:)

Tofta var hur roligt som helst, sov kvar och fick skjuts hem av marie dagen efter, sa hejdå till mamma och peter som nu åkt till göteborg för att se U2.  Vi åt lunch på kallis och sen fikade vi hemma vid pappa, senare på kvällen kom isabella hit så åkte vi alla och hyrde två filmer, såg dem och sen gick vi och la oss. Sov skönt hela natten tills imorse då man blev väckt av några skitungar som bankade och skrek. Har varit ute med hunden i spåret och nu kollar vi film, har ingen aning om vad som händer ikväll men det återstår att se. Jag ska ska iallafall snart gå och duscha, tråkigt väder, vi som vill på stranden, men imorgon blir de förhoppningsvis så :)

puss nik

hahaha

[email protected] säger:
 hej
 hur mår du
† isabella säger:
 vem är det?
[email protected] säger:
 de var lenge sen
† isabella säger:
 `?
[email protected] säger:
 men du var 16 år ..ja vet inte nu.ja tror du blev 20 .eller 21 år nu
 eller hur
† isabella säger:
 vem fan är du?
[email protected] säger:
 ja bor i vårby..men ja tror du kommer inte ihåg mig då
† isabella säger:
 uppenbarligen inte
[email protected] säger:
 va mener du då
† isabella säger:
 hejdå
[email protected] säger:
 e du arg för mig..ja sa inginting .lilla goman


hahaha

puss

sist jag skrev skulle jag på grillning vid nikki, det var jag också och det var hur trevligt som helst, jättegod mat och trevligt folk. lite senare på kvällen gick jag ner till nunnan och gjorde min mamma och hennes polare sällskap. drack lite och sen gick jag vidare till gute för att träffa nico. och efter ett litet tag kom alla från vårat jobb och vi röjde. sjukt kul. när gute stände så var jag med nico chrisse john och peter. john och peter var sjuk taggade på efterfest på kneippbyn och det blev nico och chrisse också. så dom åkte dit, jag begav mig hemåt. kom till jobbet på morgonen då var alla fyra kvar där, hade inte sovit någonting och var fortfarande fulla. sjukt kul att jobba, gick hem lite tidigare eftersom det var ganska lugnt. var hemma och chillade ett tag och sen åkte jag och förfestade med nico chrisse samuel och pontus. det var jättetrevligt, men när dom skulle dra ut så drog jag hem. igår så var jag på jobbet en stund och hjälpte till, eftersom det var så sjukt mycket. när jag kom hem bestämde jag mig för att dra med nikki och dom till tofta för att festa. det blev lite stressigt med det fixade sig. i tofta var det massa folk, vi var hemma vid oliver. det var ganska trevligt, jag och masssa andra åkte bussen hem vid tolv, gick av vid signalen typ, julia fixade skjuts hem till mig :) sen var det säängen direkt. idag ska jag till min moster, typ släktträff eller något liknande, ska bli ganska roligt, fast jag ska inte dricka något eftersom mamma tvingar mig att köra. ska åka dit vid tre och fram till dess har jag igen aning om vad jag ska göra.

nico och chrisse åker imorgon :( kommer sakna dom! men dom kommer tillbaka till personalfesten ;) sen har jag lovat att hälsa på dom i sthlm, då ska vi röja!!





pussisa

:)

igår blev de en chillkväll, gick och la oss rätt tidigt och somnade gott, upp imorse och iväg till tofta. Åkte trampbåt med felicia och hennes bröder sen höll man även oliver sällskap en stund. korv och pommes vann pris för bästa mat ute på tofta idag. Åkte hem efter två och nu har jag duschat och fixa mig lite smått, jag och mamma ska beställa pizza om en stund sen måste jag ner till pappa och hämta mina skor och lite andra grejer, hatar att ha alla kläder utspridda på två ställen. Ikväll blir de tofta för hela slanten, ska säga hejdå till oliver, sucks men vi ska ha en rolig kväll! PUSS nik

when you look at me that way

har aldrig bett om detta

gah, är helt slut idag så har inte orkat uppdatera, har ingen aning om hur länge jag sov men mådde inte speciellt bra efter igår, har druckit vatten och resorb som peter lagt i frysen. Sen har vi gått med hunden i skogen + handlat inför kvällen. Nu ska mama å fanny färga håret sen äre väl dags för grillen ikväll igen fast utan alkohol, ska bara ha en lugn hemmakväll med F, kansk hyra en film och köpa godis.

Annars är de väl kaos i huvudet som vanligt, allt snurrar på sådär konstigt igen..vet inte vad jag ska göra åt saken.

pussnik.


gondatt

hade en riktigt trevlig kväll igår,åt och drack sen myste bland allt folk, emma felicia niclas och alla dem kom hem till mig senare så tillslut va de bara ungdomar och mamma kvar, vi drog ut vid tolv och sen vidare,kom precis hem oc ska sova snart, vet inte vad som händer senare idag men måste iallafall få några timmars sömn haha, de roligaste är att ja gått med mammas nikedojjer så har världens skavsår haha, tackför allt igår, puss nik

tjeeennaa

nu har vi precis ätit och alla har väl druckit ett par öl förutom isabella som dricker vin, har hur trevligt som helst och maten var god, älskr fanny och isa. Ni är bäst. strax dags för efterätt sen senare ikv skavi möta upp emma älskling och felicia och dem, får se vart kvällen bär av. älskar er alla. mamma du är finast.

nik

underbar sommar

hej! nu har jag inte skrivit på ett tag men de har varit fullt upp, igår gick vi på stan, hittade ingenting men fanny och dem kollade runt lite. Sen kom även isabella så vi gick ner till kallis en stund. Hade så sjukt kul,tårarna bara rann så mycket skrattade jag, ( har bilder ifrån den dagen men hinner inte lägga in nu ) gick sedan till joda och åt kvällsmat och sen gick jag, fanny med sandie en promenad. Blev en myskväll med film sedan, somnade ganska tidigt och upp vid åtta imorse, har varit på tofta hela dagen och de har varit så himla varmt, fick springa ner och doppa sig en par gånger. Åkte sen och handlade inför ikväll för vi ska ha grillparty med några ifrån familjen och även andra, isabella är nog på väg snart så jag måste börja fixa mig, menhoppas iallafall på en bra kväll, här ska de drickas öl, puss nik

TA

respekt

respekt, det är något som många tydligen har svårt att visa.

i lördags så förfestade vi hos mamma, jag nico och chrisse. stanley simon och jimmy var också där. vi blev lite sena ner till stan. men det blev i alla fall hamnplan. det var drag där inne och vi hade kul. tråkgt nog var vi inte på samma ställe som våra andra jobbarkompisar som var tanken från början. efter hamnplan blev det max och där träffade vi john från vårat jobb, skön kille, taggad till tusen. det blev en sen kväll, var inte hemma förrän halv fem typ. igår så sov jag till typ ett och sen gick jag hem till mamma och städade upp efter kvällen. drog ner till stan och träffade nikki fanny pia och gittan, vi gick lite på stan och sedan ner till kallis och satt där ett tag. jag var tvungen att gå eftersom jag skulle se på fotboll med jocke. vi såg när gute spelade och jag kan väl inte säga att jag tyckte att det är så hemskt roande. var i all fall bara hemma på kvällen igår och samnade tidigt. nu är jag i alla fall vaken, skulle vart på tofta men kände mig frusen när jag vaknade halv nio och skulle gå upp. idag tänker jag bara ta det lugnt. ska färga håret, gå en sväng förbi bilskolan och betala det sista, träffa mamma för hon kom hem i natt. och ikväll ska jag på grillning vid nikki, ska bli jättemysigt :) ska kanske ut sen också!

pussisa

jaru

gick inte att skriva inatt när jag kom hem så de får bli nu istället, gick till pappa å drack två cider sen till wallers och vidare till bolaget. Gick hem runt tolv men stannade på mc med mamma innan haha, farligt läge. Träffade iaf chrisse nico och isabella där en snabbis, fan va jag också vill vara arton, EN MÅNAD kvar sen smäller det. Snackade med tobias å gustav innan jag gick hem och försökte sova men blev väckt hela tiden, har iallafall tvingat mig upp nu även fast jag e dödstrött, får väl se vad som händer idag, stranden verkar ju ge fetdissen iaf.. nik

tung mayhem


the winner takes it all

hejj, mötte fanny och dem vid båten förut sen gick vi till pappa på bolaget och åt, hur gott som helst och jag är riktigt mätt. Just nu väntar jag på att mamma ska bli färdig i badrummet så jag kan gå och duscha sen fixa mig, ska hem till pappa sen och knäcka någon cider sen med mamma å dem på wallers eller något. Kan ju hoppas på att vi får träffa isabella också. Nu ska jag välja kläder, livet är så  underbart med fanny vid min sida, jag e lycklig nu.

nik

i don't care what they say..

mmm

halloj, efter förra inlägget åkte jag till nikki, stannade vid gråbban och köpte en sallad och risifrutti. nikki satt och taggade med house musik och jag la mig och dog i hennes säng. vi skrattade åt igår, mest åt mig då eftersom jag var fullast. jag är skön.  sen gick vi ner på stan en sväng, hade kul som jag och nik alltid har. när hon skulle möta upp sin kusin vid båten så begav jag mig hemåt. var hemma ett tag tills pappa kom och hämtade mig, vi åkte och käkade glass och sen så visade han mig golfbanan, som har blivit jättefin. nu är jag hemma igen. ska käka tacos ikväll och sen ska jag förmodligen ut med några från jobbet.

ak - sorgligaste människan på jorden

pussisa

bakiiiiiiiis

godmorgon. igår jobbade jag men nico och antonio, det var roligt. gick som sagt iväg ett par timmar för att jag skulle tatuera mig. min tatuering vart skitbra, jag är hur nöjd som helst. ska lägga ut en bild, men jag hittar såklart inte min sladd. efter jobbet skyndade jag mig hem och gjorde mig i ordning för kvällen. vid åtta typ så kom git och nikki och hämtade mig och vi åkte till makki. där var det jättemysigt, vi käkade och drack. det ena mer än det andra, i alla fall jag. full som en kastrull vart jag, vet inte riktigt hur jag tog mig hem. det var den kvällen. GRATTIS IGEN BÄSTA!  imorse vaknade jag tidigt som fan, vilket jag alltid gör dagen efter jag druckit. mådde illa som fan och gör det fortfarande. nu tänkte jag ta mig till nikki och hänga med henne ett tag. min bästa.


pussisa

i don't mind it.

Vaknade för en stund sen så langar ett godmorgon, känner mig rätt pigg trots att jag somnade runt fyra. Igår var de jättemys hemma vid marcus och jag hade trevligt, dom skulle vidare på krogen senare med lilla jag fick gå hem, gick och sjöng håkan med isabella haha, älskar dig. Just nu håller jag på att fixa mina naglar sen ska jag äta och fixa mig, vid fyra kommer fanny med båten, min världens bästa fanny. Då ska vi hem till pappa och fika sen äta mat på joda ikväll. Ska bli så himla skönt, en hel vecka med fanny, can't wait. puss nik

in and out of love


:)

hej :) idag mår jag definitivt mycket bättre än jag gjorde igårkväll/natt, somnade någongång vid fyratiden så var helt slut imorse. isabella kom förbi och visade sin tatuering, jättefin men kunde inte se så mycket för plasten, men hon borde vara nöjd tycker jag. Gick sen en sväng med sandie och mötte hanna, sen kom även elin på gatan så vi pratade en stund. Nu tänkte jag gå i duschen och sen fixa mig i lugn och ro, orkar inte stressa. Hoppas att isabella får sluta jobbet tidigare idag för ikväll  ska vi hem till marcus :) ser verkligen fram emot det. puss nik

nik

jag älskar dig nikki, vi två.

sitter och gör mig i ordning för jobbet, är inte alls sugen på att jobba. det är kasst väder så det kommer ju va tomt på kneippbyn. min och nicos idé var att inte ha öppet idag, men peter insisterar på att vi ska det för att det kommer klarna upp sen. vilket jag verkligen inte tror. jag hade så gärna varit hemma, har massa grejer att fixa med. ska dessutom tatuera mig idag så måste åka ifrån jobbet någon timme i vilket fall. igår var en jobbig dag, alla var sura och jävliga, det fick inte mig att må bättre. men jag hoppas på en dag idag. marcus fyllde som sagt år igår och vi ska fira honom ikväll. makki är bäst, ingen protest.

nej nu måste jag bli klar. peace out / isabella

secret

jag vill också växa upp snart och kunna ta kloka beslut, sluta göra samma misstag och ta tag i mitt liv. jag vet inte när den dagen kommer men jag hoppas det blir snart. jag hatar ångesten jag lever med som gör att jag inte kan sova på nätterna, alla tankar som inte leder någonvart. att jämt finnas till för någon som inte ger något tillbaka, det är pinsamt att jag fortfarande är kvar här. På samma ställe där jag alltid varit. fast i något som jag inte kan ta mig ifrån. det blir alltid såhär, och jag vet att det är mitt egna fel.jag tar aldrig tag i något, skjuter alltid upp allt som jag egentligen borde prioritera, tänker att jag kan göra det senare. jag vet inte hur länge jag kommer leva så heller. Vet inte hur länge jag kommer vara förvirrad, vet inte hur länge jag kommer tänka på dethär. Jag behöver en paus, åka iväg, stänga av allt. varje andetag känns tyngre än det innan och de blir svårare att svälja alla känslor, jag orkar bara inte tänka mer. nik.

det är denhär känslan jag hatar, eller domhär..


the way we fight

så nu är jag gladare än mitt förra inlägg, gick med sandie en promenad och sedan hem till rick så käkade vi natchos, hem med sandie igen och så duschade jag sen duschade jag henne för hon blev smutsig av att hoppa runt i gräs och jord. Nu har jag precis fixat mig sen väntar jag på att emma och felicia ska komma hit, vi ska neråt hamnen sen kanske lina kommer förbi också :) saknar steffe hur mycket som helst, vill till sthlm snart.

det enda jag vill är att se dig lycklig, då kan jag själv komma till ro och må bra. Det skär som en kniv rakt igenom mig att se hur du mår. Jag förstår inte hur någon kan vilja dig illa, eller hur någon som älskar dig kan ta sönder dig. Jag finns alltid här, bara du låter mig. Jag älskar dig isabella.

puss nik.

hungrig.

nu har jag grinat som en 4 åring. alla kan dra åt helvete just nu.


i can be so mean when i wanna be

GAH, så sjukt seg dag, finns liksom ingenting att göra idag, känner mig slut i kroppen så ORKAR inte heller göra något. Väntar på att isabella ska sluta och hoppas på att jag ska få umgås med henne, saknar henne så sjukt mycket. Idag har jag mest fixat med bilder och lagat mat till mamma och peter, lyssnat på håkan. Nu börjar solen komma fram därför vill jag UT!  Ikväll vill jag göra något mysigt och sen tagga inför imorgon.

pöss nik

man e ju faktiskt två för att dansa tango var de nån som sa.....

gammal vän.

tro det eller ej, men jag är ledsen för din skull. du klarar dig.

i know you want me, you know i want yaa



:)

..

tjenä, igår gick jag hem till olga efter jag fixat mig där felicia också var, vi åt tårta med hennes familj sen gick vi ner på bageriet och tog en latte. Oliver och dem satte sig vid oss en stund innan dem gick vidare till gute, jonte å dem kom till oss efter deras bio. VI bestämde oss för att gå hem men då fick vi kontakt med erik och alle så vi gick till surfers och var med dom en stund. Vid två gick vi sällskap upp med alla till stan sen blev de väl hemgång runt tre, somnade direkt. Idag skulle jag, mamma och felicia egentligen på stranden men vädret är inge vidare så idag ska de målas, klippas gräs och lite sånt fix. Ikväll vet jag inte vad som händer, men det återstår att se.Vi tog massor av bilder igår så dem ska jag bjuppa på senare, nu ska jag käka något pusspuss nik


konsten att älska en idiot..

föressten så äre ingen vanlig dag idag, de är marcus födelsedag, grattis bäste

fh

att emmelie är en jävla hora, det visste alla redan. men snälla! kan du sluta knulla andras pojkvänner? sluta sära på benen för alla som vill

i don't believe you..

har precis duschat, ska snart träffa felicia och olga. Ha mys nere på strandpromenaden sen träffa resten, får väl höra allt skvaller om igår ska bli spännande. Lär bli roligt för olga att lyssna på allt haha. Jag mår fortfarande konstigt i mig själv men ska bli skönt att få träffas idag.Sitter och lyssnar på pink, hade helt glömt bort henne som artist men hennes nya album är så sjukt bra. Fastnade för en låt just för att den passar så bra, så sjukt jävla bra och du vet det själv.

nik

.

Mamma körde ut mig, isa och niclas till tofta igår vid åtta ungefär, åkte direkt hem till oliver där resten satt. Jättetrevligt hemma vid honom men sen vid tio skulle vi tydligen gå ner till stranden, väl där var man väl inte så taggad längre, frös så sjukt mycket eftersom de blåste så ville hem efter ett tag. Niclas gjorde deal med taxisnubben så vi fick åka till stan för en hundring, jag åkte till en vän och niclas hem. Kom hem efter fem imorse och har sovit fram tills halv tre trorjag, så sjukt trött och slut i kroppen. Ingen i min familj är hemma så här händer det inte så mycket, vet inte vad jag ska göra ikväll men de återstår att se. puss nik

det skär att du kan säga så


dig

fuck u, aldrig mer

världens finaste vän.


nikkisa, skulle göra allt.

pulver hjälpte mig verkligen, skriv dehär i tidningen

stress stress, undrar när man ska få njuta av detta lov alltså, känns som det jämt är fullt upp även fast jag inte jobbar något, har iallafall fixat allt nu men känner mig helt slut, skulle helst av allt bara vara hemma och sova känner jag. Klockan halv åtta kör mamma oss till tofta så det är bara att se till att vara fit for fight då, hoppas verkligen att isabella följer med men hon gnäller om vädret, men jag har inte träffat henne på länge och saknar hennes närvaro, ingen får mig att må så bra. Dags att duscha osv nu, gäller att klä sig varmt ikväll. nik

jag slängde bort nån slags vän

jag har börjat lyssna på håkan och jag gillar de jag hör

vad jag jag bryr mig om nu e att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt
vad jag bryr mig om nu är dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig

wake up

hejj, åkte med felicia hem till emma igår där resten var, satt och hade mys på hennes altan sen drog vi vidare ner mot stan, har inte sovit hemma inatt så mamma hämtade mig imorse, käkade frukost och hade lite tid tillsammans, hon lyssnar så bra.  Annars har jag bara vilat lite och nu ska vi snart åka till emmas jobb och kolla på lite kläder och sen vidare och kolla på skor, sen måste jag fixa dricka, duscha fixa mig och allt dedär, ikväll ska vi fira oliver ute i tofta sen sover vi nog kvar där. Hoppas att de blir kul annars kan man ju bara ta bussen hem eller något, känner mig inte spec tagg för e grymt trött men det löser sig. puss nik

det tar sönder mig


aldrig utan dig

blogggggggggg, sorry man. har varit ganska frånvarande på senaste. i lördags var jag i alla fall ute, förfestade lite vid jonte och sen drog jag till olearys, där jag fick en vakt på kroken plus att bartendern bjöd mig på en cider. man tackar. gick hem gansk tidigt för att jag skulle jobba dagen efter, alltså igår. vaknade och trodde att jag skulle dö, lika bakfull som alltid, fast jag inte varit så full. åkte i alla fall till jobbet men fick gå hem efter någon timme för att vädret sög. åkte hem och la mig i sängen där jocke forfarande låg och sov. sov typ en timme och sedan åkte jag hem till jonte för att hämta min laddare, precis då började det regna, så jag stannade en stund för att slippa bli dyngsur. men jag förstod efter ett tag att det inte tänkte sluta regna så jag begav mig hemåt. gick och la mig igen och sov till fem, så jävla skönt. jag och jocke beställde pizza och låg hemma hela kvällen. idag har jag varit på jobbet, jobbat med antonio, det har varit roligt faktiskt. han är skön. bästa idag var i alla fall när jag skulle gå och sätta upp håret innan vi skulle öppna, jag ville gärna ha en spegel så jag går mot toaletten, öppnar dörren, och vem sitter där då? jo mr. badvakt-jacobsson. 19 år och har inte lärt sig låsa dörren. men men jag fick mig i alla fall ett gott skratt. efter jobbet så drog jag till min faster som fyller år idag, grattis till henne. nu är jag hemma igen och diskuterar planer för kvällen, får se vad det blir. peace out.

isabella

pallante kriga längre.

det var allt jag ville veta, bra att du sa det..

saknad

hej :) Igår åkte vi en sväng förbi seb och sen hem till pappa igen,kollade lite på how i met your mother men sen blev jag så sjukt trött redan vid elva så jag somnade där någonstans. Imorse ble jag lack på mamma som vägrade tofta men istället har jag tjänar lite pengar idag. Städat hemma vid pappa osv :) Fick även 30 kr för att bädda ricks säng haha skön grabb dedär. Nu är jag hemma vid mamma igen och ska snart duscha, fixa mig lite inför kvällen. Blir en lugn myskväll hemma vid emma med några :) nik

förlåt

långt

mötte upp emma sen gick vi till stina och började dricka lite, sen kom regnet och vi gick in. Satt och snackade mycket med karro som jag saknar sjukt mycket. jag vet inte vad klockan var men vi fick skjuts till john av stinas syster senare på kvällen, där var gänget plus olivers två kompisar, blev sjukt trött så fort vi kommit dit men sen taggade jag till när vi drog hem till elins hus, spelade lite kort med hanna å maja sen skrattade vi så tårarna rann ute på trappan. Vid tre gick jag och emma hem till mig för att möta upp david, gav han sina saker sen gick vi ner till hamnen för dom skulle åka hem, känns pisstråkigt men så äre bara.. Jag och emma kom hem runt fyra men gick inte och la oss förrens fem, vi började laga mat och snacka endel innan vi båda deckade av trötthet. Imorse ringde mamma och bad mig följa med till fårö och fira gerre så har spenderat dagen därute, badade med sandie som var helt överlycklig och hoppade runt i vattnet som ett barn. Sen fikade vi och åt men när regnet kom åkte vi hem. Nu har vi precis käkat maxmat och jag är verkligen helt slut, funderar på att sätta på en film och bara ta det lugnt, imorgon blir de tofta om vädret tillåter :) nik


<3


på ryggen!

Käkade och drack här hemma igår sen kom isabella med david och dem, fick skjuts till john och var där ett tag. Vidare till hamnen och sen blev jag följd hem. Idag har jag haft en underbar dag och mer behöver inte sägas. Nu ska jag duscha och fixa mig sen möta upp emma och vidare hem till stina där vi ska fira henne och alina. Sen får vi se vart kvällen slutar. Känner mig inte spec taggad för allt har gått fel som ja velat men får väl se om de löser sig eller inte. Måste skynda mig nu pöss nik

i forgot to say outloud how beautiful you really are to me


KÖRKORT

för de som inte visste det så klarade jag uppkörningen igår vilket betyder att JAG HAR KÖRKORT!

fan vad skönt

har inte skrivit på ett tag, men jag har inte haft någon lust faktiskt. har gjort mycket kul men jag orkar inte skriva om det.
vill bara tacka Gud för att han gav mig mod och styrka.

isabella

tofta :)

Somnade tidigt igår så var rätt pigg när mamma väckte mig halv nio imorse, åkte ut till tofta och har varit där tills nu. Var en sväng förbi afterbeachen, riktigt mys :). Min och jontes familj som röjjde haha. Har precis duschat och de var skönt att få bort all sand, har fått rätt mycket färg i ansiktet :) Nu ska jag fixa mig och sen ska vi grilla här hemma ikväll, ska vidare hem till john och sedan får vi se vad som händer! pusspuss nik

gån'te att ändra på


what if

hej igen, längesen jag var hemma såhär tidigt känns det som. har iallafall fått mig några välbehövliga skratt ikväll, herre vad jag älskar att umgås med dom sköna människorna. Nu har jag precis haft besök av david, tim å deras kompis, bytte skor med david och nu ska jag väl strax sova trorjag, tofta som gäller imorgon redan kl nio går bilen. Ni får sova gott puss nik

never been this lovesick

hej igår var jag med isabella och janica hemma vid jocke och bella, världens sötaste par förövrigt. Åkte vidare hem till nico och chrisse sedan vidare till stan. Åkte hem typ vid två till tobias, vet inte när jag kom hem. Idag har vi varit på tofta hela dagen, skulle egentligen ut dit och festa ikväll men jag orkade inte får bli i helgen eller något. Nu ska i snart vara med hiller och mackan. måste jibbb puss nik

:)

tjena, seg dag idag har inte hänt vidare mycket eller vi har aldrig kommit någonstans bara suttit hemma vid mig. Isabella kom hit förut å jag duschade, käkade sen kom steffe och dem, hämta sina grejer och sånt. Sen skulle jag och isabella till stan men då kom david hit och sen blev de häng här istället. Fast nu är jag lämnad ensam i ungefär 40 min för isabella övningskör sen ska dem hämta upp mig och vidare till hennes crib, där ska vi käka sen får vi se vad som händer. Felicia svarar inte på sms så jag vet inte vad hon gör, jobbar säkert? Emma jobbar iallafall och vi ska hooka med henne vid 22. Nu ska jag fixa ihop lite grejer och försöka piggna till, är riktigt trött och seg av någon konstig anledning! pusspuss nik

nere men uppe på fem


segt

hej! igår kom emma hem till mig så snackade vi bort all tid och sen fick vi stressa så sjukt mycket, hann inte ens göra oss iordning klokt, sprang till stan, stekte hamburgare och käkade, båda spillde så vi fick byta kläder sen satt vi i bilen påväg ut till tofta. Var ganska segt till en början och jag ber om ursäkt för mitt dåliga humör, sen blev väl allt som vanligt och isabella fick skjuts ut som tur var. Haha folket kan man ju ha delade meningar om, herre min gud, de var ett under att man klarade kvällen det är allt jag säger. Kom in till stan vid halv ett, mötte upp steffe och dem hängde runt sen drog vi hemåt halv två typ. mamma väckte mig när hon kom hem och tvinga i mig min medicin haha, jajja just nu väntar jag på att isabella ska komma hit sen får vi se vad som händer, ska nog sola lite. Ikväll får vi också se. Puss nik

världen e så liten

alla är svin

i förhoppningar om att det finns någon som inte är.

obsessed

hej, igår hade jag en helt ok kväll, inte en av dem bästa menmen, var med tobias resten av natten och kom hem vid sex imorse ungefär, idag har jag varit med mamma sen gick vi till pappa och fikade litegrann. Nu har precis steffe, david och deras två kompisar varit här och lämnat sina väskor och nu ska dem väl ut och dricka antar jag. Emma är påväg hit och vi ska väl äta och fixa oss sen åker vi vidare ut till tofta ikväll. har väl inte så mycket mer att säga, puss nik

sant

du gör mig till en dålig människa, du gör hatet inom mig. jag behöver hjälp att kontrollera mig då jag fylls av olust och ilska. gång på gång skäms jag över mina beslut, jag skäms över vem jag är och vem jag har blivit. jag vill inte hata, jag vill älska

now i'm that bitch

håller på att fixa mig nu sen ska jag träfffa bellys och ha en kul kväll, puss på er!

nik

bästa

hej! just nu sitter jag och hanna hemma vid mig, vi har varit här sen kl tolv då hon slöt jobbet, käkat lite och bara tagit det lugnt. taggar lite musik och garvar hur mycket som helst. hanna får mig så himla glad. Ikväll vet jag inte vad som händer kanske ska på fest men inge alkohol för lilla mig som går på medicin, hoppas iallafall på något kul. haha nu har vi fått flipp så måste sluta skriva love ya nik

vi kör

hej! har blivit på bättre humör men inte lyckats somna ännu, niclas gjorde så jag började tänka positivt. De börjar bli ljust och de kommer bli tungt att försöka somna nu. sitter och käkar lite nu, vet inte om jag ska se film eller försöka att sova. Har massa olika planer inför imorgon men tror jag håller mig till en som jag vet alla kommer gå med på, vad det är har ni tur om ni får redan på, föressten e jag väldigt snygg ifall de var så att ni missat det. sthlmsveckan here i come.
nik

where do broken hearts go

ni förstår säkert ingenting av de senaste inläggen och det gör knappt jag heller, orkar inte förklara för det spelar ingen roll. önskar bara att någon närstående var vaken just nu. ska försöka sova så fort jag fått bort denhär stenen mitt hjärta bildats till. Lär alltså inte bli på ett tag om jag känner mig själv rätt. ska fortsätta lyssna på gavin degraw , han är fan en av världens bästa artister, kärlek till han!

nik

.

hatar när du gör såhär, du förstör mig. när fan ska du förstå..

belief makes things feel.

hur ska jag orka det är de enda som snurrar i mitt huvud just nu, jag har tagit mig vatten över huvudet när jag gick in i dethär. Hur ska vi kunna se en framtid när du lever i de förflutna?

problemas

idag har jag inte gjort mycket alls, bara tagit det lugnt och degat, kan vara skönt med sådana dagar också. Mot kvällen hoppade jag in i duschen sen kom mackan och hämtade mig, vidare till affären sen hem till isa. Vi kollade på eurotrip efter många om och men. Har haft en skön kväll så det tackar jag för. Imorgon ska jag vara med hanna efter hon har slutat jobbet sen åker vi nog ut till Tofta men får ännu se hur det blir, vi bara spånar i det. Får hoppas på skönt väder imorgon också så jag kan sola lite! Ska strax sova för känner mig halvtrött och ska väl upp i skaplig tid imorgon iallafall. sov så gott pusspuss nik


VARFÖR

knock you down

you see the hate that they're servin' on a platter
so what we gon' have, dessert or disaster?


nik


kärlekshälsning!

tack för allt.

bästa kvällen i tofta!

hej :) igår hade jag hur kul som helst, mötte felicia och niclas vid bussen, åkte ut till tofta och felicia skulle käka pizza sen drog vi ner till stranden, där var de redan musik, vollybollnät och skönt folk. Vi satte oss först lite längre bort men senare under kvällen joinade vi dem andra, hade jättetrevligt och kul. Lätt en kväll som måste göras om. Hann med bussen denhär gången, lite allsång med oskar sen åt jag och felicia mat. Blev en tidig kväll men de var skönt eftersom jag inte sovit så mycket på senaste, imorse vaknade jag åtta och hade panik för min mobil var borta, sen hittade jag den och ska snart börja svara på alla sms. Har precis käkat lite och börjat med medicinen, ska äta de i tio dagar så de blir lugnt framöver.  puss nik

jag vet inte

pitt i panna

godkväll alla, efter förra inlägget så drog jag hem till mamma, där jag har tillbringat min kväll med mamma och peder. alla skulle festa osv. men jag orkade verkligen inte. så jag mamma och peder har sett på film och käkat lite. vi såg benchwarmers, sjukt rolig film, lika rolig varje gång man ser den. efter filmen kände jag att jag höll på att somna, så jag tyckte att det var dags att åka hem, pratade i telefon med makki påväg hem också. nu är jag i alla fall hemma, ligger i sängen och ser på pistvakt. kommer somna snaaaart. ska jobba imorgon också så det är väl lika bäst!

dethär monstret river i mig, varje gång jag ser dig. det vill slita dig i stycken. det vill ta allt du har och slänga bort det så du står naken kvar. jag vill inte, jag vet att det är fel, jag vet att jag inte borde, men det är monstret som river i mig. det tär på mig

isabella

suck

igårkväll blev det som nikki redan berättat fest, fast jag tog ju det lugnt eftersom jag skulle jobba idag. men det var ganska roligt måste jag säga, kom dock hem typ halv ett och somnade nästan med en gång. jocke ringde och väckte mig typ kvart över två och ville att jag skulle komma och hämta honom på cykeln, men det blev det inget av med sa jag, han fick skjuts en bit och någon och sen var jag tvungen att cykla och möta honom i alla fall. det regnade och var jättekallt, och jocke hade bara t-shirt den galningen. vi gick och la oss när vi kom hem och imore fick jag skjuts av pappa till jobbet, tackkkkk. jag hade typ dött om jag vart tvungen att cykla. jag har jobbat med andreas och anders idag. dett har vart roligt. efter jobbet kom jocke och john och hämtade mig och nu är vi hemma, dom spelar fifa och jag ligger i soffan och är död. ikväll vet jag inte vad som händer, verkar som att alla ska festa typ. men jag vet fan inte om jag orkar det. vi får se :)

pussisa

leave the world behind

men tjääääna, tiden går sakta idag så de blir mycket bloggning, kom precis ur duschen efter att ha legat på spikmatten i tio min, de är faktiskt skönare än de låter å enligt mamma så är de någe andligt eller vafan, jag är iallafall en piggare människa nu tydligen, eller något. Har fixat dricka nu också så allt är packat och klart, snackade en stund med niclas utanför my house nyss, ikväll smäller det gott folk. Bussen går 18.35, palla slänga ut pengar på det egentligen men vi gör det värt såklart! Får se om jag lyckas sminka över mitt ansikte lika bra som igår, längtar tills mörkret kommer haha. naj ska välja kläder å allt dedär nu sen hoppas jag på att Felicia kommer hem från sin familjeevent snart, ha en kul kväll, de ska jag, eller VI ha! pussi nik

har min livvakt med mig ikväll!

he he ..

Har fortfarande inte gått och lagt mig, kände att de inte var någon större idé. Ska snart iväg till paula som e vår egna doktor eller vad man ska säga, pappa brukar hoooka upp med henne när de är något problem. Så hon ska fixa mina utslag som jag så sexigt fått i ansiktet. Fick precis mina pengar av Felicia å marie säger att jag har svinkoppor, får väl se. Just nu sitter jag och lyssnar på en sjukt skön låt med lil wayne och väntar på att tiden ska gå. Ikväll ska vi ut till tofta och denna gång ska jag inte missa niclas karatefylla, vi körde på bra igår!  ska dra hem till pappa nu som förövrigt sov hos hemligt sällskap inatt, hmm de ska jag luska fram.

pössi nik

glad halvgravid tjej med fotbollshuve, intresserad någon? call me!

sorry lite övertrött dåra.

partajj galejj

hello, nu är jag hemma efter en sömnlös natt. Jag och isabella fixade oss först här hemma sen mötte vi olver, jonte å gänget, gick hem till tom och drack. kvällen avslutades redan vid tolv ( alldeles för tidigt) menmen, gick sällskap med isabella en stund sen hem till pumba. Där min mobil stängdes av å klantig som jag e råkade jag trycka fel pinkod tre ggr så de blev pukkod, därför ingen har fått tag i mig eller därför jag inte svarat rättaresagt, styrde upp de nu när jag kom hem oh håller på att svara på alla sms just nu, vissa helt oklara! Idag vet jag inte vad som händer, kanske sola lite sen ikväll får jag höra med gänget hure blir. PÖSS
nik

önskar du finns kvar.

nik

we belong together.
<3

fredag som hunden hette

godeftermiddag som jonas brukar säga. igår så var jag hemma hela dagen och mot kvällen så drog jag bort till nikki, vi var där ett tag och sen drog vi till felicia för att se film, makki körde oss :) det var trevligt vid felicia och efter ett tag så kom makki och john och hämtade mig och drog och käkade på mc donalds och sen bar det av hemåt.  imorse vaknade jag av att pappa ringde och väckte mig, han är påväg hem och ska va här i två veckor :) har legat och glott lite tv nu på morgonen tills jocke vaknade och nu är vi hos mamma, har käkat lite och så. jag ska till nikki snart och chilla, får se vad som händer ikväll .)

pussisa

update

åt pizza igår, fast anton gjorde uppror och lagade mat istället haha, den skulle jag inte vilja smaka av ( sorry darl) sen kom isabella hem till oss, jag tjänade 50 kr på att bädda ricks säng. Sen kom mackan y hiller och hämtade oss, gled runt sen hem till felicia och kolla på film. Jag dog av värmeslag eftersom oliver var tvungen att lägga alla kuddar på mig och sen ligga på mig, men vad gör man inte för att sthlmarna ska trivas på ön... Sen skulle vi helt plötsligt in och äta mat, fast jag åt inget, mådde illa efter pizzan. Gled runt lite i niclas bil som alltid är lika roligt, skitsnygg parkering mitt ramför jonte och olivers buss. Gick sedan hem, träffade tobias en snabbis. Gick in till anton och rick, kollade weeds en stund sen blev jag alldeles för trött men somnade ändå sent pga smsande, la tillslut mobilen på ljudlöst och de förstörde hela min dag, hade kunnat vara på stranden nu men nejnej.. ska chilla ett tag nu i väntan på isabella sen ska vi hem till mamma och käka ikväll, sen blir de nog fest, antingen i tofta eller stan, får se. PÖss nik

helvete

steg 2

filmkväll ikväll, precis vad jag behöver. Nu vill jag äta pizza så ska tvinga mina två bröder här hemma, först ska jag ge anton lite kärlek får jag har varit lite sur, och de är ju inte min gullegris fel. Föressten så har jag börjat twittra.. eller anton har börjat åt mig, står precis vad jag vill ha..

rick - men den kommer aldrig någonstans
(hahhahah) a å n - precis som du då..

internt och jävligt kul, synd att ni missade. verkligen.

puss nik

:(

Kolla film och weeds igår, isabella var här en stund. GIck å la mig vid två ungefär, somnade fem. allt suger och jag orkar inte blogga. Jag mår redan illa å kommer fortsätta göra det, dethär e inte rätt. blir väl segdag idag, ska käka frukost med rick å anton medans dom spelar tvspel, snälla kan jag få lite sol? nik


as long as you're happy....

du har gjort mig till ett monster som jag inte vill vara

inatt har jag typ sovit tre timmar, vaknade vid fyra och kunde inte somna om för att jag hostade så mycket. och det har jag gjort fram tills nu. sjukt jobbigt. har i alla fall ringt vårdcentralen igen nu. en läkare ska ringa upp mig och skriva ut hostmedicin med morfin i. jag måste ha det, klarar inte en natt till med den här hostan. fick gå ut och lägga mig på soffan för att jag inte ville väcka jocke. nu tänkte jag gå och duscha och sen krypa ner under han täcke.

pussisa

blä

igår var en jobbig dag, kväll också för den delen. har ingen lust att skriva om den heller. imorse vaknade jag jättetidigt, kunde inte somna om heller, låg och hostade och hade mig tog ett par alvedon och skickade sms till mia och hon satt tydligen och efterfestade. jag drog dit efter jocke drog till jobbet typ vid tolv. där var efterfesten i full gång, som senare kom att bli förfest, jag stannade inte så länge utan drog hem till min mamma och käkade, somnade ett par timmar eller så. umgicks lite med min mamma när hon kom hem. vid typ sju åkte jag hem till nikki och umgicks med henne, rick och anton. skulle precis se film när älskling slutade och kom och hämtade mig. vi åkte till maxi och mötte upp makki och john, nu är vi hemma och ska se film.

pussisa

mysigt :)

hejj, igår gick jag och duschade sen kom emma hem till mig, fixade lite snabbt sen packade jag ihop mina grejer, vidare på stan för emma skulle handla kläder, sen blev klockan alldeles för mycket så vi var tvugna att stressa som fan hem till emma, äta lite fort och fixa oss. Missade halv sju bussen så vi fick skjuts ut till tofta. satte oss vid stranden där det var jättemysigt :) den flippade kvällen ur så anton å rick hämtade oss. Somnade direkt när ja kom hem sen idag har jag bara chillat, får se vad som händer ikväll kanske ska träffa jonte å dem :) pusspuss nik

dig

jag är inte värd dethär

sant

så jävla respektlöst, hoppas den dagen det händer något på riktigt, att du gör samma sak då så ska vi se hur kul du tycker att det är.

usch

usch usch usch, imorse när jag vaknade så mådde jag jättedåligt, mycket mycket sämre än jag gjorde igår. kunde typ inte prata och inte andas och det bara snurrade i mitt huvud. bläää. jag har i alla fall legat i sängen hela dagen, sett en film som hette push, pausade mitt ifilmen och sov någon timme och sen såg jag klart den, fan vad bra den var. värd att se. sen har jag inte gjort mycket mer än att legat vid datorn och kollat runt, alltså inte haft särskillt mycket att skriva om. just nu väntar jag på att jocke ska komma hem från jobbet. vi får se vad som händer sen.

pussisa

.

trust me i trust you

i'd rather be with you

hej.. idag är en sämpa-dag igen, alla jobbar å jag e helt ensam hemma. Orkar inte göra något heller för e på dåligt humör. Isabella e sjuk så vi kan inte heller träffas. Gick å la mig tidigt igår men sov bara några timmar sen vaknade ja igen, har så sjukt mycket och tänka på så allt snurrar runt. Men nu finns de väl ingen anledning att tänka på det längre. Hoppas de blir roligt i Tofta, lär väl åka in till stan igen vid tolv, får se vad som händer då. de var väl allt.. nik

we belong.. ?

hejhopp

hej! har varit seg hela dagen sen gick jag hem till pappa så gick jag och anton på stan en stund i regnet, gick hem och tog de chill. Nu ska vi kolla på weeds sen ska jag försöka sova tidigt för imorgon ska jag på stan igen sen kanske ut till tofta på kvällen men de beror på vädret. måste flytta mig nu för rick ska tydligen äta framför datorn och äckla sig. pusspuss  nik

sista gången

tiljans

halli hallå, jocke slutade typ fem och då kom han hem och vi åkte nästan direkt ner till strandgärdet där tiljans talanger hålls. vi tog plats och väntade på mackan som kom lite senare, han var så söt och hade med sig en korg med jordgubbar, kakor och kaffe :) det regnade hela tiden mer eller mindre, blåste och var jättekallt, inte smartaste draget av mig att åka ner dit nu när jag är sjuk. dessutom hade jag inga andra skor än mina gladiator skor så det fick bli dom, det var fan det dummaste jag har gjort för nu har jag ingen känsel i fötterna :p men det var roligt i alla fall, många som var bra och några som var dåliga, självklart vann en av dem som var dåliga. eller dåliga och dåliga vet jag inte om jag ska säga, inte så bra i alla fall. hon som vann i den yngre klassen var dock en av de bästa. nu är vi i alla fall hemma igen, jocke ska jobba tidigt så vi ska gå och lägga oss snart. fast jag ska hålla mig vaken ett tag, för mia kanske ska komma förbi och hämta en jack som jag lånat av henne. nattifnatti på er, hörs imorgon

pussisabella

sant

 men åh nu blev det här ju pinsamt, jag bad inte ens om ditt nummer. och du vet inte vad saken handlar om. du har varit en fitta förut, och skulle lika gärna kunna va det igen?

sant

försök inte lura mig, jag är inte dum

i

m.j

halloj igen, har varit på vårdcentralen nu och fått penicilin, ska äta det i fem dagar, palla. men sånt är livet. nu är jag i alla fall hemma, har sett på en dokumentär om michael jackson. jättefin dokumentär faktiskt. påminner mig om när jag en gång i tiden inte lyssnade på annat än just honom. min favvo låt är bad. kommer ihåg att just då var det ett jävla snack om att han var pedofil, men jag försvarade honom och jag håller fortfarande på det. michael jackson är kungen av pop och kommer alltid vara det. jag ändrar dagens låt från inga problem med snook till bad med michael jackson.

jag och mia stod längst fram på snook konserten och har pratat med danne, skulle samma sak hända fast med michael jackson så skulle mina ben vika sig och jag skulle falla i tårar.

det är tiljans talanger idag och alla är helt otaggade på att gå, och om ingen tänker gå med mig så tänker jag fan gå själv!

DAGENS LÅT: michael jackson - bad



isabellus

YOU

hejj, nu e jag hemma och helt dyngsur haha, gick och skrattade för mig själv hela vägen hem. Är trött å lite snurrig. Igår hade jag iallafall ännu en trevlig kväll hemma vid daniel, rundades av lite väl tidigt bara. Idag ska jag gå med emma på stan om hon inte ska sova hur länge som helst och om de kan sluta reeegna, jag som tänkte åka till stranden idag men de blev de ju inte mycket av med. Någon slapp jobba iaf,  men inte lina som var pissarg imorse när jag skickade sms, haha gullis. jaja, sjukt oklart inlägg men ska kanske hem till daniel å städa sen också om jag får med mig emma, men nu slutar jag skriva för de blev inge bra idag, nej de e inte mycke som e bra idag..
nik


respekt

snook och öroninflamation

godmorgon, eller jag vet inte om den är så god, det regnar floder plus att jag har öroninflamation. ska till vårdcentralen kl tio, alltså snart, och få penicilin. mamma kör mig. jocke jobbar idag så det blir tomt hemma. men det är ganska skönt ibland, ska nog glo någon film eller så. nej nu måste jag slänga på mig lite kläder innan mamma kommer.

här är lite bilder från finaste snook




DAGENS LÅT: snook - inga problem

isabella

hora

kan du sluta vara en jävla fitta? kan du sluta förstöra? kan du sluta finnas i mitt liv? vad har jag gjort för att förtjäna det?

snook

igår så var vi ute vid makkis pappa hela dagen, badade och hade jättemysigt. jag var bakfull sen kvällen innan och kände mig ganska hängig hela dagen. på kvällen så började jag och mia tagga för snook och vi började förfesta, makki körde in oss till stan och vi gick till bur, inne på bur så var det inte så mycket folk, fast det ändrade sig ganska snabbt. vi träffade nico och chrisse och väntade på att snook skulle börja, det tog längre tid än vi trodde men till slut började dom, jag och mia stod längst fram och fan vad bra det var. efter snook började jag känna mig dålig, och eftersom jag inte hade druckit så mycket så tyckte jag att det  var konstigt. jag bestämde mig för att gå hem och började gå upp mot öster, och påvägen mådde jag ännu sämre. världens bästa makki kom och hämtade mig och körde hem mig, när jag kom hem så dog jag typ. idag så har vi varit och käkat med mia, john och makki. och sen sett film. mia somnade på golvet :p nu ska nog alla åka hem, alla är as trötta. jag tror förresten att jag har fått öroninflamation och det suger. det blir vårdcentralen imorgon.

jag är trött på det här, det här är jag. jag vill snart inte längre. det hugger i mig.

isae

du å ja



Två bilder ifrån gårkvällen, vi fick lite tråkigt så smet in på toaletten och tog några fjortispics.
Världens finaste mami har jag, för er som inte vissteee.. iallafall har precis käkat och har fått info om vad som händer ikväll, måste duscha och de snart men Felicia slutar inte förrrens sju och vi ska dit tillsammans så jag lär nog hinna, hoppas på en bra kväll. PÖSSS nik


söndag

Hej! hade en trevlig kväll igår, åt först sen skippade jag fikat och drog hem till lina. Drack lite medans hon fixade sig å snackade en hel massa. Sen var vi helt plötsligt hemma vid tobias å kvällen gick, kom hem klockan halv åtta imorse, la mig på spikmattan hah, har inge aning om varför. Somnade skönt å har sovit tills halv två idag, käkade nyss å nu kollar jag på bilder ifrån festen hos daniel, här e iallafall en bild på jonte emma å mig, skön kväll!



nik

walk away

hejj, kom typ precis ur duschen och är sjukt stressad så vet inte varför jag skriver egentligen men whatever. Håller somsagt på att fixa mig, ska gå klockan halv sex så jag är ganska körd, vet inte vad jag ska ha på mig heller. Efter middagen och alltdedär ska jag försöka få en klimt utav magnus betnér sen dra mig vidare för att möta upp lina, ikväll blire fest vetni, på vårat vis. slutar alltid lika bra! måste kila nu men pöööss
nik


i can't explain this feeling

hardest part.

hejj, var trevligt hemma vid mamma med god mat osv, olga kom till mig efter en stund så fixade vi oss och drog vidare hem till daniel. De var sjukt mysigt å trevligt, spelade spel, lyssna på musik å lite flipp blev det. Allt var bra till jag å jonte märkte att de bara var vi kvar å sen fick vi reda på att emma ramlat å låg på sjukhus, jag blev så sjukt orolig och de blev helt kaos. men som tur är mår hon bra nu min sötnos <3. Drog sen hem till tobias och var där till halv åtta imorse, har bara sovit å nu ska jag kolla på tv i soffan. måste vila upp mig för ikväll ska vi fira min moster på wisbystrand sen vet jag inte vad som händer.. får hoppas på något kul. nu tjatar min bror om datorn så får väl flytta på mig. nik

never thought i'd fall as hard as i did.

en jävla kväll!

hallå, nu ska ni få uppdateringen från igår. och helvete vilken kväll det blev. i alla fall, jag åkte hem till mia ganska tidigt igår, följde med henne och köpte ny mobil och sen åkte vi hem till oss, jocke var vaken och vi gjorde oss i ordning för stranden, eller snarare kalkbrott. vi hämtade upp john på vägen och bestämde oss för att äta innan, det blev mias, och fan vad gott det var. väl i kalkbrottet så var vattnen fruktansvärt varmt, jag och jocke var dock dom enda som badade av oss. vi stannade inte så länge  för att det kom stora mörka moln på himlen och precis när vi satte oss i bilen så började det regna. jocke och john skulle hem till stanley och jag och mia bestämde oss för att gå på stan. på stan hade vi jättemysigt, köpte klänning, skor och ett linne plus lite alkohol till kvällen. efter stan åkte jag och mia hem och gjorde oss i ordning för kvällen, makki kom också till mia, och när vi nästan är klara och planerar för vad vi ska äta så ringer makkis mamma och fågar om vi vill äta med henne, världens sötaste :) så middag vid makki blev det, jättemysigt! sen åkte vi hem till mamma där jocke och dom var, började dricka och så. mackan körde ner oss, han körde två vändor så vi väntade på dom andra inne på innegården. jag visade leg för vakten, men han tittade på det och sa, nej tyvärr det är 18 här. jag är ju 18 så jag sa, jag är 18 om du kan räkna! och sen fick jag gå in :) på innegårde var det fullt med folk, dock ingen man kände igen typ. efter ett tag så gick vi in på gute, 150 spänn kostade det bara för att nåt jävla band spelade. inne på gute var det i alla fall ganska dött när vi kom in, men det ändrade sig snabbt. men när jag och mia sitter vid ett bord på gute då kommer, gissa vem? danne från snook!!! och hans kompis och frågar om dom får sitta vid oss, såklart får dom det. jag och mia blir helt stissiga och vill ta kort, men hade inte mobilerna på oss, efter ett tag så går dom vidare och vi bestämmer oss för att hämta min mobil och ta kort, det gör vi också. taar ett fint kort och snackar lite. pratar om spelningen idag och att jag inte visst om jag skulle komma in eftersom jag bara är 18. vad händer då? jo han skriver upp oss på viplistan!!!! helt sjukt! sjuk kväll alltså! hade jätteroligt och dansade järnet. världens bästa mackan körde hem oss också efter en sjukt bra kväll! och ikväll gäller det, snook!!!!!!!








isabella

dagar

var somsagt hemma vid isabella och jocke igår, dem fick mitt humör på topp. sen åkte jag vidare hem till tobias och såg på film, kom hem runt halv fem, femt trorjag. Har spenderat hela dagen på tofta, superskönt. Fick mig ett gott skratt med Felicia på trampbåten. Mamma hämtade oss förut och nu är jag hemma med rick och anton, anton som förövrigt fyller 19 år idag. Vi ska snart hem till mamma å grilla sen blir de fest! Synd bara att jag inte får gå på krogen ännu :(. pusspuss nik

fillm

godkväll alla, idag har jag jobbat skiten ur mig så att säga, är helt slut och som vanligt är vi underbemannade som bara den. men vi har sålt bra idag i alla fall. har jobbat med nico, fast mest vart inne i restaurangen och hjälpt till. efter jobbet så åkte jag hem och tog det lugnt en stund och sen kom eken jocke boman och stanley och hämtade mig, för att vi skulle bada, och satan vad varmt det var i vattnet. låg i länge. sen bar det av hemåt igen. eller åkte hem till mamma och tog det lugnt ett tag, försökte fixa stanleys internet och så, sen åkte jag och jocke hem, fixade lite. fia smet över på balkongen bredvid så jag var tvungen att klättra över. nu är john och nikki här, vi ska se på film men just nu sitter vi och ser på 32 songs in 8 minutes, han är grym! vet inte riktigt vad det blir för film ännu, men jag hoppas på någon bra. jag är ledig imorgon så ikväll kan jag va vaken länge, om jag nu orkar efter dagen. imorgon blir det nog tofta för hela slanten. c ya

pussisa

ain't got no time for no haters

ble inge kvarnen igår för båda två låg och sov ungefär en timme till efter förra inlägget, jag fick dampet och sket i deme, lagade min egna mat och började föra själv. Fick sällskap sen när dom vaknade till liv, hanna kom hit med jordgubbar sen kom även jimmy hit så vi satte oss ute i trädgården, halv tio GICK jag och hanna hem till tobias, snackade på som vanligt och helt plötsligt var vi framme, kändes inge jobbigt alls. Fick reda på en hel del som jag e så otroligt glad över.  Hemma vid tobias var andre å matte sen kom lina och hannas kompis med, drack lite. Sen bestämde sig min bror för at leka överbeskyddande å de slutade i tårar för min del, helt svart runt ögonen satte ja mig i bilen och sen gick vi hem, träffade på emma haha, hon är fan skönast sen gick vi till donken, rick fick bjuda mig på mat för allt han hade ställt till med. vet inte när vi kom hem, men sent iallafall, har knappt kuinnat sova inatt så jag e astrött. men ska försöka ta oss ut till tofta idag:) pöösss nik

för mycket.

torsdag

godmorgon, håller på att göra mig i ordning till jobbet. ska anart åka. ikväll blev det som jag skrev, vi käkade vid mamma, sen klippte jag stanley och boman, det blev bra :) efter det så hämtade mia upp mig och vi åkte till solia och solade, så får man göra när man jobbar alla soltimmar :p sen blev det film men jocke, john och ida. änglar och demoner, den var bra men inte lika bra som den första. sen blev det sängen för min del, jocke och john satt uppe ett par timmar till. nej nu måste jag bli klar, hörs sen

pussisa

aldrig utan dig

halli hallå, nu sitter jag och kollar på john och jocke när dom spelar fifa,  lyssnar på gammal hiphop, hiphop när den är som bäst. vi har precis varti och handlat på maxi, köpt cola och lite mat. så nu sitter jag och frossar i chippa och cola. ikväll ska jag och jocke käka vid mamma. peders son är här med sin nya tjej och sin dotter, så vi ska grilla och så. efter det så ska jag klippa stanley och boman, snippsnipp. och sen ska jag typ sola med mien :)





isabella



stan :)

hej, hade en mys fika med hanna på stan och sen knatade hon hem för en powernap så jag tog sällskap med rick å anton, letade solbrills men hittade inga. VIdare hem till mamma, bärde hit alkoholen eftersom rick varit så dum och ställt den där, kollat tv men anton somnade så jag gick i duschen. Nu ligger båda och sover  å jag e hur hungrig som helst, måste tvinga dom att gå upp snart. Sen ska vi nog en sväng förbi kvarnen innan de e dags att göra sig iordning för kvällen. pööss nik

kanske

ONSDAG

godagens, igårkväll efter jag skrev så käkade jag och jocke med jockes pappa peter. gott som fan var det. efter det så gjorde jag mig i ordning lite och sen åkte jag och jocke till makki, där john satt själv och väntade :p mia och makkan kom lite senare, det gjorde även ida, nikki och sebbe. fast nikki och sebbe stannade inte så länge. vi satt i alla fall och drack lite och hade mysigt. vi typ halv ett så tyckte jag att det var dags att gå hem, eftersom jag skulle jobba tidigt idag. så jag och jocke traskade hem till mamma och hämtade våra cyklar och sen cyklade vi hem. imorse när jag vaknade så hörde jag att regnade, tänkte fråga mamma om hon hade lust att köra mig till jobbet, men kom på att hon jobbade. så jag skrev till åsa, min chef, om vi verkligen skulle ha öppet idag när det regnade. då ringde hon upp mig och sa att vi inte skulle ha öppet och att jag inte behövde komma. faaaaaaan vad skönt! så jag somnade om och vaknade igen vid typ halv tolv. nu har jag och jocke käkat lite och så och funderar på vad vi ska göra idag. vi får se vad det blir. jag hade lust att gå en sväng på stan, men det hade tydligen inte john, så det blir det väl inget av med :p








pussISA

mmyys

hejhej, blev itne mycke av någon strandfest pga vädret men får ännu se om vi tar oss ut senare. Igår somnade jag fort som fan efter poolmys hemma vid felicia och en sväng förbi mackan! Yrvaken är jag nu, hanna ringde precis och vi ska gå och fika, dags att fixa till sig lite kanske. fett trött brud ska besöka stan, pööösss

AMEN

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus