paradisefinal!

Jag har sovit som stocken, och idag medans den andra stocken sov spelade jag jewelquest. jag börjar bli så sjukt grym. Missade tandläkaren förstås, därför jag och mamma inte pratar med varandra. Ikväll är det dags för paradisefinal, har inte vågat sett det innan.

bella

ikväll har jag myst med världens bästa bella i ett nerpackat rum, gillar inte flyttkartongerna. Dom och jag är ovänner. Det kommer bli så fruktansvärt tomt, ingen att bara ringa till som förstår mig utan att jag ens behöver öppna käften. Någon som har varit med om så mycket. Jag kommer sakna ihjäl mig efter dig, men jag kommer inte förstå förrens om en vecka eller två. Känns jobbigt att säga hejdå.. ps jag diggar dig för att du alltid är trött.

Cyklade hem i is, fyfan va kallt det börjar bli om kvällarna. Fick precis samtal av tobias så ska iväg igen. Slipper att sova ensam. Wii. Imorgon ska jag till tandläkaren. Fy.

:(

slänger i mig en pizza, det enda jag har gjort är att sova. Om ungefär en timme ska jag befinna mig hemma vid isabella. Sen flyttar hon ifrån mig. Jag vill inte det. Har ingen lust att skriva mer. hejdå

behöver jag säga mer?




För trött för att orka hålla mina ögon öppa
Jag älskar Isabella Engström.

blah blah blah



hej trött tjej. Slipper dela ut nackskott, jag slapp undan. Jesper är fortfarande onykter. Jag tror han tog en jäger för mycket inatt, stackars toan. Jag har varit trevlig social, druckit kaffe och ätit tårta. Allt man behöver göra på kalas. Sen smet jag undan. Sitter här och lyssnar på musik. Försöker väcka tobias så han inte sover bort hela dagen men utan resultat. Jag borde egentligen sova, men får inte. blää har tråkigt

död

somnade halv åtta imorse. bIgbrother har tagit över min sömn. Jag är så fruktansvärt trött, mamma hämtade mig för ca 10 minuter sen. Om en timme fylls huset med släkt för att fira jennifer. Just sådant man inte orkar med när man är dödstrött. Ge mig 80 koppar kaffe och håll tyst. Jag hatar min dygnsrytm men detta är det enda rätta. Kommer antaligen somna om några timmar.........

nik

Vi kunde levt nära himlen om vi spelat korten rätt

Gått en promenad med mamma och sandie, sedan köpte vi maxmat påvägen hem. Fick besök utav sebastian som jag inte sett på ungefär fem veckor. Blev riktigt glad att se han. Vi satt och prata en stund sen kom rick också, han flyttar imorgon. Jag är nyduschad och har smörjt in mig, känner mig sjuk fräsh just nu. Och mitt nya schampo verkar va riktigt bra för mitt hår också. stora plus!

la precis på telefon med hanna, vi pratade lite om min födelsedag och vad jag önskar mig. Hon gör mig alltid på bra humör.
Ikväll ska jag och tobias ha bb-maraton säsong 2003 med Linda Rosing. Ska bli kul.
Sov så gott inatt. Puss nik

Lördag

Ätit lunch med hela familjen, den eviga diskussionen om källarrummet fortsätter. Enligt mig borde jesper vara lite schysst och ge det till mamma och peter så vi ungdomar har två våningar själva men tydligen inte. Så nu skall alltså mamma och peter ta hans rum, som ligger på översta våningen tillsammans med mig och joakim. Totalt korkat. Vill de vara sömnlösa så varsågod. Jag tänker inte tassa runt. Hårdrocksbrud here i come!

Sedan har jennifer varit här på fika, jag och mamma har åkt runt och köpt massa nödvändiga saker dom deo, hudkräm schampo hårinpack. jag älskar sånt. Köpte två nya hudkrämer, hade oliv innan men nu ska jag testa jordgubb och mango. Även varit inne på stan och lagt undan kläder som jag önskar mig i födelsedagspresent. Skulle mer än gärna ta dom nu men får vänta några dagar. Nu har jag absolut ingenting att göra så ska väl fördriva tiden på bästa möjliga sätt..
nik

vakeeeen!

sovit ungefär 18 timmar, ganska skönt. Vaknade upp och kände mig aningen förvirrad, hatar det. Måste få tillbaka en normal dygnsrytm. Ligger här och äter frukost, vill att mamma ska komma hem. Nu har jag inte tid för blogg mer, paradise väntar!
nik

godmorgon

Vaken nu, är fortfarande trött men vågar inte somna om. Drömde en skitäcklig mardröm. Hatar att sova ensam. Hungrig är jag också, har inte ätit på flera timmar. mamma väckte mig förut när det var mat men jag orkade inte gå upp ur sängen. Funderar på om det är värt att se paradiseavsnittet nu eller försöka sova mer. längtar iallafall tills imorgon, tacos tacos tacos..

nik

Jag och alla mina känslor.

Jag har inte sovit något ännu, tänkte dra ut på det så länge jag bara kan. Om någon har missat, försöker jag vända tillbaka på dygnet. Bigbrother har varit tidsfördriv hela natten/morgonen/dagen. Sedan tog jag en promenad hem. Försöker underhålla mig men tiden går så otroligt sakta.  Har inte så mycket mer än skriva, är inte på något speciellt bra humör.


har skrivit ungefär fem texter och sedan raderat. Jag orkar bara inte. Jag känner så otroligt mycket och ibland går det ut över fel person. Egentligen känner jag mig mest sviken utav mina vänner, inte alla. Men de jag trodde stod mig otroligt nära, som jag alltid kunde lita på, som alltid skulle finnas där. Egentligen vet jag inte hur jag känner om det längre, jag har bara tryckt bort det för att slippa tänka.

1. Jag är kär och det har jag varit i över ett års tid.
2. Jag kämpar för dom jag älskar.
3. Kämpar för min och andras lycka.

Jag hade inte tänkt skriva något av dethär, men jag känner för det just nu. för ju mer jag tänker på det, ju mer stör det mig. Och jag vill inte ha en klump i magen, sten i bröstet längre för det förhindrar mig att slappna av.

Jag är FULLT medveten om allt. Ingen behöver berätta för mig, vad jag ska ta för beslut. Hur jag ska leva mitt liv. Vem som är " värd" att vara vid min sida. Jag hatar att inte finnas där, jag hatar om någon är ledsen. När man gör allt för människor, som sedan i slutändan vänder en ryggen bara för att man söker sin egna lycka, kämpar för något man gått miste om. Börjar om på ny punkt. Det är tungt att bära på. Och jag har fått nog utav tomma ord som inte leder någonstans. Det finns en människa i mitt liv, som betyder otroligt mycket för mig. Som sitter långt inuti hjärtat, som står ut med mig när jag egentligen borde få en käftsmäll. Som ligger bredvid mig på natten så jag inte behöver vara ensam. Jag tänker inte kämpa mellan två delar, två världar. Det är inte ens en sån skillnad. Jag visar otroligt mycket kärlek till alla de som betyder för mig, som satt sig fast i mitt hjärta på något vis. Men jag vill inte ge värme, glädje, kärlek till människor som tar och sedan vänder mig ryggen. Det är säkert ingen som kommer att förstå, ingen som kommer vilja känna vid sig. men det gör mig ingenting.

men tänk på en sak, den person som påstås såra mig allra mest, finns där för mig när er kniv hugger i mig. Vart är du?/ ni?



nik

<3

nu ska jag dra och jobba, tänkte bara skänka er lite kärlek först


Noice – Dolce vita (Det ljuva livet)

Noice – Videoliv


isabella

Uppesittarkväll!

Det är så skönt när det bara är jag, mamma och vår humor. Vi har storhandlat, plockat massvis med godis. Kände mig som tre år när mamma bad mig sluta plocka för att jag ändå inte kommer orka. Skämdes lite när ungen bredvid mig 10 år, tittade på mig som jag var just tre år. Hans mamma sa ingenting. Sedan att jag är dubbelt så snabb och får dubbelt så mycket i min påse än vad mamma får, beror på att hon är kräsen och läser upp alla smaker, funderar i några sekunder, plockar eller går vidare. Min påse kommer vara slut ikväll, hennes åtta godisar kommer räcka en vecka. Varför ärvde jag bara humöret och inte sockergränsen?

Nog om det, placerade oss i sängen, med kaffe och godis. Det enda som gick att se var mtv. Jersey shore eller vad programmet heter, vet inte riktgt vad jag tycker om det. Vet att fannyS diggar det skarpt. Nu ska jag duscha, göra hårinpack osv. Sedan cykla hem till tobias.

ps
jag behöver fortfarande klippa mig
hitta stövlar
bikiniöverdel.


Together

Jag lever! jag har bara inte varit hemma. Hunnit med att äta mysig middag vid pappa med min bror eftersom han snart packar ihop och flyttar till västerås. En aning avundsjuk för han kommer att ha närmare till Fanny än mig. Iallafall, bara myst senaste tiden. Kollat på paradise som blir mer och mer spännande. Kollat igenom en hel bigbrother säsong. Igår var vi ute och gick ett antal kilometer, kändes i benen men jag klagar inte. Lyckats vända på dygnet helt totalt också. Somnade halv åtta imorse. Så, ikväll är alltså planen att dygna för att försöka vända tillbaka på allt. Vi får väl se hur det går.

Mamma hämtade mig förut, eftersom det regnade och sedan har vi ätit kvällsmat. Ska snart iväg till  maxi för att storhandla. Jag ska köpa världens största påse med godis, för jag har fan inte ätit godis på länge. Ska duscha och fixa lite. Sedan får jag förhoppningsvis sällskap under denna natt. Kommer dö utav uttråkning annars..

nik


min ö

hej bloggen, jag har varit så himla dålig på att skriva blogg i sommar, men jag har verkligen inte orkat. sommaren har gått så otroligt fort i år, jag har inte ens hunnit känna av den, min sommar har bara bestått av jobb, jobb och fest. har jobbat nästan varje dag och när jag haft mina lediga dagar har jag varit på stranden, och det har skett 3 ggr i sommar. jag har inte ens hunnit med att åka till smöjen! men jobbet har varit bra i år, lika stressigt som andra år, men jag har jobbat med härligt folk och träffat nya fina vänner. känns som att vi borde träffats tidigare och inte nu när jag flyttar. sommaren har varit bra, annat kan jag väl inte påstå, har fått bo med min älskling som varit borta hela hösten så jag kan ju inte klaga. jag vet inte hur mycket jag har berättat om min framtid, men jag flyttar i alla fall om en vecka, jag flyttar till eskilstuna, till min älskling, han pluggar där och jag ska jobba. jag har fått jobb som arbetsledare på burger king, ska verkligen bli jätteroligt och spännande, ska gå massa utbildningar och så. känns som att jag ska börja ett helt nytt liv. jag som aldrig trodde att jag skulle flytta från ön. mycket har hänt sedan dess. det känns overkliget att jag ska flytta, packa ner mitt liv i några väskor och ge mig av, åka ifrån min familj och alla mina vänner, ifrån min ö. det kommer aldrig bli som förr, aldrig bli som när man går i skolan. shit vad jag redan saknar den tiden. varje gång jag börjar tänka på det, skjuter jag snabbt bort dom tankarna, för att jag ännu inte är redo att hanskas med dom känslor jag vet kommer komma fram.













isabella

flippat

i fredag käkade (nästan) alla tjejer från klassen hos mig, det var super trevligt. endel av oss gick på hp lite senare, och jag var en av dom, hade riktigt roligt faktiskt! alla tjejer är guld värda. i lördags var jag bakfull, mer kommer jag inte ihåg, var nog bara hemma och såg film med jocke och bästi. i söndags var det dags för året stora personalfest, och shit vilken kväll säger jag bara! sjukt flippad och sjukt rolig. kom hem sex på morgonen helt genomblöt och sjultkörd! minnesluckor som heter duga. känns sjukt tråkigt att sommaren typ är slut! igår var bara en bakisdag, bakismat plus bakismys. nu ska jag, älskling och bästi glo en film. typ avatar.


isabella

vid pappa!

somnade relativt tidigt igår och sov ut idag, sedan mötte jag upp mamma vid säve och gick med honom hem. Inväntade rick sen gick vi och handlade tacos. Håller på att laga mat nu. Sjukt hungrig. Blir väl att hänga här tills ikväll.
puss

querido


:)

Städat kliniskt rent i mitt rum, känns väldigt skönt. Fått bort min gamla dator också. Rensat lite gamla saker. Efter det åt vi mat sedan promenad med sandie på hällarna. Riktigt mysigt. Har precis kommit ur duschen och småfixar lite. Imorgon drar skolan igång och jag ska inte dit. Det är en underlig känsla. Nog om det. Efter gym kommer tobias och hämtar upp mig. Ikväll vill jag sova tidigt. Är helt slut. puss


Måndag

igår blev det storstädning i adlertz lya, riktigt rent och fräscht efteråt. Dusch och sedan gosa ner sig i nybäddad säng och se på paradise. Blev även någon dålig komedi film och sedan somnade jag. Idag har vi sett på solsidan, förjävla roligt. Fick även reda på att de ska göras en andra säsong!

Nu är jag hemma och håller på att städa mitt rum, konstigt att det kan bli stökigt även fast jag nästan aldrig är här, men jag har en tendens att kasta saker omkring mig. Ska kanske rensa kläder också, får se hur länge jag tycker det är kul.

Söndag

Idag sov jag till 1400 ungefär, sedan åt jag lunch och gick en promenad i skogen med mamma och sandie. Försöker leta stövlar över nätet men hittade ett par som finns på din sko, men deras kvalité brukar inte vara den bästa. Ska iallafall in på stan imorgon och prova storlek.  Annars händer inte speciellt mycket, ska plocka upp på mitt rum och förhoppningsvis hänga med tobias ikväll. Saknar min paradise-partner!

0534

fruktansvärt kär. godnatt

.

jag gick över till vik och höll henne sällskap en stund, sedan cyklade jag hem till hanna. Vi åt hallonsorbet och kollade på tv. pratade och skrattade. Nu har jag precis kommit hem. Hade förväntat mig sovsällskap men tydligen inte. Är inte speciellt trött så ska försöka trötta ut mig sedan sova. puss


Lördag

Igår fick jag skjuts av pappa hem till bella, inväntade alla sedan beställde vi mat. Vid tio gick jag vidare hem till tobias eftersom jag inte skulle med de andra ut. Hängde med han och johannes sedan blev det ph och en rolig ny film med adam sandler. Hade sjukt svårt att sova, lyckades vid sju. Sovit hela dagen och tagit en promenad hem. mamma har precis gjort sallad och efter det ska duscha. puss


tjejmys!

Idag har jag varit över vid viktoria på kaffe, satt i solen och myste. Sedan fick jag skynda mig hem och börja göra mig iordning. Är färdig nu, tror jag. Ska försöka ragga skjuts utav mamma. Ser framemot kvällen, längesen vi sågs! puss


Fredag

Lugn och mysig gårkväll, somnade relativt tidigt. Upp vid tio imorse för tobias skulle jobba. Ätit frukost och pratat med fannyb i telefon. Nu kom precis mamma hem på lunch så ska ner och äta och dricka kaffe. Har ingen aning om vad jag ska göra idag, kanske städa mitt rum. Döda timmar tills det blir kväll och vi gamla sp07b tjejer ska äta middag vid isabella.


Tors

nyduschad tjej med trassligt hår inväntar sällskap. Gått en promenad med mamma och sandie i svaide och ätit kvällsmat. Skällt på min pappa i telefon idag, jag vill egentligen inte bli sur på han men jag kan inte låta bli. Det känns på något sätt som att jag inte har någon rätt att skälla på honom, för vi ses knappt och då borde alla de gånger vi ses eller pratas vid, vara lyckliga tider.Men jag har lugnat ner mig och vi har pratat ut. Nu ligger jag här i mjukiskläder och läser bloggar. Jag behöver verkligen klippa mig, jag står inte ut längre. jaja Godnatt sov så gott puss

nik

Kärlek är för dom.

Tisdagskvällen spenderades vid isabella med henne och lisa, vi åt godis och kollade på svensson svensson. Som ni kanske förstått flyttar min andra halva snart ifrån mig så underbar som hon är, har hon köpt varsin halva utav ett hjärta till oss. Jag grät utav sorg för att jag inte riktigt förstått, och utav glädje för hur otroligt vacker du är.  Åkte sedan vidare till tobias där de satt och drack, när klockan blev sent gick vi och la oss.


Onsdag sov vi bort ungefär hela dagen, såg på ph, åt pizza och bakade chockladbollar. Kollade på filip och fredrik till halv sex imorse, Sovit till ett och fortsatt sett på det. Nu är jag hemma och ska äta mat, dricka kaffe och fixa lite. Ikväll blir det pg och förhoppningsvis läggdags tidigt. Ska försöka trötta ut mig så mycket som möjligt.


sd=skit

godmorgon, igår bjöd jag och jocke mamma och peder på middag på olearys. det var sjukt gott, helt klart värt! annars var jag bara hemma hela dagen och det var jätteskönt. just nu sitter jag och kollar på "dom kallas rasister" och jag har bara sett typ en kvart, men jag är redan förbannad på att det finns så många dumma människor i sverige, jag skäms. till och med jag, som älskar sverige, skäms när jag ser sånt här. hur dum får man bli? nu ska jag dra till stan för att käka lunch med janica, börjar jobba halv sex ikväll.


isabella

wednesday

halloj, idag har jag varit ledig så jag har sovit länge och skönt, gick upp och käkade lite, sen gick jag och la mig en stund till, har varit och hämtat mitt pass hos polisen och nu har jag och jocke suttit och kollat på nya lägenheter, och det har gått bra faktiskt. igår var en bra dag, jag fick jobb! arbetsledare på burgerking i eskilstuna är nu min nya roll. det ska bli jätteroligt! ska snart börja utbildningen som är i stenungsund och som håller på i fyra veckor. inte nog med att jag fick jobb, utan ida fick också jobba, en heltjänst på siba i stockholm! hon är så duktig!

jobbade sista dagen i grillen igår också, vi hade jätteroligt! look for your self!




isabellla

Kommer du ihåg det, Tore johnsson?

Somnade sent igår, sovit bort hela dagen idag. Har inte hunnit mer än äta mat och pratat i telefon med pappa. Min önskan om en iphone 4 verkar inte riktigt gå in. Nej men om man skulle ta si lit kaffi och smida planer.
Thåström – Den druckne matrosens sång

Nu finns det fyra ögon i denna lustiga värld
som jag aldrig törs se in i mer

idag

godmorgon, sitter och gör mig i ordning. ska åka och jobba snart, ska bara städa lite på jobbet idag. de senaste dagarna har jag bara chillat, hängt med ida, sett film med marcus och johnni, sovit, vart med jokus osv. imorgon ska jag gå ut och äta med jocke, mamma och peder, ska bli jättemysigt. ikväll kanske grillenfolket ska spela bowling och vem vet, det kanske blir utgång, weee. nej nu måste jag bli klar, elin kommer snart och hämtar mig på sin moppe :p pusss





isabella

Håkan.

och jag vill skrika åt dig, varför låter du mig inte vara lycklig. Har jag gett dig smärtan som du ger mig nu? Hur kan du någonsin få mig att må sähär? Du som alltid behövt mig och jag som alltid varit där. Tänk på alla gånger du varit i min sits, svek jag dig då? Jag fanns där dubbelt så mycket. Tänk, snälla kära du. Tänk på det.

Jag tror det är sant det dom säger i sahara, varje sandkorn har ett nummer

Jag hatar denhär dagen, utser den nästan till den värsta. Ingenting går som jag vill, kroppen är tung och allt som sker eller sägs känns enbart jobbigt. Antar att det är vädret som virrar i min skalle. Har ingen lust med något. lagar mat samtidigt som jag ligger på övervåningen, det låter bra ellerhur? Börjar det brinna säger alarmet till.

Det är något som inte står rätt till, jag har ingen ork och uppenbarligen ingen annan heller. Vi kan se oss som förlorare, för det är allt som skett. Vi har förlorat. Ni har, jag har. Sedan för vem det betyder något, återstår att se. besvikelse

Efter maten ska jag åka iväg, jag ska andas lycka och få energi utav dina pussar. Jag ska drömma om något fint. Och imorgon när jag vaknar hoppas jag att min själ och mitt hjärta har ork till att le.


Finaste dagen i mitt liv.

Klantarsle

Fått slita upp en sömntuta till jobbet idag, möttes av en bikini i hallen det var där min helvetesdag började. För det första har det varit ett frukansvärt krångel och nu har jag båda delarna i svart men det överdelen sitter konstigt och mina bröst har helt försvunnit. Jag måste fundera..

Precis när jag skulle ut och gå, börjar det självklart regna och åska, jag hatar åska. Jag hade bryggt kaffe som peter hällt ut, ska brygga nytt och kaffebryggaren är på så vattnen börjar spruta och brännas, härligt. Tappar ut hälften av pollypåsen på marken, in under byrån till och med, jobbigt läge. En sekund ifrån att spilla ut allt mitt kaffe över datorn.

Jag känner att det är bäst om jag bara ligger här, helt still så att jag inte råkar bränna upp huset eller liknande. Säkert att det inte är fredag den trettonde idag?

ps min dator dog precis när detta skulle publiceras..

bränna

Det blev en tur på hamnen med mamma och rick, störde janica lite när hon jobbade och fick god glass. Satt vid vattnet på en bänk, fick köra race med en kärring för att få sittplats. Familjen i första hand eller hur är det man brukar säga? Sedan promenad hem. Vi ska snart äta kvällsmat sen ska jag duscha. Ikväll blir det phmys. Vi ligger avsnitt efter, irriterande när texten inte fungerar för jag har tyvärr inte lärt mig flytande danska ännu..

söndagsmys

skittrött är jag idag, precis varit ute och gått i skogen med hundarna plus mamma och annelie. Väldigt skönt faktiskt. Nu är jag grymt sugen på mjukglass så jag och mamma ska nog ta oss ner på hamnen. Igår var jag med tobias, såg på gamla paradise till kl halv sex på morgonen. Sovit bort hela dagen och det fina vädret. Inatt var det spindel invasion så vi fick möblera om. Nu ska jag varva ner och dricka kaffe puss!

nik

fredag

hade en jättemysig dag i går. jag och min kära mamma gick på stan, jag gjorde nytt pass, köpte massa kläder, vi käkade lunch på kärlek, gick ner på medeltidsmarknaden, åt kanderade äpplen och köpte lite mer kläder. när vi kom upp till stan igen så åkte mamma hem, jag stannade kvar ett tag till och sedan gick jag hem till nikkibaby. har saknat henne. stanley kom och hämtade mig på cykeln efter ett tag, och skjutsade mig hem till mamma, han blev nyfrisserad och fin. på kvällen var det personnalfest som gällde och det blev lika kul som förutsett. jag och elin röjde loss hamnplan. tog massa fina bilder, men dom ligger på facebook, lägger ut några här imorgon också. nu ska jag sussa, puss


isabella

Love me or hate me, it's till an obsession

Jag har tråkigt ikväll, har varit ute och gått med mamma och sandie. Det är så fruktansvärt varmt. I vårt hus är det 31 grader, jag kan inte vara någonstans och framförallt inte i mitt rum, vill kasta mig i isvatten. Thåström har varit mitt sällskap, vilken underbar röst den mannen har. Klippt av ett par jeans till shorts också, har knappt några jeans kvar, kan ju vara dags att köpa ett par. Trivs i nya skjortan iallafall, mamma är svartsjuk. Hon har hängt läpp varje gång hon sett mig i den. Väntar på sällskap, under tiden ska jag mysa ner mig bredvid min älskade mamma.

Föressten så har jag tittat lite på hund, jag vill ha en egen bebis.

liten bild också


Thåström.

Du som hade allt att säga säger ingenting
Men dina tankar dom hörs ändå
Din tystnad säger allt som dina läppar vill



lördag

Igår blev det promenad med tobias och johannes sen hem och se på film. Inge ph blev det eftersom sidan inte tagit sin medicin. Idag har jag varit på stan med mamma, blev en skjorta rikare. Ätit mat och sedan kaffe på det framför varsin dator. jag tycker om att hänga med min mamma, hon är inte svår och jobbig. kräver inte så mycket. det räcker med kaffe polly och facebook. Nu hade jag tänkt spendera lite tid framför nelly.com. Nya klackar, nya stövlar , kläder i massor. ja tack.



drägg.com men världens bästa dag

Poetry

Idag fick jag ett samtal som gjorde mig glad, en halvtimme senare hade jag isabella i mitt kök. Vi åt glass,knäckemacka med ost och pratade en massa. Jag har saknat dig. Sedan fastnade jag i telefon någon halvtimme innan mamma kom hem, då åkte vi och handlade tacos, hämtade sandie på hunddagis. har lagat mat och ätit. Är proppmätt. Nu ska jag ta det lugnt tills tobias slutar jobbet. Äntligen ska vi se två efterlängtade ph-avsnitt.

Hey jude

Igår såg vi någon parodifilm på 300, ganska kul vissa stunder. Lite gamla paradise avsnitt eftersom danmark inte fungerade igår. Sådant kan göra mig irriterad. men för att se de på den ljusa sidan, vi har två avsnitt att se ikväll. Haft en fluga som stört mig hela natten. Hatar sådana äckliga som aldrig ger sig, sliskfluga som försöker sätta sig i ansiktet. Inte intresserad.

har kommit in i en fas där jag vill ha massor med nytt, allt. Jag vill Ha. Tur att jag fyller år snart.

Precis ätit lunch med mamma och nu dricker jag kaffe, tänkte sola och träna idag. Jag har planer på att bli smal till utlandsresan, vi får väl se hur det går. puss

nik

besviken

godmorgon, vaknade precis av att jockedrog till jobbet. igår jobbade jag hela dagen, jobbade med elin och pingu, elin var bakfull as usual, haha sötnöt! jag och pingu stängde, fick skjuts hem av honom. och sen käkade jag midag med familjen + mathildas mamma. jag var så trött så jag somnade typ nio. idag ska jag gå på stan med min kära mamma, göra ett nytt pass, köpa lite grejer och gå på medeltidsmarknaden <3 jag älskar medeltidsveckan. ikväll är det personalfest som gäller och då ska vi köra tills vi dör! som elin brukar säga. nu ska jag duscha, hörs sen



isabella

Konstigt inlägg


Är sinnesjukt rastlös, ska beställa en ny bikini eftersom jag bara fick trosor sist. ska bara testa om jag ska ha xxxxxxxxxxxxxxxxxl eller xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxl. Skitsur för att rick har tagit sönder mina högtalare för jag kan inte längre lyssna på musik utan att känna mig döv. vad är livet utan musik? Men en sak jag är glad över är min familj, fått skratta vid middagsbordet. mmm. Nu är jag rastlös igen och väntar på tobias. är sugen på naturchips. Längtar mest tills vi ska se phdanmark. Btw vill jag lära mig danska. Försöker hela tiden i min hjärna översätta nattrvn.
Nu blev det jävligt rörigt här men whatever. och en sak till. varför blev det fint väder när mamma börja jobba? mest hon som undrar..


kanske ska bli sjöjungfru i nästan liv, vatten klär mig..

mysig

vi kanske får jobba lite mer med att tajma självutlösaren


bubbel

Missade avskedsparty för elina, kändes sådär. Får se till att pussa på henne någon dag.

Igår var vi på gym sen badade vi bubbelpool, det var hur mysigt som helst. Käkade lite köttfärs och spagg till den nya serien som vi förövrigt sett klart nu. Somnade sent inatt och imorse blev det promenad hem. Ska snart äta lunch och dricka kaffe. Saknat min dator litegrann.


världens sötaste kille


tröttttt

haaallå, jag är helt död!! har jobbat hela dagen, plus att jag är sjuk. no good combination. har iaf jobbat med elin och amanda idag, haft lika roligt som vanligt. kommer sakna brudarna när sommaren är slut. när jag slutat käkade jag lite med jossan på jobbet och sen kom bästimakki och hämtade mig+ stefan. nu är jag hemma och mitt huvud värker så att jag inte vet vart jag ska ta vägen. imorgon ska jag jobba igen, fast först händer något annat viktigt, men det berättar jag inte förrän i morgon :) tihi




elin är helt galen


hahaha elin




isabella

tisdag

och nu är jag rädd igen. Rädd för vad som ska hända, tänk om. Jag hatar när känslan smyger sig på. Jag hoppas alltid på att det är en inbillning med vetskap om att det kan vara verklighet. Att det närsomhelst hugger i mig. Känner mig ynklig när det händer, jag borde vara stark. Men jag vill inte skrika, jag är färdig med det. Vill inte vara otrevlig för det leder mig ingenstans. Början på något nytt kräver tid, men jag kan inte bygga själv, det kan inte rasa ihop så att allt måste börjas om. Jag har ingenting att vara rädd för just nu, det är bara en liten del utav mitt hjärta som är orolig. Jag bryr mig för mycket, tänker för mycket. Så hälften utav min oro har jag min själv att skylla. jag hoppas det är en sådan oro nu.


tisdag

varit på stan med mamma, kollat parfym och smink. Har hittat en vinnare som förhoppningsvis blir min den sjätte september. Nu ska vi ut och gå med sandie i spåret och sen äta middag. Ikväll blir det lugnt. Jag vill egentligen se bröderna larsson på bio, får väl försöka locka med mig någon. puss

 
nik

Did i say that i love you?

Somnade sent inatt och har sovit skönt tills mitt hjärta kom hem ifrån jobbet. varit hemma och ätit lunch med mamma, fått mina bikinisar som jag beställde ifrån nelly, men endast underdelar. Lyckat. Älskar när det blir fel. Precis druckit kaffe och lyssnar på damien rice. När mamma jobbat färdigt ska vi gå en sväng på stan. Jag vill hitta en ny parfym och kanske kolla ut vad man ska önska sig i födelsedagspresent. hörs senare puss



banalt

började tolv idag, har jobbat med elin, vi har mest snackat skit hela dagen. slutade vid fem och då kom mamma och hämtade mig, världens bästa mamma. fixat lite med banken och sen kom jocke hem från gymmet och då drog vi till hans pappa. har varit där hela kvällen och nu är det fan dags att sova. imorgon börjar jag halv tio, och ska cyklaaaa. natti på er! ♥



isabella

bräh

igår såg vi braveheart men jag kunde inte koncentrea mig, tycker inte om att se utdragna krigs-scener med massa blod och alla skriker. men den gav en liten tår i ögat. jag som till och med gråter till paradise hotel.. men somsagt jag hade inge fokus. Idag blev de lång sovmorgon och massa mys. är hemma nu för jag skulle få grillat och det tackar man inte nej till, men ojsan så fanns det inget. matarg som jag är har jag nu skapat krig, Varit och köpt donken för jag hade ingen ork till att laga något. Väntar på tobias som är på gymmet atm. nu har jag inge mer och skriva än att jag stukat fingret..

nik

jag är trött

hallå alla, idag har jag jobbat, som alla andra dagar. har dock varit jättelugnt så vi har typ städat lite och så, jag har gjort rent glassmaskinen också. sen har jag och pingu kört pest eller kolera hela dagen, sjukt givande och jätteroligt tidsfördriv. slutade typ halv sju och fick skjuts hem av andreas.  nu har jag varit och spelat minigolf med julius och agnes, jullebulle vann. imorgon ska jag jobba as usual, 12-17, inte så länge för en gångs skull.

till alla som inte har lyssnat på Cornelis Vresswijk, och då menar jag mer än brevet från kollonien och balladen om herr fredrik åkare och den söta fröken cecilia lind, så gör det nuuu! han är så himla värd det.


isabella

biglove

det är en fin och bra dag idag, för sjuttiotre år sedan, just idag, hände något alldeles fantastiskt. Cornelis Vreeswijk, den enda som kan få mig att känna mig lugn och trygg, men på samma gång galen och mållös av sina texter och toner. när jag var mindre brukade jag ta ur den lilla tidningen man får innanför fodralet på cd-skivorna, på min favoritskiva med Cornelis och lägga den på min kudde när jag skulle sova. jag var helt förtrollad av hans ljuva musik, och är än idag. balladen om censuren, avanti popolo, cool water på den gyllene freden, några av de många många fantastiska låtar som ska få förgylla min kväll.
"guldet det är föga värt"




den här bilden får mig att känna mig trygg



och Cornelis, till dig vill jag bara säga
tack för allting du har gett mig
och kommer att ge mig. som en ros i barmen

/isabella



in my head

Kändes som evigheter sen när mamma klev in genom dörren imorse, helt ovetandes hade de övernattat på holmhällar. Jag kanske borde skaffa mig lite bättre koll. Vi bläddrade i skvallertidningar och drack kaffe. Har precis haft hemmaspa, ätit kvällsmat + efterrätt. Försöker få tiden att gå med olika tidsfördriv. Tänkte plocka mina ögonbryn men det är de jobbigaste och tråkigaste som finns. Ikväll ska jag & mitt hjärta se braveheart och mysa.

nik

deluxe

verkar som kräftskivan klarade sig utan mig, dom som ligger bakis kan vara avis på mig som är utvilad och på bra humör. Min förkylning däremot börjar väl sakta men säkert ge med sig. Igår blev det pajj och gott bröd framför paradise danmark. Sedan en kass film följt utav en ny serie. Äter frukost och läser bloggar, ja det brukar vara min morgonrutin. Lite kaffe på det här sedan är jag redo för en ny dag.



häromdan när ja skudd ti stan

glitter in the air

Sömn hjälpte uppenbarligen inte, vaknar upp med feber. Försökt att äta men det går inte speciellt bra. Mamma och peter har åkt iväg på någon mysutflykt och jag ligger hemma med sandie och deppar i regnet. Ikväll är det kräftskiva vid felicia, men det ville högre makter inte att jag skulle kunna gå på, tack för denna förkylning. uppskattat....

Ska stänga in mig med film och godis, hoppas att jag mår bättre imorgon. puss

lördag

Igår var mysigt och bra. puss.

Trots att jag vilat i x antal dagar så börjar jag känna mig sjuk, är snorig och har ont i halsen. Precis min tur. Idag regnar det och jag är glad över att jag kan ligga inne i min säng. Ska sova några timmar nu och se hur jag känner mig efteråt.

Tack för idag!

blev inge phdanmark, fick istället slänga mig i duschen och sedan blev jag upphämtad utav sebbeå & fannyb. vi har hängt i almedalen och pratat igen tid som vi har missat. min fina fanny. är hemma igen och funderar på att äta lunch, men orkar man laga något? Längtar tills min sötnos slutar jobbet, då blir det en massa mys. För det är den 6 idag, vilket betyder egentligen elva månader, om man bortser ifrån den tid vi varit ifrån varandra. Och när vi ändå pratar om den 6 så är det endast en månad kvar tills jag fyller år. Kanske ska önska mig en barbie. pusspuss


saltgodis

uffe utter

klipp si snart kanske?

Never say never

igår var så segt, gjorde nästan ingenting, gick med hunden och sen tog mig vidare för att äta mat. Kollade även paradise och den nya karate kid filmen. Jag tyckte att den var bra och will smiths son är så sjukt söt. Jävligt häftig, jag vill också lära mig Kung Fu. Kom hem för en stund sen, har kollat runt på internet och nu ska jag se på paradise danmark, fast förra säsongen. Tidsfördriv helt enkelt.











12
nik

the breath before the kiss

Somnade fyra inatt ungefär, fick hem en dräggfull liten tomte. Sovit tills nu, ätit mat och nu blev jag ensam igen. Ska gå en promenad med sandie och dricka kaffe. Nu är fannyB äntligen hemma på ön igen, så ska se till att få lite tid tillsammans med henne.

trött

Kvällen har spenderats hemma vid alina med henne och karolina. Blev för trött tillslut så cyklade hem. gosat lite med sandie och nu ska jag kolla någon film i väntan på sovsällskap. Jag är skittrött och jag hatar att vara ensam hemma.

see you around

Ikväll har jag lagat mat åt en söt människa, ätit och sedan blivit lämnad ensam för en stund sedan. Jag hatar att vara ensam, det känns underligt på något sätt. Ligger med datorn i knät och lyssnar på min nya favoritlåt. Glitter in the air med pink. Jag ska bara se film och ta det lugnt ikväll, jag tar det bara lugnt hela tiden. Jag börjar bli lite smått rastlös, deprimerad. Det jag önskar mest utav allt nu, var att någon bestämde sig för att vara med mig ikväll, överasska mig med något. Jag antar att jag får vänta tills denna månad har gått.

Have you ever wished for an endless night?

HAVE YOU EVER

i förrgår hyrde jag och fanny film, såg en och under den andra somnade jag. sov fyra timmar sedan beställde vi mat. Jag gick vidare och myste, somnade tidigt. Imorse cyklade jag i regnet hem till pappa, väckte fanny. vi gick till affären och köpte massa frukost och fika. hade en mysig förmiddag. kollat tv och bara tagit det lugnt. nu har vi sagt hejdå. mamma och peter är i sthlm för att fira sin bröllopsdag, jag och sandie myser för fullt. Ska snart ut och gå med henne sen ta en dusch.
pusss


sagoland

Gym gick bra men jag har så sjukt ont i kroppen att jag knappt kunde göra något. Blev en dusch efteråt och sen middag ifrån celines. Efter de fick jag massage av henrik. Blev helt slut. Upphämtad och sen såg vi paradise hotel, lite tv sen sovdags. Jag är trött hela tiden men jag vet inte varför. Ska somna om en stund nu. På onsdag åker fanny hem, jag kanske följer med. Har inte bestämt mig ännu. puss
nik

F

Jag vandrade över till pappa för trevligt sällskap och god frukost. Dödat tid framför tvn tillsammans med fanny, jag skrattat ihjäl mig tillsammans med dig. Det går inte en sekund. Sprang hem för att byta om nu, vi ska på gymmet. Jag har inte gymmat eller tränat på hela sommaren. Det blir inte bättre av att henrik är med, han lär döda mig. Men det är bra, kan behöva tränas om man säger så.

Lyckorus.

Igår blev det en lugn kväll tillsammans med världens finaste. Såg två filmer och paradise danmark. Ena filmen var så fruktansvärt sorglig. The last song. Jag grät precis som vanligt. Fast jag gillar såna filmer, med mycket kärlek och känslor. Mysigt att man hade någon att pussa på :)

Nu är jag hemma, för första gången i mitt liv är jag sugen på frukost så funderar på att göra något storslaget!
pusss nik

!

Jag har iallafall kommit fram till att jag inte mår bra idag, svullna ögon är rätt fresh. Har försökt att sova hela dagen på stranden men de gick väl sådär, läst en tidning bredvid fanny i en solstol, skrattat och blev glasslös. Ligger i min säng, orkar inte röra mig. Funderar på att sova en stund. Senare ska jag iallafall få massage av henrik, lär skrika som en idiot för mina vader dödar mig. Kanske att man skulle äta lite mat när man ändå är lite småaktiv. Konstigt inlägg. men idag är allt konstigt.


miss u

Någonstans finns vår plats

igår blev det häng nere vid donners, bolaget och slutligen kharma. Gick hem när det blev en aning för mycket. Börjar faktiskt längta tills alla lämnar vår ö. Är så trött på attityder, överdrivna vakter. Har precis blivit väckt, ska till stranden om ungefär en kvart. Jag har knappt fått upp mina ögon och känt efter hur jag mår, men det är bara att haka på.

Igår släpptes alla känslor. Det som jag låst fast i en månads tid.




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus