ibland går tiden för fort

Jag vet att jag träffade dig men kommer inte ihåg ditt ansikte, när jag försöker komma ihåg hur du såg ut blir det bara helt svart. Får ändå en konstig känla i magen när jag tänker på det, men jag kan inte gråta för jag visste knappt vem du var.
Det som gör ont är att mormor är ledsen och jag vet att det gör min mamma ledsen och att se mamma ledsen är det värsta jag vet.
Jag behöver inte gå på någon begravning men mamma ska och jag vet att hon tycker det är jobbigt, jag hade aldrig klarat av att se varken mormor eller mamma gråta utan att själv göra det.
jag vill bara att alla ska må bra,
rip


nik


.

i'm the one who wants to be with you

lördag

Jag och isabella har chillat här hemma hela dagen framför tvn med massa cola och godis, asgott.Vi har också käkat lite tacos ifrån igår och nu kom jocke precis och hämtade upp henne.
Jag ska duscha snart och sen börja göra mig iordning för kvällen,ska nog festa lite och sen se på fotboll vid klockan ett till sju imorgonbitti!
pusspåer
nik

morgondagen är för långt bort

Igår mötte jag hanna och lina vid söderv sen kollade vi fotboll tillsammans med massa annat folk, klockan hann bli fyra innan jag bestämde mig för att åka hem. Gick till säve där jag hade min cykel och sen cyklade jag hem,självklart börjar det snöa precis då.
Somnade nästan direkt när jag kom hem, vaknade runt halv elva idag men lyckades somna om en stund, har käkat och umgåtts lite med mamma nu på morgonen och snart kommer isabella hit. Vet inte vad vi ska göra men jag kollar på trollkarlens hemligheter.
Familjen ska iväg och äta vid peters mamma snart men jag orkar faktiskt inte följa med,måste vila upp mig så att jag orkar kvällen, ska hänga med janica och se daniels matcher till sju imorgonbitti.
Men nu ska jag städa upp lite, pusspåer!
nik


helg

hallå, igårkväll var jag och jocke hos hans pappa ett tag, sen beställde vi kabebrulle ifrån lossan och åkte hem. bråkade lite om om man säger chipimunkarna eller chipmunkarna, chipi låter finare. vi såg på let´s dance och en jävla massa annat på tv. sen satt vi på transporter 3, men jag somnade och det var tydligen inte populärt. konstigt att man är trött när man går upp kl halv sex

idag vaknade jag typ tio eller nåt, jocke åkte till jobbet vid elva och efter det har jag bara suttit och pluggat. nu ska jag åka till nikki, får se vad v i hittar på för kul. kanske blir fest ikväll, vem vet, titti verkade i alla fall as på.

vi hörs sen eller nåt

DAGENS LÅT: jewel - you were meant for me

isa

obscup

Håller på att ladda både ipod och mobil just nu, sedan ska jag cykla till södervärn, säve eller hem till hanna, har inte riktisgt bestämt ännu. Jag är lite småsur över att jag måste cykla eftersom det ser skitkallt ut, menmen.. mamma är sjuk och pappa har druckit så.
Hanna har mina vantar också så det suger big time, mina händer kommer vara blåa när jag väl är framme och är det motvind kommer jag vara på fett dåligt humör, men både jag och hanna är trötta idag så det blir säkert flipp på oss.
Rasmus och Lina joinar oss senare också, thats nice.
Nu måste jag ut i det kalla, be för mig. puss!
nik

hjärtan

Har inte duschat ännu, fastnade med familjen framför let's dance, men jag och hanna ska iallafall iväg och se på fotboll nu, tror att lina följer med! måste skynda mig att göra mig klar för hanna är redan klar och lina med trorja.
får se om vi hittar på något efter fotboll, pusspåer!
nik


helg!

Muntliga provet  gick ju ändå rätt bra trots att jag inte ens kollat i häftet ett skit, fick iallafall sluta vid klockan två och då åkte jag direkt hem och sov en stund. Mamma väckte mig runt halv fem och så gjorde vi tacos.
Käkade tillsammans och började prata om min 18 års fest, plus student och bal. Och ja jag vet att det är lång tid kvar men det är ändå kul!
Om jag ska ha fest här hemma så måste mamma & peter vara med annars blire inget, snacka om att bjuda in sig själva.Men det gör ingenting, dom är riktiga partyprissar.
Nu ska jag gå in i duschen och se vad det blir av kvällen, jag hoppas på fest men får väl se helt enkelt. PUSS
nik

idag

när jag var liten och för bara ett par månader sedan har jag alltid tänkt att jag vill bo kvar på gotland hela mitt liv, eller i alla fall låta mina barn växa upp här, och bli gammal här. men nu när jag verkligen vet hur allt går till här, när den enas lögner går till en annans, där ett litet misstag kan förstöra så mycket. kan alla bry sig om sig själva och sluta glädjas åt andras olycka. evig kärlek är det jag lever för, och dom som trodde att jag skulle ge upp, trodde fel. jag är inte den som ger upp, men jag glömmer heller inte. och jag försöker att inte dömma.

that´s me, deal with it

jag älskar mina vänner som alltid finns där.

kämpa för kärlek

isa


videobloggar

 kul att alla i min klass sitter och kollar på videobloggar istället för att jobba, framförallt misha haha.
Tur att hon finns så man får sig ett gott skratt!
Nu ska jag och viktoria också se den, undra hur vicky reagerar!
puss,nik

fredag

Just nu sitter jag i skolan och har svenska, började precis nu vid elva. Resten av dagen har gått bra och vi har haft lunch nu innan, de var korv och potatismos, ingen favorit i skolan direkt.
Vi ska sitta och ta reda på fakta om våra namn osv, totalt värdelöst om jag får säga det själv men yvonne verkar tycka det är intressant så det är bara att hänga på.
Ska också ha bokprat nu, populär musik ifrån vittula, har sett filmen men inte läst boken, trodde det var lugnt men tydligen har karaktärerna bytt plats i boken så jag är ganska körd, eller alla i min grupp är väl det. Men det löser sig som alltid.
Efter svenska har vi rätt lång rast sen filosofi, där har vi dusskutionsprov som jag inte ens kollat på, skulle egentligen gjort det igår men sen blev det aldrig så, kände mig trött och seg så chillade bara hela kvällen.
Längtar verkligen tills klockan slår två och det blir HELG!
nik

de va ba en sak till asså

 IT'S NOT WORTH THE DRAMA
FOR A BEAUTIFUL LIAR

kärlek, love

Det har varit en lång period med falskhet, besvikelse och allt där till. De flesta i min omgivning har varit drabbade och det verkar inte vara slutet ännu, jag undrar bara varför, hajar inte varför man vill svika den man älskar.
Det gör så ont i mig när jag ser tårar rinna och jag blir så otroligt arg när jag inte kan laga brustna hjärtan.
Jag kan inte tänka på mig själv just nu, allt kretsar runt dem som betyder mest och det är helt okej för mig att det är så.
men hur långt ska det gå innan man värderar sig själv? innan man inser vad man egentligen har utöver det brustna.
Jag kan inte längre tolerera att se dig spottas och trampas på, vart är du? vem är du, hitta dig själv. Jag vill skrika åt dig allt du borde göra men det går inte, det är du som måste göra rätt för dig själv.
Det gör så jävla ont att se på när ni sakta försvinner..
nik


reach you

Engelskan gick ganska bra även fast alejandro tappade en bärbar dator i marken och mitt internet vägrade och fungera, men tillslut fixade sig allt iallafall. Lina kom till rsg och var med mig under lektionen sen åkte vi ner till stan med hanna och fikade. Satt där till fem ungefär, hade jättemysigt.
Skulle egentligen följt med hem till hanna och lagat mat osv men har prov imorgon plus att jag måste städa och jag är inte riktigt frisk ännu.
Måste sova tidigt ikväll också för jag börjar åtta imorgon, that sucks.
nik


fanny på oasis

Visstja, glömde att säga!
idag ska fanny min sötaste kusin på OASIS i globen, jag är så otroligt glad för hennes skull. Det är som chris för mig, så jag vet hur det känns. Hoppas iallafall att de blir lyckat, pusspådig
nik


kan jag få bli frisk snart?

Nu är jag hemma igen, gjorde ingenting vettigt på lektionen,satt mest och snackade osv. Imorgon har jag tydligen disskutionsprov i filosofi,alltid najs eller vad säger ni?
jaja, det löser sig nog.
I skolan var de hormat så ska käka hemma med mammsen snart, börjar vid kvart i ett igen med engelska. Jag lär få mycket motion eftersom mitt schema är så otroligt igenomtänkt.

snälla gud gör mig frisk snart.PUSS
nik

trolig båt

kan alla bara hålla käften och suga min kuk


isa

you

Gick upp vid åtta och duschade sen har jag varit iväg och hämtat min cykel på stan eftersom jag glömde den där igår.
Äter frulle just nu och måste börja sminka mig snart om jag ska hinna.
Slutar denna lektion vid kvart i elva då kommer jag hem, har ju inte matte.
Direkt efter skolan ska vi in till stan och fikish, pusspåer!
nik

bästavän

La precis på telefonen med linamary, vi har inte setts på flera dagar.. Senast var när vi kom hem från båten trorjag, eller jag minns inte. Känns iallafall som en evighet. Hon får mig jämt på bättre humör den lilla firren.
Vi drog ett snabbt samtal om senaste nytt i våra liv, men i hennes hade de ju inte hänt spec mycket eftersom hon legat hemma sick i två dagar.. Jag tror att vi ska träffas & fika imorgon, i really hope so.
Vi har fått samma rethosta hon och jag, så vi hostar varannan gång, måste låta jävligt kul faktiskt..menmen, nu ska jag snart sminka av mig och allt såndära grejs, lägga mig i sängen och sedan sussa.
Mamma har övertalat mig att ta hand om mig själv mer, och allra helst sova mera så jag får väl hoppas att de gör mig gott. Det kanske fixar så jag blir friskefisken till helgen, hade ju varit nåt va?
nae, godnatttpåer!
nik

det vackra sa farväl
och jag försvann

finaste finaste

skulle göra vad som helst för att se dig le


onsdag

Idag gick vi i skolan till tolv,sen stannade jag, janica och carro kvar och fikade lite. Drog vidare till stan med alle & janica.
Sen drog jag, janica och isabella hem till mig och här har vi varit hela dagen. Dom kebabrulle förut och sen åt vi pajj, Janica åkte precis hem men isabella är nog kvar ett tag :)
imrgon har vi sovmorgon till halv tio, fedt nice.
pusspåer.
nik

godnatt!

Nu har jag precis kollat andra avenyn och jag blir så jävla lack på greger, kan han bara försvinna ifrån serien. Har stört mig på han sen han kom till riverside. Och palla att roxana är så elak emot hamza när han verkligen ställer upp för silvia och allt, where is thee looove hallå.
Aja, ska iallfall lägga mig och sova nu, börjar kvart över åtta med fek i hörsalen, undra vad vi nu ska göra för roligt...
pusspåer och godnatt!

tre nätter i rad har ett fucking dolt nummer ringt mig typ tre, fyra och jag lovar någon kommer dö om de ringer inatt!
that's all, peace.
nik

chris breeezy baby


jag vill tillbaka till :
sthlm
hovet
sekunderna innan chris
känslan av att se chris brown sakta komma ner till scenen
with you
duetten med chris och publiken
jag vill se chris brown riva av sig tröjan till take you down miljoner gånger till


be real with u

När jag kom hem från skolan idag såg jag på Haven som fatma tipsat mig om, den var faktiskt bra men ganska svår att förstå eftersom det hoppar från olika delar hela tiden. Men den var ju sådär lagom söt och visade kärlek som inte finns.
Skulle se waist deep efter det men självklart fungerar den inte, någon som är överasskad? inte jag iallafall, allt har ju gått skit denna dag. Håller iallafall på att ladda ner den så får hoppas att jag hinner se den ikväll.
Mamma lagade föressten ihop min jacka förut så den är hel och redo att användas, nu kan fatma sluta skratta :).

Ikväll blir det nog chillkväll hemma, skulle egentligen iväg till erik och kolla film men orkar nog inte. Känner hellre att jag blir helt frisk till helgen faktiskt.
Jocke ska göra milkshake lite senare och det ser jag verkligen framemot, han är så liten och söt. Jag vill att han ska skaffa flickvän snart så han slutar sitta vid datorn hela dagarna. Har redan gett upp hoppet om jeppe, hopplöst fall.


sa jag att willhelm hade sönder en av våra barstolar förut? nae, tänkte väl det.
nik


inte så bra

jag är inte glad och inte ledsen. det känns jobbigt.
tur att det finns kärlek

isa

to much

eh, har jag sagt att min jacka gick sönder när jag skulle klä på mig efter skolan och att jag tappade en kopp med mjölk när jag skulle ställa in den i micron?
detta är verkligen inte min dag, ge mig onsdag..
nnik

de är inte lätt när man är sjuk

Nu är jag hemma igen, vi körde massa olika styrkeövningar och det var inte allt för jobbigt, inte så konstigt eftersom jag fick köra hälften så jobbigt som alla andra, men skitsamma, jag blir hellre frisk.
Det är inte min dag idag, sadeln var blöt och de var motvind till skolan, fick regnet rakt i ansiktet påvägen hem och vår "jackhängare" eller vad fan man nu ska kalla dendär jävla grejen ramlade såklart när jag hängde på min jacka.
Så nu ligger den där på golvet och alla jackor med för den delen, jag skyllde på jesper för han är hemma, kunde inte direkt skylla på willhelm, de hade ju varit rätt otrevligt.
Har iallafall legat inne i jespers säng och beklagat mig för wille hur jobbigt jag har det just nu, han lyssnade iallafall och det känns ju rätt okej.
Just nu dunkar mitt huvud som jag hade en helt orkester där inne och min hals skär varje gång jag sväljer, täppt så jag låter lite som en anka, de är ju alltid fint.
Ska ta och duscha nu och sen käka lunch med grabbarna grus, tror mamma kommer hem snart också. Bara en lektion kvar idag, stå ut, stå ut..
nik

idag också

jag kämpar för kärlek

isa

idrott

Vaknade upp med ont i halsen, igen. När ska jag bli helt frisk från denna förkylning? Det börjar bli riktigt drygt fakitskt.
Och inte nog med det,  vi har kondition och styrka på idrotten idag. Ska iallafall gå dit och försöka ta det lugnt, men brukar alltid köra som vanligt trots att jag är sjuk.
Nu ska jag iallafall dricka te och se om jag mår lite bättre i halsen efter det, kommer hem runt kvart i elva trorja!
pusspåer.

some girls were made but me myself i like to think that i was created for special purpose,
and what's more special than you?

you just are

jag borde gå härifrån nu innan jag dör av all denhär kärleken som inte finns
godnatt,hoppas imorgon är en bättre dag.
nik

you just are

jag borde gå härifrån nu innan jag dör av all denhär kärleken som inte finns
godnatt,hoppas imorgon är en bättre dag.
nik

oth


skön

lina säger:

sjötunga

nik säger:

bläckfisk

lina säger:

ål

nik säger:

tonfisk

lina säger:

aborre

nik säger:

makrill

lina säger:

tax

lina säger:

eller hahaha

nik säger:

HAHAHAAH

lina säger:

de e fan ingn fisk

lina säger:

tänkte lite fel, heheheheheh


Det är tur att man har någon som får en på bättre humör ibland, thank u darl.

you had a keeper

kommer ihåg tiden då vi gjorde saker för att provocera varandra
testade varandras gränser endast för att kolla hur långt man kunde gå
kommer också ihåg när allt det slutade, när vi visste vad vi behövde veta
och den vetskapen gjorde oss till det vi var, det vi blev.

n i k


ännu en dag

just nu känns ingenting särskilt bra, det mesta känns jobbigt. skolan, bowling och allt annat. men det är väl så det är - upp och ner.

take you down baby nice and slow

Har bara chillat hemma efter skolan, sett på one three hill. Ska ladda ner säsongerna och börja se om allt från början för serien är ju en av dom bästa faktiskt.
Annars har jag väl inte så mycket att säga förutom att jag vill käka, tror peter ska laga god mat ikväll, det uppskattas verkligen en dag som denna.
nik

måndag

Somnade typ tre igårnatt, dolt nummer ringde mig 20 gånger och ingen säger nåt, samma sak idag, skaffa ett liv istället.
Lagade mat imorse, asiatiskt typ, endel saker var gott fast den soppan vi gjorde var inte speciellt god, men de var nog bara för att de var lime i.
Hade svenska efter det, satt bara vid datorn och skrattade, såg även min och carros videoblogg haha. Riktigt kul faktiskt.
Pappa körde precis hem mig nu och jag ska skriva en spanska grej, sen blir de nog bara film och chill, känner mig inte speciellt frisk eller pigg.
Bilder från chris brown och sthlm kommer lite senare, har inte orkat ladda upp ännu, plus att jag ska få bilder av lina också!
pusspåer!
nik


candy kisses

shiet,jag hade nästan glömt denna låt helt. Får så sjukt mycket minnen även fast låten verkligen är sämst haha.
dags att sova nu kanske..
nik

.

i hate this part

Wish i could keep you much longer

Idag har det inte hänt speciellt mycket, bara tagit det lugnt och kollat lite film. Till kvällsmat åt vi sallad från maxi.
Har precis duschat och ska bara chilla hemma ikväll, blir nog ingen träning för oss.
Jag har grymt ont i mitt huvud och i halsen, mamma säger att de är för att vi skrek i två timmar i fredags, får väl hoppas på att det går över snart.
Imorgon är det skola igen, börjar vid åtta, hoppas att jag mår bättre då :)
pusspåer!
nik

long as i got eyes i'll have a sight for you

gimmie that


Helgen har somsagt varit grym, åkte till sthlm i fredags morse. Gick lite på stan sen åkte vi till lägenheten och började göra oss iordning, vid halv sex åkte vi bort till hovet. Askallt att stå och vänta men de var det verkligen värt!
Konserten var grymt bra, förband var crossfire.
När chris kom blev de helt galet, har nog aldrig varit så lycklig, han är den bästa som finns helt klart!
Ville verkligen inte att det skulle ta slut..
Kom hem vid halv tolv kanske, dagen efter gick på vi stan hela dagen och jag har köpt en del kläder :)
isabella åkte samma båt som oss hem, har saknat henne jättemycket!
Nu är jag iallfall hemma men vill göra om allt igen, kommer verkligen aldrig glömma denna fredag.
Har suttit och kollat filmer och bilder nu sen jag vaknade, bästabästabästa!
nik

forever!


jag vill bara gråtaa..



nik

chris chris chris chris <3

Det fungerar inte att ladda upp egna filmer på youtube just nu, men hittade en annan, FATTA KÄNSLAN!!!


älska älska
nik

chris brown i mitt hjärta forever

Nu e jag hemma men jag önskar att jag fortfarande var kvar i sthlm, har haft det så sjukt bra. Chris brown var det bästa någonsin och jag kan dö lycklig nu. Fan vilken lycka. Kan knappt fatta det.
Skriver mer om allt när jag vaknat till lite, puss!
nik
with you with you with youuuuu!

fredag

hallå, det har varit en hemsk natt i natt, har legat och vridit och vänt mig hela natten. jävla feber. gick typ upp klockan tolv i alla fall, gick och satt upp en tvätt tid till kl ett. det är typ det enda jag och jocke har gjort idag, tvättat! men det är jävligt skönt när alla kläder är rena. ikväll ska jag typ inte göra någonting, för att jag fortfarande är sjuk och ska upp tidigt i morgonbitti, ska åka med båten till nynäs och spela två matcher i stockholm. vi ska vinna! nikki är också i sthlm, hoppas hon har as kul! vi åker i alla fall samma båt hem i morgonkväll :)


DAGENS LÅT: johnossi - man must dance


isa

sthlm!

Godmorgon, såhär tidigt har jag inte varit vaken på länge. Men vi klarade iallafall att gå upp. Hade lite svårt att somna igårkväll men lina somnade på en gång.
Håller på att göra oss iordning nu, sen måste jag kolla att jag har allt med mig.
Men nu är min plattis varm, puss!
nik

disturbia

När lina kom hit poppade vi popcorn och sen satte vi på Disturbia, den var rätt okej, fast jag blev rädd i slutet.Hatar filmer där saker bara poppar upp och man vet att de kommer hända något.. Plus att gubben var scary!
Vi ska typ sova snart eller ska möta hennes syrra först för lina har glömt något, enthe bra.
Ska ladda över  musik på ipoden och packa det sista, sen time for bed!
pussi!, nik

imorgon åker vi!

Nu har vi precis käkat och jag har duschat, satt & disskuterade chris brown vid matbordet och peter snackade om Bruce springsteen. Jag kan inte fatta att vi åker imorgon & att jag faktiskt ska få se honom på kvällen, de är fan sinnesjukt.
Kan inte förklara hur jävla glad jag är över detta. Sitter och lyssnar på take you down som är en av mina favorit låtar med chrisss, har packat färdigt och jag tror lina är påväg hit nu. Mamma ska iväg och hämta nykeln till lägenheten och vi ska väl chilla eller något.
Ska lägga oss tidigt ikväll, eller iallafall jag, om lina vill vara vaken hela natten äre upp till henne!
Nu ska jag lämna datorn, vet inte om jag kommer skriva i sthlm eftersom vi inte fixat linas dator men kanske skriver från mobilen. Ska iallfall ta sjukt mycket kort och försöka få så många bra bilder på chris som möjligt!
Sov så gott alla söta, imorgonkväll är jag i himmelen!
nik
with you with you with you..

torsdag

hallå, idag har gjort inte gjort någonting annat än att ligga i sängen och ätit billys pizza. jag är as sjuk, har jättehög feber, ont i halsen och snuvig, plus att jag nyser 24/7. mamma kom och lämnade alvedon och ett stort paket billys, hon är bäst!
det värsta med idag är att hur sjuk jag än är så måste jag till bowlan, vi har borta match i helgen och jag måste spela, så jag måste upp och träna ikväll. jag hoppas bara att jag inte blir sjukare av det. det har bara varit skit på tv idag också, förrutom austrailias next top model. ganska kul faktiskt.

nej nu ska jag ta en dusch och se om jag känner mig bättre

älskling

isa

butterfly effect

Har städat idag precis som jag skrev att jag skulle göra, sen åt jag lunch med mamma och disskuterade min trötthet. Jag vill inte ha några sömntabletter så måste lösa detta på eget sätt, Hur får jag väl ännu fundera på.
Såg just på Butterfly effect, den var faktiskt rätt bra även fast den var svår att förstå men i mitten började jag haja lite bättre. Ska packa lite nu & ladda ner musik till ipod, Lina tjatar på mig att jag ska säga bra låtar men de är skitsvårt när man måste göra det på beställning då kommer man fan inte på en enda, och sen när man säger någon då äre ändå bara fel haha.
Jag är snurrig just nu, filmen gjorde mig så, fast se den.
måste gå, puss!
nik


försovit mig

Imorse vaknade jag av att mamma försökte smyga in i mitt rum för att låna en tröja, hon är så himla söt ibland. Men efter det så tänkte jag gå upp så då stängde jag av mitt alarm, sen måste jag ha somnat om för jag vaknade nu.
Började egentligen halv tio, kommer inte hinna till denna lektion och nästa börjar typ kvart i ett tror jag!
Ska städa mitt rum nu och sen tvätta typ, pallar inte göra det senare för då måste jag packa & sen kommer nog hanna förbi en stund. Lina sover här inatt så hon kommer efter hon har stressat klart med allt.
Jag tänker typ lägga mig & sova vid nio ikväll annars kommer jag aldrig någonsin orka upp med båten haha.
Menmen, ska börja städa nu :) pusss!
nik

kväll

Har haft en väldigt mysig kväll med massor av skratt ( som vanligt) nu på senaste tiden har jag fan skrattat hur mycket som helst. Fast alla blir väl så när man är övertrött men detta är något otroligt.
Lina åkte hem vid tio då började jag fixa lite och nu har jag packat endel grejer. Men känner att det är dags att sova nu innan jag svimmar.
Tur att jag har sovmorgon imorgon till halv tio och bara går två lektioner.
sovgott, pussi!
nik


ny väska!

Var på stan med pappa och mamma förut, fick en jättesnygg & bra väska utav pappa som jag kan ha både i skolan och nu när jag åker till sthlm! tack så mycket
Jag och mamma har precis ätit nu och jag har skrivit packlista haha, känns bättre att skriva ner exakt allt jag ska ha med mig så jag inte glömmer något är nämligen expert på det.
Ska bara chilla ett tag tills lina kommer hit sen blir de massa mys. i love u
nik

jag rick & pappa


onsdag

Har varit i skolan idag precis som vanligt, endast fek och det är hur skönt som helst. Jobbade lite på lektionen sen sista timmen blev de mest att vi satt vid datorn och kollade massa grejer på youtube. Såg massa tjejer som spelat in vloggar som verkligen lät totalt blåsta så vi var tvungna att spela in lite, lars var ju också med såklart!
Annars har jag varit på stan med isabella idag, kollade runt lite, tror att jag har hittat vilken väska jag vill ha också!
Nu har vi druckit varm choklad och ätit popcorn men hon åkte nyss hem för hon ska slinga håret på jocke.
Jag är grymt trött just nu och har huvudvärk, funderar på att se en film och kanske sova en stund men pappa ville gå på stan vid fem så det känns inte som en sådan stor idé!
Senare kommer lina iallafall hit och vi ska göra milkshake eftersom hon ville ha det, men nu ska jag gå, pusspåer!
nik

suddddigt

let't get your life right

Idag är jag trött, somnade efter ett men tog min ändå upp i tid. Håller på att göra mig iordning, får skjuts av pappa till skolan idag som tur är.
Går bara till tolv sen ska jag hem och sova en stund trorja, kanske se en film. Vid tre slutar lina och efter det nångång antar jag att hon kommer hit.
Måste köpa en väska idag som jag kan ha med till stockholm, papi? heheh..
Dags för fek nu! puss på er!
nik

en två tre


1


nik

soul

Idag har jag sett på in the mix som fatma tipsade om, den var bra och söt. Usher är ju inte speciellt ful heller.
Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova, börjar klockan åtta imorgon men ar bara FEK så slutar vid tolv.
Ska tvätta imorgon och sen börja bestämma vilka kläder jag ska ha med mig till stockholm, vet inte ens vilken väska jag ska ha, jobbigt läge.
Imorgon jobbar Peter kväll så mamma vill planera med mig och lina, får se hur det blir med den saken. Om hon mutar oss med glass och fruktsallad så kanske vi är på :).
nik

never loved until i met you

med dig

hej igen, det har varit en hemsk dag, jag har mått piss och allting känns kuk. jag orkar typ inte träna, men jag måste.
tur i alla fall att man har vänner som alltid finns där.



den här låten ska spelas på vårt bröllop

DAGENSLÅT: gavin degraw - more than anyone


isa

bra dag!

Eftersom det regnade så mycket när vi fick sluta gick jag och carro och fikade lite i skolan, sen kom jason också dit. Vi har suttit där sen två trorja, och jag kom precis hem nu. Snackat om fan allt som finns, men de var jättetrevligt!
Käkade precis med mamma, ska väl se film eller något nu :)
puss!
nik

skolan

Kom lite försent till engelskan men de gjorde inget, vi har vikare. Gör typ absolut ingenting, sitter vid datorn och övar engelska. Jag Cecilia Carro och Janica drog ut till en grupprum och nu sitter vi här och pumpar lite gammal musik.
Efter skolan ska jag hem och se på massa med film, pusspåer :)
nik

tisdag

hallo, idag mådde jag verkligen inge bra, så jag sket i skolan. skönt som fan. jocke är på möte och mamma har precis varit och lämnat mat till mig :) asgott. idag ska jag bara ta det lugnt, kanske plugga lite eller nåt. och ikväll är det träning som gäller.

hörs sen. puss

isa

next time you wanna go on and live i should just let you go on and do it

Ingen snö idag så vi slapp vara ute, fick istället spela badminton inomhus, jag hade nästan glömt hur jävla kul det var.
Först körde man lite teknik grejer sen fick man köra match, jag och alle körde. Men eftersom jag ännu är sjuk fick jag ta det lite lugnt men kul var det iallafall!
Har duschat nu och gör mig lite iordning,mamma ska köpa sallad snart och komma hem :)
Engelskalektionen börjar vid kvart i ett, om vi nu har någon,men jag antar att vi har vikarie!
Nu måste jag kile,pössi
nik


you know how we do!

Känner mig helt groggy nu när jag är såhär trött, har precis tvättat bort smink osv, ska lägga mig i sängen snart.
Fatma och Kim har gett mig tips på massa filmer som ska ladda över natten och imorgon efter skolan blir de alltså mooovietime.
Börjar med gympa imorgon vid klockan halv tio, om det är snö ska vi vara ute, snälla gud gör så det Inte är snö!
iallafall, efteråt åker jag hem eftersom jag inte har matte sen till skolan och har engelska om vi nu har dom lektionerna imorgon,vemvet våran lärare är tydligen sjuuuk!
Nu är det dags för sängen iallafall, sovgott pusspåer!
nik

promenad

Idag har jag fan inte gjort mycket bara suttit och gjort ingenting typ, astråkigt faktiskt. Lina kom aldrig till mig så de blev inge film..
Kom precis hem nu har varit ute med sandie och gått en stund. Det var skönt men rätt risigt väder ute, dimma och påväg till regn, usch.
Träffade på en rätt rolig typ som inte verkade ha alla hästar hemma, fick iallafall skratta lite.
Ska nog chilla ett tag framför datorn sen kanske se en film eller något, har sovmorgon imorgon men känner mig rätt trött eftersom jag sov dåligt igår. Får se hur det blir helt enkelt, nu ska jag nog städa upp lite här iallafall.
nik

är jag förvånad? nae

mina två bästa

jag tänker för mycket och jag tror för mycket, jag vet inte vad jag ska säga så jag säger det fel, jag tänker fel och tror fel.
det finns så mycket som är osagt men ingen av oss bryr sig, det som har hänt har hänt.
Vem är jag nu? Den som inte förstår, den som lyssnar på problemen, den som ska bry sig eller den som ska älska dig?
Och vem är du? den som leker, den som är äkta, den som skämtar eller den som spelar?
Jag känner dig inte längre, jag vet inte hur du ser ut, jag vet inte hur många gånger det krävs för att du ska lita på mig eller jag lita på dig.
Vet inte varför du ringer mig mitt i natten som om ingenting har hänt, vet inte heller varför du säger att du ska ringa men inte gör det på en vecka, vet inte vad du vill eller vad jag själv vill.
Jag vet inte ens varför jag skriver denhär texten för den har ingen mening, vet inte heller varför jag bryr mig.
Sitter här med för mycket tid över och skriver skit, jag vill att lina ska komma hit snart så jag slipper tänka.
Hon ser rakt igenom mig, hon behöver inte fråga och jag behöver inte säga något, de är det som är så skönt.
Det gör ont  i mig att hon sökt skolor i stockholm, jag vet inte hur jag ska klara mig faktiskt.
you're beautiful!
nik


idag

hallå, jag sitter och äter billys pizza och kollar på när jocke spelar poker, det är livet det. eller? nej men idag har jag i alla fall varit i skolan, har faktiskt varit i skolan alla dagar den här terminen. men idag så hade vi ingen svenska så då pallade jag inte vänta tills vi skulle ha spanska, så jag sket i det. och nu sitter jag här. idag ska jag typ inget göra nåt speciellt, eller jag och jocke ska typ hem till mamma en stund, för att peder fyller år, och sen ska vi tvätta. boooring. men behövligt, har typ inga kläder.        det var min dag


DAGENS LÅT: atmosphere - God loves ugly



isa

blicken som får mig ur balans

skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd
ingen känner mig så väl som du


som om det aldrig hänt

Började dagen med matlagning, vi gjorde asgod mat och Per är världens bästa. Han skiter i vad vår förra lärare gett oss för betyg och blabla, han fokuserar bara på hur vi presterar i köket! Jag tycker iallafall att det är skitbra.
Efter det hade vi typ inge lektion, både Cecilia och yvonne är sjuka så vi hade lite eget klassråd som spårade ur lite, men så blir de ju varje gång man inte har någon lärare. Vi har iallfall försökt planera klassfest och klassresa men vet inte hur det blir återstår att se!
Skulle egentligen haft spanska nu men jag valde att skriva hemma istället, ska göra en uppsats om en hobby. Skriva en sida typ, det ska vara inne på fredag men jag måste lämna in på torsdag eftersom vi åker till sthlm då! Jag längtar så grymt mycket :)
Vi ska ha så jävla mysigt, först chris sen shoppa massor, sen ska jag och lina smita iväg och kolla på hennes skola också. Kanske ska vi träffa limpe också men får se hur de blir med den saken!
Nu måste jag börja skriva spanska sen kommer lina hit, pusspåer!
nik

<3


måndag

Somnade lite för sent igår men var stressad över något så kunde inte riktigt sova, idag är jag sjukt trött men har iallfall tagit mig upp. Idag efter skolan ska jag och lina se på Disturbia annars har jag ingen aning om vad som händer.
Dags att göra sig iordning nu, hoppas på en bra dag..
nik

minns varje sekund

jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt
det är dags att lägga på, men att stanna känns så rätt
och jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut

nik


träning

Nu har jag precis kommit hem, har tränat på svenska spel tillsammans med familjen och lina. Först träna vi i gymmet sen simmade vi sista tiden. Jag är så sjukt trött just nu, ska snart duscha och sen lägga mig i sängen dirr.
Imorgon är det skola för min del,måste vara där hela veckan eftersom jag ska vara ledig på fredag då vi åker till sthlm.
Börjar åtta imorgon med matlagning och slutar typ halv tre, rätt lång dag men jag klarar mig nog!
Sov så gott, pusss!
nik

HOT


etta på listan!
Dags att käka innan träning nu, pusspåer, nik

godmorgon family

jag - åh vems e chokladasken? jocke äre din?
Jesper - nej de är min!
jag - får jag smaka en?
jesper - du kan få hela om du vill
jag - äre sant? ärligt?
jesper - aa, fast de finns en jag har tuggat på!
Jag - men vilken är de då?
Mamma - Frukost först!
jag - har inte rört nån ( munnen full)
mamma - hör det..
jag- men vilken är de du har tuggat på?
jesper - men de märker du, det syns
jag - men kan du inte bara ta bort den?
jesper - nej du märker vilken det är

nik

söndag

Nu har vi precis vaknat och gått upp, vi somnade sent inatt och fick besök av min bror efter krogen. Han var ju lagom dragen och gjorde så vi fick skratta lite.
Klockan halv fem ringde min mobil vet inte när vi la på eller när jag somnade. Känner mig ändå rätt pigg nu.
Inatt har vi laddat ner Green street Hooligans och Disturbia så de blir väl att se dom idag, sen ikväll ska vi träna!
puss, nik

<3

Kan någon göra fler edward innan vi dör av kärlek?
Vi har precis sett twilight och gråtit som barnungar. Lina är inte kontaktbar just nu, jag tror hon har fallit för Edward.. precis som alla andra!
nik

<3

Kan någon göra fler edward innan vi dör av kärlek?
Vi har precis sett twilight och gråtit som barnungar. Lina är inte kontaktbar just nu, jag tror hon har fallit för Edward.. precis som alla andra!
nik

<3

Kan någon göra fler edward innan vi dör av kärlek?
Vi har precis sett twilight och gråtit som barnungar. Lina är inte kontaktbar just nu, jag tror hon har fallit för Edward.. precis som alla andra!
nik

<3

Kan någon göra fler edward innan vi dör av kärlek?
Vi har precis sett twilight och gråtit som barnungar. Lina är inte kontaktbar just nu, jag tror hon har fallit för Edward.. precis som alla andra!
nik

om och om igen

Jag har tagit ett moget beslut att stanna hemma ikväll, alltså inge chillparty eller något i den stilen. Jag och mamma ska snart åka och hämta lina sen ska vi svänga förbi affären och köpa upp oss på något gott, gå en promenad för att få frisk luft och sedan bänka oss framför tvn eller massor med film. Jag är så trött att ser i kors och mina ben orkar knappt bära mig. Ibland överasskar jag mig själv, brukar aldrig tacka nej till att göra något, men nu får jag faktiskt sätta mitt välmående framför att ha roligt, chillkväll it is!
Känns dock tråkigt eftersom vi skulle umgåtts med både titti och janica ikväll, men hoppas dom får en bra kväll iallafall!
Föressten är det grymt irriterande att det inte går att skicka sms, vad är det för fel på comviq? dö, fixa dehär nu innan jag kastar sönder mobilen.

jag har fortfarande inte släppt allt du sa, ord som egentligen aldrig betytt något har nu förstorats upp och spökar runt i mitt huvud. Det är svårt att skilja på sanning och lögn när det gäller dig, även om jag litar på dig fullt ut.
Kanske är det mitt trötta huvud som får mig att skriva trams, kanske är det alla tankar om vad som kan bli.
Kanske är det hjärtat som hittat tillbaka, kanske kanske..


dags att hämta lina nu, hon är den bästa jag vet, all kärlek! nik

förut

Du skulle aldrig våga ta ifrån mig det som betyder mest
Det hade dödat dig med tiden

mysdag

Har spenderat hela dagen tillsammans med isabella, hon kom hit runt två sen har vi mest snackat och skrattat som aldrig förr. Hon bestämde att hon skule lära sig en dans från en video på youtube och jag har nog aldrig skrattat så mycket förut, fick verkligen kramp i magen!
Nu har vi precis käkat, isabella åt också här eftersom peter lagade hennes favvismat, stek och potatis med sås.
Har suttit och lyssnat på massa smaskiga grejer som hon berättat om allt och alla, peter och mamma var ju mest nyfikna haha, men vi har iallafall haft det jättemysigt tillsammans. Hon gick precis till jockes jobb nu för dom ska på bio ikväll!
Jag håller på att fixa mig lite smått inför kvällen, lina kommer nog hit när hon e klar sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, men det återstår att se.
puss, nik

just something about you that make we wanna change

Hade rätt förut, både mamma & peter var vakna eftersom mamma skulle iväg med sandie på någon tävling.
Vi käkade frukost ihop och de var grymt längesen jag var uppe såhär tidigt.
Har inte sovit något sen halv fem, somnade ungefär tre inatt så nån timmes sömn bara.
Eftersom jag var så pigg såg jag This Christmas och den var precis slut nu, ganska bra film men såg den ju endast för att chris brown är med!
Han sjunger två gånger i filmen och jag dog båda gångerna, iloveu.
Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra faktiskt, antingen sova eller se en film till.
Föressten läste jag mitt horoskop förut och där stod det något med :du har fått den uppmärksamhet du behöver,någon är villig att glömma & förlåta. På ett sätt är det sant, ganska komiskt att de var just idag med tanke på samtalet jag hade tidigare.
Menmen, hoppas ni alla sover gott, puss!
nik

aldrig utan dig

nu har allt slagits i spillror, nu är ingenting bra. efter varje gång ett leende smugit sig på mina läppar vill jag bara gråta. jag vill inte vara glad, aldrig utan dig.












isa

nik

Somnade runt tre blev väckt av ett samtal typ halv fem och nu har vi precis lagt på, tror mamma redan har gått upp så funderar på att käka frukost med henne nu. Kan inte somna om för jag blev grymt pigg.
Alla mina filmer är färdiga och jag ska ladda ner True Romance eftersom de tydligen var en skitbra film.
aja, puss på er alla.

önskar jag hade stannat
nu e allt knas

en vecka.

There is nothing i wouldn't do
all i ever wanted is you

always on my mind

Kunde inte somna så har kollat hela kniven i hjärtat ännu en gång, är helt fast alltså. Bästabästa. Amir och juan är ju inte lite sexi heller, give it tooo me.
Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, ingen av mina filmer är klara. Jesper och tony sitter och ser på film men vettifan om jag vågar gå in dit just nu. Synd att lina inte är här, då hade jag iallafall haft något att skratta med för detta är ganska kul.
nik

omarion

Kollade lite let's dance förut, laila är ju lätt bäst! Hade jag varit med hade jag inte bangat på att dansa med Karl Jan hahah, that's my flavour!
Annars har jag mest bara chillat, såg just you got served, very good. Håller på att ladda ner massa andra filmer som fatma tipsade mig om, men dom lär jag få se imorgon.
Nu ska jag bara chilla lite vid datorn sen försöka sova tidigt, pusspåer!
nik

fredag!

Det fungerade att ladda ner mina filmer förut så jag har spenderat dagen med att se på Honey, när jag sett halva kom isabella hem till mig! Vi såg klart filmen och hon berättade lite vad som hänt i skolan när jag vart borta & lite annat.
Har saknat henne så mycket så skönt att ses igen!
Isabella åkte hem sen kom mamma och peter med pizza. Jag mamma och rick satt säkert en timme och snackade om allt som hänt på senaste, jag tror de är första gången det händer, iallafall att rick är med haha, men det var mysigt!
Nu har jag precis kommit ur duschen och pratar lite med sötikarro på msn, synd att jag inte är frisk men vi får ses snart!
Ikväll ska jag alltså bara vara hemma och vila upp mig, ser väl antagligen hur de går för blondiebella i let's dance och sen ska jag se mina andra filmer, Ha en trevlig kväll, puss!
nik

trött

Blev lite sent igår och jag som egentligen behövt lägga mig tidigt men kunde helt enkelt inte somna, vände fram och tillbaka i sängen hela tiden och mitt huvud höll på att döda mig.
Vaknade vid tio över två idag, känner mig helt groggy just nu.
Jag ska snart gå i duschen sen ladda ner lite filmer och bara ta det lugnt!
nik

01.48

Jag kan inte sova, tur att anton underhåller mig!
Han & fanny åker snart till egypten och det gör mig lite smått avis, eller inte så lite faktiskt...

nik

minnen!

Kan inte sova så sitter på msn och snackar med lina y anton. Kollar igenom massa gamla bilder på datorn. Just nu från i somras när fanny var här på gotland och när cecilia fyllde sjutton.

Glömmer inte en enda minut tillsammans med världens bästa kusin. Hoppas verkligen att vi ses snart, det har gått alldeles för lång tid. Hade mycket hellre bott i västerås vid dig än här, söte <3

Det jag kommer ihåg mest från Cecilias sjuttonsårsdag var hur roligt jag och titti hade tillsammans, vi kände inte varandra speciellt bra eftersom hon precis börjat i våran klass, men hon var hur skön som helst. Även om vi nog gick över gränsen vid vissa tillfällen haha!

Allt var frid och fröjd vid matbordet, började småmobbas lite, lika mycket mobilnördar och de hela började bli lite långtråkigt sen hittade vi simglasögonen som räddade resten av kvällen!
nik


ha ha ha

Jag har precis skrattat bort minst fyra kilo nu när jag haft en otrolig chatt på msn med en av världens smartaste människor, Eller?
Det hela började med att jag fick ur mig ordet " jiddra" och tydligen skulle jag sluta säga så eftersom " bor vi i sverige"
JO jag vet väl förfan att vi bor i sverige och i vilket annat land skulle man säga jiddra? spanien? tyskland?
Såna ord skulle jag " säga till mina kompisar" Du hade pissat på dig om du sa något sånt face to face.
Och sen var det jag som hade ig i svenska A och inte kunde svenska lexikon, let me tell you, ord som : gola, jiddra,haffa.guzz,  keff mfl finns i svenskt lexikon så fuck you för ig i svenska a.
Inte fan är det jag som borde gå om skolan iallafall, det är ett som är säkert!
Och akta er, snubben ska på club i sommar och dricka dyr champagne, träskalle.

pusshej, nik


sommar!


Alejandro, isabella, kim, jag och erik
Saknar sommaren så grymt mycket när jag ser denhär bilden, vi hade precis slutat skolan och hade hela sommarlovet framför oss. Hoppas tiden går fort nu!
nik


.

det du ser i horisonten e inte alltid de du får

så äre

lina säger:

jajajaja sånna måste de ju också finnas, så vi kan framstå som normala.........

nik säger:

du kommer dock aldrig läggas i kategorin normal!

lina säger:

Hur kommer det sig?

nik säger:

Ledsen att säga det, men du är inte normal!

lina säger:

Men du, när man tänker efter.. Jag spenderar ju princip all min vakna tid tillsammans med dig, och man blir som man umgås. Och jag har blivit endel förändrad sen du och jag börja hänga, så det mesta måste ju komma ifrån dig?!

lina säger:


nik säger:

ofc, jag är inte riktigt klok!

lina säger:

hahaha men jag DÖR!

nik säger:

dedär e inte ens roligt

nik säger:

streeet eat

lina säger:

hahaha dom är så jävla fula

nik säger:

hahaha.

lina säger:

hahaha men gud, jag får ont i magen. så jävla ful!


disturiba

Rick hjälpte mig med mitt nerladdningsprogram förut, det funkar nu så idag har jag laddat ner fullt med album, finns massor med ny musik på datorn nu, great!
Försökte ladda ner Honey och You Got Served men båda fucka upp sig, förstår inte varför, asirriterande. Sen började hela datorn få adhd så jag var tvungen att stänga ner allt och ändå fungerade inte internet och där brast det för mig, höll på att slå sönder datorn på riktigt alltså, jävla skitgrejer.
Men nu fungerar allt som det ska förutom filmerna, typiskt.
Jag mår faktiskt lite bättre nu, fast illamåendet kom tillbaka när jag checkade in en viss person, kräks på dig och dina äckliga saker du gör, får helt ärligt rysningar fuck off and die please.
Jajajj,nu ska vi vara glada,imorgon är det fredag fick jag veta nyss och det betyder helg, fast no party för mig i helgen, ska hålla mig frisk och bara ta det lugnt, planera sthlm osv :)
nik

din sorg blev deras glädje för en stund




Jag hörde alla viska om natten
Dom visste vad som hänt
Det som en gång vart mitt blev nu vårt

Och jag kände dina ögon den natten
Dom följde varje steg
Dom såg mig som någon annan
Och jag kände mig som det

å jag drömde om en framtid som glömmer
å jag drömmer om en framtid utan dig

sick of being sick and tired

Idag mår jag verkligen sämst, mitt huvud värker värre än de gjort dagarna innan och jag har ingen som helst ork i kroppen. Ont i magen och mår illa, varför ska de finnas något som heter sjuk? Pallar bara inte, har knappt varit i skolan något denna vecka, bara i måndags och som de känns nu lär jag inte komma iväg imorgon heller.
Rick vägrar gå upp och skicka alla filmer till mig och mitt program fungerar inte så jag måste helt enkelt vänta tills latmasken kliver upp. Trött på att vara hemma nu, vill ut. Måste nog ta en promenad senare annars kommer jag aldrig kunna somna ikväll, jag blir rastlös och behöver göra av med energi.
Föressten så vet jag knappt vilken dag de är idag, onsdag? torsdag? inte kan de väl redan vara fredag iallafall?
Ni märker,jag blir helt knäpp i huvudet av att vara sjuk.

Idag på lunchen pratade jag och mamma om sthlmresan, chris brown och allt dedär, jag blir helt varm i hjärtat när jag tänker på det. På fredag är de bara en vecka kvar tills vi åker, jag som räknat ner månader och nu är vi snart där.
Har jag tur så fixar Lina sin lilla bebisdator så vi kan blogga i sthlm, de hade väl vart nåt va?
Nej, nu ska jag försöka väcka henne, stackarn sov inget i natt så jag tror hon stannade hemma imorse, söte!
nik

enkelhet,
det lilla som vi alla vet



make me wanna loose control

Pratade lite med min kära kusin anton igår innan jag gick och la mig, och ska göra lite reklam för honom, detta e hans blogg www.klockers.blogg.se!
När jag väl skulle lägga mig i sängen igårkväll var jag tvungen att bädda om allt bara för att rick sett på tv tidigare och stökat ner min säng, tack så mycket..
Mamma ringde nyss och väckte mig så när hon kommer hem ska vi käka sallad, efter det ska jag se alla filmer som jag ladda ner igår.
Måste proppa i mig massa vitaminer och nana också, aja dags att äta, skriver senare!
nik

nik

Innan jag lägger mig måste jag få lätta lite mer kärlek från hjärtat!

Say that you'll stay a little
Don't say bye bye tonight
Say you'll be mine
Just a little  bit of love Is worth a moment of your time

Knocking on your door just a little
So cold outside tonight
Let's get the fire burning
Oh I know, I keep it burning right

If you stay, won't you stay - stay

Save room for my love
Save room for a moment to be with me
Save room for my love save a little
Save a little for me
Won't you save a little
Save a little for me - ohh


This just might hurt a little
Love hurts sometimes when you do it right
Don't be afraid of a little bit of pain
Pleasure is on the other side

Let down your guard just a little
I'll keep you safe in these arms of mine
Hold on to me - pretty baby
You will see I can be all you need

If you stay, won't you stay - stay

Save room for my love
Save room for a moment to be with me
Save room for my love save a little
Save a little for me
Won't you save a little
Save a little for me - ohh

Ohhh come on

Make time to live a little
Don't let this moment slip by tonight
You never know what you are missing until you try
I keep you satisfied
If you stay, won't you stay - stay

Save room for my love
Save room for a moment to be with me
Save room for my love save a little
Save a little for me
Won't you save a little
Save a little for me - ohh

Save room for love
Save room for a moment to be with me
Save a little, save a little for me
Won't you save a little
Save a little for me

it's my life

Har inte blivit någe mer film för mig ikväll eftersom de tar så sjukt lång tid att ladda ner, håller iallafall på att fixa Honey,You Got Served Och Ps.i love you!
Får se dom imorgon när jag är hemma, har jag något att göra hela dagen iallfall!
Tidigare ikväll fick jag ett sms utav lina där hon skrev " kom ut" så jag satte på mig peters tofflor och min sköna jacka, såg väl sådär lagom fräsh ut som man gör när man är sjuk, och där kom mina två söta, hanna och lina! 
Vi som vanligtvis brukar träffas en gång varje dag men eftersom jag är sjuk så har vi  inte setts några dagar, men nu kan jag sova sött när jag vet att dom mår bra!
Ska nog ta och lägga mig i sängen strax och få min dos av csi, skriver imorgonbitti när jag vaknar, satsar på att gå upp tidigt, så den som är uppe med tuppen kan väl ringa mig runt nio, puss på er!

och föressten om ni inte känner mina två närmaste hjärtan ska jag presentera dom lite snabbt!


Detta är då alltså hanna, som ni ser på bilder plockar hon alltid på sig lite för mycket godis, men inte fan syns det eftersom hon pressar bland grabbarna på gym1 varje dag!
En blond liten snäcka som älskar att åka pulka och dricka varm choklad. Jag förstår att ni blev lika förvånade som jag när hon tackade nej till medverkningen av tvprogrammet  Frusna Män Söker Kärlek. Menmen, en glädjespridare av högsta slag är vad hon är! Och om ni vill ha någon som kan Hey Baberiba avsnitten utantill ring hanna, jag undrar hur många gånger jag hört citat ur filmen, man behöver knappt se filmen när hanna satt igång. Men de roligaste och bästa med hanna är att utan några ord så kan hon få en att skratta och må bra, alla sjuka saker hon kommer på i precis rätt tillfällen, all creeds till dig sötsak!


Sen kommer vi ju då till Lina, som är född blondin men bytt hårfärg till brunett, levde så ett tag men insåg sedan att blondiner faktiskt har roligare. Min söta blondié som nästintill bor hemma vid mig och som tagit min psykiska sjukdom till en högre nivå, att leva tillsammans med Lina Adman kan då aldrig vara lätt.. De som är bäst men samtidigt sämst med oss är att vi är lika på de ställen där man ofta börjar fightas, Lika envisa, ska leka sura. De roligaste med denna briud är att hon jämt ska ha rätt, så ibland är de bara att låta henne känna sig duktig även fast hon säger att 1+1 blir tre, jag menar, what's the big deal hellre det än sura miner! Vad skulle jag göra utan denna människa? Vem skulle jag då bråka med när de gäller att byta Andra Avenyn avsnitten? Vem ska springa före mig och sätta sig fram i bilen när jag redan paxat, i need you in my life.

så, nu har jag lekt lite rolig, sov så gott :) NIK


filmfilm

Har bara chillat hela dagen, lagat mat till familjen förut och sett step up och step up 2 the streets. Såg också andra avenyn förut och jag väntar med spänning till nästa avsnitt, vem är pappan?
Ska snart se på P.s i love you när den har laddat färdigt, i love movies.
Blir nog ingen skola för mig imorgon heller, känner mig inge vidare, mitt huvud dunkar fortfarande som det ska sprängas vilken sekund som helst.. gör mig frisk!
nik

channing tatums snygghet är fan ingenting att leka med! ouuff


finally!

Woho, äntligen äntligen! dagen jag har väntat på hela jävla lovet är äntligen här! Detta kommer göra min dag till något bättre. ANDRA AVENYN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kärlekkärlek.Det enda som saknas är att lina inte är här.. men måste tyvärr se utan dig, så fucking spännande!
nik

blablalba,fortfarande sjuk.

Somnade med tvn på igårkväll, det börjar bli en vana och har jag inte tvn på blir de svårare att somna. Vet inte varför egentligen och  de är farligt eftersom min tv kommer sprängas vilken dag som helst, jag kanske brinner inne i snart. Såg iallafall på csi och det var så sjukt spännande, förut gillade jag inte kriminalserier men nu är jag helt fast.
Vaknade vid halv tolv trorjag, väldigt skönt att få sova ut, har precis ätit lunch med mamma och fått reda på att hon tagit sönder vårat vardagsrumsbord, väldigt smart. Men hon verkar inte bry sig speciellt mycket, " hade ju ändå tänkt köpa ett nytt".
Idag ska jag bara se på massor med film, men vet inte vilka! Fick tips om nya batman filmen men jag vill se någon som gör mig glad, inge action pangpangdöd filmer.
Men först måste jag väcka Rick och det är en utmaning ska ni veta, han brukar sova till fem på kvällarna så klockan ett är ett par timmar för tidigt. Man får ju liv i honom och så säger han att han kommer upp om fem minuter sen somnar han om igen. Gå upp förfan,  jag vill se på film!
nik

chris brown!

Har precis varit med i en tävling där första och andra pris är att få träffa chris brown efter konserten, åh snälla gud gör så att jag vinner! De är inte så speciellt stor chans att man vinner men om jag skulle göra det..kan knappt tänka mig, hade säkert svimmat! Det hade iallafall varit otroligt stort.
Men jag är superglad att jag ska gå på konserten, den glädjen kommer jag kunna leva med hela livet!
När jag tänker på det blir jag nästan nervös, det är inte så speciellt lång tid tills man står där, chris kommer ut på scen och alla sjunger med, det kommer bli galet!

Nu ska jag somna till csi, godnatt <3
nik

i just wanna be with you forever

Äntligen har jag sett twilight och jag är kär, så otroligt kär i hela filmen. Att man kan lyckas skapa något så bra. Detta är verkligen en sån film där man bara sitter tyst hela tiden utan att knappt röra sig, ååh.
Efter twilight såg jag stomp the yard och blev ännu mer förälskad i chris brown, hur snygg får man lov att vara? kan knappt vänta till den 23 då jag faktiskt ska få se honom i verkligheten!

Jag är fortfarande sjuk och ska stanna hemma imorgon, måste försöka somna tidigt ikväll.
detta var alltså allt för mig, all kärlek!
nik

sjuk

Som jag har frusit inatt,sov med tre täcken och de har fortfarande varit iskallt. Vaknade självklart upp med mer ont i halsen och ett huvud som höll på att sprängas, jag stannade alltså hemma imorse. Att frysa i en ishall är ingenting jag har lust med idag.
Mamma ringde och väckte mig vid halv nio, sen pratade jag lite med limpe på sms och han var tydligen ledig idag så vi bestämde att de var bäst att sova en stund till. Philip ringde och väckte mig vid elva och då hade han tydligen redan slutat, vad är det som händer? går ingen i skolan längre eller vad..
Jag ringde iallafall och väckte limpe  och sen kom hela familjen hem på lunch och mamma hade köpt med sig en sallad till mig, tack så mycket den var god!
Annars då? har städat vårat badrum eftersom det ser förjävligt ut och grabbarna skiter väl i det, så jag lekte lite boss över dom och tvingade dom kasta bort grejer dom inte hade användning för och sen får dom städa sina egna hyllor så kan jag fixa resten. Har jag gjort det jobbigt för mig själv? svar, ja men de är bara att inse, skulle man lägga över ansvaret på dom hade det aldrig blivit gjort..

Idag har jag planerat att försöka bli frisk, äta vitaminer, frukt och allt såntdär, se film och bara ta det lugnt.
Men nu ska jag äta lite av min Ben and Jerry's som vi köpte igår, när man är sjuk får man faktiskt unna sig själv lite extra!
puss, nik


.

but i choose you

DÖD ÅT ATT VARA SJUK!

Nu ska jag berätta en sak för er, jag fryser, mitt huvud kommer sprängas, jag mår otroligt illa och jag är så trött att jag inte orkar stå på benen.
Jag har på mig två par byxor, tre tröjor med en tjock kofta över och tre par strumpor ändå fryser jag som jag skulle stått ute i flera flera minusgrader.
Fuck dendär skiten, imorgon ska vi åka skrillor, hoppas jag mår bättre tills dess.
Någon som har lust att skjuta mig i huvudet?
nik


och en sak till, min bror sviker mig ännu en gång, fuck you big time jävla cp!
jag är viktigare än dina friends glöm inte det... cp!  ( en gång till..)

gör mig pigg & glad

Mitt huvud värker, orkar inte hålla mig vaken länge till, ska tvätta bort sminket  och lägga mig i sängen. Synd att jag inte hade någon bra film man kunde somna till.
Philip sa till mig förut att influensan eller något liknande går runt nu, hoppas inte jag blir sjuk! Han tror att han har de, stackarn.
Hoppas att detta bara är trötthet och att de går över senare ikväll annars äre bara die die die.
nik


alltid

Gud är kärlek, och den som förblir i kärleken förblir i Gud och Gud i honom







isa

got to show me love

Försökte somna tidigt igår men kunde såklart inte, så typiskt när man verkligen bara vill sooova. Vaknade vid fyra imorse och var sjukt pigg, sen lyckades jag iallafall somna om så när mitt alarm gick igång var jag så sjukt trött. Men har iallafall tagit mig igenom denna långa dag i skolan, hatar sena dagar, blö!
Imorse lagade vi jättegod mat, sen satt vi mest och snackade under svenskan och på spanskan kraschade jag, gjorde ingenting, somnade nästan!
Vi skulle ändå bara bestämma ett ämne att skriva om så det gjorde inget!
Pappa körde mig hem efter skolan och nu skulle jag egentligen äta med rick men han sover ju fortfarande och vägrar gå upp, tack så mycket för sällskapet idiot.
nik

tränat!

Lina kom hit förut så satt vi och pratade lite med mamma och annelie, sen åkte vi iväg till svenska spel där vi har simmat och badat, jätteskönt men är grymt trött nu. Ska snart käka sen lägga mig och försöka sova!
Imorgon får jag som tur är skjuts av pappa till skolan, thank u!

Ska vara så schysst och bjussa på lite bilder :


puss, nik

chris B

Jag är så otroligt seg idag, har bara degat och slösat tid.Mammas kusin camilla och hennes kille fredrik har varit här i dag och fikat, sen har dom bokat resa till Barcelona tror jag. Är man avunsjuk eller? JO!
Dom åker över mammas födelsedag så inte får man fira den tillsammans med henne i år inte.
Lina är påväg hit nu, vi ska nog bara ta det lugnt och göra smoooothie, har massor med saker att prata om, hon är verkligen världens bästa tjej ska ni veta!
Vid fem kommer mammas kompis Annelie hit och efter det ska vi boka sthlmsresan, passar perfekt nu när Lina är här också. Ikväll står träning på schemat, jag, mamma, lina och peter drar till svenska spel med håkan. grabbarna ska gymma och vi ska simma trorjag!
Nu känner jag att detta inlägg blev ganska oklart, men idag är de lite virrigt.


ge mig sthlm och chris brown
förstår ni hur bra jag kommer må?
lovelovelovelovelove!

who cares about little boys that talk to much?

Blöööööö, die.
Vaknade precis upp med ont i halsen, Varför? Jag hatar verkligen att vara sjuk och jag hoppas att jag slipper, får väl kurera mig med massa vitaminer, frukt och blabla.Skulle ju just vara typiskt om jag var sjuk på chris brown..
Har iallafall precis gått upp, peter väckte mig genom att dammsuga utanför min dörr och smälla omkring, hatar  att alla i min familj jämt ska jävlas med mig..
Idag vet jag inte riktigt vad som händer men ikväll ska vi till svenska spel och träna!
Nu ska jag äta frukost, puss
nik


i'm the one who wants to be with you
deep inside i hope you feel it too

wrong

Inser mer och mer hur fel det är och nu drar jag mig ur totalt, använd hjärnan, pucko........
Trött på sånna som du, så jävla trött på sånna som du!
godnatt... n

wake up

väntar på ett samtal från andra sidan vattnet...

Senaste:
1. mening du sa: Vi hörs senare eller imorgon
2. personen du pratade med: Janica, isa eller lisa
3. du fick sms av: isabella
4. du kramade: världens bästa pappa!
5. Kläder: jeans och t shirt

Imorgon:

7. är det: söndag
8. planer: chilla,plugga & träna

Favorit:

10. nummer: 22
11. färg: hm
12. årstid: Sommar

Frågor & Svar:

13. Saknar du någon? ja
14. Humör för tillfället? glad men lite trött
15. Det första du gjorde i morse? Önskade att jag inte festat
16. Vad åt du sist? Mc donalds
18. Tror du på distansförållanden? JA!
19. Vem tänker du på just nu? söti
20. Tror du att personen tänker på dig med? de vet man aldrig
21. Vart reste du sist? Stockholm
22. Vad gjorde du igår kväll? Festademed mina tjejer, och hade sjukt kul!
23. Liknar du din mamma eller pappa? Jag liknar nog min mamma mest, de är vad jag brukar få höra
24. Ler du ofta? nae, men om jag ler så ler jag big time hah
25. Kärlek, skönhet eller kreativitet? L for loove
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? Ja

27. I vems säng sov du i igår natt? Min säng
28. Vilken färg har din tröja? vit

Sorg:

29. Har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? ja
30. har du någonsin gråtit dig till sömns? ja
31. gråter du när du skadar dig? - nee

Lycka:

32. är du en glad person? ja
33. vad gör dig glad? När dom runt omkring mig är glada, det smittar av sig!
34. önskar du att du var lyckligare?ja, de hade varit nice
35. är lycka överskattat? neje
36. kan musik göra dig glad? självklart

Kärlek:

37. har någon annan än din familj sagt "jag älskar dig"? jaadå :)
38. har du någonsin sagt "jag älskar dig" och menat det? ja :)
39. har du en flick/pojkvän? ne
40. är du nöjd med det? spelar inte så stor roll längre..

41. är du kär? kär & kär..
42. har du haft sex? ja
43. tror du på kärlek? si

Hat:

44. har du varit så arg på någon så du börjat gråta? säkert
45. har du blivit sviken någon gång? jo tyvärr


nik


Lördag

Så, vad har vi gjort ikväll?
Ingenting speciellt faktiskt, började med att lisa och isabella kom hit, satt mest och pratade och allt plus skrattade en hel del. Lite senare kom även Janica :).
Vi ringde Niklas, julius och johannes men kom inte på något att göra så vid tolv åkte vi secret taxi till bowlinghallen för att det var nån sorts lagfest, men dom skulle till krogen nästan direkt så vi åkte tillbaka till stan och har umgåtts med julius niklas och johannes.
Ätit mat på äckel donken, usch de är inte ens gott längre, snackade lite gamla minnen gick ner nåt kilo av skratt.
Innan krogen stängde drog vi därifrån för att slippa allt folk och nu är jag äntligen hemma!
Ska försöka sova snart så jag är pigg imorgon,tror nämligen att jag tyvärr måste plugga då.
Hoppas ni har haft en trevlig kvälll, pusss!
nik

jag älskar



lyssnalyssna, rawr.
nik

:)


isabella, lisa  & lina är påväg hit, har ingen aning om vad vi ska göra ikväll men något roligt kommer vi nog på.
Dags att börja göra sig iordning kanske, ha en bra kväll.
puss, nik

bästa på länge!

Tummen upp för gårkvällen/natten även om jag kom hem lite sent.
Idag har jag bara degat men ska duscha nu och senare kommer nog lina hit :)
puss på er

jag och janica på hugget

nik

happyhappy

Har varit i skolan idag, ganska seg dag men skönt med helg, ikväll ska vi hem till isabella några tjejer och ha KUL.
Håller på och sminka mig nu sen efter maten får jag skjuts dit så jag slipper halka omkull!
Får se vart kvällen tar oss, skriver antagligen imorgon, puss på er
nik

sket i mina dåliga sidor, visste hur man tacklar regn

  • Inte många som egentligen bryr sig, dom vill bara veta saker och sedan säga vidare
  • Imorgon ska jag upp sju, die
  • jag saknar andra avenyn, när fan börjar det igen?
  • ge mig sommar

Jag håller på och städa mitt rum nu, annars har det inte hänt speciellt mycket denna dag, mest chillat och vilat upp mig.
Skönt det ska bli med helg imorgon, tror vi har lite roliga planer, men måste även plugga och sova.
Senare ska jag och mamma åka och köpa massor med frukt sen ska jag duscha och slänga mig framför tvn, satsar på att somna tidigare än tolv, önska mig lycka till!
puss på er
nik


sommarminnen

 + lina

hemma

Igår såg jag lite på grammisgalan, sen csi, hade svårt att somna somvanligt även fast jag var så sjukt trött, har varit hemma idag så vaknade nyss.
Har precis käkat lunch och ska chilla ett tag sen börja städa mitt rum, jag ska vara vila upp mig idag för jag orkar inte gå runt med denna trötthet. Imorgon ska jag till skolan igen!
nik

lina marie adman

Jag vet att orden jag älskar dig har blivit missbrukade så många gånger och nästan tappat sin innebörd och jag vet att människor sviker så man endast ser det negativa.
Det är därför vi har varandra och jag vill aldrig någonsin förlora dig
Du skulle aldrig få mig att se negativt inte heller missbruka några ord, som jag ser dig är du äkta och det är allt som betyder något.
Om du ville någonstans skulle jag ta dig dit, om du grät skulle jag göra dig glad, om du någonsin behövde något skulle jag ge dig det. Bara för att du är du och du är så jävla vacker.

all kärlek, nik

.

för nån dag sen planerade vi våran sommar ihop
idag känner vi inte varandra
ta varandra
jag behöver ingen som inte behöver mig

jennifer :)

Nu har vi precis ätit, peter gjorde jättegod mat och jennifer är här, om nån dag åker hon och rasmus utomlands i tre månader. Jag är avis, men hoppas dom får det super!


fanny
nik

someone swept your heart away





old times

not gonna lie, i really miss you

f b e

 
  a s i c l y b m n i h s d s w y d n f m
 j a d i t o a c i t w i w p t y a m m e u t i l w f r a i s i t d b i h y c t m c y a m h

första skoldag

Lyckades ta mig upp imorse även fast jag var så sjukt trött, fick äta frukost och knyta skorna i bilen samtidigt som pappa körde mig till skolan haha.
Idag har vi inte gjort speciellt mycket, lyssnat på en föreläsning om fonder& aktier, inte speciellt intressant men hon var ändå duktig tyckte jag. Mot slutet blev man grymt rastlös och jag trodde fan aldrig att den skulle ta slut.
Slöt vid tolv idag och pappa körde hem mig, tack snällaste.
Har ätit lunch med mamma precis och ska fan lägga mig och sova några timmar, somnade sent igår.
Kan fortfarande inte förstå att skolan är igång igen, fyfan..



nik

kulbrud.se

måste bli trött...


1. är du kär? - ja
2. har du snusat? - ja en gång, skulle bara bevisa för mamma att jag inte skull spy och tji fick hon.
3. har du fimpat en cigg på nån annan? - nej
4. har du legat i sängen brevid en kille? - jo
5. har du blivit dumpad? - ja
6. har du blivit slagen allvarligt? - lina misshandlar mig ibland, men annars nej
7. tar du droger? - nehru
9. har du pussat en tjej? - ja
10. hatar du någon? - jo jag gör ju det
11. älskar du någon? - mmm, flera stycken :)
12. har några av dina vänner svikit dig? - för många gånger..
13. har du djur? - ja, två katter och en vovve
14. har du legat brevid en tjej i sängen? - ja
15. hatar du dig själv? - never
16. gillar du orange? - njee
17. har du haft/har oskyddat sex? - har du?
18. har du nån sjukdom? - förutom damp? nej
19. har du skämt ut dej för den du gillar? - säkert
20. har du en gris? - jo lina :)
21. har du en plattång? - ja det har jag, två stycken, en silver och en svart, va de något mer?
22. har du en bror? - tre stycken!
23. har du sjukt bra humor? - fanny tycker det iallfall, de räcker.
24. är du brunett? - blondie
25. gillar du att stå i duschen flera timmar? - nej
27. har du en hund? - ja!
28. har du skilda föräldrar? - ja det har jag, min pappa e faktiskt singel, haffa?
29. har du gått på simskola? - om jag har, fett många märken har jag!
30. har du sagt bög till en kille? - har jag säkert
31. har du sagt fitta till en tjej? - säkert
32. har du fuskat? - nångång på mellanstadiet om jag inte kommer ihåg fel
33. har du en teve på ditt rum? - jo, men den kommer sprängas snart..
34. har du facebook? - ja
35. har du MSN? - ja
36. har du en syster? - ja, eller ingift, om de nu räknas.
37. har du bruna ögon? - nej dom är blå!
38. gillar du att fota? - beror på hur du menar, inte så att jag rullar runt igräset med en kamera..
39. har du sett dig själv brinna? - jo när jag har tråkigt brukar jag sätta eld på mig själv? kul fråga..
40. hjälper du dina vänner? - ja, jag är en riktigt superhjälte!
41. gillar du tacos? - ja faktiskt en av mina fav
42. tycker du att du är snäll? - jag är snäll men kan vara väldigt elak så passa dig
43. har du dansat? - ja, jag dansade både hip hop och jazz som liten
44. har du spelat fotboll? - inte seriöst
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - mja....
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - nej varför
47. har du ätit sniglar? - aldrig
48. äger du en locktång? - ja, fast använder den typ en gång om året, inte ens det trorja.
49. gillar du att tugga tuggummi? - gott de
50. borstar du tänderna varje morron och kväll? - jo jag är väl faninte äcklig
51. gillar du choklad - M U M S
52. hatar du falska vänner? - jag klipper av falska vänner
53. gillar du räkna matte? - nej, matte är mitt hatämne och jag har inte ens det i skolan
54. älskar du någon nu? - ja, flera st
55: har du gråtit inför en vän? - många gånger
56. kan du sjunga? - jag e grym
57. har du sett nån dö? - nej och de vill jag helst slippa
58. säger du vad du vill? - ohja!
59. hur många år är du? - fyller arton i sept, ett tag kvar dock..
60. vad är ditt hela namn? Nikki Simone Michela Reijo
61. kan du tala spanska ? har läst spanska i ett par år, men flytande spanska, ne skulle inte tro det
62. är du kortare än 1.60? - nej förfan
63. älskar du sommaren? - jo, vem gör inte det, seg fråga
64. älskar du vintern? - nej, jag hatar snö & kallt.
65. har du mer än 6 par skor? - ja!
66. brukar du sjunga när du är i duschen? - jo jag har egen studio i duschen och grejer,
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? - har ramlat ut för alinas fönster en gång, och rymt från pappas en gång, shit happens när man är ung
68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? - nej,
69. gillar du att städa? - de är jobbigt när de är stökigt och fint när de är städat, men de är drygt att städa.eh.. aa.
70. gillar du att sova länge? - jo
71. har du vart med om en olycka? - philip påminde mig om en olycka, körde dubbelvolt och landa på nacken, de var något smaskigt va..
72. är du förvirrad? - lite kanske
73. har du mer än 6 par byxor? - ja
74. har du förlorat en vän? - jo flera stycken
75. gillar du att shoppa? - ibland
76. har du varit i paris? - nej det har jag inte
77. gillar du spindlar? - hatar
78. klarar du dej själv? - independent woman!
79. har du lagat mat? - jadå, rätt ofta
80. är du klantig? - nej om de är någon i denna familj som är klantig så är det en viss jesper andersson
81. har du foppatoffler? - hahaha nej
82. har du mer än 20 låtar på din data? såklart jag har
83. sminkar du dej innan skolan? - japp
84. har du träffat en kändis? - markooolio, sen såg jag faktiskt kristoffer från paradise hotel förra veckan, vilka kändisar va..
85. har du mer än 7 par nagelack? - använder inte nagellack
86. har du busringt? - ja, när jag och fanny var yngre ringde hon jämt till bris, så egentligen.. jag har inte ringt, bara garvat..
87. har du skällt på din bror? - händer väl nån gång per dag, sorry bro
88. har du en vän som skiter i dig? - nej, alla mina vänner älskar mig och vill vara med mig hela tiden, ASJOBBIGT..
89. har du velat göra saker men vågar inte? - ja
90. sover du med nått gosedjur? - nej det gör jag verkligen inte
91. har du åkt nånstans utan att du får? - joda, riktigt rackarunge som liten
92. vill du bara bort ibland? - snälla vi bor på gotland :)
93. har du tältat? - ja, de var ju en spännande natt..
94. har du brännt dig? - jo, lilla jag satte handen på platten och brände upp hela handen, smartasss
95. har du lekt med levande ljus ? -nej, såna kriminella saker håller jag inte på med!
96. har du lekt anden i glaset? - säkert nångång på lågstadiet
97. skäms du ibland? - jo
98. bor du i skåne? - sen när ligger gotland i skåne
99. gillar du hip hop/rap musik? - jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
100. är du på sista frågan nu? - nej på första, VAD?


nu har jag ont i huvudet och en sak till , jag har inget liv, pus natti, n


nörd jag vet


men jag står för att jag gillar den, suck on that.

Nu är det inte många timmar kvar tills man sätter sin fot på rsg igen, fan va jobbigt det känns. Jag som inte somnat förrens tidigast fem varje morgon kommer ha problem med sömnen inatt. Funderar på att platta mitt hår nu, sen se på en bra film, men har typ sett alla jag har. Äsch, får väl se på knven i hjärtat, de var ju ett tag sen nu faktiskt!
Sov så gott, puss
nik

nobody knows

Kul att mamma åkte ifrån mig förut , hade inte pallat gjort mig iordning så hon drog utan mig, men iallafall grattis hedda hoppas du blir glad för presenten..
Jag är på dåligt humör just nu, säkert för skolan börjar imorgon, orkar inte...... vem fan börjar åtta liksom? vi kunde väl åtminstone fått lite sovmorgon? men ne ne, döda oss på en gång väl. Min enda räddare imorgon är larsinge, tur för rsg att vi har heldag med LI annars hade de blivit big problemas let me tell youu.
Vill åka nu nu nu, orkar inte vänta ut dagarna mer... fuccccccccck.
Och efter vi har varit i sthlm ska jag åka till fanny någon helg, orkar inte vara utan henne heller, iloveu.
nik

ge mig sommar!




pösssssssssssss, nik

HLN

Vi åkte och hämtade hanna med bilen igårkväll sen var vi hemma vid mig och tog det lugnt, såg på nattbuss och käka upp glassen. Vid tre inatt bestämde vi oss för att gå hem till hanna och sova, ganska skönt att få en promenad ändå. Vi satt och snackade lite om allt möjligt sen gick vi och la oss, hanna somnade nog på en gång medans jag och lina var vakna till efter sju imorse.
Jag vaknade av mitt larm vid elva, ringde och väckte CL sen kom pappa och hämtade mig, nu har jag precis satt på en film, semi-pro, den verkar ju ganska rolig. Ska försöka hålla mig vaken och försöka somna tidigt ikväll istället eftersom skolan börjar imorgon, har fet ångest.. fyfan.
Senare vid halv fyra idag ska vi hem till min kusin och fika osv, kanske inte så najs att gå runt som ett levande lik så får väl försöka piggna till lite kanske.
Nu ska jag fortsätta se på filmen, skriver senare, puss!
nik

hej

Idag har vi varit på stan med mamma och köpt present till min kusin som fyller år imorgon,sen åt vi ceasarsallad och tog det lugnt, har också varit med mamma i affären och köpt tobleroneglass, asgott.
Har precis ätit kvällsmat nu typ och haft snack med min bror som inte synts till på flera dagar.
Vet inte ännu vad vi ska hitta på för något ikväll,mamma och peter gick precis ut så vi är ensamna, hanna kanske tittar förbi sen, hade ju varit trevligt :).
Lina tycker att jag är osocial nu så jag får väl lämna datorn, men de roliga är att hon kommer sätta sig här direkt då och fastna i två timmar,
måste kila, puss på er!
nik

<3

ja, det e ju något speciellt med denhär dagen!
pusspådig

nik

femte januari!!

Nu har jag äntligen kommit upp ur sängen, har varit vaken ett tag, lina vaknade nyss också, vi ska äta frukost snart sen se på nattbuss en gång till.
Sen ska vi ut och gå, har jag besämt, lina har inget att säga till om :)
pusspåer, nik

Någon e bäst

Nu håller vi på att göra oss iordning för att sova, men lär ju inte somna ännu direkt. Måste bädda sängen också.
Ska nog se på film också, men vet inte vilken,nattbuss börjar bli lite uttjatad.
Måste fixa sängen nu, hörs senare eller imorgon,pussi
nik




förresten så äre femte januari idag! <3

807

God kväll bloggen!

Nikkis blogg får ett gästinlägg.
Har suttit här i cirka femton minuter, och dem få meningarna jag lyckats få ihop är väldigt....få!
Ikväll har vi inte gjort så mycket, vi tog en promenad i detta oväder som gotland drabbats av
till reno för att köpa med oss lite gott hem.
Sen placerade vi oss framför tvn. Kollade på Nattbuss, igen. Som förövrigt inte är speciellt bra alls.
Ja, såhär intressant har våran kväll varit alltså.


tjarå!


ge och ta

Just nu håller jag på och tvättar för fullt, det är inte svårt överhuvudtaget ju, jag som trodde det skulle vara komplicerat. Mamma lagade asgod mat förut och nu har vi precis ätit glass och bär! Snart ska vi åka och hämta lina och sen blir de nog bara filmmys osv :)
pussspåer! nik

4 januari

Inatt såg jag på queer as folk, en gayserie som jag och fanny följde förut, askul haha, men de fick mig att sakna henne något otroligt! Massa annan tv och sen Mr romantic eller vafan de nu hette, typ killar som ska bli romantiker, programledaren Fabio har långt sliskigt hår och alla tjejer ska tydligen tycka att han är så himla sexig, jag spydde typ, funerade också över om programet var ett skämt. Där fick jag iallafall skratta, dom skulle ta en spegel och se sexiga ut, ta bilder och blabla.De värsta är att alla går runt och spänner sig och leker mer överlägsen än den andra. Jag håller på fiskaren, resten av gänget är antingen manliga strippor eller påväg till skådespelare.
Nog om det, somnade någonstans efter det iallafall.
Blev väckt av att mobilen ringde vid klockan tio imorse, fast de gjorde inget när jag hörde vem de var. Efter det kunde jag knappt somna om, blev fan orolig as hell. Sen ringde de igen och sa att de var lugnt osv, att jag kunde fortsätta sova så jag har sovit tills nu.
nik

gillar ni min läppförstoring?


överskottsenergi

Dags att lämna datorn nu, börjar fan få lite smått ont i ryggen. Dessa barnstolar är ingen höjdare direkt, hur fan pallar folk sitta på sånahär och dricka öl, hmmmmmmm.
Lina gick precis ifrån datorn och skulle se film eller något, det betyder att de är dags för mig att göra samma sak, kände faktiskt att jag blev trött som fen ett tag, men sen blinkade jag och helt plötsligt är jag totalt speeedad. Sitter här och garvar åt mina egna skämt, funderar på att ringa till lina och driva skiten ur henne för annars kommer jag aldrig kunna somna, måste få ur mig denna garvnoja jag drabbats av.
Är det multivitaminjuice som har gjort mig såhär? nae inte blir man pigg och speedad av det inte..
Jag vill fan hälla vatten över jocke som ligger och sover bara för att han ska bli grymt arg, börja skrika på mig och förhoppningsvis kalla mig något han inte själv vet vad det betyder. Hade rick varit hemma hade han lätt varit mitt offer, men idiotfan är på lan, yes you heard me. Min 19 åriga bror som jag trodde hade skaffat upp sig på ett liv sitter och drygar på ett lan bland andra svettiga killar. GAY? mjaa..
Mamma vill man inte bråka med såhär sent på dygnet, och peter sover så jävla djupt att de inte ens går att väcka han med dammsugare, borr och slipmaskin samtidigt.
Jag har en ganska rolig familj egentligen, puss på er  som ligger och sover.

Det roliga är att när mamma läser min blogg så kommer hon vilja prata med mig, djupa samtal om varför jag inte kan sova på nätterna, och jag vet ju liksom inte ens själv varför, hon har redan bett mig att försöka vända på dygnet men det går inte speciellt bra som ni kanske märker..
Föressten så vet jag knappt vad det är för dag idag, eller igår eller vad man nu säger, fast de är ju lov, men jag tror skolan börjar på onsdag, eller är det torsdag?
Jag vill iallafall inte tänka på det nu, uschfy, måste utnyttja mitt lov nu, och vila ut var det ja, eh dags att sova kanske, PUSS, nik

jag vill inte vara någon annans

Jag kan inte sova som vanligt, inte så konstigt nu kanske eftersom jag sovit bort hela dagen. Ikväll åt jag kvällsmat vid elva och tänkte inte på att dra ut förrens tolv, duschade och tänkte göra mig iording fast sen insåg både jag och mina vänner att de inte var värt det. Har pratat i telefon med isabella en stund också, hon är jämt så söt :)
Eftersom det inte finns mycket att göra hittade jag en såndär "08" lista, astråkigt men haha, vad ska man göra..

1. Gjorde du något i 08 som du aldrig gjort förut?
jo :)

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Tror inte att jag hade några!

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej

   
4. Dog någon som stod dig nära?
nej

5. Vilka länder besökte du?
Inga tyvärr..

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
ja <3

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
5 januari,  


8. Vad var din största framgång 2008?
blev seriös i skolan emot slutet

9. Största misstaget?
någon gång under augustimånad

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
jo


11. Bästa köpet?
hmmmm.

12. Vad spenderade du mest pengar på?

onödiga saker

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?

massor med saker, men framförallt lina, hanna och limp.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?

skin, stuck on you, RUS

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

hmmm,periodvis

16. Vad önskar du att du gjort mer?
tränat och brytt mig om skolan

17. Vad önskar du att du gjort mindre
slösat tid

18. Hur tillbringade du julen?
med familjen och lina

19. Blev du kär 08??
BIG TIME

20. Kommit några/någon vän närmare?

Ja, framförallt Lina som nu är min bästavän och hanna såklart!


21. Favoritprogram på TV?
The hills, DH, Weeeds

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
brukar inte hata, men måste tyvärr säga ja..

23. Bästa boken du läste i år?

läste nog ingen bok, inte min grej..

24. Största musikaliska upptäckten?

Jag själv såklart, vilken fantastisk sångerska jag kommer bli en dag!

25. Något du önskade dig och fick?
Nästan allt, härligt va?

26. Något du önskade dig men inte fick?
Jo en träningsmaskin haha..

27. Årets bästa film?
Kommer inte på den bästa men lätt den läskigaste jag sett var Inside, jag blev illamående..

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?

Hade middag med mina närmaste och förfest, sen vidare till snäck eftersom det var inspark samma kväll, hanna sov här och vi vaknade upp sjuka båda två, men vad gör det, vi hade en rolig kväll :)

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja, om jag hade mitt hjärta kvar.

30. Motto år 2008?
kör bara & in i dimman, eller hur var det Lina?


31. Vad fick dig att må bra?
Mina vänner, familj och hjärtat.



Längtar så sjukt mycket tills vi åker till shlm och ska se chris brown, shoppa och mysa, du är finast.
nik

with or without you

Har precis duschat och ska fixa ihop lite grejer och fixa håret, sen gå till signalen i detta härliga väder. Ikväll ska vi vara vid hanna sen kanske vidare, får se hur allt slutar.
Just nu sitter jag och skrattar högt för du är så otroligt komiskt haha, du måste blivit tappad som barn din stackars jävel. Nej dags att börja fixa nu, puss på er :)


KIH.

kärleken är blind
men jag vet vad du ser

nik

nyårsbilder



orkar inte ladda upp flerrr.

chris baby

Ge mig 23/1 nu

THAI

Nu får de vara ett slut på att leva i de kalla, imorgon åker jag och lina till thai, fuuuckeeers.
nik


ge mig värme

Jag somnade halv åtta imorse, jag har ingen som helst aning om varför, fastnade vid något program även fast jag var dödstrött. Har precis gått upp och allt känns upp och ner.
Idag vill jag inte ens gå ut, vem har bett om snö? Det är mysigt på julafton men de var ju ett tag sen, jag som väntar på sommaren, kom igen nu bort med de kalla!
Jag ska gå och duscha snart, sen se på film trorjag, vad kan man annars göra.. Måste låta tiden gå på något sätt tills de blir kväll, då jag hoppas på något kul.
nik


lördag

hej, ikväll är det fest. är egentligen inte så sugen, men i alla fall. lisa fyller år, eller om hon har fyllt år jag vet inte riktigt. så vi ska festa hos andreas, spela lite wii och gutarr hero.

här är i alla fall lite bilder



isa

crap

jag har inte ens några nyårslöften?



inte dvärg, står på knä bara you knoooow

nu har jag fått fyra sms, bäst att kolla de kan ju vara något viktigt som händer klockan 04.00, vem vet?

2

idag har vi sett på film och bara myst, sedan var jag med lina ett tag efter isabella åkt hem, vi drog vidare till hanna och gjorde inget speciellt, bara var, kollat tv osv. Nu är jag hemma och ska snart försöka sova.
nik

MYS DAG

Snart kommer isabella hit, då ska vi se massa film och bara mysa! Äta chips och dip, skön dag!

NIK

2009

Jag hade en jättebra nyår igår,middag vid isabella sen fest vid titti, hamnen vid tolvslaget. Kom hem runt halv fem.
Hittade tre bilder på min mobil haha, resten har felicia s, lägger upp dom när jag fått dom :)


idag har hela familjen spenderat dagen på soffan, sen gick vi ner till joda och åt mat, ikväll ska jag hem till hanna och mysa, pusspuss!

nik

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus