhet

alla drömmar vi har drömt
de vackra som vi nästan glömt

det är glömt nu, du med.

igår satt vi och drack lite med ett par kompisar, och en asskön spansk kille från venezuela, fick öva mina spanskakunskaper, men han kunde ju engelska också såklart.
Det blev väldigt sent, kom hem innan fyra någongång trorja, somnade nästan direkt och sov till ett idag. Nu väntar jag på att lina ska komma hit så vi kan se på film och bara mysa.


jag måste komma ihåg vilken datum det är idag, för från och med idag existerar du inte längre.


nik

:)

Det var mysigt hemma vid mormor idag, och jag har nog den världens skönaste morfar, helt klart.
Har haft svårt att bestämma vad vi ska göra ikväll, men isabella är iallafall påväg hit så jag ska städa upp lite på mitt rum och sen ska vi + lite fler tjejer nog åka ut till hennes pappa och bada utejacuzzi :) hur mysigt som helst.
pusss, nik

fredag

inatt har jag kanske sovit tre timmar, inte så kul. gick upp vid typ elva, pappa kom och hämtade mig kl tolv för att vi skulle spela bowling. det gick ganska bra. jag skulle få tusen spänn om jag slog pappa i en serie, vilket jag trodde att jag skulle göra. men vi båda spelade jättebra så i första serien spelade vi lika och i andra så slog han med med 5 käglor, surt som fan. efter bowlingen kom mamma och hämtade mig för att vi skulle till min moster och äta middag. gott men ganska tråkigt.

nu är jag hemma, väntar på att jocke ska sluta jobba. dock vet jag inte om han ska va med nån robban stainienkjneoigner eller inte. så det återstår att se.

jag undrar varför kul och jul rimmar, för jul är verkligen inte kul

isa                                                                                                                     

keep going right back to the one thing that i need to walk away from

Som ni ser har lina haft lite kul i bloggen, ja.. vad ska man säga? småbarnen måste ju få leka lite ibland.
Mamma väckte oss vid halv tolv och sa att vi skulle åka till mormor och äta vid två, hmm undra om vi får julmat, he he.
Lina snodde min cykel och har åkt hem, vi ska nog träffas sen igen, kanske gå in på stan en stund.
Men nu måste jag fakitskt duscha och jag ska hinna till två, ska nog testa min nya platttång nu också, hoppas den e bra.
puss/ nik

Mytto!

Vill bara klargöra att nikki e ett mytto, om hittar på de ena och de andra.
inte okej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


flippat!

nu äre det gäster i huset igen och vi har druckit champagne, lina är lite sur på mig just nu och har slått mig ett par gånger, vet inte riktigt hur jag ska hantera denhär situationen men jag vet hur myckte hon tycker om mig egentligen, kärlek börjar ju alltid med bråk, visst?
Hon gnäller på att jag är dum, så jag ska ge henne lite godis, chips och grejjer så hon blir glad igen, Hon älskar socker och fett, det gör henne glad. Men jag tycker om henne lika mycket för det. Hon snarkar också, fast hon påstår att det är jag som snarkar, men hon gör iallfall roliga ljud i sömnen.
Hon tänker straffa mig genom att inte ge mig något godis, shit happens, jag har ostbågar. Hon kommer slå mig snart igen, jag känner det på mig, kanske ska ringa BRIS?
njee, jag gillar henne väldigt mycket och nu ska vi se på film tillsammans, jag och min kära efterblivna vän. Mamma sitter nere och festar, vi ska upp tidigt imorgn och gå på stan, de betyder att jag och lina måste få upp henne, de blir nice, Dags för lite hämnd.
puss och kram, lina är beest. ( sajk)
nik

i love u ödslish!

juldagen

hallå hallå, jag har inte skrivit på länge och jag har egentligen ingen lust nu heller. menmen. jag har haft en dålig jul, otippat va? nej inte särskillt med tanke på att jag nog aldrig haft en bra jul. jag orkar heller inte skriva om vad jag har gjort, för det skulle ändå inte vara intressant.

just nu är jag vid min pappa, vi har käkat middag med släkten. ganska kul. pappa hämtade mig förut, han hade med sig ett äpple till mig för att han visste att vi inte skulle få någon god mat. han är så söt! :)

ikväll ska jag va med ida, vi ska bara ta det lugnt och så :)

puss isa

:)

idag har varit en skön dag, ätit massor med julmat,  godis och allt såntdär igen. Fast när wille kom skrattade vi nog bort hälften av allt vi tryckt i oss. Mamma tvingade i oss ris ala malta också och efter det rullade jag och lina upp på mitt rum, har sett lite paradise hotel, slockande en stund. Lina sover fortfarande och jag vågar inte väcka henne för då kanske hon slår mig. Alla gäster har gått hem och jesper är vid sin mamma, känns hemskt socialt att sova bort tiden dom varit här, menmen.
Ikväll vet jag inte vad vi ska hitta på, men något hade ju varit kul.
Nu ska jag hoppa på linas huvud, pussss, nik

grattis jesper!

Imorse väckte mamma oss vid tio så sjöng vi för jesper, sen har vi gjort oss iordning och nu ska vi ner och hjälpa mamma med maten, vid ett kommer folk hit. Känns som man kommer äta lika mycket idag som man gjorde igår, så imorgon börjar träningsschemat på allvar.
PEACE nik

update

vi ser på weeds och lina åt precis upp den vita chokladen i mitten på min ask, de har snöat ute och jag är inte ett dugg trött. Nu ska jag dricka vatten, pusspåer.
nik

natti :)

Nu är lina här och vi ska se på film sen sova gott, imorgon ska vi upp och fira jesper som fyller 17 :)
Föressten blev lina glad för min present och jag kommer bli tjock av hennes choklad jag fick, hennes mamma kom på ett rimm till chokladen " rund, god och gla blir du av denna krispchokla" Fattade ju självklart inte alls va de kunde vara i.....
pussgodnatt/nik, lina

inspire

Har fått jättefina julklappar, kläder, skor, parfym, platttång och massor med annat :)thank you!
Jag är så grymt mätt efter allt vi ätit idag och jag orkar inte ens se på allt julgodis haha. Jocke önskade sig pengar och godis i julklapp, han kommer nog spy innan julafton är över..
Funderar på att lägga mig och se på film nu, bara softa tills lina kommer hit! Hoppas ni haft lika bra jul som jag! / nik

grr spegelbilder


tomas sabo armbandet jag fick av papi :)


lite rött på julafton iaf, hehehe..


Rick blev glad för sin armani parfym & jag är avundsjuk som fan! Vill också ha den, luktar så sjukt gott!
Fick iallafall en spetströja från gina tricot av honom :)
puss/nik

god jul

Idag är det julafton och jag är fortfarande lika lycklig, ska snart gå och duscha sen göra mig iordning. Min bror kommer snart hit och då ska jag äntligen få ge han min julklapp, den är dyr och fin, hoppas han blir glad :)
Sen åker han till min mormor, så får inte fira hela julafton med han, men shit happens.
Senare kommer jesper, joakim & jennifer hit, det ska bli supermysigt! Och ikväll kommer Lina hit så jag kan ge henne sin julklapp jag gjorde igår helt random, den är jättefin, hoppas du blir glader. Love u all, godjul / nik


kärlek

love you all the way mr right

fick tomas sabo armband av pappa, med två jättefina länkar, tack du är världsbäst!
pappsen blev glad för min juleklapp också<3
nu är jag så himla lycklig, allt är på topp och ingen kan ta mig ner på marken, never ever. LOVE YOU
god jul på er alla, STOR PUSS!

/ nik

låtsasjulafton






dags att fira julafton vid pappa nu, hoppas han blir glad för min julklapp!
lyssna på låten och njut, hon är bäst.
nik

<3

"En person som alltid är här varannan jul, men inte nu. Jag försöker att inte tänka på det för mycket, fast det går inte. Deprimerande. Jag önskar att hon var här, av hela mitt hjärta. N "'


saknar dig minst lika mycket, vi ska ses snart, älskar dig Fanny!
nik

julafton kanske kan bli en bra dag trotsallt

nu har vi klätt granen, varit två rundor på rusta för att köpa glitter och hämtat mat från sibylla.Känns som jag behöver träna hela julen för att inte bli tjockis till nyårsafton.
Jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll så jag är utvilad imorgon, sen ska jag ta mig hem till pappa på morgonen för att ha jul där sen hem till mamma och bara mysa resten av dagen/kvällen/ natten, hur härligt som helst. Ingen hysteri, ingen stress, inge jobbig släkt, inge julklappsutdelning i fyra timmar utan bara mys med familjen.
Mamma och peter springer runt så söta och städar hela huset så jag får nästan lite dåligt samvete över att mitt rum är stökigt, men jag ska städa det innan jag går och lägger mig, i promise!

puss/ nik

                                                                                             
                                   if it's wrong to love you
                                                        then my heart just won't let me be right

only you'

Har gått runt på stan och frusit en stund, helt värdelöst.
Funderar på att lägga mig och sova en stund, piss dag.
det är så jävla mycket ditt fel..


it's hard

Somnade sent igår vilket betyder att jag är sjukt trött idag, mamma väckte mig nyss och sa att de var lika bra att gå upp.
Idag ska jag kanske med lina på stan om jag lyckas vakna till, får se hur pass pigg jag är efter att jag duschat, sen ska jag nog fira julafton med pappa idag eftersom jag är vid mamma imorgon, jobbigt att vara skilsmässobarn..
Menmen, det är som det är och man får stå ut.
Lite senare ikväll ska vi klä kranen vid mamma, hur tråkigt som helst man är ju inte fyra år längre, men får ställa upp för mammas skull.
Jag är inte speciellt positivt inställd till julen men det är bara för att jag är inte är med fanny, så låt mig bara ge mina julklappar sen kan jag gå vidare till nyår.
love my family.


nik

enough

ye, kul jul jag kan inte sova...
bara astråkiga program på tvn och sånt så vad ska man göra.
Borde egentligen gå och lägga mig nu, men är faktiskt inte ett dugg trött, this sucks.



nik

mys dag

idag har jag varit med hanna, lina och isabella! Jag gjorde jättegod milkshake till dom och mig sen har vi mest tagit det lugnt och pratat om allt. Har också varit på stan en stund idag.
Ikväll har jag varit med lina och bara tagit det lugnt, jag lär inte kunna somna på ett tag och imorgon ska jag upp för att gå på stan igen, men det löser sig väl antagligen då.
Lina cyklade precis hem i blåsten och jag blev orolig när hon inte svarade på mina sms, men kom sedan på att hon inte har några pengar, men nu vet jag att hon lever iallfall.

nik


all kärlek!

Åh, läste precis fannys blogg och jag saknar henne så himla mycket, precis som hon skrev så kunde vi ha varit med varandra nu, jag ångrar mig så himla mycket, funderar på att ringa pappa på en gång och säga att vi åker till västerås nu , så jävla synd att dom inte kunde komma ner till oss, allt dehär gör mig så himla ledsen. En dag ifrån varandra känns som en evighet och nu har det gått flera månader, jag hatar sånthär. Julen då vi firar med pappa betyder fanny, ingenting annat men nu är allt fucked up.
Jag saknar dig så himla mycket, världensvärldensvärldens bästa älskade finaste vän.


det jag behöver mest är jämt så lång bort, de bästa i mitt liv bor på andra sidan vattnet.
jag behöver dig.

nik

silence is so loud

Igår var en natt där jag hade svårt att sova, har ingen aning om när jag slocknade men sent var det iallafall. Kastade iväg mobilen någonstans inatt och hade svårt att hitta den imorse, men bakom hyllan låg den död i olika delar. Har återupplivat den nu och min lilla röda mår bra.
Jag och mamma har precis ätit lunch och fikat, druckit kaffe såklart, vad är en dag utan kaffe? Förut drack jag kaffe varje dag, tills mamma sa till mig att sluta med det, börjar komma in i dom banorna igen. Men det är faktiskt lite hennes fel eftersom hon dricker kaffe 24/7 vad har hon förväntat sig av sin dotter då liksom?

jaja, idag får jag nog sällskap av både hanna & lina, vi ska göra milkshake, eller bara äta glass och hallon, vem vet, något gott ska vi fixa ihop iallafall.
Måste städa upp lite i mitt rum också, men de är nog ingen större idé och göra det innan brudsen är här..

Och förresten, en låt har fastnat i min hjärna, tänker och andas den hela tiden. texten är så perfekt att jag nästan blir lite rädd & eftersom jag känner mig lite bättre idag så kan jag faktiskt bjuda på den



pusss, nik

leave me alone!

Känner att jag är så jävla tråkig just nu, men jag måste få vara det ett tag, för de är en sån period. När allt är fucked up och jag inte orkar bry mig ett piss. Det har hänt för mycket på senaste tiden och jag pallar inte ens bry mig om skiten.
Jag är på riktigt pissigt humör och jag undrar hur länge det kommer hålla i sig?
känner bara att allt kan dra så jävla långt åt helvete asså, mycket moget inlägg, men vet ni vad? det skiter jag faktiskt också i.

om man bara kunde vrida tillbaka tiden och riva bort vissa kapitel ur sitt liv hade allt varit så mycket enklare nu, eller om vi bara lämnat det som de blev den dagen i augusti, de hade varit så mycket lättare då..
och vad fan ni än säger spelar ingen roll, mitt hjärta e mitt hjärta.

nik


upside down boy you turn me inside out

igår hade vi jättrevligt tillsammans, har nog inte skrattat så mycket på länge, tack så mycket mina bästa.

idag/kväll har vi blivit fotograferade för ett event till svenska spel, sen har vi bakat massor med julgodis, ätit pizzza och myst med film.
Hanna & lina gick precis hem.

jag orkar knappt skriva blogg längre, känner mig inte på humör faktiskt.





hur ska man kunna glömma när man blir påmind varje dag?
godnattt..

nik

tengo dinero

sanning eller lögn man ger vad man får

snart ska vi hem till isabella, bästa.

grattis boyzzz

nu är det äntligen jullov så otroligt skönt, längtar till nyår, ge mej.
Igår hade jag jätteroligt men synd att festen blev förstörd av äckel som inte har någon respekt, alejandro blev iaf glad för våra presenter och de var tur :)
Idag fyller dom arton så grattisgrattisgrattis.
Imorse vaknade jag tidigt och sen har jag vart på stan med rick och köpt julklappar, och har storhandlat med mamma och peter på maxi nu.
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra ännu, det återstår att se.
Tackk alla igår för en bra kväll, PUSSS!

nik

fiesta

har varit på stan hela dagen och nu ska jag duscha sen börja göra mig iordning, isabella kommer hit också.
ikväll är det fest och vi ska ha galet kul.
peaaaaaaaaaace

nik

torsdag

hallå, här sitter jag i mörkret och tycker lite synda om mig själv. det har egentligen varit en ganska bra dag, varit i skolan och gjort nästan ingenting. fått mvg i i psykologi, lätt som en plätt. LI Ranglén är bäst. efter skolan åkte jag hem till jocke, han var i full gång med att städa och skulle precis åka till jobbet typ, jag åkte med ner till stan och träffade nikki, köpte lite julklappar fast jag egentligen inte skulle köpa några alls i år. och inte få heller för den delen. trots den här sköna dagen är jag trött, känner mig hängig och allmänt nere, vill inte träna ikväll, men jag måste. suck I morgon ska jag i alla fall ha roligt, fest fest fest!

jag ber för dig, K varje dag

DAGENS LÅT: Joakim Vestberg - Tjabba

isa

torsdag

Fick en lång sovmorgon idag och det behövdes verkligen, har precis gjort mig iordning och nu väntar jag på att mamma ska komma hem från jobbet, vi ska äta hemmagjord pizza till lunch, det är så sjukt gott.
Ska ta mig till skolan innan ett och ha min sista lektion för denna termin, en jävla tur att det är psykologi! Efter skolan ska vi in och kolla på present, vet inte vad vi ska köpa bara, det är ju svårt!!
Min mamma kommer få en chock när hon kommer om, om hon nu inte läst i bloggen att jag städade mitt rum igår, nu är det på topp igen.

Igår fick jag ett tråkigt besked, fanny och dem kommer inte ner hit till jul, det betyder att julen kommer suga apballe och jag har ingen lust med jul längre........

nik

ge mig fredag

har myst hemma vid lina med god mat och världens bästa sällskap, kom hem för en stund sen och håller just nu på att städa upp på mitt rum, har ju fått egen tvättkorg så jag slipper slänga alla kläder på golvet, ska bara börja använda den också..
Imorgon ska jag inte gå till skolan förrens ett, måste bara lämna in mitt prov sen ska jag kila igen! måste köpa present imorgon och bestämma vad jag ska ha på mig på fredag, 18 års fest som ska bli så himla rolig!
ska fortsätta städa nu, pussi
nik

skulle stått här med dig
oavsett vem som såg oss.

i looooooove it.

Hade svårt att sova igår faktiskt, ännu mer bråk och jag kommer gå under snart, vem är det som driver med mig? Känns som jag sitter fast i ett bigbrother hus med massa blåsta brudar som får pengar om de ställer till problem.
Somnade iallafall tillslut men vaknade någon timme efter att en filur skriker att han älskar mig, gotland har fått besök, är det inte härligt?
Idag har jag somsagt varit i skolan, blev bara en halvtimme med quiz sen fick vi gå, har spenderat dagen med att göra mitt hemprov i psykologi så nu är det iallafall klart! känns underbart att bli av med det faktiskt.
Ikväll ska jag och lina laga god mat och mysa, ha det bäst helt enkelt. Imorgon har jag sovmorgon och sen psykologi.
På fredag börjar jag halv nio med avslutning, sen byebye rsg. Jag längtar ihjäl mig.
nik

nanny

Idag har jag varit hemma vid lina och myst, pratat om helgen som vi längtar otroligt mycket till, hoppas på att det blir lyckat gånger 100000.
Mamma hämtade mig vid halv fem, käkade sedan drog jag hem till anna och axel, har suttit barnvakt för dom tills nu, 200 kronor rikare.Dom är världens sötaste barn, anna börjar bli äldre och pratar vuxet medans axel endast pratar om star wars, han har visat varenda gubbe, sagt alla namn, berättat varenda händelse i alla filmer, självklart kunde han inte somna och vi pratatde lite mer star wars, det enda han inte har är ett lasersvärd, och nu har jag lovat honom det i 7års present, eh.. någon som vet vart man kan köpa ett?
Chillade lite vid pappa efteråt innan jag gick hem, funderar på att sova på en gång, är grymt trött.
Imorgon har min klass sovmorgon till halv tio eftersom larsinge ska ut och partaja ikväll, känns som det kommer bli en lugn och skön dag.
nik

tisdag

Nu får det fan vara nog, den som inte har något klokt att säga mig behöver inte ta kontakt överhuvudtaget. Det kommer brinna på mindre än en sekund, så jävla trött på dethär nu. Fick knappt någon sömn igår och idag vaknar jag upp med ont i halsen, är med andra ord hemma från skolan idag. Jag är på riktigt dåligt humör och funderar på att sova hela dagen, men måste göra klart min hemuppgift i psykolgi och sen ikväll ska jag vara barnvakt för anna och axel.
Det ska bli riktigt mysigt, längesen jag var där hemma nu!
Jag vill ha lov, kan dom sista dagarna skynda på så jag slipper sätta en fot på rsg ett tag, jag vill bara umgås med närmaste och ha mysigt.
Ska fortsätta se tv och prata med lina nu, hon är den enda som förstår mig. Jag älskar dig!
nik

halva hjärtat'

fortsätter att sprida kärlek


efter detta telfonsamtal längtar jag bara mer och mer till fredag, ge mig nu.
godnatt bloggen,sov gott :)
puss nik

med en nypa salt va

i hemlighet spricker mitt hjärta av kärlek, men jag fortsätter spela ball

nik


världens bästa är allt jag behöver

idag har jah, lina och min bästa myst på stan och ätit mat, snackat skit och haft det bra, hela kvällen har jag spenderat hemma vid lina. Ska lägga mig och sova nu, sovmorgon till halv tio imorgon och sen gymnastik.
Haft en mysig dag och kväll, låt veckan fortsätta såhär :)
i love u!

nik

brownie

bloggare som bloggat mer än 2 månder, gratis färgade linser, gå in på hemsidan


puss nik  http://www.fargadelinser.se/

come a little closer

Har varit i skolan idag, lagade lite julmat och sen åt vi mat och efterätt tillsammans med den andra gruppen också, våran nya lärare per är ju världens skönaste person. Efteråt stannade jag isa och alle kvar och diskade, eftersom vi är bäst.
Efteråt hade jag svenska och hann väl vara där i tio min innan det blev knas, fick gå hem av yvonne så jag och kim gick och köpte godis. Nu e jag hemma och myser med mamma, skönt att jag slapp spanskan, vi hade nämligen något uppsatsprov men hade mycket annat i tankarna.
nej nu ska jag gå ifrån dator, peace
nik

hej

välkommen till gotland

work it girl

jag och lina var ute och gick en lång promenad med sandie, känns skönt att prata av sig med min bästa vän. En ganska kul grej hände oss i lekstugsbacken,en brud gick med klackskor och en stor bag, tittade snett på oss och försökte se snygg ut, vad gör hon? jo snubblar och stupar rakt ner i marken. Jag hade svårt att hålla mig för skratt, lina med, vem skulle inte skrattat? en tant som gick med en hund bakom henne frågade hur de gick, då pep hon " de är lugnt" .
jag har aldrig sett ett sånt roligare fall in my life, hahahah.
Kollade nyss fannys blogg och hittade en askul video, påminner nästan lite om de jag och lina fick se ikväll, enjoy!

nik

only for your eyes to see

idag har jag bara legat i soffan och tagit det lugnt, sett på The Hills maraton, jag älskar den serien, men saknar fanny när jag ser på det. Det är våran drog.
Mamma och sandie har varit på tävling idag, och självklart vann dom guld. Tvåan hade 123 poäng medans sandie hade 183, utklassning på hög nivå? jatack.
Jennifer är här just nu, min familj sitter nere och fikar och pratar julklappar till henne och blabla, så jag tog mitt kaffe och gömde mig på mitt rum, har ingen lust att umgås actually.
Kände ändå att jag behöver frisk luft efter en superultradegardag så ska ut och gå med lina snart, längesen jag träffade henne känns det som och vi har nog lite att prata om.
dags att klä på mig, hoppas det inte är allt för kallt ute, pusss
nik


söndag

Skulle se på film igår men somnade så fort jag la mig i sängen, var så sjukt trött.Vet inte varför jag blir trött så tidigt på kvällarna, är van att sitta uppe hela nätterna..menmen, somnade iallafall gott och vaknade halv tolv idag.
Har ätit frukost och kommit på varför jag inte gillar o'boy, jag kan inte blanda för det blir jämt för mycket pulver, när jag var liten var min o'boy helt svart och så drack jag halva och mådde sen illa resten av dagen.Efter några sånna glas slutade jag upp med att dricka det, och jag har nu märkt att jag fortfarande inte kan grejen, så jag ska sluta igen, o'boy är äckligt och dåligt för tänderna, så min tandläkare blir nog väldigt glad över denna nyhet.

Idag ska jag på stan, jag och mamma ska köpa en tvättkorg till mig och ställa i mitt rum så jag slipper kasta alla kläder runtomkring mig, bra va lina? slipper du städa hos mig hela tiden!
Sen ska vi kolla på lite julklappar skulle jag tro, måste ännu köpa till mamma & peter. Jag längtar så mycket till jul, bara en vecka kvar i skolan sen är det lov, ska bli grymt skönt. Hoppas verkligen att söderlundfamily kommer ner till oss.
nik

söndag

hallå, vaknad idag typ vid åtta, eftersom jocke skulle börja jobba och jag kunde såklart inte somna om. idag har jag tänkt att jag ska gå hem och hälsa på mamma och så, och sen bege mig till kyrkan, st. micke. länge sen jag var där faktiskt. sen ska jag och jocke hem till mamma igen och käka middag. min pappa kommer hem idag också, men jag vet inte om han orkar träffas han har typ kört bil hela natten.

igårkväll var jag och jocke hemma vid hans pappa och åt pizza och såg på harry potter. jag älskar harry potter!

hörs sen

isa

soft lördag

Ikväll har jag varit vid alina med annie och stina, vi har pratat om allt, ätit gino och myst. Så skönt att bara vara ibland.
Lämnade av annie vid en taxi och sen cyklade jag hem, funderar på att lägga mig snart.
Imorgon ska jag gå på stan, om jag orkar ta mig upp i tid, återstår att se.
dags för film nu, tack för en bra kväll, puss
nik

favorit



niiik

mys

Idag har jag bara slappat, jag och isabella försökte komma på något att göra med blev inge av med det, har mest tagit det lugnt och sett på olika filmer hela dagen.
Ikväll har jag och mamma ätit på max,  nu har jag gjort mig iordning. Ska hem till Alina ikväll och mysa med film, längesen vi umgicks nu så det ser jag framemot.

pöss,nik

belliesöt


kväll

nu är klockan snart halv sex och jag har typ inte gjort någonting vettigt, eller jo jag har skrivit min psykologi uppgift och målat naglarna, det är vad jag har gjort idag. nu är jag i alla fall hos mamma och har precis ätit, snart kommer nog ingela och johan hit. fastjag väntar bara på att jocke ska sluta så vi ska åka hem och se harry potter :)

det har hänt en bra sak idag och det är att fronda har släpp sina nya skiva, iofs var det typ tre dagar sen. men jag fick reda på det idag :D fast det är typ bara överblivna låtar som har skrivit genom åren. men i alla fall.

fronda - generation robot


                   ♥

isa

enligt gotland...

.. är  jag värsta slagskämpen som  deckade olivia  ullberg på ett slag och sparkade sen ut hennes tänder.
eller hur var det nu?
hon spenderade säkert natten på sjukhus också

lördag

god morgon! jag vaknade för kanske en timme sen, äntligen fick man sova så länge man ville, har legat och myst med sofia och hailey ♥ och idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, det känns lite jobbigt faktiskt. man klagar jämt när man har så mycket att göra och sedan när man inte har något alls att göra så klagar man över det också, i alla fall jag.

igårkväll vad jag bara hemma med jocke, vi lagade mat och såg på idol. såklart var det helt rätt att kevin vann. han var ju helt klart bäst. jag måste erkänna att jag började storgråta när kevin sjöng sista låten. och jag röstade på honom i alla fall tre gånger.

på söndag kommer min pappa hem också, han ska vara hemma i en månad, äntligen får man träffa honom lite.

vi får väl höras lite senare,

DAGENS LÅT: ismen & mickelito - dr majk is back in town

isa

jag börjar bli en tråkig blogggare

Somnde tidigt igår, och nästan precis efter jag somnat fick jag ett sms av alina, synd att jag inte vaknade av det bara. Hade varit jättemysigt att komma bort.
Vaknade vid sju imorse av mitt alarm som jag glömt stänga av, smart som man är, fick iallafall somna om tills nu.
Jag ska göra milkshake nu, alla alinas smoothies har inspererat mig och eftersom jag och mamma inte rörde glassen igår så är det dags att någon gör det.
Idag blir det nog bara hemmamys ( tror jag).
pusspusssss, nik

breathing your love

Har bara myst tillsammans med mamma ikväll, sett på idol och ätit massa onyttigt. Somvanligt börjar mamma grina litegrann till idol, det är rätt kul och se hur hon försöker dölja det. Kevin vann och det var bra, han har faktiskt varit bäst genom hela idol :)
Jag funderar på att lägga mig snart, känner mig helt slut sen igår och jag behöver sova.
godnatt, sovgott, pusss



nik

haha, fick precis ett sms utav pappa " var de bra att kevin vann eller gilla du alice bättre"
visste inte ens att han tittade på idol, men man får nya överasskningar varje dag,puss pappa.

go justin

hahah skönaste, kolla justin!

:)

Det är synd om isabella som råkar ut för dessa långa män, men nu kommer hon bli  gladare, hittade nämligen lite bilder från torsdagen i cecilias album, resten kommer när jag fått tag i dem :)


Föressten så vet jag inte längre vem jag vill ska vinna idol, det är ju så sjukt lika!
puss, nik

fredag

igår var en bra kväll förutom att min cykel blev punka på och ett par slag i huvudet. den började som nikki redan sagt hos vickan, vilket var jätteroligt. det började med bara tjejerna och sedan kom resten av klassen. aas roligt.  vid typ elva drog vi ner till hamnplan vilket vi inte skulle ha gjort, för där väntade världens jävla kö och bara massa skit. när man väl kom inte så sög det ganska hårt där inne. på dansgolvet är det inte en fördel att vara lång konstaterade jag igår, efter en hjärnskakning. jag dansade med maria och helt plötsligt från ovan får jag en armbåge rakt i huvudet, och det gjorde så jävla ont och jag började skriva massa fula ord, men fortsatte dansa, och efter kanske fem jävla sekunder får jag väl en till jävla smäll i huvudet, samma jävla armbåge nämligen rasmus fredriksson. det var ju så klart inte med meningen och han kan ju inte hjälpa att han är 3 meter lång, i alla fall skriker jag massa fula ord igen, och på de närmaste tio sekunderna får jag två till smällar i huvudet av rasmus, och då var jag tvungen att lämna dansgolvet eftersom jag var helt svimmfärdig. jag går ut och tar luft och så, går in igen på ett annat dansgolv och börjar dansa och ni inte då att rasmus 3 meters kompis johan stuxberg armbågar mig i huvudet? jo såklart gör han det, och då tappar jag all lust att dansa och vill bara hem, som tur var var nästan klockan 1 vid dethär laget så det var typ dags attgå hem, jag gjorde sällskap med carro, agnes och anton. trevligt :)

det var trots allt en trevlig kväll. tack vickan! :)

idag har jag bara vart hemma typ, varit i skolan och gjort ett prov också, orkade typ inte göra så mycket eftersom jag hade så on i huvudet, nu kommer i alla fall jocke hem från jobbet :) längtar


DAGENS LÅT: fronda - sitter i min barstol

isa

old times

Dagens gulligaste står en lång man för, alina vet exakt vad jag menar
1

i love it

nu har jag precis gjort mig iordning och väntar på att mamma ska köra mig till södervärn, jag och hanna ska kolla på deras lucia nu vid fem. Efter det ska jag och mamma äta tacos och mysa med idolfinalen och glass.
nik

sp2b

Mamma skjutsade hem mig till viktoria och sen kom även isabella, janica, carro & agnes dit, vi beställde pizza och hade myisigt innan resten av klassen droppade in.Förfesten var så otroligt lyckad och den som hade tråkigt måste ju legat deckad någonstans..
Vid elva började vi ta oss ner till hamplan där de var lång kö och sjuk trängsel, jag och carro försökte överleva och tillslut kom vi in, röjjde dansgolvet, sen var klockan ett och trängseln vid garderoben var ännu värre än i kön.
Jag var grymt irriterad och ville bara hem, allt jävla skitsnack inne på festen och alla äckliga idioter som är falska..
Kom hem runt halv två och somnade direkt, upp till skolan imorse men vi fick sluta tidigt eftersom de knappt var någon där, viktoria höll mitt humör uppe hela dagen haha.
Gick hem till isabella när vi slutat och tog de lugnt, sen gick jag hem, nu ska jag sova.
Tänker inte göra något i helgen!

tack min kära och bästa klass för en underbar kväll.
bilder kommer senare

nik

ruuuuus



texten sitter som en smäck

perfect

Gjorde ingenting speciellt på engelskan, fick tillbaka några uppsatser och de gick bra på båda!
Hade sen psykologiprov som jag skrev skitbra på, känns iallafall jättebra, svarade på allt förutom en fråga.
Ska bara ta det lugnt ett tag nu innan jag ska bestämma vad jag ska ha på mig osv.
Ikväll ska vi hem till viktoria hela klassen och sen sävefest, hoppas på en bra kvälll, puss, nik

torsdag!

Hade lite svårt att sova igårkväll, var nervös för massa saker, speciellt provet som är idag. Gillar inte att ha prov, de gör mig så orolig.
Vaknade vid åtta imorse av massa sms, och kunde inte somna om efter så fick gå upp.
Har precis plattat håret och ser på vakna med the voice. Idag börjar hela klassen halv tolv med engelska och sen psykologiprov. Ska bli skönt att få det gjort!
Nu ska jag göra mig iordning och sånt, men vi hörs efter skolan, ha en bra dag.
puss, nik

förressten, pinsamt att jag skrivit torsdag på onsdagens inlägg, någon som vill skynda på tiden verkar det som, haha.

that's right

efter några funderingar och andras åsikter och tips har vi kommit på att vi faktiskt har en blogghärmare, alltså en person som tar efter det som skrivs i bloggen och förändring på bloggen.
Väldigt intressant, glad att vi kan hjälpa dig i ditt tråkiga liv.
Vi verkar vara till stor hjälp, men tänker inte skriva vem denna person är, lite pinsamt eftersom bloggaren knappt kan uttrycka sig på svenska.
Detta är pinsamt girl.


räddaren i nöden



kan allt om psykiska sjukdomar nu, just try me!

onsdag

halloj, just nu sitter jag och pluggar, spanska, matte och psykologi. booooring
men jag är ändå aaaaaaaaaaaaas glad, eftersom att i morgon ska vi ha klassfest :D innan vi ska på sävefesten och det ska bli as roligt. jag är fett taggad!!!!



I see your true colors, that's why I love you ♥


DAGENS LÅT: phil collins - true colors


isa

hey hoe

Har bara fått glada besked och taggade samtal ikväll, känns sjukt bra.
Trodde för en stund att jag åkt på någon sjukdom, orkade inte göra något förut, låg bara och sov, men nu är jag taggad till tusen! Allting för klassfesten är fixat, tack så mycket för det. efter de blir hamnplan.
Min klass är så himla underbar, tror att detta är precis vad vi behöver!
Ska bara ta mig igenom morgondagen som består av ett psykologiprov, sen börjar stressen, vad ska man ha på sig? vilka skor, blablabla. men allt det löser sig imorgon, just nu är jag bara så himla glad!
Inte ens du som bara ger mig negativt kan förstöra denna glädje, fuck off din tönt, jag är över dej.
Nu ska jag plugga och tagga, musik. let's go

nik



torsdag

Skolan idag gick snabbt, har haft fek med LI och börjat med bokföring, vid tio kom de en tant som skulle föreläsa om kvinnor som var företagare, sjukt tråkigt och jag lärde mig absolut ingenting.
Efter skolan åkte jag, janica viktoria och cecilia in på mcdonlads för att äta lunch, sen hem och chillat bara.
Har sett lite tv, både jag och sandie somnade i soffan ett tag, vaknade av att hon dreglade i mitt ansikte.
Nu måste jag snart ta tag i pyskologin eftersom jag satsar stort, iofs bara ett gprov, men bättre att ha massor med rätt, kanske gör skillnad om man ligger mellan vg och mvg.
Imorgon är det sävefest, och vi skulle egentligen haft klassfest innan hemma vid Titti, men hon har fått halsfluss så nu blir det inget av med det, får hoppas att hon mår bättre snart!
Men klassen ska nog gå iallafall trorjag, så det blir nog kul :)

nik

forever ever ever e v e r

just nu sitter jag här med en fet klump i halsen, jag har gjort det jag inte får göra. Gått bakåt i tiden.
när ska jag lära mej, de verkar aldrig hända. jag dödar mig själv långsamt och innan jag insett de är det redan försent.
det handlar inte om mig, det handlar om dig och den, den andra andra sommarperioden du hade.
jag måste sluta leta i de förflutna efter svar som knäcker mig totalt, jag vet ju själv hur de blir i slutändan.
för nu sitter jag är, med klumpen som jag haft så många gånger förr, gråten i halsen och längtan efter någon som förstår.
det gör ont i mej att du behandlat oss lika, att du fortsätter och att du inte skäms, de gör ont att du lovade mig att jag aldrig någonsin skulle bli som den andra, att jag betydde så otroligt mycket mer. och jag tror dig, men vart finns du när jag behöver dig? ingenstans.
jag hatar att jag är villig att göra de mesta för något som inte finns, de gör ont att få svårt att andas pågrund av saknad för vart är du nu?
jag tröttnar på mig själv för jag låter mig själv känna denhär känslan, jag är bättre än så.
klarar inte av att frysa och bygga upp en mur av is gentemot dig, men de har ingenting med dig att göra, har endast mig själv att skylla.
jag har fuckat upp
du har fuckat upp
och vi lämnar det så


nik

mys

Har precis sett sosfamilj, de var rätt intressant faktiskt, men tyvärr kan inte mamma jämföra mig med henne haha. Och de tror jag nog hon håller med om själv.
Det roligaste med min mamma är att vilket program man än ser på, fast oftast typ sosfamilj, dr phil, cesar( hundkillen) så tror hon att hon är lika grym som dom. Lägger upp teorier och förklarar för mig hur allt ligger till.
Fast inget slår cesar, mamma vill vara ceasar, no doubt about it.
Okej, min mamma har ett väldigt stort hundintresse men är alla hans tekniker verkligen nödvändiga liksom? Väntar bara på att mamma ska starta upp ett eget tvprogram, soshundgotland. Iallafall har vi haft med mysigt och ätit upp hennes chokladask, jag som alltid trott att mercichoklad var äckligt, men tydligen inte, mmmm.

Jag ska lägga mig i sängen och se på en film som börjar på trean nu, One True thing. Dissar alltså desperate housewifes för en film om cancer.
Jag tror den kommer vara jättebra, typisk gråtfilm, de kan behövas ikväll.
Puss godnattt, nik

abcd
i got a dream for you and me

give a little bit

Idag har jag somsagt städat hela mitt rum, nu är det fint och mysigt igen. När jag städat färdigt och mamma fått lite jobb klart tog vi oss ner på stan, har köpt julklappar till både Rick och pappa. Jag är väldigt nöjd med båda två.
Efter stan fikade jag och mamma lite, jättemysigt och det fick mig att längta ännu mera till julen, ge mej.
Peter hämtade upp oss efter hans jobb  så åkte vi och köpte julklappar till grabbarna, jag fick slå in dom paketen där i affären och måste erkänna att jag tappat mina skillz lite, är ju så van med att dom jämt slår in i affären.
Ikväll har vi ätit mat från pastavagnen och jag är så jävla trött på den maten trots att jag väldigt sällan äter därifrån.
Man blir mätt efter typ en tugga sen smakar det faktiskt inte speciellt gott, nejfyfan..nomoore pastavagnen tack.

Jag måste plugga nu, psykologi och spanska, speciellt spanska, annars är jag helt körd på fredag.
Vid åtta börjar min och mammas tvkväll, börjar med sosfamilj där de handlar om nån sextonårig som dricker mycket alkohol och grejjer, mamma tyckte vi skulle se och lära utav de, Men jag skulle absolut inte ta de som någon pik.
Men de ska bli intressant att se, efter det är de DH, sista programmet.
Blir sängen dirr efter det alltså, är sjukt trött idag och imorgon börjar jag åtta.

nu ska jag pluggish, peace
nik

PUSS

Nu e jag hemma igen, lektionen bestod bara av redovisningar sen fick vi gå hem. Vår utbytesstudent från Frankrike berättade om sitt land, de var rätt kul faktiskt. Speciellt att den bästa rugby spelaren poserar naken i julkalendern..
Hade tänkt ta tag i mitt rum nu, ska storstäda utav bara helvete, kliniskt rent som peter brukar säga.
Mamma är just nu och pressar på gymmet så hon kommer få en överasskning när hon kommer hem!
Senare idag ska vi  köpa julkappar till jocke. det ska bli kul!

Nu ska jag leka städkärring, pusss
nik

nik

moving on to another level
no passengers on my plane

tisdag

Somnade rätt tidigt igår så vaknade utvilade vid åtta imorse, har precis haft gympa med dans och nån sorts styrka typ.
Jag har duschat nu, ska snart börja göra mig iordning, har bara engelska vid kvart i ett sen slutar jag för dagen.
Idag måste jag in på stan och kolla julklappar och sen fortsätta plugget såklart!

Föressten lina har skickat en bild på tårtan :



skriver senare idag, puss nik

:)

har pluggat och myst hela dagen och kvällen.
Ska snart sova, börjar halv tio med gympa imorgon.
godnatt :)

nik

.

hatar er två mest av allt på hela jorden, gå och dö tack.

får mig att må bra!

måste bara säga att jag har världens sötaste vän, eftersom vi egentligen skulle bakat tårta men allt mitt plugg kommer ivägen så ska hon baka tårta och komma hit med den i pluggpaus, finns en till familjemedlem som kommer gilla detta, ( läs : PETER)
 
i love u i love u i love u, du är så vacker.

måndag

Idag har de varit en lång dag, börjde med matlagning och vilken överasskning vi fick.. praktiskt prov.
Vi lagade fläskfile med mandelpotatis och rödvinsås, vår grupp fick bäst sammarbete så nöjda kan vi vara!
Efter det hade jag och isabella håla till kvart över ett, så vi tog det lugnt hemma vid henne, höll nästan på att somna..
Hade sedan spanska och slöt vi halv tre! Jag ser inte framemot denna vecka eftersom vi har tre prov.
Så nu ska jag plugga, herråå.
nik


( hade ett långt inlägg men blogg.se har adhd och vill inte pubilicera något)


andra avenyn

Har precis sett alla andra avenyn avsnitt, satt helt spänd hela tiden, det händer alldeles för mycket just nu.
Vad fan ska hända nu? jag orkar inte vänta en vecka för att få reda på hur de slutar..shit. Jag är helt uppe i varv.
Till våren kommer iallafall hamza tillbaka, snyggast i serien.

Föressten så har jag klippt mig lite idag, luggen började bli för lång. Måste boka tid vid rikard snart så jag kan klippa resten av håret, pallar inte att de ska bli slitet.
Snart ska jag lägga mig och sova, måste upp tidigt imorgon. Börjar klockan 8 med matlagning som vanligt..

sovgott,puss-
nik


so called soulmates

Har inte gjort speciellt mycket idag, bara tagit det lugnt faktiskt. Blev inge stan får ta det imorgon istället. Jag och Hanna har precis varit och solat, väldigt skönt och lite brun blev jag faktiskt. Nu måste jag städa mitt rum, det är inte okej att det ser ut som de gör just nu.. Ska försöka plugga lite psykologi också! Ikväll vid åtta kommer AA-avsnitten ut, får se om jag ser dom nu eller imorgon efter skolan, de måste ju finnas något positivt med måndagen känner jag. Ska lämna in min mobil imorgon också, tredje gången, kan jag få en ny snart? Ikväll skulle jag, lina och min familj egentligen åkt till svenska spel för att träna, bada och basta, men peters bror var sjuk så det blev inget av.. lite tråkigt. Får se om vi gör det nästa söndag istället :) Nej.. om jag skulle ta tag i städningen. nik

kärlek

när man har hittat kärlek så ska man vara rädd om den
man ska inte vara för envis och omständig
när man ändå vet att kärleken är allt man behöver
man ska inte försöka ändra på kärleken
när kärleken ändå alltid kommer vara densamma
den vacka formen av kärlek är evig
och jag ber varje dag för att få älska med Guds eviga kärlek




isa

världens bästa vän i alla lägen

Just nu sitter jag och pratar med Fanny, hoppas verkligen att dom kommer ner hit till jul.Saknar henne så grymt mycket och de var alldeles för länge sen vi sågs sist, det är egentligen bara nån månad men de känns som ett år.
Hon är verkligen världens bästa kusin och vän.
Vi har aldrig firat julafton på gotland tillsammans förut så detta blir isf första gången. hoppashoppashopppas..


du är bäst/ nik


B B

 
 


nik

söndag

Igår somnade jag med tvn på som vanligt, såg på en film och tänkte vila i reklamen men sen måste jag somnat.
Vaknade runt tio imorse, väldigt tidigt för att vara mig. Åt frukost med mamma & peter sen har jag sett på dokumentären om britney igen.
Den är så himla bra, skulle kunna se den om och om igen.
Snart ska jag duscha och göra mig iordning för vi ska ner på stan och köpa lite julklappar senare idag.
nik


kväll

hallå igen, har varit och spelat bowling med tjejerna. det var roligt såklart. alla var duktiga :)
efteråt visste vi inte vad vi skulle göra, jag och nikki ville festa men vi kunde inte bestämma oss. så vi åkte hem och skulle höras lite senare. och nu sitter vi och vet inte vad vi ska göra igen. vi vill festa, men vi är trött och det är ganska sent att börja. men det känns ju jävligt tråkigt att bara sitta hemma och göra ingenting :/

men men, det blir nog sitta hemma i alla fall, här är lite bilder



          sofia                         jag                            nikki

     vickan & jag          haha julle              älskling & hailey     
   
     isa

äkta

Isabella har redan skrivit om kvällen så de behöver jag inte göra. Har precis sett dokumentären om Britney och den var så himla bra. Tur att mamma spelat in den så jag kan se den igen imorgon!
Nu ska jag typ bara se på tv och ha tråkigt, vill egentligen inte sitta hemma men verkar inte finnas mycket annat att göra.
Imorgon ska jag på stan en stund med mamma sen måste jag plugga..helgen har gått alldeles för fort tycker jag.
Just nu är jag på jävligt dåligt humör, känner bara att jag tröttnat på exakt allting..
jaja, sov gott sen
pusss
nik

lördag

hallå, nu är det lördag och det var flera dagar sen jag skrev sist, typ i onsdags. sen dess har jag typ inte gjort så mycket, jag har typ varit sjuk och varit i skolan. tränat lite bowling och lite boxning xD
igårkväll var jag på teater med lisa, jossie var med i teatern och den var jättebra, garvade typ halvt ihjäl mig. och jossie var också jättebra, saknar henne lite grann, jag brukar nämligen aldrig träffa henne. efter teatern så kom janica, nikki och lina och vi åkte hem till jocke och såg på idol och pratade lite, det var jättetrevligt. fick ett sött sms av fatma också :) puss

just nu sitter jag och kollar på när jocke lagar mat, jag får inte hjälpa till idag utan han ska visa sina jamie oliver skills :) det kommer nog blir as gott.  när vi har ätit ska jag till bowlan och spela bowling med nikki, janica, cilla och vickan :) det ska bli jätte kul, får se vad vi hittar på efter :)

jag har kommit på att jag vill ta hål i strängen på överläppen, det är as charmigt :)


 
             älskling                                sofia


DAGENS LÅT: everyday - buddy holly



isa

lördag!

Idag har jag inte gjort speciellt mycket faktiskt, mest tagit det lugnt och pluggat lite psykologi.
Ikväll gjorde vi hemmagjord pizza, det är fan så mycket godare än den man köper tycker jag! Har iallafall ätit och gjort mig iordning nu. Mamma ska snart köra mig lite isabella sen ska vi möta upp resten i bowlinghallen.
Får hoppas på att det blir kul, senast jag spelade bowling var i västerås och då var jag grym som fan, får väl se om jag har turen med mig ikväll, isabella lär ju antagligen vinna eftersom bowling är hennes grej.
Vet inte vad vi ska göra efteråt men det återstår att se, jag är sugen på något kul.

Jag missar antaligen dokumentären om Britney ikväll så mamma ska spela in den åt mig, men för er som sitter hemma kan ju se på fyran klockan 22.35.
ha en bra kväll, puss
nik

now that we made it
we still end up loosing somehow

my love

Gick upp vid tolv idag och har ätit mat med hela familjen, skulle egentligen följt med dom ner på stan men orkade inte stressa.
Snart ska jag duscha och sen plugga lite tror jag.
Sitter och kollar på chris brown, längtar så sjukt mycket till 23 januari!


bäst

nik

bästa!

Jag, janica, lina och lisa har varit vid isabella och haft mysiskväll.
Blev lite ledsen över att robin åkte ur idol men kevin är kvar och det är allt som betyder något!
Nu blir det film sen dags att sova, pussgodnatt-
nik


mys

Nu har jag fixat mig lite, har inte fått någon mat ikväll så jag är SUR.
ska åka hem till isabellas mamma nu och möta isa, lisa & lina , sen ska vi åka hem till jockes lägenhet, mysa med film och så.
pusssssss
nik

could you walk n talk at the same time?

since i'm not you everything
how about i'll be nothing, nothing at all to you
baby i won't shed a tear
replacing you is so easy

she is a beauty

Du står mig nära, oavsett hur långt bort du är. Det spelar ingen roll om vi inte setts eller pratat på ett tag, jag är ändå din vän. Står dig nära. Det spelar ingen roll om du är ledsen eller glad, jag finns här. Jag är aldrig tillräckligt upptagen för att stänga dig ute och vi har dom banden vi har och jag släpper dig inte. Inte en chans.
När jag hör och känner att du är ledsen, gråter jag. Inuti och utanpå för dig. Ingen ska få trampa på dig, jag kommer hela tiden finnas och lyfta dig. Jag går ingenstans, ring när du vill.
Du är heaven för mig, du gör mig glad


Kollade igenom alinas tidigare blogginlägg och såg en bild på oss tillsammans plus texten ovanför, jag saknar min klippa.

nik

!

Har fått bilder från förra helgen, och jag har en sak att säga till min kära mamma.
Nu kommer du tro att de var hemma vid oss, men de är bara nåt freak som härmat våran inredning och allt såntdär, tänk på den ljusa sidan, jag är ganska söt.

bilderna kan inte längre visas

niik

äntligen helg

Kände verkligen inte för att gå upp imorse men jag tog mig till skolan i tid ändå, har varit en ganska skön dag förutom att det är mycket i psykologi just nu, men det är bara kul. Det roligaste ämnet jag haft, synd att de tar slut efter jul..
På sista lektionen tappas oftast all koncentration så idag var inget undantag, cecilia låtsades att jag var schizzo och efter det skrattade hon ungefär en kvart innan vi kunde fortsätta lektionen. Självklart var det mitt fel eftersom enligt henne är det bara är jag som kan få henne att skratta så mycket att de gör ont i magen, ingen kan heller förstå hur ont de gör, bara hon själv haha.
Iallafall, har precis kommit hem och väntar på att vi ska dra in till stan. Idag ska jag försöka köpa åtminstone en julklapp, får se om jag lyckas hitta vad jag är ute efter.
Ikväll ska mamma på julbord, jesper & joakim ska till sin släkt alltså bara jag och peter hemma,  vi är inte världens bästa vänner just nu så det känns som de är bäst om jag flyr huset kanske?

Dagens bästa : lars-inge, helt klart + cecilias grisskratt
Dagens sämsta : tappade min psykologibok i en vattenpöl

nik


soaré

Tandläkaren gick bra, fick beröm för mina tänder och det är ju alltid kul att få. Tog de bara lugnt efteråt tills vi skulle käka.
Peter kom hem från köpenhamn idag innan maten så vi har fått massor med godis, till mig köpte han malteasers och det är fan bland det bästa som finns.
Mamma körde mig till Hanna runt sex där vi gjorde oss lite i ordning och sen kom lina dit innan vi gick vidare till södervärn.
Deras soaré var ganska bra, men bäst var elina tyckte jag.
Jag fick en stor chock när min kusin gick upp på scen och vad ska hon göra? jo sjunga.. jag har aldrig hört henne sjunga och visste inte ens att hon hade intresse för det. Hon var också riktigt bra, den enda som vågade ta för sig på scenen.
Det gjorde mig så otroligt glad!
När soarén var klar fick jag äntligen krama om henne, hon gjorde mig riktigt stolt faktiskt.

Jag som skulle gå hem själv fick sällskap av olivia och olga som också skulle samma väg, eller olga bor nästan granne med mig så.
Så, nu är jag hemma och ska snart sova trorjag, imorgon väntas sista dagen inför helgen och den ska spenderas med mycke psykologi och lars-inge, vad kan bli bättre?

sovgott, puss
nik


skönt

Idag har det varit en skön skoldag, hade engelska och sen psykolgi.
Jag gillar att vara i skolan nu förtiden, i ettan hatade jag skolan och var knappt där nånting.. men nu är jag där hela tiden.
Det var knappt några tjejer i klassen, vi var bara fem stycken eftersom resten är sjuka eller bortresta.
Nu tutar mamma utanför, ska åka till tandläkaren och få lack, skriver senare.
puss
nik

godnatt

Har precis duschat och ska lägga mig i sängen och se på tv snart. Jag är glad över att mamma tvingade mig se på bonde söker fru förut, fick iallafall något att skratta åt.
Hade glömt bort att de flesta som är med i sånadär patetiska program faktiskt är rätt sköna, min personliga favorit är gaybonden. Han är faktiskt riktigt snygg och de är en av hans boyz också, plus att han har snygg bil, stort fint hus, pool, stor gård, medans dom andra bönderna mjölkar kossor så steker dom vid poolen.

Nog snackat om det, jag har två roliga saker att berätta, kanske inte roliga för er, men för mig!
Det första är att mina naglar äntligen börjar bli bra igen,och nu ska dom hålla sig, har satt upp ett mål att dom ska vara fina till jul och nyår. Måste bara köpa stärkningsmedel och allt såntdär så dom inte går av på en gång...
Den andra roliga saken är att jag vet vilka julklappar jag ska köpa, det slog mig just och nu vet jag precis vad jag ska ge till alla. Måste bara ta mig tid att köpa.
Nu är det bara allt plugg som behövs göras klart sen är jag redo för julen, superskönt.

Kanske blir det en jul på gotland tillsammans med söderlunds?
Jag saknar Fanny grymt mycket, känns om evigheter sen vi sågs sist.
Hon har klippt lugg precis som jag, vi är bäst helt enkelt.

Nej, nu är det dags för kriminalserier i massor och sen ska jag sova gott, puss på er

nik


mys

Nu har jag, mamma och jeppe precis varit på ica maxi för att köpa glass och fruktcoctail.
Ska nu ha tvmys i soffan. Mamma tvingar mig att se på bonde söker fru först, får väl stå ut.
Imorgon börjar jag halv tolv, supernice.

nik

onsdag

Dagen börjde inte så värst bra, var redan lite försenad till skolan och när jag väl kommer ut så är min cykel borta, först kom jag inte ihåg att jag glömt den på stan igår, så trodde självklart någon hade snott den.
Mamma skjutsade mig iallafall till skolan snäll som hon är.
Redovisningen idag gick bra, jag såg till att vår grupp fick göra det först av alla så man hade det avklarat sen.
Har alltså inte gjort speciellt mycket i skolan idag, bara lyssnat på redovisningar och sen fått papper till psykologiprovet nästa vecka.
Efter skolan åkte jag och hanna ner på stan, jag följde med henne när hon åt mat, och då fastnade jag i bordet med min piercing och lite senare på lekstugan märkte att halva staven hade gått av. De enda som fanns kvar var en halv stav och kulan. Fick sätta i Linas läkstav eftersom jag inte hittar någon av mina andra och hon har min.
Iallafall, hanna köpte julklappar till sina syskon och de borde jag med göra, men har ingen aning om vad jag ska köpa ännu.

Resten av dagen ska jag ta tag i lite plugg, har ju tid över och ingenting att göra så det är lika bra.
Ikväll blir det promenad med hanna och lina, sen ska jag försöka sova tidigt för en gångs skull, men de blir aldrig så ändå...

nik

onsdag

hej hej, nu är det ett par dagar sen jag skrev ändå. det kommer nog alltid vara så för det finns ju oftast viktigare saker att göra än att skriva blogg. men just nu har jag faktiskt ingenting för mig, jag har gått hem från skolan för att jag är sjuk, jag gick bara till skolan för att jag skulle ha redovisning. det gick ganska bra.

i helgen som varit har jag gjort massa saker, i lördags spelade jag match, det gick inte så bra, sen kollade jag på en match, pärlan f och dom vann. på kvällen var jag hemma hos nikki, och sedan gick jag och hanna hem till en kille som hette olof, där var det fest. det var ganska trevligt och så och vi var där ett tag, sedan gick vi tillbaka till nikki och hämtade våra grejer och så och sen gick jag tillbaka till olof utan hanna, jag var där till alla skulle gå på krogen och då gick jag och träffade hanna och lina igen. och sen gjorde vi sällskap hem.

på söndags morgon var jag väldigt trött och det var jocke också, men vi släpade oss upp till bowlinghallen och kollade på pärlans match kl 12, dom vann men det var väldigt spännande. efter matchen åkte vi hem till mig ett tag innan vi åkte ner till julskylltningen som både jag och jocke väntat på länge på. de levde dock inte upp till sin förväntning, eller det var mycket sämre än förra året. fast det var fortfarande mysigt och det kändes bra att vara där med jocke. han köpte för övrigt ny mobiltelefon, som han är väldigt stolt över. hans gamla var typ 100 år. jag behöver också en ny mobil, min laddare har gått sönder och den finns typ inte att köpa någonstans. sen så åkte vi hem och käkade middag med mamma, stanley och peder, det var gott.

i måndags var jag i skolan som vanligt, hade dock fått för mig att vi började klockan halv tio av någon anledning så jag missade första lektionen. sen hade jag bara svenska och sen gick jag hem igen, för vi hade ett spanska prov som jag inte tänkte göra. på kvällen var jag och jocke i bowlinghallen och kollade på när tobbe spelade korpbowling.

igår var jag också i skolan, började med gympa och det var jätteroligt för vi dansade lite och sen boxades vi. as roligt. sen hade vi några andra lektioner och sen var dagen slut. efter skolan kom ida hem till mig och berättade om sin första dag på ica maxi, sen kom lina också och vi väntade på nikki som fortfarande var i skolan. när hon kom så snackade vi lite och så och sen gick lina och nikki på stan. ida och jag satt och såg på tv ett tag, tills jocke kom från jobbet. och ungefär då var jag tvungen att åka till träningscentret med janica, vi skulle på säckträning. det var jobbigt, men jätteroligt, har träningsverk typ överallt idag.

DAGENS LÅT: fronda - sitter i min barstol


isa

the truth sounds good

Tidigare ikväll kom mamma upp  till mig och ville prata så nu har vi rett ut det mesta och allt känns mycket bättre än innan. Hon är verkligen världens bästa mamma och skulle aldrig byta ut henne emot någon annan. Så mycket tålamod hon har med mig varje gång jag begår misstag, och tro mig, de finns många.. vissa värre än andra, jag önskar att jag blir som min mamma när jag blir äldre och jag hoppas att mina barn uppskattar mig lika mycket som jag uppskattar henne.
Vi lever ett bra liv tillsammans och när man tänker tillbaka är hon den enda som alltid funnits där från dagen jag föddes tills idag.

Ikväll har hon fått mig att inse att jag måste ta hand om mina närmaste bättre, dom som verkligen betyder något och dem som finns där vad som än händer.Att inte lägga onödig energi på de människor som bara utnyttjar och sviker.
Hon har också förklarat för mig vilka underbara vänner jag har, som står vid min sida när jag brister, som får mig att se de positiva när allt blinkar negativt. Att jag faktiskt har några som jag betyder lika mycket för som dom betyder för mig.

Att jag har en familj som vill se framgång, som älskar mig precis som den människa jag är, ( förutom när jag är elak emot peter). Dom som får mig på rätt väg när jag håller på att välja fel.

Jag har blundat för de som betyder allra mest och koncentrerat mig på skiten som egentligen inte borde betyda något alls för mig. Jag visste ju att dom närmast hjärtat inte skulle försvinna, men hur egoistisk får man vara och ta sånt förgivet?
Från och med ikväll har jag ändrat inställning,ska sluta tänka på vad som är rätt för andra och göra det som är rätt för mig själv.

nu ska jag träna in min text och sedan sova tidigt, godnatt.
nik

tisdag

Har precis kommit hem efter en lång dag, efter skolan stannade min grupp kvar och fixade det sista inför redovisningen imorgon så nu är allt fixat måste bara träna in texten.
Gick sedan hem till Isabella där både Lina och Ida var, fick prata av mig lite med dom eftersom jag var rätt irriterad.
Jag och Lina åkte ner på stan och kollade lite, bl a jacka och klocka till henne.
Gick direkt hem till Malin för avslutning med sången, sjöng lite jullåtar och sen gospel, det är verkligen sjukt kul.

Ikväll ska jag vara ta det lugnt för mig själv,måste ta beslut om jag ska flytta hem till pappa eller inte.
Orkar inte med att bo vid mamma nu när det är sån kaos.
Vill börja jobba och skaffa eget, men det kräver rätt mycket när man e så ung, och de lär bli ensamt i längden.

Imorgon ska jag umgås med hanna efter skolan,vi båda slutar tidigt så det passar perfekt.
Tur att de finns något positivt i vardagen, hennes sjuka humor kan nog få mig på bättre tankar:)
Snart är det mat med min familj, önska mig lycka till ...

nik


trött på fult löshår

Fler och fler skaffar löshår, men inte vid frisör utan clips så man kan ta ur och sätta i när man vill.
Och visst, vissa är jättefina i längre hår men andra kan ju inte ens sätta i det rätt.
Hur snyggt är det egentligen när man kan urskilja vilket som är de riktiga och vilket som är fake? När en bit av clipsen står ut från håret och för att komma de försöker manl lägga över lite av de andra håret.
Ska man ha löshår tycker jag man ska kunna fixa det diskret så det inte märks, självklart syns de ju eftersom man inte får jättelångt hår över en natt men det ska ju ändå smälta in med resten av håret.
Klarar man inte av de kanske man ska hålla sig till sitt riktiga hår, eller vad vet jag, folk kanske tycker de är snyggt när de toffsar sig lite från hårbotten....

nik

tisdag

Har precis gått upp, börjar halv tio med gympa idag, antar att vi fortfarande ska hålla på med dans eller något liknande.
Efter det ska jag hem och sen till skolan vid kvart i ett och ha engelska, direkt ner på stan med lina och sen vidare på sång.Kommer hem runt sex ungefär.
Annars händer det väl inte speciellt mycket..

nik


he he

Jag är så dum, har tänkt hela dagen att jag skulle se på sista avsnitten utav färjan ikväll klockan åtta.
Så glömmer jag det såklart, och de sänds inte på internet förrens imorgon, varför är jag så glömsk?
nee, får skärpa mig nu alltså......

niknoksock

got somebody

You're everything I thought you never were and nothing like I thought you could've been.
But still you lived inside of me, so tell me how is that.
You're the only one i wish i could forget, the only one i love to not forgive and though you break my heart, you're the only one. And though there are times when i hate you cause i can't erase, the times that you've hurt me and put tears on my face. And even now while i hate you, it pains me to say that i know i'll be there at the end of the day.
I don't want to be without you baby, i don't want a broken heart. Don't wanna take a breath without you baby, i don't wanna play that part. I know that i love you but let me just say, i don't want to love you in no kinda way.
You say you got the most respect for me but sometimes i feel you're not deserving me and still your in my heart, but you're the only one.



nik


don't end my life, you're all i need

Har sett tv tillsammans med mamma idag, hon stannade hemma från jobbet eftersom någon tyckt de var kul att förstöra hennes cykel, tack så mycket kära vänner..
Ännu en sak att lägga på listan till extrem mogenhet vissa människor har.
Denhär dagen har fått mig att inse något som jag egentligen borde insett för flera år sen, jag måste sluta ha så lätt för att lita på människor.
Verkar inte som jag känner det riktiga i vissa, det som finns bakom skalet och hade jag varit er hade jag nog också gömt mig bakom ett fakeskal så pinsamma som ni är.
Jag har gjort misstag, jag har släppt fel människor alldeles för nära mig själv, tror alltid att folk ska förbättra sig, hur många gånger jag än blivit sviken så har jag aldrig klippt av någon.
Det ska få ett slut, min mamma betyder mycket mer än vad någon av er någonsin kommer göra.
så, fuck off.

nu ska jag se på andra avenyn och komma på andra tankar.
bäst

nik

,

idag är jag hemma från skolan och det är nog lika bra, har stängt ute allt annat och orkar inget alls.
Mitt huvud är tungt och har knappt någon röst kvar, jag har skrikit ord jag inte visste att jag kunde.
Jag vill att alla ska dra åt helvete men jag kommer lämna er först.
Mamma pratar om att hon och jag ska flytta till en egen lägenhet men det kommer aldrig ske, det vet jag.
Jag ska inte bo här på ett tag, orkar inte med skolan överhuvudtaget, orkar inte vara trevlig och mina pengar på mobilen är slut.
Pappa bryr sig bara om att jag inte är skolan, resten verkar kvitta, så vad är meningen att bo där?

Det kommer bli en tuff vecka, alltså lite bloggande
och det är ingen idé för någon anonym att fråga vad som hänt, kommer ändå inte säga något.

och till alla jävla småbarn som leker
ni är pinsammast i världen

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus