godnatt

erik var grym i idol.
jag har världens finaste.
har sjukt ont så ska försöka sova.



nik


!


kommer aldrig sluta älska. hoppet kommer aldrig dö. jag slutar aldrig längta.

onsdag

var segt å komma upp imorse och kom inte upp förrens halv åtta, duschade och hann ändå till åtta. jävla bra speed. Hade redovisningar på geografi sen träffade jag tove en snabbis. Fick mattebok osv. Åkte sen vidare till tingsrätten för klassen skulle se rättegång, var misshandel men allt sög för ingen vågade komma och en snubbe fick man se på skärmen. våran lärare beslutade att vi fick gå hem. Blev lunch på max med klassen och självklart träffar man på felicia julia och lina där. fick sällskap utav dom. Blev en vända på stan sen lite snack med alejandro innan jag drog hem. Ska snart börja plugga NO. längtar inte.....
nik

felicia försöker tagga mig på hemligt uppdrag, what to do haha.

du.





trying to break your chains, trying to get through
of all the lonely people, i wanna be loved by you

I spend trust despite of everything that i've lost
I put my trust in you isn't it obvious
That I do love you

Every beat of my heart is killing me slow
Love me to pieces

I held your hand, is this the thanks I get
I took you in, is this the thanks I get
Half a chance, the thanks I get
A twist of plans, is this the thanks I get

The days hurts
The nights hurts
The light hurts
My eyes hurts
The darks hurts
My heart hurts
It all hurts

I loved you
I loved you
I made you
I hate you
I hate you
I miss you



14 + 20

nik.

skola hela dagen, har pluggat massa NO nu när jag kom hem. ska snart käka sen ut och gå. vill hoppa över denna dag och byta till onsdag, orkar inte.


fin anonym kommentar. eller så anonym är den tyvärr inte =)

bilder


familjetid, rick är dock ingen bra fotograf

peters kvällsmat

stolt över sillmackor

barnet :)

glasögonorm

john och harry potter!

fashion

nu ska jag snart äta mat sen hem till isabella och plugga. saknar baby. du är finast.

all that i wanted was you, only you

hade söndagsmys med familjen igår och sen åkte jag hem till tobias och kollade på film. Kom hem runt tolv och somnade nästan direkt, imorse ville jag inte gå upp. De var så varmt under täcket och sen såg de mörkt ut, inge vidare med regn heller. Tog mig iallafall upp vid halv åtta och fick skjuts av pappa till skolan, mötte alejandro och sen hade vi musik. Kändes lite segt idag. Sen blev de käk å en promenad hem. somnade nån timme och nu är jag uppe igen, ska plugga lite naturkunskap. tänkte lägga in lite bilder ifrån de senaste dagarna men de får bli sen.
kärlek nik

:)

jag älskar dig

broken

hon är borta, och jag har inte förstått det ännu. min farmor. jag vill inte tänka på det. jag träffade farfar förut och han försökte vara som vanligt, men jag såg sorgen i hans ögon och jag är rädd att den aldrig kommer försvinna. jag är ledsen, men mestadels är jag ledsen för hans skull, vad är han utan henne? jag ber för dig i natt farfar.

eran isabella

dåligt drag va

sebbe körde mig hem till bellas place igår, där några satt å drack. blev ölspel och sen tog de oss en evighet att komma ner till krogen. NOLL drag ute igår, sjukt tråkigt. vet inte när jag kom hem men somnade sent för pratade i telefon med tobias.har segat hela dagen, käkade nyss me rick och ska snart städa mitt rum. hoppas på bättre fest nästa helg. peaaaaace. nik

nej

moralkakan som egentligen skulle stå här idag på oerhört rimliga grunder, blev inställd och istället skriver jag med djup sorg i mitt hjärta, att en av de finaste människorna som funnits inbland oss, nu inte gör det. större hjärta och mer kärlek hittar man inte någnstans.

tack för all kärlek och ödmjukhet du givit mig. jag älskar dig föralltid

isabella engström

du

ingen respekt och ingen förståelse, precis så känner jag nu. jag begär inte så mycket mer än att inte bli sviken gång på gång. och jag har all rätt att säga såhär, det lovar jag


I

bitches they come they go

inte haft lust och skriva på ett tag, mycket som händer just nu. Igår var jag med niclas och emma hela dagen, saknat niclas. Med han behöver jag iallafall inte skämmas över att vara sjuk i huvudet. vi fixade dricka sen var vi hemma vid emma på kvällen, skulle egentligen ut på krogen men allt blev knas och tillsist hamnade jag hemma vid tobias. vill bara glömma. Sov till ett idag sen har isabella varit här, vi har mest tagit det lugnt och kollat på tv, hjälpt mamma lite och nu käkade vi för en stund sen. hon e hemma och fixar sig nu, jag ska väl snart duscha. det lutar åt fest ikväll men jagkänner mig seg. är sugen på gute men vi får väl se hur det blir. Kvällen kan sluta bra eller i katastrof, ha respekt. nik

silence scares me cause it screams the thruth

galet

godmorgon! ikväll var en jävligt rolig kväll, bortsett från vissa händelser. kvällen började med att jag och stanley drog i oss ett par groggar innan vi gick ner till hamnplan. på hamnplan åt och drack vi, mest drack. jag drack faktiskt väldigt väldigt mycket, men ändå så var jag inte as full, utan rätt lagom faktiskt. vi hade jätteroligt och satt och snackade och så i flera timmar, lite senare så åkte pappa och danskarna hem. och vi andra fortsatte. stanleys tjej, eller vad jag ska säga kom också dit, matilda. jättetrevlig var hon! och vi bestämde oss för att gå till gute, vilket vi gjorde också. sjukt kul, dansade as mycket. massa folk från min klass var där. jättekul i alla fall. när jag gick ut och skulle ta lite luft, stod jag och pratade med stanley och matilda så står en kille bredvid mig. och jag tyckte att jag kände igen honom, men kunde inte placera honom. började i alla fall prata med honom och han pressenterade sig som hugo. då fattade jag, det var hugo från "den rätte för rosing" och shit vilket svin han var, sjukt äcklig. frågade om vi skulle ha trekant och massa skit. nej usch vilket äckel. jaja förutom det så var kvällen jättebra! nu ska jag till mamma och käka.



pappsi


per och jon


tobban och rony


stanley och matilda


robban och tony tiger


heffa


robbsi och jon


sjukt läskig bild


tony tvingade mig att ta kort på hans hamburgare


varje gång


jag och pappsi


pappi <3


isabella

äntligen

frilustdag idag i skolan, helt okej. tänkte bjuda på lite sköna bilder. vi hade kul, gjorde det bästa av dagen. nu är jag i alla fall hemma, ska duscha och så sen åka till stanley och fixa mig och sen ska vi dra ner till hamnplan tillsammans.


?

flygplan

misslyckat flygplan

hahahah

anthin, jättesöt

nikki funderar

carro ritar en fin teckning





hittade även lite random bilder som ni kan få se

den här bilder hittade jag i vårt klassrum, dysse.




isabella

helg!!!

godmorgon, nu har jag inte skrivit på några dagar men det är för att jag har haft fullt upp. har pluggat hela veckan typ, men nu är det helg! eller först ska jag ha friluftsdag i skolan, men sen. äntligen helg. ikväll ska jag ut med pappa och hans kompisar, vi ska ner på hamnplan på afterwork, stanley ska med också och pappas kompisar från danmark. ska bli sjukt roligt, sen kanske det blir utgång, det beror på vad som händer.

mamma kommer snart och hämtar mig, vi ska hämta upp nikki och janica och sedan åka till svaidestugan, för friluftsdag. vet bara att vi ska paddla kanot och det är askul. sen vet jag inte vad vi ska göra, säkert orientera.


vem kan det här vara?

isabella

resten kvittar.


bara du och jag. Vi två.

helvete

jag har ingen lust att skriva något så jag struntar i det. förutom de jag just skrev för de hade jag lust att skriva. hejdå.


känslan går inte att beskriva. foreveryours.

torsdag

Tog de lugnt hemma igår, la mig tidigt och kollade på idol. sen kom tobias och hämtade mig så åkte vi till själsö. skitläskigt när de var så mörkt haha. åkte hem och la mig sen, upp imorse och hade rättskunskap. Ska försöka få tid att gå på rättegång på onsdag och de ska bli intressant. sist vi var där i nian så var de inge intressant men nu lär de bli mer spännande.kul att de är nån man känner också haha, pinsamt för hon/han. Iallafall, gick till halv fyra idag men har klarat dagen med kaffe. mest hängt med alejandro och min ipod. nu e jag hemma och har käkat för en stund sen, mamma å resten e borta ikväll så jag ligger och kollar på greys. testade precis mina nya stövlar jag fick av mamma också, har inte riktigt bestämt mig för om dom e bra eller ej. ska fortsätta ta det lugnt nu sen hem till baby senare. Imorgon har vi friluftsdag och då ska jag paddla kanot för första gången, kan bli kul.

nik

dagen

Hej! dagen började inte alls bra, kom inte upp förrens halv åtta så har sett ut som hejkomochhjälpmig idag i skolan. Hade geografi där vi bara ritade av kartor och jag pluggade lite inför provet. sedan fick jag göra mitt prov vid klockan tio. Det gick faktiskt bättre än vad jag trodde att de skulle göra. Svarade på allt förutom den optiska mittpunkten sen skrev jag fel på en. men jag e övertygad om att jag kommer klara det iallafall. Sen käka vi och hade rättskunskap, gick fort som vanligt och sen blev de jobb med projektarbete, har gjort klart våran kladd på arbetsplan men den ska ännu renskrivas. Lite stress eftersom den ska vara inne snart. Stannade kvar i skolan och pluggade rättskunskap så nu ligger jag inte massa efter när jag varit sjuk, känns riktigt skönt. Nu tänkte jag städa på mitt rum så mamma blir glader. skriver senare puss nik


sur morgon

jävlar vad jag är trött jag är, skulle helst av allt bara ligga kvar och sova. sen äre ju storm ute också,man vill verkligen gå ut då. tröttsamt. blä, har inget smink eller något heller de ligger hemma vid lina, lyckat.
pusspå tobias.


baby its you

nu är jag hemma igen och ska snart sova,men måste plugga lite till först. börjar kunna detdär nu. tobbe förhörde mig lite med haha.sen såg vi på idol och andra avenyn. ahja skriver mer imorgon för har inget att skriva nu :) pusspuss. nik



all i can do is dream

bästa

hallå där, jag är på ganska bra humör just nu, trots att jag har sjukt mycket att göra i skolan. men jag känner ändå mig ganska lugnt. hade prov idag i info och layout, det gick ganska bra :) blev på as bra humör när jag går in på tjelvar och för att skicka uppgiften till läraren, och ser att jag har fått två as roliga mail. ett av per, vår gamla lärare som skriver att han ser mig och nikki på vimmelbilderna på stureplan.se, så himla söt. sen hade mackan skickat ett sms och skrivit -TJA, fEtT NiCe MeD TjElVaR xD. han är också så söt :) efter skolan gick jag till ida och hängde lite, fick henne att slänga massa gammalt skit. vid typ halv sex kom jocke och kigge och hämtade mig, och nu har vi vart runt lite, handlat osv. ikväll ska vi chilla, äta pizza och se fotboll. jag ska väl plugga lite också om jag orkar.

nu ska ni få lite bilder från helgen


i fredags



bjuder på dom här fina egobilderna



i lördags

vi tre :)


bästa

isabella

skolapluggmöte

oj, mycket som hänt idag, eller mycket information jag har behövt lagrat i huvudet. Satt två timmar på möte i skolan med åke,rektorn larsinge yvonne mina föräldrar sen även min nya klippa tove. det är så jävla mycket som behövs och jag måste verkligen fixa det nu när skolan äntligen lägger tillräckligt mycke energi och vill hjälpa till,då kan jag också börja sammarbeta så det känns faktiskt bra. Tove ska typ hjälpa mig med allt men framförallt matten då som jag ska plugga på mina håltimmar. hon verkar riktigt schysst så det ska nog gå bra och hon verkar inte heller vara stressig och jag behöver nån som e lugn för mitt huvud kör ihop sig bara jag ser ett tal. Även andra ämnen som jag ska plugga och massa sånt så det kommer bli tufft, jag kommer vara helt slut men jag måste och jag vill. Tove ska även hjälpa mig med att komma ihåg allt som ska göras, läxor prov osv eftersom jag bara skiter i det annars eller glömmer bort. hon kommer bli min extramamma haha, gud känns som jag ska börja på desidera istället kanske? skämt å sido. nej men vi får väl se hur länge det håller, nu ska jag fortsätta plugga info& layout eftersom tove bestämde att jag ska göra mitt prov imorgon på håltimme. Sen ska jag nog åka hem till tobias och se på idol,  och jag skiter i vad ni säger för det är mitt beslut. puss love.
nik

you

somnade sent inatt, men de gjorde inget. Mamma väckte mig vid elva idag och nu har vi ätit lunch, ska snart dricka kaffe sen åka iväg till skolan för att ha möte. sen blir de plugg hela dagen. funderar på att färga håret också, kan ju behöva en förändring...


fick mail utav pär förut, en av dom bästa lärare vi nånsin haft. saknar han.
Det gjorde min dag och nu fick jag ett leende på läpparna!
och det går inte att lägga in de just nu efter blogg.se är efterblivet.

onlyu

har svårt för å sova igen, ska inte till skolan imorgon, bara på mötet vid kl två. får hoppas att jag är någorlunda pigg. har pluggat lite även fast mina tankar snurrar runt. jag litar på dig, du är de finaste nånsin.
nik

ensam, utan dig.

pluggade endel sen sprack mitt liv för ett tag. som en jävla bomb. tog min ipod och gick ut, mötte hanna som förövrigt är en sjukt fin vän. tack för att du ställde upp på mig ikväll.träffade även isabella så tack till er båda. de börjar bli kallare ute nu, hela jag e kall. mitt hjärta är trasig och jag hoppas ni, som de kanske går ut över. förstår. och jag hoppas att du visar att du är en människa, någon med känslor. jag hade uppskattat det.

 


ily.


pluggarN

Som ni kanske förstått sov jag absolut nada inatt vilket resulterade i en helt slut jävla brud som skulle upp till skolan imorse. blev ett big nono. somnade om i två timmar sen kom mamma hem. gick ner å käkade, hon grät av lycka för nu ska tydligen skolan hjälpa mig. jag har inte riktigt fått in i huvudet vad som händer ännu men ska på möte med en massa folk imorgon kl 14.00. Har iallafall precis börjat plugga info layout eftersom vi har prov imorgon och jag orkar inte må dåligt eller få ångest imorgon över att jag inte pluggat och sen sitter ja med IG när vi får tillbak prov så jag har väl tvingat mig själv att plugga nu. en applåd till mig eller något. ska iallafall fortsätta plugga och sen kolla färjan och svenska hollywood fruar. kul tjej.

midsommarr

snälla

idag är det måndag, har kommit hem från skolan, såg precis på tyra show som idag handlade om homosexuella och giftemål mellan dom. där sitter folk och säger att homosexualitet är en sjukdom, en psykisk störning och andra säger att det är en "livsstil" man väljer själv. jag mår illa av sånt folk. jag förstår inte varför människor inte kan accepter andras olikheter. det är så sjukt respektlöst. igår grillade vi hemma vi min mamma och några gäster var där. eftersom det var kyrkoval igår så dök självklart samtalsämnet kyrkan upp. och dom här människorna, som är vuxna och vet att jag är kristen, sitter och praktiskt taget trycker ner mig och alla andra kristna för den delen. som att vi skulle vara dumma för att vi är kristna, och som att det är något slags skämt som vi har gått på. det är sanslöst respektlöst. vissa lär sig aldrig.

isabella

eh

tjejen som aldrig lyckades somna, tjejen som har varit vaken sen kl två igår eftermiddag. denhär tjejen e så jävla lyckad.

superlyckad helg!

har inte orkat skriva något idag för har knappst varit uppe mycke på benen. vaknade vid två idag sen beställde jag och mamma pizzza och resten av dagen har bestått av att ligga i mammas säng och se på tv, dricka cola och vatten. isa kom och hämta mig vid sex så åkte vi hem till rickard och klippte oss, kom hem och har degat igen framför tvn. kollat lite idol och ensam mamma söker. ska snart lägga mig i min egna säng och se på en film.

Igår hade jag en riktigt rolig kväll så jag kan ta att jag mår såhär dåligt idag, käkade först vid lina och de var supergott sen började vi dricka. Taxi hämtade oss och vi mötte min pappa och fick varsin drink, vidare till gute och körde. hade verkligen roligt. mötte upp mamma vid munken efter stägning och vi var väl i samma skick båda två, sakta men säkert tog vi oss upp mot stan och gick hem. jag och tobbe hängde hemma vid mig en stund sen somnade jag.
vill bara tacka alla för denna helg, har verkligen varit lyckat :)
nik

söndagsöndag

god morgon i huset! förvånadsvärt pigg idag igen, jag kanske har slutat bli att bakfull? mia har sagt att man växer i från det, och det kanske jag har gjort nu? hoppas. igår var vi i alla fall hos lina och käkade och hade hur roligt som helst. jag hade fått någon flipp och garvade åt allting verkligen. sjukt jobbigt, men jag hade roligt i alla fall. senare på kvällen drog jag, nikki och janica ner till gute och röjjde loss. hade jätteroligt. efter gute, mötte jag upp jocke och vi tog en taxi hem. nu ligger vi och ser på idol och jag pluggar matte, prov imorgon. hoppas hoppas hoppas det går bra!

isabella

bästa



nu drar vi

nikki isabella

jag dravvlar alltid klockan 15.17

Jag är helt slut idag, nästan så färdigt att jag skulle kunna gå och lägga mig och sova bort hela kvällen. Mina ben orkar knappt gå ner för trappan och in i duschen. Jag vet att jag måste börja snart, mitt hår är så trassligt att jag inte ens vill ta i det, jag måste verkligen klippa mig snart, kanske imorgon? jag mår illa efter maxmålet, längtar efter ljudet av cocacola. Ikväll kommer alla mina fina vänner ha klackskor på sig men jag ska trotsa, hade dem på mig igår och min tå är full av torkat blod. ibland är livet underbart intesant? temat är svart ikväll hörde jag, vilken tur att jag har en gammal svart klänning som är en utav mina favoriter, lite kort bara så det får väl bli något under,( självklart ska jag ha trosor på mig, sluta tänka snusk!) fan vilket dravvel jag ger er nu. men jag e på blogghumör, men inge bra på att skriva, mina fingrar hänger med ungefär lika bra som mitt huvud. Ska ta tag i allt nu, duscha och packa ner mitt liv i en svart väska, för temat var ju svart? sen be mamma om skjuts bort till gråbo där andra delen av mig själv befinner sig. Jag ska bära med mig så mycket att jag inte orkar gå med det, inte cykla heller och jag vet inte ens vart min cykel är. bra koll. nej, de får fan bära av nu. ha en trevlig kväll. för det ska vi ha, och jag hoppas lina får den bästa eftersom det är henne vi firar ikväll. puss på dig hjärtat.

nik


vi två.


bara jag har dig är jag hel. vi ska vara såhär starka livet ut.
jag tänker aldrig någonsin lämna din sida. kommer alltid sätta dig först.
du är värd mer än allt i mina ögon. världens finaste mami.

lite av varje

godmorgon, vaknade tidigt efter en hård kväll igår. middagen hos janica var helt underbar, sjukt god mat! jag älskar lasange :) vi hade jättetrevligt och dansade osv, sen kom resten av våran klass, då blev det ännu mer drag. kanske lite för mycket, några hade fått i sig lite för mycket, men det är sånt som händer. vi hjälpte till att städa så det ordnade nog sig :) det blev gutekällaren som planerat, jag hade i alla fall sjukt roligt där och det tror jag dom andra hade också. dansade hur mycket som helst. efter gute träffade jag jocke mfl, gick upp till alis och käkade och väntade på taxi. delade taxi med nikki och tobbe, och dissade efterfesten. jag är för övrigt nästan aldrig sugen på efterfest. somnade typ direkt när vi kom hem. och idag mår jag bra, bättre än förväntat. har pluggat lite matte till provet på måndag. nu tänkte jag käka lunch, blir nog rulle eller något i den stilen. ikväll blir det middag hos lina och sen fest, vet inte om det blir utgång, jag är nog inte så sugen på det faktiskt. bilder från igårkväll kommer sen när jag hämtat min dator hos janica.

jacob bolin
tragiska människa, jag vet inte om jag ska tycka synd om dig eller ogilla dig. kanske både och. varför? VARFÖR? lägger du dig i mitt liv? när du en gång sagt att du inte vill ha något med mig att göra? att skriva anonyma kommentarer i min blogg och i princip klanka ner på hur jag och min bästa kompis klär oss, snällla. handlar det om att jag brukar ha keps på mig ibland eller? är det inte okej? inte tillräckligt fint för dig? jag bryr mig inte ett piss. du kan hålla dina fördömande åsikter för dig själv. och jag ber dig, än en gång, att sluta lägga dig i mitt liv. tack på förhand

isabella sara vestberg engström

LÖRDAG

hej, nu är jag rätt vaken igen. mamma och rick springer in och ut här hela tiden och skriker festfest taggatagga, orkar inte lyssna knappt. snart ska jag och mamma dra en max drive in. Så bra gick bantningskuren. wihu. men idag är fan en dag då maxmat är de enda som står på schemat. och COLA. bara att börja tagga inför kvällen då vi ska fira lina. PUSS


carro & jag innan vi åkte hem till janica!

aj vi kör igen

har haft en underbar kväll vid janica med god mat och trevligt sällskap, tog oss sedan ner till gute där vår klass körde gärnet. hade hur roligt som helst. gick sen hem med tobias. är iallafall hemma nu, ska sova några timmar sen upp och tagga inför ännu en fest. jag e spårad. på helt fel jävla spår men vi köööööööör ändå. nik



jag vet att du kommer svika mig nu men jag kommer inte göra det, du betyder alldeles för mycket. men en sak, sjunk inte så jävla lågt..jag ber dig.


bästa



nikki och isabella, med deras vackra män!

partyparty :)

åkte till skolan och käkade, hade håla med kaffe sen in&lay, gick helt okej, fick inte så mycke klokt gjort men vi har iaf börjat på arbetet.Åkte sen direkt in till stan och fixade resten till presenterna å nu är jag hemma. testar två olika klänningar som jag funderar på, kan inte bestämma mig. Ska snart duscha och börja fixa så jag slipper stressa. carro och agnes kommer hit och gör sig iordning med mig.Kan inte heller bestämma mig för vad jag ska dricka men ska iallafall använda mina presentkort haha. fett me vip. men nu kör vi.ses på gute PUSS

nik

fredagsmyyyyyyyyyys

godmorgon, har varit vaken sen klockan sju trots att jag har sovmorgon idag. Men var bara tvungen att se kissie på vakna med the voice. Och jag måste säga att trots att hon ser ut som en fjortis och har världens längsta näsa (?) så var hon inte så blåst som hon målar upp sig i bloggen. Någonting bra iallafall. tycker egentligen att hon är rätt skön, ingen torr blogg. Iallafall, jag ska snart käka frukost sen ta de lugnt, duscha osv. Tänkte åka till skolan vid halv elva, har gympa nu vid halv tio men de känns inte som någon vidare bra idé. Känner mig även otroligt stressad inför dagen, har hur mycket som helst att fixa och de ger mig lite småpanik. Men, allt ska lösa sig och vi ska ha en underbar fredag. puss nik


jag och victoria på janicas 17års fest, bra drag

haha finspriten var med ser jag

janica och josefina

:)

favorit i repris ett år senare?

sant

jag älskar att se människor lyckliga

isabella

städbruppan

så, nu har jag städat jättemycket och de var jättekul. ska ännu tvätta golvet och sen lämna den här uppe så rick måste gå upp för trappan ännu en gång för att hämta. haha. jag älskar att retas. jag är sjukt glad och pigg, känner att det kommer bli en bra helg.min halsont börjar avta och snart ska jag åka hem till tobias och kolla på idol. men de blir ingen senkväll måste sova tidigt sen har visovmorgon imorgon också, alldeles underbart. menmen pusspuss :) nik

Janica ström:)

haha hittade en gammal bild ifrån ettan, grattis gumman. äntligen 18 :)
imorgon kör vi. kärlek.


nu jävlar

jag e så sjukt uttråkad, hatar att vara hemma för jag blir alltid så himla rastlös. får nästan panik. kan verkligen inte ligga still mer. det är vid såna här tillfällen jag skulle haft massa plugg men självklart har jag inget hemma, så sjukt osmart. gaaaaaah. ska fan rensa hela mitt rum nu, mamma kommer hitta mig helt utslagen på golvet senare. ska ta upp sandie också, hon får hjälpa mig. hon e en riktig vän.

nik

sjuk

somnade i lagom tid igår så kände mig utvilad imorse när alarmet ringde, gick och duschade men mamma rådde mig till att vara hemma idag. så jag la mig i sängen och kollade på vakna med the voice. Somnade om runt åtta och vaknade halv elva. har käkat sallad med mamma och druckit kaffe, ska snart börja plocka upp på mitt rum men jag har ingen ork. småtaggar lite inför helgen också, kommer bli en skön fredag i skolan sen är de massa fix, får hoppas att kroppen inte bangar ur bara. puss nik


världens finaste mysis.


if you love me



when you hold me, like you do
feels so right

godnatt!

isabella åkte precis, vi har myst i min säng å sett på idol. fan va ytligt jag känner att det är. bruden med 1kg smink gick vidare istället för en tjej som faktiskt sjöng sjukt mycke bättre. så jävla taskigt. tänker bojkotta idol bara för det. ( eller inte) men ändå sjukt ovärt. IALLAFALL. Jag ska snart duscha sen lägga mig, lång dag imorgon sen förhoppningsvis stan. hoppas min hals är bättre också, jag försöker ju iallafall bli frisk..  nik

lucky me, i got you

såå

igår var jag som sagt hemma från skolan, för jag hade feber, mådde inte alls bra. försökte plugga, men det gick inge vidare. lite senare på dagen, hämtade mamma mig och vi åkte till maxi. mamma är för övrigt världens bästa mamma! jag älskar henne! hon är så jävla bäst! ja vi åkte i alla fall till maxi och handlade och mamma försökte pracka på mig allt möjligt, men jag ville bara ha päron, så päron fick det bli. sen åkte vi hem. åkte med nikki, carro och agge till stan, skulle köpa något till janica. och det gjorde vi. tror hon blir jätteglad! :) fick skjuts hem till mamma av agge. väntade till jocke kom, sen käkade vi. steeek. så jävla gott! sen åkte jag och jocke hem, supermätta. låg bara och degade hela kvällen och såg andra avenyn och idol och sen somnade vi. imorse tänkte jag gå till skolan, gick upp och duschade, men kände att jag hade feber fortfarande, så jag gjorde inte det, gick dock inte och la mig igen, utan har varit vaken sedan halvsju. pluggat, sett på tv. ken ring var med på vakna med the voice imorse, älskar han. vid lunch åkte jag hem till mamma, skulle käka lite. när jag åkte hem igen gjorde jag en sjukt klantig grej, jag låste in nycklarna i bilen!! tur att man har peder, han är bäst! ikväll ska jag till nikki och se idol osv, snacka lite skit. vi har i alla fall bestämt att vi ska sluta äta godis och sånt, chips och läsk osv. vi får se hur det går. oich jag planerar att åka till pappa på höstlovet. saknar honom sjukt mycket när han inte är här. just nu är han dessutom i prag så det går typ inte att få tag i honom. kommer inte tillbaka till danmark förrän söndag. men aja nu ska ni få lite bilder.


jag och valpis



pussisa

the climb

igår körde mamma hem mig till felicia där emma också var, vi såg på idol och andra avenyn. riktigt mys. saknar att umgås med er varje dag men skolan måste satsas på. ni är iallafall bäst. Sen blev jag hämtad av mamma igen så fixade vi min cykel sen körde hon hem mig till tobias en liten stund. kom hem i rätt bra tid men inatt har jag knappt sovit något, min hals hade svullnat upp och de gjorde så sjukt ont. Har varit hemma idag och vilat, druckit massa te och nu känns det bättre. blir en lugn fortsatt dag och ska sova tidigt ikväll. Måste vara frisk till helgen då vi ska fira både janica och lína. måste in till stan och köpa present till linamarie imorgon men hon vägrar ju att säga vad hon vill ha! nik

.skulle stått här med dig oavsett vem som såg oss.

jag vet..

bara låt mig drömma en stund till.


tisdagar betyder andra avenyn

åkte hem till tobias igår ändå, eller han kom å hämta mig så kolla vi på roast på berns eller hur det stavas, ganska kul faktiskt. sen åkte jag hem och sov nästan direkt. skola hela dagen, har väl gått någorlunda fort och inte varit allt för tråkigt. Fick sluta halv tre ist för halv fyra så de var ett stort plus, tog agnes bil ner till stan och köpte present till janica så nu är det fixat. bara linas present kvar. Kikade även på klänning till helgen och fick med mig en hem. Käkade precis och somvanligt var samtalsämnet ricks nya lover. Ger man tips som han inte tycker om e man dum i huvudet. Inte lätt att prata med någon som alltid ska ha rätt. men får väl hoppas att allt löser sig för honom. Jag tänkte iallafall städa upp på mitt rum och sen dricka te, min hals dödar mig.

jag och min tjejkompis alejandro

carros nya frisyr och jag e bara allmänt snygg som vanligt

i väntan på carrolajn

som hittade hemligheter om sin pojkvän

lärt mig photoshop

janicas glajjor passar perfekt till marknadsföring

pussnik

sjuk

skrev senast i lördags, då festade jag med mia och niklas, blev väldigt sent bestämt så vi fick dricka snabbt. vi fick skjuts ner till hamnplan av tobbe. och inne på hamnplan var det inte mer än tjugo pers. så vi begav oss upp till gute. kostade åttio spänn att gå in, fett värt. inne på gute, var det hur roligt som helst. blev lite bråk osv, men det löste sig. efter gute fick jag skjuts av tobbe igen. väl hemma satt jocke och john och spelade tv-spel. jag somnade på en sek i soffan. i söndags gick jag upp vid tio, sjukt bakfull. men vad gör man inte för att se när stanley och pappi spelar match. dom vann. efter matchen käkade jag och stanley, sen åkte jag hem. pluggade lite och såg på tv. igår var det skola, kände att jag hade feber i slutet av dagen och på kvällen mådde jag jättedåligt. så idag är jag hemma från skolan. har legat och sett på roast på berns. sjukt kul. nu ska jag äta.

1 år nu, egentligen tre


isabella

fortfarande du och jag


07

08

09


godnatt :)

här sitter jag med ont i halsen och väntar på att färjan ska börja, inte fan kan man dissa sista säsongen när man sett alla andra. saknar ju inga konstigheter. har bara chillat ikväll. känner mig helt slut. vill egentligen träffa tobias ikväll men jag e somsagt helt slut. ska mysa med han imorgon istället. ska snart ta en dusch och städa upp lite på mitt rum, hatar att de jämt blir stökigt, vet inte hur jag lyckas. jag kommer nog aldrig lära mig. nik

det kommer alltid vara jag

måndag

kom hem ganska sent i natt så var sjukt trött imorse när jag skulle upp. cyklade i allafall iväg och mötte upp alejandro sen hade vi sång ifrån åtta till kvart i elva. De var ganska kul idag men min hals e ju lite sådär. hoppas vi ska bilda egna band snart så man får bestämma lite själv. hade sen rättskunskap som bara gled förbi, kändes som man satt där inne i fem minuter. Gick sedan och käkade, snackade med carro och agnes och vissa saker som hänt på senaste, vet knappt vad jag ska säga längre. medans andra kanske trycks ner blir jag bara starkare. skulle bara vilja ge lite kärlek till dem som ger alla människor en chans.

nik

bilder






jag älskar dig


girls just wanna have fun

hanna kom till mig igår på dagen så tog vi de chill ett tag innan vi drog oss hem till henne. åkte med mamma till maxi och köpte mat. Sen började vi dricka lite i väntan på emma. Hanna var hur rolig som helst jag hade nästan kramp i magen. Senare under kvällen gick vi hem till tobias där han robin johannes matte var. Födelsedagsbarnet lina kom också lite senare, lagom runt i fötterna haha. Jag och tobias somnade typ sex imorse och jag vaknade kl 9 och kunde inte somna om så jag drog mig hemåt. väl hemma somnade jag efter ett tag och vaknade nyss. har käkat lite och ska lägga mig och vila. min hals krisar och jag känner mig otroligt seg. men tack för en trevlig kväll. lägger in bilder senare. nik

tobias

lördag

senna, idag har jag inte gjort mycket. bara sett på tv och liknande, sett på andra avenyn och idol. vid sextiden åkte jag och jocke till mia, där var john makki och tobbe också, käkat och sett på fotboll. sen har jag och mia velat om vi skulle festa eller inte. det blev fest, så nu sitter vi och dricker. får se vart vi drar vidare sen. frågan är om man pallar betala 180 spånn för att gå inte på gute. vi får se hur det blir.

peace out isabella

mig

du vill inte förlora den som älskar dig högst

I

nik

jag tänker aldrig någonsin bli någon annan för att det ska passa, det handlar om att kunna respektera andra människors olikheter och inte tro sig vara bättre. om vissa bara kunde inse det hade vi sluppit dethär. att ha samma åsikt som någon annan hela tiden kommer aldrig göra dig självständig.

:)

hej, igår hämtade isabella upp mig så åkte vi runt och fixade lite saker, hämtade lisa och sen hem till isabella. gjorde oss iordning sen kom även julius. körde ölspel och lite annat sen gick vi ner på stan. Hamnade på lillebror, blev kvar där hela kvällen. åkte sen taxi hem rätt sent. Vaknade upp vid tobias imorse och tog en promenix hem. Har pratat med mamma nu en stund så allting är löst, känns väldigt skönt. nu ska jag bara ta det lugnt, känner mig rätt seg. men bjuder på lite bilder iallafall..puss!



gull

nik


sweet home?

emma kom hit förut å drog med mig ner på stan, vickan hängde också på. köpte ett paljett linne å sen en klänning till mamma som hon precis kom in i mitt rum, kastade på min säng å sa att jag skulle lämna tillbaka för hon vill inte ha den. känns ju lagom underbart. funderar på att dra med rick nåntans med bilen och köpa käk, sen fixa mig och dra härifrån, vart de blir är ännu oklart. e så jävla trött på allt just nu.

nik

here i am

åkte hem till tobias igår och såg de sista av idol, sen var vi bara och jag åkte hem glad igen. han är bäst. Somnade nästan direkt men orkade inte upp imorse, är sjuk. Har ont i hela kroppen och halsen,allmänt seg i skallen. kroppen kan vara efter ridturen på precent haha, men hela min rygg värker. Jag ska fortsätta vila snart men måste bara säga grattis till malcolm som fyller år och lycka till åt felicia som ska tatuera sig snart :)
pusnik

bajsfredag

god jävla dag, är på sjukt dåligt humör idag. inte konstigt med tanke på omständigheterna. men men. idag började dagen med redovisning och beskattning. fick gå tidigare för att vi skulle ha orientering på p18, det gick ganska bra, bättre än förväntat. nu har jag dushat och så, börjar kvart i ett igen med info och layout, suck. sen har vi svenska och det suger ännu hårdare. känner mig stressad för massa saker och allmänt nere. ikväll vet jag inte vad jag ska göra ännu. ska nog i alla fall till pappa efter skolan. har saknat honom.

igår var jag i alla fall vid lisa, hon fyllde ju år. hon är så himla söt :)


Jag älskar Isabella Engström mest i hela världen. / Joakim Vestberg.

isabella

bilder ifrån dagen


agge

två mins rast


jag och älli på maxi, alltid du å jag.

carro är allti glader :)

dom som får mig att orka vara i skolan, hjältar

chockladpuddingsrace ( agnes vann)

jag är en loooser baby för ja har inge körkort

nu ska jag åka hem till tobbe, bästbästbäst.
isabella ja gör allt för dig

i'm in peace when i am with you

skoldagen var alldeles för lång, har knappt orkat. somnade nästan under föreläsningen. åkte sen ut till stallet med felicia, gick inge vidare bra för precent bråkade hela tiden. är helt slut i kroppen nu, har käkat och duschat. somnade till lite förut sen kom mamma och skrek som en idiot så nu städar jag. är sjukt trött på att vara här hemma, vill verkligen flytta ut. saknar min älskling.du är bäst.
ska lägga upp massa bilder i från dagen sen, puss. nik

:)

hejj, har precis kommit hem från tobias. vi har kollat på idol och myyyyst. ska snart gå å lägga mig för börjar åtta å går till halv fyra imorgon, segt som fan. snart fredag, får se om de blir nå krogen, börjar känna mig lite sjuk men får väl hoppas de går över. PUSS nik

only you

natti

godkväll, nu är matchen slut, grattis sverige. vi har ätit pizza och osv, tappade mackan vitlökssås när jag gick ur bilen, :( förlåt makki :p tobbe och john har åkt hem nu, så nu är det bara jocki och makki kvar, och nu blir det idol :D älskar att se auditons. har suttit och räknat massa matte under matchen också, har prov snart :/  pallaaaa.


fick lite bilder från pappi



isabella

migrään

hejj, ligger i soffan och kollar på scrubs med jokus, har varit på stan hela dagen med nikki, felicia och emma. köpt present till lisafisa som fyller 18 imorgon. grattis i förskott till henne. ska dit i morgon efter skolan. ikväll ska jag bara va hemma och kolla på fotbollen och idol med jocke, john, makki och tobbe. ska käka nåt gott också, smaaask.


give me a break, jag har såå mycket annat att bekymra mig över.



isabellas

ledig

var hemma vid tobias igår, kommer inte ihåg när kvällen tog slut men vi somnade sent.åkte hem vid tolv så kom isabella hem till mig, vi gick och käkade med emma och felicia sen har vi varit på stan en stund. Kom precis hem och ska snart laga mat, ikväll vill jag göra något, orkar inte sitta hemma och tänka.vill träffa bebi. ahja orkar inte skriva mer men skickar in lite nya bilder, har ju ny mobil nu :) great.



<3


puss nik


DU.

förlåt

och ärligt backa,de är inte normalt. visa lite respekt och sluta försöka förstöra, du kommer aldrig lyckas de är bara pinsamt.

 

nik


skam

vad ska jag säga? egentligen ingenting, men nu har jag inte så mycket annat för mig. visste inte att jag fortfarande hade ovänner utan anledning, men tydligen. JA jag tycker att det är snyggt med keps och hängbyxor. trodde dock inte att det störde folk så mycket som det uppenbarligen gör. tråkigt när jag tänker efter, att folk inte kan acceptera varandra för den man är.

isabella

hej tisdag

haalla, kom precis hem. har varit i skolan hela dagen, varit en vanlig dag förutom att vi tog spex-kort, det blev nog bra tror jag. synd bara att vissa måste förstöra, och ja jag syftar på erik som kommer med supermandräkt. jävligt kul. efter skolan var jag i alla fall och beställde min studenthatt, kommer bli sjukt snygg. snart dags att bestämma hur balklänningen ska se ut också, har ingen aning. eller jag tror jag vet vilken färg jag ska ha, men jag är inte säker. hoppas trean går snaaaaaabbt! nu ska jag och jocke snart åka till mamma och käka, sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra ikväll. nikki vill festa, men får se om jag pallar.

vill ge lite credds till lil wayne för att han är så jävla grym i - down med jay sean




och här är nikkis pressent från s & z


isabella

skolan

sitter just nu i skolan å har information och layout, en utav de tråkiga ämnena på denna dag. vi ska jämt göra så sjukt mycke varje gång. Just nu håller på vi med bildanalys å lärarna förväntar sig att vi ska skrivca klart typ 50 frågor på en lektion, skulle inte tro de va. såhär e de varje gång, bläääääääää. och datorerna krånglar alltid så de tar halva lektionen. jaja, ska snart käka men de är soppa sen byta om inför spex haha. idag efter skolan ska jag nog köpa en mobil och ikväll ska jag vara med alla bästa. sen ska jag pussa på tobias.
nikki

<3...


finaste ja vet

mm.

å de gräver sig djupare och tar sönder mig mer å mer för varje gång


hej måndag

goddag, eller god är den fan inte. jag mår piss så stannade hemma idag. räckte med att jag gick två steg imorse å mamma lät mig vara hemma. har vilat i sängen och isabella var här och hämta sina skor förut, drog ett litet snabbsnack om lördagen haha. så kul att bli påmind. nu väntarf jag och att mamma ska komma så vikan äta sen ska jag kanske köpa mobil men ska först se va de är för modell på den andra om pappa kunde ta reda på det. får isf den typ gratis. imorgon är de spex så bella lämna ett par byxor till mig med, ska bli så jävla kul haha. i know you hate it thats why i love it!! skriver senare har inte riktigt vaknat till.puss nik


:) godnattt

har verkligen varit schysst deg idag, har käkat å bara chillat. nu var precis emma här å hämtade sina grejer och jag ska snart sova,är sjukt trött.imorgon skola med sång, jippi. aj orkar inte skriva loveu puss
nik

bästa





hade skönaste kvällen igår, fett värt

bilder från igår


nikki efter tequila, skönaste



isabella

sweet18

gah, är helt slut men nu ska vi få en liten uppdatering. Fick hit alla fina vid sju så öppnade jag presenter å vi drack lite champagne sen käkade vi och började dricka. Ljudnivån höjdes till 10000 haha. Jag shottade både de ena och de andra å ricks tequila måste vara de vidrigaste jag nånsin smakat på. Gick iallafall ut vid tolv och pappa fixa in oss på gute, rick köpte en drink till mig och sen drack ja även på cider och allt tog slut lite för fort och dimman kom. jag och tobbe åkte hem till han efter och myste sen somna vi, vaknade vid nio idag och tog mig hemåt. somnade dirr och mamma kom in och gav mig en puss och viska grattis älskling då kom ja på att de faktiskt var min födelsedag. hade sen ett långt snack i min säng me mamma och rick, allaär sega idag. fick påminnelse kl två att folk skulle komma vid tre så de var bara att hoppa i duschen å köra en snabbfix. har fikat och fått massa pengar, är jätteglad. alla har åkt nu och jag ska vila. hade iallafall sjukt kul igår så tack alla igen. nu är de bara att börja tagga inför lina och janicas BDAYS.
pusspuss nik

18!!

hade skitkul igår så tack alla för det. hiner inte skriva om kvällen nu för måste fixa mig, kommr folk hit klockan tre och alla ligger å degar i soffan. jag e så sjukt seeeeeeeeeeeeg. men nu är jag iallafall arton fyfan va röjj. PUSS
tack för alla fina presenter älskar er.
nik

dagen D

är det en vanlig dag? är det en vanlig dag? nej det är ingen vanlig dag för det är bästas födelsedag. hurra hurra hurra.  GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA! VI SKA HA SÅ JÄLVA KUL!

är hos nikki, har typ varit här hela dagen och fixat massa. nu håller vi på att sminka oss, har precis satt på nikkis lösögonfransar. det blev jättefint. ikväll gäller det. bästa nikki fyller 18 vid tolvslaget, hon blir stor flicka:) vi ska på gute och det kommer bli så sjuk roligt! så alla som vill ha kul, kom till gute!

isabella

FEST

har vart och handlat hela maxi med mamma, hämtat isa, hämtat dator och klänning, duschat taggat. nu ska jag snart börja fixa mig trorja, rickoch isabella är på stan så ja sitter själv och taggar down down down down down. pappa har skrivit upp på listan ikväll så allt går ju som smort, tack för det bästa. får besök vid sju och måste hjälpa mammamed massa grejjer så känner halvstress. måste välja kläder också, fan va vit man har blivit btw, OGILLAT. men nu kör vi, PUSSSSSSSS

WOOHOOOOOOOOO

kunde inte sova, kan inte sitta still,kan inte sluta le. jag är så sjukt lycklig. detta kommer bli grymt. jag är övertagg de kommer flipppa ur. kaninte bara isabella vakna så jag har någon att tagga med!!!!!!!! föresssten är jag med i tidningen idag haha, kändis och grejur nej men we aregonna party like its my birthday go 50cent.

och en sak till
sluta aldrig kriga börja aldrig ge dig

TAGGAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!

vaknade precis men måste sova mera, somnade efter tre och de är fan inte bra. har sjukaste träningsvärken i hela ryggen och låren. hur fan ska jag kunna gå haha. fixade mina naglar inatt så nu e dom najs. tagga tagga tagga, fan va kul vi ska ha!! måste städa mitt rum också, fixade massa hemma, dricka, kläder.  bella kommer hit rätt tidigt hoppas jag. jaja, ska sova någon timme till iallafall puss på alla fina,  nik


du&jag

..

bär så jävla mycket i hjärtat, känslor som jag inte vet vart jag ska göra av. ibland känns det som ingen kan ta sönder mig, som inget annat spelar någon roll för jag har dig. andra stunder är jag trasig och vill försvinna för att du gör som du gör. jag längtar efter din närhet varje gång du är borta ifrån mig, jag har försökt att förklara men vi hamnar alltid här. tillbaka på ruta ett, jag har aldrig tvekat, ibland vet jag knappt vad jag kämpar för. jag visste att det inte skulle bli lätt men trodde aldrig de skulle bli såhär svårt. jag försöker ge ge ge ändå är allting mitt fel i slutändan för du vänder det så. jag har kämpat för länge för att ge upp nu, jag vet att de går om man försöker men jag kan inte göra allt själv. vi har båda gjort misstag men man måste förlåta för att kunna vara med varandra. det är svårt för mig när du säger sådär, flera gånger, samma sak. jag mår illa av att höra det. du borde veta hur de känns och hur ont det gör eftersom du själv varit där. och nu är vi här igen, punkten då du kommer lämna och jag vet exakt vad du kommer att göra och de gör så ont att tänka. imorgon ska jag ut på krogen, imorgon ska jag ha kul och fylla arton efter tolvslaget. imorgon ska jag vara utan dig. och du kommer vara där, och jag kommer tänka. och ingen kommer orka. jag kan inte andas när jag tänker på dethär,önskar bella var här, hatar att vara ensam när dethär händer, de gör så jävla ont.

nik.

godnatt

bella har åkt och jag är ensam. hon är så himla bra. jag vill aldrig vara utan henne. vi klarar oss igenom allting tillsammans. trygg kärlek.

jag ska snart sova och tagga i sömnen för imorgon, ingenting ska få förstöra det imorgon. jag ska ha så jävla kul.
och att jag sitter här med ont i hjärtat ska inte heller få förstöra, det ska jag gömma långt långt in. jag förstår inte varför det ska vara såhär orättvist. jag förstår inte varför du vill se mig sårad och ledsen. jag vet att jag har gett allt och kan inte göra mer.
godnatt, nik

hej

åkte hem till hanna förut, åt glass å myste lite. sen åkte vi hem till tobias och var med dem en stund innan dom skulle vidare. kom precis hem och väntar på att bella ska komma hit. känner mig sjukt taggad inför morgondagen men de är mycket som ska fixas så måste upp tidigt. vet fortfarande inte vad jag ska ha påmig men de löser sig imorgon säkert..
pusssssssss nik

all i want
all i need

trött

stod ut hela dagen men jag och alejandro fick garvnojja sista,ibland är han så sjukt rolig. har även gjort klart våran skylt till spex. åkte sen direkt med felicia till stallet, hon körde pam och jag red precent. kommer ha sjukt träningsverk imorgon. Kom hem för en stund sen å har käkat plus pratat i telf med tobias. ska snart duscha också. Mamma håller på att baka bullar till söndag men jag orkar inte hjälpa till. ska fixa musik och massa till imorgon snart också. Ikväll blir de endast lugnt, felicia kommer nog hit sen efter sin middag så kanske vi ska iväg nånstans vet inte ännu. ska iallafall sova tidigt så jag är utvilad och pigg till imorgon. PUSSPUSS
nik

onlyu.

:)

sitter i surf med alle och väntar på att dem andra ska sluta, känner mig sjukt seg idag och att jag börjar bli sjuk. den har vi tvbå lektioner och efter de ska jag till stallet och rida med felicia. efter de blir de hem och bara ta de lugnt, tagga lördag och försöka bli lite piggare. PUSSPUSS


äntligen fredag

Tja, är vaken nu och taggad inför gympa, ska snart åka hem till bellas mamma å hämta upp henne. har så sjuukt ont i huvet idag vet inte hur jag ska klara mig, men bara att stå ut. slutar kvart över tre idag och då ska jag nog hem dirr och vila. eller gå på stan. men hittar ändå inget. har en konstig känsla också, vill att den ska gå bort..

t<3

godnatt :)

har städat å vart med sebbe, vi åkte till maxi och köpte glass. mamma var seg på myskväll så jag gick upp istället. ska snart sova och tagga för sista dagen i skolan innan helg. skönt väder vi verkar få, om de inte bli sol på min födelsedag kommer jag bli ledsen i ögat. fan..kom precis på att vi har gympa imorgon, orientera fyfan va najs hoppas de regnar å att jag tappar bort mig i skogen wiho.

pussnik


jag och mina bebbosar för ett år sen. PUSS

..

Dagen började bra med humöret på topp, skola till halv fyra men de två sista lektionerna var som ett helvete. ville bara därifrån. Gick iallafall till stan med lina efter skolan och kollade klänning men hittade ingen, som vanligt. men köpte lite andra saker. är hemma nu och har städat lite. funderar på att ut och gå med hunden och rensa tankarna, allt är så jävla konstigt just nu jag förstår inte. orkar inte va ledsen mer. nik

känner det på mig å de är så jävla jobbigt.


down down

Gick upp vid sex för jag tänkte duscha men självklart ska peter före och då dröjde tiden till halv. har inte behövt stressa idag och de känns skönt som fan. ska snart åka till skolan och ha geografi. Slutar halv fyra idag, sjukt drygt. menmen bara att kämpa på haha. pappa har lämnat pengar till mig så ska köpa lite grejer efter skolan sen städa mitt rum, det kan behövas om man säger så. Är även på sjukt bra humör idag :) PUSSPUSS NIKKI

det ska alltid vara så.


skolavslutning i ettan

midsommar 08

varmkök med perra varje måndag

ricks student 08


sthlm 09

världens bästa per

vi träffade paolo

bästabästa, tillsammans.

never easy

har varit på deppmode idag men det känns bättre nu. Gjorde nåt alkoholtest förut som peter hade med sig å de visar sig att min bror är i grov riskzon haha. Kanske dags att trappa ner lite. Vi käkade sen åkte jag och mamma till hällarna och gick med sandie, jag sprang även en bit men mamma skulle gåoch jag visste inte vart vi skulle så de fick bli en promenad. Körde sen lite där borta och de börjar gå bra nu. men är svårt i början att tajma men de andra går som på räls.ska köra imorgon så jag inte glömmer bort haha. blir så sjukt frustrerad när jag inte kan nåt på en gång så har skrikit lite dumt så förlåt mamma, men du vet hur jag är. Nu ska jag duscha sen städa lite på mitt rum, sen blir de läggdags tidigt. har LÅNG dag imorgon. Det borde vara olagligt att sluta halv fyra varje dag. PUSSGODNATT NIK


T

har kämpat så jävla länge nu kan inte ge upp men ibland orkar jag inte mer. förstår inte varför du ska göra såhär varje dag, förstår inte varför du säger sådär när du vet att det sårar mig. du vet att jag bryr mig om dig för jag säger det varje dag. varför ska det vara såhär. de går alltid några timmar sen får jag känslan igen, klumpen i magen. jag vill inte det. jag vill inte känna såhär. jag vill så jävla gärna bara vara med dig men du förstår ju inte, varför kan du inte bara förstå det så vi slipper allt dehär. och jag vet knappt vad jag ska säga längre för jag börjar bli så jävla van. van med oron i kroppen att förlora dig varje dag, jag vill inte känna så. jag vill aldrig mer känna så..

n


faller

HEJ. har varit i skolan hela dagen som vanligt. bara haft tre lektioner och en lång håla som jag spenderade med allejalle. börjat med projektarbete också, great. drog till stan med bella dirr efter skolan, kollade runt lite till lördag sen mötte vi upp felicia och hanna, gick och fikade sen kollade jag på mobiltelefon. har nog bestämt mig för en nu. Idag ska jag planera med mamma å laga mat, sen vill jag träna, ut och springa eller vad som helst. ska iallafall sova tidigt för imorgon händer det grejer, har egentligen tandläkare men woops kan ju inte missa en lektion för det så bäst vi flyttar lite på den.. till nästa år kanske? ahja, dags å dra dags å packa ihop, packa ner lite mer fucka ur som en toook. tjaarå
nik

och jag orkar inte för det gör så jävla ont i hjärtat och jag önskar att du kunde förstå vad du gör emot mig när du säger sådär, du vet nog inte ens själv vad du orsakar men jag hoppas du inser det snart för jag har också känslor. jag går också sönder, snart.

tisdag

så, nu är jag hemma. har gått i skolan ifrån åtta till halv fyra sen drog vi hem till felicia och åt lite innan vi åkte till stallet. jag och emma fick va med dom andra på halmkörningen haha, de gick bra men mina armar ser nu mera ut som jag har varit lite deppad och skärt mig litegrann. ska snart käka lite sen städa mitt rum och duscha. blir sängdags tidigt ikväll. Imorgon är de skola igen, och fick precis veta att vi ska börja med projektarbete, hoppas vi slipper sluta halv fyra, jag har ju taggad tjugo i ett hela dagen....

pusspuss nik

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus