för passionen vi kände kommer alltid igen

igår blev det treafest. jag hatar när folk frågar, för jag orkar inte förklarat. ett självklart svar på frågan är nej. det borde man förstå. låt mig få andas. imorse tog jag mig till skolan, det vinglade och folk skrattade. sedan tog jag mig hem till tobias och sov en stund, vi låg nära varandra så som vi alltid gjort, vi har ätit kebabrulle ikväll, spelat något sorts ölspel. jag var sämst. nu är jag hemma, ska duscha nu.



!

nu har jag duschat,ska städa mitt rum. vill att isabella ska sluta snart så att jag kan åka hem till henne. puss & kram

oh no

inte smart av mig att äta mat igår, mått illa och har sjukt ont i magen. ligger och vilar och sedan får vi se hur jag mår. pusss

tröttisa

jag har verkligen förtjänat att ta det lugnt idag, och det har varit så himla skönt. har fixat massa här hemma, varit med min pappa, varit hos min farfar. nu är jag hemma och göra ingenting, så jävla skönt. ida kommer in snart, vi ska bara ta det lugnt o de. nu blir det en blockis innan idis kommer.

iiiiiisabella

Varje gång är som den första gång vi sågs

jag måste alltid springa ikapp, du vägrar att vänta. jag hatar att jag har så korta ben även fast dom är långa. Varför vill dom inte ta mig fram snabbare. En mysig liten tur i skogen. Nästan glömt bort hur mycket skönare det är att gå i en skog. Dagens motion är alltså avklarad. Mamma jobbar sent idag, så rick och hon har bestämt mcdonaldsmat. Så det ska jag faktiskt äta ikväll, det kan jag väl ändå förtjäna när jag tränat varje dag och inte ätit kvällsmat eller godis/läsk. Plus är jag vrålhungrig så det ska bli gott i magen.

promenad!

skön skoldag med kaffe och studentmöte. jag vill inte sitta still, jag vill ut och röra på mig. Så jag ska cykla hem till tobias sen ska vi ut på promenad. Både han och rick går alltid ifrån mig för jag går så sakta, jag får väl försöka hinna ikapp! puss

puss

hej alla, kom precis hem från skolan. haft geografi, sen matteprov, det gick helt okej faktiskt. efter skolan var det dags för studentmöte med klassen, som vanligt var det svårt att komma fram till något. men utgångslåt blev i alla fall bestämt. jag ska hinna med massa grejer idag, så det är väl bara att börja. imorgon är det trea-dag = treafest! får se om det blir utklädnad or not. fest blir det i alla fall. nu ska jag spela en blockis


isabella

ons

jag är helt död i kroppen. idag ser jag framemot studentmöte. och hoppas på att mitt sår är bra.


nu blev det inge mer plugg

År 2009 så..

Vilken klass gick du i - 2:an och 3:an
Vad hade du för hårfärg - brunt
Hur lång var du - 160 cm
vem var du kär i - Joakim
Hade du nån Pojk/flickvän - Ja joakim
Vad brukade du göra på fritiden - bowla, festa, plugga typ
Vilka umgicks du med - många, mest nikki, ida, jokos, makki och gänget
Var allt Bättre då - njaa, det känns lite så, bara för att jocke inte bor här nu, men ska inte klaga
Skulle du vilja gå tibx dit - nej
Har du förändrats - jag vet inte, tror inte det

Nu:
Vilken klass går du i -
3:an
Vad har du för hårfärg - brunt, still. kanske lite mörkare
Hur lång är du? - 160 cm still.
Vem är du kär i - joakim still
Har du nån Pojk/flickvän - jaaa joakim still
Vad brukar du göra på fritiden - plugga, umgås med vänner, festa
Vilka umgås du med - samma som förra året

Har du:
Kysst någon -
jajjemän
sovit brevid någon med samma kön - oja
sovit brevid nån med motsatt kön - japp
slagit ner nån - nej, men varit påväg
Ljugit för en bra vän - säkert nån gång
Svikit någon - säkert det också

Vem:
Skrev du senast till på msn -
john hilla
Kramade du senast - lasseman hahah
sov du hos senast - jocke
Vill du vara just nu - mig själv?
Ringde dig senast - carsing

Vad:
Drack du senast -
pepsi
Köpte du senast - en sallad på pressbyrån i cityterminalen
Gjorde du igår -
grillade!
ska du göra imorn - en jävla massa
Vill du göra just nu- sovaaaa
Åt du senast - köttbullar med gräddsås i bowlan
Är närmast dig som är rosa - öhh ser inget rosa just nu


Kärlek :
Du är kär nu -
ja
Du har sårat nån så den började gråta - ja
Nån har sårat dig så du börjat gråta - oja

Ärlighet:
Du har gjort nått som du lovat nån annan att inte göra -
hmm, det har jag säkert
Jag har gjort något som jag har lovat mig själv att inte göra - ja
Jag har smugut ut utan lov - nej
Jag har ljugit för mina föräldrar vart jag är - nån gång kanske, en tror jag
Jag har en hemlighet som ingen vet om - ja
Jag har fuskat i ett spel - förmodligen
jag har struntat i ett prov - ja, ett ex antal ggr

Dåliga Tider:
Jag har skadat mig sjäv -
ja
Jag har druckit alkohol - ja
Jag har tagit medecier mot drepression - nej
Jag har sovit en hel dag utan att behövt det - jaa
Jag har vaknat gråtande - jaa :(
Jag har somnat gråtande - vem har inte?

DÖDEN:
Jag hatar begravningar -
absolut
Jag har sett någon dö - nej tack för det
Någon du Har känt som nyligen som dött - ja min älskade farmor


isabella

matteeee

hallåå, kom hem från jocke i söndags. var väl inte den roligaste resan, med tanke på att mitt kisse blev överkörd precis innan jag gick på båten, men jesper höll mig sällskap, så jag slapp sitta själv i alla fall, vi pratade mass om balen bla, den är snart här, shit det känns overkligt. min bästis mackan kom och hämtade mig vid båten, han är så snäll, mathildis var med också :) gick och la mig direkt när jag kom hem tror jag. igår var jag i skolan, hade bara matte, kändes bra och räkna massa, jag har nämligen prov imorgon, mitt näst sista matteD prov. superskönt. efter skolan tänkte jag plugga, men jag städade massa istället, tvättade och massa, kände mig sjukt duktig. mamma är i spanien så jag får ju hålla ordning här hemma. på kvällen grilla vi, jag stanley marcus och ida, sjukt gott var det! spelade lite kort och sen gick jag och la mig. idag har vi bara haft två lektioner, sen har det varit projektredovisning för hela slanten, det gick också som en dans. gick på filmvisning och kollade på en supershysst film om lågkonjunkturen, den får 10/10 från mig! dom andra filmerna var också superbra! sen jag kom hem har jag bara pluggat, eller nej jag har varit i bowlan och käkat med pappa. blev ett litet missförstånd på vägen dit också, pappa skulle berätta att han var lite nere för han hade varit tvungen att sparka en kille på hans golfbana i danmark, men jag råkade höra att han hade fått sparken! han satt och babblade på om några stulna mopeder i deras verkstad och jag fattade ingenting, jaja men såklart så hade jag hört fel, typiskt mig. och just nu sitter jag också och pluggar matte och lyssnar på teddan gärdestad. vill ni se hur tråkigt det är att plugga matte?




isabella

!!

Riktigt skönt att gå, känns att det börjar bli sommar också. Nu ska jag göra situps och sådant medans min drink blir kall i kylen. Måste nog äta en banan också annars kommer jag dö utav hunger. Efter det blir de dusch och sedan hem till tobias för mys. Hörs imorgon!

electropop

haft två lektioner idag sedan var det mat. efteråt var det full rulle i våra korridorer. Ställde upp allt sedan har vi suttit där hela dagen och lyssnat på musik. Sålde ett par vaccups också! Nu är jag hemma och tänkte dra med mig rick ut för att gå men mina skavsår är otroliga. Men ska man vara fin får man lida pin så let's go.
nik


tisda:)

astrött är jag, skulle gärna ligga kvar och sussa idag. mamma har precis gjort gröt åt mig så det ska jag äta när jag ser vakna med the voice. idag är det projektdag, inte så jobbigt :) det blir nog kul. Sedan ska det tränas. Idag får jag äntligen äta mat så jag hoppas att skolan bjuder på något gott.
puss!

sova kanske?

Jag kan verkligen inte sova. Så fort det kommer till att jag ska sova ensam så kommer jag alltid på massor med saker jag måste göra innan jag ska gå och lägga mig. Helt onödiga saker, som jag aldrig ens tänkt tanken på att göra annars. Jag hatar att jag har så himla svårt för att bara gå och lägga mig. Skulle kunna sitta uppe hela natten bara för sakens skull. Det är något seriöst fel på mig och min sömn!

natti :)

Jag tog mig hem till vickan, hon hade lagat middag åt sig själv och var övergiven. Hambrugare och potatis. Riktigt bra mix. Vi tog igen lite tid med varandra sen ringde mamma och det var dags att åka till maxi. det som skulle kunnat gått på en kvart tog närmare en timme. det var ett himla yr i affären. och det går inte att hålla sig för skratt. Sedan fick vi skjuts till vår skola och där hämtade vi min cykel samtidigt som vi fick oss en liten extra promenad. Jag har motionerat mycket idag! Just nu sitter jag och lyssnar på petter precis som vanligt men har ett clear-up strip på näsan. Jag har aldrig testat det förut men det ska tydligen fungera, ska ta bort det om några minuter. Sedan ska jag precis som vickan ta en kopp te och lägga mig i sängen. Imorgon blir en lång dag, fast rolig tror jag! puss godnatt!

nik

världens finaste hjärta.
ta.

!

Jag spelar petter låten på repeat hela tiden, det är något med den. Det går inte att sluta. Promenaden gick bra, förutom att jag fick världens skavsår på andra hälen. varmt va det också, behövde inte ens någon jacka, räckte med tjocktröja. Min andra ersättningsdrink till kvällsmat, pasta med baconsås såg så sjukt gott ut, men jag stod emot. Jag känner redan nu att jag inte kommer klara av att inte äta ett enda mål mat om dagen, jag har redan fått tårar i ögonen tre gånger, känt mig hopplös, helt tom och orklös. Jag skulle vilja ut och springa. Jag tror att jag kommer bli sjuk i huvudet utav dethär. Vi har hämtat sandie på dagis, det finns så fina hundar där. Jag vill ta med dom hem. Snart blir det maxi. Min huvudvärk dödar mig.

Jag hade behövt dig nära mig, en axel att stötta sig emot. Det känns som ett slag i ansiktet, som att du inte tror på mig. Jag hatar att känna mig liten och otillräcklig. Jag hatar att du inte är här.




såhär snygg var iallafall jag när jag tränade he he

sofia engström vestberg

du fick bara två år, två för mig underbara år. det finns ingen katt som du, det är ett som är säkert. någon som kommer sakna dig mer än jag, är lilla hailpan, kärlek till dig och henne ♥


lilla fia





fia och hailey





fia är söt



fia är galen



isabella - jag älskar dig

You shouldn't worry about what they say, cause they got nothing on you

jag hatar att jag blir så omotiverad om jag måste göra något ensam, det är alltid mycket roligare att vara två. Det går inte att smita undan då. Jag väntar ännu på att Rick ska bli klar, jag kanske inte skulle ha valt honom som träningspartner, jag kanske byter ut honom om han inte skärper sig. Men idag är första dagen, alla förtjänar en andra chans! Jag sitter och dricker massa vatten för att jag har sådan huvudvärk, pga utav att jag är hungrig. Så jag försöker väl på något sätt slå två flugor i en smäll. Bli av med både huvudvärk och hunger för jag tänker inte äta något, här ska fettet brännas!

ps så har jag skavsår, men eftersom jag har en mamma som tänker på allt. Fann jag compeed. Träningsskor är sexigt.

dags!

idag har jag tränat, situps armhävningar och sånt. Börjat min nya diet, smörjt in mig med brun utan sol och nu ska jag dra med mig rick ut, så fort han har ätit frukost. Mycket jag hunnit med innan han ens stigit upp. Skulle vara uppskattat om jag kunde hitta mina ipod-lurar. Blir så tomt att gå promenader utan musik i öronen. Föressten så skulle jag behöva klippa mig, fast jag inte vill. Men det börjar bli slitet längst ner, jag erkänner.

!

                                      ♥              ♥                    ♥            ♥         ♥              ♥              ♥ 
 T.A                                                                             ♥                         ♥
                                                                                            ♥                                         ♥                 ♥
                                                                                                  

måndag

blev inte stan i lördags utan jag tog mig hem till tobias istället, lagom bakfull. vi lagade tacos och tog det lugnt. såg massa film och bara myste. Igår samma sak. sedan på kvällen gick vi ut och gick på promenad innan vi somnade. Nu har jag precis ätit frukost och ser på vakna med the voice. Ska ut och gå om en stund. I eftermiddag blir det vårdcentralen igen.

godmorgon

efter skolan i fredags gick jag hem och packade klart, jockes mamma kom och hämtade oss och vi åkte ned till båten. båtresan gick ganska fort, käkade mat och såg på barbiefilm med olivia och allina. när vi äntligen var framme i nynäs så började färden mot eskilstuna, marie körde oss dit, jag somnade så klart i bilen, det gjorde allina och olivia också. efter några timmars körning och lite felåkning så var vi framme. vi såg på film och somnade. vi gick upp tidigt dagen efter för att åka och kolla på bowling. ik gotlands pärlan kvalade för att ta sig upp till elitserien igen. sjukt spännande matcher, har helt glömt bort vilken jävla kick det är att se på bra bowling. jaja, dom förlorade tyvärr, efter två sjukt jämna matcher. då gick jag och jocke hem från stan, bussen skulle inte gå förrän en halvtimme senare och då gick vi istället, tog typ tjugo min. vi gick in på ica maxi först och handlade mat. jocke lagade mat till oss, det var sjukt gott. han är så duktig min älskling. på kvällen igår så gjorde vi inget speciellt utan låg bara och myste, såg en jättebra film som heter brothers, grät som ett barn. idag vaknade jag typ halv tio, har legat och kolla lite bloggar och så, tänkte snart väcka jocke, för jag är hungrig. ska åka hem idag, tåget går vid fyra.


isabella

favorit



Har gått genom livet med en övetygelse
Att jag satt något spår
Som haft betydelse
Aldrig besvarad aldrig tillmötes
En kärlek så varm utan den vilket öde
Från vinter till vår
Sen sommar till höst
Trotts att tiden vart svår, så gav kärleken tröst
Hjärtan som slår


nik

bilder



fin parkering

fin skjorta på vårdis.

haha

vill säga nånting men kan inte tänka klart

kom hem till johan och peter runt halv elva. vissa stunder hade jag så sjukt kul tack vare elins nya instrument. Tog taxi ner till olearys, blev sugna på att dansa så var sista halvtimmen på hamnplan. Oklar hemgång, känner en stor besvikelse. Nu är jag vaken, kan inte sova mer. Tänkte duscha och sedan följa med mamma på stan.
nik

utång

har fixat mig lite snabbt, snart ska pappa köra mig och emma till förfest sedan blir det antagligen utgång. Kunde inte hålla mig hemma ikväll. men det blir absolut lugnt för min del. puss

ge mig 3 juni.

det finns så många känslor jag vill känna, saker jag vill göra. jag vill att tiden ska gå fort. det känns som jag har fastnat. står still och kommer ingenstans. det är något som håller mig kvar, det är något som hejdar mig ifrån att kasta mig ut och göra vad jag vill. Känslan utav frihet. Jag är färdig här, redo att gå vidare med något annat. Vill inte ha några måsten, vill inte ha en vardag som är förutspådd. Behöver något nytt, behöver något fint. Jag får panik i kroppen när jag inser att det är en tid kvar, att jag måste hålla lyckan inom mig, allt rus i kroppen. Det är inte dags ännu, men jag önskar det, jag drömmer om att få bli fri. Börja ett liv. Och jag drömmer om dig och mig och ett vackert liv.


they got nothin on you

idag har jag sett bella&tyrashow. tycker faktiskt att de är en ganska skön show. sedan åkte jag och rick till vårdcentralen, vi fick vänta en stund så det flippade ur lite. svårt att skratta tyst. efter de åkte vi hem till mormor och morfar för att hälsa på. vi fick glasstårta :) ska städa och duscha nu, kvällen är oklar. puss


frdag

man tror att allt är lugnt men sedan kommer de tillbaka, ska till vårdcentralen kl 14.00. har klurat både den ena och den andra ursäkten för att inte kunna komma men insett att jag måste dit. Jag orkar inte. Sovit ifatt lite, det var skönt. Igår blev jag klar med en del i vår årsredovisning. det kändes iallafall bra. Nu ska jag äta och dricka kaffe. Solen lyser idag. tack för det.
nik

herra

hallå, igår var jag i skolan, var på ganska dåligt humör. känns som allt är lite extra jobbigt just nu, och det är så himla stressigt med allting. efter skolan så skulle jag plugga, men jag orkade inte. cyklade till jockes pappa där jocke stod och lagade mat åt mig, jättegott. efter vi käkat åkte vi till jockes mormor och där var vi hela kvällen, så mycket plugg blev det inte. vi åkte hem vid typ åtta och då pluggade jag lite grann, packade och så. åker ju till eskilstuna idag. skjutsade min mamma och peder till flyget vid kvart över sex i morse, dom ska till spanien, jag är orolig över flygresan, men hon ska ringa så fort hon landar. ♥ nu måste jag skynda mig, puss


isabella

we are family

Älskar att skratta. Älskar interna skämt med min bror. Älskar att jesper är så trött av sin praktik att han skrattar åt mina skämt. Älskar att mamma är med på noterna. suttit kvar efter maten och skrattat. Mått bra, det är sånt man behöver ibland när ingenting känns på topp. Ni är fan bäst. Just idag.

nik

tors

hade rätt när jag skrev imorse. är helt slut. i både kroppen och i huvudet. ändå har jag pluggat religion sedan jag kom hem. Ibland önskar jag att vicfranz kunde smitta av sig lite på mig, så jag också kunde orka och aldrig tröttna. Vädret gör ingenting bättre, cyklat till skolan i regn, cyklade hem i regn och motvind, är det inte fantastiskt? att det alltid ska vara motvind när man cyklar.

Rick ska göra hamburgare ikväll. det ser jag framemot. sedan ska jag mysa ner mig i en varm säng och se på bra filmer. Skönt att det är helg imorgon. en annan går ju på penicillin så jag ska plugga.


ps. idag på klassråd, fick vi reda på att den 30 är sista dagen att lämna in utgångslåt. Förstår ni? Det känns så nära, som när man nästan kan ta på det. Det känns i kroppen.

skola

somnade ganska sent inatt men jag fick ändå upp när alarmet ringde, cyklade hem och nu sitter jag och äter frukost samtidigt som jag ser på vakna the voice. tur att det finns. jag brukar gå upp och se det även om jag ska vara hemma ifrån skolan. Min önskan om bra väder gick inte direkt i uppfyllelse men dagen har knappt börjat. Får se hur det går. Slutar halv fyra idag sen lär jag vara helt slut.
puss


Jag har ju varit så upprörd och äcklad utav kaninfilmen och nu imorse när jag kom hem, berätta mamma att polisen hittat en mobil här på gotland där en man biter av huvudet utav en mus. ne, fy nu tycker jag att det får vara nog.

godnatt:)

Börjar bli trött nu, sitter och kollar på sandhamn. ska snart möta tobias och sen sussa. Jag vill vakna upp till fint väder, tack.puss

!

jag stod för maten ikväll. spag och köttf. Jag brukar alltid lyckas. den brukar alltid bli så himla god. idag hade jag tankarna på annat, glömde lök, glömde tomatsås. jesper fick äta utan det, men han var nöjd med ketchup. sedan har jag bara tagit det lugnt. Nu ser jag på efterlyst och det gör mig lite rädd. rädd för ifall jag måste gå ut sen.

puss

hej alla, jag skrev inget igår, hade inte tid helt enkelt. kom hem från skolan och då kom jocke, hans systrar och mamma och hämtade mig, vi drog hem till jocke pappa en stund. vid fyra eller nåt så åkte vi hem, jag och jocke låg och myse och fixade med lite grejer. senare så åkte vi hem till stanley för att se barca matchen, dom förlorade :o, jag har inte sett många matcher dom förlorat, så jag blev lite ledsen. efter matchen åkte vi hem och sussade. var inte så sugen på att gå upp imorse, jokus var så himla varm. men men upp var det, hade bara två lektioner, lämnade in projektarbetet också. kom att tänka på en låt haha "lämnar in projektarbetet typ i sista sekund, men det är lu lu det är lugnt" älskling är så söt. käkade med jocke när jag kom hem och sen dess har jag suttit och pluggat, han umgås med sin mamma och sina systrar. ikväll ska vi se på film, om jag har pluggat klart dvs. hittade en wallanderfilm, som kom ut på dvd idag, den ska ses!

saknar nikki, vill att du ska bli frisk baby!



isabella

:)

Har faktiskt fått lite gjort idag och det känns bra. småfixat lite medans rick hjälpte mig med en sak. Snön har smält och det är ett stort plus. Imorgon ska jag börja gå i skolan igen, känns som jag inte har varit där på evigheter. Hoppas på finare väder då så kanske allt blir lite lättare. Om en stund ska jag börja laga mat, fast först ska jag läsa lite bloggar. puss



nik

!

Det är nästan så att man vill börja räkna ner dagar, tills mösspåtagn är. men det kanske känns lite tidigt. För de som bryr sig och kanske tänkt samma sak är det iallafall 28 dagar kvar. Innan dess hade jag tänkt att bli brun men snön har tydligen inte gjort sitt ännu verkar det som? Är detta en knäpp på näsan för att vi skämtade om att ha jul-tema på vagnen? isf... vill vi ha beachparty mer än något annat!!

mediciner och vitaminer är svalt med proviva. nu är det dags för lite plugg. pösssi


ons

har hittat två nya favoriter. Filip & fredrik.
Vädret gör mig otroligt otaggad och ger mig panik
vakna med the voice gör mig glad
skulle gärna vilja bli läkt och frisk, tack
Gillar inte att äta medicin, får alltid för mig att det händer massor med saker med min kropp.

puss

Måste erkänna att mitt humör har blivit bättre under dagen så jag hoppas att det håller i sig. Väntar på mat, det blir pannkakor. Inte någon favorit men det får väl funka. Har lite tråkigt just nu därav..


vill känna lyckan










vårdcentralen

Var vid vårdcentralen tidigare i förmiddag, efter mitt psykbryt i soffan ringde mamma direkt. Fick då träffa min doktor istället för sjuksköterska. Och nu blev det konstaterat att det är infekterat. Trots att det sett likadant ut varje gång jag varit där. Men orkar ej lägga vikt vid det just nu. det bästa är att jag har fått penicillin nu så det förhoppningsvis kan hjälpa läkningsprocessen på traven. Jag hade uppskattat det. Mamma köpte nya converse till mig förra veckan och idag säger dom att jag inte får använda dom skorna så jag och pappa fick åka till stan direkt efter och köpa nya skor till mig. Blev ett par låga, vita sommarskor. Har även tittat ut ännu en studentpresent förutom klockan som jag ska önska mig. Längtar redan tills jag har den framför mig. Den är rosa såklart, vad annars. Nu sitter jag och skriver på projektplan som vi ska lämna in imorgon och lyssnar på justin bieber sedan ska jag plugga lite geografi. puss

nik

!


favorit






..

idag är en sådan dag eller morgon där man vaknar.  känner sig hopplös men håller humör. kliver in genom dörren ser mamma och sedan är det okej. det är okej att bryta ihop. jag har nått en gräns, där jag inte vill mer, inte orkar. Vi räknade efter och det är exakt en månad och fyra dagar sedan. Haft detta helvete i över en månad. Slöt med att jag räknade upp allt negativt. I en månad har jag fram och tillbaka varit på vårcentralen i hopp om att få hjälp, och visst har jag fått det. men det händer aldrig något. jag ser ingen skillnad, jag känner ingen skillnad. det ser likadant ut. jag känner mig likadant. De säger varje gång att det ser bra ut, det ljuger för mig som om jag inte skulle förstå. Igår pratade jag med en utomstående, en vuxen, med läkarutbildning. visade mitt sår och fick klart för mig att det är inflam. Något de på vårdcentralen förnekar. Jag vill inte anklaga någon, vill bara få detta läkt, så jag kan leva igen. precis som jag gjorde förut. Jag känner mig deprimerad, Sista månaden i skolan. känns helt förstört. studenten känns bortblåst. hela sommaren är död.

nik

natti

godkväll, ja jag har läst ut bokfan nu, superskönt. sen ska det skrivas om den också, men det är en annan femma. annars har jag väl inte gjort så mycket idag. spelat lite blockwars nu på kvällskvisten, men det har inte gått bra alls, så blir inge mer ikväll. blev precis på bättre humör, jag hatar att va ovän med folk, hatar att bråka. tack. tänkte passa på att säga det, att jag inte är en sån person som kollar snett på folk, och ogillar folk. jag tycker om nästan alla. finns såklart dom jag tycker om mer och dom jag tycker om mindre. men ändå så försöker jag att inte döma folk, och jag försöker se saker från bådas håll. det blir mycket lättare när man inte går och tycker illa om folk hela dagarna. alla är bra på sitt sätt. det är jag övertygad om. ja imorgon blir det skola, älskling och plugg. juste vet ni en sak? jag var inne och snorklade runt på lite bloggar förut, kom in på bobbys blogg, och vet i vad jag hittar där? min kompis nicolina, hon har vunnit en jättestor frisör-tävling! fan vad hon är grym! kolla här http://blogg.bobbysharstudio.se/arets-basta-frisorelev/#Kommentarer   


här är hon och chrisse, dom är såå söta! och dom borde komma hit snart!



en annan rolig sak som har hänt idag är att vickis har fått körkort!! grattis! åhh vad duktig hon är! själv har man snart haft körkort ett år! haha i alla fall nästa :p  en annan sak jag vill säga innan jag ska sova, är att jag älskar gaybloggen, amir, han är så himla bra och rolig på alla sätt! puss på honom. nu tänkte jag se på roast på berns som börjar snart, ska ringa älskling först

isabella

jason derulo

när jag väl bestämde mig för att städa, gick det i en grym fart. duktig tjej som sedan belönades med god mat. som vanligt spårar det ur och idag var wille med oss. det var längesen. men uppskattat. nu dricker jag kaffe och ska snart duscha, måste skynda mig för min älskling hämtar mig snart. ikväll ska vi ut och gå, kan behövas. puss


tack

månda

varit lugnt för mig, så himla skönt. börjar känna mig mer pigg för varje dag som igår. idag har vi legat ute i solen en stund och städat. är hemma och ska städa hela mitt rum också. mycket tråkigare att städa sitt egna rum än vid någon annan haha. Inte för att jag anmäler mig som någon gratis städhjälp! sen blir det mat här hemma och en dusch. Idag är det en månad kvar. men nu är det städtajm puss

mån dag

hallå, igårkväll blev det inte så mycket pluggande, bara lite filande på projektrapporten. kunde dock inte sova sen, konsitgt nog, saknade jokodilen för mycket tror jag. han kommer imorgon, har jag sagt det? hans mamma kommer också och hans småsystrar. ska bli jättekul att träffa dom igen, det var så länge sen nu. synd att inte kissarna kan följa med. jaja, idag låg jag och sov till kl elva, helt sjukt trött var jag, gick upp, duschade, gjorde mig i ordning, åt lunch och skulle gå till skolan, började kvart i ett. gick ner för att hämta mina matteböcker, men hittar inte min miniräknare, letar i typ en kvart. då tänkte jag att jag kanske glömde den i skåpet i fredags, och börjar leta efter min skåpnyckel i ytterligare en kvart, då jag kommer på att jag hade tappat dom vid mitt skåp i fredags och att lina hade hittat dom, åhhh vad klantig jag är! så det blev ingen matte för mig helt enkelt, hoppas bara att min miniräknare ligger i skåpet.. istället för matte blev det plugg. jag har legat och läst i flera timmar, ska läsa ut skitboken idag förhoppningsvis och skriva den där jävla rapporten. har religionsprov på fredags som jag måste plugga till också. inte så kul nu när älskling ska komma. på fredag åker jag troligtvis med honom till eskilstuna. jaa nu är min blogpaus slut, måste plugga.





isabella

puss

hej alla, ja det var en sjukt rolig kväll igår hos vickispickis, god mat och trevligt folk. det blev hp lite senare, hade kul där också off course, gjorde inte av med mycket pengar heller, niiice. när jag kom hem så kunde jag inte somna, ringde och väckte stackars jocki, ringde makki, carrsing, nån mer? jag vet inte. låg och kollade på barnprogram i flera timmar, precis när jag somnade till så ringde ida, hon hade vart på efterfest och kom hem till mig. hon somnade, jag låg och sov på pistvakt, så man kan väl dra slutsatsen att jag inte har sovit särskilt mycket inatt. har vart med ida hela dagen, hämtat min kamera hos finvic och käkat rulle. nu borde jag plugga, men först måste jag spela lite blockwars. hihi



den här bilden får berätta hur kul jag hade igår



isabella

glasögonorm

hallihallå, idag blev jag väckt av ett sms från ida, vid typ halv elva eller något sånt. gick upp och duschade och fixade i ordning mig. när jag var klar cyklade jag till janica och sen drog vi till staaan, mötte upp titti och niklas. vi köpte present till fina vickis! kan berätta imorgon. efter så käkade jag och janica på mc donalds och käkade och snackade skit. nu har jag varit hemma ett tag, spelat blockwars och så. nu är ida här och ligger och smetar läppglans och provar mina glasögon. här får ni bilder på dom btw. ska till vickis ikväll, och ha en sjukt rolig kväll, så måste börja göra mig i ordning nu.





isabella

tack för detta.

ska snart gå i duschen, känner mig så himla ofräsch efter som jag är sjuk. sen ska jag äta lite.
tänkte bara lägga upp lite osköna bilder först. jag har börjat fundera en väldans massa på detta nu. när det inte är lång tid kvar tills mösspåtag. den 19 maj.

denna bild tog jag i mars


och såhär ser de ut idag

så frågan är hur det ser ut i maj.


åsikt

Idag säger dom att jag aldrig mer ska få följa med på något, att jag inte längre ska bli medbjuden att göra något. Att jag blivit dum i huvudet. Att jag är sjuk inte är ursäkt nog. Att jag svikit någon nu. Det konstiga är att igår, sa jag till min mamma att jag tyckte det var jobbigt när folk ibland omedvetet gav en skuldkänslor för att man inte kunde komma på allt som sker. fick då berättat för mig att det är okej att inte orka, okej att ibland känna att man inte har lust. Men jag antar att det har ändrats idag, nu när det gäller henne och det hon bestämt att vi ska göra. Jag antar att jag helt plötsligt var tvungen att vara dödssjuk för att bli ursäktad. Jag har ingen ork idag, jag är sjuk och jag behöver vila. Jag önskar att det bara kunde vara accepterat.

nik

hmm

såg på erik och mackan igår tills jag somnade, vaknade vid sju men lyckades somna om. har ont i halsen och snorig, känner att detta inte kommer bli en bra dag. Ska äta tacos nu med mamma och dricka kaffe, sen får vi väl se hur jag mår.

natti

hej, förlåt att jag inte har skrivit. har varit helt slut typ, igår var jag i alla fall bara i skolan, hade geografiprov, det gick jättebra, tror jag. efter skolan så skrev jag och lousie på projektrapporten, snart klara.. senare var jag,makki,stanley,mathilda,mia och tobbe nere på glass baren, de hade ingen mjukglass så jag tog en macka istället. efter glassbaren åkte jag upp till stan, skulle gå och hämta ut mina ny brillor. är sjukt nöjd med båda paren! ska lägga upp bilder, ska bara ta några först.. på kvällen så var jag med ida, och jag kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde? idag var det skola igen, gympa och lite annat. och idag har jag också varit med ida, har legat ute och myst i trägården, vart hos hennes bror och nu på kvällen har vi varit hos min bror, spelat kort och sett film typ, jättetrevligt :) nu är jag hemma, tänkte spela lite blockis och sen sov. jocke har inte kommit iväg till tunisien, så han är hon sin mamma i jädraås och hälsar på våra kissar. han skickade precis världen sötaste sms. puss på honom




isabella

natti

Haft en sjukt seg kväll men de kan vara skönt att bara vara hemma ibland också. har sett lite på skavlan med mamma men tröttnade, mina ögon faller ihop så jag tänkte gå och lägga mig nu. hoppas ni sover gott. puss

as if a good thing ever could make up for all the pain

idag har jag och rick storhandlat på maxi, som ett par. fast vi är syskon. vi ska alltid spexa. lagat tacos och sedan ätit upp det. riktigt gott. Just nu är jag ledsen, eller bara trött & sjuk. Ibland rinner det tårar ifrån mina ögon utan att jag är ledsen. som igår när jag tänkte att någon skulle kidnappa sandie och elda upp henne,( med tanke på kaninfilmen) då var jag tvungen att hålla om henne en stund och så blev jag ledsen. tanken på att förlora någon kanske. Hon är faktiskt bland det finaste jag vet, för hon lyssnar alltid och är alltid glad. Hon  vill alltid va med mig och mysa, hon sviker aldrig mig. så om någon skulle elda upp henne hade jag ingen sån kvar. som alltid finns.


nik

solen skiner






fredag!

somnade tidigt igår och det behövdes verkligen. kände mig utvilad och glad när jag vaknade. bestämde mig för att testa att gå till skolan, fick åka med pappa så jag slapp att gå, det var snällt. Klarat hela dagen, men efter matten, eller under mattelektionen kom huvudvärken och allt därtill. så nu är jag hemma och har druckit kaffe, lyssnar på världens myslåt och längtar efter sommar. Tänkte se på bella & tyra show sen vila en stund.
puss

nik

sommarkänsla

Tagit det lugnt idag, men mitt lock i örat har fortfarande inte släppt. det är en obehaglig känsla. allt jag gör dånar i huvudet. kunde knappt äta mat för jag hörde mig själv smaska haha. nu pratar jag i telf med tobias ska vara med han om en stund. har lagat mat åt familjen så ska fixa lite i köket innan jag drar. Ska ringa pappa och se om han har lust att köra en sjuk tjej.




nik

Inte okej!

http://www.tv4play.se/nyheter/lokala_nyheter/stockholm?videoId=1.1593004

såg precis denna film, förstår inte hur man kan " för kul" döda ett djur. Och sedan filma det för att lägga ut. Det som är mest skrämmande är att vissa uppskattar det. jävligt vidrigt om man frågar mig. vilka hjärtlösa människor. stackars djur. Så fegt och äckligt att ge sig på ett djur, hur ska dem kunna försvara sig?

nik

pussy poppin'

så himla sugen på kaffe men är inte vän med vår bryggare, vi har tydligen den bästa av dom bästa enligt mamma. den ska tydligen göra riktigt bra kaffi. typ kungahuset kaffe. en moccamaster. en mästare på kaffe. mamma är beroende utav kaffe, kanske blir jag också det någon dag. kanske sitter jag med moccamaster ultra 3 en dag.


Solen lyser och det gör mig glad, det känns så mycket i kroppen när solen kommer fram. snart!
hälsningar ifrån en sjuk tjej!


torsdag!

förkyld, täppt i näsan och i öronen. hur det nu går till. nedsatt hörsel. Hoppas verkligen att det inte utvecklas till öroninflam. hade tryck i öronen igår när jag skulle somna men som tur var vaknade jag inte med värk. Har sett på the voice och ätit frukost. Idag ska jag plugga och bli frisk.
Jason Derulo – In My Head
Jason Derulo – What If
Jason Derulo – The Sky's The Limit



nik


och precis det jag inte behövde, var det jag fick. bevis på att ni inte riktigt förstår.

natti

jaaa vad har jag gjort sen sist? hmm, pluggat och spelat blockwars. är sjukt trött nu, ska sova.  jocke åker till tunisien på fredag, sjukt jobbigt. vi kommer inte ses på ett bra tag :(  suck. imorgon är det geografiprov, så jag måste nog sova nu. natti på eeeeeeeeer




isabella

puss

världens finaste du är bäst. tjejen med snor i öronen. har världens bästa pojkvän.

tankar

jag blev helt tom, nästan gråtfärdig. det känns som jag inte når dit jag vill. som att jag inte når ut till någon alls. gillar inte att tänka tillbaka på något fint som man inte har kvar. eller det finns kvar men inte på samma sätt. gillar inte att komma ihåg känslan man hade men sån man aldrig kan känna igen, inte på samma sätt. jag antar att jag saknar den kärlek som jag fick. den vänskap som jag hade.det är nog saknad jag känner. en stor sådan. jag behöver inte tomma ord, jag behöver känslor och verklighet. man kan inte begära något som man inte själv ger. men när man gett nästan hela sig själv, borde man väl snart stå på tur? Jag undrar när jag kommer känna att det är på riktigt, det kan ta år. Undrar om jag kommer tänka tillbaka, undra om jag kommer känna någon sorts lättnad. att äntligen var det min tur.

nik

:)

så sjukt mysigt väder idag, det gillas verkligen. ett stort ogilla är min förkylning, rädd för att de börjar luta åt öroninflam snart, inte najs. blir inte mycket mer ikväll.ska ta en dusch och kolla geo sen hem till tobias för dating in the dark, lite mys och sen sova. Hoppas jag mår bra och kan gå till skolan imorgon.


pappa slumrade till på vårdcentralen haha!

jag och jonatan vid vår monter. ( smygreklam för IceCape)


invigt glassbaren. saltlakris är favvis

" de e bakåtslickat hår, de e champagne, de e reeekeeer "

det får räcka. puss


haj

skolan idag gick fort, gjorde ingenting på geon och inte så hemskt mycket på matten, var så himla tankspridd. gick och käkade sen, taco-fisk typ, och självklart tyckte jag att det var gott. jag gillar typ allt. efter lunch var det dags för projektarbete, gick väl inte så hemsk bra, men framåt i alla fall. kom hem lite innan två, yrade lite med mamma, hon brukar läsa vår blogg tydligen, hon är så söt! lisa kom förbi en sväng också, skrattade massor och sen var det dags för mig att plugga. har typ pluggat hela dagen och gör det fortfarande, men nu fick det bli lite blogg och blockwars paus hihi. 


tänkte lägga upp lite gamla bilder, från när jag hade kort hår




isabella

håkan är med!

det pirrar i min mage för solen ger mig massor med underbara tankar. det är sjukt hur lycklig man kan bli av sol. vilken glädje och hur allt plötsligt känns mycket lättare. jävlar va skönt!

suttit ute i solen en timme, då känns livet väldigt fint. varit vid doktorn det börjar se bra ut, men när jag tog upp mösspåtagningen med bara ben, helst utan en stor fet plåsterlapp så föreslog hon stövlar. ibland känns det som de vuxna inte förstår. att jag inte vill ha en stor plåsterlapp, en stor vit med massa äckligt gult gegga på till min klänning, till mina bruna ben. till mina klackskor. och till min mössa på min STUDENT. på min mösspåtagning. det kanske bara är en plåsterlapp för er, men för mig är det faktiskt ett steg ut i livet, och de vill jag helst ta utan massa lappar på mig.

Efter det blev det hamnen och glassbaren med min pappa, saltlakrits viol och kaffe tog jag. satt i solen tills pappa tyckte det blev för kallt. nu är jag hemma och ska simma runt i mina geo-papper tills det blir mat, sen simma lite till och inatt slipper jag sova ensam. vädret är för underbart!

mys!

imorse satt jag och läste mina geografi papper tills jag tröttnade och tog mig hem till vick, där bjöds jag på kaffe och mysigt sällskap. har saknat min granne. Är hemma nu och väntar på att tobias ska sluta sin praktik, eller få lunch så vi kan äta. sedan blir det hardcore plugg. Älskar vädret, synd att det är för kallt för att sola. iallafall på min gård. varför måste det blåsa?

förkyld

somnade skönt igår men drömde sjuka drömmar, undrar om det har med förkylningen att göra, att det trixar lite med drömmarna. jag vaknade iallafall upp förkyld som vanligt men snäppet värre. det blir att stanna hemma idag. jag vill bara bli frisk nu så jag kan vara ute i solen. idag ska jag plugga, imorgon är det prov. men nu ska jag dricka te och se vakna med the voice. senare idag : vårdcentralen.. som vanligt.


dendär hatten gör mig glad, förväntansfull. den har en viss längtan i sig.
idag är det 14 april. om 1 månad och 5 dagar sitter den på mitt huvud nere i almedalen.
det gör mig glad, förväntansfull och det har en viss längtan i sig

onsdag

godmorgon, har precis duschat och sitter och sminkar mig, har bara två lektioner idag, så det är skönt. igår så pluggade jag bara och typ vid nio så drgo jag bort till stanley och spelade lite kort med honom, mathilda och mackan, åkte hem vid halv elva typ, såg lite på csi och somnade. nu ska jag skynda mig lite. ha en superbra dag!


isabella

t r ö t t

tog en promenad till skolan, åkte och fixade lite sen ner till mässan för att fixa det sista. sålt hela dagen och det har gått riktigt bra för oss. sålde slut och fick ta upp beställningar. stolt över oss. vid sex var det prisutdelning och efter egentligen mingel men jag orkade inte så agnes var snäll och jag fick åka med henne. kom hem ungefär kvart över åtta, åt mat och pratade en stund med mamma. är så himla trött nu så tänkte se håkans bar sen sova.
inatt får jag sova ensam för mitt hjärta sover redan. ingen att puffa på.
PUSS

hejhej

godagens, idag har vi varit nere på wisby strand, på ufmässan. jag tyckte att det var jätteroligt att få se vad alla hade för idéer och så. har varit på jättebra humör hela dagen :) en av anledningarna är att vi har fått hem våra böcker som vi har skrivit på projektarbetet, dom är superfina! jag är så himla nöjd med dom verkligen! nu sitter jag i alla fall och pluggar geografi, har prov på torsdag. men jag kan verkligen inte koncentrera mig, är helt hispig och behöver prata av mig. ringde mamma precis, men hon hade inte tid, och sen ringde jag marcus, fick prata av mig lite, han borde tycka att jag är jobbig, såå mycket som jag pratar, hihi. men nej, han är så snäll så. jajaaa, nu ska jag försöka plugga. smell you later






såhär kul har jag



isabella

ufmässa

Mest av allt önskar jag att min förkylning kunde lämna så jag slapp känna mig som ett snormonster. trött hela tiden. somnade tidigt igår, fortfarande stentrött. håller på att göra mig iordning ska vara i datasalen åtta tydligen. känns riktigt onödigt att åka fram och tillbaka med what to do. mässa hela dagen sedan ska jag sova.


:)

mötet gick bra, kan väl dock inte kalla det möte men vi gör det på vårt egna sett. åkte bil ner almedalen och vi har fixat vår monter. resten fixar vi imorgon innan det öppnar. får sovmorgon. behöver inte vara där förrens halv nio och det öppnar halv elva. ska dock vara där hela dagen. får hoppas att det går någorlunda fort. får ha med mig apoteket i väskan så ska jag nog klara mig!

Ska fixa lite smågrejer nu sedan åka och handla med rick sen hem till tobias. blir att sussa tidigt ikväll.
måste ha hallonsoda

victoria franzén

imorgon kommer dagen vi alla väntat på på stor längtan. imorgon imorgon imorgon. vad händer då? världens sötaste finaste bästa lilla tjej, är inte så liten längre. hon blir nämligen vuxen, stor, myndig, får inte hem någon frånvarorapport, behöver inte målsmans underskrift. hon blir vuxen. dagen då victoria franzén blir kvinna och inte tjej längre, den dagen är här.


du är så himla vacker victoria, du är så himla bra!

GRATTIS! i förskott :)


isabella

pussipåsk

åhh äntligen har jag slutat, började kvart i ett idag, men jag gick och käkade med alle brudar. satt i matsalen hur länge som helst och bara snackade skit, det var niice. ja och sen matte i tre timmar då, segt men lite kul. ikväll ska jag bara plugga typ, käka med familjen också. känner mig väldans stressad över allt jag behöver göra just nu, men jag vet att jag kommer klara allt, med lite hjälp från Jesus.




saknar mina kissar



isabella

suck

helt slut är jag. och irriterad. inte har man fåt något kaffe ännu heller. ska klä på mig nu och sedan åka till skolan för möte med UFgruppen. imorgon har vi mässa hela dagen på wisbystrand så vi lär säkert behöva åka ner dit nu idag och fixa monter osv. inte direkt vad jag har lust med just nu men det är bara att göra. hörs senare

hejdå

snart kommer pappa och hämtar mig, dags att åka till vårdcentralen. har ätit lunch men inte fått nåt kaffi ännu. får bli när jag kommer hem igen. ser på ellen just nu. skitrolig kille som är med där. skulle också vilja ha en talkshow med massa roliga så man får skratta hela dagen. jag tänkte ta lite roliga bilder idag. vare si någon vill eller inte. nu måste jag klä på mig.puss

ps han heter tracy morgan och jag har frikort på vårdcentralen. de e typ som vipkort på krogen. och då hänger man där mycke.. om ni förstååååååååååååååår.skämt å sido. herrå


sånt som kan vara skojjigt i efterhand :)

kollar tillbaka lite i bloggen och har hittat en hel del roliga texter och kommentarer framförallt. De flesta anonyma dock men det är väl så det fungerar ;)




Postat av:

Vänta, jag tycker det är dåligt att inte ni, Nikki och Isabella tar spex på allvar? Ni har ju inte klätt ut er?

2009-09-08 @ 21:34:57

den som ser mig såhär i skolan, hola at me daaaaaawg


Postat av:

principen är fortfarande att man ska stå för det man säger, så väljer hon att vara anynom, så varför kan vi läsare inte vara de då?


vet inte ens vad jag ska säga, man går in på min blogg. det är jag som skriver. jävligt anonym tjej :)



måndag

jag och rick tog en sväng med bilen igår innan han släppte av mig vid tobias. där såg vi GSE 2 och fanboys, tror jag att den hette. men jag somnade till den. sovit så himla skönt inatt men drömt riktigt skumma drömmar. Nyser och snorar som bara den. ska dricka te och vila en stund. sen idag vid halv två ska jag till vårdcentralen som vanligt.. snark! Börjar verkligen tröttna på det nu men bara att stå ut..


godnatt

godkväll, idag har jag inte gjort mycket om man säger så. jag har varit med ida och vi har käkat kebabtallrik och bara tagit det lugnt. skulle egentligen till kyrkan, men jag och makki bestämde att vi skulle ta det nästa söndag eller nåt :) har bara legat och degat framför tvn ikväll och så lär det förbli. just nu är det law and order, och det är nice.





isabella ♥ joakim

W1

jocke jag saknar dig. jag vill att du ska vara här. hela tiden. jag vill att du ska hålla om mig nu. jag vill att du ska torka mina tårar och säga att allt blir bra. ♥


din isabellanäbbenkrokus

hemma bäst

en vanlig middag som spårar ur. gott var det iallafall. fått i mig kaffe också. och nu kom solen. skratta och ha kul så blir livet roligare. jag gillar min familj. iallafall idag. väldigt mycket.

papsi

nej jag kunde inte hålla mig






" jag tappade andan, du ser ut som en såndär.. nej jag ska inte säga det"
och jesper har ny hatt :)


- " kan du vara snäll och flytta dig lite så jag kommer in med benen?"
- " sucks to be you"

- " men vad går hon för inriktning? "
- " bild"
- " JAG SA JU ATT HON VA EMO!! "

fika med pappa!

igår åkte jag hem till tobias istället för att se fotboll med resten, vi kollade film och jag somnade rätt tidigt. vaknade imorse av att jag inte kunde andas igenom näsan. vi såg ännu en film sen hämta pappa mig. vi körde ner henrik pia och anton till båten sen åkte vi och tog en fika. nu har jag varit hemma ett tag. facebook kommunikation, alla förutom peter som står nere i köket och lagar en jävla god middag. kött potatisklyftor sås och sallad. ska bli gott i magen. Tänkte lägga in bilder ifrån fikan men det går inte. skriver kanske sen. puss

sålänge

morgon, shit vad det är jobbigt at jag inte kan sova länge när jag har druckit kvällen innan. jag somnade efter fem och vaknade innan tio och kunde inte somna om. galet jobbigt. det var sjukt kul igår. middag hos titti, jättegott var det, askul förfest, askul på hp. efter hp så agerade jag och janica hjälpredor åt någon som blivit liiite för full. det blev max sen, lite för sent dock, det enda jag fick var lite dipp i ansiktet?  gjorde i alla fall sällskap med calsing och elias hem. pratade med makki ett tag innan jag gick och la mig, kunde dock inte sova, så jag såg en dokumentär om en tjej med parkinsons. nu ska jag äta bakismat med ida. ni ska få lite bilder






ni får fler sen, fick lite bråttom nu, puss



isabella

inte för att jag e sån men ja

har testat mina nya byxor och dom sitta bra plus att jag går runt i mina nya skor också, känns bra.  fått tillbaka mina högtalare så nu ylar håkan i bakrunden, det gör mig glad.

Tog lite bilder idag och igår så tänkte lägga in bara för att jag nästan aldrig gör det längre.

mitt linne jag fick utav min faster, en favvis

mina nya byxor och skor :) mamma köpte svarta

klockan som jag är kär i. ge mig studenten så jag kan få sätta på mig denna snarast!!

min mösse

middag




nik

sjuk

varit på stan, kollat studentklocka och bytt lite grejer. köpt ett par nya byxor och skor. ätit lunch på mcdonalds. precis druckit kaffe och vilat i soffan. är alldeles slut. skulle behöva sova en stund. känns som mitt huvud väger tungt utav snor. tror jag är kär i klockan.

puss

jag sitter och målar naglarna just nu, eller väntar på att dom ska torka rättare sagt. länge sen jag målade franskmanikyr, men det gick bra. har duschat och så, tänkte börja sminka mig om ett tag, fast ska iofs inte va hos titti förrän sju, men jag har typ inget att göra. eller tänkte spela lite blockwars. jag lyssnar på musik från min gamla dator, haha shit vad jag har mycket skit alltså, men mycket bra också. just nu lyssnar jag på pökhus, hurvida dom är bra eller dåliga kan ju ni få avgöra. jag har uppenbarligen gillat dom en gång i tiden.




isabella

puss

jag sitter och målar naglarna just nu, eller väntar på att dom ska torka rättare sagt. länge sen jag målade franskmanikyr, men det gick bra. har duschat och så, tänkte börja sminka mig om ett tag, fast ska iofs inte va hos titti förrän sju, men jag har typ inget att göra. eller tänkte spela lite blockwars. jag lyssnar på musik från min gamla dator, haha shit vad jag har mycket skit alltså, men mycket bra också. just nu lyssnar jag på pökhus, hurvida dom är bra eller dåliga kan ju ni få avgöra. jag har uppenbarligen gillat dom en gång i tiden.




isabella

puss

hallå, shit vad jag är förkyld. och jag som ska festa ikväll. fan fan fan. men men jag får väl försöka så gott jag kan, jag vill ha as roligt! igår i alla fall så såg jag på så ska det låta med marcus, tommy körberg är så sjukt bra, åhh vad han är bra!Tommy Körberg – Fattig bonddräng - Live har i alla fall precis sytt upp klänningen som jag tänkte ha idag, kommer förmodligen bli snorfull ikväll, med tanke på att jag är sjuk, men vem vet. återstår att se.


den här bilden la jag bara upp för att få makki på lite bättre humör



isabella

uppe med tuppen

somnade ganska tidigt igår, var så himla trött och förkyld. kunde inte andas genom näsan och har sovit med tvn på. nu är jag iallafall vaken och mår inte bättre. helt igentäppt och ont i min hals. väntar på att mamma ska vakna så vi kan äta frukost och jag kan få pengar på min mobil. sedan blir det stan och förhoppningsvis ett par nya skor, det gillas stort.

godnatt

haft jättetrevligt ikväll.åt mat på joda plus en latte sen gick vi vidare till bolaget och satt där en stund. isabella kom också dit. kom precis hem och isabella har åkt. tänkte väl snart lägga mig för imorgon ska vi upp och gymma sen gå på stan. jag känner mig ännu sjuk så får se hur mycket jag orkar. kan ej svara på sms.

puss

nu har jag gjort mig iordning och väntar på att dom andra ska bli klara. har mitt nya linne som jag fick utav pia igår. magen börja bli hungri så bäst dom sätta fart. ska äta kycklingspett med pommes bara för att jag alltid äter natchos. något nytt allså. hoppas på att det är gott. jag vill ha en cam. då hade ni fått sett hur söjt jag är.

John Mayer feat. Ben Harper – Waiting On The World To Change - featuring Ben Harper

hej

jag vill gör nåt kul ikväll, men vad fan då liksom? finns ju inget att göra. suck liksom. jag vill typ röka vattenpipa, någon som är på? jag är typ på vad som helst, förutom att sitta och göra ingentiiiiiiiiiiiiing! jag och marcus sitter och skickar bilder till varandra, det är det enda som händer just nu.


isabellas

Poison


är astrött och sjuk. vill sova men jag kan inte. känner mig orklös.
anton vill gå in på stan och jag behöver egentligen byta en tröja men jag vet ej om jag orkar.
hans mobil har gått sönder också, så den har bestämt sig för att tracka min mobil med samma sms tusen ggr.
icke OK
nu ska jag duscha med en plastpåse på benet, undra vilken jag ska ta..

det var det

i förrgår drack vi hemma vid tobias, jag somnade rätt tidigt för jag var trött. pappa hämtade mig på torsdagen och vi åkte ner till båten för pia och henrik har kommit hit nu. vi fikade sen gick vi en stund på stan och åkte förbi mammas jobb för att hälsa på henne. på kvällen åt vi mat ifrån celine riktigt gott. sen åkte jag hem till tobias för det var hans födelsedag, vi myste och såg på lite olika program. Imorse var jag uppe tidigt, har varit på vårdcentralen och dom har lagt om mitt sår. gått ungefär 6 veckor nu och inte mycke framsteg, en aning irriterande. Nu är jag hemma vid mamma och har ätit mat plus kaffi. ska ta det lugnt en stund sen ska jag och bella på stan. jag är sjuk också. inte det bästa. Ikväll blir det middag på joda. anton ligger och snarkar här också, han har kommit. inatt. kul kille.

heeelg

godmorgon, glömde skriva igår innan jag gick och la mig. jag gjorde inte alls mycket igår, satt mest vid datorn och så, färgade håret gjorde jag. det blev jättebra. pluggade lite också. blev en massa pratande i telefonen, flera timmar. men nu tror jag allt är löst i alla fall, det skulle vara oerhört skönt. idag ska jag gå på stan med nikki, om hon behagar svara i luren.

sitter och lyssnar på eminem nu, han är så sjukt bra

Eminem – Hailie's Song
Eminem – When I'm Gone
Eminem – Mockingbird
Eminem – Like Toy Soldiers




isabella

puss

halloj, hjälp vad trött jag är idag, jag försöker plugga, men det går inte alls bra. jag är på jättebra humör, jag antar att det är vädrets förtjänst. blir påmind om hur mycket jag har att vara glad över, ska försöka ta vara på det lite extra idag. jag vet inte om det är bakfylla, förkylning, eller någonting annat som spökar i mitt huvud just nu, men jag känner mig febrig. jaja, igår var i alla fall en fullspäckad dag, läkaren, optiker, lunch med mamma, apoteket ett antal gånger, på kvällen satt vi hos nikkis tobbe och drack lite, det var jättetrevligt, ni får lite bilder :) kom hem innan ett redan, sov inte så länge idag, men har legat i sängen heeeela dagen. creds till min säng. jag ska försöka plugga nu som sagt.




isabella

ons

kollat på tusen bröder hela kvällen igår, hade svårt att somna. lyckades tillslut men blev väckt skittidigt imorse. varit uppe sen dess och fortsatt se på serien. sen hämtade pappa mig så åkte vi till doktorn. Hon tryckte ur allt var i från mitt sår och drog bort massa sårskorpor. gissa om det var skönt eller ej. Nu är jag hemma och tänkte tvätta håret sen ta ut pengar, och sedan blir det hem till tobias igen!

haii

godkväll, ja idag har jag inte gjort alls mycket, har spenderat mestadels av dagen i min säng, läst och kollat runt på datorn. och det är väl typ vad jag ska fortsätta med. jag har fått hem min deklaration också, min första ever, och vet ni hur mycket pengar jag ska få tillbaka? 6700! wihoo, grymt!



sommar 2005?


isabella

tummen upp!!


vi går mot frihet, vi går mot lycka!

den här låten är så fruktansvärt bra, så bra att jag skulle kunna bli sosse bara på grund av den!




God vad jag älskar cornelis


isabella

puss

haalla, jaa, jag har fortfarande ont i huvudet, så jag har fått en tid till vårdcentralen i morgon, känns skönt. ska till optikern i morgon också, så snart får jag nya brillz. imorse vaknade jag tidigt av mamma och min klocka, skulle ringa till vårdcentralen, fick en telefon tid vid tio typ, och har varit vaken sedan dess. har sökt utbildningar till hösten, har sökt sju st, juridik, psykolog, ekonomi och beteendevetenskap, på lite olika platser. jaa och nu sitter jag och läser en bok, inte frivilligt, utan because i have to. så vi hörs sen


isabella

godmorgon!

hade hoppats på sol idag så man kanske kunde sitta ute en stund men icke. idag är det skitväder. Får hoppas att det bättrar på sig. Jag har sovit gott med tvn på i bakrunden, dock vaknade jag av den kl åtta imorse men lyckades somna om. ska göra frukost nu och kolla på efterlyst ifrån förra veckan, imorgon måste det ses, reklamen ger mig rysningar.

Madonna – Revolver - feat. Lil Wayne

godnatt

nu ska jag sova och drömma om något fint. längta till imorgon och sträcka ut mig över hela sängen.
och hoppas på att jag slipper vakna med ont i hjärtat. puss!


Pearl Harbor Soundtrack – Tennessee
jag älskar dig.

Utkast: April 5, 2010




"It's not always rainbows and butterflies
It's compromise that moves us along"

måndag

hängde med tobbe hela kvällen igår, somnade ganska sent. imorse va han uppe tidigt. ikväll har vi ätit pizza och sett film. jag ska duscha nu sen kolla dating in the dark. är inte på spec bra humör.

love is to hard to break

"Vapen existerar inte i en värld som din.

Bara en kommentar ifrån dig förgyller en hel dag.

Dina vapen är din kärlek och dina ord är dina mord"

 

någon som betyder mycket skrev det här till mig för länge sedan

 

 

isabella


igen

inlägget under blev sjukt långt, hade mycket att berätta. måste bara säga att mitt i inlägget under så ringer jocke och säger att han har glömt sina nycklar här och att han redan är på båten, så jag får slänga på mig mina foppatofflor och köra ner i typ 200km/h till terminalen och springa in och lämna dom, klantskalle. nej nu ska ni få lite bilder tänkte jag.


mitt fina rum, när det äntligen är städat

mina biblar och min psalmis :)


bästa





mammas påsktårta



isabella - saknar min jokodil redan

sant

hallå, i lördags så åkte jag och jocke hem till marcus och kollade på fotboll, hade jättetrevligt. när klockan började närma sig tolv, så gick jag över till macken och köpte upp mig på cola, chips och godis. fastan slutade ju klockan tolv och då fick jag äntligen äta klokt igen. cola, shit vad gott. kebab också. mmmm. vi satt och snackade ett bra tag, när marcus kom på idén att åka ut till martebo. och så blev, helt på random. vi åkte ut, körde ner på den smala vägen, märkte att det var jätteblött och geggigt så vi vågade inte köra ändå ner, men vi vände runt bilden och satte oss och kollade. och vi har inte suttit länge innan vi ser att det börjar lysa längst ner vid myren, allting gick så snabbt, marcus blev rädd och ville åka direkt, och jocke ville sitta kvar och kolla, när det kändes som ljuset kom närmare oss så startade mackan bilen och några sekunder därefter slutade det att lysa. jag vet att det finns många som tror att det här bara är skitsnack, och jag klandrar er inte, jag trodde inte heller på det innan jag såg det. på hemvägen blev det mycket teorier om vad det kunde va för något, allt från gaser i marken, till billjus. en sak jag, och alla som har sett det kan säga, är att det inte är billjus från vägen långt bort, 100%. ljuset var alldeles för högt, för nära, det var bara ett ljus, som stod stilla och dimmade, och inte alls lika klart som ett billjus skulle vart. vad det än är, så är det bara as coolt att ha sett det! när vi kom in till stan igen var vi inte reda för att åka hem, utan vi var ute och snorklade efter både det ena och det andra, kom hem vid halv fem eller något. då hade mitt huvud sprängts både en och två gånger.

igår skulle jag till kyrkan, såklart. men av någon konstig anledning så hade jag inte ställt klockan när jag gick och la mig, jag vaknade tio i ett och mässan började klockan ett. jag är verkligen sämst. usch, jaa. vid tre ungefär åkte jag och jocke hem till hans pappa som fyllde år, åt smörgåstårta, sjukt gott. hängde lite med tobbe och mia och sen körde jag ut mamma och peder till endre. på kvällen käkade jag, jocke, mia, tobbe och marcus på max och planerade för kvällen, det blev lite kortspel hemma vid mig och sen martebo igen, den här gången hittade vi knappt dit, tog typ en timme och väl där hände det ingenting. man kan ju inte ha tur varje gång.

nu har jocke åkt och jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, jag borde plugga, men jag kan inte koncentrera mig, för jag har så himla ont i huvudet. blir nog läkaren i morgon, om jag får någon tid.


isabella




puss

fixade mig och drog hem till tobias sen kom hanna dit, vi drog vidare hem till seb och drack med han och några ur hans klass plus lite andra. drog till INN en stund sedan vidare till hp. gillade mitt sällskap igår. kom hem sent. sovit typ hela dagen, nu har jag precis ätit mat och ska äta efterrätt snart. glass och varma hallon.

i mitt hjärta.

undrar om det är farligt att älska någon för mycket, att ge för mycket att vara för på. jag undrar om jag kväver dig ibland, undrar vad du tänker på. jag önskar du kunde känna det jag känner. veta vad du betyder. osäkerheten skapar missförstånd. jag kommer alltid att vara din, sålänge vi älskar. du är det finaste som finns.

mm

så jävla trött. trött på att alltid räcka till, alltid finnas där. alltid göra allt och aldrig få något. trött på att alltid undra, så jävla trött på det. trött på att alltid lyssna på det som är rätt och fel. trött på att jag måste rätta mig efter det. som att leva utan att vara sig själv. som att leva och samtidigt vara död. alltid rätta mig, alltid gå rakt, aldrig ta ett snesteg, mer och mer försöka bli p e r f e k t utan att det går. en evig strävan som aldrig kommer lyckas. jag vill inte vara perfekt för det finns inte. jag undrar om du förstår.

jag skrattar högt, jag säger vad jag tycker, jag snackar skit ibland. jag har inte alltid nytvättat hår, mjukisbyxor är skönt. jag är inte alltid trevlig, säger inte alltid allt som är rätt. frågar mycket frågor. pratar i sömnen, snarkar, äter pizza med händerna. bryr mig inte läsken är avslagen. jag vill ha kul, jag älskar att ha roligt. jag vill umgås med mina vänner, jag vill ge dom så mycket mer tid än vad jag har för mig själv. jag vill ge dom allt. för dom accepterar mig, dom låter mig göra misstag för dom stöttar mig när jag behöver det. dom pissar inte på mig när jag ligger ner, dom berättar inte för mig hur dålig jag är. dom säger att jag klarar mig, att det händer alla. dom ger mig inga ultimatum. dom accepterar mig, dom respekterar mig. och jag samma för dom.


hrj





påskafton

godmorgon, eller god och god, huvudvärk. har dessutom inte sovit alls bra. någon kom hem mitt i natten och stökade, inte så hemskt kul. blev mest ledsen. idag ska jag bara va hemma med jocke, men han sover ännu. tänkte kolla på en film tills han vaknar.


att snacka skit och att diskutera en sak, det är inte samma sak. och när det gäller vissa saker, så är det inte så konstigt att det snackas. det hoppas jag att ni förstår.


sm-brons


isabella

här finns inga brustna hjärtan, alla ser likadana ut

jag lyckades! eller mamma gjorde, eller så var det coca colan. skulle tippa på det sista alternativet. Vi såg världens gråtfilm igår, jag grät så det sved i mitt ansikte. Pearl Harbor. väldans bra film dedär. hann med ballar av stål innan vi somnade. upp tidigt imorse för han skulle iväg, jag tog en promenad hem i vårsolen. jag och mamma ska på stan om en stund, kikat på en tröja som ska få följa med mig hem.

sant

hallå, jaa det blev ingen skola för mig igår, hade feber hela natten och mådde skit när jag vaknade. mådde lite bättre senare, efter jag käkat och så. jag, jocke och stanley drog upp till bowlan för att träna, vi skulle ju trots allt spela tävling idag. men men, träningen gick bra, förutom att jag typ blev helt död redan efter första slaget. på kvällen satt på hos stanley och spelade lite kort och så, jag somnade. jocke och stanley gick ut och då åkte jag hem. idag har vi spelat bowlingtävling, gick sjukt bra för min del, spelade väldans bra för att ha spelat två ggr det senaste året. men gick det inte så bra för laget, eller vi kom fyra. helt okej. jag var dock tvungen att gå hem innan tävlingen var slut, eftersom att jag som sagt föddes med huvudvärk, jag vaknar med huvudvärk och går och lägger mig med huvudvärk, och där emellan - huvudvärk. nu har jag feber igen och är helt död. jocke ska ut ikväll igen, lika bra är väl det, för jag kommer säkert somna snart.

i övrigt så har det varit lite si och så de senaste dagarna, det har varit massa bråk och tjaffs och jag vet egentligen inte vart jag kommer in i bilden. rätta mig om jag har fel, men jag tycker att jag har fått en massa skit som jag itne ska ha. börjar bli trött på det, blev jätteledsen idag. det kändes inte bra, idag är ingen dag då man ska tänka på sig själv. idag för lite mindre än 2000 år sedan så dog Jesus av kärlek till oss. tänk på det istället!

nu tänkte jag lägga ut lite bilder som får mig på bättre humör


så nu får det vara nog



isabella

fredagkväll

ätit riktigt god middag och druckit lite vin till maten också. lyssnar på melissa horn och har piffat till mig en aning. kände mig så ofräsch innan. ska strax ta mig hem till tobias. ikväll var jag och hanna sugna, men ingen annan. så vi får spara oss. nu ska jag flörta med rick men lär absolut inte lyckas!

du ville träffa mig i veckan
det var nån tid som passa dig
du tog förgivet att jag kunde
men du glömde fråga mig

puss


min favoritbild. favortittjej. med eller utan kryckor.

MH

som en bekant som hängt sig kvar, för att allting har gått bra. Nu vill du vara vän med mig men det vill inte jag.
det är vår och varmt. När du hört vad jag har sagt då är det du som går i solglasögon och saknar nån du aldrig haft.


soligt!

hade jättetrevligt hemma vid felicia med god mat och skönt sällskap, fick kramp i magen utav allt skratt. tog sällskap med kryckan hem innan hon vek av till sitt och jag hem till tobbe. åkte med pappa hem för ett tag sen, hängt en stund med seb och nu ska jag åka med till maxi för att få en sallad.

ps stod ute i tshirt utan att frysa, iallafall en stund. de måste vara något sorts tecken!!

!

fick ett samtal av vic så jag slängde på mig kläder å lite smink sen gick vi ner på stan och fikade. inväntade julia och sedan köpte vi present till felicia, hoppas hon blir glad. Jag köpte även nya underkläder. Tänkte försöka mig på att duscha, lär ju ta sin lilla tid med mitt ben, vet inte hur jag ska lyckas sedan ska jag göra mig iordning och ta mig hem till antingen vic eller emma, återstår att se. Vid klockan sju ska vi iallafall vara hemma vid felicia. puss


puss

igår gick vi och la oss redan vid åtta, sov fram till halv två när en fyllis bestämde sig för att väcka oss, jag blev lite putt men somnade sen om. blev väckt några ggr. imorse ringde mitt alarm länge innan jag vaknade till, åkte hem men bestämde mig sedan för att vara hemma idag och sova igen det som jag missat. Sov fram till halv elva eller något sånt, känner mig fortfarande seg men vill inte sova mer. Har precis ätit och druckit kaffe med mamma, ska fixa lite inför ikväll och gå på stan för att köpa present åt felicia.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus