film-mys

hej igen min älsklingar, jag vet att ni har saknat mig! hade lite bråttom förut när jag skrev. men nu så. ja vad händer i mitt liv för tillfället och vad har hänt? jaa jag håller på med min arbetsledartbildning till burger king och har varit tre veckor i västerås, och har en vecka kvar där. efter det väntar tre veckor i stockholm och en halv vecka i köpenhamn. annars så har jag och jocke flyttat till en ny lägenhet i eskil, den ligger mitt i stan och är jättefin :) har precis fått en ny dator, så nu väntar jag bara på internet och sen ska jag börja blogga fo real igen, yeah. atm. sitter jag annie och ida och ser på beck, jag är supertrött och kan mycket möjligt somna när som. imorgon ska jag upp tidigt och gå på en foos safety- kurs och sen bär det är till eskil igen. nu måste jag kila. puss love u



isabella

HEEEEEJ

hej älsklingbloggen!!!! jag har inget internet och har inte haft på tre veckor nu, så ni får ha överseende med att jag inte har skrivit på länge. jag kan ju tyvärr inte blogga från min iphone!! det suger fett!! nu är jag i alla fall hos ida och annie i stockholm, ska på en kurs imorgonbitti och hänger lite med ida och annie ikväll :) har käkat lunch med carro och josefine :) nu ska jag gå med annie och ida och tvätta, kan skriva lite senare :) pusspusspuss




isabella

bye

Igår blev det myskväll tillsammans med tobias & en påse godis. Idag skall jag hem till morfar för att fira honom. Ikväll satsar vi på ännu mera mys. gotta go. puss


Fredag.

Igår hade jag mysigaste kvällen på länge. tack för det. Somnade sent, runt fem och då hade jag tagit mig igenom hela Ensam mamma söker. Vaknade halv ett idag och har pratat en stund i telefon med tobias. Sedan gick jag ner till mamma och pyret en stund. Dom fikade och jag fick även lite tips, alltid uppskattat. Nu har vi precis ätit lunch och jag ska dricka kaffe. Sedan blir det en dusch med hårinpack och allt detdär.



Jag får inte nog.

i <3 U


Hänger med Hanna











Idag kom Hanna hem till mig och vi tog en mysig fika sedan blev det en skön höstpromenad med sandie till affären. Handlade tacos och sedan har vi lagat mat. Ätit och myst tillsammans med mamma i köket. Sedan blev klockan redan åtta och vi har kollat lite på tv. Just nu har jag kramp i magen för jag skrattar så mycket. Hanna får mig verkligen att må bra. Nu skall vi dricka lite te och kolla på film. Pusspuss


mmmm

Förutom mitt raseriutbrott hade jag en jättemysig kväll igår. Hämtade sandie på dagis sedan gjorde jag &mamma egen cesarsallad. Den blir så himla god. Låg proppmätta i soffan hela kvällen. Somnade ganska tidigt så jag är pigg som en mört nu. Skall göra frukost sedan får vi väl se vad denna dag har att erbjuda. Längtar bort ifrån ön lite. Behöver andas lite ny luft.


!!!!!!!!!!!!

Ibland undrar jag vad det är för fel på mig. Om det är normalt, någon period eller helt enkelt någon skruv lös i mitt huvud. Utan att tänka efter, så kan det brinna för mig på två sek. Flippa loss helt totalt på något som egentligen inte ÄR värt att bli så sur över. Det blir helt svart, kan slänga ur mig både det ena och de andra och sedan i efterhand tänka " varför i helvete sa jag så". Anledningen till varför jag ens tar upp det var för att det hände för en stund sedan. Och nu när jag har hunnit tänka efter så ångrar jag verkligen mitt beteende. Menar inte att jag lider utav aggressionsproblem eller något. äsch, jag kan inte förklara. Ibland får jag bara en känsla att någon gjort mig illa eller att jag blivit sviken och då blir jag så himla arg för jag tycker inte att jag förtjänar det. Jag som hade tänkt göra något fint, eller hade tänkt mig något i huvudet och sen sätts det käppar i hjulet och någon annan bara himlar med ögonen. För mig kanske det var en stor sak. För dig kanske inte. Det betyder väl inte att man inte har rätt att bli besviken över hur situationen blev? Detta blev bara svammel. kanske borde skaffa mig en boxningsäck.

nik

Mys


Trött

Lååååååååååååååååååååång dag. Jag är alldeles slut. Mina ögon vill bara falla ihop. Tillbringat större utav delen på stan, vandrat runt & kikat på diverse saker. Sedan blev det en kaffe på ringduvan med trevligt sällskap. Mycke skratt men även lite skvaller. Sedan blev det en promenad med emma och sandie. Vidare till mammas jobb för att fixa käk och nu har jag legat här en timme och slappnat av. Jag vill ha ett varmt bad och massage. Eller kanske miljoner timmars sömn.


puss

Somnade ungefär vid tre, mamma tvingade upp mig vid tolv för lunch. Sedan har vi umgåtts och nu är hon på jobbet. skall på stan med emma idag så nu har jag lite bråttom. Glömde bort tiden.

did you give the world some love today, babe?

Jag gosar i soffan med tvn som sällskap, sandie har legat i min knä och snarkat men nu gick hon och mamma till sängs. Jag hoppas på sovsällskap inatt för jag fryser litegrann om fötterna. Nu ska jag nog göra lite macka och te. Jag ba myser.

Who's gonna walk you home - Erik Hassle & Malin Dahlström

Första gången jag tyckte det var skönt att promenera hem i detta höstväder. Jag försvann in i någon sorts tankevärld och andades frisk luft och sedan var jag hemma. Jag har så mycket inuti mitt huvud som jag inte delar med mig utav. Det kanske man ska? Man kanske ska prata om allt, hur konstigt/dumt/bra/dåligt det än är.

Har iallafall lagat god lunch och surfat runt lite. Det blev inte mycket roligare än såhär idag. Tänkte städa lite om ett tag. Jag är ganska trött så en film och tackar jag inte nej till.



favoritchoklad.


puss

Full rulle idag med, lång promenad i regnet hem till mormor. Jag var lagom glad. Åt riktigt god och uppskattad mat sedan fylldes huset med släkt. Jag och grabbarna låg i soffan och kollade diverse filmer. Jag höll på att somna på sebbes axel. Äntligen hemma och ska bädda ner mig en stund med mamma i soffan. Jag tror inte att jag är ensam om att vara " lite trött" idag haha..

söndag

Igår satt vi här och drack några stycken. Tog det bara lugnt. Kände inte alls för utgång. Inatt kom jag inte i säng förrens närmare fyra men är ändå klarvaken nu. Skall äta mysig söndagsfrukost med mamma och kolla igenom veckans inspelningar på tvn. Senare blir det en promenad hem till Mormor, för idag är det hennes födelsedag. Hur gott blir det inte med stek, potatis och sås som bakismat? Längtar redan. Puss


Lördag

Ah, fyfan nu är jag helt tvärslut. Sprungit runt på stan hela dagen, käkat på mcdonalds och sedan en lång promenad förbi maxi och hem. Sista minuten fick vi gå ner till pappa och hämta kläder. Jag som trodde min mamma planerade in i minsta detalj för att slippa stress men tydligen inte idag. Skönt att jag kan lägga mig på sängen och pusta ut en stund. Ikväll blir jag ensam så jag har bjudit över emma på middag. Sedan vet jag ej vad som sker. puss

Stan!



Vaknade vid elva, ätit frukost och druckit kaffe. Dags att ta sig ut i regnet för en runda på stan. Mormor fyller år imorgon så

vi skall köpa något fint. puss




myser hos mamma:)

När pappa kom hem ifrån jobbet gick vi till affären sen lagade han iordning en supergod laxpasta, jag älskar min pappa och hans matkunskaper. Sedan blev jag upphämtad utav mamma, vi köpte upp oss på lite gott sedan hem till soffan. Legat här i myskläder alla tre, ( sandie alltid inräknad) och myst till idol. Nu börjar jag bli riktigt trött eftersom vi steg upp kl sex imorse. Blir att ladda ner en film och sedan somna. Ha en mysig kväll och sov gott:)



" oh, lover. Be strong
And if you feel like, falling.. Just hold on"


ily.



Vi kanske inte är som alla andra, vi kanske inte går ut och äter middag framför andras ögon, vi kanske inte håller hand på stan, vi kanske inte skickar tusen logginlägg på facebook om hur kära vi är, vi kanske inte har ett förhållande där heller. Jag berättar inte för andra hur många pussar jag fått innan jag gått utanför dörren. Vi kanske hellre äter pizza hemma och ser på how i meet your mother, vi kanske hellre knyter händer under täcket. Vi kanske hellre chattar eller smsar om meningslösa saker, jag kanske hellre håller det för mig själv. 

Är inte det kärlek? Är kärlek när man visar alla andra hur kär man är? Behöver man ens vara två för det? Känns som det blivit någon sorts tävling. " vilket par älskar varandra mest?" är det vad de handlar om? Jag trodde inte man älskade för alla andra, jag trodde man älskade för varandra.

.

Ikväll pyser jag iväg till mamma som varit i sthlm två dagar, jag behöver bara henne och lite lugn. Jag känner mig inte helt 100 just nu och därför orkar jag inte riktigt. puss

kasst väder

Ikväll har jag och pappa ätit tacos, bästa maten jag vet förutom spagge och köttfärsås. Sedan kollat tv och tagit det lugnt, jag börjar bli förkyld så det känns halvkul. Det regnar floder utanför mitt fönster så jag håller mig inomhus. saknar min älskling och har tänkt massor idag och känner mig halvt egoistisk och dum. Tror vi ska ses sen och då ska jag faktiskt be om ursäkt och va glad. Nu ska jag gosa lite i sängen puss.

gomorgun

jag är skittrött men får inte sova mer, har extremt ont i ryggen. tobias ligger fortfarande och sover som en gris. Jag funderar på att ta en promenad hem men det ser så kallt ut. tror jag går och lägger mig igen. hatar höst. ge mig sommar..

hjärtesmärte..

känns som jag inte hunnit med något idag, somnade nästan i duschen och har knappt ätit mat. Drickyoughurt suger. Pratat i telf med hanna, hon får mig att skratta så jag inte behöver träna. Sedan min älsklingsbella för ett tag sen. Gud va längesen det var. Vill träffa henne snart. Är vid tobias och allt känns jobbigt, det värker i mitt hjärta och allt såntdär. Fyyyyyy, jag önskar allt var annorlunda. varför varför varför..... åk inte.

helgen

känns som det var evigheter sen jag var hemma, sov som sagt vid hanna i fredagskväll sedan åt vi middag och körde förfest, vidare till hp. Gick hem innan stängning. Hela söndagen spenderades inne i sängen förutom en tripp till affären för att köpa chips. Idag vaknade jag halv tre, gick hem till hanna och hämtade mitt liv som jag glömt där och nu är jag hemma. Härligt med punkta och motvind. ses

hannas place

vaknade upp bredvid hanna inatt, tog mig hit när jag kände mig alldeles för ensam hemma. Idag har vi varit på stan, flängt runt överallt för att fixa díverse saker. Nu är vi hemma och ska städa lite, sen ska vi äta mat med Hilda. Nu måste jag hjälpa till. vi ses


stora jävla frågetecken.

tobias.

Jag älskar dig
godnatt


!

Igår umgicks jag med min älskade mamma. Vi var ute och gick sedan åt vi mat och till sist såg vi på massa tv. Riktigt mysigt. Sedan blev jag hämtad utav tobias och vi gick en promenad, höll på att blåsa bort och frös om öronen vilket jag lär göra hela vintern eftersom jag inte passar i mössa.

Jag somnade iallafall direkt till någon film och har sovit som en prinsessa inatt. SKÖNT. Nu sitter jag i lägenheten och gör ingenting och det är mina planer för kvällen. ingenting. idol förstås.


" i'm sorry for hurting you????????????"


det gör ont att veta, lika ont att undra

Somnade in på småtimmarna och har sovit till ett idag, då blev det frukost och Nanny. Ska snart skypa med anton men ska göra en kopp kaffe och se klart på bönderna först. Tack gode gud för er bönder, tack vare ert program såg jag reklam med Håkan Hellström och en konsert i sthlm den 13 november. Håkan är sån kärlek. Håkan är mig och emma. Därför är det självfallet jag och emma som ska åka dit. Förhoppningsvis. Jag är lycklig!


vagg mi ti sömns da

jag erkänner. Jag är hopplös när det kommer till sömn. & att mamma tutat i mig att jag skulle vara mottaglig för andar gör inte saken bättre. Bara för att jag skrev det nu, eller började tänka på det så lär det väl hända något. Jo besök mig inatt, knacka på dörren eller gör vad fan ni vill. Men mina gottsaker i kylen. Dom låter ni bli!!


er sakna ja nåt så fruktansvärt de med.


River en vacker dröm

ätit god mat, precis som varje kväll här vid pappa samt kollat på paradise hotel. Jag kan inte stänga mina ögon och slappna av trots att jag egentligen är dödstrött. Har laddat ner life of ryan som jag tänkte trötta ut mig med, men först ska jag ta en dusch. Puss och godnatt!

Du kan lika bra fortsätta

Inatt har vi dygnat, eller jag slocknade två timmar men annars varit vaken. Mina ögon ser i kors och mitt huvud hänger inte med. Jag har varit förbi mamma idag och mysigt lite med sandie sedan hämtat diverse saker. Nu ska jag måla mina naglar så att de blir starkare för jag kommer bli galen om de skulle mjukna och gå av.

Imorgon fyller min bästa vän i hela världen 18 år & jag längtar tills slutet utav månaden då vi ska komma upp och fira dig. Du är det bästa som finns och jag saknar ihjäl mig varje dag. Puss fanny.S


.

Hatar när jag går sönder. Hatar när jag tänker alldeles för mycket. älskar att jag har dig. nu ska jag pussas och sova i en varm famn. Förlåt att jag är ett vrak.


Mitt inne i fotbollen. Eller?

tårta, kaffe, kakor, bullar, chips, läsk. Orkar. inte. röra. mig. Känner mig aningen osocial just nu men fotboll intresserar mig inte särskilt mycket. Funderar på att smita in på mitt rum och kolla webbtv.


" vilken Jävla KUUUUKpassning"


Hysteri!

ååh, jag får panik. Jag fryser ihjäl och pappa envisas med att ha dörren öppen för att vädra, känns som mitt blöta hår blir till is. Jag har aldrig förstått varför det ska bli så hysteriskt kring födelsedagar, då ska det städas, vädras och bli helt jävla galen. vem är det man ska låtsas för? Måste det vara kliniskt rent bara för att man fyller år? gå hem en timme tidigare ifrån jobbet för att städa så att släkten ska tycka att man bor rent eller? Varför ska man låtsas och överdriva? varje gång någon kommer hem till mig då får dom en karta för att hitta i mitt rum. Spänn av, lev lite.

pappas födelsedag

paradise igår, vet inte riktigt vad jag tyckte. Verkar så fake. Men får väl ge det en chans till. Varit vaken hela natten, sovit hela dagen. Är skittrött nu och cyklade hem i motvind. Jag ska skynda mig in i duschen för om nån timme kommer det folk hit och skall fira pappa. pusspuss!

sug

slappar i soffan vid tobias, cyklade som en dåre hit för att hinna till halv åtta för att mötas utav att tvn inte vill fungera. Klart som fan man blir förbannad och vill slå sönder något. Nu ligger vi med varsin dator och jag har ont i magen efter alla vindruvor jag tryckt i mig. Jag är på dåligt humör........ blä

!

i lördags var jag och emma hemma vid alina och drack lite öl samt tog igen förlorad tid. Riktigt mysigt. Kom därifrån runt tjugo i fyra då mötte jag tobias sen åkte vi hem och sov. Sovit hela söndagen och nu har jag och pappa handlat. Han fyller år imorgon så då blir det födelsedagsfika. Nu ska vi snart gå och äta på celine sen ska jag hem till tobias för paradisepremiären. Pusspuss

lördag

aah, idag har jag gjort massor med saker. Sen kom emma och julia hit och jag färgade emmas hår, råkade visst spilla lite i mitt, ooooops. Efter det blev de ibkmatch och nu är jag hemma. Har ätit kvällsmat och ligger framför tvn med mamma.
Har ingen aning om vad som händer ikväll men jag är fruktansvärt TRÖTT.


trrrrÖÖÖÖTTT

Igår hade jag så fruktansvärt svårt att somna, det gick inte hur jag än vände och vred på mig. Gick tillslut in till mamma och hon hade samma problem. Tror att jag lyckades någongång runt sextiden men har ändå sovit oroligt. Därför blev det sovmorgon för oss båda. Nu blir det frukost sedan promenad med Sandie. Gymmet stänger vid kl ett så vi kanske hinner med det också.

Jag tror på kärlek.

Inatt sov jag bredvid den person jag älskar mest utav allt i hela världen. Jag vill ta vara på varenda sekund utav hans närhet. Det svider i mitt hjärta när jag blickar framåt. Jag har hittat en människa som jag brinner för. Hela mitt hjärta pumpar för att älska.

Ikväll har jag och min mamma varit på födelsedagsfika. Där stannade vi kvar och såg på idol innan det blev en promenad hemåt. Imorgon ska vi gå upp tidigt för att besöka gymmet. Jag skall försöka varva ner och sedan förhoppningsvis lyckas somna. Puss


aaaaaaaaaaaaaajjj

Härligt att bella vaknat ur sin skrivkoma och färgat bloggen med bilder dessutom. Två plus i kanten.

Jag själv har legat hela dagen på soffan med extrem tandvärk, tryckt huvudet mellan två kuddar i hopp om någon sorts förbättring, fråga ej varför. Tog mitt tillslut ut på en liten promenad för att få tankarna på annat, gick förbi mammas jobb och svalde en alvedon. Det känns bättre nu men jag är helt slut i huvudet och kroppen. Lagade mat för en stund sen och nu kollar jag på tv. Pappa jobbar sent och jag känner mig ensam. Tur att jag slipper spendera natten alldeles själv, då hade denna torsdag toppat sämst-listorna.

vimmel

jag satt och surfade runt lite nyss och kom in på stureplan.se, där kan man hitta massa roliga bilder från förra hösten. det roliga är att om man säker på mitt riktiga namn, dvs isabella engström så hittar man ingenting, men söker man på isa vestberg så hittar man sju bilder. nu tänkte jag bespara er besväret med att gå in dit och kolla och istället lägga upp bilderna här. om ni nu vill se.










isabella

jag saknar gamla tider

jag saknar att gå i skolan, jag saknar att träffa mina vänner varje dag, jag saknar att festa varje helg och gå på sävefest, att vara bakis i skolan, att äta i skolan (allra helst pastasallad och potatisplättar), att hänga hemma vid mig på hålorna, att smita ifrån tråkiga lektioner.

tänkte dela med mig av lite minnen nu, det är mest fest, eller bara. men det var så det var.



den här bilden känner väl dom flesta igen från min klass, den är tagen när janica fyllde 17 år, jag blev så snorfull att jag inte ens kommer ihåg efterrätten, min klänning var dessutom för kort på båda hållen, så det gick ju som det gick. snälla alejandro körde hem mig på cykeln.



här är jag och felicia, vi ser ut som små barn, jag tror att det är från när jag gick i ettan, men det är säkert på tvåan bara för det. vi är i alla fall hemma hos lina och festar, mycket mer kommer jag inte ihåg, jo att vi spårade!


här var vi i stockholm med klassen för första gången ever, har sjukt roliga minnen där ifrån. jag och nikki bodde på ett vandrarhem på rådmansgatan och festade båda dagarna vi var där, åkte gratistaxi och spårade. hade lätt gjort om det


här är jag nikki och lisa, vi sitter på lillebror, jag kommer inte ihåg vad vi gjorde innan och inte efter den här bilden. faktum är att jag inte ens kommer ihåg vad som händer när bilden tas heller.. kul hade vi i alla fall.


jag och david krepper, stockholmsveckan förra året, vi är typ på olearys och jag ser väldigt nykter ut jämfört med vad jag är i verkligheten.ölkannorna var framme.



jag och nik, förra sommaren ute i tofta, bra fest som avslutades nere på stranden tror jag?


jag och jullebulle, förfest hos axfjord, jag har ingen aning om när eller så, kul hade vi, va så säker!


jag och mien, jag hade varit hos min pappa i danmark och hälsade på henne i stockholm på vägen hem. vi festade med hennes klasskompisar efter att dom var klara med sin första tenta, galet kul! vet dock inte om jag någonsin varit så bakis i mitt liv? jo


första gången jag träffade mathilda, jag och stanley var med pappa och hans jobbarkompisar från danmark och käkade på hamnplan, drack sommersby hela kvällen, hade skitkul


fest hemma hos titti, som så många gånger förr, jag har nog aldrig haft tråkigt hemma hos titti, utan där är det party all night long som gäller. just på den här bilden är det mösspåtagning, men det vill jag inte ens prata om, för då blir jag så bölig. superkul var det i alla fall.


häng ute i julius stuga i ljugarn, två dagar innan balen, dock var det typ bara jag och julle och nån till? typ johannes som var taggade på att dricka. det var sjukt kul och mysig på alla sätt, måste göras om!


no words



isabella

suck

jaha och vad FAN är det nudå?

puss

hallå alla, jag är sämt på att skriva, så då har vi konstaterat det! imorgon flyttar vi till vår nya lägenhet, mamma och peder kommer upp med våra grejer hemifrån. det kommer att bli så himla fint! vi ska nog dra en sväng på ikea också, weee. idag ska jag träffa sanna i lägengeheten och snacka lite, sen ska vi packa klart alla våra grejer. på måndag börjar jag jobba, kommer att vara fyra veckor i västerås, två i stockholm, en i stenugnssund, några dagar i köpenhamn och sen är jag klar och kommer att börja här i eskil. ska bli kul faktiskt, men det kommer att vara stressigt som fan ett tag framöver och jag kommer inte hinna komma hem så mycket :( grabbarna åker till bali på lördag och jag är såå avundsjuk!!! hoppas dom har det skitbra! kommer läsa eran blogg varje dag! nej nu ska jag gå och laga mat, puss


isabella

glad tjej

I flera år har jag försökt att sluta bita på naglarna, jag tycker själv att det är äckligt och ofräscht att göra det. Med tanke på allt som fastnar där och sedan ser det inte heller trevligt ut. Kommer ihåg att min blick fastnade på en kille som bet på sina naglar under en letion. Och jag tänkte för mig själv " ser jag ut sådär?" Vad är egentligen meningen med att bita på naglarna? För mig har det blivit om ett slags tics. Kommer på mig själv sitta med fingret i munnen, eller så slår mamma bort min hand. Hon har alltid sagt att jag ska sitta på mina händer men jag tänkte att det kommer en dag då mitt tics kommer försvinna. Och här sitter blondinbella och skriver om sitt pluggliv i ett annat land och jag om mina naglar. Det jag vill komma till är att dom växer, jag är så stolt. Jag har slutat röka. Det måste kännas ungefär likadant. Fånge i något. Jag är fri.

Ja, jag har världens minsta naglar och sådär ser det väl vanligtvis ut när någon klippt ner sina naglar. Men va lite glada för min skull. De har aldrig varit såhär långa! nu ska jag fira me kaffe. puss

KLAR!!

Hade skitsvårt att somna igår, tror inte jag lyckades förrens fyra. Ville bara stanna tiden imorse när alarmet ringde. Men jag tog ett djupt andetag och gick upp. Nu har jag gjort klart min sista tand vid tandläkaren. Överlycklig tjej. Denna tand har varit "öppen" hela sommaren så det känns skönt att ha fyllt igen den. Nu ska jag dricka kaffe och se på tv.


puuuuussss

okey, jag är fräshare än fräshast och min pojkvän spelar the sims. Skriver endast ut det nu även fast jag inte får. Men eftersom jag inte får se kungar utav tylösand utan han så bloggar jag istället och då kom den informationen med. Vi har ätit choklad och skorpor, sett på tv3s nya program bartenderskolan. Måste nog egentligen sova snart eftersom vi båda ska upp tidigt imorgon. nu härmar tobias det jag skriver precis så som man pratar när " nu ska vi gå på tigerjakt, vi kommer till ett berg, vi kan inte gå under den, vi måste klättra över den" Jag må ha världens roligaste pojke. pussinuss.





när man tala om trollen...



t - vem chattar du med?
jag - skriver blogg
t - men skriv inte att jag spelar the sims


legat död i minuter.






idag har jag pratat med mamma, har inte glömt varför jag älskar henne. Men blev påmind idag. Jag reagerar ofta alldeles för starkt alldeles för snabbt. Det är inte första gången det blir såhär, vi behöver lite tid ifrån varandra ibland. puss

skitjobbig dag, inte gjort något förutom att dricka kaffe. mitt huvud snurrar..
Ibland undrar jag varför ingenting räcker till och om det nu gör det, varför känner jag inte det?

Längtat efter en varm famn hela dagen, snart så...
Nu ska jag ta en dusch.

what if

Vaken tjej, inte fått en puss än det sög ju lite. Imorgon ska jag till tandläkaren 0820, kunde man få en bättre tid? Men äntligen ska jag kunna tugga på båda sidorna när jag äter. För det första ska det bli skönt att slippa se ut som en kamel när man äter och för det andra slipper jag få kramp på höger sida. Jaja, nu ska jag gosa. puss

13


Behöver inte skriva hur mycket du betyder eller hur mycket jag älskar dig
för ord kan inte mätas med agerande. Jag bredvid dig bevisar allt.


hänger lite

ikväll har jag hängt med pappa, sett på sveriges skönaste familjer. fast tyckte inte att dom var så sköna. Hade nog förväntat mig något helt annat. Om detdär räknas med sköna vet jag inte vad min familj är. Nåväl. Nu är jag hemma vid tobias och har fördrivit tiden genom att titta på " den unga överklassen" men nu orkar jag inte se mer. De lyser igenom för mycket ur fake det är och då kan jag inte sluta störa mig på det. Perfekt tajmat med att tobias slet sig ifrån The sims, fyrkantiga ögon? Jotack. Nu ska vi mysa och se på film har jag bestämt. Skitsugen på chips också. Tråkigt att macken stänger vid tolv. Dom tänker inte på nattugglorna dom nej!

halloj!

Har ägnat de senaste två dagarna till att krama sönder tobias och sovit. varje gång jag dricker alkohol måste jag sova så fruktansvärt mycket innan jag känner mig pigg igen. Ätit god middag med pappa ikväll och nu ska jag dricka kaffe. Vi sitter och kollar på cops. Fryser fortfarande om öronen sedan jag gick hem tidigare idag, kanske borde skaffa en mössa, men jag ser bara löjlig ut i varenda en jag testar. Nu ska jag ladda ner the sims och göra en finare familj än tobias. pusshej

29: onde våldgästar jag dig din get

vaken!

Lyckats ta mig upp ur sängen och tagit en dusch,nu känner jag mig inte lika bakfull längre. Rick har åkt och pappa är borta. Ligger ensam i lilla innerstaden och längtar efter mat. Ska tvinga hem pappa snart så att vi kan åka till affären, funderar på en maxisallad och sedan lite gott till kvällen. Ska se på film med johannes och tobias. Jag har en känsla utav att jag kommer decka direkt.  Annars får jag väl bara tacka alla fina för denna helg. Och skicka pussar till isabella som är världens bästa.
nik

inte vaken

Åh, idag kommer jag aldrig att komma upp ur sängen. Ligger i ricks stora säng med varsin dator. Pappa står och lagar jättegod mat och snart ska jag dra med mig rick till kiosken och köpa massa burkar cola. Sålänge halsar jag blåbärssoppa, jag vet inte om det någonsin varit såhär gott. Igår var en riktig kul kväll. Var hemma vid Hilda med några tjejer innan och sedan bar det av till hp. Sedan följde jag med hem till emma en stund efteråt. Idag mår man som man förtjänar. Vaknade upp på soffan. måste vila ögonen nu puss!

dimma

Kul kväll igår, idag har jag varit vid bella sedan mormor och slutligen hemma vid annas. Nu är jag hemma och ska käka mat. Duscha fixa mig sedan vidare med emma. Ikväll lutar det åt hp igen! puss

Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav

Haft en jättemysig dag med rick och sedan ännu mysigare när pappa kom hem. Lyssnat på musik och skrattat. Jag trivs fruktansvärt bra här. Älskar läget. Just nu sitter jag i soffan fortfarande mättast i världen. Väntar på agnes, caroline, isabella. Dom ska komma hit och äta pizza samt kolla på idol. Lär få höra många roliga historier ifrån deras tågluffande sedan min älskade bästis ska jag krama sönder. Ha en trevlig kväll.puss!

Feelings

Jag har matkoma, vi har ätit max och kollat på jersey shore. Rick ligger i sängen och lyssnar på underlig musik och jag vilar magen i soffan till alldeles underbar känslosam mysig musik. Ibland kan jag stanna upp, lyssna och bli i en helt annan värld utav en låt. Precis som denna jag spelar nu. Helt jävla fantastik.

Annars händer ingenting, jag fryser konstant och hatar att det är höst. Det enda som är positivt är väl att fanny snart fyller arton och det snart blir en trip upp till västerås. Annars kan sommaren gärna få komma igen. Jag skulle gärna gå i ide nu. Så jag slapp allt det känslomässiga som jag har framför mig, så jag slapp leva utan hjärta. Men det går inte så jag förbereder mig hela tiden andas in och ut. Bankar in i mitt huvud att jag snart kommer att bli ensam.

fredag

Imorse vaknade jag av världens finaste myskille. Nu är jag vid pappa och inväntar rick. Ligger och gosar med myskille2. Funderar på att göra lunch eller frukost. Kaffet är på g iallafall. Längtar tills pappa slutar jobbar också, för han har jag inte sett röken av. Idag måste jag hämta kläder osv eller så skickar jag pappa eller rick att göra det. Skitsamma, det är fredag och det är mysigt! puss


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus