sovaaa

halli hallå plats för två! gaaalet trött, otippat va? nej jag är alltid trött, jag vet inte vad det är för fel på mig :/ har varit och solat med sandra, sen tog vi en promenad hem till henne och hämtade lite grejer, gick och matade fåglar, handlade, köpte varsin seven year itch tröja, handlade igen, käkade sallad och gick och la oss. nu vaknade vi igen och är helt döda, vi är inte så sugna på att jobba hela natten, men what to do. det blir koffein för hela slanten!


isabella


duu

god morgon! jag har sovit skitdåligt.. var som sagt tvungen att gå upp vid sju och lämna nycklarna, när jag går upp så hittar jag inte mina andra nycklar, letar igenom hela jävla lägenheten, men borta var dom. somnade om sen och drömde om att mina nycklar var borta, skulle dessutom få pynta 2000 spänn bara för att min jobbnyckel var borta.. blev väckt när dom kom in i min lägenheter vid typ tolv och efter det kunde jag inte somna om.. så gick upp och letade efter mina nycklar igen, och nu hittade jag dom :))) så nu är jag glad igen! och nu ska sandra och jag gå och sola :) den här gången ska jag stänga av ansiktskanonen och inte bränna sönder ansiktet :)


isabella


natti

har precis kollat på några avsnitt av sol, fest och oroliga föräldrar. sjukt roligt och sjukt överdrivna föräldrar. jag undrar vad min mamma hade tyckt om att se mig en kväll :) hon hade nog tyckt att jag drack för mycket.. jag skulle fan själv vilja se mig en kväll haha. jag får ju alltid så mycket minnesluckor.. behöver inte ens dricka mycket för att få det, det är fan jobbigt. nu ska vi försöka sussa, ska upp klocka sju och lämna mina nycklar till någon snubbe som ska mäta min ventilation.. PALLA!!

imorgon har jag och sandra planerar att laga mat, sola och kanske träna :) och på söndag kommer lilla gustaf hem, känns konstigt att han varit borta så länge! men nu är han snart här igen! bästa!

isabella


whopwhop

faaan vad trött jag är dåååå! har käkat lite potatissoppa med sandris, glott lite youtubeklipp med henne och jossan. nu är vi påväg till macken och ska köpa gotta, nam nam saft!

det blev chippa och plopp, och massa skratt. älskar när man säger fel mohoho. jag skulle säga runkhosta härom dagen av någon anledning, men det blev hunkrosta, hihi


isabella


påväg heeem

nu sitter jag på tåget påväg hem till eskil, har varit en jättemysig dag i västerås men älli, hanna och gittan. saknar nikkan bajsmycket när vi ses så sällan! hon har äntligen köpt en iphone nu, så hon är glad som ett barn :) hon kommer bo i iphonen... ska möta upp sandris nu, vi ska chilla och sova hos mig. imorgon ska vi inventera hela natten och det är lite kaos på jobbet, min chef är sjuk, så vem ska göra bokslutet? kanske jaaaag. hjälp!


isabella


I Västerås

Idag blev jag med iphone,bloggar med den nya appen. Sjukt kul! Har precis käkat sallad med Bella och Hanna. Ni ligger vi nerbäddade och väntar på idol. Skönt med myskväll jag lär slockna direkt.puss alla nik


västerååås

västerås idag och träffa nikki älskling. sitter på tåget nu, framme om en halvtimme! det är ett gammalt jävla tåg och jag hatar dom!!! gnisslar och har sig! ställde klockan på halv elva idag, trodde det var ett skämt när klockan ringde.. jag har blivit en nattmänniska, helt otroligt! när jag bodde hemma kunde jag knappt hålla mig vaken efter klockan nio... tröttmört! har jobbat 58 timmar i veckan i snart en månad nu, det börjar märkas! jag har ont i knäna och armarna :( bajs!


isabella


can't sleep sucks 2 b me

'

alarmet ringer om en timme, pax för att sova i bilen
peace

People are gonna talk whether your doing bad or good


Västerås here we come



maxmat - skitsnuskigt. Sista gången jag åt där var idag. Och hur vet man vad skall man beställa. Maxmål, orginalmål. Skillnaden? Skitsamma. Det äckligaste är att allt ramlar ut såfort man lyfter upp hamburgaren. Aj fyfan slängde min mat idag och från och med nu. Go fjortisdonken

dressman- vart alla dessa jävligt snygga modeller kommer ifrån, bara säg mig det så skall jag fan aldrig mer klaga på nånting

expert- vart på jakt efter ny mobil idag, jag kunde ha handlat den hos er. Om det nu inte var så att hela butiken stank svett. Kanske tåls att tänka på..

så nu skall jag fortsätta att packa och sedan bege mig till Västerås. Fantastiskt kul skall det bli att få andas lite annan luft, träffa isabella samt min bror och släkt. Dricka några öl och förhoppningsvis hitta lite jobb. Puss



hepåri så länge da

Onsdag

You don't have to look back
but if you ever do
you know where i'm at



Gavin degraw



"Well everybody hurts, that's were we're all the same.
We drive on through the worst and push on through the pain"


Finaste


What doesn't kill you makes you stronger


Trots väldigt lite sömn inatt har jag bockat av allt på min " att göra" lista. Plus att jag fått med mig lite nytt ifrån stan sen fikade jag med mamma och hanna som belöning. riktigt bra dag. Skall ut i skogen med sandie, sen ikväll idolmys och massor med sömn. Today was a good day please make tomorrow even better.

Lots of love


Påväg till polisen


What's the point of having it all without the ones you love?

Tänk vilken liten tjej jag var där som tyckte om dig så mycket
min finaste lilla bella
tänk vad mycket som vi gjort och fortfarande kommer göra
du är mitt hjärta



nik

If your sky is falling, just take my hand and hold it. You don't have to be alone



Så.Jävla.Fint.

i see my future when i look at you, my angel my first love my soldier

if it hurts
atleast you know it was real

Försöker somna, lyckas ej




Nämn något som gjorde dig glad igår: att vi bokade resa till västerås
Vad gjorde du kl 08 imorse: sov
Vad gjorde du för 15 min sedan: såg ensam mamma söker på tv3play
Det sista du sa högt: " jaha" när mitt samtal bröts
Det senaste någon sa till dig: nåt om mitt legg sedan bröts samtalet som sagt
Vad har du druckit idag: vatten kaffe och te
Vad var det senaste du åt: macka
Vad var det senaste du köpte: min nya kaffekopp som jag älskar
Vad är det för färg på din ytterdörr: Röd
Vad är det för väder hos dig nu:
Godaste glassmaken: choklad
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: nej
Sover du tungt: Nej, vaknar av det mesta
Drömmer du mardrömmar: ibland, jag tror det beror mycket på vad man har för humör
Trivs du med ditt jobb: Jag har inget jobb, så det finns väl inget att trivas med men det är på bättringsvägen atm vilket jag trivs med, Haha oklart svar..
Favoritklädsel: jeans och tshirt
Favoritlåt just nu: I Won't Let You Go
Vad ser du om du tittar till höger: min klädställning
Vad gör dig glad just nu: Just nu, inget speciellt
Vad ska du göra härnäst: Försöka somna, men vet att jag inte kommer lyckas så fördriva tiden
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Halvtrött
Favoritgodis: choklad
Kläder just nu: mjukisbyxor och ett linne
Sommarplaner: Sommaren känns väldigt långt bort
Hur många kuddar sover du med: i min säng har jag fyra kuddar men jag sover ofta borta och där har jag bara 1 kudde, snålt va?
Spelar du något instrument: nej jag har inte tålamod till att lära mig
Morgon eller nattmänniska: nattmänniska
Vad är viktigast för dig: att få vara lycklig och att människor runt omkring mig är det
Är du kittlig: awkward turtle
Snarkar du: ja, trots att jag opererat bort både halsmandlar och polyper, prata i sömnen gör jag också. Riktigt jobbig att sova med
Stjärntecken: Jungfru
Äckligaste insekten: Är inget fan utav någon insekt förutom när jag var liten. Hade egen gråsuggsfarm. Skäms inte, känn dig som hemma.
Stökigt eller välstädat: Jag hatar stökigt, älskar att städa hos andra eller för andra men hatar att städa mitt egna rum..
Längtar du mest efter just nu: Längtar tills jag kan andas ut och känna att jag gjort något bra, och att livet är påväg emot rätt riktning. Då jävlar skall jag va glad och lycklig!

ni vet när man ibland hittar en låt som man aldrig kan sluta lyssna på, när alla känslor kommer på samma gång, man vet inte om man blir ledsen eller glad, man vill gråta samtidigt som man vill kasta sig i armarna på den man älskar, den känslan

James Morrison – I Won't Let You Go

Säg hej till min egna kaffekopp




varför du kämpar på å ba vill va med mig

denna helg har jag varit överallt och ingenstans, har haft sjukt kul. Rödvinsfylla kanske inte är så dumt ändå. Ikväll blir det spa och tv-mys. Puss


don't speak, i know just what you're thinking, i don't need your reasons, don't tell because it hurts



Have it your way


Vart är min Ryan Atwood?


i skuggan av värme

jag tänker inte framåt, för jag orkar inte. jag skjuter upp allt som har med framtiden att göra och alla tankar om vad jag vill göra sen. jag vill inte, jag orkar inte. för jag vet att det gör så ont, när ingenting kommer bli som jag alltid trott. därför skjuter jag bort det här nu, på obestämd framtid.

mitt dygn är fuckat som vanligt, jag jobbar bara natt nu. det är för att jag vill det, jag trivs med det. det känns som att ingenting är på riktigt på natten och man behöver inte ta tag i någonting. det är lite så jag lever nu och vill göra. jag är som ett barn, jag gillar natten, den är spännande. ut i natten. varje dag efter jobbet, typ vid 2,3 nånting drar vi till donken och sitter i flera timmar, snackar skit. ikväll blev det spökhistorier med madde. roligt som fan, lite uppskrämd. imorgon ska jag också jobba natt, med sandra. sen är jag ledig i helgen, lönehelg! och då ska vi supa sönder oss. det är vad vi gör.



isabella

see you around

Du är nog den
som jag borde va hos

det finaste som finns

är det sant det som dom säger
att du träffat någon
någon du bryr dig om

var inte beredd på det
som att jag någonsin skulle bli det
är han bra emot dig?

plötsligt förvirrad, vi har ingenstans att fly
jag vet att jag borde släppa taget
bara släppa det
men vem är det, är det någon jag känner?

vem skall följa dig hem?
vem skall stå på din veranda och vänta på att ljusen tänds
det gör mig galen

verkar som jag höll det inne
för länge
och nu är det försent
vänner som du och jag blir inte kära
men nu har det hänt

du såg aldrig några tecken
men det står skrivet över hela stan
men det är en sak du skall veta
ingen älskar dig såsom jag gör

om du kunde ändra dig
om du kunde se mig nu
säg det till mig
det är vad du vill
vad du vill

vem skall följa dig hem
vem
vem skall stå på din veranda och vänta på att ljusen tänds?
det gör mig galen

vem skall följa dig hem?
vem skall pussa dig godnatt
och säga jag ringer dig imorgon
det är inte jag

och att tänka på det gör mig galen
galen
vem skall följa dig hem?

att tänka på dig gör mig galen


erik hassle who's gonna walk you home


Never been this close to just let it slip away

Gavin DeGraw – Where You Are

Gavin DeGraw – Spell It Out


sleepless nights



stängt in mig i en O.C bubbla tills jag har lust eller ork att ta tag i mitt eget
Det är ju typiskt mig dedär, att det skiter sig så fort jag bestämmer mig för något
det är alltid så, att man tror att något skall ske och sen tas det ifrån en innan man ens hinner vara lycklig över det
och det är inget kärlekstrams as always, det är framtiden nu. Kanske är jag bara trött
Det sägs att det händer utav en anledning, men jag undrar bara när fan jag skall få medvind

Season 4. Bye

Jag måste varit någon annan, innan jag kände dig

 Jag vill leva för dan och inte låta natten sluka mig nå mer

 Om du vill ha mig, säg till för själv vet jag inte vad jag vill
 jag undviker sanningen

 Jag kan säga att jag älskar dig och sen aldrig säga det igen

 Jag börjar om varenda dag, försöker vara det dom vill att jag ska va. Men när jag somnar på natten har jag glömt om jag själv mår bra

Och jag vet inte vart jag är, jag är med men ändå aldrig riktigt där, det är höst, kallt och jag längtar efter något annat än dehär




.


Jag vet allt om dig, för du har varit min

It's not  who you want to spend your friday nights with
It's  who you wanna wake up next to on saturday's


Började kolla OC igår, snart klar med första säsongen. Imorgon får jag äntligen träffa min bästa hanna efter hennes utlandsresa. Puuusss

.

So fucking happy!

Det ser bra ut, yes yes yes!

run

det känns som att mitt liv står stilla för att allt går så snabbt. jag har bott här i ett år nu och det året har verkligen gått så sjukt fort. jag har längtat hem mycket, men jag trivs väldigt bra här. jag gillar eskilstuna, inte för stort och inte för litet. jag är bara rädd att tiden springer iväg alldeles för fort.

min kära mamma har varit här och hälsat på i veckan, alltid lika kul när hon kommer. jag hatar att inte vi bor i samma stad. vi var på ikea, var ute och käkade, gick på stan, drack vin, spelade besserwisser, lagade mat. och nu kanske vi inte ses förrän jul :(

nikki har fyllt år och janica fyller år idag, GRATTIS GUMMAN! <3 jag är så ledsen att jag inte kunnat vara hemma och fira :(





isabella

Födelsedagsfest


GRYMT



nik

Im having a bad day



Just nu vill jag inget hellre 
än att bara få vara med dig



Haha skön


Your lips, my biggest weakness


" årets hype"

Bugar och bockar för denna kväll men nu är det dags för efterlängtad sömn. Puss


Wallers

Idag har varit en utav dem segaste dagarna på riktigt länge, började dagen med en tornadopromenad som inte gjorde mitt humör bättre och på den vägen är det. Har precis gjort mig iordning och inväntar resten. Skall ta en öl eller två på Wallers, så för min del blir de väl att säga : Grattis lina 18 år, tre dagar eller två beroende på hur man räknar försent!!
puss


Glömde kanske  säga att jag blev så inspirerad utav " milfen" ifrån Kaos i båstad, fyllde mina läppar tills dom sprack. Just love it

såhär ser hon ut.. Fan kanske skulle haft kvar det blonda..


.


Melissa Horn



Lyssna på hennes nya album Innan jag kände dig HÄR

De var som fan

Dessa har jag och mamma beställt idag, fast i svart dock. Mamma kirrar rabatt så det blev väldans billigt. En ny mobiltelefon när man ändå är igång kanske?

Forgive me, First love. But i'm tired

We will be fine because we are strong
And if it's meant to be we will last forever
And if it's not I will still love you with all my heart





You wanna know how to make me smile, take control and own me for the night




Idag är en bra idag, idag är en dag då jag önskar att hanna var hemma, så vi kunde ta lite beslut. Det ser bra ut nu. Jag är glad, fan vad glad jag är. Nästan så glad att jag skall gå ut och fira med Lina ikväll. Ja det skall jag nog, vi ses i en annan stad! Hej

Shy Ronnie

Äntligen känner jag mig levande efter en dusch och ansiktsmask, skulle egentligen följt med ut på en öl ikväll för att fira att lina blivit 18 men min ork ligger på noll. Jag får köra dubbelt så hårt i helgen istället! Laddar upp inför en bättre tvkväll, Ensam mamma söker, Gumball 3000 och Svenska hollywood fruar! Självklart på webbtv, vad annars?


Puss

Tack alla finaste för denna helg, I love you


Time isn't wasted when you're getting wasted


Min nya pojkvän



nik

My bad


Do you want to know what would make me really happy right now?if you could just shut your fucking mouth and leave me alone








fake friends will take away your drink when they think you have had enough

real friends will look at you stumbling all over the place and say : Bitch drink the rest of that, you know we don't waste


what did you expect?


if you don't love me, pretend a few more hours


Tack alla mysisar

Har haft födelsedagsfika hos mig hela dagen för mina vänner och nu är jag hemma vid torvald, han skall bjuda på pizza. Standard. Ikväll blir det bara lugnt. Puss och tack för idag I LOVE YA




kharma is a bitch, make sure that bitch is beautiful



Jag och emster drog på kräftskive







Torvald blev glad tillslut

firar min dag med att SOVA

Är så trött efter igår och idag att jag kastar in handduken helt enkelt, blev trött efter en öl. Nu skall jag lägga mig sängen i min ensamhet med en film, Kul firande? Vi tar igen allt i helgen Godnatt och tack alla fina



såhär känna ja mi just nu så 20åringar signar ut, slut

i väntan på min fantastiska släkt..



mamma har blivit helt knäpp, hon räknar mina grattisinlägg på facebook, berättar vilken som va kul, vilken som va sist, vilken som va först.
Om ni någon gång undrar vad de är för fel på mig, tveka inte på vart de kommer ifrån.


nu skall jag äta godis, tårta och massa gott tills jag kräks och sen vidare på fest. Seya

Love you man

igår drack jag med torvald och det har satt sina spår idag, har inte varit på systemet än, lär inte gå dit idag heller, lär aldrig gå dit. Nu ska jag duscha och fixa till mig litegrann sen dricka bärs. Haha jag tror inte ni förstår hur kul jag hade igår, skrattade hela vägen hem.. Tänk att ha en vän som Tore



Tore och jag ler

Tore och jag dricker öl


gonna party it's like my birthday

tur att jag har en äkta vän som vill fira min födelsedag
puss bästis


ÄLSKLING

GRATTIS VÄRÄLDENSBÄSTASÖTASTEUNDERBARASTEBÄSTIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÄLSKAR DIG, ALLTID DU OCH JAG BABY!


oleg

jag har inte haft något liv de senaste dagarna, jag har jobbat mer än tolv timmar både lördag och söndag så jag har i princip bara sovit. ikväll när jag äntligen slapp jobba så har jag sandra och göran sett på idol, jokus kom förbi en sväng också. dom drog precis och jag ska fan sova snart, börjar halv nio imorgon. min nikki fyller 20 och typ en halvtimme och jag är jätteledsen för att jag inte kan vara hos henne :( men jag får ta igen det när jag kommer hem!!! nu ska jag lägga upp massa gamla filmer på facebook hahaha



isabella

Tobias har lagt ribban, grattis nikkan 20 år




Bitch, you loose

OH I'M SORRY, YOU MUST HAVE MISTAKEN ME FOR SOMEONE WHO ACTUALLY GIVES A FUCK!


i väntan på att min egna Justin Bieber skall ringa


Och melissa horn gör det igen




det känns nu på morgonen, när ljuset inte vaknat än
och jag vänder ut och in på sommaren, jag är aldrig sams med den
vi skulle nog ha hamnat här ändå för lusten är svår att ändra på
och jag väntar ut dig i tystnad för att det är lättast så

du är för stolt ,ellerhur?
jag är för feg för att dra mig ur
och vi tittar bort åt varsitt håll och tänker samma sak
Visst känns det ännu sämre nu?

Var och en går hem till sig och fast jag inte saknar dig
så känns det som att världen skulle rasa
om du glömde mig

Ja, var och en går hem till sig
och jag skäms för att jag låter dig
men jag aldrig vara emot någon annan
som du e emot mig

Antingen lämnar dom mig eller så lämnar jag dom


hellogoodbyehereinyourarms


L.o.v.e




har fått hjälp med min dator så nu kan jag sova gott inatt
puss

mini-födelsedag

Dagen har spenderats med hanna och lina, har fikat och myst, tagit promenad med sandie och nu ikväll blev det spa-mys. Firar mig litegrann med hanna eftersom att hon är iväg på min födelsedag, nu skall vi mysa med kvälls-te och film. Har fått virus på min dator också, alltid lika trevligt så det är väl vad jag skall sysselsätta mig med ikväll.

fick världens finaste present av världens bästaste också

skall aldrig mer luta mig emot en ytterdörr...


om jag blir bättre med tiden, om du har tålamod med mig


fan också, snubblade rakt in i grillen...


kräftis!!

Egentligen är jag alldeles för trött och bakfull för att blogga men har inget att göra i väntan på emma. Vi skall dra och käka max. Kräftskivan igår var awesome, inte lika soft att slå huvudet i en stentrapp. Bättre bula i pannan. Skall nog bara ligga och vila sen, de blir nog bäst.

puss alla fina


when the devil wants to dance with you, you better say never. because dance with the devil might last you forever

idag har varit en bra dag, varit med jocke hela dagen - handlat, lagat mat och spelat bessewisser. och så har han fått sin försenade födelsedagspresent! ikväll så kom sandra, jossan och göran hem till mig. vi har chillat, käkat bk och spelat besserwisser! för övrigt ett sjukt roligt spel! nu gick dom precis och jag tänker fan gå och lägga mig, är sjukt trött. imorgon ska jag jobba 16:30-04:30! zzZZZzzzZz men sånt är livet, godnatt på er!




isabella

So fucking DTP right now



K4L

vad ska jag säga? jag gillar kartellen!




isabella

i don't know why you're crying like a bitch

Fuck it - I faked it
Det är fredag och vi är sugna på vin. Kräftskiva 2night

"i think he was jelous i was dancing with that girl, maybe it was his girlfriend that's probably why"





cornelis fucking vreeswijk

som alla vet är kära cornelis vreewijk min allra största älskling. han blev bara 50 år gammal, och för det har han sig själv att skylla. men så många låtar, så många texter, så lätt och så rätt. de flesta känner bara till de mest kända låtarna med cornelis, det är otroligt synd med tanke på att det kan också vara dem som är sämst (hönan agda, brev från kolonien, balladen om herr fredrik åkare och den söta fröken cecilia lind) inte för att dem är alls dåliga men han har gjort så sjukt många andra bättre låtar. här är några






en fattig trubadur, är varifrån jag tagit min fina tatuering :)







isabella

fledag

jag har precis varit på massage, för andra gången i mitt liv och jag kan nu konstatera att det inte är någonting för mig. visst att jag kan tycka att det är lite mysigt, men det är nog allt. dock var hon som masserade mig idag mycket duktigare än hon sist hemma på gotland!! jag fick massagen av jokus när jag fyllde år, söt som han är. men det var nog sista gången jag gick på massage :) dock älskar jag att gå och knäcka lite hos en naprapat! idag ska jag laga nån gog mat med jocke, han slutar vid tolv. ikväll ska jag hänga med sandra och jossan, blir säkert bkhäng som vanligt. nu ska jag nog sova lite





isabella

funny, isn't it?

Och igår när du ringde hela natten på min telefon, alla meddelanden som jag tryckte bort. Du var ute i vimlet och jag låg hemma och stirrade i taket. Känner du igen dig? Men det är skillnad nu. Jag tog aldrig på mig några skor, jag mötte dig inte vid slutet av vägen, jag gick inte allégatan fram, jag väntade aldrig på att du skulle hitta dina nycklar, jag satte inte uppe och lyssnade på hela din kväll utan en fråga över hur jag haft det,  för att sedan få somna bredvid ett moln av alkohol

klart att tanken slog mig , vem det var som kunde satt på sig sina skor, mött dig på vägen, traskat allégatan fram, väntat tills du fått fram dina nycklar, lyssnat på din onyktra stämma för att sedan somna bredvid någon som egentligen bara kände sig jävligt ensam -
but then i thought 2 myself....






"One day i hope you choke on the shit you talk"

Standard att klockan är fem på morgonen och jag inte har somnat ännu, jag har försökt och försökt men inte lyckats. När jag behöver min sömn som mest då kan jag aldrig sova, nu när jag vet att jag har mycket att göra imorgon då stressar jag upp mig och ligger vaken hela natten. Kan bli så sjukt trött på det. Nu kommer jag springa runt som en zoombie.

Och det är så jävla lätt att säga " men vadå, det är bara att blunda och slappna av". hade allt i livet varit lika lätt som de var sagt hade det nog inte funnits mycket problem. Men nu är det just vad jag har, ett sömnproblem. En inre stress. Och det är extremt jobbigt.

Jag avundas verkligen människor som lägger huvudet på kudden och somnar på två röda, Tänk va skönt att alltid känna sig utvilad och pigg. Det hade varit något att önska sig i födelsedagspresent..




flashbacks















nik

There ain't no room in my bed as far as i'm concerned so wipe that dirty smile off


Thåström

Du jag vet en hemlighet
Det finns en stjärna man får ta ner
Det finns en stjärna som är din
Och vill du veta en sak till
När skeppen lägger ut från land
Och du ska långt långt bort nånstans
Ta den alltid med i din hand
Ta den alltid med överallt
Jag önskar dig allt vackert för du är
Det bästa som jag vet

nevermind i'll find someone like you

Har spenderat dagen på stan, hämtmat med mamma och promenad i skogen. Nu är jag helt slut och på kasst humör. fuck off goodbye


såhär rolig är jag idag

DAGENS VILL HA: en extern hårddisk
DAGENS KLÄDSEL: mjukisar
DAGENS SMINK: nada
DAGENS FRISYR: toffffs

DAGENS HÄNDELSE: vem vet mest..
DAGENS LÅT: min hemstad
DAGENS PLANER: vem vet mest, halv åtta hos mig, true talent, csi
DAGENS SAKNAD: mamma

DAGENS DUMMASTE: min halsfluss
DAGENS DROG: penicillin, alvedon, koffein, pepsidduo
DAGENS ROLIGASTE: svensson svensson
DAGENS FAVORIT: svtplay
DAGENS KÖP: bamyl

DAGENS GODIS: päron
DAGENS HUMÖR: rastlös
DAGENS ORD: tråkigt

isabella


lissna

jag dör av rastlöshet, här är i alla fall en bra låt.




isabella

But i have grown 2 strong to ever fall back in your arms

Spenderat morgonen framför mtv, missade VMA när det sändes så tog igen det nu. Fick rysningar och tårar i ögonen när adele sjöng Someone like you. Hon är verkligen helt fantastisk. Idag skall jag väl hänga med alla fina som vanligt, blir nog en sväng på stan snart och kaffi. Lots of love


en av alla tusen mongopics ifrån min cam, den verkar användas flitigt och inte bara av mig HA!


Baby don't feel no pain just smile back



I can't live, with or without You

Har suttit och kollat covers, det är det bästa som finns. Finns så sjukt mycke fina människor med talang, blir helt varm i hjärtat. Denna har gått på repeat hos mig sen jag hörde den för någon kväll sen. Fan va fina. Kan dom inte bara vara kära också. Helt perfekta. Blir kär av att se detta






Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus