blah blah blah

Städat mitt rum idag, rensat ur allt. Imorgon ska jag göra kliniskt rent. Har även badat i kalkbrott och sett film. Nu är jag hemma och ska snart iväg. Jag är varm. Känns som sommar. Pratade med emma påvägen hem. Fan vad jag saknar. Dom har en låtsaskompis som heter nikki med sig. Hon försvinner ibland men håller sig ändå nära. dom är så jävla bäst. Sedan med felicia och det ger sommarkänslor. Jag vill ut och leva nu. Hanna är påväg hit sen bär det av. Jag måste göra mig lite iordning. och en sak till. ÅNGRAR SÅ JÄVLA MYCKET ATT JAG SITTER HÄR HEMMA ISTÄLLET FÖR PÅ PEACE AND LOVE.

NIK


Lycka


Onsdag

Hade svårt att somna inatt pga denna solbränna. Ganska skönt att vädret inte riktigt är på topp så man får vila kroppen idag.Har ingen aning om vad som händer, ska få tag i anton sen äta frukost och dricka kaffe. Jag borde skaffa ett jobb snart. Och städa mitt rum.
nik

vad vet du om månljuset förens du blivit sönderslagen under det?

Idag har jag varit en snäll tjej och hjälpt anton bära sina väskor hem till pappa, sedan drack jag kaffe och blev upphämtad. Min bränna svider och jag känner mig kokhet. Blir att sova med fönstret öppet inatt. Imorgon snackar anton om tofta, grabbarna får väcka mig. Jag har varit uppe tidigit alldeles för många dagar i rad. Nu ska jag chilla och sedan försöka sova.

Kommer sakna mina vänner som åker imorgon.
Och felicia, stora pussar till dig.


Tofta!

Imorse körde pappa mig till tandläkaren, kände mig skitstressad och fick skynda till bussen. Hann iallafall i tid. Legat där ute hela dagen med olga och felicia. Lite senare kom även anton och seb. Det blev flera dopp, inte så farligt kallt i vattnet faktiskt. Nu har vi precis kommit hem och jag väntar på att joakim ska bli klar i duschen. Det bränner överallt på min kropp. Skittråkigt att sola ryggen...
nik

säg hej till kräftan

Varför. Hur. När. Vem.

Är så sinnessjukt trött, vill bara sova. Ska till tandläkare vid kl tio. passande tid. Efter det blir det tofta igen. Blir att sola ryggen idag, Orkar inte tänka mer, har panik. Förstår ingenting.


Som en gång var min hela värld.

Imorse softade jag med anton en stund, han försökte få med mig på kallis men tillslut blev det tofta trots att klockan var halv ett. Legat där hela dagen och blivit kysst utav solen. Bränt mig ganska rejält på knäna och bröstet. Men det är smällar man får ta. Har precis lagat mat och tagit en dusch. Om mamma får som hon vill ska jag städa mitt rum, men jag tror att jag sparar det till en annan dag när solen inte skiner så fint.. om några månader. puss!

kanske fortfarande kommer försvinna i din blick
drömma om den framtid som vi aldrig fick
mammas gata

Varför måste vi döda varandra?

Igår träffade jag tobias, det kändes konstigt för det var så länge sen. Jag vet inte vart vi står, vart vi är. Jag vet bara att jag har ont i mitt hjärta, och det känns tomt inom mig.

Idag var planen att dra till tofta men jag vet inte när, tycker det blåser lite kallt. Kanske ingen idé? Isf blir nog Anton glad eftersom han ville äta lunch på kallis. Dom har världens godaste räkmacka! Jag ska iallafall göra frukost och kaffe nu sedan får vi se.

What would you wish for, if you had one chance?

just hold on

har inte ätit något på hela dagen och ändå är jag inte hungrig, har antagligen ingen ork att känna efter. Rick lagar tydligen middag i köket så det står härliga till. Detta har varit en riktig slappardag och det var varit otroligt skönt. Bränt mig på näsan så det svider, har mljoner myggbett på benen som kliar något fruktansvärt. Får nästan panik.
Inatt kommer anton med båten och imorgon ska vi brudar ut till tofta och sola. Första strandvisiten för i år!

Gavin DeGraw – Jealous Guy - Acoustic Album Version

sommar

hej alla, jag vet att jag är dålig på att skriva, men ni får ta det för vad det är. jag jobbar för fullt och mycket annat hinner jag inte med. hade en jättebra midsommar i vilket fall, en helt perfekt midsommar i min smak, lugnt och skönt med fina vänner. har hunnit med att bada också, och sett en massa fotboll. men mest jobbat som sagt. varit på kneippbyn kick off, och en massa föreläsningar. igår så hängde jag med caroline, vi hade planer på att gå till wallers men det blev en sväng ute i kalkis istället. och i morgon ska jag jobba igen, ska dock börja dagen med en kurs i hjärt-och lungräddning och sedan öppna min fina grill som stått och väntat i nu ett år. på tisdag är det tiljans tallanger och det ska jag såklart gå och kolla på! och på onsdag är det invigning på gute, och sen jobbar jag en jävla massa på det. det är väl typ hur min vecka ser ut.




isabella


airplanes

Riktigt trött är jag, legat ute i solen men det blir nästan för varmt. Nu man ska övertala mamma och peter att vi ska gräva pool. Ska snart ta en dusch och bara fortsätta ta det lugnt. Trött efter dessa dagar men har haft otroligt kul.



How To Save A Life

Afteerbeachen var bästa på länge, skönt drag i bussen ut. Åt mat och hängde där till halv sju, sedan tog vi oss hem till mig för att laga middag. Fixade oss liet snabbt och gick vidare hem till julius. Där var vi hela kvällen och hade trevligt. Jag och fanny gick därifrån för ett tag sen, stannade för att köpa det man måste ha dagen efter : COLA. Nu är jag hemma och har pratat lite med mamma, ska krama och pussa om henne extra idag.

Någonstans finns det en gräns och den är passerad för länge sen. Det räcker nu.

nik


Vidare emot tofta!

Hela dagen hängde vi hemma vid sebs stuga, drack. solade spelade kubb. Sedan åkte vi hem till julius för att fortsätta, fruktansvärt varmt och skönt. Grillade mat och hade hur trevligt dom helst. Badade jacuzzi. Tog en lite rundvandring i ljugarn. Mot natten hamnade vi på någon fest, dit jag inte skulle satt min fot. Slöt med att jag blev bärd hem med andnöd och panik. För mig är det helt svart. Det värsta jag varit med om. vill bara säga TACK till dom som hjälpte mig. Utan er vet jag inte vad som hade hänt. Imorse har det ställts tusen frågor och jag har hämtat mina grejer vid julius. Nu kom vi precis till stan, ska duscha ochs sedan sätta på mig nå bra kläder. Åker vidare mot tofta afterbeach snart. Där blir det lunch och party.


nik


Midsommar

Snart bär det av emot ljugarn. Jag och Felicia åker med mamma och peter ut. Ska ligga på stranden hela dagen. tills resten kommer. Är färdigpackad. Ska bara äta frukost och duscha. Puss
nik

hjärtan som blöder

en vecka sen sist, hade nästan glömt vad du gör med mig. Hur mitt hjärta ändrar rytm. Jag vet inte hur vi hamnade här. Vet inte varför din hand inte längre håller min. Det var som allt spelades upp i huvudet om och om igen. Det ville aldrig sluta. Tusen miljoner tankar på samma gång och jag ville bara vara nära. Och när jag gick därifrån var det som allt inom mig försvann. Jag är inte hel. Nu rullar alla känslor, det får inget slut. Jag orkar inte tänka. Jag längtar efter vår säng, jag innerst, du ytterst. Då kan ingen tjuv ta mig, och du närmast fläkten. Jag längtar efter hur vi bråkar om vem som ska gå in i affären. saknar att pussas godnatt. Jag är förvirrad. Imorgon när jag vaknar, är det midsommar. Jag kommer längta efter dig. fast det var ingen nyhet.. Det gör jag jämt.

skön dag!

Hängt i almedalen hela dagen och solat, sedan tog vi en roadtrip ut till väskinde. Medans felix duschade gick vi över till emmas stuga och hjälpte till att sätta upp tält. Nu är jag precis hemkommen och ska ta en dusch. Sedan blir kvällsmat och inhandling till midsommar. Ikväll blir det antingen lugnt eller så blir det mys på strandpromenaden. puss
nik

det har varit en utav de bättre dagarna på länge men samtidigt inte. Fick en sorts värme i kroppen av det du skrev. Jag hatar att det blivit såhär. Jag vill inte ha midsommar för det kommer att förstöra allt. Det är en känsla jag har i kroppen. Jag hoppas att jag har fel. Jag hoppas det hela tiden. Kommer inte spendera midsommar med dig, och det gör mig ledsen. Försöker vara stark, men hur jävla lätt är det när man älskar någon.

keep on rising

Åkte ut till ljugarn igår och grillade sen blev det bastu och bad. Drack lite och sedan blev det nattbad och ännu mer bastu. Somnde typ sju imorse. Låg och kollade på en extremt lång film och det slöt med skrattatack. Har städat och seda åkte vi till stan. Nu ligger jag och emma i min säng, väntar på att felicia ska komma hit. Vi ska nog sola och vila upp oss. puss
nik


ny frilla

tur att emma är vaken idag


och alla tror att om himlen finns är jag förlorad

solat hela dagen, så jäkla skönt. sen tog jag en dusch och nu har jag gjort mig iordning. man kan ju inte sitta inne en sånhär fantastisk dag? snart är det dags för mig att dra, puss

bild underifrån är de bästa som finns






mina vänner säger, vakna upp och sluta tänk på det

bästa dagen!

hade skitsvårt att sova inatt, men gjorde mig ingenting när jag hade trevligt sällskap. Somnade ungefär halv sex imorse och sedan ringde klockan vid tio för att felicia skulle komma förbi. Vilket hon glömde, så jag har legat i solen och stekt. Har redan fått färg, det är så otroligt varmt. Nu har jag precis druckit lunch och lite kaffe på det.
Ska ut och lägga mig igen, jävligt sugen på öl. Längtar tills emma slutar. Puss nik

Ted Gärdestad – Oh, vilken härlig da'

04.01


Hjärtan som slår. Vi står där vi stod.

hmmm

jag och rick gick en lång promenad med sandie, förbi kastanjegatan där vi bodde när vi var yngre. Flashbacks. Hyrde även film, fast den sög så jag stängde av när det gått halva. Hängt med sebbe ett tag, han gick precis hem. Nu har jag ingenting att göra och är inte trött. Tidsfördriv?

nik


tänk inte på det, tänk inte på det

eminem feat rihanna

Jag hatar spelet, någon vinner. någon förlorar. Det spelar ingen roll vem som är starkast. Hjärtan svider ändå. Jag är trött på ord som förväntas sänka mig, jag är trött på det som är kallt. Jag gör ont i mig, att ingen förstår, att jag kanske behöver tid. Att läka mig själv. Förstår du det? Det finns ingen makt. Det finns inga trådar att dra i. Jag har en stenmur runt mitt hjärta, jag byggde den igår. Och vad som händer innanför muren. Dödar mig.


.

Och om någon vecka, är det ingen som vet, vad som hänt eller vad som ska hända. Och imorgon kommer alla le. Det kommer jag också, jag kommer vara lycklig då. Sedan kan tiden få stanna upp. tills jag har andasts in ny luft. Lärt mig nya saker och hanterat situationen på ett bra sätt. Tills dess är det såhär och ni får stå ut. och jag tror det ligger sanning i det en vän nyss sa.


Tired of the games

Har gjort allt för att få bort mitt lock men jag lyckas inte, tänk om det flyttat in i mitt öra för att stanna förevigt? Jävligt irriterande iallafall. Tagit en skön dusch fast inte så smart eftersom jag och rick snart ska ut och gå. Menmen, känner mig iallafall fräsch och lite piggare nu.
 

before our hearts decides to love again

tisdag

Igårkväll hände ingenting, fast det var väl tur. Så jag kan fortsätta vila och förhoppningsvis bli kvitt min förkylning. Sovit till tolv idag, riktigt skönt. Är väl kanske tolv kilo snor lättare men skulle tro att de finns kvar ett ton ungefär. Har lock i örat som jag tycker är obehagligt så in i.. hör när jag andas, typ som i starwars.. look i am your father. Sedan varje hjärtslag. Har jag tur, bryter de inte ut till öroninflam. Nog pratat om min förkylning.

Mamma har varit hemma på lunch och jag har gjort henne sällskap, fick choklad av henne. Favoritgodis. Och nu dricker jag kaffe framför datorn. Måste gå ner på undervåningen ibland och tittia till sandie, hon har fått spruta idag, men jag tror inte det ska vara några problem.


hardest part

mitt humör är upp och ner, gråtit till världens bästa håkan. Pratat i telefon med felix och det var välbehövligt. Jag är så glad för alla fina vänner som jag har. Uppskattar allt det som ni gör och säger. det värmer i hjärtat. Funderar på att försöka sova snart, men jag hatar att sova ensam och du finns inte där.

och jag skulle ge dig allt de
som ditt hjärta vill ha
om du bara lät mig
förstå

my chick bad

Ibland är det bäst att bara låta bli, även hur mycket man än vill. Ligger och lyssnar på skön musik. Ska nog snart gå och möta hanna, ta en liten promenad och kanske något annat. Vem vet. Det är sommarlov. Jag behöver prata av mig, det är mycket i huvudet just nu. men något får mig att le.

klubbland

Städat mitt rum idag, det var välbehövligt. Är ju typ aldrig hemma så det blir inte av så ofta. mamma har kommit hem också. Har hon något att vara glad över. Funderar på att kanske ta en promenad snart eller bara sova. eller så skulle vi göra något ikväll. Får väl se hur det slutar. jag saknar fanny och längtar tills anton kommer hit.
nik


half of my heart's got a grip on the situation
Half of my heart takes time

Just gonna stand there and watch me burn

pick up your bags from the sidewalk?

Live love laugh

imorse underhöll viktor mig ganska duktigt tills resten vaknade, varit i almedalen idag och solat de stunder solen inte varit i moln. Ätit picknick och pratat en jävla massa. Jag har skrattat så tårarna runnit precis som vanligt. Blev en liten sväng på stan innan vi gick hem. Nu ligger jag i min säng och funderar på att vila lite. Trotsallt varit igång sen sju.

nik

skitsnygg tjej


Rising girl

redan hunnit med att få en skön promenad och nu sitter jag och äter frukost. Jag känner på mig att dethär kommer bli en bra dag. Kan inte sluta le utav någon anledning. Föressten, ett bra tips för de som har ont i halsen, gurgla ljummet vatten och salt. det fungerar faktiskt även om det är vidrigt. Nu ska jag sysselsätta mig tills mina vänner vaknar och vi ska iväg! puss

Lovestoned – Rising Girl - Radio Version

nik

broken bottles

Pappa gav oss dissen för golf, så vi hämtade mat ifrån lilla elefant. Jag gillar att höra på min brors äventyr. Jag vet inte hur folk lyckas. tummen upp! Ligger bara och degar, nyser och vill bli frisk. Sitter och funtar lite över midsommar, får väl hoppas att det blir bra tillslut. Tycker det är aningen överskattat. Ikväll blir det bara lugnt, tror jag? Förvirrad tjej. skriver senare


Haha

Aldrig hört något värre, aldrig sett något värre. Go kissie?



nik

puss

var väl typ en månad sen jag skrev nu haha, nej men det var tio dagar sen. vad har hänt då? jaa min älskling har kommit hem. och nu behöver vi inte vara ifrån varandra mer. jag har börjat jobba, och det känns jättebra, vi kommer ha en sjukt bra sommar! annars har det inte hänt så mycket mer. igår var det fest, förfest hos julius och sen var det gute som gällde, gute var inte så himla roligt faktiskt, jag blev lite besviken. träffade jocke och käkade på alis, sen åkte vi taxi hem. idag är jag helt slut, jocke är vid marcus och kollar på fotboll, hoppas dom kommer hit  snart. jag ska sova en sväng nu.  puss


isabella

puss

Så jävla skönt att bara sova igår, känner mig lite friskare idag men ena mitt öga rinner. Inte så fräsh. Ska försöka gå ner och väcka min bror, men antar att han kommer sova lika länge som igår.Mamma har åkt på kryssning så ikväll ska vi nog hem till pappa och äta middag. Men nu ska jag göra kaffe och se på how i met your mother.

8 dagar kvar:)

:(

Har nog haft världens sämsta dag, vet inte något som har gått rätt idag, fått början till en öroninflam i bagaget också. Knappt kunnat äta, inte druckit. Ja livet leker som sjukling. Nu ska jag ta mitt pick och pack och dra, vart? det är de ingen som vet. godnatt för ikväll


Jag har älskat dig så länge

Sen spricker det bara helt plötsligt, det man byggt ihop tillsammans. Det går sönder tillsammans med en själv. Det är trasigt. Jag har ett stort hål i mitt hjärta, kämpar emot tårar. Jag behöver inte vara svag för att jag visar känslor. Jag tänker inte låtsas vara oberörd. Jag är knäckt. För jag har älskat, gett hela mitt hjärta, gett allt det som jag kunnat ge under en lång tid. Sen stängdes allt av och gick sönder. Och nu kan jag inte tänka klart. Jag saknar din närhet och din röst, allt det som gör dig till min. Småsaker som ingen förstår sig på som gör mig glad.

har ett hål i hjärtat i ungefär din storlek.


inte lätt.

Önskar att jag inte hade festat igår, fyfan vad jag mår skit idag. Orkar inte ens tänka på mat då mår jag bara illa, ändå är jag hungrig. Världens huvudvärk. Vart är mitt apotek, det är borta. Idag har det fikats för joakim fast alla satt och kollade på bröllopet istället, han fick väl presenter ialalfall? Ligger mest och degar, pratar med anton och skrattar högt för mig själv. Jag och mina tankar. Nu äntligen vaknade rick så ska hänga lite med honom.


Uppskatta det du har
innan det är försent


niki

Idag är det bröllop och ingen bryr sig

igår fick jag nog och åkte hem till seb på fest, sedan blev de gute en stund och sedan tillbaka till sebbe för efterfest. Höll igång till sex ungefär innan vi somnade. Vaknade upp halv tolv, väckte emma och sedan gick jag och vick hem, det var sinnesjukt jobbigt och vi gnällde lagom. Sedan fick jag följa med mamma på stan, såg mig i spegeln, ingen trevlig syn. Nu ligger jag och vilar lite, skulle vilja sova hela dagen men vi ska fira joakim.
nik

ska vi köra samma spel.. du och jag

Kommer aldrig bli sån, vill aldrig bli sån. Aldrig känt såhär som jag känner i denna stund. Jag vill bort, långt härifrån och aldrig mer behöva se tillbaka på något. Det är du som gör mig sån. Du som får mig att känna så. Jag förstår inte, jag kommer aldrig någonsin förstå. Varför man medvetet- gör så. är så. vill vara så.

you're in my mind you're in my heart

sovit bort hela dagen, imorse när vi såg att de var mulet så somnade jag om. Sovit tills nu ungefär. Pratat med tobias i telefon och druckit te. Har världens bästa pappa som snart kommer hit med lite smått och gott ifrån apoteket. Ikväll ska jocke peter jesper på keges kickoff, så det är bara minifamiljen kvar. Det blir mcmat och sedan ska jag umgås med mitt hjärta. puss
nik

jfkewnjgbbgejnfmkdaslöajngjefriwdops

inte lyckats somna, lär inte lyckas heller. har kollat sista avsnittet utav bellatyrashow. bloopers var skitkul. pratat med anton i skype och nu har jag inget mer att göra, sagt godmorgon till min älskling precis. Kanske ska gå upp då? Mest av allt skulle jag vilja ha massage just nu, extremt ont i nacken. åh snälla ge mig nackspärr.. jag har inte tillräckligt. SUCK.

om jag somnar, väck mig vick.
är på skitdåligt humör. verkligen superkasst och det blev jag precis nu. helvete.

sjuk tjej :(

lyckades somna efter att jag tröttat ut mina ögon med jewel quest 2. Har föressten gjort klart halva kartan. Sen ringde tobias och väckte mig, pratade lite med han. Nu är jag hur sjuk som helst, de har blivit ljust ute så jag kan inte somna om. Pratar lite med anton på skype och försöker tänka bort hur ont jag har i halsen. Jag vill bli frisk nu. Föressten om ni vill få bort snor ha menthol spray, rinner tårar till och med. dagens tips. hejdå :)
nik

godnatt

Helt plötsligt blev det mörkt. Jag borde egentligen försöka sova men det är inte de lättaste när jag är ensam. Jag vet inte varför det är så. Jag hatar att vara ensam. Då man börjar tänka. Det som gör att jag inte kan sova. Jag har för mycket tankar som jag inte orkar ta tag i, som jag bara låter vara kvar där. Som bara kommer fram när jag är ensam. Precis som nu. Ibland önskar jag var en sån som inte tänkte så mycket. Things happen for a reason?

nik


" hej.. har du inget liv eller?"

laddat ner en film, väntar på att rick ska komma hem med en ben and jerry's till mig. Den sista som fanns kvar i min favoritsmak. Ikväll blir det bara lugnt med massa mys. Ska bli frisk. imorgon, ska jag och vick ta oss ner tidigt till almedalen och steka & mysa. älskar det. älskar min tobias med. pussfinis.

nik

Torsdag

hängt hela dagen i almedalen, jätteskön dag. Ätit sallad och jordgubbar. Påväg hem träffade jag viktoria och hennes mamma så jag satte med dom en stund på märtas. Precis kommit hem och är helt slut. Ska bara ta det lugnt nu. Tackar för att min förkylning hållt sig i bakrunden och låtit mig ta del av denna dag. puss
nik

nu e det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig

Blev lugnt igår, jag kunde inte somna. Just igårnatt skulle alla tankar i hela världen kretsa runt i mitt huvud. Jag fick ingen som helst ro. Inatt drömde jag att jag fick en son, albin. Och imorse vaknar jag upp med snor i hjärnan. Jag vill vara frisk, jag vill njuta utav sommaren. Lyckades iallafall ta mig hem på cykeln även fast det var tungt, druckit en kopp te och låtit håkan göra mig lugn. Jag är sugen på att göra något så isabellas förslag om lunch med janica lockar. puss nik


godnatt

solat och pratat med vick i telefon, tagit en dusch och känner mig en aning fräschare nu. Fortfarande sjuk och önskar att jag inte hade massor med snor som tynger ner mitt huvud. ska torka håret och små fixa nu innan jag ska iväg.
nik


hoppas på en bättre dag imorgon

Vad jag bryr mig om nu

Vaknade upp sjuk idag, ont i halsen och snorig. Känns inte speciellt populärt. Ligger i min säng och lyssnar på Håkan. Vill göra något men har ingen som helst ork. Ska göra te och se på film. Hoppas jag blir piggare till kvällen.

Vad jag bryr mig om nu
är att ifrån samma säng
lyssna på samma regn




or am i lost

Jag har ingen lust till att göra något, har inte ork att anstränga mig, umgås. Allt har smällt in nu. Jag är lite alkohol fattigare, gav iväg det till någon som behövde det bättre. Första fyllan, eller ska vi säga andra? Det var höjdpunkt då, skolavslutning, strandpromenaden. Vad gör jag nu? ligger med en dator i knät och lyssnar på deppig musik. Jag vill göra om allt igen, känna den lyckan igen. För just nu känner jag ingen som helst lycka alls.

Vilken bra start på " sommarlovet" jag som inte ens har det, och aldrig mer kommer få ett.


Are we lost?

det rullar på, känns inte som sommarlov. vart är solen? jag har inte lämnat in alla mina böcker till skolan. kanske landar en fet räkning i brevlådan snart. Idag har jocke gått ut nian och därför har han bestämt tacos ikväll, jag tackar inte nej. favvis. Kom nyss hem ifrån tobias, ska ta en dusch. How i met your mother kan vara min nya favoritserie.. har dock inte bestämt mig än.



nik

puss

haft världens skönaste slappardag, pratat med anton i skype och kollat på greys. sjukt spännande.. jag vill se mer. Nu väntar jag på att fanny ska logga in på skype sedan ska jag duscha och ikväll ska jag träffa tobias.
jag har bestämt att vi ska mysa med film och nåt gott. pussss
nik

upplev mer

jag och emma fixade oss, inväntade rick och sebbe och sedan åkte vi ner till pappa. lyssnade på musik spelade kort och drack. Ida kom även lite senare. Gick ner till hp där det var strömavbrott. Fick vänta ett tag på att få komma in, mindre kul. Träffade lite folk ifrån klassen också, känns som det var evigheter sen. Somnade inte förrens fem inatt, vaknade runt halv elva. Varit ute och gått med sandie och mamma. Hunnit med att sola lite också. Nu dricker jag kaffe och ser på nån film. Sinnessjukt trött.

nik

nu måste vi dra, vi ses väl nån dag


har lärt mig av den bästa

såklart man har en schysst förebild, vad annars?`


ska snart gå i duschen, men fastnade framför alla studentbilder. helvete vad jag längtar tillbaka. vilken underbar tid det har varit. Förhoppningsvis kommer emma hit snart sedan ska vi träffa viktoria.

suckers

kollat klart första säsongen av how i met your mother nu, vill börja på nästa men måste invänta tobias. ville inte cykla hem eftersom det var världens storm men har man flyt så har man och fick medvind hela vägen. glömde att bromsa och blev nästan påkörd men klarade mig. Ska ut och springa med sandie i skogen nu sedan käka sallad med mamma och rick. Kvällen är fortfarande oklar..

nik

wild world

Gick över till vick efter maten där hon och emma var. tog det mest lugnt och lyssna på musik. Vid halv nio bestämde vi oss för att gå och sola så det gjorde vi. Sjukt längesen men det var skönt. Känner mig lagom seg efteråt. Mår faktiskt inte speciellt bra, har ont i magen och mår illa, känner mig yr. Ligger och kollar runt lite med datorn i knät, går någon dålig film på tv. Btw har jag fastnat i ett mobilspel, det går inte att sluta. Men nu ska jag nog snart cykla och möta min bebi, han gör mig alltid på bättre humör :)

nik

memories

hängt med tobban senaste tiden, käkat mat. gått promenad med sandie. sovit. Och nu har vi börjat se på how i met your mother. Pappa hämtade mig förut för ikväll ska vi äta tacos. Väntat på att mamma ska komma hem och hon kom precis, så ska hjälpa henne att laga. Längesen jag var hemma. Har saknat mamma så nu blir det lite mys med henne. Saknar mina fina vänner också. puss på er.

nik


natti




isabella

Dear John

bella kom och hämtade mig vid tobias imorse, sedan åkte vi hem till mig och lagade mat. till efterätt blev det glass. Sen hjälpte hon mig lite med datorn innan vi mötte upp pappa på stan. Har fixat min klocka så att jag kan använda den nu. Börjar vänja mig lite smått. Letat som en dåre efter mina nycklar i flera dagar, men hittade dom äntligen idag. Har precis sett på film Dear John. Grät som en gris. Nu väntar jag på att tobias ska hämta mig, sedan ska vi äta mat och mysa. Pusspuss nik

puss

god morgon, har precis gjort mig i ordning, ska hämta nikkan vid tobbe och sen ska vi hem till henne. vad vi ska göra vet jag inte, men nåt kul blir det allt. igårkväll hade vi jättemysigt, jag, lisa och ida åkte ut till follingbobrottet och hade lite pickninck, fick sällskap av några randoms, efter det så åkte vi hem till lisa och hälsade på ossy, sjukt söt liten kisse. sen var det säng dags, blev lite blockwars innan dock.

DAGENS LÅT: noice - videoliv
Noice – Videoliv





isabella

softis

Spelat msnspel med tobias i väntan på mat, han vann men jag börjar bli bättre. Snart kommer jag äga. Ätit mig så sjukt mätt, orkar knappt resa mig upp. Sitter och lyssnar på chris brown och väntar på att tobias ska duscha färdigt. Solen skiner och jag vill iväg och göra något. Imorgon ska jag vara med isabella. Jag har saknat henne. Och det verkar som vi båda är lika rastlösa så då kan vi underhålla varandra.



hejdåååå

suck

jag har inte gjort ett jäva skit idag, och det känns förjävligt. jag hatar att inte göra någonting eller att inte veta att man ska göra någonting i morgon. kan va bland det värsta som finns just nu. ikväll ska vi i alla fall åka på någon slags roadtrip, vet inte riktigt vad vi ska göra, men vi får väl göra det bästa av saken, kanske blir ett litet dopp, vem vet. en liten picknick blir det nog i alla fall. wanna come?

isabellanäbben

whatever

inte gjort ett piss idag, känner mig frukanstvärt rastlös. Lekt med min dator och just nu försöker anton lära mig skype men jag förstår ingenting. Så när jag väl lärt mig ska jag väl höra vad han hade för kul på hjärtat sedan äta Wok med familjen. Ikväll ska jag bara ta det lugnt igen, eller så ska vi förhoppningsvis hitta på något. Jag klarar inte av att ligga hemma en kväll till. Jag har laddat mina batterier nu. Får väl se om tobias har kommit på något kul. pusspusspuss

nik

skit

sitter och är alldeles deppig, har sett på massa små dokumentärer om noice och då blir jag extra deppig. men ahhhhhhhh vad är det här? ska jag bara kasta mig ut i livet nu? bara börja på nytt med mitt liv?  jag är inte redo ännu, jag vill ha tillbaka min trygghet. blää





isabella

bästa





isabella

hepåri

ligger hemma vid tobias i sängen och väntar på att pappa ska hämta mig. jag är fortfarande helt slut efter allt festande, känns som jag behöver sova i flera år innan jag blir pigg igen. Men det var de värt, eftersom jag har haft så otroligt kul. Igår tog vi det lugnt och såg film, sen åkte vi förbi mamma. Tog en promenad i regnet, lagom blöt när man kom hem. Så fort jag kommer hem ska jag lägga mig ute i solen. Har ju inget annat för mig så varför inte jobba på brännan?

puss nik

vuxenpoäng

god morgon, vaknade för ett tag sen. igår hann jag med mycket, jag började med att hämta min cykel på stan, ida gjorde mig sällskap. käkade lite och gjorde mig i ordning och sen åkte jag, mamma och ida ut till kulgården, där dom har utförsäljning på porslin och sånt. och eftersom jag fick en så fin karaff i studentpresent så köpte jag glas i samma serie, snacka om vuxenpoäng. efter det så åkte vi till autoverkstaden och hämtade min bil, tack mamma! åkte sen in på stan och köpte en klocka, 2245 spänn! jag ska vara rädd om den!! den är superfin! lisa mötte upp oss och vi gick i lite fler affärer. käkade lite och sen åkte vi hem och gjorde oss redo för kvällens äventyr. pop-giss hos stanley, så vi slängde ihop massa låtar och det blev skit bra. popgisset var jätteroligt, vi kom tvåa och fick ingen tax med oss hem. när vi kom hem satt jag och ida på en film, men jag slocknade direkt. idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, känns jättejobbigt, får sjuk ångest. bläää


isabella

:)

skitmysigt i ljugarn vid sebbe, åkte sedan till stan direkt till tobias. han hjälpte mig med datorn och vi tog det lugnt, har äntligen fått sova ikapp lite. han ligger ännu och sover, jag ska spela lite spel på min dator. älskar den.

nu är allt slut och jag är ledig, vad fan ska man göra egentligen? jag har nog inte förstått att jag aldrig ska tillbaka till skolan..
nik

jag vet att ni saknat mig

nu är jag tillbaka. vad har jag gjort egentligen? oj herre Gud, jag har gjort så fruktansvärt mycket. mest fest såklart. jag har tagit studenten med världens bästa klass, och jag saknar dom redan! studenten var verkligen så bra som den kunde bli. ♥ och jaa jag kommer ihåg massa saker från studentdagen. dagen efter studenten var jag på grillfest hos nikki, och sjukt trevligt hade jag! verkligen verkligen supertrevligt. bara massa sköna människor. i lördags hade jag min studentmottagning, min fina släkt, och jag fick jättefina presenter! tackar tackar! drog ner till nikki och drack lite, och sen vidare till wallers. men längre än så kom jag inte, kände mig ledsen typ och gick upp till alis och åt, mackan kom och gjorde mig sällskap och sen körde han hem mig. tack bästi! igår var det dags att klä av vagnen, dock var det bara jag och fyra till som dök upp, fyra och en halv timme tog det, men jag hade jättekul så det gjorde inte så mycket! käkade med stanley, och sen såg jag på film med ida, vi såg avatar och jag tyckte att den var jättebra! idag ska jag hämta min bil :) hihi, ska nog köpa en klocka också. försökte räkna alla blåmärken som jag har fått de senaste dagarna, och det är över tio i alla fall, har skurit upp fingret också, i lördags och nu funderara jag på om det kanske skulle behöva få sig ett stygn. det ser läskigt och djupt ut.



isabella

puss

mottagningen gick bran trots bakfyllan, skrattat mig igenom hela dagen. fick jättefina presenter, bla en dator som jag sitter vid nu. efter mottagningen gick vi hem till pappa och drack öl sedan vidare till wallers och drack. när klockan slog halv ett tog vi oss till hamnplan. jävligt bra drag och jag hade sjukt roligt. gick till mc efter stängning sedan hem. sovit med skor och kläder, har knappt någon röst kvar. men det märks ju att man lever.

ska snart in i duschen för idag är det sebs mottagning ute i ljugarn. en återställare kanske?

nik

bättre grillfest

det har inte smällt in ännu, jag lever fortfarande på ruset. Igår hade jag mottagning för mina vänner, fick världens finaste halsband och jag är så otroligt tacksam. sjukt mycke kärlek till er. Världens grillfest, sjukt bra drag. idag är alla bakis och jag har min mottagning snart. vet inte hur det ska gå men vi kör bara. tack för igår, pusspusspuss

nik

grillfest

det blir bara bättre och bättre,grillfest med världens bästa människor. stor puss

världsbäst

världens bästa dag igår, vilken känsla. tack till alla fina vänner. och min bästa klasss. ni är bäst. tacktaaktack, massor med kärlek.

ikväll blir det grillfest med familj och vänner. PUSS

STUDENTEN!

försökt sova så gott det går bredvid min älskling inatt, vaknade halv sex imorse och var övertagg. lyckades somna om. träffade julius på vägen hem, då vet man att det händer. han är redo. Jag ska göra mig iordning och knäcka en bärs vare sig mamma vill det eller inte. idag tar jag studenten, fyfan vad jag är bra!!

NIK

Vart är du?

alla taggar, jag stressar.. och försöker tagga. just nu är det något i vägen. har tankarna någonannanstans. hatar när det blir såhär. tänker inte gråta ikväll. tänker spara och göra dom till glädjetårar imorgon. Ingenting går som jag vill, just ikväll. Då allt ska gå som jag vill. Måste städa mitt rum men jag orkar inte. Istället vill jag vara med någon som får mig att skratta, som längtar med mig. Någon som gör mig glad.

nik

tagg

Sista dagen i skolan. Varit och kollat på vagnen. Ljudet dödar. Sitter och pratar med tobias i väntan på mat. Vi ska nog sova ihop inatt så att jag kan sova ordentligt. Imorgon smäller det.

nik


Can you feel it

Jag har sjuka rysningar just nu, vill hoppa ut ifrån mig själv utav glädje. Kan inte sluta le. Det kommer att bli sinnesjukt. Helt jävla magiskt. Och jag ska aldrig någonsin glömma.
Sitter och väljer lite musik med isabella, var tvungen att känna hur kroppen reagerade på utgångslåten. Jag är mer än redo om vi säger så. Och jag hoppas att mina grannar.. har överseende.

nik


fina lilla vagnis

helt slut efter dagen, men det är värt de. vagnen börjar bli fin och jag är nöjd. anton och rick hade lagat kött och pommes när jag kom hem så det var gott med lite mat i magen. Sitter mest och andas just nu, känns som jag inte hunnit med det. Behöver lite sömn. Det är riktigt nära nu, jag börjar nästan bli så nervös att jag inte kan sova på nätterna. Just nu skulle jag bara vilja bädda ner mig framför en bra film.

nik


Lycka!

Middagen igår var trevlig med god mat och dryck. Efteråt gick vi hem till alex och umgicks. Cecilia körde hem mig och jag kraschade anton& rick. Somnade någonstans därefter. Har varit vaken sen åtta, taggad på vagnbygge men det verkar som det är lite segt idag. Agge D skrev iallafall sms till mig nu att det snart är dags, hon är min ride for the day. Agge D the rider.


nik

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus