happy

Inatt sov jag som en prinsessa och idag har jag varit med hanna, vi har hängt hemma vid henne och sedan tog vi en promenad hem till mig och lagade massa mat. Nu dricker vi kaffe och kollar reprisen på big brother. Ikväll skall jag packa ihop alla mina saker och flytta över till mamma.

tusen pussar

Söndag

Fml allvarligt, världens jobbigaste dag. Sovit bort allt, duschat bort allt, käkat maxmat. åh jag vill bara sova. Gör ont i fingrarna att ens skriva. Mår verkligen inte bra. Ikväll vill jag MYSA

Utgång!!!

Jag & min utslagna tand skall iväg på äventyr, håller på att göra mig iordning lite smått. Känner mig fortfarande seg efter gårkvällen men vad gör man inte för den äkta kärleken? DETVILLSÄGA äkta vänner. Nu skall jag börja på mitt första glas och invänta janica. Ikväll myser vi i min innerstads lya innan utgång. Pusspuss


Ingen respons.


åh

L Y C K L I G

!!!!!!!!!!!!!!!

du visste ju att det skulle bli så, som om ingenting någonsin betytt något. Ibland överaskar du mig. Somnade sju imorse, bättre medicin för hostan? Har inte känt efter hur jag mår, tror jag överlämnar det till morgondagen. Håkan hellström igår var över förväntan, hög på håkan är allt jag har att säga. Vilken man.

Idag blir det bakishäng på celine, pusspuss


har tråkigt

vad gjorde du kl 08 imorse: vaknade precis
vad gjorde du för 15 min sedan: såg tv
det sista du sa högt: älskar dig
det senaste någon sa till dig: älskar dig
vad har du druckit idag: cola, mjölk, vatten
vad var det senaste du åt: en youghurt
vad var det senaste du köpte: guitarrhero
vad är det för färg på din ytterdörr: vit
vad är det för väder hos dig nu: det mörkt och kallt
godaste glassmaken: är inte så hemskt förtjust i glass
tror du på kärlek vid första ögonkastet: gör jag nu
sover du tungt: jo
drömmer du mardrömmar: jo men inte så ofta
trivs du med ditt jobb: jo det gör jag
favoritklädsel: mjukisar..
vad ser du om du tittar till höger: väggen
vad gör dig glad just nu: att jag fyller år snart, och att jag fick lön idag :p
vad ska du göra härnäst: sovaaa
höger eller vänsterhänt: höger
humör just nu: trött och sjuk :(
favoritgodis: laktris och choklad
kläder just nu: mjukisar..
sommarplaner: gotlaaaaaaaaaaaaaaand
hur många kuddar sover du med: minst tre, helst fyra
spelar du något instrument: inte nu nej
morgon eller nattmänniska: verkligen intte morgonmänniska, men ännu mindre nattmänniska
vad är viktigast för dig: att må bra, och att alla runt omkring mig mår bra
är du kittlig: som fan
snarkar du: nej, bara när jag är förkyld
stjärntecken: fiskarna
äckligaste insekten: fästingar
längtar du mest efter just nu: gotlaaaand



isabella

Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Varit och shoppat med mamma idag sedan åt vi lunch och drack kaffe. Vilade en stund där hemma innan jag började göra mig iordning vilket resulterar i att jag redan är klar. Vi skall vara vid joda sex så nu fördriver jag mest tid. Pappa skall jobba natt så han försöker vila i soffan medans jag och rick pumpar på högsta volym. Ibland är det inte lätt?

Jag försöker bara vara glad, snälla förstör inte. Jag vill bara vara lycklig. Pusshej


Vi ses snart, håkan

Nyväckt, dricker cvitamin och kollar på tv. Skall göra kaffe och sedan blir det jersey shore. Perfekt start på dagen. Sedan skall jag på stan och hitta en tröja till ikväll och tagga för kvällen. Är fortfarande förkyld men det blundar vi för ikväll.

puss

"Verkar som hon överlevt, sen sist jag såg henne"


Happy


Torsdag

Legat och vilat hela dagen, pratat med mamma i telefon och nu har jag precis kommit ur duschen. Skall försöka få rick att skynda på lite sen skall vi hem till mamma och äta. Ikväll vill jag somna tidigt så jag är utvilad till imorgon. Kan inte påstå att högre makter ansträngt sig för att få mig frisk, jag får helt enkelt göra tvärtom. En whiskey sägs ju vara bra för halsen. Puss

Håkan Hellström – Jag vet vilken dy hon varit i
Håkan Hellström – Ramlar

Åh vad vi längtar tills detta imorgon!

Frisk luft



snygg sjuk tjej.
Ligger och kollar tv med pappa, håller på att somna, skall försöka vara vaken till big brother sen bums i säng.
puss

Tillbaks på ruta 1

Har försökt orka idag, med dubbla lager utav kläder har jag lagat en ordentlig lunch till mig och rick, sedan gått till mammas jobb, fikat. Vilade dock huvudet mot bordet när jag började bli hängig. Gått hem igen. Nu är jag helt slut. Känner mig lite yr i huvudet och utan kraft. Skall bädda ner mig i soffan.

Jag som egentligen skulle följt med pappa på glada hudik teatern idag. Jävla förkylning.

Onsdag

Vaknat flertal gånger inatt och inte kunnat andas genom näsan, tusen kilo katthår i munnen. Jag äcklas nästa utav att vara såhär sjuk. Nu skall jag hänga huvudet över kokhett vatten som gubben i reklamen och önska att jag var gravid.

Som tur är har jag iallafall sällskap nu, min käre bror. Frukost!

Rick är på ön!

Hämtat rick vid båten och druckit te och pratat litegrann. Nu skall jag somna till en film. Håller tummarna för att jag är friskare imorgon. Pusspuss

Puss

saknar dig


Wash all my troubles away

Te och varma koppen är väl det enda som slinker ner just nu, hur många kalorier Kissie? Men för att vara seriös så börjar jag tvivla på att bli frisk till Håkan hellström. Positiva tankar. Inatt kommer rick hem. Bäst i världen.


Skall sova nu, natti natti


My new friends


!

Tack för förkylningen, har den inte gått över tills fredag är jag förlorad.

baksmälla

tar balsam istället för schampo, svullna ögon, gammal mascara. Halvsnyggt. Har suttit i duschen i över en timme, ett försök till att få bort baksmällan. Lyckades inte. Vill ha bubblor, loka, ramlösa, cola sodastream. men istället dricker jag klibbig saft som gör mig mer illamående. försöker skicka pappa till affären men det fungear inte. Måste käka donken.

kollar på skavlan med en drogpåverkad kleerup, det gör mig ännu mer illamående. Orkar inte må såhär.
gårkvällen tar vi senare

jag är ingen ängel

jag vet inte vart folk får det ifrån, men många tycks tro att jag är en ängel. eller tror att jag själv ser mig som en ängel. jag vet inte om det är för att jag är kristen, eller om det är något annat som jag utsrålar som får folk att tro det. men nu säger jag det här och nu. att jag inte är en ängel, jag ser mig absolut inte som någon ängel. jag gör ofta fel, säger ofta fel saker och är säkert ofta elak mot folk som inte förtjänar det. dock aldrig någonting med mening. jag sårar folk och jag har gjort mycket som jag ångrar, men jag försöker varje dag att bli en bättre människa. men här och nu så är jag som vilken annan tjej i min ålder, jag ser mig absolut aldrig som bättre än någon annan, och om det är det jag utrålar, så ber jag verkligen om ursäkt, för så är det inte. jag hoppas att ni förstår vart jag vill komma. jag är inte bättre än någon annan, tror inte heller att jag är det och jag dömer ingen. tack på förhand.


isabella

Du håller ingens hand, du tror att alla skulle titta då

En lugn fredag, jag uppskattar sällan ensamhet men igår kändes det ganska skönt. Att ligga i min egna säng, med min kudde, i mitt rum. Idag har jag ätit god frukost med pappa och druckit kaffe. Pratat med rick i telefon, jag håller tummarna för att han kommer på tisdag.

Känner mig fortfarande krasslig men bättre än igår, måste förbi mamma idag och hämta lite saker sedan kommer janica hit runt sex, så gör vi oss iordning och dricker lite vin. Det var så sjukt längesedan jag träffade henne så jag lär ju fråga ut henne om allt haha. Hoppas iallafall på en trevlig kväll för det är något som jag behöver.


Som jag hade dig förut





Fredag

Fanns ingen ork att göra något ikväll så åkte med mamma hem, vi har ätit mat och gjort efterätt till imorgon. Myst framför tvn. Jag känner mig trött så skall nog leta fram en bok. Det var väl allt, hörs imorgon. Godnatt!

du är så saknad här.


danne

godmorgon, har sovit gott inatt. dock har jag trott att det har gått något slags larm i natt, men det var tydligen bara en dröm. har drömt massor, bla att jag fotrfarande gick i skolan, att det var som förut. saknar det. men nu är jag här, och det är också bra. jag är ledig idag och damn vad jag förtjänar det. det ser ut som att kväller börjar hemma hos george för lite tacos och sen bär det av till förfest och sedan, harrys!!! för att se daniel adams-ray. det är inte första gången jag ser honom, utan jag har sett honom tidigare på bur, typ förra sommaren med mia, när snook spelade. det var galet kul! det som var mest galet var att vi träffade danne kvällen innan på gutekällaren. han frågade om han fick komma och sätta sig vid vårt bord, jag och mia blev något glada! :D







isabella

And you give yourself away

Blev upphämtad igår, myste på kvällen, myste imorse. Tog en iskall promenad hem. Jag har ingen kraft, vill bara lägga mig ner. Ont i halsen och känner att mina ben inte orkar ta mig någonstans. Skall bädda ner mig i sängen och se på barnfilm. Ibland önskar jag att saker och ting var lite lättare, det kunde varit det. Det vet du.


Glider omkring

Pratat i telefon med min bror idag, han fick bli mitt kvällsmats-sällskap. Ser framemot att han kommer hit nästa vecka. Annars har jag sett en ny film, Tusen gånger starkare, väldigt bra budskap. Borde faktiskt ses.

Skrattat ihjäl mig med pappa framför american idol och nu kollar vi svensk maffia. Nämnde jag att vi vann på travet idag? Ibland har man flyt, eller pappa har, jag glider ju bara på dendär räkmackan som vanligt. Någon som vill ha en? Lite majonäs? Man kanske skall öppna kylen och se vad man själv har för pålägg innan man lägger sig i andras


hjärtans dag middag, såklart grabben skall ha ketchup!

natt och dag, det finns ingen skillnad

hallå hallå, jag har typ legat i soffan hela dagen idag, ska snart börja jobba igen. dryyygt! men imorgon är jag ledig och då är det fest som gäller, daniel adams-ray spelar på harrys och det går ju inte att missa. kommer att bli sjukt kul dessutom, för att typ alla brudar på jobbet ska med! igår gick jag en sväng på stan, köpte ett par sjukt snygga skor! jag älskar dem! och sen köpte två snygg tröjor också, weee. tänkte börja göra mig i ordning inför jobbet och käka lite nu. peace out


isabella

2 steg ifrån paradise

Blandade känslor, för vem vet egentligen hur det kommer att sluta? Jag är lycklig idag, krossad imorgon. Det är så det fungerar. Mitt hjärta är varmt, jag ler för att det med all säkerhet kommer hända något. Det finns så mycket att längta till, så mycket att hata och när man blandar ihop allt kan man ju längta efter att få hata lite, eller hata att längta lite. Jag bryr mig egentligen inte, jag skrattar åt det. Och jag hoppas att någon som läser, rynkar näsa, höjer ett ögonbryn och tänker Det måste finnas en skruv lös. För jag har nämligen tappat en, dendär dagen då jag försvann någonstans


Coffe

Sovit som en stock inatt, kollar igenom lite saker på datorn och bryggar kaffe. Sedan när blev jag dålig på det? Fick nyss en kopp med vatten serverat, får se om jag lyckades bättre denna gång. Ännu ett pluspoäng till mammas bostad, bättre kaffebryggare.

Har inga som helst planer för dagen, hade ju det egentligen men gud verkar ju inte vilja belöna mig med något alls. Undra vad jag har ställt till med..

sen bara för att, kan vi ta en liten lista på saker som gör mig extra irriterad.
1 pappas ytterdörr, i åratal har jag sparkat och kämpat men fåtal gånger lyckats låsa den. Jag ger alltid upp, tills någon kompis dumförklarar mig och försöker sig på den, det hela slutar med att jag får gå in, kämpa med att låsa inifrån, gå till mitt rum, gå ut den vägen. Bara en såndär halvbra start på dagen.

Vi börjar med den, mitt störta hatobjekt.

Joda

Dagen blev bättre när pappa föreslog middag på Joda, kycklingspett med pommes och chilisås sitter väl aldrig fel. Ja jag tog ricks favorit bara för att retas lite. Lämnat in travrad på maxi och handlat lite. Träffade på caroline med sambo ( hehe jag är rolig idag) så nu verkar jag ha något att se framemot i helgen också.
Pusspuss

Sucks to be me

Vem visste att en lilllördag kunde kännas så värdelös? Vill inget hellre än att lägga täcket över huvudet och bara försvinna ett par timmar. Inatt fick jag dålig sömn för att jag låg uppe och läste, kunde heller inte somna när jag väl försökte för jag hade ont i hjärtat pga boken. När jag väl lyckas väcks jag tidigt imorse utav ett telefonsamtal som förstörde hela min dag och där kommer vi tillbaka till huvudet under täcket.

Det enda bra med denna dag är samtal med min älskade bella, det får mig alltid på bra humör.

Har druckit för mycket kaffe i hopp om att få lite mer energi men det verkar inte hjälpa. Och en sak till, varför kan man inte bara beställa form på ögonbryn och sedan behålla dom hela livet. Det värsta som finns är att plocka dom. Känner mig så äckligt irriterad just nu. Kan någon bara göra mig på bra humör?


världens bästa cornelis vreeswijk

Cornelis Vreeswijk, min absoluta favorit. jag vet inte riktigt när jag började lyssna på honom. fyran kanske? och jag tror det var lisas kära mamma ylva som spelade en låt av honom, som fick mig att vilja höra mer. tror närmare bestämt att det var balladen om det kaxiga myran och sedan dess har Cornelis alltid legat mig närmast hjärtat. han är ett geni i allra högsta grad, mer genial än bellman och taube tillsammans. jag vet inte riktigt vad det var jag föll för, men jag har en känsla av att det var hans frasering, hur han utrycker sig och med vilka ord, det fascinerar mig än idag. som jag kanske nämnt tidigare så vill jag göra en till tatuering, en textbit från en han Cornelis låtar, och jag SKA göra den. men jocke är dock inte lika potitiv till det som jag tyvärr. men jag ska, det lovar jag.


det här är den första skivan jag fick med cornelis,
jag brukade sova med den på kudden..


isabella

medborgare

godmorgon medborgare, uppe med tuppen idag trots att jag inte börjar förrän nio ikväll. kunde inte somna om efter jocke drog till skolan. har pratat i tele med ida nu ett tag, hon är påväg till nynäs just nu, för att sedan ta den älskade gotlandsbåten. och ja jag är avundsjuk, jag vill också sitta uttråkad i tre timmar för att sedan komma hem till mitt fina hem, mina vänner och min mamma. men nej, fast i eskil med 60 timmars jobb i veckan. fast jag börjar trivas lite mer nu, börjat känna lite trevliga människor och börjar lära känna den här staden. det allra allra bästa med den här staden är att det knappt finns några lapplisor alls, eller så har jag bara haft tur. nej nu ska jag dega några timmar och sen gå en sväng på stan.




isabella

Sover vid mamma inatt

Alla hjärtans dag spenderades med min kärlek, lagade middag och kollade 2/1 men. Det är de lilla enkla som som betyder mest. Idag har jag varit vid mamma och ikväll gick vi en iskall promenad, ångrar mig otroligt mycket såhär i efterhand men vad gör man inte för sina två bästisar. ( sandie och mamma). Ätit smörgåstårta och fikat för Tina, gick därifrån med två parfymer, man tackar. Födelsedagsbarnet kände sig extra givmild. Nu skall jag lägga mig i sängen och börja läsa Pojken som kallades det.


Samma plats som nu bara ett par år äldre hehe. Godnatt


risk my life so I can have you

god kväll alla mina kära, hemkommen från jobbet för andra gången idag. slutade vid fem typ och när jag kom hem så ville jocke promt äta på bk, så nu är vi hemma igen efter en härlig måltid. har bara jobbat typ 50 timmar i veckan som varit, så känner mig typ mycket mer utvilad än på länge. började sju imorse igen, shit vad det är jobbigt, alla som börjar sju eller tidigare ska fan ha sjut mycket creds för det. imorgon börjar jag 21, det är nice, känns typ som att jag är ledig. det som ska göras imorgon är i alla fall att köpa biljetter till daniel adams på fredag, kanske köpa ett par skor också vem vet. har ju fått min lönespec idag och det var ett glädjande besked så att säga. igår var det alla stjärtans dag också, jag och jocke lagade världens kanske godaste mat! potatisgäng och entrecote, mmm. blev så himla gott!!!! han fick ett litet fifa 11 i alla hjärtansdagspresent och jag fick en dokumentär och cornelis vreeswijk, som vi såg igår och det var sjukt bra!! älska cornelis. nu ska ni få se lite bilder







jag saknar dom här brudarna


mitt vanliga jag


göteborg (stenungsund)






peace out - isabella

Loreen


Dagen då man får pussa vem man vill när man vill

Fick inte mycke sömn inatt, lyckades somna vid fyra trots att jag var så äckligt trött. Skulle på möte idag vid 10.00 gick upp vid 09.40 ungefär. Men nu har jag precis kommit hem igen och dricker morgonkaffe. Vi får se hur det blir på torsdag när jag skall dit igen.

Nu väntar jag på att min älskling skall ringa, ikväll skall vi (jag) laga middag och mysa, sedan skall jag även färga håret.
Pusspuss



sjukt fin låt ifrån senaste avsnittet av JS. Jag har sett det två gånger och grät lika mycke i slutet. Trasiga hjärtan måste ju vara bland det värsta som finns.

Nothing but love 4 you


Söndag

Igår umgicks jag med mamma och pyret, gjorde mig iordning och sedan blev de lite partaj. Utgång och hemgång. Dagen har spenderats i en varm famn, blev hämtad av pappa runt sju, gjorde tacos och sedan har jag spenderat resten utav kvällen i min säng. Är så otroligt trött så funderar på att sova nu. Roligare än så blev det inte. Godnatt


Ingen baksmälla

Gårkvällen blev inte direkt som någon förväntat sig, iskall promenad, iskallt hjärta. Spenderat lite tid med mamma idag och nu är jag vid pappa igen, vi skall äta pizza och dricka öl sedan drar han och kollar fotboll och jag tar ett äventyr med sandie. Ikväll hoppas jag att någon vill äta middag med mig så att jag slipper känna mig ensam. Puss

Pusshej

Sitter hemma vid emma och dricker öl, taggar håkan lite halvt. Världens snökaos så har inte så stor lust att gå ut. Vi skall nog iväg senare ifall någon kan få tummen ur röven. Det roligaste jag läst på länge, läste jag i isabellas inlägg här under. Fick skratta av mig med henne i telefon iallafall. Nu skall vi se till att få en bra kväll. puss

älskar isabella Douglas Engström

då måste jag ut i natten

nemen tjenna. jag sitter här i vår soffa i eskilstuna, har precis färgat ögonbrynen och duschat. ska snart prova min nya plattång, hoppas hoppas hoppas den är bra. jag är ledig idag, men ska jobba imorgon igen. ingen långledighet här inte. ikväll ska det förmodligen bowlas, jag, jocke och guff är sugna i alla fall, nu försöker vi bara få med henrik rydberg och muaz. och vet ni vad? jag tror att en av mina drömmar håller på att slå in! min FRONDA ska nämligen spela här i eskil nästa vecka!!! tror ni att jag är glad? jag DÖR. älska. nej nu ska jag puss lite på mitt fifa proffs och sen ringa guff. nikki sasha reijo, alltid vi två.


isabella

Yeah

Så nu var tummen urdragen på måndag smäller det och de skall självklart firas hela helgen lång. Att det är snökaos utanför min dörr är ingenting vi bryr oss om ikväll. Ikväll blir det finmiddag och lite vin, kanske mycket. Man vet ju aldrig hur det slutar. Skulle uppskatta om emma annas vaknade till liv. Puss och hej ifrån en glad tjej!

Fredag

Adam Lambert – Whataya Want From Me - Live at ENERGY Berlin 103.4

skitfin version
tobias väckte mig vid elva, stod en timme i duschen och tänkte på allt och inget sedan lade jag mig i sängen igen och såg på film, kanske skulle ta och masa mig upp nu så att det blir något gjort. Behöver åtta koppar kaffe för att orka. Jag har ingen lust att gå ut i detta väder, trodde för en sekund att snön skulle försvinna men icke.

Idag skall jag nog ta tummen ur arslet och tacka ja till ett jobb. Börjar bli uttråkad och rastlös. Men jag vill  mest ha pengar för att kunna åka till isabella när fan jag vill, för dethär med distansförhållande fungerar inte riktigt längre.

men ah, annars da? naj kaffe va det ja.

No bullshit

tack

godmorgon

tänkte powernapa innan kvällsmat och vaknade nu, drömde den sjukaste drömmen någonsin. Trodde nästan att det var på riktigt när jag vaknade till men icke. Tur det. Har värmt pizza i ugnen och skall kolla film, somnar förhoppningsvis om snart. och btw när vi ändå pratar pizza, klart den skall klippas?



mina tomte tofflor

Åh

Fastnade i telefon med isabella, pratat i nästan två timmar. Har jag någonsin nämnt att jag saknar min bästa vän? Det finns så mycket som bara vill ut, varje dag finns det tusentals ord, tankar som jag bara måste säga dig. Det finns inte någon på denna planet som förstår mig på det sättet som du gör och det är så svårt att du inte är här. Det bästa minnen är tillsammans med dig, världens vackraste människa. Jag är så glad att jag har dig för du kommer aldrig någonsin dömma mig och jag avundas dig, att du kan vara så stark och klok.

Och jag förstår att det är svårt för människor att förstå och att det i sin tur gör att de hellre försöker att trycka ner. Medans de lägger energi på att komma på hur, ger jag all min energi och kärlek till dig. Du som är så duktig i ditt jobb, du som är så fin på insidan, du som bryr dig. Jag längtar så mycket tills jag skall få spendera en helg tillsammans med dig. Fyfan vad jag skall skratta och trivas. Fyfan vad jag skall le.

Alltid förevigt du och jag


Vi ses

trött trött trött, men bara att stiga upp. Skall göra frukost och kaffe sedan träna.

What if you could wish me away?

Filmen var brutalt bra, ville aldrig att den skulle vara slut. Har sina anledningar
1 jag älskar christina aguilera
2 älskar musik
3 älskar dansfilmer
4 är en sucker för kärlek som endast existerar på film

och en sak till. You can be as happy as you want to be as long as you let yourself be as happy as you want to be.

Och jag sover inte inatt för att jag känner mig smått ensam, det är lite för varmt och jag är helt enkelt inte trött längre. Det har slagit mig i några dagar nu att jag borde färga mitt hår, vi är där igen. Alltså.


åh


Alltid nån som blir över

Började med frukost, kaffe och mys hemma vid mig sedan gick vi en stund på stan. Åt middag med mamma och peter, gick med sandie, badade sandie, kollat tv med mamma och nu är jag hemma igen. Skall kolla på efterlyst och sedan försöka somna i tid. Imorgon skall jag göra något med min älskling, puss




nyhet!


Onsdag

Blev väckt utav hanna på telefon så nu har jag precis tagit en dusch, hon är påväg hit så jag har plockat fram fika medans jag gör mig iordning. Vi skall ut på stan och leta utklädnad. Jag gissar att det är till treafesten. Ikväll skall jag nog äta hemma vid mamma och sedan gå samt bada Sandie. Men nu måste jag skynda på lite. Puss

då måste jag ut i natten

hallå alla. lite random saker som har slagit mig.

- jag är barnsligt svag för tonårspunk!!!

- jag älskar att prata! prata prata prata, berätta, diskutera och bara prata.

- jag vill bara ge! jag känner att jag har så mycket som jag vill ge av!






isabella

You can tell everybody that this is your song

Har spenderat kvällen i sängen framför första säsongen utav The city. Nu börjar mina ögonlock falla ihop så skall släcka ner och somna. Det finns så mycket som jag skulle kunna skriva, men jag låter bli. Det blir helt enkelt lättast så.


Vilken färg har själen, älskling?


Yesterday


haha halvtom efter ca två minuter, tobias tog en " liten" näve med typ 20 st


Lys

Hade så himla mysigt igår, såg en ganska bra film som heter You again och massor med 2/1 men. Måste ju vara den bästa serien som finns. Var påväg hem när pappa ringde och bjöd på fika och sedan åkte vi hem. Älskar att solen lyser.

vid bobbe

är hemma hos tobias, ligger och kollar på efterlyst under täcket för han är helt hype och inne i tvspel. hör inte ett endaste skit. vi har ätit sockerhjärtan trots att de inte ens har blivit alla hjärtans dag ännu. halvbusigt. blev så glad idag när isabella ringde till mig, världens bästaste du


kärlek puss

mat ifrån 04

skrev först världens sämsta inlägg och nu ändrade jag mig, inte sprida dålig energi. Igår var jag med min älskade, vi såg på solsidan som verkligen är världens bästa program och eftersom han är premium så såg vi även avsnitt 5. Där har ni något att se framemot. Hörde någon om mean girls 2 och tänkte ge den en chans men det var världen b-film. Ingenting att rekomendera. Somnade runt tre eller något. Åkte med pappa hem ifrån jobbet och fick panik på hur det ser ut här, märks verkligen att han är singel. Så började städa massor och kasta gammalt skit.

Sedan drack vi kaffe och såg på tv och nu tar jag det bara lugnt. Ikväll skall jag nog iväg igen.

pappas wingman

måndagspuss


Söndag utav saknad

Jag och papppa skulle egentligen suttit på isolabella nu men sedan fanns det ingen ork. Gick förbi mcDonalds, hämtade hem nuggets med dip och underhölls utav skidskytte. Jag känner tröttheten i hela kroppen, det syns på ögonen och det gjorde tillochmed ont i benen att gå till östercentrum. Någon står inte rätt till idag, något hänger över mig och jag hoppas det försvinner snart. Antagligen om ca två timmar när jag ligger i din famn, där jag kanske inte ens förtjänar att ligga men jag hoppas på det..


Sönda

Gud vad jag har sovit, så sjukt skönt. Vill verkligen inte gå upp men nu måste jag nog det snart. Skall ta en dusch och sen göra lunch. Skall fixa mitt rum med alla nya saker också. Myssöndag.

Är du också själv, ikväll?

Är hemma hos pappa nu, vi har kollat tv och ätit ostbågar. Skall snart gå in och lägga mig. Är fortfarande så himla seg ifrån igår. Just nu hatar jag ensamheten mer än någonting annat.



dagen efter

igår blev det fest och efterfest, lite för mycket för mig som hängde med toaletten en stund. Idag har jag och tobias ätit pizza som vanligt. Det är också en anledning till att  hata vintern, pizzan blir alltid kall på vägen hem. Vem fan orkar springa när man är bakis? Iallafall han spelar tvspel och jag skrattar högt för mig själv. Nu skall jag se film, vill ha mera cola.

tidtidtid

halloj, jag hinner aldrig skriva blogg längre, för jag har ingen fritid. jobbade 250 timmar i januari, det är galet mycket. blir förhoppningsvis lite mindre den här månaden. jag börjar bli lite matt i pälsen. idag har jag varit ledig, men jag stängde igår så jag har typ sovit hela dagen idag, jocke lagade mat till mig när jag vaknade och sen har jag bara tagit det lugnt. käkat tacos hos gegga och nu är jag hemma och ska sova typ. börjar 7 imorgon, shit vad det är jobbigt. läängtar till vårat rullande schema. det har varit mycket fest den senaste tiden och jag har haft så jävla kul, kommer sakna mina göteborgare sjukt mycket. som tur är kommer dom tillbaka. nu ska jag gå och lägga mig så jag tar mig upp imorgonbitti.

jag vill bara ge


isabella

Vick 18

Idag har jag fått nya sänglakan och sedan har vi köpt massa till badrummet, det blir så himla fint. Är precis färdig, inväntar emma sen skall vi äta middag med pappa och åka vidare till Lina. Jag har bytt kläder flera gånger, kan inte riktigt bestämma mig. Är på lite halvbra humör, kanske därför..


Friday

Sovit så sjukt dåligt, bara några få timmar. Har precis käkat frukost och skall dricka kaffe. Städat mitt rum och gjort fint. Idag skall jag hem till mamma och fixa sedan skall jag och pappa till möbelaffären. Vid klockan sex skall man befinna mig hemma vid lina och sedan bär det av till Vik's 18årsfirande. Pusspuss

Bored

Har nog haft den tråkigaste dagen och kvällen på riktigt länge. Tror jag har blivit besatt utav monopol. Tänker på det hela tiden. Tror jag har bestämt outfit till vicks bday iallafall så det är ju något att se framemot. Förhoppningsvis skall jag iväg om en stund annars bara fortsätta min tråkiga kväll med lite mer tråkigheter......

River en vacker dröm

Det är konstigt hur humöret kan sjunka till en sådan vidrig nivå på några få sekunder. Hur mitt hjärta bara ber om ett litet jävla leende. En dag utav vackra ord. Jag förstår inte, jag vill bara förstå. Jag vill bara se det framför mig, det kanske inte ger mig mer klarhet men det ger mig iallafall något. Jag måste ha något, jag måste få något. Ge mig något, en liten del. Bara nåt. Förstår du inte att jag faller sönder i små bitar. Jag förstår inte hur du inte kan förstå. Jag förstår fan ingenting, Ibland önskar jag att jag var en sån, som inte brydde sig alls.

Ge oss en chans, vi är äldre nu

Igår var jag med tobias och gustav, vi spelade monopol och jag åkte inte ut först. Överlycklig tjej. Pappa hämtade mig för en stund sedan och nu måste jag packa alla mina saker men jag hittar ingen ork. Vet inte om det beror på att jag trivs för bra här i mitt nya rum eller för jobbigt att packa ner allt för att sedan packa upp det igen, fast någon annanstans. Det måste vara det jobbigaste med att vara skilsmässobarn, att man aldrig riktigt har någon plats. Jag gav egentligen upp fram-och -tillbaka processen för längesen. Men ibland kommer den tillbaka, precis som nu.

mmmmmmmmmmmmmmmm


Onsdagsmys

Igår spelade jag och t monopol, jag förlorade hela tiden. Hatar verkligen att förlora så nästa gång skall jag tvinga han att spela tills jag vinner. Ikväll har jag jesper och joakim gjort chokladmousse och kollat på film, skall snart duscha och sen iväg om en stund. Pusspuss




WÄÄJKDJFBJUIOJUUU

Har kryp i benen, ligger och sjunger högt, är så himla rastlös. Kollade nyss på film sedan ringde isabella, jag skrattade ihjäl mig ungefär. Det är sjukt hur mycket man kan sakna någon, vill bara att du skall vara här. Då hade allt varit så mycket bättre. Får se framemot att vi ses snart. det kommer bli så jävla bra.

Har druckit smoothie med mamma och kollat kläder, lyssnat på Pärlor 100 ggr. Ikväll vill jag spela massa spel. Känner att jag har turen på min sida. Pöss

Yatzy

Igår var jag med tobias och drack lite öl samt vin, spelade kort och yatzy. Jag vann för första gången någonsin över han så jag var rätt nöjd. Somnade sent. Sitter i min fina säng och dricker kaffe, Joakim ligger och snarkar i sitt rum. Skall packa ihop mina saker idag för imorgon flyttar jag över till pappa. Jag tror han saknar mig och jag sakna han lite med.



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus