jag ska aldrig mer säga sanningen till nån som saknar förmågan att förstå

Har verkligen försökt att göra något vettigt idag men varje gång jag försökt koncentrera mig har mina ögon försökt falla ihop. både jag & mamma hasar fram skrattandes så fort det händer något. Full rulle i köket vid middagstid, mamma på en pall och jag svärandes. När jag inte får mat, blir jag arg och just idag var det en sån dag. När mamma & peter tyckte det var passande att dricka varm choklad & äta varma mackor. Ingen favorit för mig. Jaja, det enda jag ville komma fram till är att jag är jävligt trött, så trött som man nästan inte får vara. Jag ska iallafall snart få skjuts hem till en varm säng och lite mysigt sällskap. life is good. eller som mamma skulle sagt : love it!

           ------>           

your love is my drug

Back on track! Har haft en underbar resa i sthlm tillsammans med världens finaste och bästa mamma. Åkte fredagsbåten och direkt till hotellet för att lämna väskor osv. Det var jättefint och mysigt rum som vi fick. Sen tog vi oss till stan, hittade min balklänning direkt. Är kär i den och vill ha bal nu. Vi hade inte förväntat oss att det skulle gå så fort att hitta men det gav oss mer tid till annat. Gjorde stan och har fått med mig en hel del kläder hem, riktigt nöjd. Vilade ögonen en stund sen blev det dusch & fix. Gick ut och åt, drack drinkar och hade mysigt. Klockan halv tolv tog vi oss tillbaka till hotellet där det var party så vi drack lite där innan vi gick upp och la oss. Blev ganska tidig uppgång på lördagen, åt god hotellfrukost sen gick vi lite mer på stan, hittade ännu mer kläder. Åkte mot liljeholmens nya galleria där jennifer jobbar och åt lunch tillsammans med henne. Längesen så det var jättekul! Köpte present till  mig snutti och sedan hittade jag alla mina fyra klänningar, så allt är i princip fixat inför student och bal. Riktigt skönt och jag är så sjukt jävla nöjd. mamma hittade även en fin klänning hon ska ha. Riktigt bra och lyckad resa.

Efter båten åkte jag direkt hem till tobias & susste. Nu har jag visat alla kläder för pappa & druckit kaffe. Dags för lite plugg och vila lite kanske. PUSS!


testade min nya tröja :)

världens bästa


kommer fler bilder sen, har inte riktigt tid nu :)

vasse

filåt för en dålig uppdatering, har bara inte orkat skriva. vad har jag gjort då? jaa i torsdags var jag och hämtade jokos vid båten och sen kunde jag inte sova förrän fyra på natten, så det blev lite sovmorgon på fredagen. efter skolan så lagade jag och jocki mat och sen åkte vi med john makki och tobbe till miasgrill och sen bestämde jag mig för att fest. carsing och agge kom till mig en stund innan och fixade sig lite. sen åkte vi till cillis, där var det jättetrevligt. vet inte riktigt vad klockan var när vi drog ner till gute och sen är det svart en liten stund, typ hela gute är svart, men sen minns jag igen, gick hela långa vägen hem. igår var jag så sjukt bakfull att jag inte kunde göra något förrän klockan sju på kvällen kanske? ajaj. vid nio typ så kom makki och stanley till oss och då åkte vi till södervärn för att kolla lite fotboll. till en början helt okej, men jag fick långtråkigt och gick hem :p otippat. somnade typ dirr när jag kom hem. jocke kom inte hem förrän sex, så han kommer väl sova hela dagen idag. nu sitter jag och pluggar, har prov på tisdag i redovisning och beskattning, måste plugga massa matte också, suck. nu ska jag nog äta lite.

ni ska få lite bilder också


mitt fina rum



bulten



bulten och baltasar



?



jokodilos



janisaaa



tittili






isabella

sthlm

jävlar va trött jag är, ville bara sova vidare när mamma väckte mig men har en båt att passa så det är bara att stiga upp. Packat ner det sista, ska väl sminka mig litegrann ( om jag hinner) annars får det bli på båten. Just nu är jag inte speciellt taggad på en hel dag@ stan men jag lär bli när vi väl kommer fram. får väl sussa lite på båten kanske. Kommer iallafall hem på lördagnatt, pussssssssssssss

tobias

tack

hej, igår var det skola. matte och geo, det gick fort. sen blev det lite projektarbete och så. gick hem efter skolan och pluggade ännu mer. käkade middag med hela familjen, spelade lite kort. åt glass med min chokladsås, mmm :) sen kom ida in en sväng till mig, visade sig senare att hon hade tappat sin mobil i snön påväg hem till mig ( hon bor tvärs över gatan ) det var bara att gå ut och letade det, mamma hjälpte till. men vi hittade den inte. ida gick ut och letade igen lite senare och då hittade hon faktiskt den! och nu funkar den precis som den ska :) idag har jag också varit i skolan, dock utan anledning typ, har inte gjort något vettigt, pga. vädret. efter skolan var jag och min bror hos min farfar, han är världens bästa. ♥ hittade mönster till min balklänning när jag kom hem, kommer bli jättebra tror jag. annars ikväll har jag typ suttit och sjungit för mig själv, planerat för fastan som börjar snart. för mig blir det nog inget kött, inga sötsaker och inte så mycket tv och dator. ska hämta jocke vid båten tjugo över tolv. ska försöka sova lite innan. natti folket, herrens frid


min nattbön

Du är
den levande skapelsen kärlek, Gud.
Du är
soluppgångens värme.
Du är
den renhet månens sken ger natten.
Du är
det liv som gror i jorden.
Du är
kraften i varje våg över havet.
Tala till mig, Gud, i natt,
tala till mig sanning.
Stanna hos mig, Gud, i natt,
stanna med din kärlek.
Amen


isabella

fått mycke gjort idag!

Fick skjuts av pappa hem vid kl två idag, satt kvar och jobbade med geografin. Har gjort ungefär halva arbetet och det känns väldigt bra. Sedan hade vi klassråd där vi pratade student somvanligt. Sedan jag kom hem har jag skrivit på min loggbok. Är äntligen klar nu, eller iallafall tills lovet. Ska ännu skriva ifrån januari också men det lär gå snabbt. Fick precis ett samtal ifrån mamma och hon ville kolla lite på stan, ska möta henne snart. När vi kommer hem igen ska jag packa lite sen färga håret. Ska försöka bli klar snabbt så resten av min kväll kan spenderas med världens bästa. Nu måste jag springa ner på stan. puss
nik

skittorsdag

Imorse fick jag pulsa fram till bilen sen gräva mig fram till mitt hus. Tänkte ligga kvar idag och bojkotta skolan för jag var sur. men sen tog jag mig ändå till skolan och  vad händer? jo knappt några lektioner, de enda vi gjort idag är att fika och prata student. Vi har ingen geo för titti & tilde är insnöade i fårö. Jag ska gå hem så fort jag hittar ork, sitter och pluggar lite nu med resten av klassen. ska skriva hela loggboken idag plus börja på religon.

Hem och packa också, imorgon åker jag och mamma till sthlm, bada ännu mer i snö..
nik

vi två

väntar på skjuts, ska sminka av mig och sånt under tiden. och bjuda på bilder + en låt. ( igen)
Är sjukt trött, vill sova. orkar verkligen inte gå i snöstormen. Mamma packar redan inför sthlm men jag lämnar det till imorgon.










Ke$ha



hjälpte mig att plugga lite, skrivit klart ett arbete. way to go. Imorgon blir det mer plugg.nu inväntar jag mamma, sen blir det mat. Ikväll mys med päll som vanligt.


kan bli en bra onsdag!

Hej! kom precis hem, imorse ville jag verkligen inte gå upp. ville ligga kvar vid min söti. Men pappa väntade så det var bara att kliva upp. Riktigt ruggigt väder ute. Klarat av hela skoldagen i ett naffs. Kom en ganska bra bit på mitt geografi arbete och även en bit på matten. Ska prov nästa vecka. Känns bra att snart vara klar med det. Jag hatar verkligen ekvationer, förstår mig inte på det ett dugg men gör iallafall mitt bästa. Får hoppas att det räcker. Hade projektmöte efteråt, det går åt helvete för oss. har bytt idé. Får hoppas att detta blir bättre. Måste även skriva om hela loggboken annars får vi ig, känns inte speciellt bra men bara att göra, ska börja med det idag hade jag tänkt. Efter mötet var vi på järnhandeln och kollade lite, även på claes ohlsson. Sen tog jag en promenad hem & tänkte sätta igång med plugget på en gång, känner mig lite pluggtaggad.. bara lite.


Wrap you around me - Sean Kingston

nik

berocca stay sharp and alert!

Det blev gymmet ändå, jag och mamma gick in och körde lite lugt eftersom vi både är en aning förkylda. Nu ska jag ta en snabb dusch, hälsa på vic och sedan ta en promenad hem till tobias för paradise, mys & sov. Imorgon är det onsdag vilket betyder geo, matte & projekt. alltså en ganska soft dag och sp3b lär sluta tidigt. STORT GILLA.
Dags att sparka bort mamma ifrån badrummet så att jag hinner, pussipuss.
nik

natti

hallu, igårkväll hade jag jätteroligt. var med john och marcus, vi skulle egentligen se film, men det blev tv istället, outsiders och ph, mi love. hade sjuk kul, fruktansvärt roliga herrar, och jag väl av stissigaste laget. idag har jag varit i skolan, redovisning och beskattning, internationell ekonomil och affärsjuridik, och sen gick jag hem, hade egentligen två lektioner till, men det fick va. kände bara för att gå hem helt enkelt. har suttit och pluggat hela dagen typ, matte och religion. har camat med jocke också :p lite mobbat. men jag saaknar honom. han kommer på torsdag :D ikväll ska jag nog bara va hemma, är trött och tänkte försöka sova tidigt, typ nu.

isabella

why would you wanna change me, arrange me, is that what you call love

Kom hem kvart i sju, gick & la mig en stund. en liten powernap till tjugo i åtta bara. riktigt bra gjort. Pappa fick vänta en stund idag men de gjorde honom nog inget, hoppas jag? Lite osminkad tjej 8 - 15.30. Haft en hel del lektioner idag, gått relativt bra. religon sista, gullig lärare så det ska nog gå bra. Åkte hem med pappa la mig direkt i sängen och kollade på Haven. Riktigt bra film. Nu är maten klar så jag ska gå ner & äta. Ikväll blir det kanske gym, känner mig jävligt trött så får se om jag har ork. annars blir det imorgon.


liten tjej + jävligt bra låt




Akon feat Keri Hilson - Change Me

måndag

godkväll alla, jag kom hem för en stund sen. har varit i skolan och haft matte, och sen gick jag, carro och vickis ned på stan. fikade på etage tills vickan skulle på körlektion. efter så gick jag och carsingbarsing i lite affärer, sen skulle hon också hem och då gick jag till bikbok och köpte en mjukisdress, aaaasabajsamysig. sen kom mamsen och hämtade maj. jocke har förövrigt inte svarat när jag har ringt honom, hoppas att har en jävligt bra anledning! grr. nu är jag i alla fall hemma, har precis bestämt att jag ska va med makki och john ikväll, vi ska se film och just nu håller vi på att bestämma vilken film vi ska se! och nu skrattar dom åt mig för att jag skrev den här meningen
† isabella säger:
men asså kan du john  inte ta med din externa då, så bestämmer här?

haha, jaja vi hörs

isabella

puss

jag & mamma har varit en sväng på apoteket. träffade isabella en snabbis också. hem & lagade ihop käk. Wille är här, dom ska basta. mina bröder. Jag tänkte ta en snabbdusch innan dom tar över badrummet sen hem till tobias för att se paradise & sussa.

" this beautiful city seems empty,
all the people in the world and you can still feel lonely.
What's the point of having it all, without the person you love?
Sometimes you just need to start again in order to fly "
ak

med det säger jag godnatt, puss


skön kille







måndagen avklarad!

Nu är jag hemma igen, kände mig riktig seg imorse men lyckades iallafall ta mig iväg. pappa fck inte vänta allt för länge på mig, tur för honom. Haft musik i x antal timmar. faktiskt ganska roligt idag. Åkte sedan hem till pappa där han lagade mat till mig, världens bästa. Nu skulle han tillbaka till jobbet så jag passade på att ta skjuts hem till mamma (lat tjej) väntar på att hon ska komma hem, sen blir de kaffe och mys. Ska försöka blunda ett tag också men det kommer inte gå vägen, när jag väl har tagit mig upp, har jag svårt att somna. Har så många bilder på mobilen som jag vill lägga in men min sladd fungerar fortfarande inte, i r r i t e r an d e



PUSS

Blev en snabbdusch sen kom tobias & hämtade mig, vi såg en film på tvn sen lite hem till midgård. Jag är riktigt trött idag, ska bli skönt att sluta redan kl tio så jag kan åka hem och sova lite. gäller bara att jag lyckas ta mig iväg nu, pappa ska hämta mig kvart i. kanske dags att börja göra sig lite iordning? idag blir det "längtar hem till sängen" mode, alltså bara nåt krimskrams med lite mascara...

hejhopp..

Riktigt degar-dag men det är helt okej på en söndag, ska snart äta mat men är egentligen inge hungrig. Måste städa upp lite här, ser förjävligt ut. Imorgon skola igen, och jag måste verkligen gå. Ikväll blir det film :)



dom tycker jag om



tack agge!

Firade agge igår, det var riktigt roligt. Åt middag och sen blev det dans för hela slanten. längesen jag hade så roligt faktiskt. blev hamplan senare, inte riktigt lika kul. ont i fötterna hade jag med. somnade bredvid putte. är hemma nu, ska bara ta det lugnt, dricka vatten. Bilder kommerr..


visste ni att

jag har en tendes att prata så mycket så folk inte vill lyssna på mig

om inte nikki skriver godnatt, älskar dig innan hon går och lägger sig så har jag svårt att sova

jag är en morgonmänniska, sjukt trött på kvällarna

jag älskar parra hotte (paradise hotel)

jag älskar beck, har sett ALLA filmer

jag har svårt att sitta still och lyssna

jag tycker inte om att ändra på saker, det ska vara som det alltid har varit

jag tycker att alexander nilsson (kocken i kniven mot strupen) är snygg

jag har lätt att förlåta, förutsatt att personen i fråga bett om ursäkt

jag älskar potatis i alla former

jag inte ens är 1,60 lång, utan bara 1,592

jag blir åksjuk av bil, båt, buss och flyg dvs i princip alla färdmedel

jag älskar andra avenyn!

jag älskar joakim peter vestberg och har gjort det sen jag gick i nian typ



nu ska vi mysa

isabella



hey baby i'ma rockstar

Det blir att fira agnes ändå, kan inte hålla mig ifrån födelsedagskalas. Men blir dock lugnt för min del. jag får väl agera fyllepolis. ska snart göra mig iordning tillsammans med janica. glitterklänning är på, tema är glamour. Så let's overdoit. Nu återstår bara skjuts ut till vibble? det ordnar sig, dags att börja snart, ska vara där kl sju. jag och mamma får väl slåss om badrummet! pusspusspuss
ps. de blir massa kort ikväll :)


eskilstuna

hej från eskilstuna. jag är här nu, hos min älskling. var egentligen meningen att han skulle komma till mig i helgen men nu blev det inte så. jag kom hit igårkväll vid tio ungefär, jokus mötte mig vid tåget. vi gick och fikade först, och sen åkte vi hem. jag älskar att vara med jocki, jag vill inte åka ifrån honom. idag ska vi bara va hemma och ikväll ska vi se snabba cash på bio. jag vill att allt ska vara som vanligt. vill vara med jocke hela tiden. ♥





isabella

hej

igår tog jag det bara lugnt och vilade. somnade ganska tidigt. käkat lunch med mamma och nu är både peter y mamma borta på äventyr. Jag har duschat och gör inte speciellt mycke. dricker kaffe & äter polly. börjar känna mig rastlös.klarar inte av att vila förlänge hmm. Ikväll ska agnes fira men jag kan inte vara med, ska sura hela kvällen.. eller nåt.



varför ska jag när inte du?

fy

Hej, idag har inte varit någon rolig dag. Började med marknadsföring där vi i princip inte gjort något alls. Efter det stod gympa på schemat. Åkte skidor med tävling och lek som johannes så trevligt kallade det. Jag kände på mig på redan i början att jag inte skulle orka pga min förkylning, men körde ändå så gott jag kunde. Påvägen hem fick jag svårt att andas, kunde inte bära något så ninni i min klass som var så söt & snäll bärde mina saker. Gick ner för trappan i gympasalen, mådde illa och allt blev suddigt, fick ligga på golvet sen ringde jag till pappa så han fick köra mig hem. mamma åkte hem ifrån jobbet & va med mig, haft svårt att äta idag bara mått illa så sovit de mesta utav dagen. I veckan ska både jag & mamma till doktor för att ta massor med prover och kolla upp vad som egentligen är felet. Tills dess får jag bara vila och ta det lugnt. känns tråkigt och jag har dåligt samvete men jag måste tänka på min egna hälsa, för just nu är de inge vidare..

nu ska jag fortsätta & vila, hoppas alla andra mår bra & har roligt ikväll.
saknar isabella som åkte ifrån mig idag, <3

Tack Jesus

En enkel kärlekssång till dig, dyre Jesus, vill jag sjunga

Tacksam för allt som du gjort, du min Herre, Frälsarkonung

Mitt hjärta gläds när du kallar mig Din.

Var finns en plats så underbar,

som...

 

I din öppna famn, I din öppna famn

helig och varm,

himlen jag fann i din öppna famn.

 


isabella

 


my baby takes the morning train

Känner mig trött på allt man måste tänka på, blir stressad av att tänka på att skolan är slut om några månader, vill bara bli klar med allt jag måste fixa. Börjar även tröttna på allt tjaffs kring studenten, det ska ju vara något att se fram emot men just nu känner jag bara att det kommer bli kaos. Varje gång vi pratar om det i skolan slutar det med bråk på ett eller annat sätt. Det är ett under att vi kommer såhär långt men jag känner ändå på mig att något kommer hända snart. Våran student kommer bli dyr men de borde inte vara någon överasskning när vi lägger så mycket pengar bara på ljudet.  Man ska ha respekt för andras åsikter men kan ändå inte förvänta sig att " sin" väg är den enda rätta. Jag önskar bara att våran klass kan börja ena sig om allt så vi kan se framemot studenten istället för att bråka om den. Vi borde vara glada, det är trotsallt bara några månader kvar sen springer vi ut där. sp07b. Nästa studentmöte vill jag ha lite gladare miner :)

har precis druckit en kopp kaffe, tänkte gå på gymmet men jag & mamma sparar det till helgen. Ska ta en dusch snart sen hem till babe & sova. känner på mig att jag kommer somna tidigt. Imorgon är det helg då blir de mys & träning.

algblommning

Somnade ganska sent inatt, runt halv två trorjag. riktigt seg imorse. låg i soffan och åt frukost med pappa och the voice, fick snabba iordning nåt och sen åka iväg till skolan, glömde mobilen fick vända men kom iallafall i tid. Vi har spelat ett spel hela dagen, de flesta i min klass tyckte det var kul men jag tyckte verkligen inte det haha. åt precis mat och de var inge vidare gott, fiskgryta? Har geografi nu, ska skriva ett arbete om östersjön, kan det bli bättre? Har förovrigt sjuk träningsvärk i baksidan av ena mitt lår, inte så lätt att gå, kan knappt sträcka ut det. LÄngtar verkligen hem till en varm säng, men har ännu studentprat och svenska kvar. halv fyra dag, sucks..

tobias är finast.
puss


" varför är det alltid min dator som ska fitta sig!?"
isabella engström

godnatt onsdag :)

Jag lagade pommes och korv till mig y mama förut sen beställde vi äntligen studentmössa till mig. blev taggad efteråt. Satte på mig ricks en stund för att känna känslan haha. Måste låta som en tönt men skola är ingenting för mig så vill bara springa ut och känna att de är över. Kommer säkert sakna skolan när jag står där utan nåt att göra men de får vi ta då. Jag och mamma tog sen en sväng hem till mormor och morfar, hjälpte dom med räkningar och pratade lite. så himla söta är dom båda två. Nu är vi hemma igen och jag ska ta ett bad sen hem till min älsklingspäll. jag är faktiskt riktigt kär & glad. Roligt va? mmm nu ska jag mysa ner mig i badet :) puss!


jag saknar hanna

nyår












sitter och pratar med både fanny och sebbe över msn, får även bilder ifrån nyår. Ska snart laga mat till mig och mamma sen hem till tobias trorjag, imorgon väntar skola men inte någon vanlig skoldag utan vi ska köra någon form av rollspel och det är viktigt att vara där prick åtta så imorgon får jag väl vara lite snabbare än vanligt.




cause i know that you feel me somehow




jag saknar dig.

ons

Varit hemma ifrån skolan två dagar nu, inge bra men lyckades aldrig komma iväg men idag tog jag mig iallafall dit. ganska kort dag, bara geografi matte och projekt. fick skjuts hem av alex efter skolan, tack för det. Druckit kaffe med mamma och pratat lite student, de börjar närma sig snart. Annars har de väl inte hänt så mycke förutom att jag och vic var på bio häromkvällen och såg snabba cash, jag gillade den. Var även på gymmet igår för första gången, det gick bra, träningsvärken är inte så farlig idag men de lär väl bli värre, får bara hoppas man orkar hålla detta. Mamma har förövrigt beställt hem två saker ifrån tvshop, kan lätt bli så när hon är hemma sjuk. Sheercover och ProActive. får ge de en chans och se om det är värt, alltid kul att testa något nytt.
Försöker lägga in bilder på datorn men de fungerar fortfarande inte, kommer när de kommer..
PUSS


?


så är det

hej alla. jag har inte skrivit på länge och det har sina anledningar, jag är trött och har ingen ork. allt känns jobbigt när jag inte har min joakim här. jag saknar honom dag och natt, jag kan inte sova klokt när jag inte får ligga på hans arm. jag är fan död inombords. hade det inte varit för att Jesus varje morgon lyfte upp mig på sina axlar och bar mig hela dagen, så hade jag inte orkat med någonting. och hade det inte varit för att Gud gav mig styrka och kraft skulle jag inte ens orkat öppna ögonen. tack för att jag slipper klara av allt själv.

vad händer i mitt liv? jaadu skola tar väl upp den mesta tiden, har sjukt mycket att tänka på känns det som, måste hitta tyg till min balklänning och inte minst mönster. måste fixa med massa annat skit. och jag orkar typ inte. vill bara ha jocke här.

jag har ju flyttat hem till mamma nu, har fixat massa i mitt rum, har möblerat om, köpt nya kuddar, ska dock köpa ännu fler, köpt nya klädhängare, ny boxer till tvn och mer ska fixas. det blir jättefint.

en annan sak calle kristiansson från idol är så sjukt underskattad, han är så sjuk bra! hur bra göra han inte bruce springsteens hungry heart liksom? och hur bra är inte den låten? enormt, stört bra!

 





här är några av jockes och mina låtar


den här låten ska vi ha på vårat bröllop






såå nu tänkte jag ringa min älskling snar, hörs i morgon förhoppningsvis. natti

isabella

1

det bara är en sån dag idag

PUSS

Blev inge bio för mig och v. de fanns helt enkelt för dålig platser kvar. inge nackspärr tack. har precis käkat och väntar på att tobias ska hämta mig, är sjukt seg. skulle kunna sova nu. Dags att ladda för ny vecka..suck.

segt

Druckit kaffe & ätit tårta men sen fick det räcka för mig, orkar inte vara social idag. Är riktigt seg. Väntar mest in the hills sen ska jag hem till tobias. vi ska se fjorton suger, riktigt längesen jag såg den filmen. Blir väl att sova tidigt eftersom det är skola imorgon! Får äntligen träffa isabella imorgon, har saknat!

 

ssöndag

Peter lagade sjukt god middag igår, och jag lovade han att han skulle få en guldstjärna, alltså högsta betyg. Varsågod. Efter maten tog jag en promenad hem till tobias, vi tog de lugnt och hade mysigt. Somnade ganska tidigt tror jag, vaknade med täppt näsa, tror mamma har smittat mig igen, verkar aldrig bli av med förkylningen i familjen. Nu tänkte jag se på the hills som peter spelat in till mig sen blir det bara chill. Idag får vi hit gäster som ska fira jesper, blir nog trevligt :) Ikväll ska jag och vic kanske se på snabba cash!


världens bästa =)


:)

Åkte hem till tobias förut och myste lite sen hämtade mamma mig. Väntar väl mest på att peter ska göra klart maten, jag tänkte ta en dusch och fixa till mig litegrann. Ikväll blir de middag för jesper, sjukt god mat, längtar redan. Försöker lägga in bilder ifrån igår men min mobil vill inte sammarbeta. Får se när jag lyckas!




Du är bäst.

skön...t


David Guetta feat. Estelle - One Love

Lil Jon feat. Claude Kelly - Oh What A Night (Prod. by David Guetta)

lör

Igår kom det somsagt folk hit för att jesper har fyllt år. Vi satt här och drack tills det tillslut med bestämt att vi skulle på krogen. Men det slutade med att jag och tobbe gick hem till mig och åt sen drog han hem och jag somnade. vaknade sjukt tidigt imorse och har inte kunnat somna om sen dess. bara tagit det lugnt nu på morgonen och druckit vatten. Funderar på att äta frukost snart & dricka kaffe.


friday i'm in love

lagat mat osv. Käkat med familjen + tony och wille. Slutar aldrig bra :) Nu har jag precis duschat och ska börja fixa mig lite, vickan verkar ha gått och försvunnit? försöker få tag i henne utan framsteg. Får hoppas att hon tittar fram snart. Vi tänkte dricka lite ikväll. först här hemma sen spela wii :)


what to do.... 

:)




PUSS

Bara skola igår, sen solade jag och vick. Åkte hem till tobbe och sov. Imorse när jag kom hem somnade jag igen och försov mig idag. Inte så bra gjort. Har sett andra avenyn idag och druckit kaffe. nu funderar jag på att städa mitt rum. Ikväll ska jag och jesper åka och handla, ( första gången jag åker med honom) får se om jag kommer hem levande.. Ska laga tacos ikväll sen har han några kompisar här innan krogen. Jag vet inte vad jag ska gör aikväll men det återstår att se. Isabella är på fastlandet och jag saknar henne, kom hem.
Nu ska jag fortsätta prata med v, imorgon har vi planer :)


tors

kom upp för en stund sen, har ganska bråttom om man säger så. men orkar inte riktigt idag. ska höra efter om vic ska till skolan, annars ska jag ragga skjuts. hörs halv fyra.

she's not perfect

Ikväll har vi firat jespers körkört och sandies 3 årsdag. hon fick semla som hon åt i sig på några sekunder. gullis :)
Mötte upp vickan för en stund sen, vi skulle sola men de var såklart stängt. Har precis gjort mig iordning för sängen och tänkte börja följa serien Glee, bara sett ett avsnitt lite snabbt och de verkar ganska bra. Imorgon är de torsdag, vilket innebär lång dag. Inget jag ser framemot men en dag närmare helg!

Längtar till slutet av månaden då jag och mamma åker till sthlm, ska kolla massa klänningar till studenten osv och allra helst balklänning :)
Nu ska jag gå & lägga mig, sovgott puss


du säger att kärlek aldrig var till för dig

pffffffffffffffffff

sett paradise och smsroulette, sen har dagen bara varit så jävla tråkig. inte hänt ett skvatt. inte ätit på hela dagen helller, bara druckit kaffe. så nu väntar jag på mat och har gjort i en timme men de händer ingenting. en i familjen har fått körkört och de ska firas med semlor för dom, men inte jag. vic ska ta en tuppis och jag funderar på att joina, tider går iallafall fortare om man sover och jag har inget att göra. ska ta med henne på äventyr sen, och inatt hoppas jag på att slippa sova ensam, blir nog snickeboa?


såhär glad blir jag när pälli vaknar efter han sovit





haha så jävla skön fripp på vick.

mobiltöm


seg dag

nattpulka

iväg på bus




i väntan på efterrätt vid farmor, sista dagen vid fanny..

ny mysse

pia och henriks egna gym

tomten är full

powernap på geografin

bodyslam på knä

kung

helt vanlig dag

ny kille i klassen

sommar

mys vid V

löve

felicia sussa i min soffa

skön

LATVIA!

borde gått estet bild..


nu räcker de, ska hitta på något. kärlek. nik

ons

Somnade runt halv tio igår, riktigt skönt men känner mig ändå helt slut idag. ville inte gå upp när klockan ringde. kom nyss hem, käkar frukot och har försökt tvätta bort klorlukten ur håret ännu en gång, usch. Vickan är väl på g snart sen blir de skola. tror jag slutar rätt tidigt idag, skönt :)
puss nik


med ena foten utanför

somnade nästan när jag la mig i sängen vid mamma men tvingade mig själv att va vaken. pappa hämta mig så åkte vi hem hit och han har lagat mat, nu har jag precis druckit kaffe och kollat lite tv. vic ville simma ikväll så vi ska iväg dit klockan sex sen hem till tobias och sova på en gång, är stentrött.


det är kul när man kommer på folk som viskar om en
det hände mig idag :)


huvudvärk

sitter på nästsista lektion, svenska c. känner mig helt slut i kroppen. funderar på att ta en promenad hem när vi slutar och joina mamma i soffan med lite glass. sen ska jag och vick ta en promenad men min kära vovve. Känns bra att va tillbaka i skolan men längtar ändå lite efter helg.
Nu ska jag göra en powerpoint om stig dagerman, men först läsa hans text att döda ett barn. scary shit.

ikväll ska jag till snickeboa och tälja knivar med min egna emil utan mysse. plus lite paradise. 

piuss


tisdag

Igår trixade vi upp lite problem sen solade vi dubbel på adelsgatan. jag köpte underkläder och en tröja sen vandrade vi hemmåt. tänkte simma på solberga men de var stängt. Får bli en annan dag. Kollade tv med mamma sen blev de dusch och isäng. somnade men vaknade av vidriga mardrömmar, hatar att sova ensam. hade sen jättesvårt att somna om. är rätt trött nu men har precis käkat frukost och börjar piggna till. ska dunka igång lite musik i väntan på vick. Sen blir de promenad till skolan. slutar nog halv fyra idag skulle jag tro. ha en bra dag. puss

vinter

godkväll, sist jag skrev var jag full som en kastrull. de kanske ni såg också. blev ingen utgång för mig inte. i lördags så blev det bilkurragömma för hela slanten. den här gången hade vi några nya med oss, julle och hans kompisar. dock hände en oväntad grej. vi körde av en vägskylt :O inte alls kul. men ingen större skada skedd. vi avslutade bilkurrat vid typ halv två eller nåt liknande. åkte hem till makki en stund och sen körde han mig hem. i söndags käkade jag och jocke vid mamma och sen gick jag och mathilda till kyrkan. efter kyrkan åkte jag hem till tobbe, där jocke var och planerade för kvällen. blev fotboll för hela slanten. tråkigt tycker jag då da. jag gick och la mig när alla var här fortfarande. men jag var så himla trött. idag var det skola. började kl ett typ, jävligt skönt. käkade vi mamma innan. fick mitt betyg i matte c. vg. det är jag nöjd med. efter skolan var jag på stan en snabbis med mamma. köpte en ny foundation. dior - nude. kostar en förmögenhet. men jag är helt fast, nu kan jag inte köpa någon annan. väl hemma så var jocke, tobbe och deras mormor i full gång med att städa ur lägenheten. jag vet inte om jag har berättat det ännu, men jocke ska flytta till eskilstuna. han åker på fredag eller lördag. och imorgon kommer mamma och hämtar mina grejer här ifrån. jag ska ju flytta hem till mamma igen. kommer kännas sjukt konstigt att bo utan jocke, vi har ju trots allt bott tillsammans i två år nu. men men, livet går vidare. jag flyttar till eskilstuna efter sommaren om allt går som beräknat. nej nu ska jag och jocke se film innan vi ska sova.



söta agnes och carro med pjäxor


isabella

BULLETPROOF

Satt och yra med vic tills tobias vaknade och hämtade mig, vi har kollat på paradise hotel danmark ungefär hela natten. ingen av oss kunde sova. Nu ska jag och vic snart till UM och fixa, sen vill jag sola men vi får väl se hur de blir med det. inge äll idag och de är sämst. muff på denhär dagen..

puss nik

vics bäver


it's on

the hills maraton har min dag bestått av och en visit vid solariet med vicki. nu är jag hemma vid mamma, har ätit. jesper och jocke är hemma ifrån thai och sitter nere i soffan som pepparkakor, jag är avis. nytt avsnitt av the hills. the bitch is back. de kan inte bli bättre. efter detta ska jag ta en dusch sen va med älli.


puss n

nattpulka

Jag och tobbi sov till halv sju igårkväll, sen var jag med en vickan en stund. spelade wii, eller jag kollade mest på henne och jonny när dom körde holahoop. själv blev man mobbad. Tillslut tog vi en promenad till tobias där han andre och johannes var. blev inte långvarigt. vi somnade nån timme efter. Kollat the hills idag och tänkte egentligen plugga lite men jag kom på att jag inte har någon lust idag. Är fortfarande sjuk men de börjar ge sig. Imorgon är de skola igen, ska väl bli.. kul.
nik

natti

hallla, fest iikväll jaaa. har varit hemma hod oss och förfesstast. massa folk. jag, jocki, tobbi, johhnii, mien, jenni, tt, buhman, stänli, matildha, makka, toyota osv. spelat ölspel oosv. var en sävng förbi alejandro och hälsade påp. nu ahr alla dratt, jaag är för trött för att gå ner på krogen så jag stannar hemma och sover istället. fan va gött.  nu ska jag sussa, hörs imorgon pusss

isabella

trust

senast jag skrev gick jag hem till vickan och gjorde mig iordning, taggade lite smått inför kvällen. gick hem till tobias och johannes och var med dom. somnade halv nio på morgonen trorjag. vaknade upp sjuk och har fortfarnde riktigt ont i halsen. har mest bara varit med tobias och sett massor med film. idag var jag hemma ifrån skolan, hade svårt att andas inatt för min hals är svullen. får se om jag ska till doktorn på måndag om det inte lagt sig. Ikväll har jag och pappa kollat på let's dance, skrattade sjukt mycket åt willy. hur skön får man lov att vara haha. Väntar på att tobias ska vakna och hämta mig så vi kan mysas.
puss nikki

fredag

haaaalla, igår var jag och jocke bara hemma hela kvällen. lagade mat, såg på film, åt kebabrulle och såg lite mer film typ. försökte gå och lägga mig tidigt men det gick inte så hemskt bra. klarade i alla fall att gå upp imorse, gjorde mig i ordning och gav mig ut i det kalla vädret på jockes skrangliga? cykel. började med redovisning och beskattning, det kändes som en dröm bara för att bästa lars-inge är tillbaka. creds till honom som har fått mig att gå i skolan dom här åren. hade gympa sen och då åkte vi skidor, sjukt jobbigt tyckte jag att det var och nog det flesta andra också. fast ganska kul, nästa gång ska vi åka pulka :)  efter det, matte, gjorde inte så mycket, fick tillbaka provet vi gjorde innan lovet och chillade. fick vg i alla fall.  det får duga. sist hade vi religion, för första gången. det verkar roligt faktiskt. har fått en bra lärare i alla fall, verkar det som. nu är jag hemma, helt död. planerar för fest ikväll. får se hur allt blir. ska försöka få tag i lite bilder från nyår, det togs en hel del är jag rädd för. nu tänkte jag fan sova en stund.

isabella

såå


olivia


jag och allina


isabella

jädraås

nu är jag tillbaka, har varit i jädraås hos jockes mamma nu i några dagar. vi har lämnat våra katter där eftersom att jocke förmodligen ska flytta. jag saknar mia kissar redan, heylpan och firpis ♥. ska försöka hämta dom så snabbt som möjligt. ja vi har i alla fall vart och hälsat på jockes mamma och hans småsystrar olivia och allina. sjukt söta tjejer. vi skulle åka hem igår morse egentligen, båten gick 11.05 så vi var tvugna att åka vid halv sex ungefär. vi går upp, jocke går ut och starar bilen för att den ska bli lite varm, det är nämligen 22 minus ute! han kommer in igen och jag går ut till bilen med lite grejer jag tänker lägga in, vad har hänt då? jo bilen har låst sig! av någon jävla anleding så har den det och bilden står liksom på och vi står utanför med inga nycklar. jockes mammas kille peter får komma ut och försöka bryta sig in i bilen. det slutar i alla fall med att han får köra in en skruvmejsel i låset och bryta upp hela skiten. en timme tog det i mörkret och kylan. och då var det försent att åka. så vi fick boka om till kvällsbåten. kom hem i natt och jag har sovit så sjukt gott. såg på paradise hotel när vi kom hem också, för vi har missat de två senaste avsnitten. fan vad jag älskar paradise hotel. idag ska vi på middag hos jockes mormor och ikväll vet jag inte vad som händer.



sofia ♥



hailey ♥


isabella

sen julklapp


nya brillor


va e de för mode

bara snygg

v tar den lätta vägen

hungrig


Tisdag

hemma igen, sov hela söndagen sen kom vic hem till mig. vi fixade oss och drog hem till tobias. drack vin och vidare hem till herman. somnade rätt sent. måndags gick jag hem, käkade pizza med pappa och rick sen gick jag till tobias igen. vi såg sökarna och new moon. Kom hem sent, somnade fem. vaknade för en stund sen. Vet inte vad som händer men ska ta mig hem till pappa snart tror jag. Är inte tagg på att skolan börjar snart men ändå bara ett halvår kvar till student, de börjar kännas.
nik

jag vill inte

idag och ett antal dagar framöver så kommer min värld att gå under, helt utan att skämta. jag vet inte hur det ska gå.

isabella

fh

så länge jag slipper se dig, så länge jag slipper höra ditt namn, så länge jag slipper tänka på dig, så länge jag slipper minnas dig


I

HEJ

haft underbart här i västerås, men saknat alla gullisar. håller på att fixa mig nu sen ska vi hem till farmor och farfar och äta. åker emot sthlm kl fyra ungefär. båten går åtta. kommer hem inatt. ska äntligen få träffa älskling också. puss

du är en underbar man

nu var det väl en vecka sen sist, jag har mest tagit det lugnt, umgåtts med jocki, makki, johnni, mii, tobbi, stanli och mathildi. kört bilkurragömma, sjukt roligt. jag och makki är dreamteam som vanligt. vi har spelat massa spel också, sett film och massa annat. nyår blev som planerat i kräklingbo hos mia. sjukt trevligt, precis som jag ville ha det. dock hade jag feber, men lät inte det störa. vi åt mat, drack, spelade ölspel (såklart), lite sms-roulette, som några av mina vänner säkert märkte av. vid tolvslaget stod vi ute tillsammans och kollade på raketer. jag och älskling kysstes, precis som det ska vara som sagt. mitt nyårslöfte är att bli en bättre människa, vara ödmjuk, förstå, acceptera. idag vaknade jag och kände hur tjockt mitt huvud var, sjuk som tusan och det visade sig senare att jag itne var ensam om det, utan nästa alla hade blivit sjuka över natten. dom som inte var det innan vill säga. har stannat i kräklingbo hela dagen, kom hem för ett tag sedan bara. har sett på film, den nyaste wallander filmen, ätit glass med maränger. nu är jag i alla fall hemma, jag och jocke ska se film nu. vill bara ta upp en sak till, att jag blir så jävla irriterad och arg på folk som inte accepterar andra. och nu ska jag väl prata klarspråk. tjejer som stöter på min pojkvän, trots att dom känner mig och vet att vi är tillsammans. det är grisigt och det tycker jag man borde fatta själv, men icke sa nicke. falska ska dom va också och försöka va trevliga mot mig. det kan dom fetglömma, ogillar att säga det men, när man gör så, så kan man fan skita i att prata med mig över huvud taget. tack för mig.

jag saknar min bästa nikki så jag dör ♥ kom hem nu!

isabella

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus