framme i västerås broder

Resan gick bra, jag sov typ hela tiden. är framme nu och har pratat i skype med farmor och farfar. pappa är och hyr film nu som jag och fanny ska se ikväll. nu kommer en bildbomd ifrån sommaren 06






pussshej

PUSS


västerås imorgonbitti

Igår hade jag, mamma peter mysdag. vaknade klockan två och då hade dem köpt pizza. Sen såg vi två stycken filmer som var jättebra. Den första hette Jag har älskat dig så länge och den andra slumdog millionaire. Sen gick jag och mötte tobias så gick vi hem till han, kollade på waist deep. en av mina favoritfilmer. Somnade ganska tidigt och imorse vid tolv kom isabella till oss sen gick vi ner på stan, hon köpte ett par jättefina skor. Pappa lagade sen mat till oss och vi tog de lugnt där, kollade på gamla idolavsnitt. jag plockade ihop kläder jag ska ha tll västerås. Käkat och druckit kaffe med mamma och nu har vi kollat bruce dvd med peter, så han är nöjd. Ska snart börja packa, jobbigt. Sen blir de dusch och hem till tobias, kommer sakna så himla mycke men får hoppas tiden går fort. Ska bli riktigt underbart att få vara med fanny igen! Nu ska jag börja packa, ha det så bra. PUSS
nik

1

Hur kan man göra så emot den man älskar

kärlek

Sitter i mitt rum vid mamma, fixar mig lite smått och kollar runt lite. De är full rulle på undervåningen, camilla kom precis. hon är en av mammas skönaste kompisar. Jag väntar på att bella älskling ska bli klar på sin middag. Vi ska dricka ikväll.


puss nik

annandagen

jag hade en bra julafton i år, det var någonting nytt. jag var med jocke hela tiden, vi åkte runt till massa ställen och käkade, först var vi hos peter, sen min pappa, sen min mamma och sen i kyrkan. midnattsmässa i visborgskyrkan, helt underbart. mitt i mässan kom jonas in genom dörren, då gick det inte att hålla tillbaka tårarna. jag fick fina julklappar och trevligt sällskap hela dagen. efter kyrkan åkte jag och jocke hem till mamma och käkade lite till och sen åkte vi hem och såg på saw VI, såg dock inte klart den. igår var vi hos min moster och käkade julmat och så, körde in jocke till stanley efter ett tag och sen åkte jag tillbaka, mina kusinbarn är så fruktansvärt söta, kärlek till dom. när jag kom inte till stan igen åkte jag till makki, han och tobbe satt och lanade och mia såg på. john kom lite senare, första blev det en vända på max, för att jag var hungrig och sen spelade vi buzz, jag och makki var dreamteam. jag åkte hem typ vid ett, såg på den film som heter house of nine, helt okej, ganska konstig dock. idag ska jag på middag hos min faster, jag, jocke, stanley och mathilda! det ska bli trevligt. min faster lagar sjukt god mat!



från nyår förra året


det finns så mycket jag borde glädjas åt, men jag kan inte. utan dig vid min sida så finns jag inte

isabella

hold me closer

tog en promenad tillsammans med lina hem till hennes syster, satt där och chilla, pratade igen tiden som vi missat. mötte johannes och tobbe lite senare. Tog de mest lugnt hela dagen igår och sen gick jag och rick hem till pappa för att äta middag. Fick sen skjuts hem till tobbe. Vi såg på film och sen somnade ganska tidigt. Tog en promenad hem idag och skulle egentligen till mormor och äta mat men orkar verkligen inte så jag ligger och ser på film. Ikväll ska mamma och peter ha folk här så jag vet inte vad jag ska göra,återstår att se. pöss

PUSS

nu är jag äntligen hemma igen, har ätit massor och öppnat julklappar. är helnöjd med mina. lite seg dag. jag och mamma drack öl emot slutet för att tagga upp lite. väntar på lina som e på g hit, sen ska vi nog antagligen ta hos över till grannen och hälsa på. vidare till baby sen. ikväll blire fest :)
nik

julafton!

Var vid tobias igår,satt och drack. kul att lina var med. Längesen. puss på dig. Pappa hämtade mig imorse och nu är jag stress till tusen. kom precis ur duschen. mamma har folk här som fikar? vad tänker man på då i all stress. idiotiskt. jag är på lite dåligt humör men hoppas de går över snart. vet inte vad jag ska ha på mig och har en liten känsla av att de inte spelar nån roll vad jag än gör, kommer ändå känna mig som en sliten ofräsch bruppa.
längtar tills jag får öppna mina julklappar, och ge mina. hoppas mamma pappa rick blir glada. Ska vara vid mormor hela dagen sen mysa med älskling.

godjul. idag får alla lite kärlek även om man är tard.
PUSS

nik


hey

ikväll har vi ätit gröt för att de är julis imorgon, mamma klär granennu och jag gör mig iordning. Ska snart ta en promenad med sandie hem till tobias sen kommer mamma och hämtar henne, tror fan jag kommer halka ett antal ggr. håll utkik. Nu ska jag fixa mig färdigt, skriver imorgon. god jävla kul! :)


Alicia Keys – Superwoman

wanna love you forever

så jävla dum förut, mamma och peter jobbar ju såklart. måste varit lost när jag kom hem. har iallafall käkat taco med mamma och hon retas över min julklapp, att jag för en gångs skull inte har en blekaste aning vad hon köpt till mig. Återstår att se imorgon. Hade tänkt städa upp lite här, klippa till mitt hår, träna och sen gå med sandie. Hon älskar snön. När mamma kommer hem ska vi klä gränen också, men man brukar inte ens få röra den. allt ska va perfekt enligt hennes sätt.

glöm aldrig den som älskar.

dan före

godmorgon, dan före dan. fan vad tiden går fort. igår var jag med nikki, gick på stan, drack varm choklad och massa. på kvällen var jag med jocke, stanley, mackan, john och tobbe, vi spelade när och fjärran och retro till tre på natten. jävligt kul faktiskt, fast jag och mackan hade otur med frågorna :p idag ska jag och jocke till mamma och klä granen med resten av familjen och äta skinkmacka, fan vad gott. jag är på lite dåligt humör dock, blir det när folk hänger ut människor som betyder mycket för en. helt onödigt helt enkelt. just nu sitter jag och lyssnar på jullåtar på whoa, lite nördigt men iaf. inget slå ju smutsig jul med smutsiga höndar. lätt bästa jullåten.






isabella

bästastebästast


världens finaste älskling

<3

snö

var vid tobias hela kvällen igår, jag gick och la mig runt ett. vaknade när han kom hem och la sig. Haft svårt att sova inatt, vaknade tidigt imorse också. tog en promenad hem för en stund sen. varken mamma eller peter är hemma, gissar på att dom köper gran eller något. Vi ska iallafall klä den idag och ha massa julmys. Jag ska även slå in mina julklappar :) Sen får vi se vad dagen har att erbjuda, och kvällen. Tiden går så sjukt fort, redan julafton imorgon. snart bara en termin kvar i skolan!
 

Melissa Horn – Vem lämnade vem

rockstar

här sitter jag i handduk och försöker förstå mig på största virrpannan någonsin, vic p. jag förstår ingenting av vad hon bestämmer haha. menmen, väntar på samtal. ska kasta på mig kläder nu och snart ta mig ut i snöstormen. ska hem till tobias. PUSS

this thing is ready to blow

varit vid tobias hela dagen sen åkte vi och hämtade isabella, ner på stan och köpte julklappar. hem till pappa och fikade lite sen mötte jag och bella mamma på stan. Kom precis hem nu, ska hjälpa mamma med maten. Kvällen är fortfarande oklar, men möjligheten finns..
nik


trash.


dan före dan före

hej alla, igår var jag på friskis med ida, det gick bra, var roligt också. efter friskis hängde jag med ida ett tag, käka vid mamma, gjorde nejlika apelsiner. sen kom nikki och lite senare kom tobias och hämtade oss. vi åkte och hyrde film på rimi. när vi kom hem så var det ingen som ville se den utan vi satt bara och chillade iställlet. jag var så sjukt trött så jag åkte hem ganska tidigt. fick skjuts av gustav och johannes. somnade bums när jag la mig i sängen. vaknade vid tio idag typ, har legat och sett på anna ankas jul och somnat lite till. nu har jag färg i håret som jag alldeles strax ska skölja ur. sen blir det nog stan med nikki och vickan, tror jag.

isabella

wanna set you on fire so i don't have to burn alone

Jag är redan vaken, vet inte varför egentligen, jag vill sova. men kanske ska iväg om en stund. Idag blir de stan med vicky när hon e färdig med sina grejer. Två dagar kvar till julafton, sen är de bara att börja räkna ner till västerås,  BÄSTA.
Måste köpa julklapp till pappa idag, det är alltid lika svårt. för han önskar sig bara snälla barn, eller " något trevligt" Vad är de då? jag har ingen aning. mamma är inte så svår, hon har redan önskelista haha. söt.

Rihanna – Rude Boy
Rihanna – Fire Bomb


ge mig västerås.

Tog en promenad hem till isabella förut, sen åkte vi och hyrde film, men den blev nerröstat så blev bara chill. tog en promenad hem nu precis, riktigt skönt. vet inte vad jag ska göra nu men de återstår att se :) kanske se film eller något mys. Imorgon blir de stan om jag lyckas ta mig upp. puss

HEJ

har städat mitt rum och lyssnat på musik hela dagen. nu har jag precis duschat. har impulsklippt mig, haha. måste ha förändring ibland. Ikväll ska vi kanske leka i snön, får se hur det blir. jag ska iallafall putsa lite på håret, vill färga det med men får se hur de blir med det. pappa bokar västerås imorgon. 29. kan knappt bärga mig, ska bli såhimla skönt att komma iväg ifrån gotland. dags å dra pöss
nik

Miley Cyrus – Party In The U.S.A.

hej





juletider

dom senaste dagarna har jag verkligen latat mig, det märks att det är lov helt enkelt. jag har dessutom fått en ny kompis, som är här och plingar på varje natt :S lite creepy kanske. annars var det väl fest i fredags, gick aldrig ut pga vädret kan man väl säga. men hade kul ändå. i lördags var jag med makki, mia och john, vi såg på sjätte sinnet, sjukt bra film, som alla vet. jag var lite på speed och låg väl och skrattade åt allt typ. lite jobbigt kanske med wtf. igår låg jag och jocke hemma och segade, jag var as trött hela dagen. såg twilight för första gången :p den var jättebra! nu vill jag se tvåan. vi såg också på en film som hette orphan. sjukt bra och läskig film, värd att se. såg även på charlie and the chocolate factory, den nya. fast det såg vi inte klart. idag vet jag inte vad jag ska göra, kanske försöka fixa min dator som är seg i huvudet, hur jag nu ska fixa det. ska nog på friskis ikväll vid fem, sen får vi se.


världens sötaste fia


                      öl                                            äppeljuice


den här har nikki gjort till sin pappa


nikki är söt


yvonne skriver sms på lektionstid


vi gjorde en snögubbe på john


ehhh


världens bästa lars-inge


bjuder på denhär

världens bästa hailey



allt för tillfället

isabella

snygg

blev väckt tre inatt av mamma som stängde av min dator haha, trodde kl var sju och hon skulle jobba men icke. Somnade om och vaknade sju sen har jag sovit ännu mer. ska ut och gå med sandie om en stund sen slå in mammas julklapp. vet inte vad jag ska köpa till pappa ännu men de löser sig. funderar på att gå dit idag, han saknar nog mig. tänkte plugga lite marknadsföring också, har prov direkt efter lovet.
Föressten blir de nog västerås över nyår, sjukt underbart. saknat sönder fanny.

pussipuss

 
nyår två år sen


älli


alla varv runt jorden stjärnstopp

!

mår fortfarande illa, när jag tänker på julmust vill jag bara spy. drog en rakt av när jag vaknade. fy. kollat klart filmen och nu är de csi, funderar på att duscha och sen sova. Imorgon ska jag på stan och handla julklappar.
sov gott puss


gör inte så

rude boy

sämsta kvällen igår, hade dödstråkigt. sen tog jag en promenad hem till tobias, snöade inte lite.Somnade ganska tidigt och vaknade typ fem imorse, oklart. Konstig dag, vänt allt upp och ner. har sovit mesta tiden idag och druckit så mycke att jag mår illa. Jag och mamma kollade på anna ankas jul nyss, 2 vitlöks huvuden och en massa brosk haha, något problem i kolan finns de. men ibland e hon ganska skön, pappa ringde mig och grät av skratt när hon dissade alla mörkhåriga. Nu ska jag kolla film iallafall, sen kanske ut och gå,känner mig rastlös.

PUSS
nik

cp

sämsta lördagen pålänge, vakna till liv förfan.


smygtaggar lite!


:)

Nu kan jag andas ut och slippa oroa mig, känns skönt att veta. Mormor har varit här en stund idag, vi har precis fikat. Ikväll ska vi äta god mat så det längtar jag till sen ska jag va med älskling. Imorgon måste jag ta tag i städningen både vid mamma och pappa, TRISST.

i julklapp önskar jag mig lite värme, tack.







sthlm med janica förra året :) hih

changes

inte klarat göra något vettigt idag, ska egentligen städa men har ingen ork. Försöker bara tänka klart men de går inte, är så vidrigt nervös, mår illa till tusen. hade behövt dig här  men vad spelar det för roll. orkar bara inte. god jul. mamma kom hem
nik


got my middle finger up, i don't really give a fuck


i lick the gun when im done cause i know that revenge is sweet

Åkte hem till bästa igår, sminkade mig där och vi drack lite. Åkte vidare med emanuel och tobias till tobias. drack där hela kvällen. Kom inte isäng förrens halv fem, somnade sex tror jag. Vaknade sjukt tidigt idag, kan verkligen inte sova. Mår konstigt. Funderar på ut och gå eller kolla på film, vill ha julmust.

nik


PUSS

hejj, nu måste jag skynda mig lite. pappa är pväg med mina grejer sen ska han köra mig till isabella. Rick fick sushi av expap idag och nu när jag kom ner hade ja fått tre xmas cider:) så snällis. Nu blire party. är på sjukt drivhumör så det är inte klokt. men nuuuuuuuu måste jag dra. pappa tutar snart me sportbilen. haha puss.

fanny är bäst btw. saknar dig.
förlåt för bilderna inte lättatt va modell :)
adam kislovski.
Never do such a stupid THAAAUNG again haha.
jävla TÖNT t o n t

detta var igår




( fanny kommer skjuta mig)

skitsöt tjej



bästa bilden som existerar


pass this test

Nu har jag flyttat hem till mamma över jul eftersom den ska firas med henne i år. pappa kommer sakna mig men jag är snart tillbaka. Igår hämtade vi upp isa så åt vi glass och varm choklad. somnade runt tolv och gick upp i tid imorse. hade julklappsutdelning i klassen och sen nå andra lekar. kollade spexet som lärararna gjorde också.sen blev de en tripp till stan med sebbe car och bellis. vi käkade max och hjälpte seb att hitta julklappar. Jag ska snart städa mitt rum sen hämta mina saker vid pappa. Ikväll vet jag inte vad som händer ännu, återstår att se. Skönt med lov iallafall. PÖSS
nik


du vill att jag ska älska någon som bara älskar sitt

KUL

kul att va förkyld
kul med huvudvärk
kul väder
kul att komma till skolan och inte ha någon lektion

du

älska mig för här är jag

I

rihanna


bästa just nu
nik

mitt olycka blev deras lycka för ett tag

hade hur mysigt som helst i fredags, längesen jag skrattade så mycket. sov ihop med tobias och i lördags åkte jag hem till pappa. la mig och sov direkt. hade feber hela dagen och var med tobias även på lördagen. låg sjuk i söndags också och va hemma ifrån skolan igår. nu är jag i skolan. har precis skrivit noprov och idag vid halv fyra har jag möte i skolan. Nu är allt plugg klart och jag längtar efter lov. Idag ska jag inte göra något, bara ta det lugnt och vila upp mig. ska skriva om författare nu, trisst..
nik


mysfredag

inatt susste jag med älskling och imorse hämta pappa mig så åkte vi till skolan, har varit här hela dagen och nu börjar dagen lida emot sitt slut. just nu sitter vi på svenska men vi planerar kvällen istället. har precis skrivit handlingslista. ska åka hem med pappa kvart över tre, fixa lite sen ska vi åka och handla. ikväll blir de middag och idolmys med tjejer hemma vid isabella. sen ska jag nog hem till bebis och sussa. nu måste jag jobba med författare. PUSSIPUSS

nik

torsdag!

Fick lite sovis imorse eftersom våran rättskunskap är slut, tog bilder på uf. Skrev geoprov och det gick helt okej! Slutade inte förrens halv fem idag för jag hade matte med tove en stund, vill bara bli klar med det nu. Pappa körde mig hem till mamma, fick skolkatalogen av han så ni kan ju känna er avundsjuka. garvar lika mycket åt våran klass varje gång, älskar agnes min. Jag och mamma köpte pastavagnen sen gick vi in på stan, fick alla kläder i julklapp, hur glad som helst. hittade även ett smycke som jag fick. sen kollade jag på en väska och världens bästaste pappi köpte den till mig :) Nu har jag småfixat lite, ska duscha osv sen ta det lugnt. ska kanske mysa med älli sen<3 skönt med helg imorgon! puss
nik


ons

efter skolan igår var jag och mamma på stan och la undan massa julklappar till mig, hoppas på allt då blir jag gladast i världen. Sen hem och pluggade geografi med rick. jag och mamma gick sen bort till mormor, en långpromenad med sandie. fikade och kollade lite gamla kort. Peter hämtade oss och körde mig hem till tobias. susste där inatt. nu e jag hemma vid mamma och vi ska plugga geo sen ska jag hem till älskling.

nik

tisdag

Igår var jag med tobias hela dagen sen gick jag hem till bella och myste, kollade massor med tv. hem till tobias och sov.

sitter och har uf i skola, skriver våran äffärsplan, är väl påväg att bli klara snart. lite adhd i gruppen idag. bara två lektioner efter dehär sen ska jag på stan med mamma och sen förhoppningsvis kolla idolerna vid maxi, hoppas på att rabih är med. Gjorde prov imorse, affärsdokument. Vi får väl se hur de går.. Sjukt trött idag, somnade halv fem inatt, inge vidare bra. längtar efter helg. vill ha lov. nik

saknar älskling

världens finaste

inte haft tid å skriva på ett tag men de har ändå inte hänt så mycke, vart på treafest. Ganska kul faktiskt, gjorde av med alldeles för mycke pengar dock. annars bara vart med tobias och gått i skolan, skrivit prov. i fredags körde vi på hemmakväll och igår blev de hp. nu är jag hemma vid mamma å ska ta det lugnt, känner mig seg som fan. måste plugga också, två prov i veckan.
nik

3


nostalgi

godkväll alla, här sitter jag i ett hav av mina skolböcker, jag försöker plugga, men nu är jag så himla trött på det, har typ pluggat hela dagen. men jag har ju hela fem prov nästa vecka, fem! det är fan sjukt. egentligen skulle det ju bara varit tre, men så går det om man är sjuk i två dagar. jag sitter och ser på idol, har precis röstat på calle, han är bäst, tycker jag. hoppas det blir final för hans del.  annars så har jag suttit och lyssnat på gammal musik, eller gammal och gammal. musik som jag lyssnade på för något år sedan, lite frondish, de 6 aa, afasi, kenta kuk, organism till och med pstq och massa annan skön hiphop. fronda är fan sjukt bra, eller jag vet egentligen inte om han är det, men jag älskar honom, finns nog ingen som kan skriva som honom. det finns alldeles för mycket bra musik, man hinner ju aldrig lyssna knappt. ge fronda en chans fan, det är han värd. har även lyssnat på några min älsklings låtar, sjukt bra faktiskt, skulle ni nog också tycka. älskar att lyssna på honom.


älsklings jokus


då fronda fortfarande var underjord


fronda ♥


organism 12


de 6 apornas armë



de fick fan vara allt för ikväll, ha det så bra


isabella

nu så

halli hallå, nu var det alldeles för länge sen igen, men what to do. den här veckan har det mest vart skola och plugg, treafest i tisdags, förfest hos anthin, hade sjukt kul både där och på hamnplan. ingen skola dagen efter dock och inte idag heller. hade feber hela natten. idag har jag pluggat och sett på massa serier, städat, lagat mat och tvättat, ska på bio ikväll med jocke, stanley och mathilda, vi ska se luftslottet som sprängdes eller vad den nu heter, hoppas den är grym. imorgon är det skola som gäller och helgen ska bli en lugn helg har jag bestämt, ingen alkohol alls.

ni ska få lite bilder men jag orkar inte lägga ut alla nya



såå

isabella

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus