Om inte nu och då fanns

Vi har spenderat eftermiddagen på tofta beach club, pistoff spelade som vanligt. ganska mycket folk och solen var framme. Riktigt härligt. Nu ska jag göra mig iordning sen ska vi möta upp fanny och dem igen. Jag mår bra i fannys närhet. Alltid ett leende på läpparna. Så sjukt underbart. Det är så jävla svårt att hela tiden ha en stor saknad i kroppen, jag vet inte hur den ska fyllas ut. Jag vill bara ha tillbaka det som var förut. Vet inte om jag klarar en månad.. men jag ska kämpa.


loveu


mm.

Efter middag blev det hp med isabella nicolina och chrisse. Pistoff spelade. helt ok kväll. Har precis vaknat ska städa och sen äta lunch med mamma. Idag mår jag inge bra i mig själv. Hugger inuti mig. Längtar tills jag ska träffa fanny igen.


Från och med idag.

kallis baby

jag bjöd på kaffi när dem kom hem ifrån stan, sedan fick jag göra mig iordning fort för vi gick ner till kallis. Lång kö men gittan fixa. Har precis gjort mig iordning igen och väntar på att mamma ska bli klar, sen ska vi ta oss ner till pappa, äta och sedan vidare. jag vet dock inte riktigt hur min kväll slutar, bestämmer mig senare. puss nik


fyfan..

Längesen jag var såhär fruktansvärt trött, fick avboka tandläkare och date på stan. Vaknade precis och det känns som jag skulle kunna sova i ett par timmar till. En schysst förkylning verkar knacka på plus att mina vader krampar så jag kan knappt gå. Det enda positiva är väl att solen har kommit fram igen. Dags för dusch och mat sen får vi se vad jag orkar med.
puss

nik

Vi två.

Kommer ihåg att jag log emot ditt håll när du sjöng, du ville aldrig lyssna på när någon talade om hur duktig du var. Det blev en vana med nattsamtal i flera timmar. Jag tror att det var något med din röst eller bara det att du pratade med min som vi känt varandra i flera år. Kommer ihåg natten du var full, hade fyllt arton och kommit hem ifrån Egypten. När du sa det. Vår första kyss i almedalen. Första gången vi var ensamna och du försökte få mig att gilla filmen. Första natten vi sov ihop. Vaknade upp tillsammans. Alla filmer, all webtv. Allt detdär som vi har gjort till vårat. Att man aldrig får pussa på dig när du äter mat, inte ligga emot ditt håll när du ska sova, nattpusskalas.

Jag kan längta tillbaka dit. När det bara var vi två och det vi gjorde som spelade roll. Mitt hjärta längtar efter den tuss/äll/päll som jag en gång kunde känna mig trygg vid. Du sa idag, att du ser en helt annan tjej när du tittar på mig. Jag brukar inte säga för djupa saker till dig, för du brukar inte lyssna. Men allt det kalla försvinner när jag ser i dina ögon, du har inget skal som skyddar dig då. Jag kommer aldrig glömma dina ord. Jag vet att du sover nu, men jag längtar efter dig.
nik


Hur stort är mörkret nu?


kallis




Kärt återseende, min bästa fanny. Pratat om gårdagen/kvällen, deras spanien resa, fått min rygg knäckt utav henrik samt massage. Blev mött utav två dryga grabbar varav en försöker få mig att gå med till macken nu. FETGLÖM anton. Är iallafall hemma nu, vill ha sovsällskap med någon har redan somnat. Imorgon ska jag till tandläkaren kl tio för min låtsaslagning har börjat ramla ur, bra jobbat.

puss

Igår var det somsagt kallis på dagen, hade riktigt kul. Hem och duschade, vidare till hp för middag med klassen. Blev kvar där hela kvällen. Fick skjuts hem. Har vilat en dag nu i en varm famn. Ikväll har vi ätit pizza och nu ska jag snart gå hem till pappa för fanny kommer med båten. Gissa om jag har längtat.


back where your heart belongs
been gone from me to long

I hate you for doing this to me

shouldn't have to be like this
shouldn't have to feel like this

Haft värsta natten, det svider i hela mitt ansikte. Tog timmar att somna. Idag försöker jag att le, och se framemot dagen. Jag ska enbart umgås med människor som vill se mig le och skratta. Det är lite sorgligt idag ändå. Jag kommer att sakna dig. Det känns inte verkligt ännu. På söndag åker du. s

nik

Inte fattat än, vilken kärlek som finns att bara hämta hem

Att det ska vara så svårt att få vara med den som man älskar, att man ska behöva kriga för ett par timmar. Att det måste göra så ont varje gång du går ifrån mig, att din hand läker mina sår. Vi dödar varandra genom ett sjukt spel. Jag vill inte vara med längre. jag behöver inte vinna. Jag vill ha ett hem. Det räcker, det finns inga regler.


glöm det jag sa. Du har gett mig stora sår som aldrig kommer att läka, Du har förstört den människan jag brukade vara. Jag känner inte igen den som jag har blivit. Du har gjort mig till någon som jag inte vill vara. Jag ska göra allt för att slå mig fri, jag vill inte sitta fast i en bubbla fylld av negativ energi. Någon som får mig att känna mig som smutsen under någons sko. Jag är bättre än så. Det du gjort emot mig, har gett ärr. Det kommer alltid finnas kvar. Det var inte såhär jag ville minnas dig. Jag hör din röst eka i mitt huvud och det ger mig rysningar.  KNIVEN I HJÄRTAT.

Lås den!

Grillat med familjen ikväll sedan kom felicia hit, vi mötte upp fanny och iza sedan satte vi oss på bageriet. hängt där hela kvällen med folk. Kärt återseende. Kom precis hem och ska försöka sova så fort som möjligt, Tagga inför morgondagen. Puss´nik

words.

" jag vill anpassa mig, jag vill bo med dig,
 jag trivs med dig, det finns ingen annan än du för mig.
Jag ser ingen anledning att hålla mig borta när jag vill vara nära" -t

Men de gick snett å de går inte att laga

Ah, det rullar på fint just nu. Igår hängde vi med lite skönt folk, det spårade men jag var inte medskyldig. Tog en cider med pappa på bolaget sedan dags för sängen. Idag har jag bara tagit det lugnt, ska fortsätta med det. Ikväll väntas grillning och uppladdning inför imorgon. Den som inte är taggad är dum i huvudet. puss
nik


puss

godmorgon, nu har jag varit ledig fem dagar i rad och det har varit pissväder alla dagar, det suger rätt mycket kuk.  men nico och chrisse kommer på fredag och det ska bli sjukt kul! och i morgon kanske det blir något kul med klassen, vi får väl se. idag vet jag inte vad jag ska göra, jag kanske ska en sväng på stan, behöver fixa lite grejer. ska åka till eskilstuna nästa vecka på arbetsintervju, hoppas jag får jobbet!


isabella

M

Må din väg gå dig till mötes

och må vinden vara din vän,

och må solen värma din kind,

och må regnet vattna själens jord.

Och tills vi möts igen

må Gud hålla,

hålla dig i sin hand





isabella

haha

igår var jag bara hemma på dagen, åkte till jobbet och jobbade en och en halv timma, kul liksom. jocke kom hem från jobbet och berättade en fruktansvärt kul sak. min bil är nämligen med i kissies blogg, och vad som är ännu roligare är att hon och hennes kompis står och hoppar på taket på jockes jobbarkompis bil. http://www.kissies.se/?p=8905#comments


det här är utanför max, min bil är den röda som står bakom, jocke hade lånat den till jobbet och den vita bilen är som sagt jockes jobbarkompis bil, bra gjort kissie


isabella

Something about the spark in her eye


Efterbliven fotograf.


jag är trött

hej jag heter isabella engström och jag är trött, jag är nästan alltid trött, jag är född trött, jag är allra helst trött på kvällen. vill nästan alltid sova tidigt. det är så, sådan är jag. och om det nu är så att det inte passar, eller att det retar någon, och om någon känner att han/hon måste kommentera den egenskapen hos mig, så behöver jag inte vara med. då kan jag lika gärna ligga hemma och sova om det nu är så. för jag är trött på att få höra från alla håll och kanter om att jag är trött jämt, ja det vet jag väl! och skulle jag kunna göra något åt det så skulle jag gjort det för länge sen.





isabella trött engström

Skippa attityden

efter veckor utav fullt ös, har jag ju kraschat ett tag med fint sällskap. Sovit ifatt alla timmar som jag har missat. Nu ska jag städa rummet och småfixa lite. Hoppas på att solen kommer tillbaka snart, jag är uppvilad och redo.
Har inte så mycket mer att skriva för tillfälllet, tjaråååå.

Haha orkar ej.

puss

hej alla, igår var en trevlig kväll hos makki, jag och jocke åkte hem runt elva och började se senaste wallanderfilmen, somnade typ efter tio min. imorse vaknade jag av jockes klocka, och kunde inte somna om, så jag har sett på nyhetsmorgon, me love och sen har jag sett klart wallanderfilmen från igår, kört malin till flyget och nu har jag gjort mig i ordning. jag ska till min faster och käka lunch och umgås lite. sen ikväll ska jag käka middag på packhus med ida och annie. sen blir det väl utgång antar jag? nej nu måste jag sticka!


isabella - love is too hard to break

if i ever see you my heart is gonna bleed

vilat hela dagen, sedan kom tina hit så blev det fika och en massa prat. Sedan lagade vi tacos. Dom sitter ännu nere i köket och bubblar men jag chillar lite vid datorn. Försöker att bestämma planer för ikväll men det verkar vara oklart. Jag ska iallafall gå in i duschen sen får vi se. Puss

grattis bästa!

jag vill börja med att säga grattis till världens bästa marcus! han fyller tjugotre år idag! ♥ vi ska till honom ikväll och fira, så jag håller på att göra mig i ordning och välja lite kläder. idag har jag varit och käkat lunch med min mamma på etage och sen gick vi en sväng på stan. och sen har jag tillbringat dagen med ida. de senaste dagarna har jag känt mig illa till mods och inte alls bra. hoppas det är på uppgång nu, för det har varit sjukt jobbigt. en positiv sak är i alla fall att jag har fått en arbetsintervju i eskilstuna, den fjärde augusti, så då beger jag mmig av dit. min framtida bostadsort. vilket också känt fruktansvärt frammände och konstigt. jag kommer sakna mina vänner så otroligt mycket, kommer sakna min mamma också :( och stanley såklart. nej nu ska jag göra mig klar! ha världens bästa kväll alla! puss


isabella

Står i din port står bara still

Förfest vid emma sedan vidare till hp, inte så värst mycket folk men vi körde vår grej. tog ungefär två timmar att få med sig emma hem. Jag har sovit fram tills nu och min hosta försöker döda mig. Funderar på att ta det lugnt idag och inte göra något, men jag blir så fruktansvärt rastlös...
nik

Evelina

Tandläkaren gick bra trots min panik, sedan direkt ut till tofta. Hann se lite utav afterbeach innan pappa hämtade mig och felicia. Nu har jag och mamma precis ätit kvällsmat så jag ska kasta mig i duschen och sedan göra mig iordning. Ikväll ska vi dricka lite vin hemma vid izabella, sedan väntar utgång.
puss

Om inte nu och då fanns.


i love the way you lie

För det första saknar jag isabella, jag hatar mig själv för att jag inte är hos dig varje dag, för du kommer snart åka ifrån mig och då har jag dig inte kvar. Då kan jag inte åka till dig när jag vill, prata med dig, skratta med dig. Min bästa vän. Det kommer göra ont när du åker ifrån mig. Och du säger att du inte vill vara den du har blivit. I mina ögon är du världens vackraste människa som behandlar alla lika, precis så som det ska vara. Du borde vara stolt över att vara den du är.


Igår blev det tofta, lite för mycket att dricka. Deckade i en stuga full med sthlmare. mamma hämtade mig nyss, jag har gråtit hela vägen hem ifrån tofta, jag vill inte. jag har en sån fobi. Jag orkar inte. Det värker i min hals,jag har en stor klump. Hjärtklappning, panik. jag har ont i hjärtat av så många anledningar. Det finns ingen som kommer förstå därför håller jag det för mig själv. Jag vill bara bort till en plats där ingen dömmer, där alla kan le. Där det inte finns några problem. Där man slipper ha dig i huvudet hela tiden. Där platsen i hjärtat inte behöver fyllas.

nik

idag

kanske inte så konstigt då att jag har sovit så fruktansvärt dåligt inatt. jag gillar inte den jag har blivit, jag skulle göra allt för att får vara som jag var innan. men det är som om en kniv sitter i bröstet och trycks in hårdare och hårdare vid minsta lilla händelse. jag vill inte vara såhär. jag skäms fast jag inte borde.


isabella

2009 09 02.


Två helt olika världar

varit på tofta hela dagen med sköna brudar, sedan upp på afterbeach och slutligen middag. Kom precis hem, ska duscha och fixa mig för att sedan åka ut till tofta igen. Har inte så mycket annat att skriva. Eller jo, jag är nervös för imorgon ska jag till tandläkaren och det hatar jag mest utav allt i världen. Försöker tänka bort de.

Som tusen knivar rakt i hjärtat
tappade luften för en sekund
Jag hatar känslan.

Hänge ofte på tofte

Igår var vi ute vid felix. Dom satt och drack och det var supertrevligt. Sedan somnade jag och emma på varsin soffa tills rick och anton var snälla och hämtade oss. Sovit grymt skönt inatt och nu väntar jag och mamma på peter så att vi kan åka till tofta och möta upp mina bästa. Puss

and i wonder if i ever cross your mind

Sitter i felicias vardagsrum, orkar inte röra mig ifrån soffan. Dom är för jävla sköna. Vi plockar och fixar lite efter middagen och ska snart börja göra oss iordning. Blir upphämtade och sedan ska vi vidare. Imorgon blir det tofta som vanligt. Jag älskar mitt liv. Älskar de runt omkring mig. Jag lever. Precis så som jag vill. Din pusselbit matchar inte min.
nik

said i wouldn't call but im a little drunk and i need you now

Åkte med fanny hem till Felicia, gjorde middag och sedan var vi där på poolparty. Sen gick vi vidare till grannen. hade riktigt kul. Imorse var det inte lika kul att vakna upp med två hundar över sig, åkte med jonte ut till tofta där vi har legat hela dagen. Sedan kunde mamma köra hem oss så vi åkte hem, Ska duscha snart och ta en liten powernap. Ska förbi maxi och köpa mat sen ska jag och felicia ha mysmiddag ikväll igen. Sedan får vi se vad det blir av kvällen. Puss
nik

Nu drar jag! puss


Baby we can do it

Igår satt vi ute på kneip och såg på massor utav artister som uppträdde. Rabih var där, världens plus. Efter det fick vi skjuts hem till lollo sen vidare till erik där det var fest. Blev nattbad och sedan lite efterkaka vid lollo. Somnade gott i soffan och imorse kom mamma ut så mötte jag och fanny upp henne. Har legat på stranden hela dagen. Nu är jag hemma och ska duscha, sedan kommer fannys mamma och hämtar upp mig. Vidare till felicia för att äta middag. Men nu har jag lite bråttom. Hörs när vi hörs som man brukar säga.

nik

Tell the dj play it all night

Jäklar vilken seg dag, och en schysst förkylning har man dragit på sig också. Jag mamma emma och fanny ska snart åka iväg till kneip för artister osv´, isabella jobbar så jag ska försöka att ge henne en puss. Det kommer bli mysigt. Sedan tar vi oss nog tillbaka till stan för att se vad det blir av kvällen. Solen är tillbaka så jag känner lyckan.




Du säger att det börjar bli försent för kärlek
men jag hör inga klockor som tickar, bara hjärtan som slår.

Utgång och camping!

Lollo och amanda kom hem till mig sen åkte vi till affär med mamma, handlade inför campingtrip till fårö. Vi fixade oss och sedan gick vi hem till julius. Där var det lite folk som drack. Blev utgång, både hp och gute. Tog en evighet att komma hem till emma. Somnade efter lite nattkäk. Väckt åtta på morgonen, packa in alla grejer i bilen och sen bar det av. Hade det jättemysigt på fårö. Vi badade, åt på resturang och hade mys. När regnet och åskan kom fick vi skjuts hem och det var riktigt uppskattat. Jag emma och fanny slocknade direkt i bilen. Har sovit tills tolv idag och ska snart äta lunch. Har ingen aning om vad jag ska göra idag, känner mig lite småsjuk och seg. Solen får gärna komma tillbaka! puss

kneippbyn lover

hej alla, idag har jag varit ledig, äntligen! jag, älskling och ida har varit på kneippbyn hela dagen, haha. badat, åkt larven och sett pippi teatern. man har verkligen växt ifrån det där stället alltså, men mysigt var det i alla fall. ikväll blir det utgång, med nikki och julius. sitter och försöker intala mig själv att jag inte är trött. just nu går det inte så bra, ska nog ta och knäcka en cider nu innan jag somnar. ses ute ikväll. puss på er.




älskar dig



isabella

Tofta!

Imorse lämnade vi av sandie vid mormor sedan åkte vi förbi doktorn. Vidare ut till tofta där vi har stekt hela dagen. Så jävla skönt. Påvägen hem stannade vi vid mormor och morfar för jag skulle hjälpa dom lite i trädgården. Nu är jag hemma och ska duscha och göra mig iordning sen ska jag möta upp rick pappa och anton. Vi ska ut och äta ikväll.
puss

I can't tell you what it really is, i can only tell you what it feels like

Igår var så jävla underbart, det som jag har saknat. Fanns där. Fast inte på samma sätt som förut. Du är någon annan när jag ser i dina ögon fast dina händer rör mig fortfarande likadant. Jag har varit rädd för att vara där som jag var igår, Mitt hjärta har aldrig riktigt läkt och igår rev det upp ännu mer. Jag vet att jag är stark, jag vet att jag klarar mig men mitt hjärta längtar. Det är ett stort hål inuti mig, det äter sig större. Finns det krafter till ett nytt försök? Ska jag orka kämpa igen. Är det värt den smärta jag har känt? Du måste förstå hur jag tänker, hur jag känner. Det är som att jag står på ett berg, faller bakåt utan att veta om någon tar emot mig. Är det kärlek?



Dom säger att jag mår bra nu, att jag blivit sårad färdigt.
att livet börjat nu och allt ska bli bra
Dom berättar för mig hur jag mår och vad jag ska göra
Men dom lever inte med hjärtat fyllt med ärr
Dom har inte varit där, dom vet inte.


When i see u.

Igår var jag iväg och såg paradise hotel danmark, åt pizza och badade i brottet. Somnade ganska tidigt för var fortfarande trött. Blev väckt tidigt också. Vid kl tio åker jag och mamma till tofta. Det ska bli förbannat skönt.


när alla löften klingar falskt.
Nästa gång du lovar någon allt.

Om det ändå bara hade räckt med bara min kärlek till dig

Sovit som en stock hela dagen, ätit mat ute i solen men jag har fått nog utav den. Jag behöver vila lite ifrån solen. Ligger och lyssnar på Peter Lemarc och blir varm i hjärtat. Fan vad jag saknar närhet som är äkta. Jag har bestämt mig för att ta en lugn dag och kväll. Jag behöver nog vila lite ifrån allt. Och där ska jag sluta skriva innan det väcker för mycket.
nik

!

Igår när jag kom hem ifrån tofta åkte jag och bada nästan direkt, går inte att va i mitt rum. Sedan fixade jag mig och blev upphämtad, vidare ut till lollo och amanda där vi drack. Bussen hem. Ja så kan det gå när inte haspen är på som man brukar säga. Är hemma nu ska se om jag och mamma skall ta oss till stranden eller ej. Känns som att det är någon som kommer sova gott idag.

nik

Din oro. Dina ögon. Ditt hjärta. Ditt skratt.

det känns långt in i hjärtat
att något lever kvar

Ingenting kan röra oss inatt!

Igårkväll körde pappa ut oss till tofta där satt vi på stranden och drack, det blev nattbad och sedan satt jag blöt på bussen emot stan. Försökte göra det bästa utav situationen för att börja tagga gute. Gick en sväng förbi wallers och sedan var vi framme. hade så fruktansvärt kul. Slutade med att vi fick lysrör, isbitar och vatten över oss. Jävligt bra flipp på killarna i baren. Efter gute bar de vidare ner till kallis. Där blev de ännu ett bad och vi var inte ensamna om man säger så. taxi hem till tofta för hundra spänn är bra jobbat. Amanda gjort olja med pommes som vi käkade och nattpratade. Sedan var det dags för sängen.  Idag när vi vaknade gick vi ner på stranden, har badat och solat. Det är så sjukt varm att man måste bada hela tiden. Pappa kom och hämtade mig och nu är jag hemma, ska duscha och vila. Är trött efter detta dygn, men fyfan va kul jag har haft!

puss nik

natti

godkväll alla, jag är helt död, har jobbat hela hela dagen i världens jävla bastu. är verkligen helt död. ska gå och lägga mig nu och upp tidigt i morgon igen. igårkväll var jag i alla fall på wallers med janci, carsi och aggi och det var jättetrevligt! satt och pratade om allt mellan himel och jord, försäkringar, bostadsköer och bilolyckor var några av samtalsämnena. nej nu ska jag sova, tänkte bjuda på lite egobilder osså.




isabella

lillgrodan

Somnade sent igår och idag har jag sovit till ungefär halv tre. Så sjukt skönt att äntligen få sova ut. Nu kan jag leva hårt en vecka till. Ska nog ta en dusch snart, mitt rum dödar mig.

kanske fortfarande kommer försvinna i din blick

andetag
tid
hjärtslag
det brinner och svider
vi lever och skrattar
det är bra idag
imorgon är det förjävligt
vi tänder lågor för att sedan släcka dom
vi gråter för att sedan le
Den du är nu
är ingen jag känner
Det du gör nu
är inget jag lägger tid på
Den du var förut
lever i mitt hjärta
Det vi blivit
vill jag glömma.


nik


spanien!

Jag och fanny hade tänkt att vi skulle käka någonstans ikväll men den planen gick åt helvete eftersom det var fullt överallt. Så vi mötte upp de andra och drog hem till mig för att se på matchen. Köpte med massa gott. Plus att mamma fick sällskap. Nu har alla precis dragit hem och jag är stentrött. Funderar på att sova tidigt, skita i stranden imorgon och bara SOVA. känns som det var länge sen jag sov ut. Men alla vet väl hur de lär sluta imorgon...
nik

if you can't make up your mind
please don't waste my time

sweet summer of '10

hello bitches, haha ba skojja. hej i alla fall. jag har jobbar hela dagen idag as usual, kom hem vid sju typ, har käkat lite och sen duschat, nu har jag gjort mig i ordning och väntar på att caroline och agnes ska komma hit, vi ska hämta upp janica och dra ner till typ wallers och snacka skit. börjar halv tio i morgon, och jobbar till åtta, kul.


puss



isabella

:)

Blev upphämtad utav fannys mamma imorse och sedan bar det av emot tofta. Har stekt hela dagen och badat som fisken i vattnet. Åkt massor med trampbåt med. Försökte sola bort mina ränder, men de gick inge vidare. mamma hämtade oss för en stund sedan, vi har även hunnit med att vara i toftagropen för att träna sandie. Ska duscha nu sedan ikväll ska vi göra något, antingen se matchen eller något annat mys. Måste ringa emma. Hon är ledig imorgon, det betyder att hon är min ikväll och imorgon. love it.
nik

puss

förlåt för att jag aldrig skriver, men när skulle jag hinna med det? ja ja. jag jobbar varje dag, halv tio till sju eller åtta, samma idag, fast idag börjar jag tio, whoho. ikväll ska jag gå ut och ta en öl med janica, caroline, agnes och kanske nikki, känns som evigheter sen man träffade alla, nån mer som är sugen?  nej nu måste jag cykla till jobbet, jag är såå duktig som cyklar trots att jag har bil. hihi




isabella

pusss

Mötte upp fanny sedan drog vi hem till tom, har druckit där ikväll sen vidare till stan. Mötte precis upp mamma och peter vid munken. Ska snart sova för imorgon ska jag och Fanny på tofta tidigt. alarmet är ställt på kl tio. lycka till gringo. puss!!


Got a pocket full of dreams baby


Inväntar fanny sen bär det av. Vi ses.

She got both hands in her pocket and she won't look at you

Imorse drog mamma upp mig tidigt så åkte vi till tofta, mötte upp fanny och dem andra. har legat och stekt hela dagen. Tog oss sen upp på afterb och körde loss. Nu har vi precis kört hem fanny, jag ska duscha och fixa mig sedan ska vi ta oss vidare. Jag älskar mitt liv just nu. Världens bästa dag och jag hoppas det fortsätter såhär. Jag mår bra.

nik

.

Varit helt slut hela dagen, lekt med min kära dator och varit hemma vid john ikväll. Sett film och umgåtts. Mamma ringde  och försökte locka med mig ner på bolaget men jag har ingen ork och mina ögonlock ramlar ihop. ska försöka sova snart, och så blir det stranden tidigt. Pusspuss nik

Jag ser det jag ser och jag ser inget annat

sist jag skrev åkte jag och isa för att hämta emma i hennes stuga, sedan fixade vi oss och festade litegrann. jag gick och la mig tidigt för att jag var trött men de andra fortsatte ett tag. Dagen efter körde pappa oss till tofta där vi solade hela dagen och hade det Bra. Bestämde sedan toftafest så vi åkte in till stan och fixa oss sen fick vi skjuts ut. Satt på stranden och hade mysigt. Gick upp till ett hus sedan blev det bussen hem. Mötte upp lite folk och vidare på wallers och gute. Natten har jag inga kommentarer om. Jag ber om ursäkt till de som varit oroliga. Imorse gick jag hem till pappa där emma var och vi åkte ut till tofta igen. har badat och solat hela dagen. Nu är jag hemma. Känns som det var längesen.

nik


yeah yeah wow wow

Nu är jag helt jävla slut. Hjälpt mamma med saker hela dagen. Ska snart ta en dusch sen lägga mig och vila lite. Ikväll ska jag nog se fotbollen med Anton sen får vi se vart jag hamnar. Imorgon vill jag på stranden. Det är för varmt här. Föressten, kan politkerveckan vara slut så att polishelikoptern åker hem? den har stört mig hela dagen...

nik

Summerlove

Jävlar va trött jag var igår. Gick hem till pappa och hängde med anton och rick. Dom käka pizza och kolla på fotbollen så jag hängde på, trots att jag inte har något intresse överhuvudtaget. Sedan blev det the office men då somnade jag. Har hostat ihjäl mig inatt, vaknade upp en aning förkyld. pappa bjöd på god frukost och nu drog han vidare till golfbanan precis som vanligt. Grabbarna ska jobba så jag drog hem till mamma. Men ska faktiiskt jobba för henne idag så jag tjänar lite klirr.

Vart är gringo? miss u

heh

igår drog jag hem till anton för jag skulle laga mat och fixa mig, ville ha sällskap och bli på bättre humör. Fick sedan skjuts av mamma hem till emma, där drack vi ett par st. Sov kvar där och det var hur jobbigt som helst att gå hem till pappa imorse. Han lagade iallafall mat till mig, sen vilade jag en stund. varit ute och gått lite. Är hemma och väntar på mamma, ikväll har jag ingen aning om vad som händer, återstår att se. jag är jävligt trött och seg. puss nik



ps. mötte blondinbella idag

piss

Kunde inte vara på sämre humör just nu. allt går verkligen åt helvete och det verkar som alla är ute efter att bråka med mig. jag vet väl själv, ingen behöver berätta för mig vad jag ska göra. det blir inge jävla tofta för min del idag eftersom jag har gotlands lataste bror. Kul jävla dag. hejdå

jävligt bra kväll

Ikväll har jag grillat hemma med familjen, sedan kom fanny hit och vi åt efterätt. Tog oss ner till strandpromenaden och åt massa gott. hamnade på bageriet och vidare med julia. Nu har vi hämtat emma och vick vid båten. Så jävla sköna och slitna. Jag är fortfarnde avis men vi ska åka dit nästa år.l Ska försöka nu nu, imorgon blir det tofta som vanligt. pusspuss godnatt
nik

puss!

Tillslut blev det tofta, är hemma nu och har duschat. Fixar mig lite smått medans grabbarna grillar i trädgården. Ska bli riktigt gott. När jag är klar här hemma ska jag ta mig vidare och möta upp fanny + resten. det blir mys i almedalen. Och inatt väntar en överassking för mina två älsklingar. Jävlar va skönt de ska bli att se dom igen. puss

nik

If

Igår åt vi mat ifrån joda sen gjorde jag mig iordning och jesper körde mig och isabella hem till caroline. kärt återseende. Där körde vi förfest sedan blev det gute. Stängde tre så sen hemgång med stopp på mc med fanny. Blev följd hem utav min bästa kusin eftersom blondie glömt nycklar. Vaknade för kanske tjugo minuter sen, missade tofta tiden. Jävligt bra tjej. Men jag och fanny ska nog snart ta oss ut. Nu är det käk. puss
nik

tofta!

Igår blev det fest i tofta, sedan har vi legat hela dagen på stranden. Riktigt skönt och vattnet börjar bli varmt med. Nu är jag hemma och ska ta en dusch. Är sandig. Idag fyller arton tjugo vilket betyder middag och utgång. Puss
nik

Måndagsbarn


sena nätter tomma glas

fanta och rosé

hängde med felicia efter hennes jobb, gått med sandie, städat rummet och nu kom jag precis ur duschen. Jag och mamma ska beställa mat sedan ska jag börja göra mig iordning. Ikväll ska jag iväg med fanny och felicia. Vet inte när jag skriver nästa gång så seya!
nik

HOFFMAESTRO – I'm Not Leaving Now

Boom BOOM

Igår såg jag på paradise hotel danmark innan jag somnade, vaknat utav xantal sms ifrån emma. Det verkar som att alkoholen aldrig lämnar hennes kropp haha. Hoppas iallafall att dom har det bra. Nu ska jag gå ner och äta sen städa mitt rum och bädda ner. Har ingenting att göra så det kan lika bra vara mitt tidsfördriv tillls Felicia kommer hit. Sedan blir det stallet med henne och fanny. puss
nik

GODNATT

Jävligt trött är jag, har varit iväg med felicia och fanny hela kvällen. sen blev det mat och en liten promenad. Har precis kommit hem ifrån en promenad med felix. nu ska jag snart sova för jag är somsagt riktigt trött. Imorgon händer det grejer. Just nu pratar jag i telefon med två idioter som sjunger en fotbollslåt. Sök idol vettja.
NIK


har ingen ork till något, jävlar vad jag känner mig konstig.
jag är inte mig själv. Vart tog jag vägen? när hittar man sig själv igen.
Längtar efter emma. Finaste älskling,


Skratta åt det, för då kommer jag kanske över dig

har inte lyckats somna, hängt med mamma och sedan med rick. ligger och lyssnar på håkan och längtar efter emma. pratade nyss med henne i telefon. ångrar mig förjävligt mycket. men nästa år ska vi åka. Det är redan bestämt. borde väl sola idag men jag har ingen ork. solen får mig att vilja spy idag. vatten behövs. har fått råd att sova en stund men det går inte, jag är rastlös även fast min kropp tar emot.

haha natti

igår blev de gute, hade så jävla kul. nu är jag precis hemma ifrån efterfest. schysst att gå med klackarna i handen över stan.s å man vet att man lever. nu ska jag sova. de är ju en dag snart.
nik



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus