Godnatt

Tänkte bara gå in och säga godnatt. Har kollat xfactor US ikväll och ätit sallad ifrån Bistro. Känner mig helt uppjagad och stressad men ska försöka slappna av och sova. Imorgon kommer jag ha fullt upp men åh vilken fin dag det skall bli! Puss ❤❤❤


Fredag

Håller på och packa ner alla mina saker, har helt klart mer grejer än jag tror. Dagen har bara flugit förbi så jag börjar känna mig lite stressad. Nu pumpar vi 50 cent och ska storstäda hela lyan. Viktigt att ha kliniskt rent när man får finbesök.

Snälla gör att jag kan sova inatt. Puss love


Världens bästa

Det finns ingen som jag älskar så mycket som denna människa. Hon gör min dag varje dag. Tycker synd om alla som inte har en bästis som min bästis.


Håret

Såhär ser mitt hår ny. Dåligt ljus dock. Men ser väl ut som alltid. Är glansigt och känns nyklippt pga min hårinpackning. Förstår inte hur mitt hår klarar allt jag gör med det. Men jag är välsignad med starkt hår helt enkelt... 😃


Hemma-spa

Har inte känt mig på topp ett tag så hade lite hemma-spa nyss. Färgade håret, fixade ögonbrynen, ansiktsmask och hårinpackning. Rick lagar mat och sen ska jag se film. En riktigt skön kväll! Godnatt 😘 puss!

Kvällens outfit, hålet i strumpan är egendesign / kissie


Torsdag

Mötte upp Fanny på promenad, även fast det är snö som så tycker jag det är mysigt. Gick vår powerwalk sedan mötte vi upp Rick och handlade, gick några ärenden på stan sen hem och tog en fika.

Nu ska jag snart dra igång med städandet sen färga mitt hår. Älskar nyfärgat rött hår. Ska aldrig byta hårfärg.

Pusspuss


Första snön

Vaknade till och kan inte somna om. Kollade ut och såg att det var helt vitt på marken. Kramade min första snöboll. Kanske blir att göra snögubbar på powerwalken imorgon, eller kanske får vi åka stjälke. Haha tror nog att snön är borta tills man vaknat igen.

Är lite lack ändå för tippade att snön skulle håll sig borta ett tag till.

Puss babies


Dope

Riktigt fet bild, riktigt fet låt. Jag vaknar och somnar, riktigt ofett.


Angels

Har varit en konstig, tom och snurrig dag. Mitt huvud snurrar och mitt hjärta värker. Styrka och kärlek till alla.

Ska äntligen få en klok nattssömn. Imorgon ska vi handla, städa och sedan måste jag börja packa ihop mina saker. Ska också träffa Fanny. Godnatt ❤


stay

Får inte nog utav denna låt, är helt klart min nya favort med Rihanna. Och ännu mer när jag hör henne live. Vet inte vad som har hänt, äntligen mer känsla bakom låtarna och sedan måste hon ha börjat jobba med en ny röstcoach. Helt jävla fantastiskt iallafall. Puss
 
 

Onsdag?

Herregud, det är redan onsdag. Jag börjar få panik-känsla samtidigt som jag längtar efter att få ha kul med Fanny och Bella. En blandad känsla. Skitsamma, det med att åka får jag tänka på när jag väl gör det. Måste packa ihop lite grejer idag. ( Konstigt det känns).
 
Jag saknar min sandie så mycket, henne ser jag mest framemot att träffa. Alla som har hund vet förmodligen känslan. När man är van med att ha en hund i sin närhet under flera år, att någon alltid finns där, att någon hälsar när man kommer hem, någon som kommer och viftar på svansen på morgonen. Det är saker som varit van med som plötsligt är borta. Det första jag ska göra när jag kommer till visby är att gå en lång promenad med min fina vovve.
 
Kanske dags att sova snart

rihannas nya album

 
 
är helt förälskad i denna låt

01:29

Det är natt och jag kan inte sova som vanligt, min hjärna går på högvarv och jag måste dela med mig.

Det sägs ju alltid att allt blir bättre med tiden tänk om det inte blir det då? Tänk om man inte kan förlåta, glömma, gå vidare eller komma vidare. Tänk om man är fast vid något som inte går att komma ifrån. Måste allt bli bättre med tiden eller kan det vara likadant föralltid bara att man lär sig att leva med det? Eller är att lära sig leva med något ett sätt att se på saken, att det blivit bättre med tiden?

Jag tror aldrig man glömmer eller går vidare ifrån något som suttit fast hårt i ens hjärta. Jag tror att det kommer sitta fast där. För man kan inte radera något ur sitt liv, och man kan inte sluta tänka på något hur mycket man än vill eller försöker tvinga sig själv att göra det.

Man kommer alltid känna något, tycka något, tänka något. Jag tror inte på att man raderar ett helt kapitel ur livet och sedan är det bra. Det är bara hyckleri. Vare sig det är bra eller dåliga, tankar, känslor kommer det aldrig bara vara helt blankt.

Menar bara på att jag inte tror på att man kan låtsas som att en person aldrig någonsin funnits i ens liv.

( ville egentligen inte skriva det sista, men skulle inte förvåna mig om någon misstolkar vad jag skriver)


Love it

 
 
Mitt hjärta brister lite lätt. Jag vet inte vad det är med mig men vissa låtar gör mig så jävla blödig. Har inte sovit klokt på ett par nätter, kan vara att mitt huvud är potatismos.

Up all night


Im having a good time they just tryna ruin it

 
 
Eftersom det är uppladdningsvecka har vi knäppt en bärs idag och pumpat drake. Ska snart sova så jag är pigg inför imorgon. Puss babes

The next chapter Justin beiber

Sitter och kollar intervjun nu. Man kan inte hata


Feelings isnt feelings if you're not feeling them

Tänkte bara klargöra en sak som nog väldigt lätt kan missuppfattas. Jag är inte olycklig eller ledsen på något vis. Jag har inte heller Sveriges värsta humörsvängningar. Jag tycker bara om att skriva, det betyder inte att jag mår dåligt en dag, är lycklig nästa. Jag är glad varje dag förutom något gupp i vägen som de flesta genomgår.
 
Det jag skriver handlar om mina känslor, och alltså bara ifrån mitt perspektiv. Jag tycker inte att någon skall dömma andra människor utifrån det jag skriver. Det är bara en sorts terapi för mig att få skriva vad jag tänker på hela nätterna. Och människor kan tycka att jag ska skaffa en dagbok med hästar på men isådanafall har jag hästar på min dator. Jag tycker inte att man skall trycka bort sina känslor, jag står för att våga visa dom.
 
Det enda jag egentligen vill komma fram till är att jag skriver för att jag tycker om att skriva, för att det är lättare för mig att acceptera om jag skriver om det. Och för att jag vill sudda bort pratet om att man skulle vara en svag människa bara för att man vågar erkänna att livet inte är perfekt.
 
love
nikki
 

Love

Haha den bästa tröjan jag äger


Måndag

Äntligen ny vecka. Eller som Fanny hade sagt " på måndag är det verkligen startskottet" Påtal om henne ska jag väl möta henne om en stund på powerwalk. Vet inte om Hanna joinar också. Men först ska jag kolla the next chapter med Justin B. Puss


1love

Cause i've been tweeeting bout you...
Who knows knows knows

I've been tweeting bout you..
You know know know


Question.


Love him


Summerlove

Jag och min kärlek i somras. Fan vad jag längtar. Puss


What i feel is real

 
Har har skönaste söndagen, kollat på film och chillat. Sedan beställde vi pizza och hängde med Hanna. Hon är här i Västerås några dagar. Har saknat min lilla gos. Ska snart försöka sova så jag är pigg till morgondagens träning och plugg.
 
Har en sån konstig känsla i magen hela tiden, som att jag är nyförölskad fastän jag inte är det. Bara allmänt sprudlande lycklig helt utan anledning? Vill hoppa, dansa och skratta. Kan inte få bort leendet ifrån mina läppar.
 
Saknar kärleken

Should've kissed you

 
 
Har Chris Brown söndag, detta är en utav mina favoritlåtar. Blir alltid på bra humör så fort jag lyssnar på Chris.
Nu ska jag fortsätta le och längta, inget dåligt pepp på vår powerwalk. Dansade fan fram. Puss
 

Pw

Skall precis möta Fanny. Skönt att få sätta på sig sina älsklingar igen! Puss


Får ingen luft 3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/674038/images/2012/pic_50b170e5e087c32edc09cf69.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/674038/images/2012/pic_50b170e7e087c32eabfda58d.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/674038/images/2012/pic_50b170e7e087c32eb0e4467d.jpg" class="image">


Får ingen luft 2


Haha får ingen luft

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/674038/images/2012/pic_50b1702fddf2b31b55001d3a.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/674038/images/2012/pic_50b170309606ee2e01892a17.jpg" class="image">


Lördag

Har haft tacolördag och chillat. Börjar äntligen må bättre så imorgon ska jag nog sätta igång med träningen igen. Ska läsa ut min bok sen sova. Imorgon ska jag träffa Fanny. Välbehövligt, behöver skratta av mig. Ligger annars bara och skrattar åt mina egna skämt. Saknar någon att skratta med. Puss


Mitt favoritgodis


Without you

Tusen saker man vill säga utan att veta hur, tusen tankar som aldrig lämnar mitt huvud. Jag vet inte in eller ut, jag vet inte. Jag har aldrig varit här förut. Jag är inte perfekt. Jag vet inte hur jag skall börja eller vart jag skall börja. Jag bara vet att något inte känns rätt längre. Hur går man vidare utan avslut? Vilken soppa


Love

 
 
 

så jävla fin

 
 
tröttnar aldrig, kan kolla denna video om och om igen. mitt hjärta brister

Lördag

Vaknar utav världens bästa nyheter och världens bästa sms haha. Hur ska jag klara varje dag utan Fanny?

Ikväll är första kvällen som Rick inte ska festa sen jag kom hit. Så vi ska laga god middag och ha en chillkväll.

Jag har glömt hur man festar känns det som, därav hetsen hela veckan. Puss


And i want it all back

Dör litegrann inombords utav denna låt. Jag kan inte tänka klart längre, kan inte sova. Jag är så lycklig förutom en sak. Det är bara en sak som fattas. Och det tär på mig varje sekund utav varje dag. Man kan blunda och förtränga men snart kommer det ikapp.

" everything isnt everything, if everything isnt with you "


love this

 
 
Haha fan vad jag älskar

Godnatt

Ska försöka sova nu, Malcolm åkte ur xfactor så nu kan man bojkotta det. Sleep tight


Double D up Hoes

 

Love

 
 
 

Is your heart still mine?

 
 
Denna låt blir aldrig gammal, har en speciell plats i mitt hjärta..

Ta vara på dom man älskar

Om det är något jag älskar så är det att göra saker för andra människor, älskar att överasska med något fint. Och nu har jag kommit på en sak eller några saker jag ska göra nästa vecka då min pappa kommer hit. Eftersom vi båda har fyllt år men inte har kunnat fira ihop tänkte jag fixa ett litet firande. Det är inte ofta jag gör saker för min pappa eftersom vi inte har samma relation som jag har till min mamma. Men jag vet att han kämpar hårt för att ha samma plats som min mamma. Älskar honom överallt i hela världen och hoppas att han blir riktigt överasskad.
 
Frågan är bara vad man köper till sin pappa i present förutom kalsonger? Min pappa är så svår, han har alltid bara önskat sig " snälla barn" eller att jag skall ta hand om mig. Jag och min bror får slå våra huvuden ihop. För han lär ju självklart åka snålskjuts på mina idéer.
 
Det värsta med att komma på detta en vecka innan är väntetiden tills det är dags, vill se pappas min nu, haha.
 
puss nikki

Fråga

När jag flyttade hit lämnade det nog många frågetecken med tanke på att det var ett beslut jag tog så fort jag landat i sverige efter min utlandsresa. Hade pratat om det lite smått innan men jag hade fortfarande inte bestämt mig för vad jag ville göra. Jag orkade inte heller tänka på det under veckan i Cypern. På planet hem mådde jag riktigt kasst, hade inte sovit på hela natten och flygresan kändes som en evighet. Men sen utan att egentligen tänka efter satt jag på en buss påväg hit till Västerås.
 
Jag visste nog innersinne hur det hade blivit om jag inte valt det, då hade jag aldrig kommit iväg hit. Då hade jag suttit fast i samma gamla soppa som jag gjort innan. Och jag är väldigt glad att jag valde att sätta mig på bussen istället för färjan hem, för vem vet vad som hade hänt då?
 
Att vara här har ändrat min syn på väldigt mycket, jag har växt som person och tagit tag i mig själv. Kunnat se vissa sitationer på ett helt annat sätt och tänkt så många gånger för mig sjäv " vad i helvete har du hållt på med". Men det är inte förrens man inser själv, som man kan börja göra förändringar.
 
Nu ska jag åka hem till Gotland igen, för att plugga, umgås med min familj och bara andas. Jag vet inte hur länge det blir ännu, allt är oklart. Jag orkar inte heller bestämma. Det känns bäst att ta det som det kommer. Jag har inga planer på att stanna där flera månader men inte heller åka efter  en vecka.
 
Jag måste erkänna att det känns konstigt, även fast jag bara varit här i tre månader, lite mer. Så känns det som jag har fått ett annorlunda liv. Det enda jag hoppas på är att inte falla tillbaka i gamla mönster men jag tror att jag skall klara mig bra.
 
nikki
 
 

Sommar

Hade helt klart en utav dom bästa veckorna på Gotland denna sommar. Åh, tanken på sommaren som kommer med Fanny gör mig galen!


Amen


Think happy thoughts

Ligger i soffan och kollar på tv. Har fortfarande lyckorus i kroppen men min feber är tillbaka. Blir att spendera fredagen med massa film och xfactor. Pusspuss


0649


Take Care

 

thinkin bout you

 
 
Ska somna till denna, får rysningar. Så jävla fin.

usher

 

Someone like you




Ni vet när man är rädd för att låta någon bli en del av ens liv  för att man är rädd för att bli sårad?
Ni vet när man stänger av och trycker bort när någon kommer lite för nära?
Ni vet när man vill fast ändå låter det rinna ut i sanden?
Ni vet när man har träffat någon som behandlar en rätt men man börjar ifrågasätta sig själv?



She got her own

 
 
Riktigt fet låt

Den bästa i alla kategorier

Alla vet redan att jag har världens bästa bästis, men nu måste jag säga det igen. Man kan aldrig säga det för många gånger.  Hon ger mig ännu mera lyckorus. Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen just nu haha. Känns bara så jävla bra efter denna vecka med depp och sjukligheter att känna sig riktigt glad. Fan vad jag älskar henne utav hela mitt fucking hjärta  ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Haha åh

Just nu slår mitt hjärta så hårt. Världens lyckorus. Fan fan fan. Det går inte att stå emot kärleken?


napa baby

 
 
Saker som gör mig lycklig är detta, så därför tänker jag på det. Ladda med positiv energi. Fan vad jag längar tills vi är tillbaka. Puss :)

Torsdag


Just do it

Blev en powerwalk med Fampa idag. Riktigt skönt att komma igång igen. Hoppas bara det gjorde nytta. Veckan går så himla fort, redan fredag imorgon. Jag klagar inte. Blir ännu en lugn helg som uppladdning. Nu ska jag börja laga middag.

Kolla min boo, världens bästa


Forever yours

 
 
Började dagen med ett långt telefonsamtal med mamma, det mår man alltid bättre av. Har kollat lite kläder p nätet också, måste köpa något nytt till jul och nyår. Nu ska jag kolla xfactor sen läsa lite. Mår faktiskt bättre idag, känns som att febern har lagt sig. Tack för det. nu måste jag kila, love nikki

Haha

Vet att jag varit den tråkigaste människan på länge och bara klagat men skall försöka bli bättre. Ingen är väl glad sjuk? Men ber till högre makter att jag skall vara frisk tills imorgon. Så länge får ni skratta med mig :)


Behöver liva upp stämningen


Bitches get no love

You're not a bad bitch you're just bad bitch


Justin beiber

Klart JB plockar priser, han e så jävla grym. Alla som hatar är bara avundsjuka. Puss


American music Awards

Åh hittade där man kunde se galan tidigare än när den sänds på svensk tv.
Nu går det ju inte att sova. Så jävla feta uppträdanden! Usher öppnar galan! Puss


Lovers

 

Always The Qeen B

 

Take care baby

Pratat med min Boo i telefon hela kvällen, blev på mycket bättre humör och skrattade nästan bort min feber. Har duschat och gjort ansiktsmask. Hatar känslan när man är sjuk, man känner sig så ofräsh. Imorgon hoppas jag på en frisk dag så jag kan möta Fampa på en promenad. Pusspuss Nikki


2020


Onsdag

 

Det är lite deppigt i bloggen just nu men det är inget som kan hjälpas, ibland är man inte på topp och bättra att erkänna det än att lägga på en falsk fasad.

Vaknade upp ännu sjukare idag så blir bara att dricka massor med te och kolla på film.

Fick detta sms utav min pappa igårkväll, har inte träffat honom sen i somras så det känns väldigt ovant då jag alltid kunnat gå tre minuter hem till honom när jag velat. Men detta är precis vad man behöver ibland, lite extra boost att dom som betyder mest fortfarande finns där.

 

puss nikki


Sun is shining all my troubles away

 
Jag längtar så mycket efter värme och frihet. Solen får en att känna sig extra levande och bara tanken på sommaren ger en lycklig känsla i hela kroppen.
Sommaren 2012 var den första sommaren som jag tog vara på ordentligt. Där jag njöt av stranden, solen, familjen, vänner. Kvalitetstid. Innan har allt handlat om att dricka alkohol för att glömma. Jag har gjort så många misstag och lurat så många människor att jag varit lycklig. Men denna sommaren var jag faktiskt lycklig på riktigt. Jag hade roligt med mina vänner på riktigt, mådde bra. Även om vi festade så var det av bra anledningar och inte för att trycka undan vad som egentligen gjorde att jag mådde dåligt.
 
Och sedan resan till Cypern som gav den extra kicken av glädje, energi och sol. Fan vad jag längtar tillbaka, allra helst dagar då jag är deppig och nere. Då vill man bara vara där ingenting spelar någon roll. Längtar så förbannat tills nästa resa. Jag ska inte bli tillbakahållen något mer, jag ska göra det jag vill, när jag vill, för att jag också förtjänar att vara fri.
 
puss nikki

Musik för mig

Musik är allt för mig, det är kärlek, smärta, lycka och sorg på samma gång. Det finns inte en endaste dag då jag inte lyssnar på musik, letar efter ny musik, sätter mig in i den världen. Har alltid hållt bra koll på dom artister som jag tycker om, intervjuer, dokumentärer, ny musik, nya videor.  Det är något som alltid  kommit normalt för mig.
 
Musik är terapi för mig, jag lyssnar, jag känner, jag gråter, jag skrattar,jag blir inspirerad, jag vill bli bättre, jag vill kämpa, Ibland känns det som vissa låtar är tagna ur mitt liv,  att det är mina ord. Och de låtarna slår mig hårdast i hjärtat.
 
Många frågar oftast om man faller för melodin eller för texten. Jag är en sådan person som älskar texter, citat, människor som kan uttrycka sig med ord, som kan beskriva känslor på ett vackert sätt, Det är något jag är väldigt svag för.  Men kan också bli helt upp i det blå utav en vacker melodi. Och att sedan kunna förmedla det med känsla och djup är perfektion. Allt tillsammans är bara helt fantastiskt bra terapi.
 
Det jag tycker är tråkigt är att många människor dömmer musik utifrån vilken artist det är som står bakom. Men om man verkligen tar sig tid och lyssnar, förstår vad som egentligen sägs i låtarna. Tror jag många hade ändrat uppfattning.
 
Sedan lyssnar alla människor på musik på olika sätt och använder sig utav musiken på olika sätt, detta är bara mitt sätt. Att förstå att det är mer än bara 3 minuter på radion,
 
Pusspuss nikki
 
 
 

Oprah Winfreys : the next chapter

Ligger nerbäddad i soffan. Dagens powerwalk tog kål på mig. Vaknade med ont i halsen men tänkte att lite frisk kunde göra susen. Men nu ligger jag här helt orkeslös. Ska ta en dusch och sedan kolla igenom Oprah Winfreys mer personliga intervjuer med bland annat Rihanna och The kardashians. Den 25 släpps även en intervju med Justin Bieber. Programmet heter " oprahs next chapter för den som skulle vara intresserad.

Bye Nikki


1620


The one that got away

 
 
Har aldrig gillat Katy Perry men denna låt har fastnat i mitt huvud och efter jag sett hennes dokumentär som jag tycker fler borde göra, såg jag henne på ett helt annat sätt. Väldigt äkta
 
 
 
Hörde denna i dokumentären under en utav hennes konserter. Då brast mitt hjärta lite

im doing me

Har bäddat ner mig i soffan, kollar på lite olika dokumentärer om Drake, mitt hjärta fylls med så sjukt mycket kärlek och inspiration.  Såg även David Guettas dokumentärfilm. Men nu ska jag försöka somna, ibland önskar jag att man kunde knäppa med fingrarna så var natten över. Att man inte behövde sova för att det skall bli morgon. Det är nu min hjärna vill göra saker och min kropp inte kan vara still. Men det är nu man ska sova och vara tyst.
 
bye

DRAKE homecoming

 

måndag

 
Är fortfarande trött men har varit på powerwalk med Fanny, det var välbehövligt. Fick skratta och lite mer energi. Ska laga mat och kolla film. Annars har jag pluggat idag och pratat i telefon med mamma, saknar henne. take care nik

2206


Suck

Känner mig fortfarande som i ett stort blurr. Igår var jag hemma och kollade en dokumentär med Lil Wayne och sedan VMA-galan innan jag lyckades somna. Idag har varit ännu en jobbig dag. Såg Katy Perrys film för en stund sedan, ändrade faktiskt uppfattning om henne. Ska läsa ut min bok sen sova. Snälla låt Mig må bättre snart och ge mig lite energi. Tack på förhand


Lördag

Ibland när man har dagar då allt känns lite sämre så blir man glad över detta. All the love is love ❤


två nya covers

 
 
 
har gjort två nya covers idag, en med adele och en med håkan hellström
puss nikki

question

 

Friday babes

Har fullt upp med städning och tvätt, sprang iväg till affären nyss också. Ska fixa klart hemma sen möta favoriten på powerwalk. Skall bli skönt att koppla av med xfactor och min bok ikväll. Puss Nikki


truth

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Känslan av att vara med någon men känna sig ensam.

Att vara med någon som inte bryr sig
Att bry sig om någon som inte ens märker det
Att kämpa för två
Att aldrig vara prio 1
 
Varför vara i ett förhållande, när det inte är ett förhållande? bara en ständig kamp mella magont och tårar.

del 3

 

Det bästa i mitt liv

 
Jag saknar så mycket just nu. Jag saknar känslan i Cypern, jag saknar att komma hem därifrån och vara fri. Jag saknar känslan av att se min bror och isabella för första gången på flera månader. Jag saknar dom första festkvällarna vi hade här. När det fortfarande var varmt ute och ingen hade några bekymmer. Jag saknar det var lätt. När det var vi tre och några boxar vin. Då inget annat spelade någon roll. Då vi sprang mellan lägenheten och kåren, tappade bort oss vid det andra studentområdet tros att det bara var några meter hem. Jag saknar känslan av att vara fri, av att komma hit och vara mig själv igen.
 
Och jag älskar isabella och min bror så mycket att jag inte har ord för det. Så roligt vi har, en egen familj blir vi  när vi är samlade. Har haft så roliga månader här i Västerås.
 
nikki

Blank Page

 
 
Suttit tyst i flera minuter och lyssnat på detta. Musik är verkligen terapi.
nikki

del 2

 
 
 

ung och dum

hallå, jag ligger i min säng! min favoritplats på jorden. jag är ledig idag, det är alltid lika skönt. har varit på stan med evange en sväng idag, köpt pressent till min kära mor som fyllde år igår. köpt en skjorta till mig själv också, awesome! jag har inte skrivt på några dagar nu, hade en sjukt bra helg. i fredag var vi på håpes, käkade och drack lite vin. trevligt sällskap dessutom. i lördag var vi i kvicksund och körde fet jävla maskerad, inte haft så kul på länge faktiskt! festade till typ sju på morgonen, sen kom papi och hämtade min och vi åkte in till eskilstuna och käkade och hängde lite.mycket trevligt att träffa pappa lite. synd att jag var så jäääävla bakfull.. här ska ni få lite sköna bilder från maskeraden
 
isabella
 

Del 1

 

Torsdag

 

idag är en jävligt bra dag, började dock med att min bror bokat fel tvätttid så det får vi ägna oss åt imorgon istället. Så jag mötte upp favoriten på en powerwalk där vi slog våra träningsdojjor ihop och började filma " fanny och nikki show"

 

Tänkte lägga upp dom tre första klippen här senare. Puss nikki


Godnatt

Har pratat i telefon med Hanna och kollat på Stalkers, får sådana sjuka rysningar utav det programmet. Hoppas verkligen inte att jag blir ensam i lägenheten inatt. Borde egentligen inte utsätta mig för sådana program!
 
Ska sortera tvätt och sen lägga mig med min bok, det är perfekt avslappning för mig som har svårt att somna på nätterna. Sen att jag har svårt att slita mig ifrån boken är en annan femma.
 
Godnatt, nikki
 

Don't loose yourself.

 

Dagarna bara flyger förbi, redan onsdag igen. Har pluggat, börjat läsa en ny bok, städat, umgåtts med fanny, tränat.

Imorgon skall jag upp tidigt för att tvätta. Mer än så händer inte i mitt liv just nu därför det har varit lite tråkig uppdatering.

 

puss nikki


.


1810


Drakes musik är kärlek

 
 
Så jävla fin version. Åh mitt hjärta
nikki

Dömd

Häromdagen när jag och Favoriten var ute och gick halkade vi in på hur andra människor uppfattar en.  Och det är något som alltid har följt med mig sedan jag var yngre. Det att bli dömd i förtid. Det var alltid samma veva och är oftast fortfarande det. Att jag skulle vara någon bitch, att jag är elak. Folk tar avstånd för att jag hörs och syns.
 
Jag vet inte hur många gånger jag har fått höra " Trodde du var en bitch men har helt ändrat uppfattning nu när jag umgås med dig"
 
Det är så tråkigt för jag tror man går miste om mycket, bara för att man blir dömd för något man inte är. Men det visar också vilka äkta människor det finns, som ser bortom allt det som andra säger, vågar bilda en egen uppfattning. Och faktiskt tar sig tid att känna en människa. För det är just det, folk som tagit sig tid att lära känna mig, vet att jag inte är en elak människa. Snarare tvärtom. Men är någon elak emot människor jag tycker om skulle jag aldrig låta det ske.
 
Jag vet hur ofta jag och Hanna har skrattat i mitt kök om allt hon hört om mig och hur sjukt det är, att vi blivit så tighta. Där är ett perfekt exempel på någon som tog sig tid att se bortom det andra sa om mig. Och hade hon inte gjort det hade vi inte varit varandra så nära, vilket jag är väldigt glad för att vi är.
 
Men hatare kommer alltid att hata tills dagen dom inser att deras hat bara skadar dom själva :)

Do you remember?

Ibland brukar jag gå tillbaka och se vad jag hade för mig året innan. Det var nu för ett år sedan som jag började jobba på peark och tjänade egna pengar för första gången i mitt liv. ( förutom tidigare sommarjobb). Jag vet att jag började må bra nu för ett år sedan, tränade, hade rutin i livet.
 
Och i september förra året började jag planera att flytta hit men sedan fick jag detta jobb på gotland, men det är ganska roligt att jag är här nu. Nästan precis ett år senare flyttade jag hit utan att ens tänka på det. Och jag tror att det var meningen att vi inte skulle få vår lägenhet här för att jag skulle hit ett år senare.
 
Att välja att flytta hit är det bästa beslutet jag någonsin tagit, det har förändrat mitt liv och hjälpt mig att bli fri ifrån så mycket ångest, hjärnspöken och en dålig vardag.
 
Jag är så fruktansvärt tacksam för min bror, som tagit emot mig med öppna armar och mina föräldrar som stöttar mig i det val jag har gjort. Och dom i mitt hjärta som finns för mig varje dag.
 
Puss nikki
 
 
Jag och min klippa i här i Västerås för ca ett år sedan.

får rysningar

 
 
kan kolla denna om och om igen, real.

Bästis

 
 
Fastnade framför youtube, nu måste jag verkligen sova eftersom klockan har sprungit iväg, Tror Favoriten skall köra skiten ur mig i nån terrängträning om några timmar haha. Lär ju sluta bra. Godnatt. ta hand om dom ni älskar!

Drake funny moments

 

say you gotta leave but i know you wanna stay

 
You see right thru me, how do you do that shit

drake

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I better find your heart

 
 
Tröttnar aldrig på min baby

Äkta

 

Love it

 
 
 

EMA'S

Kollar EMA's på datorn eftersom vi inte har MTV. Tycker galan är rätt tråkig. Inga roliga uppträdanden förutom Rita Ora. JB har vunnit många priser det är väl det enda bra. Ska sova snart. Träning tidigt imorgon! Puss ❤ Nikki


Read about it

Kom precis hem ifrån en lång powerwalk med Favoriten, kändes som tiden bara flög iväg för vi hade så mycket att prata om. Det spelar ingen roll hur ofta vi ses, vi kan ändå babbla på om allt mellan himmel och jord. Inget blir gammalt haha. Idag pratade vi om förhållanden.
 
Just nu väntar jag på att min bror ska komma hem så vi kan laga middag och sedan hoppas jag att MTV fungerar eftersom det är EMA galan ikväll.
 
I brist på saker att göra spelade jag in en utav mina favoritlåtar förut,
puss nikki
 

What's the point of having it all without the ones you love?

Det viktigaste i livet är att vara lycklig, att göra det som man blir glad utav. Att umgås med människor som ger en trygghet och kärlek. Ingenting betyder något om man inte är lycklig. Det finns säkert människor som tycker annorlunda men detta är mina åsikter.
 
För att vara nöjd med livet måste man vara lycklig och tillfreds med sig själv. Vad spelar det för roll om du har allt men är olycklig? Jag skulle varje dag i veckan välja att tex vara fattig och lycklig än rik och olycklig. Folk som säger att pengar köper lycka, det är det värsta jag vet.  Genuin lycka sitter inte i en iphone eller en snygg bil. Det sitter i att vara omringad utav kärlek, tillfreds med sin omgivning, att vara trygg i sig själv. Att ge och ta.
 
" some people are so poor, all they have is money"
 
Jag tatuerade in " What's the point of having it all without the ones you love"
Jag älskar den mer och mer för varje dag, för om man tänker efter, Vad är meningen med att ha allt utan dom man älskar?  Vem ska du dela " allt" med?  Folk glömmer så ofta vad som egentligen är viktigt i livet.
 
nikki

Söndag

Igår var äkta lördagsmys, Pia gjorde tacos och Favoriten bakade paj. Sedan såg vi Så mycket bättre och gick i säng runt klockan tolv. Skulle egentligen varit iväg på morgonpowerwalk men regnet vräker ner så vi sparar på den till eftermiddagen.

puss nikki


Lördagsmys

Har myslördag hemma, det regnar och är jättetråkigt väder så finns inte mycket annat att göra än att hålla sig inne. Känner mig allmänt trött och hängig, låg på energi. Rick är på personalresa så jag är ensam, men jag fick precis planer för kvällen med favoriten. Skönt att inte dricka alkohol en helg. Känner att det blivit lite mycket på senaste tiden. Skall försöka hålla det nyktert fram till jul.
 
Nu skall jag fräscha till mig och städa upp lite, min bror lyckas alltid få lägenheten till ett bombnedslag.
Pusspuss nikki

❤❤❤

Är så jävla glad för alla fina sms och kommentarer. Och alla visningar. Trodde inte det och det kanske inte är mycket för någon annan men för mig är det de:) pusspuss ❤ / Nikki


Min Bruno Mars Cover

 
 
Gjorde precis en cover på Bruno Mars - It will rain.
pusspuss Nikki

Stalkers TV3

 
Kom hem ifrån powerwalk för en stund sedan, riktigt skönt väder idag. Frost på marken fast ändå soligt. Finns ingen bättre start på dagen än en långpromenad.
Kollade på " Stalkers" till frukosten, riktigt obehagligt program. Satt med rysningar och kalla kårar hela programmet. Jag diggar Hasse Aro, mer kloka program behövs som faktiskt gör någon  nytta istället för allt skit som går på TV.
 
nikki

Träning!

Ojoj inatt somnade jag runt sex. Det var fest i området och massa liv. Men skall snart möta favoriten på pw! Skönt att det är fredag, längtar redan tills jag får sova ikväll! Puss


Godnatt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
nikki

miss u

äntligen ligger jag i min säng! fullt upp hela tiden fan! jobbat hela dagen, varit fett stressad, stel och jävlig = huvudvärk! alvedon är min bästa vän! efter jobbet tränade jag med lisa och evange, körde värsta benpasset. väldigt kul hade vi faktiskt :) har jag inte träningsvärk imorgon blir jag arg! kom hem, käkade mat, pratade med nikki i telefon och sen duschade jag. så rolig har min dag varit! nu ska jag sovaaa, jobbar imorgon och sen är jag ledig i helgen! yaaaay :)

isabella


Marvins Room cover ( cant do better) JoJo

 
 
Gjorde en cover på Jojo's version utav Drakes Marvins room. Älskar Drake.
Har pratat med Bella och skall snart sova, skall upp tidigt imorgon för att träna.
Skönt att det är helg igen, att tiden går fort. Men skall endast vara hemma och plugga och spela in musik.
 
puss nikki

How to love lil wayne - cover

 
 
Gjort en ny cover idag, älskar denna låt.
pusspuss NIKKI

Hey!!

Idag är vaknade jag på strålande humör. Har spelat in lite låtar och pluggat. Jag älskar livet så mycket. Följ era drömmar babes. Låt ingen hindra er eller säga att ni inte är bra nog:) puss / Nikki


Call me a bitch because i speak whats on my mind

 
 
 
 
 
Fett skön låt, lyssna lite på den.

simply amazing

 

Ska gå och lägga mig nu är så sjukt trött, pratar i telefon  med både Bella och Hanna. Fan vad jag saknar varje dag. Imorgon skall jag upp tidigt för träning och plugg. Och kolla på nya programmet " stalkers" på TV3. Tror det började ikväll? Skall bli intressant iallafall.

sov gott / nikki


tillsammans du och jag

vi har nåt som inte alla förstår, en kärlek ingenting i världen ror på.
dagar, månader och åren kan gå, när vi ses igen är allt som igår.
du är min broder, och jag backar dig till hundra procent.
du är min syster, bara ring och säg om du vill ha hjälp.
jag kallar dig min broder, för att du alltid ställer upp för en vän.
du är min syster och jag finns här för dig, vad som än hänt.
 
 
 
isabella
 

krigarsjäl

fy skäms om ni missat dom här sköna snubbarna, go amsie
 
 
 
isabellaaaa

bästaaaa

har bokat resa till thailand nu! weeeeeeee! den 14e januari åker jag och sandra till phuket! ska bli så jävla awesome. blir bara borta två veckor tyvärr, kan inte vara borta från jobbet längre. men kul hinner vi ha ändå! har suttit och planerat lite idag, vad vi ska göra och vart vi ska åka. det enda jag vill är att hoppa bungyjump! har alltid velat göra det. whop whop
 
 
 
 
isabella
 
 

puss

tjaaaa, jag ligger med fetaste matkoman i min säng. ska snart ta mig upp för att städa lite hade jag tänkt. har jobbat några timmar idag bara, men är fett trött ändååå. har tränat och färgat håret ikväll, håret blev awesome som vanligt. älskar att ha nyfärgat mörkt hår! ligger och glor på massa gamla bilder, tänkte dela med mig lite.
 
 
 

isabella

Cover nummer två, Dont you worry child

 
 
nikki

Min första cover

Spelade in en låt lite snabbt förut som min bror sedan la ut på facebook så nu lägger jag upp den här också, Har skaffat ett youtube- konto också. Lets do this / nikki
 
 
 
 
 
 

You want it? Work for it!

 

Sitter hemma och pluggar, nu i början är det mest att läsa. Skall bli skönt att träna sen och få en paus och lite frisk luft. Vad har du för anledning att inte träna idag? Det räcker med en promenad på 30 min om man har mycket att göra. Välj att cykla till jobbet istället för att ta bilen.

 

Jag och favoriten skall snart börja med ett projekt som jag föreslog för henne idag. Det är vad jag älskar med henne, jag kommer med ett förslag och hon bygger på det direkt och kommer med idéer. Ingen idé är dum man måste bara hitta rätt sätt att genomföra det.

 

puss nikki


Inspiration träning


Nicki Minaj Alicia Keys - Girl On Fire

 

I Can

 
Godmorgon!
Dags för träning snart, glöm inte att le idag :)

Heroes need heroes 2

 

Varför är det så att dom människor som alltid har ens rygg blir tagna förgivet? Är det för att man vet att dom alltid kommer finnas där? Man skall aldrig bli för bekväm med vilka man har runt sig, man vet aldrig när någon försvinner. Och allra helst, man skall aldrig utnyttja någons kärlek och ödmjukhet.


Det är få människor i denna värld som verkligen bryr sig på riktigt och när man väl hittat någon sådan skall man hålla den nära. Alla vet väl hur det känns att känna sig oälskad och bortglömd? Glöm inte att er " hjälte" också har dom känslorna. Ta hand om dom som tar hand om er.

 

kärlek
nikki

 


Love

 

 

 


to live doesn't mean you're alive

Känner mig helt slut i kroppen, sån skön känsla. Körde styrka efter pwn och sen dess har jag pluggat och fixat med min dator. Kör igenom något program så hoppas jag att den skall fixas. Finns inget värre än en seg dator. Då kan man lika bra strunta i att använda den. Sitter på min brors nu, sjuk skillnad.
 
Skall snart gå och lägga mig, skall upp klockan 8 och powerwalka med favoriten. Tänkte kanske berätta lite om mitt plugg imorgon, har knappt skrivit om det eftersom det lär bli roligare att läsa om i framtiden.
 
nikki
 

Instagram

Följ mig på instagram :) puss ❤


Powerwalk nummer 2

Gick bra i skogen. Körde på och sprang i backar. Är hemma nu och sätter på mig mer kläder. Sjukt kallt ute. Skall möta favoriten på nästa powerwalk. Såg att jag fått röv helt plötsligt. Det lönar sig att träna babes! Puss


Träning!

Skall dra med min bror ut i spåret och kötta lite. Undanflykt efter undanflykt, det gäller att bara göra det. Snöra på sig skorna och gå ut genom dörren. Ju mer man velar fram och tillbaka ju mer tid missar du av dagen. Kör bara!


Petra Marklund -sanningen

 
 
Lyssnat igenom Petra Marklunds ( septembers) nya album och fastnade speciellt för denna låt. De andra låtarna tyckte jag inte var speciellt bra förutom " händerna upp i luften" som nästan redan är sönderspelad. Kanske ändrar åsikt när jag lyssnat ett par gånger, vissa låtar fastnar inte direkt.
 
nikki

Inte tystas ner

Folk skulle göra allt för att se någon annan falla. Kommer aldrig förstå varför ett misslyckande är så mycket mer intressant än när man lyckas. Ska vi trycka ner varandra istället för att lyfta varandra? Det var någon som sa att en stark människa som är säker i sig själv inte har några problem med att lyfta någon annan.

Hur stark är du?


Dagens skratt

Detta är exakt min humor. Skrattade så jag grät åt strutsen. Vid dessa tillfällen saknar jag Bella så mycket. Hoppas jag kunde bjuda på ett litet kvälls-skratt iallafall. Och för er som läser detta när ni vaknar. Finns ingen bättre start på dagen än ett gott skratt!! / Nikki


Tips!

 

Jag har alltid haft svårt att hålla mig ifrån sötsaker och det tror jag inte att jag är ensam om. Därför tänkte jag tipsa om frusna bär. Jag brukar äta frusna hallon. Jag tycker dock det är lika gott som allt annat så jag lider inte utav det. Har gärna frusna hallon som mitt godis :)

nikki


Forever in my ❤


Forever in my ❤


What if?


strong is the new skinny

 
Kom precis hem efter en timmes powerwalk med favoriten. Det började regna men varför sluta för lite regn? Då uppskattar man de soliga dagarna bättre.
Skall laga middag och sedan styrketräna med min bror.
nikki

Kropp, hälsa träning

 
Ny vecka redan, känns som tiden försvinner. Inte mig emot då jag redan längtar till sommaren. Annars håller jag på att bli galen, känner mig otränad, slapp och trött. Därför har jag nu gjort en deal med min bror, inge onyttigheter och träning varje dag. Trots att jag och favoriten är ute och promenerar flera km om dagen känner jag mig inte nöjd.
Men mest utav allt gör jag det för min brors skull. Så bloggen lär mest handla om träning och hälsa ett tag framöver, iallafall ifrån min sida.
 
Det är så viktigt att ta han om sin kropp, äta bra, röra på sig. Inte bara för utseendets skull. Man mår så mycket bättre och känner sig fräschare när man tränar och håller kroppen ren ifrån alla onyttigheter.
 
nikki

karma is only a bitch if you are

What you give is what you get.

 


refuse to be forgotten

 
Har varit vaken ett tag men inte orkat skriva, är rätt sliten och trött idag men hade riktigt kul igår. Kom hem runt tre och slocknade direkt! Nu skall jag duscha sen sätta på mig mysdress och kolla xfactor.
Ha en fin söndag!
nikki

Theese days bitches give it 2 me like they owe me 1


labyrint

god kväll alla, för mig är kvällen inte så god utan snarare tvärt om! har legat i sängen hela dagen, med undantag för när jag varit och spytt.. cancerbakfylla från helvetet! dock så jävla värt med tanke på hur roligt jag hade igår. var på filial och såg labyrint spela, fick träffade alla och efterfestade med amsie brown! det var bara jag och han, men lika kul hade vi för det. så jävla skön snubbe! denna kväll kommer jag att få tillbringa i min säng tyvärr, eftersom att bakfyllan aldrig släpper, utan snarare blir värre.. hade hellre varit hemma hos lisa och linus på maskerad som alla andra!!

isabella


Love will kill you


Ready to party!

Sitter och tar några glas med favoriten nu! Vi både är övertaggade! Ha en fin kväll allihop! Puss nikki


All the love is love

 

Skickar lite kärlek till min Bella, vi ses snart

love


Making up for teenagecrime

 

Kom precis hem, skrattade så mycket på vår powerwalk att vi knappt kunde gå. Fan vad jag älskar min favorit. Bådar gott inför kvällens utgång! Har precis käkat och nu pumpar vi musik i hela lägenheten. Blir BMB ikväll tillsammans med Favoriten. Senast vi var ute bara vi två hade vi så fruktansvärt kul, hoppas på en likadan kväll om inte bättre.

Kör hårt ikväll babes

 

nikki


Find your love

 
 
Idag sov jag länge och det var så sjukt skönt, Rick kom hem och påminde mig om att systemet är stängt idag så vi har fått plocka fram det vi har. Skall möta favoriten på powerwalk snart och sedan ikväll skall vi ut. Solen skiner och jag är på jättebra humör. Pratade med Bella imorse också, men hon lär blogga om det snart!
Puss nikki

Believe in love

 

 

 

 

 

Har haft fullt upp hela kvällen så nu äntligen skall jag gå och lägga mig. Är så avundsjuk på min älskade Bella. Hoppas verkligen dom får det riktigt fett! Tur att jag inte behöver vänta speciellt länge på min tur.

Hoppas alla haft en fin fredag även om flesta kör väckballe-em just nu. Skall iallafall njuta av att vakna upp pigg och ta vara på min lördag.

 

puss

nikki


labababa

godkväll medborgare! ikväll blir det labyrint! vi sitter och dricker hos mig, jag, evange isabelle och stina! snart ska vi dra till filial och se mina älsklingar. satsar på efterfest hos mig, bästaa. önskar att nikki var här ikväll. saknar henne så jävla mycket. ♥ kör all in ikväll
 
 
isabella

Hair

 

 

 

Har aldrig varit rädd när det kommer till mitt hår, har klippt och färgat på impuls hit och dit. Just nu är jag rödhårig och det är faktiskt den färg jag trivs bäst i och fått flest komplimanger för. Men nu är jag så sjukt sugen på någon utav dessa typer av Dipdye's. Tycker det är så fruktansvärt snyggt att jag knappt kan skriva utan att bli galen.

Nästa gång det är dags för förändring skall jag köra på detta. Bara svårt att bestämma mig för vilken då alla är lika snygga och alla har rosa i sig som jag älskar.

 

nikki


Happiness looks good on you

Jag känner i min kropp och mitt hjärta att jag är glad, att leendet är äkta. Och även om man faller tillbaka till det som gör lite ont så käns allt ändå okej. Det är okej att sakna och känna. Man kan skratta och leva ändå. Är så trött på att det alltid måste vara antingen eller. Jag tror att djupa smärtor aldrig försvinner man lär sig bara leva med dom och ibland gör dom sig påminda. Så le så ofta ni kan så ska jag också göra det.

 

all the love is love

nikki


Save me


When you hold me im alive

 
 
 
 
 
 
 
nikki

Happy halloween bitches

 

Det är halloween-tider vilket jag aldrig varit något stort fan utav, klädde väl ut mig någongång som liten och gick bus eller godis annars har det inte varit mycket sånt. Tror jag kanske varit på en eller två halloweenfester när jag varit äldre.

Blir inget sådant detta år heller bara favoriten som skickar lite läskig kärlek.

puss nikki


Friday Im in love

 

Skall möta upp favoriten på powerwalk snart, solen lyser så brillorna åker på.

nikki


Memories never die

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nikki


Love is All

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
nikki
 

All you had to do was to say : Im sorry


Im in to deep can't think about giving up


Ny design

Är lite rörigt nu när vi byter design men tycker denna är jättefin, hoppas min babe tycker likadant! Alla som sätter sig in och lär sig att göra designer skall verkligen ha credd! Mycket pill och fix, blev nästan galen när jag skulle ordna detta. Men tack för denna design, riktigt fet!
 
 
Bild på oss ifrån i somras, skulle verkligen behöva lite värme!!

feelings that come back are feelings that never went away

Jag har alltid hatat november och framåt  för det har varit då jag blivit ensam, jag är fortfarande ensam men på ett annat sätt. Det var saknadens månader varje år. Då det var tomt i sängen och allt blev upp och ner för jag hade ingen att komma hem till.
 
Och jag ville aldrig missa några samtal, låg vaken hela nätterna i väntan på sms. Det var inget som förväntade utav mig jag bara gjorde det ändå, för jag kände att jag svek annars. Att jag skulle missa något, inte finnas där när jag behöves eller bara visa att jag hela tiden brydde mig.
 
Det känns fortfarande som en ensam november, som att det skall kännas som en evighet igen.
även fast ingen pussat mig hejdå
 
 
nikki

My lady aint no bitch, she get what i own so when you see her, understand that's me.

 
Beyonce och Jay är helt klart mitt favoritpar, hur kan man inte älska dom? Sjukt snygga ihop och alltid stöttande av varandra samt vill att den andra skall klättra uppåt. Sådant förhållande man skall ha, där man växer tillsammans. Gifter mig bara om jag hittar min Jay!
Puss nikki

My lovers

 
all the love is love
nikki

just smile

Passade på att ta lite höstbilder eftersom det är standard när löven börjat falla. Riktigt skön promenad med perfekt väder. För min del kan det gärna få stanna såhär tills våren kommer, är inte ett fan utav snön. Men det skall bli mysigt att komma hem till ön under jul. Kanske man uppskattar jul och vinter på ett annat sätt då? Återstår att se.
 
 
nikki

Torsdag

Idag är favoriten i Sthlm så skall dra med mig Rick på hans flera bootcampdag! Skall köra hårt med han tills han krälar och spyr. Sen är det storstädning på schemat, skall bli intressant att släppa på tyglarna och låta Rick städa haha. Övning ger färdighet!! Aja ha en fin torsdag babes, skall bränna fett nu.


Nikki


Första november

Nu är det första november och det blir bara kallare och kallare ute så tänkte bjuda på lite värme så ni slipper frysa. Här smälter snön direkt. Godnatt

Nikki


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus