när allt bara försvinner

när huvudet värker för att man har gråtit fler tårar än vad som egentligen är fysiskt möjligt, när man ser och hör allt men inte uppfattar något av det, när tryggheten i hjärtat imploderar och när klippan som fanns att luta sig mot borta. när framtiden som var så väl planerad måste planeras om, samtidigt som man inte kan tänka klart. man vill bara ligga ner och helst somna och vakna upp ett år senare. nej hjärnan säger nej och hjärtat säger ja.


jag ville bara förklara en känsla




isabella

.

i love u

Sista dagen

Igår var vi ute och åt middag sedan hem och sov, var så sjukt trött så somnade direkt. Imorse gick vi upp klockan åtta för att åka till anfibeach. Där har vi spenderat vår sista soldag och sen stannade vi för kvällsmat. Skall snart gå in i duschen och sen skall vi packa och bara vila. Imorgon checkar vi ut vid halv tolv men planet går inte förrens fyra.


27 december

Igår lagade vi kvällsmat hemma och sen åkte vi in till stan för efterätt, hängde lite i spelhallen för att göra joakim glad. Var så sjukt nära att vinna ett gosedjur men självklart inte. Kom hem runt halv elva, då läste jag litegrann sen somnade jag. Idag har det halvtråkigt väder, men skall nog lägga mig vid poolen och läsa en stund ändå. Sebbe och dem åker hem idag men vi har ännu någon dag kvar.


jesper 19 år


live


har skickat joakim till affären för att köpa chips och cola, idag vilar jag ifrån solen
pratar med min älskling
vill hem nu
pusss

godjul

Julaftonsmorgon börjar med en svettigt rum och julmusik. Skall äta frukost med familjen nu och sedan vidare till anfi beach igen som vi spenderade hela dagen på igår. Så sjukt fin strand. Ikväll skall vi äta middag på lyxhhotell och spendera julafton där med shower osv. Jag längtar hem till granar, snö och mysig känsla. Men vi klarar oss bra här.

godjul älskling och alla fina söta små kompisar
love

22 december

legat vid poolen hela dagen och hittat vår favolunchresturang lite nedanför där vi bor. Har bytt nummer också. Idag har jag städat hela stora huset och diskat, nu ligger jag nyduschad i soffan. Jocke ser på spanskt dubbat barnprogram haha. Ikväll skall vi laga mat hemma och sedan gå och spana in lyxhotellet där vi tänkte fira julafton. Imorgon skall det bli strålande sol, då åker vi tidigt till anfi beach. Gran canarias finaste strand. Det tackar man inte nej till. Snart julafton, det känns helt sjukt. Nu skall jag nog vila en stund. ps läs bingo rimérs bok, sjukt bra.

pusspuss

helt okej efterätt

hemlängtan

har shoppat ett sjukt fint halsband med en berlock där man har foton, legat och stekt vid poolen och tagit en rundtur kring hela området här. Ikväll har vi grillat vid tinas och deras lägenhet. Jag är så sjukt trött och på lite halv kasst humör så jag har mest hängt med huvudet i soffan och velat gå hem. Äntligen hemma nu och skall snart gå upp och lägga mig. Jag längtar hem just nu, tobias ringde förut och det fick mig att längta ännu mera. Det riktigt värker i hjärtat. Ha så kul i snökaoset så ses vi snart. pusspuss

rolig tjej med bra humor

me like

hallå där, jag är på strålande humör! imorgon åker jag hem, hem som i gotland!!! vet ni hur jag har längtat? efter familjen? efter mina kära vänner? jag kan knappt bärga mig. och vet ni vad mer? jag har längtat efter att festa! gå ut och bara köra tills man dör!!! det ska bli så jävla kul. jocke kommer också till gotland imorgon och jag har saknat ihjäl mig efter honom! men nu ska vi inte vara ifrån varandra mer!!! känns så jävla bra! mycket kärlek! kommer till gotland vid två och då kommer paps och hämtar mig sen får jag låna en av hans bilar när jag är hemma. asskönt när det är så kaaaaallt! och sen är det fan jul snart och hjälp vad vi ska fira att Jesus föddes för drygt 2000 år sedan!!

rasmus seebach är grym, gives me chills!





kärlek
isabella

Tjenna



Skall åka in till stan nu för det är dåligt väder, taxi mellan busshållsplatserna är bra skit har jag hört.
puuss


godnatt

Så sjukt trött, har pressat vid poolen ifrån klockan tio idag. har börjat fått soleksem som kliar något fruktansvärt. Annars har vi varit inne i stan och kollat runt i shoppingcentrum. Några har handlat lite men imorgon skall vi in till den stora staden tidigt, skönt att få vila ifrån solen en dag. Har ätit middag på en italiensk resturang och nu har vi äntligen kommit hem. Skall se robinsson finalen och äta chips med familjen och sova tidigt. pusspuss ifrån grancan


saknar min älskling

ja jag gillar tonårspunk

godermorgen, fan vad jag har sovit länge idag, så jäävla skönt! jobbade stängning igår och somnade typ halv fem typ. gick upp vid halv två typ. och nu har jag varit och käkat lunch med guff innana han började jobba. är ledig idag och ska bara ligga på hotellrummet och dega. var på jättebra humör när jag vaknade idag, men fick ett samtal nyss som gjorde mig minst sagt upprörd. jag kan inte tänka klart, känslorna bara bubblar i mig just nu. nog om det, jag saknar jocke så jag döööör, jag vill bara vara hos honom. han är min klippa när det blåser såhär. jag saknar min babe nikki också, som har lämnat landet, men snart ses vi :) nu ska jag ringa världens bästa mamma, vi hörs sen eller nåt


isabella

poooolen

hänger vid poolen, börjar få bra färg. igår var vi ute och åt middag och hörde på liveband. är inne i huset nu och dricker kaffe. skall snart till poolen igen. idag skall det bli dåligt väde rpå eftermiddagen då skall vi nog in till ett köpcenter och kolla på fina saker. ikväll skall vi grilla hemma, sjukt mysigt:)

pusspuss

såja


handlade lite

Tango

white dove

just nu har jag så sjukt mycket som flyger runt i mitt huvud, det bara snurrar. det har varit inbrott i lägenheten bredvid våran!! hur läskigt är inte det liksom? helt jävla sjukt, kunde lika gärna varit våran lägenhet. asläskigt! jag är i stenugnsund nu och jobbar, och det är så mycket nytt! min hjärna kan snart inte ta in mer information tror jag. jag har haft två månader på mig att lära mig precis allt! och måste lära mig vara snabb på allting också. det är fan omöjligt! men men, dom är trevliga här i ingenstans. var på lite personalfest igår, eller vi lirade bowling, käkade och drack lite. men eftersom att det var i kungälv så var vi tvugna att ta bussen typ vid elva. och jag var så sjukt trött när vi satt på bussen igårkväll. när jag kom hem somnade jag i sängen men kläderna på och taklampan tänd! yeey! jag börjar fyra idag så jag har fått sova ut lite, nice. har precis sett finalen av paradise hotel, och vad ska jag säga? KUNG!!!!!! sen får jag väl inte skriva mer eftersom alla inte har sett det ännu. jag längtar hem hela tiden, jag vill hem nuuuu. på onsdag flyger jag hem till gotland och det är fan det enda jag tänker på hela tiden. jocke kommer ner på kvällen samma dag så det är så jävla nice. nu tänkte jag gå till affären och köpa mig lite sallad. inte så jävla lätt att hålla sig i trim när man jobbar på BK? jaja janica är tillbaka på ön, pratade med henne igår för första gången på tre månader! fan vad jag saknat henne!!!! ♥


blackbirdsthlm - white dove ♥

isabella

Tango

igår var vi på stranden sedan poolen, sjukt skönt med brännande sol. sen helt plötsligt ifrån ingenstans började det regna så vi fick springa hem. sedan gjorde vi oss iordning och åkte till ett tapas bar som heter tango. Jag har aldrig ätit det förut men det var väl helt okej. Sen ville peter till en irländsk pub med livemusik så vi försökte hitta en sådan och lyckats tillslut. Idag blåser det så sjukt mycket så det blir ingen strand men en rolig sak är att sebastian kommer hit om någon timme med flyget. Nu skall jag dricka kaffe. Föressten igår köpte jag det finaste armandet jag någonsin sett. Pusspuss
nik

Framme!

båtresan till sthlm var hemsk, det gungade och slog i båten så jag trodde att vi skulle dö. Sov en natt i sthlm sedan åkte vi taxi till Arlanda. Flyget tog fem timmar ungefär och vi har redan hunnit ta ett dopp i poolen och handlat upp hela supermarket. Tror vi gick där ifrån med sammanlagt 12 kassar. Ikväll har vi ätit middag på en jättemysig resturang med trevlig personal. Rick har precis fått internet att fungera så alla har loggat in och sprungit upp och ner i trapporna. Vi har ett skitstort hus btw. Imorgon blir det förhoppningsvis en hel dag vid poolen. Pusspuss

nik

bebis


hejdå!

Vaknade av att mamma smällde i ytterdörren när hon gick hemifrån och sedan dess har jag inte kunnat somna om. Lika bra att kliva upp så tidigt som möjligt eftersom jag måste somna runt nio ikväll. Jag skall snart ut på promenad med Sandie, men jag hör att det blåser storm så jag är inte speciellt taggad.

Sedan skall jag hinna träffa hanna hoppas jag, packa ner allt jag glömt, duscha och fixa mig, hämta pengar på stan. Packa ner datorn, dammsuga för peter, varför jag nu sagt att jag kunde göra det vet jag inte. streeeeeesssss.

jaja hejdå godjul


<3

Hade nästan lyckats somna när jag vaknade med en känsla utav panik, allt är så jävla upp och ner. Det är inte meningen att jag skall åka bort, jag har världens största klump i magen. Varför skall allting kännas så fruktansvärt jobbigt? varför kan jag inte bara unna mig dethär istället för att se det negativa? Nu känns det som att jag aldrig kommer kunna somna om, och sömn är precis det jag behöver. Har inte sovit klokt på över en månad. Jag kommer vara så jävla glad när allt dethär är över, när jag kan andas ut och slappna av.

Enrique Iglesias – Hero


pusspusspusspuss

Tommy Nilsson – Allt som jag känner

jag har gosat sönder min fina hund ikväll, kommer vara utan henne alldeles förlänge, tur att vi har vår morgonpromenad imorgon. Måste försöka hitta en bra film och försöka koppla av. Larmet står på 9.

Det enda jag önskar är att du skall vara här, jag längtar mer och mer.
Jag älskar dig utav hela mitt hjärta.

KLAR?

är illamående, känner mig stressad och nervös på samma gång. Har packat om hela min resväska och skrivit ner exakt allt på ett papper men det känns ändå som jag har glömt något, snurrar tusen miljoner saker i huvudet, har bockat av allt flera gånger ändå känner jag mig osäker.

Jaja, dagen har bestått av lunch med mamma, banken och sedan mys hemma vid vick. Nu skall jag försöka varva ner och laga mat. Pusspuss alla fina

Stay

Vad jag bryr mig om nu
är att
ifrån samma säng
lyssna till samma regn


jag älskar dig

Känner mig fräsch och lagom mystrött efter bastu, åkte sen en snabbis till affären för att handla kvällsmat. Jag och mamma har gjort macka i ugn med massa gott. Det finns inte ord för hur mycket jag tycker om min mamma. Sedan har jag pratat ett långt samtal med tobias nu precis. Världens sötaste kille. Kan inte fatta att vi snart träffas igen. Åh vill att det skall vara nu. Nu skall jag ladda ner en film och försöka sova tidigt. Skall upp till banken imorgon och växla pengar och sedan ta tag i packningen på allvar.. Godnatt.


Du är det bästa som har hänt mig
och som kommer att hända mig

vill ha jul

godkväll alla, jag ligger hemma i soffan och kollar på criminal minds för tillfället. mitt favorit program helt klart! den senaste tiden har jag varit överallt och ingenstans men snart är det slut på det. imorgon åker jag till göteborg och ska vara där i typ två veckor och därifrån flyger jag hem till gotland för att fira jul och nyår. och efter det åker jag tillbaka till eskilstuna och öppnar våran restaurang. och det ska bli så sjukt kul! idag har jag käkat lunch med min chef och mina två arbetsledarkollegor på det nyöppnade MAX som ligger brevid våran restaurang. trevligt trevligt. vi fick också varsin julklapp av vår chef, så jääävla cool! haha. lägger upp en bild på den här nere! nu vill jag bara att det ska bli jul så att jag kan få tillbringa lite tid med min familj och mina vänner. det här resandet är verkligen inget för mig, finns säkert folk som gillar det, men absolut inte jag. jag kom hem från danmark i torsdagskväll, var där på min BMT kurs och det gick superbra. klarade proven väldigt bra och fick 96% på slutprovet, vilket är väldigt bra! har fått vara ledig några dagar nu och fått va med min älskling, känns jävligt bra. men som sagt åker jag till göteborg imorgon med gustaf och åker hem den 22a. tänkte att ni skulle få lite bilder nu


första gången jag åt på KFC, mums


färdigblandad vodkaredbull, perfa


var något trött efter allt plugg. det ska stå utbilda och inget annat.


guff var också tröööött





det här hängde på väggen när jag kom hem, är jocke världens sötaste?


julklapp från chefen,hihi vad fin!



isabella

Söndag

Myst hela dagen och sedan var det hejdåfika för oss som skall åka iväg vid mormor. Vilket inte slutade så bra. Jag är glad över att jag sa hejdå klokt till mormor och morfar iallafall och hädanefter räcker mormor och morfar för mig som släkt.

Skall basta med mamma snart och ha lite spa, sedan se film och mysa. Är så sjukt trött och otroligt besviken.
kärlek till dom jag älskar.

Lördagsvin

Stan gick bra, allt är inköpt så nu är vi redo. Har precis bättrat på lite smink och bytt om. Ikväll blir det ett glas vin tillsammans med lite brudar. Det kan jag behöva ibland. Nu inväntar jag bara kvällsmat. Tänk att jag åker om tre dagar. Sjukt. Ha en bra kväll pusspuss


Lördag

Vaknade upp med rinnande ögon, alltid lika fräscht. Har jag åkt på någon sorts inflam nu vill jag bara tacka gud för allt fint han ger mig. Har precis duschat och gjort mig iordning så gott det går. Det blir en heldag på stan med mamma men först lunch oc kaffi. Puuuuuss


Nobody loves u like i do





Fredag

Samtal med thailandspojkarna, halvklar med packningen, kvällspromenad med sandie och nu väntar en god middag alá peter. En bättre fredag helt enkelt. Ikväll blir det att nanna kudden tidigt. Pusspuss

Vi kanske till och med lämnar Sverige





Roadtrip




Fotograf : gittan ( alla bilder.. hehe)

Fienden

Och detdär hatet, vart skall jag göra av det? Vart skall jag lägga det för att det skall försvinna? Försvinna så långt ifrån mig som möjligt. Så jag kan gå vidare och se det vackra igen. Jag vill inte känna hat, men du ger mig inget annat val. Låt mig vara i fred, låt mig få älska den jag vill, låt mig få vara lycklig. Spring till någon annan och slit i hjärtan, spring härifrån. Det värsta är inte, att det aldrig kommer få ett slut. Det värsta är att jag vädjar till någon som vill se mig i bitar


Torsdag!

Haft en så jävla rolig dag, först lunch på ringduvan och lite fika. Skrattade tills jag fick kramp. Sedan har jag nog förhoppningsvis hittat tobias julklapp också, blir väl att köpa den i helgen. Efter stan myste vi lite vid vick och nu ligger jag i min säng. Är hur trött som helst så skall nog försöka slockna tidigt ikväll. Känns som jag säger det varje dag men lyckas aldrig. Nu skall jag hjälpa mamma med maten. Pusspuss


puss

Morgonpromenad med sandie, luncha på stan och sedan julklappsjakt.
Pusspuss

En vän att lita på






Onsdag

Äntligen är all julstädning klar. ( hoppas jag) Lär ha en fin träningsvärk i ena armen. Att skrubba duschen är inget jag helst gör om. Och nu till nästa grej. Jag har packat ner alldeles för mycket saker men jag vill inte heller ta bort något, varför inbillar man sig att man skall använda ett plagg man egentligen vet med sig att man aldrig kommer att sätta på sig? Men ändå vill man inte lämna något hemma ifall man skulle sakna det. Jag hatar att packa.

Imorgon måste jag på stan och köpa de få julklappar som skall köpas för i år, eller egentligen är det bara en. Till thailandsgrisen. Han är så sjukt kräsen så jag hoppas att han inte skrattar åt mig på vår egna julafton. Önska mig lycka till. puss


Finner inga ord


Uppsnärjd i det blå


Ifrån ett hjärta till ett annat


sådana som du skall inte behöva strida, inte behöva försvara sig
inte behöva höra elaka människors avundsjuka.
Du skall veta att jag saknar din närvaro, Har nog aldrig träffat en människa som är så snäll rakt igenom
Helhjärtad. Jag kan inte förstå, de som inte tar hand om din vänskap. Jag kommer aldrig glömma det vi upplevt.
Gringo saknar dig.


Såja

Trots denna jobbiga förkylning har jag kämpat mig igenom allt jag skulle göra idag, städat i princip hela huset. Sedan tog jag en lång promenad med Sandie. Är helt slut. Nu skall jag tvätta skor och träna. Pratade en längre stund med hanna förut, jag vill också vara i Västerås. Peter är i köpenhamn så jag och mamma skall ha riktigt tvmyskväll senare. Förhoppningsvis lyckas jag somna i tid. Pusspuss

Härligt!

Uppe med tuppen och världens halsont. Sitter i telefonkö just nu men det verkar inte vilja gå framåt, sedan att man kopplas runt hundra gånger innan man skall få komma fram gör inte saken bättre och inte heller att jag knappt har röst. Min förkylning verkar inte vilja släppa, men den lurar mig ibland, kanske ett lömskt sätt att få hålla sig kvar.

Det skall jag aldrig glömma


du ar det basta jag vet
vill va med dig resten av mitt liv
kom ihag det


Godnatt!

ah, vart så trött hela dagen. Gjort pannkakor för första gången idag, helt okej resultat. Det är inte det lättaste. Sen att det låg pannkaksmet över hela spisen är en annan femma. Legat på spikmattan nu innan jag skall försöka somna, det är faktiskt ganska så avslappnade. Har kollat ph och train your dragon. Jag har blivit en filmnörd och just nu har jag snöat in på animerat. Nog om det, imorgon skall jag upp tidigt med sandie och sedan på möte kl 13.

Haha kommer antagligen bli dödad nu men jag kan inte sluta skratta

15 <3


Dom kommer kliva på dig

Jag längtar efter min pojkvän, jag saknar små saker som att bara ligga bredvid. Jag har varit ensam alldeles för länge nu, jag behöver din värme. Har en del fantastiska vänner som bygger ihop mig när jag håller på att falla, som bankar vett i mitt huvud när mina tankar flyger iväg. Jag är otroligt tacksam för dom som helhjärtat bryr sig om mig och ser mig som den människa som jag egentligen är. Inte bara skalet som alla tycks dömma. Inga namn behöver nämnas, dom som känner sig träffade rakt in i hjärtat är dom som jag vill skall ta åt sig.

Det river som en stor vass kniv rakt i mitt hjärta, när jag tänker på att min själsfrände, min andra halva, är så fruktansvärt långt borta och att min bästa kompis i vårt och torrt inte går att krama. Jag känner så mycket kärlek, längtan och saknad. Jag vill bara att alla för en sekund kunde vara här hos mig, Jag älskar er utav hela mitt hjärta och kommer aldrig sluta göra allt för er lycka. Med det säger jag godnatt, imorgon vaknar jag upp till vår dag, ensam. Vi har skrapat ihop ett par månader nu, Du är min lycka, min kärlek, mitt allt.

Ni som alltid finns där. Tack.
Puss till er.

andra advent

Blev väckt av mamma tidigt imorse sedan åt vi frukost och åkte till mammas jobb, gjorde klart det som fanns och sen vidare till mormor för att hämta fika. har ätit lunch och lite senare skall vi ha adventsfika här hemma. kanske tar mig hem till hanna senare för adventsmys. Men nu skall jag ta det lugnt och kolla film . puss


ingen ängel

jag har aldrig påstått att jag är en ängel



I

mysis

idag när jag hade som tråkigast tittade hanna in genom min dörr, sedan åkte vi och handlade med jesper och gjorde pizza, hade mysmiddag med familjen innan vi tog en promenad med sandie hem till hanna där mamma sedan hämtade upp henne, har myst hos hanna till nu, sedan hade jag tur att jag fick åka skjuts hem med emma. Imorgon skall jag och mamma till hennes kontor och jobba. sedan kanske det blir gymmet. puss och godnatt <3

tårar i regn, vem ser dom?





isabella

här kommer ett hundår till

hej alla, jag befinner mig i eskilstuna för tillfället, jag kom hit idag och åker imorgon. jag har vart mina fyra veckor i stockholm och det har både vart superkul, slitigt och jobbigt. har träffat många nya människor, kommit bra överens med vissa och kanske mindre bra med andra. men tack i alla fall mesut, nesrin, alpay, alex, ronny, milenko, sebbe, fanny, affe, alexis, sebastian, siri, libbi, kemi, moa, och seva (har säkert glömt hälften) för allt jag har lärt mig och allt jag har fått vara med om. igår skulle jag egentligen åka hem men valde att stanna en sista natt i stockholm för en kväll på stan med mina jobbarkompisar milenko, sebbe, affe och hanna. drog med mig ida också, vi drack lite innan vi drog in mot stan. milenko mötte upp oss, men precis när vi ska gå in kommer jag på att jag glömt mitt satans legg hemma. så det var bara att vända hem igen och hämta det. väl framme igen på nåt ställe som jag inte minns namnet på drog vi en shot och sen drog sen vidare till snaps. drack lite drinkar och lite shots och dansade. väldigt trevlig kväll faktiskt. det var ett bra tag sen jag festade. och jag känner att det är lite tråkigt. jag är 19 år och det är nu man ska leka med livet, umgås med vänner och ha trevligt. jag älskar att festa och gå ut och dansa med mina vänner. och folk verkar tycka att man är dum i huvudet för det. men såhär är det va, att jag är ung och det är nu eller aldrig. vad andra har att säga om saken bryr jag mig inte det minsta om. men döm mig inte. så nu fick jag det sagt också :)

nu är jag som sagt i eskilstuna och jag ska försöka sova tidigt, för att jag ska åka till köpenhamn imorgon vid tolv typ och har lite att fixa innan det. kommer hem på torsdagkväll igen och då ska jag bara va med jocke som fattas mig något fruktansvärt. är bara hemma ett par dagor dock, sen drar jag ner till göteborg i två veckor och sen hem till min efterlängtade ö för att fira jul.


här får ni lite bilder från gårkvällen


ida och milleeeeee


sjukt cool shot, jag vet inte vad det var för något, men tack sebbe :)


kolla vad katten har släpat in.. eller nån annan :)


jag låg efter.. men kom snabbt igen :)


han sover hihi, eller gjorde han det ida? :D



isabella

Någon som aldrig sviker, någon som alltid får mig att skratta


Aldrig skall jag sluta älska dig, min stora kärlek.
Haha, jag har inte ord för dig. du tar priset på allt. Önskar du var här


aggressiv tjej

Försökte somna med världens magsmärtor igår, har inte ätit klok mat på flera veckor och sedan åt jag tills jag fick rulla hem igår, inte smart. Har knappt kunnat äta frukost idag. Har iallafall tagit en lugn morgon, pratade först med tobias som jag saknar ihjäl mig efter, sedan har jag kollat reprisen på idol och jag är så jävla förbannad. Tänker absolut inte kolla på finalen. Men egentligen spelar det ingen roll att Olle åkte ur för han är redan en stjärna, men tycker ändå att det är piss för han är mycket bättre än de som är kvar. Många var som sagt på julbord igår, men det känns uppgjort för olle fick bara skitlåtar medans jay får världens rocklåt, tror någon att han skulle suga med den eller? vad fan fick olle? världens tråkigaste låt. Och minnah kan ju bara stänga sin jävla käft, hon skriker så jag får ont i öronen. Nej jag är så jävla förbannad. Jay kommer ändå vinna nu, så vem fan behöver se finalen?

hejdå skit idol

hemma!

Hemma efter världens mysigaste middag, älskar min pappa något otroligt mycket. Nu är jag så mätt att jag inte orkar röra mig, skall ladda ner en film och sedan somna in. puss & godnatt

bolaget!

Idag har jag hilda och hanna varit på stan och letat julklappar, världens snöyr så vi tröttnade ganska fort. Har gjort mig iordning och nu väntar jag på att pappa skall hämta upp mig. Känner mig lite halvdålig så blir nog raka vägen hem till sängen efteråt. Skall spela in idol också, fan om olle åker ut nu skulle vara så jävla surt. Tycker det är minnahs tur...

puuuusss


snöig fredag

Somnade gott i hannas säng inatt, hanna är i skolan och jag har precis duschat, skall äta frukost snart och vänta på att hon kommer hem.

Hittade en söt lapp när jag gick upp haha,


puusss

@hanna

Idag har jag hängt med hanna hela dagen, först har vi fikat hos mig sedan åkte vi med pappa hem till henne. Har ätit mat och sett paradise och nu gosar vi i soffan, skall sova här inatt för hon inte vågar sova ensam. Hörs imorgon puss!
nik

Torsdag!

Alarmet vid klockan nio imorse kändes lite väl jobbigt så snoozade till halv tio. Sedan begav jag och sandie oss ut i snön och gick en lång promenad. Man får ha tålamod för hon vill rulla och kasta sig överallt, tur att någon uppskattar snön!

När vi kom in bäddade vi ner oss i sängen med frukost och Hajar som Hajar, jag måste ha somnat för den tog slut på en sekund. Nu skall jag göra kaffe och sedan prova mina bikinisar som jag har fått med posten. Puss

Bra dag!

Idag har jag fått mycket gjort, städat mitt rum sedan åkte jag och pappa för att lämna tillbaka ett paket, har varit på ungdomsmottagningen och fått nya ppiller, hämtat ut dom, käkat kvällsmat med pappa och sedan varit på banken för att hämta ut lite pengar ifrån mitt sparkonto. Nu väntar jag bara på att mamma skall komma hem, käka sedan skall vi in på gymmet och träna trots att jag är förkyld, Men jag måste, jag känner pressen. Bara två veckor kvar. Har även beställt bord på bolaget, skall ut och äta med pappa på fredag. Det får bli vår julafton ihop, myspys på hög nivå.

1 dec, äntligen

Imorse vaknade jag med ett lyckorus trots min ömma hals och täppta näsa. Något gör mig lycklig, jag vet inte om det är att vi äntligen gått in i december, att jag äntligen fick byta blad i kalendern, att jag om tretton dagar sitter på ett flyg till värmen, att jag kan se den luckan i kalendern där det står" tobias sverige" eller den lite längre ner där det står att vi äntligen får träffas igen. Jag kan inte tro att det är sant, jag har klarat mig, jag har varit stark. Åh jag är varm i hjärtat.

Och att jag fått världens finaste mejl när jag loggade in gör bara allt bättre. Nu blev jag helt plötsligt nervös. Tänk om det kommer hem en helt annan person? Haha den som ser mig nu hade skrattat, jag är stissig precis så som isabella brukar vara. Nu vill jag bara lyssna på lite mysig musik och dricka mitt kaffe, andas in, andas ut. all kärlek puss


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus