Ciara

 
 
Denna text.
 
nikki

Chris Brown

 
 
Har glömt att lägga upp min nya favoritlåt med Chris. Haft den på repeat många gånger när jag skall somna. Får en speciell känsla i kroppen av den. Tycker denna rad är så fin " please don't judge me and i wont judge you cause it can get ugly before it gets beautiful and if you love me, let it be beautiful "
 
nikki

Trey Songz

 
 
Vet att det kanske blivit lite mycket Trey i bloggen nu men jag älskar denna typ utav musik. Perfekt musik att chilla till sedan är Trey Songz inte ful att titta på heller. Puss på er
 
nikki

my tattoos

eftersom jag nyligen tatuerat mig så tänkte jag slänga upp bilder på alla mina fina tatueringar
 
de första jag gjorde var ett kors på ryggen, gjorde den när jag var 17 år i grekland. älskade den då och älskar den nu. hittade dock ingen bra bild och jag försökade att ta en nu, men det gick inte alls bra, så det blev den här.
 
 
den andra tatueringen jag gjorde var ett bibelcitat på handleden, tror att jag gjorde den sommaren när jag var 18. citatet är från första johannesbrevet och betyder väldigt mycket för mig. kärlek är allt.
 
 
tredje tatueringen jag gjorde var från en låttext av cornelis vreeswijk. det är inte han som skrivit texten från början, men för mig är texten hans. jag gjorde den av två anledningar, ett jag älskar cornelis vreeswijk och ville ha något som var hans och två, betydelsen av texten är otroligt viktigt. du kan ingenting ta med dig dit du går.
 
 
fjärde och femte tatueringarna gjorde jag samtidigt, den ena gjorde jag för min mamma för att jag älskar henne så mycket. och den andra gjorde jag med sandra, vi gjorde lika dan, det står -mindre än tre och betyder just det <3
 
 
och den senaste jag gjorde, gjorde jag för en vecka sen. det är en bild av roffe ruff, och det är även han som har målat bilden. roffes musik betyder sjukt mycket för mig och har hjälpt mig när jag mått som sämst.
 
 
 
peace out
isabella
 

Ansiktsmask/hud

Mamma hade med sig massor utav mina krämer och ansiktsmasker. Har under en längre tid haft problem med min hud då jag fick infektioner på vissa ställen. Åt medicin men var tvungen att ha uppehöll över sommaren då man kan få pigmentsfläckar. Är väldigt noga med att skrubba och rengöra. Samt göra ansiktsmask. Denna jag har på mig nu stelnar så svårt att posa. Någon som blir snygg i ansiktsmask? Haha ta hand om er hud! ❤

Nikki

 


Kommentera mera!

Det är många som läser om oss men få som kommenterar. Våga lämna en kommentar så lovar vi att svara:) puss på er / Nikki & bella


Tack

Tack för att du gör mina dagar, sprider glädje och alltid får mig på bättre humör. Om ett skratt förlänger livet kommer vi leva förevigt ❤


Nikki

 


aldrig älska mer, ingen annans fel

god afton, har varit lite frånvarande igen. men min manager tvingar mig att blogga! har jobbat sönder hela den här månaden, tänkte ta det lite lugnare nu i november, men det verkar inte bli så.. idag har jag typ baaaaara slappat. kollat nya avsnittet av american horror story bla, alla som inte har sett det måste se det bums! evan peters gör serien, galet bra skådis och sjukt sexig! har också kollat på en dokumentär om neurosedyn barn som fyllt 50, trodde den skulle kännas tragisk, men oj vad fel jag hade! lyckliga och fina människor! nu ska jag fixa nåt att käka och kolla på efterlängtade efterlyst. har övertalat min chef att vi ska börja klockan 06 istället för 05.30 imorgon bitti, yaaay.
 
 
isabella

Love

Man inbillar sig ofta att man känner något som egentligen inte existerar bara för att slippa känna ensamheten. Att ha någon man pratar med dagligen bara för att det inte skall bli så tyst. Och för vissa spelar det inte någon roll vem, bara man får den dagliga boosten att någon finns där. Att någon fyller ett tomrum.
 
Som när någon undrar, varför jag inte låter någon komma mig in på livet. Jag vet bara att jag inte vill. Att det inte hade varit utav rätt anledning. Att det skulle vara för att fylla ett tomrum av någon annan och inte kärlek. Och jag tror att det är så många gör, inbillar sig att känslor finns för att slippa ensamheten, istället för att bygga upp sig själva och bli mer självständiga.
 
När jag ser vissa par kan jag sakna att vara kär, jag har alltid haft mycket kärlek att ge men samtidigt har tiden jag fått som ensam gett mig mycket perspektiv på saker och ting. Man skall inte pusha fram något utan händer det så händer det. Det finns någon för alla!
 
nikki
 
 
" fall inlove when you're ready not when you're lonely"

Onsdag

Valde att köra på dom ljusrosa naglarna denna vecka, ser nästan ut som en Dipdye, snart kommer jag lära mig haha. Övning ger färdighet!

Skall snart möta favoriten på en powerwalk, skall bli skönt efter idag. Fick börja dagen med att rensa avloppet och sedan fixat med trådlöst internet i lägenheten. Nu kan jag iallafall äntligen använda min dator och skall passa på att uppdatera min iphone också!

 

nikki


Nails

 

 

Testade två nya naglar idag. Märks att jag älskar rosa?


Tisdag

Powerwalk som alltid med favoriten. I alla väder. Skulle inte fungera klokt om jag inte gick. En promenad om dagen gör bara gott för kropp och själ:) TEAM WORKOUT.


Look at me now


Shine bright like a diamond


diamonds

 

Äldre mäns beteende emot oss unga tjejer

Tänkt på om jag skall skriva något eller inte men känner att jag måste. Tycker inte att det är okej och måste visa vart jag står. Jag är också så trött på det.

I lördags var vi ute för att ta en öl på en lugn bar/matställe här i Västerås. Klockan var runt 8-9 på kvällen. Det var jag, Fanny mamma min faster och min bor.

Bredvid oss satt ett gäng män i 40-50 års åldern. Min bror gick men vi satt kvar. Hade jättetrevligt och pratade.

När jag och Fanny kommer tillbaka ifrån toaletten vänder sig en av männen till värt bord och säger " hej! Jag tänkte att vi skulle prata lite! Mamma säger då att vi inte är intresserade utav det då vi sällan ses och har mycket att prata om. Hans svar blir : Jag hör att du är ifrån Gotland, det är därför ni bara vill prata och vara med varandra, ni är sån inavel där. Det är därför ni bor på en ö.

Vårt bord blir tyst och alla bara tittar på honom. Då säger mamma : jaha!
Vi förväntade oss att han skulle gå men han satt kvar och var allmänt obehaglig. Han fortsatte berätta för mamma vilken inavel hon var och eftersom det inte tog slut och jag inte tänker sitta och lyssna på någon som förnedrar någon jag tycker om sa jag lugnt : kan du inte bara vända dig om till ditt eget bord?

Då blir han tyst, vänder sitt huvud sakta emot mig och säger med is i blicken : kan inte du bara hålla käften?! Din feta äckliga padda! Han artikulerade vartenda ord och sa det med sån kraft att jag blev helt tyst. Visste inte vad jag skulle svara. Han var så obehaglig att jag fick rysningar. Sedan vänder han sig bara om och återgår till sitt. Bara sådär. Ifrån arg till glad på 3 sekunder. Ett riktigt psyk.

Det slöt med att vi lämnade baren då mannen sagt till vakten att han inte gjort oss något.

Men jag kan inte förstå varför man skall bli behandlad såhär? För att man inte har lust att prata med en äldre man? Skall jag då bli påhoppad och förnedrad för det? Bli kallad elaka saker för att jag inte skrattar och låter han umgås med oss? Jag kan verkligen inte förstå vad det är med dagens män?

Har ni någon kris? Vill ni att era döttrar skall bli bemötta såhär när dom är ute för att ta en öl? Hur skulle ni känna om en man i er ålder stötte på er dotter? Jag undrar om dom ens tänker i dom banorna eller är det män utan barn som beter sig såhär?

Han hade bara kunnat acceptera läget och gått därifrån men han var tvungen att få ur sin ilska på oss. Och allra helst på mig. En ung tjej som inte gjort något.

Det jag blir mest förbannad på är att han bara kunde göra såhär och sen fortsätta med sin kväll som inget har hänt. Medans jag går därifrån med ont i magen och ett obehag att vara ute på kvällen.

Tycker det är oacceptabelt och jag vet att jag inte är den enda som blivit utsatt. Hör hela tiden hur äldre män äcklat sig emot vänner till mig. Inse att Vi inte är intresserade utav er. Låt oss va.

 

 

nikki


Medina

 

Helgen!

Har haft en mysig helg med mamma här. Fredagen blev bara lugn med taco och lördag stan och sedan ut för en drink på kvällen. Jag och Fanny hamnade på BMB. En riktigt rolig spontanutgång! Igår umgicks jag med mamma och det var en flod av tårar när jag skulle säga hejdå. Men snart är det jul.

Mötte Fanny på en promenad för att få lite frisk luft, köpte massa godis men somnade tidigt.

Skall ut och promenera idag med men hör att det blåser storm. Annars skall min dag gå åt till plugget. Skall bli så intressant att få lära sig.

Nu skall jag äta frukost och kolla The Voice eftersom Medina var gäster imorse! Puss ❤



Lördag

Har spenderat dagen på stan, käkat lunch och kollat kläder. Sedan var vi på zigmatorget på " stoppa knarket" för att hälsa på Eva. Lyssnade på hennes tal om Kim och kunde inte hålla tillbaka tårarna. Lämnade stenar som mamma har plockat som skall läggas på hans grav. Sedan tog vi en fika och nu är vi hemma. Har köpt VLT där det är reportage om Kim och Eva. Tycker det är starkt att berätta ❤ man måste finnas och ta hand om varandra, ibland går det för fort ❤


Fredagsmys med mamma!

Började som vanligt dagen med pw. Riktigt kallt men solen var med oss. Väldigt mysigt promenadväder. Stannade och tog bilder vid djäknebeget bara för det är sån fin utsikt där.

Annars har jag hjälpt Rick med sin halloween-utstyrsel. Han skall vara Tig ifrån sons of anarchy. Hann tyvärr inte få en bild innan han stack vidare till förfesten men kan lägga upp en sen för det blev faktiskt väldigt bra!

Just nu dödar jag mest tid i väntan på att mammas tåg skall komma till Västerås. Sen skall vi handla tacos och mysa. Har inte sett min mamma sen i september så jag lär bli helt galen när jag ser henne. Tror inte vi varit utan varandra sålänge någon gång?

Ha en trevlig fredag:) kärlek ❤


Vi drar dit palmerna bor

Usch, ser så kallt ut när man tittar ut. Vill inte gå upp ur sängen! Varför är det alltid så jobbigt att gå upp? Och varför är det lättare att somna om på morgonen än att somna på kvällen? Åh suck. Vill ha värme och sommar. Kan man få en snabb vinter i år?


Kvällsmys

Torsdagen är tydligen inte över än. Kvällsmys på hög nivå. Hoppas jag kan sova bättre sen.


Börjar närma sig fredagskul

Kan i vanlig ordning inte somna så bjuder på lite fredagsgodis

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/674038/images/2012/pic_5089c1b4ddf2b3020f000b27.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/674038/images/2012/pic_5089c1b4ddf2b30201000a2f.jpg" class="image">


00:37


ljug för mig

dödare än dödast är vad jag är just nu, sov alldeles för lite inatt. gick upp, åkte till järna klockan tio. jobbade hela dagen, åkte därifrån vid nio typ och kom hem halv tolv. lång jävla dag helt enkelt. åkte direkt till jobbet här hemma när jag kom till stan, käkade en jävla massa mat och hängde med evange. nu ligger jag äntligen i min säng som jag längtat efter sedan jag klev ur den imorse. ligger och planerar vad jag ska hinna med imorgon innan jag ska börja jobba igen, fml! haha! jobb, jobb jobb, sorry för att jag är så tråkigt, men det är just vad mitt liv är just nu!!! och nu ska jag glo csi och sovaaaa. nattiii
 
saknar madelinooo
 
 
 
isabella

2 deep

 

 

Rädslan att bli lämnad, att någon bara kan vända ryggen och gå.

Att aldrig veta vad som skall hända

att någon annan har mitt hjärta i sina händer

Det skrämmer mig, jag är hellre utan


Torsdag!

Började dagen med pw tillsammans med favoriten som vanligt. Man känner i luften att vi närmar oss november. Men ändå uppfriskande och uppladdande inför denna dag.

Vad har jag inte gjort? Städat, rensat, limmat byrålådor och stolar. Bytt lampor. Allt det som Rick hela tiden skjuter upp. Nu är det iallafall äntligen fixat så mamma kan komma hit och inte behöva bry sig om något.

Ikväll skall vi unna oss thaimat efter allt fix sen skall jag sova tidigt. Puss


Trey Songz

 
 
skönaste låten, bästa chill-musiken.

puss

god afton! jag kom precis hem från jobbet, har varit roligt som fan. fått fyra nya stalkers, som gjorde min kväll lite roligare. jobbade med andreas också, alltid lika roligt! måste försöka sova snart, ska åka till södertälje och jobba imorgon bitti, zzzz. känns som jag aldrig kommer somna dock, är så himla uppstressad, har tusen grejer att göra och komma ihåg. mitt huvud sprängs typ! så sjukt svårt att hålla reda på saker och ting när jag inte har min iphone. så jävla handikappad utan den.
 

lite random bilder :)
 
isabella

Trey Songz

 
 
 

Onsdagstankar

Något jag aldrig kommer förstå mig på är dejting. Jag vill inte dejta någon. Det känns så krävande och framförallt tryckt. Jag vill bara ha någon som jag kan hänga med, som är chill och passar in. Mer som en bästa vän än något kvävt filmmanus där man springer emot varandra på tunnelbanan och allt går i slowmotion. Jag e säkert skitkonstig och otjejjig som tycker såhär men det är iallafall min åsikt.

Sedan alla dessa spel som hör till, att man skall spela svår och skicka konstiga sms eller hålla på och vela fram och tillbaka. Vem har tid för sånt? Vill man något, varför ska de ta en evighet? Så trött på allt trams. Ibland känns det som jag blivit en känslokall fisk men som jag länge sagt: nästa person jag dejtar är den jag vet att jag vill dela mitt liv med. Allt trams däremellan är för mig helt onödigt.

Vet inte varför jag skrev detta egentligen är väl bara trött på allt dravel runt omkring mig och allt som förväntas av mig för att man hälsat en gång eller två.


Aja peace / nik


Be the best version of you

Är mitt uppe i all tvätt. Hatar väntetiden. Man känner sig så låst och vad bortskämd man är med att ha tvättmaskin i huset. Nu måste man bära fram och tillbaka, upp och ner. Men vore dumt att klaga, får se det som träning haha.

Ska bli så skönt att sätta sig framför tvn och koppla av sen. Skall äta god mat och unna mig lite godis.

Finns det något bättre än kaffe? Var utan det i en dag och mådde riktigt dåligt. Kände mig trött och irriterad. Nu har jag äntligen fått mig en kopp mitt i all tvätt. Skall aldrig vara utan dig igen. De lovar jag ❤


Mormor 75 år

Idag fyller min fina mormor 75 år. Har aldrig missat ett årsdagsfika för henne. I vår familj/släkt är det väldigt viktigt att man alltid kommer och firar varje år och så har det varit sen jag var barn. Men det är bara att acceptera att saker förändras och alla barnbarn flyttar ifrån ön. Men känns lite jobbigt att inte vara hos mormor idag! Här är en bild ifrån förra året. Mamma mormor och jag! ❤


Onsdag

Kollar gårdagens avsnitt av Hollywood fruarna. Gunilla är verkligen en klass för sig. Skall möta favoriten på lång pw snart sedan storhandla. ❤


labababa

äntligen ligger jag i min säng igen, min favoritplats här i världen. har jobbat och varit på personalmöte, det har gått jättebra! älskar trevliga människor! nu ligger jag och pratar i telefon som vanligt, ska snart försöka sova, hoppas det går bättre inatt. har ni lyssnat på labyrint förresten? annars måste ni göra det, mina nya älsklingar. dom spelar här i eskilstuna den 2a, jävlar vad det ska bli awesome. ska lätt ha på mig min labababatröja! jag längtar till helgen, är äntligen ledig! gustaf kommer hit på lördag, då ska vi gå ut och käka!
kolla min roffe, vad fin han är! ♥
 
isabella

15 saker ni inte visste om mig

1. jag älskar mjölk, dricker minst en liter om dagen.
2. jag har sex tatueringar.
3. jag döper allting, min mobil heter kalle, min dator alexander, min säng teodor, min soffa daniel, mina nycklar simon min guitarr henrik-morgan.
4. jag tycker inte om att duscha hela kroppen samtidigt. tvättar alltid håret och kroppen för sig.
5.jag jobbar som biträdande restaurangchef på burger king och trivs sjukt bra med det!
6.jag är fruktansvärt sällskapssjuk, så är jag inte med någon så måste jag typ prata i telefon.
7. jag gillar typ all sorts musik, mina älsklingar är cornelis, roffe ruff och noice
8. jag älskar att äta mat, så fort jag har ätit så tänker jag på vad jag ska äta nästa gång.
9. jag vill bli precis som mamma när jag stor.
10. jag älskar att se dokumentärer, favvo är typ om dvärgar, psykopater och tvångssyndrom.
11. jag är konstant trött, aldrig pigg. varken morgonmänniska eller nattmänniska.
12. jag älskar sverige och allt som är svenskt. svenska filmer, svensk musik, svenskt mellanmjölkstänk!
13. jag älskar att prata, vill prata heeeeeeeeeeela tiden.
14. jag är kristen.
15. jag har en bil som aaaaalltid går sönder.
 
 
isabella
 

02:05

Hade ju varit coolt om detta var sant eller vad vet jag channing tatumm och drake kanske saknar mig varje natt. Skämt å sido. Undra om det stämmer? Handlar nog om man tror på det eller inte. Jag brukar alltid kunna bestämma vad jag skall somna till för dröm eller hur man skall uttrycka det. Sedan slutar det alltid med något helt annat. Haha


Trey Songz

 

Vackra händer-vackra naglar

Äntligen har mina naglar börjat växa ut gen. Gjorde rosa tippar för att bli lite gladare. Hoppas jag kan få öva lite på mammas naglar i helgen kan jag lägga upp bilder på det. En del av min utbildning :) puss


It's a bad day not a bad life

Har en riktigt skitdag. Är trött och sur. Fick en liten paus ifrån allt när jag och Fanny gick pw i solen. Man får sån energi utav den. Tanken att det skall bli mörkt och kallt gör mig deppig och omotiverad. Måste hitta nya knep att överleva vintern! Skall snart sova så denna dag är över. Bye


Dagens låt

 

inte paja den

fett duktig jag har varit idag, varit och tränat. körde asmycket kondition, måste bli lite fit nu känner jag. nikki är så duktig, hon får mig motiverad! har inte kunnat sova klokt inatt, vaknade av att jag la mig på tatueringen hela tiden, fett ont. vaknade sedan av att jag låg på min mobil när den började ringa. fick ett sött samtal från turkiet igår, daniel och madsor är där, dom ville bara säga att dom saknade mig, sötaaaa ♥ nu ska jag dra och jobbaa, ska bli fett roligt, jag tycker om att jobba just nu!
 
 
 
isabella

natti

god kväll, jag kom nyss hem från jobbet. är helt slut och på dåligt humör, vet inte riktigt varför. tatuerade mig idag, och som väntat blev den helt awesome! ont som fan gjorde det, trodde att jag skulle dö på kuppen.. jag ska försöka sova nu och sen gå upp och träna imorgon, zzzzz. saknar min nikki ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
isabella

Mamma min lycka mitt hjärta min kraft

Såsom jag inte klarat mig utan Bella hade jag inte heller klarat mig utan min mamma. Jag hade kunnat skriva en bok om henne men skall försöka att fatta mig kort. Alla påstår sig alltid ha den bästa mamman och det är väl en självklarhet, men min mamma är en såndär superhjälte. En sådan mamma som jag önskar att jag kan vara för mina barn.
 
Det finns inte något som min mamma inte har, det finns inte något hon inte har kunnat svara på. Hon är den starkaste kvinnan jag känner. Det finns mycket i min mammas liv som folk inte vet om, och precis som med bella är folk lätta på att dömma. Om jag kunde ge henne allt skulle jag göra det, men det enda jag kan göra är att GÖRA allt. Precis som hon alltid gjort för mig.
 
Jag har alltid sagt att jag inte ser henne som min mamma utan mer som min bästa vän. Vi gör allt tillsammans och jag älskar när jag kan få mamma att skratta. Om hon kan få vara glad ett tag.
 
 
Jag älskar henne för att hon respekterar mig och hjälper mig framåt, vill mitt bästa och kämpar för mig.
Jag älskar henne för att hon alltid hållt ihop våran familj och lärt oss respekt och att älska.
Jag älskar henne för att hon respekterar och älskar mina vänner som om dom vore hennes egna barn.
Jag älskar henne för den uppväxt hon gett mig
Men mest av allt älskar jag henne för att hon aldrig gett upp hoppet om mig
 
Den värsta känslan i världen är tyngden av sin mammas brustna hjärta så varje dag skall jag kämpa för att ge tillbaka för allt hon kämpat för mig.
 
Jag har en tatuering för min mamma på min handled, där det står " Tillsammans klarar vi oss igenom allt"
Jag var rätt ung när jag gjorde den men betydelsen utav tatueringen bara växer för varje dag som går.
 

Kommer ändå aldrig få tillräcklig sömn

 
 
Håller på att storstäda hela lägenheten, varenda liten vrå skall bli kliniskt ren. Min bror kan vara den sämsta människan i hela världen på att hålla iordning och framförallt hålla rent. Det driver mig galen ungefär en gång om dagen men nu är han iväg på möte så jag passar på och hoppas av hela mitt hjärta att han kan ha lite respekt.
 
Det värsta av allt är att han nog inte ens kommer märka skillnad på att det är städat. Skulle aldrig kunna ha ett förhållande med någon som inte städar eller vill ha rent och snyggt!
Men det var inte ens vad inlägget skulle handla om, jag tänkte bara bjuda på lite skön musik eftersom jag pumpar högt när jag städar. Bella har fått mig att lyssna på labyrint och Dani M etc. Nu går det inte en dag utan att jag lyssnar.
 
 
don't hate appreciate

Powerwalklivet

Skulle bara säga tja ifrån våran pw. Och att Bella klarade sig utmärkt idag. Är helt exalterad och vill se resultat!


Ny energi tack

Skippade alarmet idag och sov ut. Skall möta favoriten på powerwalk snart. All min energi är borta. Måste verkligen hitta tillbaka. Känns fortfarande som jag blivit överkörd utav en ångvält.

Detta är jag varje dag.


Rita Ora

 

Hemlängtan

Mamma har gjort så fint i mitt rum hemma i Visby. Ibland kan jag sakna att stänga in mig där och bara vara utan någon annan runt omkring mig. Saknar vårt stora hus, min familj och sandie. Det är galet vilken skillnad det är att komma hem till en tom lägenhet än ett stort hus fyllt av folk och kärlek. Samt en hund som alltid viftar på svansen och vill vara med. Man inser verkligen hur dom små saker men innan tog förgivet betyder något.


Godnatt

Har inte orkat ta mig upp på hela dagen. Känner mig mördbultad i hela kroppen. Har ätit så mycket att jag säkert gått upp 3 kg. Skall försöka somna nu för imorgon börjar allvaret med träning och plugg. Godnatt ❤


21:28


roffe tills jag dör

just nu ligger jag i min säng och lider av svår bakfylla, "det är självförvållat" skulle min mamma ha sagt, och det är det visserligen, men lika jobbigt är det för det! min plan för dagen är att ligga i sängen tills jag somnar och vaknar upp imorgon! jag ska tatuera mig imorgon, vad det är tänker jag inte berätta ännu. men så fort jag blir med iphone igen ska jag lägga upp en fräsig bild.
 
 
 
 
isabella

<3

 
vet ni hur roligt vi har haft? jag skulle göra allt för dig nikki
 
isabella
 
 
 

Film-mys

Höll på att sätta i halsen när jag säg att chris Brown var med. Verkar va en skön film


Söndag

Bestämde mig för utgång igår så tog mig hem till Fanny på förfest. Även fast det bara var hon och Jessica hade vi så sjukt kul. Längesen jag skrattade så mycket. Idag blir det chill med fet mat. Söndagsmys när det är som bäst.


Lördag, veckans bästa dag.

Slöt med att jag var hemma och sov igår. Bästa beslutet på länge. Har haft en lugn lördag hemma. Velar mellan utgång och hemmakväll får se vad som väger tyngst. Skall iallafall äta en god middag med Rick. Ha en fin lördag


2.


Girl use your mind.

Pwn gick bra sedan var det direkt hem till öl som låg på kylning. Börjar bli sjukt trött så funderar på att skita i dethär nu. Saknar min Bella. Behöver någon som kan vara knäpp med mig. Bye


Att omringa sig med positiv energi

Min mamma har alltid pratat med mig om dålig energi men jag förstod aldrig vad hon dillade om, brukade oftast skratta och undra om hon trodde att hon va något. Men sedan när jag blev äldre märkte jag en trötthet och irritation som smög sig på när vissa människor var i min närhet. Människor med dålig energi eller som tar min energi.
 
Jag har alltid varit en sån som tar på mig andras problem och sätter alla andra före mig själv tills den gränsen att jag själv är alldeles utmattad och inte orkar mer än att dra täcket över huvudet. Och det är när ens goda gärningar blir utnyttjade och du gång på gång blir tömd på energi utan att få något tillbaka, som man måste inse att man inte mår bra psykist av sådana människor.
 
Jag hamnade i ett mörkt hål ett tag, där jag bara ville vara hemma, inte gå ut, inte jobba. Samtidigt som min energi gick åt till alla andra förutom mig. Och jag nöjde mig med det för jag hade inte ork att ta tag i mig själv. Men när det sedan går till den gränsen att man bara tar på sig allt negativt samtidigt som man redan är i en dålig cirkel måste det finnas ett stopp.
 
Började sakta men säkert radera all negativ energi i mitt liv, började träna, ta hand om mig själv. Umgås med människor som ville det som var bra för mig. Hanna hjälpte mig så länge och jag älskar henne så mycket för det. Jag kunde ge henne allt men aldrig bli tom.
 
Nu känner jag direkt om någon med dålig energi är i min närhet och då håller jag mig undan. Jag ångrar att jag skrattade bort det som ung för hade jag lärt mig det tidigare hade jag inte fastnat så många gånger. Utan då hade jag redan vetat.
 
Bort med all negativ energi, fokusera på det som gör dig lycklig och var med människor som lyfter dig, som du lyfter. Som du lär dig saker utav, som vill se dig lyckas. Livet är alldeles för kort för att ödslas bort, ta det ifrån någon som redan ödslat för mycket tid.

Fredag!

Trodde att jag skulle ligga och sova hela dagen? Aldrig i livet. Är uppe och käkar innan den dagliga pwn med min favorit.


Hey!!

 
En utav sakerna jag gillar med detta studedntboende är att ingen idé är dålig. Igår blev jag sugen på vin så i myskläder drack vi vin och umgicks. En riktigt soft kväll.

Min andra halva

Jag träffade Isabella första gången i högstadiet, då vi båda var häftiga på varsitt håll. Sedan hamnade vi i samma klass på gymnasiet och sedan dess har vi varit bästa vänner. Fast jag gillar inte att säga bästa vän, det är så uttjatat. Hon är mig. Precis som min familj är en del av mig är hon en del av min familj. Det går inte en dag utan att vi inte pratat med varandra, vi har aldrig bråkat. Det finns ingenting jag inte skulle göra för henne.När jag mådde som dåligast fanns hon där för mig och orkade för oss båda. Jag kan inte ens förklara med ord allt hon har gjort för mig. Alla människor är så lätta på att dömma men jag kan ge mig liv på att det inte finns en människa i denna värld som är så lätt att umgås med som Isabella. Hon skulle aldrig dömma någon, vara elak eller stänga någon ute. Hennes hjärta av guld som människor utan moral och respekt har trampat på. Jag skulle vilja läka alla hennes sår så hon kan skina som den sol hon är. Jag vet till hundra procent att hon aldrig skulle svika mig. Jag har aldrig känt den känslan med någon människa förutom min familj. Hon gör mig till en bättre människa varje dag och får mig att ta lättare på livet. När jag är i hennes närvaro kan jag vara mig själv och allt det som känns jobbigt försvinner. Jag önskar att alla får en sådan vän som hon är, eller att en del av era hjärtan är en sådan del. Jag hade inte orkat varje dag utan henne. Och att vi är närmare varandra nu är en utav anledningarna till att jag kan andas klokt. Jag vet att vi aldrig kommer splittras hur långt ifrån vi än är ifrån varanda. Någon dag kommer hon hålla mina barns händer och vara med på mitt bröllop. Annars kommer jag inte vara hel.
 
All kärlek
 

Bakbralla

Hade inget att göra efter maten så har bakat kladdkaka till oss. Saknar Bella väldigt mycket. Märks det?


Bilder

Kapade ricks instagram. Bara bilder på mig. Idag erkände han att livet är softare när jag är här i Västerås. Ibland mjuknar han upp.


Torsdag

Varit på lång pw med favoriten. Mina ben värker och min rumpa för det var backar överallt. Hjälpt Rick med grejer, han hade inte klarat sig utan mig. Vilar lite nu. Puss


Haha boring

Namn: Nikki
Längd: 1.70 ungefär
Sko-storlek: 37/38
Född: Visby
Bor: Västerås
Gör just nu: Väntar på en film

Allmänna frågor:
Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Gör allt för dom jag älskar, omtänksam och bjuder på mig själv ( låter andra garva åt mig)

Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: Tänker för mycket, gått miste om mycket möjligheter. Lägger vikt i saker som inte har någon betydelse istället för det som har det.


Vad är du rädd för: Att förlora någon jag älskar alldeles för tidigt

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Att jag vågar va mig själv utan att bry mig om vad andra tycker om den jag är.

När grät du senast: Gråter ofta till film etc. Men senast jag grät för att jag var ledsen var nog under min depp- period jag hade här för nån vecka sen.

När skrattade du senast: Jag älskar att skratta, det bästa jag vet. Här i Västerås skrattar jag varje gång jag är med fanny, vilket är varje dag. Så lär leva länge!

Vem åkte du bil med sist: Min kära faster och Henke ( om inte taxi räknas)

Vem åt du mat med sist: Min bror

Vem sov du hos sist: Min älskade Fanny

Vem sov hos dig sist: Min boo Bella.

Vad var du rädd för när du var liten : Exakt allt.

Vad ville du, som liten bli när du blev stor: Ridlärare har jag för mig

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: Vet inte exakt, opererat mig som liten. Men var stammis på vårdcentralen när jag opererat benet.

Värsta smärtan du råkat ut för: Haha, måste varit när jag smällde ansiktet i betongtrappa. Då var de party

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Dom människor som älskar och accepterar mig för den jag är gör mig glad.

Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: När människor som står en nära inte vill ens bästa.

Har du någonsin sportat: Varit gymnast

Vad finns alltid i din handväska: Använder inte handväska, men har alltid med mig iphone, hörlurar, nycklar

Har du varit utomlands någon gång? Ja, bästa resan var cypern i aug

Lite mer personliga frågor:
Har du någonsin tagit eller provat droger: nej
Rökt: Ja
Snusat: Ja
Druckit: Ja
Har du piercing eller tatuering: Ja, finaste som finns
Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: Inte se mig som ett köttstycke till att börja med haha. Sen får du gärna se ut som drake eller Chris brown. Channing Tatumm går också bra.

Är du kär? : Mitt hjärta är på en plats, min hjärna är på en annan. Men innerst inne vet jag vet som är rätt för situationen.





Antingen-eller-frågor:
Storstad eller landet: Landet
Hamburgare eller pizza: Pizza
Kött eller fisk: fisk
Hund eller katt: Båda älskar mina djur
Aftonbladet eller expressen: Aftonbladet
McDonalds eller MAX: McDonalds!
Charter- eller skidsemester: Charter ( aldrig åkt skidor)
Sverige eller Utlandet: Utomlands
Sport eller nyheter: Sport
Hockey eller fotboll: Fotboll
Ljushåriga eller mörkhåriga killar: en skön personlighet syns inte i hårfärgen
Sommar eller vinter: Sommar
Vår eller höst: Vår


15 saker ni inte vet om mig

1. Dricker aldrig mjölk
2. Har haft fobi för att handla med kort fram tills jag flyttade hit till Västerås
3. Hatar att gå och fika/luncha. Förstår inte grejen
4. Läste endast matte A i gymnasiet
5. Får rysningar när jag tänker på att dra en glasspinne emot tänderna
6. Har bott hos min mamma nästan hela mitt liv
7. Backar så fort någon försöker bli seriös med mig
8. Skrattar högt så fort något är riktigt roligt
9. Måste göra masken på nya ställen, tvångstanke
10. Kan få olika infall och göra knäppa saker bland folk
11. Har släkt i Finland
12. Måste prata med Bella minst en gång om dagen annars mår jag dåligt
13.Hatar sagan om ringen/harry potter filmerna ( aldrig sett färdigt dom)
14. När jag väl bli kär, blir jag för kär.
15. Är precis som min mamma i sättet. Älskar henne av hela mitt hjärta. Min mamma och bästa vän. Folk förstår inte varför jag är knäpp förrens dom träffat henne.

Question.


22:38

Har myskväll hemma, kollar på massa kärleksfilmer och äter choklad. Kolla precis denna film, älskar channing tatum för det första och älskar kärlek. Men förstå att den man delar sitt liv med och älskar bara helt plötsligt inte har en aning om vem man är. Kärlek är det finaste jag vet. Borde egentligen inte utsätta mig för att kolla på sådana filmer för jag blir bara blödig haha. Men se den, även om jag kanske är efter med den! Puss


Question.


Friends for never

Dom som hållt sig kvar när allt varit knas är dom du aldrig släpper.


Hey!

Det regnar men det har inte stoppat oss. Gick till pettersberg och hämtade ut mina böcker. Skall ta en varm dusch sedan gå och handla med Rick. Imorgon börjar plugget så ikväll skall jag mysa. Puss


1.

Medans ni funderar på hur ni skall berätta om mitt breakdown har hon redan hjälpt mig upp. Medans ni skriver i ett sms vad jag betyder. Sitter hon bredvid mig. Medans ni säger vad jag fuckar up på fyllan, skrattar hon med mig. Och när jag höll på att försvinna fanns hon alltid där med mig medans ni gav luft till problemet


Lyssna

Hon som stått vid min sida varje dag, genom allt. Dagen jag är utan dig är dagen jag dör.


Onsdag!

Fan vad denna vecka går fort, redan onsdag! Somnade tidigt igår så har varit vaken ett tag. Skall möta Fanny på pw om en stund sen hänga med henne. Ikväll skall jag även börja kolla in mitt plugg. Känns sjukt att säga att man skall börja läsa igen. Men förhoppningsvis går det bra när man läser något man har intresse för. Mitt tålamod i skolan var ju inte det bästa direkt. Återstår att se, jag skall aldrig ge upp:) puss ❤


22:48


Hey:)

Dags för pw, sedan skall jag hämta ut mitt paket på posten ute i hoodet. Har äntligen fått mina skolböcker:) peace ifrån min pirat


Moment 4 life


Nasty where's your pride? You should be ashamed

Somnade åtta imorse men tog mig upp vid elva. Laddar inför powerwalk med Fanny. Vaknade av att solen sken, kan man vakna på bättre sätt?


Just love.

Someday someone is going to look at you with a light in their eyes you've never seen. They'll look at you like you're everything they've been searching for their intire lives. Just wait for it, it's coming.


Find your love


01:56


Godnatt

Dags att sova, är helt slut. Känns som jag har träningsvärk i varenda muskel i kroppen. Haft en perfekt helg men nu är det dags för träningsvecka igen! Godnatt ❤


Söndag

Ligger och chillar i soffan med Bella. Orkar inte röra mig en meter. Varit och käkat med Fanny på spicy tidigare idag. Är slut som artist efter igår men det får det vara värt! Puss


Hey

Har firar Fanny ikväll. Jag och Bella kom precis hem. Haft bästa kvällen. Godnatt ❤❤❤


what ya know 'bout me


13 okt


Firat fanny

Ätit mat och fikat. Nu skall vi snart lägga oss och ladda upp inför Fannys bdayparty. Är extra glada för bella kommer också. Puss love


Love


napanapa

 
Kan inte sluta tänka på Cypern nu när det börjar bli så kallt, en resa jag aldrig kommer glömma <3

Pw!

Precis varit på pw med Fanny. Idag var det ingen sommarvärme. Jag kommer inte klara denna vinter!! Skall storstäda hela lyan och ikväll är det släktfirande för Fanny :)


quincy min man

 

As long as you love me

 

Pappa

Idag fyller min fina pappa år. Känns lite i hjärtat att inte vara hemma. Finns inga ord för hur mycket jag älskar min pappa och saknar han. ❤❤❤❤❤


05:57


11 okt


Be alright


ett år sedan

"Aldrig mera där, aldrig mera vi
Det slog mig nyss att min trygghet kommer hinna försvinna innan jag ens hunnit blinka
För visst känns det i hjärtat när någon man älskar skall ta sig vidare i livet
Och jag vet hur det känns att vänta på dig, det var så tomt att man kände sig ensam överallt
Och det var så kallt på natten
Och det gjorde så ont att längta

och det känns som 2010 igen, förutom att du inte längre är min
Det känns så konstigt att jag inte längre kommer hänga hos dig
Att vi inte kommer se på scrubs till sex på morgonen
Att jag inte kommer vara påväg till dig, att jag inte kommer cykla hem ifrån dig. Att vi inte längre har en egen sida i sängen, att jag aldrig mer kommer vakna av ditt alarm och få väcka dig tre gånger, att jag aldrig mer kommer gråta för att du sårat mig, att du aldrig kommer vara arg för att jag varit elak. Jag kommer aldrig komma hem till ett bombnedslag av ölburkar efter en urspårad efterfest, jag kommer aldrig mer behöva undra vem som varit där

Vi har så mycket minnen där du och jag, känslan är konstig.


Men jag tror på det som säger Att det alltid finns en människa, som man aldrig någonsin kommer att släppa vad dom än gör emot en.
Jag skulle tro att du är en sån

För hur säger man egentligen hejdå till någon som man innerstinne älskar utav hela sitt hjärta men som orsakat så mycket smärta att man inte vet ut eller in? Samtidigt som man vill vara tillsammans. Jag har nog aldrig känt så komplicerade känslor.

Hejdå låter så hårt, det får mig att gråta
så vi säger att tiden utvisar vad som sker
och så lämnar vi det där."


Av alla gånger jag sa aldrig mer, var 6 aug den enda jag höll.

galen

 
 
Börjat följa 2011 och 2012, Marcus helt klart min favorit ifrån 2011 och Astro, Galen röst

Torsdag!

Hade svårt att sova inatt så vaknade prick kvart över då vi skulle mötas så fick springa till stan. Var på oxen och solade sen powerwalk. Är precis hemkommen och skall äta. Filmen jag säg igår var bland den bästa jag sett, ville aldrig att den skulle ta slut. Intouchables heter den. Dom pratar franska i filmen, trodde att jag skulle störa mig på det men tänkte inte ens på det till slut. Rekommenderar starkt! Baserad på en verklig händelse också. Riktigt fin film! Puss


All I Need

 
 
den finaste kärleken

Måste vidare för egen del.

Jag är inte deprimerad, faktum är att jag är lyckligare nu än vad jag någonsin varit. Förra året funderade jag redan på att flytta hit sedan att det gick så fort efter Cypern var bara att det passade in. Jag har knappt förstått själv att jag bor i en annan stad men det är något alla människor borde göra. Flytta på sig. Så fort jag gjorde det öppnade sig ett helt nytt liv för mig. Ångrar det inte för en sekund. Det jobbigaste är att vara ifrån mamma och sandie. Det var det mest sunda beslut för min gamla relation också. Snart börjar mitt plugg dra igång och det är vad jag ser framemot allra mest. Att få lära mig och sedan i framtiden få jobba med något som jag tycker är intressant.
 
För en gångs skull har jag endast människor runt mig som vill att jag skall komma framåt, skratta och vara glad. Det märks sån extrem skillnad på vardagen. Jag är lyckligt lottad som har er.
 
 
 
 
 

Rosa tippar


SMILE


Onsdag!

Äntligen är det onsdag! Har köttat pw och fixat lite med famp. Skall laga mat och kolla filmen jag aldrig haft tid till! Drömde om min fina sandie inatt. Mitt hjärta dör utan henne. ❤


Pw!

Blev en sen powerwalk med fanny efter att jag färgat håret. Går inte att skippa när man kör varje dag. Börjar dock bli riktigt kallt nu. Rick lagade kyckling i ugn. Ibland förvånar han mig haha. Skall iallafall försöka sova nu och ladda inför morgonpw! Vill att denna vecka skall gå fort. Ge mig helgen nu:) puss.



Denna tjej är min sol. Ingen förstår vår humor. Hade inte orkat tänka positivt varje dag om det inte var för min egna fanta.


Shopping!

Drog en sväng till Erikslund och shoppade. Hårfärg, skor och en partytop. Nu skall jag äntligen färga på mitt hår. Älskar att vara rödhårig. Puss


Tisdag!

Varit iväg med Fanny och stekt. Det regnar och blåser så vår promenad blir uppskjuten. Skall bädda ner mig i soffan och se film. Puss


Värt att tänka på.

I'm left with no shoulder but everyone wants to lean on me. I guess i'm their soldier. Well, who's gonna be mine? Who's there to save the hero when she's left alone and she's crying out for help? Who's gonna save the hero after she saves the world? I've given to much of myself


Måndag!

Är så fantastiskt glad idag! Fick det datumet jag önskat på skolan så gjorde ett par glädjeskutt när jag fick samtal om det! Och solen skiner så vad mer kan man önska sig? Var på 9 km pw. Skall iväg och handla snart sedan skall jag göra pannkakor till oss ikväll :) puss


When i got older the world got colder

Sov som ett barn inatt och gick upp vid 10. Åt frukost sedan gick vi över till Fanny och hängde lite innan vår pw. Sedan kom Rick med tåget och vi åt till Jersey Shore. Sjukt soft med ny säsong. Är så trött nu så skall försöka sova. Skall upp tidigt för pw imorgon och förhoppningsvis har jag fått svar på ett mail när jag vaknar! Kärlek


Lil Wayne


Love the life you live

Haft bästa myslördagen med Fanny. Har även börjat planera inför hennes bday. Nu skall vi snart lägga oss. Hon sover här så jag slipper sova ensam eftersom Rick är bortrest! Puss


Lördag!

Började denna lördag med en powerwalk i det fantastiska vädret. Skall snart möta upp Fanny för middag och mys. Älskar denna helg vi haft. Älskar livet.


Know your worth.


Vi drar dit palmerna bor

Blev en lugn promenad med Fanny idag för att få lite frisk luft. Känner mig piggare ikväll. Hoppas jag inte får ångra detta imorgon. Skall försöka sova i tid. Godnatt ❤


Hey fredag!

Är fortfarande sjuk, kunde knappt prata imorse men lika glad är jag för det. Går runt och ler som ett fån bara för att. Solen skiner också, det ger energi. Blir bara chill med xfactor. All kärlek


Det jag längtade efter är det jag har fått.

Har känt mig deppig ett tag här för att det har varit kaos med vad jag skall göra. Men nu har det äntligen fallit på plats och jag känner mig lugn och lycklig i kroppen. Hela mitt liv har varit upp och ner. Nu äntligen är det min tur. Något som bara är mitt. Lyckan jag känner går inte att beskriva. Alla har sett mig som tjejen som aldrig gör något, som alltid ger upp. Jag har hittat min grej i livet och jag är fri ifrån all negativ energi. Jag hoppas att alla får komma till denna punkt i livet då allt känns bra. Det är obeskrivligt ❤


Sjuk!

Har blivit sjuk men försöker kurera mig. Skall ha en lugn helg med massa mys. Rick kom just hem med detta till mig, han e bra fin ibland. Godnatt ❤


Understand.


Den kärleken

Vill bara ha denna kärlek. Annars ingen kärlek alls.


Kärlek

Varje dag när jag vaknar, vilket humör jag än är på blir jag så himla glad varje gång jag möter upp Fanny. Skrattar åt allt och inget i flera timmar. Hon gör mina dagar och såhär ser det oftast ut. Klockren bild att beskriva oss


Att äntligen andas ut och känna att allt börjar bli bra.

Allt börjar rulla på i Västerås vilket jag är väldigt glad för. Tränar varje dag tillsammans med Fanny och trivs här. Har min bästa vän bara 30 minuter bort med tåg och den andra i Sthlm. Jag skrev för ett år sedan att jag längtade till allt skulle falla på plats och kännas bra, när jag kunde andas ut och känna glädje. Tacksam för allt jag har och allt jag fått ❤


15:58


Det 💋


2 bad


.

 

What to do Boo


thinkin bout you

 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus