Mamma, fina mamma.

Rick har åkt hem, mamma har landat. Mina solglasögon ligger så vackert på min hylla. Låg nästan och halvsov till paradise när mamma kom in i mitt rum så nu har vi druckit varm choklad och myst lite i köket. Har faktiskt saknat henne väldigt mycket idag, vet inte direkt varför. Nu har jag hämtat upp lite tvätt och skall se Sveriges skönaste familjer.

Håkan Hellström – Gårdakvarnar Och Skit
favorit

tisdag!

Sandies morgonpromenad var hur mysig som helst, ingen snöstörm utan bara fin snö på marken och sol. Gick lite längre än vanligt och nu kännerj jag mig faktiskt ganska pigg trots att jag sovit dåligt. Skall gå ner till rick nu och göra frukost och sedan hänga med honom tills han åker med båten.

sov da nikki du skall upp om några timmar ( notis till mig själv)

"Inatt sov jag bredvid den person jag älskar mest utav allt i hela världen. Jag vill ta vara på varenda sekund utav hans närhet. Det svider i mitt hjärta när jag blickar framåt. Jag har hittat en människa som jag brinner för. Hela mitt hjärta pumpar för att älska. "
2010-10-08

Det är sjukt att kunna gå tillbaka och känna samma känsla och sedan sitta i situationen en månad framåt och skrämmas över att man hade så rätt. Det är sjukt att när jag skrev det var jag hos dig en timme senare, det är sjukt att vad jag än skriver nu ses vi inte förrens om en månad. Inte ens en jävla månad har gått sedan vi senast sågs och det känns som en evighet. Hade det varit tvärtom, att vi bara hade en månad kvar hade den varit över på en sekund. Jag har aldrig riktigt tänkt på tiden, dagarna förrens nu. Jag antar att det är därför den upplevs som så sakta.

Jag hatar mig själv för att jag aldrig kan sova, jag hatar att det snöar, jag hatar att du är långt borta, jag hatar att jag känner mig så ensam, jag hatar att jag helt allvarligt börjar tro att andarna vill mig något.

Och jag älskar att min mamma är världens bästa, och jag älskar att sandie myser med mig hela dagarna, och jag älskar att rihanna har släppt ett nytt album och jag älskar att jag är i värmen om ca två veckor, och jag älskar att veta att du älskar mig och jag älskar dig.

Godnatt


Snö SNö SNö


Skall försöka sova nu, har haft mysig fika hemma vid mormor och morfar. Världens snöyra när vi körde hem. Stackars mamma som flyger till stlm och stackars mig som har sandies morgonpromenad. Har iallafall hunnit med det mesta idag så det känns bra, kanske skall byta rum med mamma och peter dock. Nu blir det paradise hotel sedan sängen. Godnatt.

Godmorgon måndag

Igår fick becca mig på glatt humör sedan såg jag på hitta nemo innan jag lyckades somna lagom när mamma gick upp. Jag vet inte vad det är för fel på mig om min sömn men jag antar att den hjälpt mig bli sjuk. Men idag har jag saker att göra så sängen får vänta och förhoppningsvis kan jag slocka tidigt ikväll. Det är iallafall min plan.

Först och främst skall jag städa, sedan träna sandie, leka både inredare och martin timell, tvätta och packa lite. Och slutligen blir det skönt häng hos mormor. Jag skall försöka att träna lite också, känner att jag ramlat ur min rutin men jag är snart tillbaka igen.


Skulle ba vilja hänga med er två just nu.

fattigmanskorpen

godmorgooon! jag är på sjukt dåligt humör, av den enkla anledning att jag inte fått min lön!!! ahhhhhhhh! jag blir galen! nog om det. jag har jobbat varje dag nu, är ledig idag! tänkte gå på stan och köpa julklappar, men med vilka slantar då? gaahh. men jag och ida ska gå på stan ändå. så jag ska väl slänga mig i duschen typ snart, men jag har ingen ork. sitter och lyssnar på älsklings favorit låt, tunna skivor med siw malmkvist! saknar jokos! haha vilket tråkigt inlägg!



isabella

sjukstugan

Mår bara sämre och sämre, har tagit ett långt bad och gjort ansiktsmask samt hårinpack. Nu skall jag göra te och bäddan ner mig i soffan med sandie framför ensam mamma söker. Sedan skall jag försöka somna i tid. Imorgon måste jag städa och jag måste fixa klart allt i mitt rum, så det är bra att se till att vara utvilad. Gör mig frisk tack. puss!

första advent

Vaknar upp med ont i halsen, täppt näsa och allmänt seg. Jag hatar att vara sjuk, varje steg känns tungt och jag orkar knappt gå upp ur sängen. Hostar och fryser ihjäl trots att jag har raggsockor och tuntäcke. Snart måste jag iallafall gå upp för vi skall hem till sebastian och fira hans 20 årsdag.

Blev väckt utav mamma förut, då hade hon och peter gjort julmys. Med gröt och skinkmacka och allt detdär. Vi får väl småfira lite ibland eftersom vi åker bort över jul. Nu skall jag tvinga mig upp sätta på mig några halvsköna kläder och ta mig iväg. Puss


thailand är fint men det vi har är finare


Att vakna varje morgon utan den man älskar, att gå och lägga sig på kvällen med vetskapen om att du kommer vara ensam när du vaknar. Att inte kunna springa hem till dig när jag behöver någon som ger mig värme. Att du ringer ibland och jag inte vet vad jag skall säga, jag vill säga allt och ingenting samtidigt som det finns så lite tid. Att höra din röst, och veta du inte är påväg hit och att jag snart skall få hålla om dig. Det är tungt att bära på för någon som vanligtvis varknar bredvid den man älskar, som går och lägger sig på kvällen med vetskapen om att man kommer vakna upp med sällskap. Att kunna springa hem till dig och få värme, att höra din röst och veta att du snart är här och håller om mig. Jag försöker varje dag, att vara den starkaste tjejen i världen, Men det är svårt när tiden kämpar emot mig. Och bara så att du vet, älskar jag dig också mest i hela världen och jag hoppas du köper något riktigt dyrt till mig. skämtåsido. iloveu bästa kompis, äll, päll, gris


Myslördag

Jag är så trött och matt, Har ätit jättegod middag med rick och mamma plus efterätt. Nu skall jag lägga mig med sandie som värmekudde och myskompis i soffan. Skall kolla på Så mycket bättre. Sedan skall jag och mamma se magnus betnérs uppträdande som jag laddat ner. Behöver skratta lite. Har föressten köpt en ny mobiltelefon nu, 200 kronor på ica maxi. Bästa jag någonsin gjort, expert kan ta sig. Go maxi

Äntligen får jag snart byta blad på min kalender och börja kryssa nya dagar, rick skrattar åt det, men det hjälper faktiskt mig. Loveu

Antingen vi emot världen eller världen emot oss

Det finns så mycket fina tjejer på denna ö, som blir smutskastade pågrund utav avundsjuka. Det är så synd. Tänk på att hjärtat sitter inuti och det har ingenting att göra med vad du hör. Ge människor en chans innan ni dömmer. För detta börjar bli patetiskt och tragiskt. Sluta hata.


det räcker nuu

att göra allt man kan fast samtidigt känna sig så maktlös, att önska utav hela sitt hjärta för något som aldrig slår in. jag vet inte hur mycket mer jag orkar, fuck thailand, fuck det. fuck fuck fuck. Kom hem nu, det har gått tillräckligt med lång tid. Fuck det som gör att vi är ifrån varandra, fuck det som förstör oss. Fuck för att det låter så jävla bad och fuck för att någon kanske känner sig extra häftig.de

fredag

Inatt hängde jag lite med rick som kommit med båten, somnade skitsent. Mamma väckte oss och nu har vi haft lite familjetid på lunchen. Idag måste jag röja upp det sista i mitt rum, har ju möblerat om i ren irritation så, inget är på sin plats. Sedan skall jag städa, träna och sen får vi se vad som händer. Ikväll skall vi i allafall äta god middag med familjen:)

!!!!

Jag bryter ofta ihop, känslomässigt. Jag har sedan jag var liten gömt undan känslor som varit för jobbiga att ta itu med. Och oftast när jag blir ensam börjar dom spöka och vill aldrig lämna mig. Jag har svårt att sova om nätterna för jag kan inte slappna av. Något hugger ständigt i mig och så har det alltid varit. Jag behöver folk som är lugna, som vet vad dom pratar om, som inte skapar kaos. Hela mitt liv har varit kaos. Jag har varit den tjejen som skapat kaos. Men nu vill jag inte längre, jag bryr mig inte längre. Jag har stängt av, totalt. Hädanefter lägger jag endast energi på det som är viktigt för mig, jag har brytt mig om för många som inte brytt sig om mig, som tagit för mycket utav min energi. Jag är sån som person, jag vill hjälpa alla, bry mig om alla, vill att alla ska vara med, att alla ska ha det bra. Men jag har tagit för mycket ansvar för andras saker, och jag har blivit tagen för givet, och så skall det inte vara.

nik


maktlös

i'm not OK


puss

hallå alla, nu är jag i eskil!!! kom hit klockan tre ungefär och det känns jätteskönt att va här, träffa min älskling lite. ikväll ska vi mysa och se på film, inception! nu tänkte jag springa ner till bokia och kolla efter en bok jag bara måste ha! berättar sen ifall jag hittar det!


isabella

Torsdag

Tack för att snön höll sig borta, eller?
Imorse gick jag och sandie i snöyra, men hon älskar snö, synd bara att det är de värsta jag vet. Stannade iallafall en liten stund och lekte med henne. Sitter och dricker kaffe med mamma, skall snart börja städa. Sedan skall jag träna.

haha " nikki har på sig min möss... BJÖRNFITTA"

ph nörd

godmorgon alla, jag är ledig idag! hur skönt som helst! har jobbat stängning nu tre dagar i rad så jag har vänt lite på dygnet! jag har precis gjort mig i ordning och nu håller jag på och packar, ska åka till eskilstuna till min älskling. hatar att vara borta ifrån honom :( men nu är det typ bara en vecka kvar här i stockholm, fast sen ska jag ju till massa andra ställen också, palla! jag har suttit och kollat på paradise hotel hela morgonen och nu är jag ikapp, har sett alla avsnitt som har gått. och manne är fan kung asså! tycker han är så jävla skön! nej nu måste jag packa klart. vi hörs sen!


isabella

Du som hade allt att säga säger ingenting

Skall snart ta mig in på gymmet, smälter bara maten framför datorn i hopp om en ny mobiltelefon. Men uppenbarligen är jag bäst i världen på att alltid välja fel modeller. Hjääälp?



Efter gym blir det paradise och bonde söker fru tillsammans med Mamma. Världens bästa mamma som inte skapar drama, inte bråkar, inte bryr sig. Bara är med mig. Och imorgon kommer min bror som är precis likadan. Tack gud för att jag inte sitter i denna smet fyllt utav hat. Tack för att allt de jag tidigare brytt mig om, blivit irriterad på, varit inblandad i åkte med när jag snöt mig imorse.  Upp med huvudet högt, skaka av dig allt som för med sig något dåligt. Och lev för det som gör dig lycklig.


Puss

åh vilken kärleksblogg vi har skapat, älskar kärlek.

Imorse när mamma väckte mig, snöade det utanför mitt fönster och det enda jag kunde tänka på var att imorgon är det min tur att ta sandie på morgonpromenad, snälla kan det sluta snöa..
Sedan hade jag fått brev ifrån zoovillage, mitt paket är tio dagar försenat. Det är ju precis det man vill höra ellerhur?

Idag skall jag och pappa till expert och skälla lite, min mobil är trasig för andra gången på ett år. Jag vill köpa en ny men mamma vill att dom skall sättas på plats i hopp om att jag kommer få en ny mobil. Vilket jag vet att jag inte kommer få, dom skickar in dom, man får vänta hur länge som helst, man får tillbaka den, den fungerar ett tag, sedan går den sönder igen och allt börjar om igen. Och skulle jag få en ny, är det väl efter tredje gången eller något? och då får jag en likadan modell, vilket jag inte vill ha, eftersom denna modell är problem det. De flesta som har den, har haft problem med den. Får väl se vad dom säger och medans får jag gå runt med en liten skitmobil som knappt går att ladda. Och för de som undrar varför jag inte svarar på sms så har jag inte tankat den och tänker inte göra det heller, känns onödigt.

Har precis tränat och nu skall jag duscha, Vi ses i stormen. Puss

januari förra året, i jakt på balklänning. Tiden går nog ganska fort ändå..

nikki fantastisk reijo


you make me smile. always and forever


isabella

Någon som ger mig hopp.

isabella får mig att tro, isabella får mig att le, isabella får mig att vilja, isabella får mig att förstå, isabella får mig att kämpa, isabella får mig att inse, isabella får mig hålla ut, isabella får mig att tänka positivt, isabella får mig att inse när jag går för långt, isabella låter mig vara lycklig, isabella låter mig vara den jag är, isabella låter mig göra fel, isabella accepterar mina val, isabella ger mig glädje, isabella är mitt ljus i mörkret. isabella är min bästa vän. isabellas röst får mig att bli lugn. Isabella, isabella isabella.. min vackra lilla bella. Tack för allt du gör för mig, tack för att du förstår mig, tack för att du läser av mig när jag är tyst, tack för att du vet vad du skall säga, tack för att du bara är den som du är.



alltid förevigt vi två, världens bästa

Godnatt

Idag har jag tränat sandie och sedan åkte jag för att hämta ut paket nummer två men det var bara att vända tillbaka hem för tydligen var mitt paket försenat. Just my luck. Har tränat som en dåre också, trots min träningsvärk. Nu har vi precis ätit kvällsmat, peter gjorde någon ny fisksopppa som var sjukt god, brukar egentligen aldrig äta soppa men denna fick ett plus i kanten. Snart skall jag ta en dusch sedan lägga mig nere i soffan med mamma och ha myskväll.
puss

bedårande barn av sin tid

godmorgon alla, jag och ida har precis käkat lunch, en fin liten currysoppa. det var jättegott och nu tänkte jag ta det lugnt ett litet tag innan jag börjar jobba. jobbade min första stängning här i stockholm igår, det gick faktikst bra, trött var jag men det får gå. kunde dock inte somna när jag kom hem, jag och ida låg typ och snackade till klockan fyra eller nåt. pratade med mamma i telefon igår, dom har varit i thailand i typ en vecka nu och jag saknar dom jättemycket. jag skulle ju som sagt också varit där egentligen, men nejnej isa vill jobba. ja jag har inte så mycket kul att berätta, annat än att jag får lön på fredaaaaaaaaag. det ska bli sjukt skönt! nej nu måste jag göra mig i ordning!


se hela den här snälla. jag dör.
hasse var sjutton år när han slutade spela med noice, han var ett bedårande barn av sin tid. minst sagt.



isabella

Tisdag!

Imorse gick jag upp vid nio för att promenera med sandie, det var pissväder med blåst och regn. När jag kom hem la jag mig i sängen igen och somnade till pensionärsjävlar. Vaknade nu, utvilad. Igår fick jag reda på att min bror kommer till gotland på torsdag eller fredag och stannar en hel vecka. det kommer få tiden att gå mycket fortare. Får se om jag lyckas ta mig upp för andra gången ur sängen, har fruktansvärd träningsvärk.

natti

Gick en timmes promenad förut sedan vilade i en halvtimme innan jag och vik tog oss in på gymmet. Nu är jag helt slut. Har precis lagt mig ner efter en skön dusch, skall se ph sedan försöka sova. Imorgon skall jag upp tidigt för att gå med sandie. Fick världens skavsår av mina skor idag förut när jag gick, så fort man kommer igång med något skall det alltid hända nåt. Men jag får väl vira in hela foten, för jag tänker inte ge mig. puss godnatt.

Älskar dig Tobias, längtar varje dag. :)

tr¨kigt

Inatt har jag sovit skönt, somnade till någon random film bara för att ha den i bakrunden när jag försökte sova. Jag inte somna om det är helt mörkt och tyst, iallafall när jag sover ensam. då måste jag ha tvn på eller liknande. Märkte att det regnar idag när jag tog in på posten, jag som hade tänkt gå ut och gå. Men iallafall nu blev dethär jävligt osammanhängade men orkar inte bry mig, har fått paket så det skall jag hämta ut. Sen skall jag dricka kaffe och försöka bli kvitt min förkylning..


kom hem...

Jag & mamma har varit på gymmet och nu bastat. Men mina tankar är helt någonannanstans. Idag är det jobbigt. Det bränner i mitt hjärta utav saknad och längtan. Jag vill bara ha dig här, hos mig. NU. Det är inte samma sak utan dig, det tär på mig hela tiden. Kan någon få tiden att gå snabbare? Du är den enda för mig och du är för långt borta..

nik


Finns inget.

Jag försöker för min mammas skull, allt är för min mamma. Resten kvittar. Ibland brister det för mig, precis som idag. Jag tar inte vad som helst, låter inte någon säga vad som helst. men jag biter ihop, för mammas skull. Det kanske du skulle tänka på, att göra något för henne och inte bara tänka på ditt egna. Jag skall fortsätta vara bra för mammas skull, för hennes skull, bara hennes. Sedan vad du gör, spelar mig ingen roll. Jag är stark för den som är stark för mig. Världens finaste mamma.

nik

söndaaa

Efter middagen gick jag hem till viktoria, sedan träffade vi min kusin en stund. Gick vidare och skulle käka, sen invänta hanna som varit på krogen, som skulle sova hos mig. Fast sen tydligen inte så då gick jag och becca hem till mig, låg och skrattade ihjäl oss i typ två timmar, sedan tog hon en schysst powernap. Hoppas hon kom klokt med båten idag. Jag har nyss vaknat, skönt med en nykter helg. puss


workaholic

hej alla, jag är lika trött nu som jag var i morse. det har varit en lång dag idag. började åtta, lunch halv fyra. kul på jul. nej inget mer om jobbet. när jag kom hem var ida och annie i full gång med att fixa sig inför kvällen. dom var taggade och dansade runt. det enda jag var taggad på var att sova, zzZZzzZz. sen drog ida och annie iväg, och sen dess har jag lagat lite mat, käkat, pratat med gustaf, tine och bella i telefoon, jobb jobb jobb. sen har jag också bokat flygbiljett, göteborg-stockholm-visby den 22 dec. kul på jul hihi. den gick på elvahundra spänn, mindre kul. har kollat en snutt på idol från igår, såg att erica carlsson, en goding från högstadiet var med och körde loss med jihde i början av programmet. hon är grym! you go girl! nej nu ska jag sovaaaa. pusss



isabella

man down

Har spenderat de senaste timmarna i viktorias säng, lyssnat på skön musik och bara chillat. Vi skulle egentligen bastat ikväll men det blir nog en spa-dag imorgon istället efter gymmet. Jag skall snart gå i duschen för kl sju har peter en brakmiddag färdig här hemma. Skall bli riktigt gott.


Det är jobbigt att längta, jobbigt att sakna
jobbigt att inte kunna se dig, jobbigt att inte sova på dina armar
Den dagen jag får kasta mig i dina armar, kommer vara den bästa dagen i mitt liv.


Lördag.

Fick sova ensam inatt för hanna skulle på renoveringsprojekt. Sovit som en stock tills mamma väckte mig vid kl halv ett. Jennifer har varit här så vi har ätit mat och druckit latte. Äntligen har peter tagit fram den maskinen. Uppskattat. Har ingen aning om vad som händer idag, har ingen lust att göra något faktiskt. Mår nog inte så bra....

i'm back

nu är jag tillbaka i stockholm, känns både roligt och lite jobbigt. jobbigt bara att vara ifrån min älskling, annars är det ganska roligt här. det har varit jätteskönt att få va i eskilstuna några dagar med min älskling och friskna till lite, jag är fortfarande förkyld, men det får gå. idag ska jag jobba och sen blir det mycket jobb framöver. längtar redan tills det blir jul så jag kan få tillbringa lite tid på gotland. men nej nu är det jobb som gäller, har ett antal veckor kvar på min utbildning. och sen öppnar vi våran restaurang 11 januari, det ska bli superkul!

men döda mig vad trött jag är just nu! börjar åtta, gick upp kvart över sex och duschade och ska snart bege mig in mot stan. men faan vad trött jag är! citerar gustaf när jag säger att det är bättre att gnälla av sig än att hålla inne med det!


isabella

fredagsmys

Idag har jag varit på ett ärende sedan tog jag en fika med fanny på ringduvan, riktigt mysigt, längesen vi sågs. Sedan kom Hanna hem till mig och vi har ätit middag med hela tjocka familjen. Bara haft soffmys och nu skall vi snart sova. Imorgon blir det upp tidigt för gym och sedan skall vi nog basta. Puss


tvingade jocke på kort med mig

jeppe å sandie

peter mamma hanna

godnatt min älskade.



" mitt hjärta brinner för dig"


puss

Började med att jag försov mig, duktig tjej. Sedan blev det powerwalk med sandie. Mötte upp vik och vi tog en kaffe. Bestämde oss för att gymma lite, Vilket var otroligtt skönt men jag har sån sjuk träningsvärk i magen ifrån igår så det brände på om man säger så. Nu skall jag ta en skön dusch och sedan komma på vad jag skall äta till kvällsmat.

Vem ska följa dig hem?



" and there is one thing you should know, nobody loves you like i do"


LOUD. Love it.











bland bodybuilders och halvfeta tanter

Till kvällsmat hoppade jag över pommes och körde istället sallad med grillkorv. Jag kanske lyckas med dethär ändå. Har varit på gymmet med mamma i ungefär en timme, trampat maskin och kört mage. Skall kunna tvätta kläder på min mage så vi slipper köpa till tvättmaskin i huset på gran canaria. Nu skall jag ta en dusch sedan är det dags för bonde söker fru. Mamma får mig att kolla på nördprogram...

Michael Jackson Duet with Akon – Hold My Hand - Duet with Akon


ons

idag står endast träning på schemat, skall stå och skrika samt pussa mina muskler på gymmet senare ikväll. Nu kaffe och promenad... men jag vill verkligen inte gå ut.

:)

Något bra måste jag ha gjort för jag har mitt pass i handen. Hoppas bara ingen lägger märke till hur fult jag skrivit mitt efternamn i skrivstil. Dagen har gått åt till att städa hela mitt rum, kliniskt. Fixat med kläder etc, städat hela mellanvåningen ( känns det som) har förbannat ont i ryggen. Sedan har jag och pappa även beställt lite saker ifrån nätet men det var sjukt struligt. Förstår inte varför det inte bara kan vara att trycka på en knapp och sen är det klart. Har precis gjort pannkakor med mamma och ätit, nu skall vi ut på sandies kvällspromenad sedan bänka oss framför tvn. Jag har en känsla utav att jag kommer kunna sova normalt inatt. tack tack tack.

nik


eskil

hej igen alla, nu kommer det dröja några dagar innan jag skriver igen för att vi fortfarande inte har något internet i eskil och jag stannar förmodlligen där till fredag. ska bli skönt att få va med älskling lite. nej nu måste jag packa ihop mina grejer. puss



isabella

eskil

goddag alla, fast den är inte så god för min del, jag är fortfrarande sjuk :( har fortfarande feber och ingen röst. det suger lite. men det som är positivt är ju att jag kan få åka hem till min älskling i eskil. annars suger det ganska hårt att va såhär sjuk. har bara legat och glott paradise hotel hela dagen, har sett 17 avsnitt så nu är jag ikapp snart :) pratade precis med mamma för sista gången på ett tag. hon åker nämligen till thailand idag, med peder och min bror. jag skulle ju egentligen också ha åkt med, men fick dock tack nej för att jag var tvungen att jobba.. sånt är livet! men surt är det!



isabella

bra start på dagen!

Ännu en natt där jag hade svårt att somna, lyckades runt sex.Tobias ringde mig igår så det fick mig på bättre humör, men det lär kosta skjortan för sorken. Så när mamma väckte mig vid nio imorse ville jag bara strypa henne. Men bara att gå upp. Har varit ute och gått långpromenad med sandie och nu har jag pratat med tobias också. Jag vill också vara i värmen, men snart är jag där. Skall gå till polisen snart och försöka få ut mitt pass trots att kvittot är borta, tar med mig mamma för alla vuxna verkar ha mer respekt så fort man har en annan vuxen med sig. Håll tummarna för mig. Puss

Gammal bild sen i somras. Men ville bara tacka för hur mycket du ställer upp på mig.
det betyder hela världen. Puss

Ljus i mörkret


ta mig tillbaka. Det var sån ren lycka. Det är vad jag behöver känna just nu.


hade bestämt mig innan jag gick ut att kämpa tillbaka alla tårar
men det brast när jag fick syn på pappa


bortse ifrån min min. Världens finaste och jag. pussituss

ett par timmar senare....


ph

godkväll alla, hela dagen idag har tillbringats i sängen med ph, har sett 12 avsnitt nu. det är absolut inte lika bra som förra säsongen, men bra är det. kul att en gotlänning är med. tycker dock att han borde klippa av sig det där långa håret!! och erik är väldans lik rasmus seebach? ingen som tänkt på det? annie och jag har lagat mat ikväll, kyckling, ris och currysås! det var smaskens! nu ska jag ta och gå och lägga mig. jag vet inte ännu om jag ska jobba imorgon eller inte. det får visa sig när jag vaknar och hur jag mår då. nej nu är det nattispatti


lika?




jag saknar jocke sjukt mycket. hatar att sova utan honom




isabella

botten is nådd.

Jag har nått min bristningsgräns, jag orkar inte längre. Jag vill inte gå utanför min dör. Varje steg jag tar för med sig något negativt. Inte bara mina pengar är stulna utan även mitt passkvitto är borta. Ytterligare 400 kr bara åt helvete, samt 400 för ett nytt. Hinner jag ens få det i tid? Kanske får fira julafton ensam i mitt stora hus när resten utav familjen är i utlandet. Inte fan vet jag. Just nu känner jag mig bara så jävla tom på ord. Jag orkar inte prata, det brister. Det är för mycket på samma gång. Jag är inte gjord utav sten. Jag vill bara bort härifrån.

Måndag

trött trött trött, igårkväll hade jag så svårt att somna, började kolla på teen mom och är snart klar med säsongen. Hanna ringde och det rev upp massor utav det jag försökt att hålla inom mig. Idag är jag bara ledsen. Börjar känna mig sjuk också. Skall snart ut på promenad med sandie och rensa huvudet. Puss

min ö

halli hallå! jag skrev ingenting igår och anledningen till det var att det var nog den värsta dagen på väldigt länge. jag är var fruktansvärt sjut, bakfullk och och åksjuk, men mest var jag sjuk. det var hemsk och så skulle jag åka båt och buss och hela köret, fick verkligen hålla mig för att inte spy på bussen. festen i lördags var i alla fall superkul, käkade och draack med trevliga människor och världensbästa mamma fyllde år( fast det var igår men iaf ) drog hem till emma annas typ vid halv ett? satt och drack med jättetrevligt folk och stannde där tills klockan blev fem eller något sånt och sen drog jag en taxi hem. just nu ligger jag hemma hos ida och annie själv, har gjort det hela dagen. skull egentligen jobba, och har jättedåligt samvete för att jag inte gör det, men det var i princip omöjligt för mig att jobba idag. har legat och glott massa ph avsnitt, har sett åtta nu, tar ett tag innan jag är ikapp. jag saknar gotland för där är jag mig själv





isabella

Mitt hjärta, mitt allt!

Har myst med mamma & sandie till ensam mamma söker. Vår tv verkar ha dragit på sig en förkylning, tur att webtv finns. Nu ligger jag ensam i min säng. Sen i torsdags har jag haft sällskap hela tiden, skrattat, mått så jävla bra. Sedan blir man helt ensam och då är de som att smälla i en vägg. Det är då jag börjar tänka hur långt borta du är, hur lång tid det är kvar, jag kan inte ringa, jag kan inte höra din röst när jag vill, jag får inte hålla din hand, jag får inte vakna upp bredvid dig. Och det gör ont i mitt hjärta. Det värker något så fruktansvärt varje gång jag tänker på det. Jag försöker att hålla tankarna någon annanstans, sysselsätta mig, göra saker som får mig glad. Men du finns där hela tiden. Längtar tills du ringer nästa gång, längtar tills jag får se dig, längtar tills du håller om mig igen. ♥

dead meat

Blev inte långvarig vid min morbror eftersom linamarie fick sluta jobbet tidigare, halvsprang hem till trapptjejen och skyddade oss emot regnet. En evig väntan på emma sedan var vi på plats. Det var mysigt. Precis sånt som jag behöver. Trängdes på soffan med becca inatt tills hennes fötter pillade mig i näsborren. Då valde jag en säng. Idag har jag firat pappa genom att gå dit och laga mat, lämna all disk och sedan dra hem igen. Skall bara ligga i min sköna säng. Sånnahär dagar saknar jag att krypa ner bredvid dig, kan tiden gå lite fortare? love

It's TT time

Jag brukar alltid fråga mig själv, vad fan har jag gjort för att allt skall hända mig?
Det börjar med att katten skiter på golvet, mitt på tröskeln. Vafan? Välkommen hem eller vadå?
Jag blir av med pengar jag nyss fått
Blir nästan dödad på donken av en spraytan

Jag har ont i magen, det är kramp. Jag har skrattat i för många timmar. Jag undrar vad det är för fel på min humor. Men jag har kommit på att jag inte är ensam. Isabella kom till Gotland igår också. Förstår ni hur underbart?

Jag måste lägga mig ner nu. Om två timmar skall jag fira min morbror och jag är så jävla på topp. Eller?
Igår blev det för mycket vin. Varför varför varför?






" ta bort den bilden, aj ja va så ful" Det var faktiskt TNIZ kväll igår.. tagga ner

mamma <3

godmorgon alla! jag är på gotland nu som planerat, kom med båten inatt. shit vilken lång resa det var, för jag ville inte somna. satt och drack cider alldeles för mig själv. när jag kom fram så hämtade mamma mig och körde mig till nikki. satt där och drack, hade jättetrevligt. det spårade lite när vi kom till donken men annars var det bara kul. kul att träffa folk man känner!!! kul att träffa jullebulle, det var sjukt länge sen. vaknade tidigt idag, och är så fruktansvärt förkyld!! helt galet! har hållt på och hjälpt mamma med massa grejer nu på morgonen hon ska ju ha 50års-fest ikväll så det är lite att pyssla med, jag ska snart duscha och göra mig i ordning, men just nu kan jag inte slita mig från datorn, jag sitter och ser på dokumentärer om noice, jag har sett dom flera gånger förut, men jag blir ändå lika berörd. jag får rysningar hela tiden. jag vet inte vad det är som gör det, men jag blir varm i hela kroppen och önskar för ett ögonblick att jag fick stå där längst fram vid scenen och bara döö när hasse sjunger en kväll i tunnelbanan. nu ska jag ringa till nikki och prata igenom gårkvällen, finns lite att diskutera. ikväll kommer bli super! ska bli jätteroligt! nej nu måste jag skynda mig lite.


isabella

hos hanna

Igår blev jag upphämtad utav hanna och hennes mamma, sedan kollade vi på tv och pratade om miljoner olika saker. Första natten på länge som jag somnat direkt när jag lagt mig ner. Nu har vi gått upp, hanna ser på våra bästa år som är det sämsta progammet någonsin. Vill allvarligt kräkas. Ikväll blir det middag.

puss


ronny

hej älsklingar, vad händish breee? öj vad fan göru brushan? det är allt jag hör hela dagarna. alla på mitt jobba är från chile, några undantag, två killar från turkiet och två svenskar, typ femton chilenare. det är jätteroligt. en av dom heter ronny, det tycker jag är kul. nu har jag, ida och annie precis käkat en delikat morotssoppa som vi tillagat. den var sjukt god! och nu är det dags att se gårdagens efterlyst avsnitt, jag och ida ska se, annie sitter och klipper film för fulla muggar. har precis haft ett långt samtal med min chef om var jag kommer att befinna mig den närmaste tiden, och jag kan säga att jag kommer fan åka runt helva världen, nej okej hela sverige då, och danmark. men jag kommer troligtvis vara hemma över jul och nyår! :) det gläder mig! nu ska jag i alla fall se på efterlyst!!!! puss och hej imorgon kommer jag till gotland!!!!



isabella

Mystorsdag!

Idag har jag känt mig som en ensam liten människa på jordet. Sedan kom grannen till undsättning. Har druckit kaffe och myst i nya köket som jag även blev förälskad i. Nu tänkte jag sätta på musik på högsta volym och agera städerska. Ikväll blir det gymmet sedan skall jag nog ta mig hem till Hanna för en sleepover. Dethär med att sova ensam fungerar liksom inte längre.

.



Trött inombords.

Onsdag.

Har haft kvällsmys tillsammans med mamma, god sallad och fruktsallad med glass till efterätt. Precis hemkommen ifrån flyget, har hämtat peter.



Tur att någon vill pussas.


saknar dig lite extra ikväll


konsert?

jag har funderat på en sak.. jag har ju aldrig varit på en konsert, jag vet att det är sjukt random men så är det. om inte nordman på kneippbyn och electric banana band på a7 ränkas förstås.. nej men i alla fall har jag bestämt mig för att jag ska gå på nån konsert nu snart, men då dyker den oundvikliga frågan upp - vem/vilka ska jag se? jag har inget bra svar på den frågan. jag gillar mest gammal musik, eller konstig musik. jag skulle lätt vilja se fronda, men han spelar typ inte så mycket längre, plus att jag inte lyssnar lika mycket på honom som jag gjorde förut.. men annars så är nästan alla jag lyssnar på döda. mindre kul. här är några av mina favvisar..



fina fina ted gärdestad, kom i min fantasi


kungen, the one


beatles, hade vart så jävla kung att se dom live



elvisp, man he is good


nocie! no words can tell


kenta, just idag är han stark


queen, ingen har en röst som freddie


t-rex, children of the revolution


cornelis, hade kunnat skära av mig ena benet för att se honom live



vem finns kvar då? jadu,  hade inte tackat nej till daanne adams ray, oskar linnros eller melissa horn, men det skulle inte kännas så speciellt. ahhh peter lemarc, prome och lars winnerbäck skulle dock kännas ganska hemma, så det får nog bli någon av dom :)



nuuu måste jag sova, love


isabella

natt och dag, det finns ingen skillnad

hej medborgare! har jobbat idag, burger king på medis. det har varit jätteroligt, alla är så jävla sköna, nästan alla i alla fall. nej men fan det har varit skitkul. jobb imorgon och på fredag, sen bär det av till gotland över helgen. ikväll kommer idag hem, jag har ju snorklat hennes säng, så nu får sova på golvet! haha närå, vi ska susse i samme seng! just nu ligger jag och väntar på att annie ska komma hem, så vi kan köpa pizzaa, jag är hungrig som as. har bara käkat en liten sallad och sen delat en dounot med alex. sen jag kom hem har jag kollat alla avsnitt av bloggoholics, har ju inte haft något internet på jättelänge, så jag måste se ikapp allting nu. såg första avsnittet av paradise hotel igårkväll, ska se några till idag. det har ju bara gått 18 liksom... palla!! nej nu ska jag lyssa lite på mina favvisar noice. puss



här har ni något som gör mig varm i hela kroppen




isabella

Stay




Loveu


ttandog

hej igen, nu ska jag snart gå och lägga mig, är helt vansinningt trött. vart en lång dag på jobbet idag, men det har gått bra, mycket bättre än igår! börjar åtta imorgon också, hoppas det är bättre väder så tunnelbanan går som den ska. jag saknar jocke, men han är tydligen så himla upptagen så han har inte tid för mig :( tycker synd om mig själv. nej nu ska jag fan sova, nattispatti



isabella

bildbomb

hejsan, jag orkar inte skriva så mycket just nu så jag tänkte att ni kunde få njuta utav lite fräscha bilder, både ny och gamla, tänkte länka till annie också eftersom det är hon som tagit alla bilder. skriver kanske senare puss








isabella

Hur jag än mår idag, så står jag kvar

Dygnet är upp och ner igen, men jag kunde helt enkelt inte somna inatt. Jag var orolig för tobias som skulle flyga när det var storm. Har sett klart jersey shore. Mamma har varit hemma. Jag måste hålla mig vaken till ikväll. Har ingen aning om vad jag skall göra eftersom vädret suger. Funderar på att ha en spa-dag. Jag längtar tills fredag då isabella kommer till Gotland. Annars lever jag med en annan längtan i mitt hjärta. Om gud finns så vill jag be om att tiden går snabbt & att din värme aldrig lämnar mig.


Lite ifrån västerås

Jag känner för att riva ut hela mitt rum, sparka sönder min teve. Ta en stor slägga och köra genom väggen. Jag tittar på samma hylla, samma byrå, samma tavla. Jag har rensat, jag har småfixat, jag har ändrat om. Men jag har ändå samma känsla. Jag vill kräkas. Jag har nya fina sängkläder men jag vill ändå inte somna i min egna säng, känner mig inte bekväm. Skiter i att äta mat, vågar inte duscha i källaren ifall någon skulle stå med kniv i bastun. Aldrig nöjd.

För att gå över till det lite mer positiva så väntar jag på ett samtal som lär göra mig till världens lyckligaste tjej på tre sekunder. Men samtidigt lär det vara jobbigt. Jag är van med att höra din röst varje dag.

Lite bilder ifrån västerås kanske?

skybar i skrapan. Skitfin utsikt över hela västerås.
1 Vi såg Plura. Lite halvkul att han dagen efter sa i Så mycket bättre att han var höjdrädd och sedan åkt flera våningar upp i skrapan.
2. Fanny gjorde det roligaste när-musiken-slutar-spela misstaget. Det satt en gubbe vid bordet bredvid vårat och när det är musik skriker man oftast för att höras. Men precis när hon skrek tystnade musiken. Det gjorde kvällen. Och nej det var ingen snäll kommentar.
3. Har lärt mig att när jag blir äldre skall jag sätta min man i en taxi när han inte längre kan stå, taffsar mig under klänningen och sedan drar upp tröja samt ner byxor mitt på ett uteställe. Något som hans fru uppenbarligen gått miste om.


Är det inte fantastiskt att vissa människor göra andra lyckliga av att bara vara?

Lördagen på ikea hade aldrig fungerat utan mig och fanny.. om vi bortser ifrån mamma och pappa men nu tar vi all cred för en sekund. Att gå på ikea och storhandla till en ny lägenhet tillsammans med en kille som vanligtvis är lat och bekväm men som nu sovit alldeles för några timmar och druckit alldeles för mycket sprit var inte en hit. Vi kan väl säga såhär, att de finns stolar att sätta sig på ibland var nog rick jävligt tacksam över, samt att han inte bryr sig speciellt mycket om inredning då jag lika bra kunnat ta upp en toaborste och frågat om han ville ha den som lampa i hallen. Men det ordnade sig tillslut och som tack fick jag lite choklad på hemresan.

isabella på besök. behöver nog inte säga mer än så.

for old times sake

hej bloggisen, idag har jag jobbat på burger king på medborgarplatsen. det var väl inte superkul om jag säger så, och inte särsklit givande heller för den delen. hoppas det blir bättre imorgon annars får jag ta ett snack meed min chef. hihi. men dom var i alla fall jättesnäll och roliga haha. imorgon börjar jag åtta, det är ganska okej faktiskt, slutar väl typ halv fem eller något sånt. efter jobbet idag så mötte jag upp stanley och mathilda, mitt och stanleys mission var att hitta en födelsedagspresent till mamma, och till slut efter mycket om och men hade vi hittat en :) när det var klart begav jag mig mot bagarmossen och väl framme så gick jag och annie och handlade, och nu har vi lagat mat och sitter och degar vid våra datorer. snart är det fan dags att sova, för jag ska upp så sataans tidigt imorgon.

här får ni ett bar sköna bilder på ett par sköna brudar





isabella

.

Idag har jag sett Ema sedan fixat massor i mitt rum, gäller att hålla sig sysselsatt så att man inte låter tankarna ta över. Rensat massor med smycken, man samlar på sig mycket skit som man knappast använder. Nu håller jag på att fixa med massor utav kort som jag fick av mormor. Ifrån balen, student, mösspåtagningen. Jävlar vad tiden går fort, jag vill bara skruva tillbaka tiden och uppleva det igen. Det är verkligen minnen för livet. Saknar redan västerås, vill åka iväg igen. bye..

tack finaste.

Åh, jag har haft så gosigt i västerås. Jag har skrattat mig igenom varenda dag och det var precis det jag behövde. För att sammanfatta helgen lite snabbt så har vi installerat rick i sin nya lägenhet, ränt runt på ikea och köpt massa fint. Ätit en liten sen 18års middag på Tabasco. Hängde med isabella på fredagen. Varit hos farmor. Gått på stan. Varit på skybar. Jag är hemma nu och känner mig lycklig i själen. puss


HALLÅ

hej alla! jag är i stockholm nu och det betyder att jag kan skriva blogg!! yeyy! håller på att fixa lite med min nya dator just nu, och gör mig i ordning samtidigt. idag börjar min arbetsledarutbildning och jag börjar bli lite nervös.. men det kommer nog att gå jättebra. igår fick jag reda på mitt resultat från kursen som jag på förra veckan, 98% jag hade ett fel.. men det får gå. jag vet inte riktigt hur dags jag slutar idag, men det lär väl bli runt fem ungefär och då ska jag och annie laga lite mat :) ida den korpen är ju på gotland för tillfället, men hon kommer snart hon med :) jag åker till gotland i helgen för att fira min kära mamma som fyller femtio! hon ser inte en dag äldre ut än fyrtio! nej nu måste jag göra mig i ordning! vi hörs sen, puss



isabella

Hemma


Underbar!

Ok, i love the way you lie går fortfarande på repeat och jag älskar varje sekund utav den. Nu har jag hittat ännu en kärlek, nämligen part two. Slutar aldrig leverera.


Jag har nu packat färdigt, ligger i min säng med släckt lampa och inväntar en film. Jag har ingen lust att umgås med resten utav familjen. Jag har varit ett vrak hela dagen. jag hittar ingen glädje. Det gör ont inuti mig att när jag kommer hem finns det ingen säng att krypa ner i. Men jag skall hitta något bra i varje dag och medans tiden går blir man starkare. Längtan & saknad är nog bra i alla förhållanden.

Vi ses till nyår älskling. Du är den finaste som jag vet.

Fyfan vilken känslomässig dag, jag vill bara gå under jorden. Jag vill bara att du skall hålla om mig igen....



jag älskar dig tusen miljoner varv runt jorden.


<3

Här är min trygghet. Här är jag safe. Här värker mitt hjärta något fruktansvärt. Här finns liksom allting kvar. Jag inbillar mig att ny luft kanske ger ny energi. Jag längtar tills jag sätter min fot i Västerås, kastar mig på fannys säng. Hon ger mig lugnet i stormen. En perfekt dos utav allt det som jag behöver just nu.

Idag skall jag städa och packa, låta tusen miljoner tankar snurra i mitt huvud.


Du är min enda

Tog en promenad hem vid tolv, då blev det lunch sedan försökte jag göra mig någorlunda snygg. Vidare till polisen för att förnya mitt pass. Det gick bra trots omständigheterna. Sedan blev det stan med mamma, fick med mig två nya partytoppar hem. Mamma byttes av och fanny, felicia & hanna tog över. Vi gick runt och kollade lite sedan blev det fika. Nu längtar jag bara till en varm famn. Jag kan inte förstå att det är sant, tiden bara rinner iväg. Jag kan inte få stopp på det. Mitt hjärta värker men jag vet att jag måste vara stark.


Sammanfattning

I lördags tog vi oss hem till August sedan blev det utgång, längesen jag hade så pass roligt ute faktiskt. Söndagen mådde jag mindre bra, låg bara och tog det lugnt med tobias till ett par filmer. Idag kom hanna hem till mig sedan gick vi till pappa, har fikat och pratat massor. Sedan kom emma till mig så lagade jag ihop någon snabb middag. Hon tvingade mig även att spela kort, vilket jag hatar. Men lyckades slå henne två ggr iallafall. Alltid något att vara stolt över. Nu är jag hos mamma igen. Ikväll blir det bara lugnt. puss

det här är inte vad jag behöver just nu.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus