Min nya favoritlåt

Carolina Wallin Pérez – Pärlor

I will try to fix you

Idag har jag varit en riktig stjärna, lagat middag till hela min familj och även diskat OCH städat undan diverse saker som INTE jag varit delaktig i. Har man fått något tack? nej skulle inte tro det. Fortsatte kvällen med mamma och mormor. Åt lite kvällsmat där eftersom jag inte var hungrig tidigare, sedan fikade vi och pratade massor. Älskar att vara vid mormor.

På hemvägen blev jag och sandie avsläppta och sedan gick vi sista vägen hem, hon är den mysigaste hunden i alla lägen. Så fin så fin så fin. Nu skall jag ta en dusch, ikväll skall jag mysa och pussas.


Måndag

Vaknat och somnat om, aldrig velat gå upp. fick tvinga upp mig själv nu för att kunna ha en liten chans att få sömn inatt. Mamma väckte mig iallafall på lunchen och kom in med en lapp som någon lämnat anonymt i vår brevlåda.

Nu skall jag iallafall gå upp och göra kaffe, sedan laga mat. Inte för att jag förstår varför mamma vill äta den mat som jag har lagat med tanke på att jag är sjuk. Ikväll kanske jag följer med mamma för att fika med mormor, men som sagt, man vill ju inte vara den som är den och smittar nån..

Godnatt

Har en känsla utav att jag kommer somna lycklig inatt, ingen ångest, ingen klump. Det var så längesen som jag sov. Jag älskar min säng och mitt täcke och mitt nya rum. Och jag älskar din röst och din famn och hela du. Nu skall jag prata i telefon tills jag somnar.

saknar isabella


Söndag

Mamma är hemma, jag har fått en jättefin kofta. Koftor är mitt favoritplagg. Har precis ätit middag. Vill bara bli kvitt min förkylning. Skall göra mamma en tjänst och gå med sandie nu sedan kolla på The killers. Ikväll vill jag somna i en varm famn :)

Lördag

Förkylningen sitter som sten, försöker kurera mig bäst det går men verkar som jag har fått en "vän" för livet. Ligger just nu i min sköna säng och försöker stanna tiden. Om ca en timme måste  jag ta sandie på sin kvällspromenad. Det ser så himla kallt ut och jag som redan ligger och huttrar under täcket.

Ikväll gissar jag på en lugn hemmakväll med film och mys precis som jag haft det hela veckan. Nejmen en dusch skall man väl orka med iallafall.

Leker med eld

Ingen att behaga, inget att förklara, ingen att försvara


Film-mys


sick

Ligger med låg belysning i rummet, har sådan huvudvärk, ont i halsen och snoren bara rinner. Fin syn på en torsdagseftermiddag. Idag blir det vila och massa film, te med honung. Aj sämre dag

Nästan som en tavla över rätt och fel

 


Damm damm daaah

Om tandkräms-mask fungerade istället för ansiktsmask? svar ja, om det var idiotiskt att ens prova är upp till dig. Är det någon som skulle prova, så skulle det väl ändå vara jag. Sedan har jag för den som bryr sig skrubbat ansiktet och smörjt in det så nu är det lenare än din bebis röv.

Jag har googlat ikväll, på allt och ingenting men framför allt på framtiden och vart jag skall sätta ner mina fötter. Jag antar att det handlar om vilja för om jag vill så kan jag, det skriver ju dessie och hon är ju blond precis som jag, dricker kaffe och älskar hundar. med viss ironi i föregående text så har jag kanske äntligen bestämt mig.

Just nu vill jag ha rostade mackor med apelsinmarmelad och varm oboy, så om någon känner för att hjälpa en stackars sjuk tjej vet ni vart jag finns och för de som inte gör de behöver inte ens överväga att hjälpa mig


I miss you like crazy


2 hearts that beat as 1


What if i felt like i belong

vaknade upp sjuk imorse, kräksjukan går runt i vår familj och med mitt dåliga immunförsvar skulle det inte förvåna mig om den flyttar in hos mig snart. Hittils har jag klarat mig med huvudvärk, halsont och snuva. Skall bädda ner mig med en film och hoppas på sällskap lite senare. Pusspuss

Men bara om min älskade väntar

jag kommer att älska dig tills mitt hjärta inte har ork nog att slå ett enda litet slag, mitt sista andetag skulle jag ge dig. Utlämnad, ärlig, sårbar. Vad mer begär du utav mig? Det finns ingen i min närhet som inte vet att jag tänker på dig varje sekund, att jag kämpar för att inte ringa. Det finns ingen i min närhet som tror mig om jag skulle säga " aldrig mer". Jag har inget " aldrig mer" hela du blinkar " alltid, förevigt, bara bara du". Dom som känner mig vet det och antagligen ett par fler. Men vad spelar det egentligen för roll? Du har alltid sagt att den enda som betyder något är att Vi vet, Så här står vi med varsitt trasigt hjärta påväg någonstans och du ser på mig som att jag inte vågar stå för att jag älskar dig
 


Last night

En promenad i dethär vädret var det värsta beslutet jag tagit på länge, illröda händer, sönderfrusen och snö som stack sig djupare in i huden för varje steg. Åkte och handlade med jesper, körde max drive in och nu ligger jag mätt i sängen. För första gången testade jag hamburgare på max, det fick bli ett friscomål, lika slaskigt som jag hade föreställt mig men ändå ganska gott. Tror jag fortsätter trenden med nuggets.

Nu blir det lite kaffe och filmen om facebook, ikväll umgås jag med karamellkungen och Tobias. Puss


Finaste


Du

Murar som rasar, en viss försiktighet ligger och pyr i bakrunden, några tegelstenar har inte fallit till marken, kommer antagligen aldrig att göra det. Hur skall man bygga för att finna plats till sig själv och den man älskar? Hur bygger man upp fler murar? Hur stänger man av? Hur får man hjärtat att sluta älska? Hur får man huvudet att sluta bry sig? Hur fyller man hålet i hjärtat? Hur botar man ensamheten i en alldeles för stor säng? Hur säger man till någon som tagit ett kliv åt sidan, att tänka om? Hur står man emot världens bästa famn? världens bästa kyss? världens bästa värme?


Måndag

Kalla makaroner med ketchup till middag och nu världens största kopp kaffe, jag antar att ingen i min familj orkar idag.
Nu skall jag ha lite spatid med mig själv, ansiktsmask, hårinpack och ett skönt bad. Jag  badar aldrig för jag tycker det är tråkigt men just nu fryser jag nästan ihjäl. Varför gick jag med på att byta rum? det är ju iskallt här inne..

FanFanFan, det skulle varit Du

Thåström har gjort min dag, gett mig lugnet. Legat och myst i sängen till hans fantastiska låtar. Tagit en skön promenad med sandie och pratat mycket i telefon. Röster, gester, hjärtslag. Jag är i min bubbla, någon slags egen värld. Jag vet knappt vad jag tänker eller säger, spottar ur mig saker som man sedan ångrar men lever med det. Lever med dendär klumpen ensamhet som inte går att fyllas med alkohol. Nu vill jag bara ligga i en varm famn utav trygghet, få en puss i pannan utav någon som en gång älskat mig för den jag är




du bara du

godkväll alla, har jobbat idag as usual, 7-18. jag är ganska slut. ska jobba samma tid imorgon, förhoppningsvis sluta en timma tidigare i alla fall, men inget att räkna med. jag längtar efter nästa lööön! annars händer inte mycket, jocke hade lagat mat när jag kom hem, sjukt gott. nu har vi bara kollat på tv och softat. ska snart gå till sängs. på onsdag planeras utgång med samma gäng som sist. tråkigt att alla göteborgare snart ska åka hem, will miss them! nu ska jag krypa ner hos jocke. hörs imorgon. make love



isabella

Söndagsgrej

I mitt sagoland tar du min hand igen, inga fler gråt och bråk. Där är vi sams igen.

Boo Boo

bella bella förevigt jag älskar jag älskar jag älskar dig.

Igårkväll gjorde vi middag vid pappa och fixade oss, sedan åkte vi hem till matilda och drack vin. Var ute och slirade inatt och jag och gringo kom inte i säng förrens in på småtimmarna. Mamma hämtade mig för cirkus en timme sedan och vi håller på med rummen, eller jag ligger i sängen och säger ja eller nej och hon springer som en dåre. Snart blir de mat och sedan skall jag mysa i sängen med en bra film. puss love


puss

just nu vill jag ge all kärlek jag har till min älskling nikki


vi har varit med om mycket tillsammans, och tillsammans klarar vi allt
jag älskar dig


isa


work

godkväll alla, jag kom hem från jobbet för typ en halvtimme sedan, har varit en hektisk dag idag, som alla andra. men lite extra idag för att det är lördag. jag har stått på board dag, dvs göra alla burgare och det är sjukt roligt. synd bara att jag aldrig kommer få stå där längre fram. ikväll ska jag bara ta det lugnt, eller jag typ gå och lägga mig om en timme.. jocke är i skiftinge hos muaz, han har varit så duktig och städat idag, puss på honom. och imorgon ska han tvättt, damn he's good!




isabella

the death of me must be your mission

Igår kollade vi på festival och myste i sängen, lika avundsjuk som vanligt när hanna somnar, själv låg jag vaken till ungefär halv sex. Vi har precis ätit frukost och druckit morgonkaffe, hanna och lina är i stan medans jag väntar på fanny. Pappa har varit underbar och köpt hem middag som vi skall laga och mysa med ikväll. En bättre lördagskväll helt enkelt. Precis vad jag behöver. Pusspuss

Fredagsmys

Tacoskväll med familjen och hanna, alltid lika mysigt. Sedan har vi bastat och gjort hårinpackning plus ansiktsmask. Skönt att fixa till sig lite så man inte faller alldeles för långt ner i något depphål. Nu har vi precis suttit och pillat med nagelsmycke, kanske skall göra en annan smyckegrej om jag vågar, återstår att se. pusspuss

salig kärlek

jag hade tänk skriva ett inlägg fyllt av irritation och ilska. men så kom jag än en gång ihåg vad Gud Fader har lärt mig. vända andra kinden till. och när jag kom till insikt att det var det bästa beslutet fylldes jag av en fruktansvärt rogivande känsla. tack Gud!



I

så pass

jobbade natt igår, kom inte hem förrän 6 i morse typ. och 10 imorse hade jag telefontid hos läkaren. var vaken från och till i några timmar, men fick tillslut somna om, gick upp vid två typ. jocke tvingade med mig till köping, för att köpa massa böcker. efter det blev det mat hos konkurenterna på västerleden. gott! när vi kom hem har vi fixat massa smågrejer, känns skönt att få lite ordning. annars då. jaa i onsdags var vi ute och käkade och drack med jobbet, hade sjukt kul. kvällen slutade på harrys med en jävla massa dans. gårdagen var ju såklart inte lika rolig, men så farlig var den inte, men tur att jag inte började förrän 21. ni ska få lite sköna bilder från kvällen också, om ni inte redan sett dom på facebook.




sådärja, nu ska jag och joakim åka och handla och sen hem och glo en film!



isabella

you can't tell me what it really is, you can only tell me how it feels like

Är en zombie, lyckades inte somna förrens fem någon gång, avundsjuk på hanna som låg och sov. Gick upp vid elva, har blivit bjuden på mysfrukost. Klumpen i magen vägrar att försvinna vad jag än gör, jag hatar dethär. Jag hatar det så mycket att jag inte vet vad jag skall ta mig till. Klockan fyra kommer mamma och hämtar oss, då skall vi äta middag och sen bara mysa ikväll.
i'd give my all.

Kär i en ängel

ikväll sällskapar jag med en fin vän, som förstår utav att bara se på mig. Vi har druckit te och ätit vit choklad. Just nu ligger vi i sängen med varsin dator, jag skall sova här inatt så att jag kan få lite klok sömn. Godnatt alla fina.
my feelings for you will always be true

he told me that i've done alright

om idag inte var en ändlös landsväg, om inatt inte var en krokig stig, om imorgon inte kändes så oändlig, då är ensamhet ett ord som inte finns.


Fyfan vilken tom dag, fått i mig en kopp kaffe och lyckats somna någon timme. Jag är så trött och så tom och så tråkig. Ligger i min säng och lyssnar på thåström, fan vad jag är förälskad i den rösten. Hade en tanke på att färga mitt hår idag, någon mörkare färg, typ en förändring. Men sedan satte jag på mig svarta strumpor istället. Vips, en helt ny människa. eller inte. Alltså samma grej med håret. Kan man inte färga insidan istället?


Engel engel

Vet inte vad jag hade gjort utan världens finaste mamma, som alltid ställer upp på mig hur illa jag än ligger till. Som alltid tröstar mig, som alltid säger sanningen, som alltid finns där. Som aldrig någonsin skulle svika mig. Världens finaste bästaste du. Aldrig någonsin skall jag vara elak emot dig igen, du är verkligen den finaste människan utav alla. Att du stått ut med allt jag gjort är ett under. Jag ber till gud att få bli så stark som du är. Jag älskar dig


dead meat

jag är så trött och utmattad, jag vill inte vara med i kriget längre, jag vill backa undan.

whatever floats your boat

Klockan är halv sju, jag har kollat någon halvtaskig film. Skall upp och äta frukost nu och dricka morgonkaffe. Så fort de blir ljust och inte ser så kallt ut skall jag ta en morgonpromenad. Upp i ringen igen..

try sleeping with a broken heart

försöker slappna av, blunda, somna. Men varje gång kliar det i benen vill sparka utav frustration. Snurrar i min skalle. jag vill skrika och slå, blir kallsvettig, tårar rinner. sätter mig upp, kollar datorn, lackar ur och vill kasta den i marken. sätter på en film, den suger, lägger mig ner, kollar upp i taket, fipplar med mina naglar, vill bita av dom, river i väggen, ringer tre signaler, skickar sms till samma nummer, Inget svar. Svart skärm, död mobil. Jag vet.

Andas in, andas ut. försöker rensa huvudet, vill hoppa upp och ner, ut och springa, skriva en bok, måla en tavla, riva mitt rum, ut och gå. knacka på någons dörr, väcka någon, prata med någon, få någon att pilla mig i håret tills jag somnar.

mår illa, vill inte äta, vill ha te, skulle ha tackat ja till mammas erbjudande för några timmar sedan. Hugg i hjärtat, stora stenar i bröstet, ångest, panik. ensamhet.

dragkraft, magkänsla, maktlöshet, torrt ansikte, äckligt hår, svarta ögon. trasig


<3

Vill ligga i din famn, känna din värme. Vill ha tusen pussar i pannan, vill somna till dina andetag. Jag har aldrig älskat, såsom jag älskar dig. Jag vill skratta med dig, jag saknar din hand i min inatt.


.

Att ha en fin vän är guld, jag är så tacksam finaste du. Ett vrak utan dess like och din säng och ditt sällskap är det bästa. Står inför en sömnlös natt, melissa horn sjunger för mig att det inte kommer ordna sig. jag behöver resa iväg.

all falls down

du plockar inte upp något, du låter det vara. du vill ha det såhär. svart mascara blir till mönster på min kind, jag vill kasta och slå. Vem vill mig såhär illa? Känner illamånde komma gång på gång, jag vill kräkas för alla de gånger något huggit en kniv i mig, nu sitter den där och vrids sakta om till höger och vänster. Hjälplös, maktlös. Bara ligger helt stilla. Vill springa tills allt försvinner men mina ben vill inte ta mig någonstans. Hur högt skall jag behöva skrika, hur hårt skall jag behöva slå. Varför ser du mig inte, varför går du bara?

neeeeeeeeeeeeeeeeej

Mitt framför mina ögon faller det sönder, glaskross över hela golvet och det går inte att laga. Paniken äter upp mig inifrån. Kalla vindar ger brännmärken efter mina tårar. Kämpat för att aldrig ramla och nu kan jag inte röra mig. Vi dog ut, som gamla ruttna blommor. Och jag har inte krafter att slåss. andfådd utan stöd. varför?

Lover be strong

Blivit bjuden på god middag ikväll och sedan har jag fixat mina naglar. Sitter och kollar iphone med pappa. Skall snart hem till mamma igen. Skönt att få tankarna på annat. Nu blir det kaffe och marabou vit.


what if..

Onsdag

Ligger och gosar med sandie i soffan och dricker kaffe, idag har jag fått brev så om en vecka skall jag på möte. Förhoppningsvis får jag praktikplats på dagis, det gör mig glad.

Ikväll skall jag äta middag med pappa. Puss

världens finaste


det jag känner för, det gör jag

skööönt att inte börja sju idag, få lite sovmorgon. men var uppe imorse och köpte ett parkeringskort för 600 spänn tidigt imorse. det kändes liet surt. men what to do. skulle egentligen ha fikat med george idag, men vi bestämde att ta det en annan dag istället. jag ska snart åka till jobbet, sitter och lyssnar på underbara noice. jobbar bara fem timmar idag, bara för att gustaf är så snäll och kommer tidigare :) sen ska jag köra tills jag dör, bli full för kärlekens skull :) ska fan ta med min kamera också och ta hundra bilder. en annan rolig grej, pappa har vunnit brons i danska mästerskapen i bowling!! tror ni jag är stolt? nej nu måste jag sticka.



isabella

long time no seeeee

jag tappade helt lusten att skriv när jag var hemma på gotland över jul, med all rätt, fanns många anledningar just då att inte hänga ut mitt liv. men nu tänker jag göra det. ska börja hänga ut mitt liv ännu mer har jag tänkt. men just nu så är mitt liv ganska enformigt. jag jobbar för det mesta, vi har haft restaurangen öppen i en vecka nu, och det går utmärkt, vi säljer som tusan. jag känner mig väldigt duktig, ansvarsfull och mogen just för tillfället. jag har precis köpt en bil också, eller nej mamma har köpt en till mig för att hon är världens bästa. en renault clio -00 blåå, fin som snus. dock kostar det skjortan att parkera här i eskilstuna, om man bor som vi gör, mitt inne i stan. man kan säga att vi bor, som om man skulle på över mc donalds hemma på gotland. de e nice. förutom parkeringen då.. vi har ett hjälp-team på restaurangen, som hjälper oss nu i början. de flesta är från göteborg och dem är ett gäng sköna människor. imorgon ska vi ut och partaja, ska bli jätteroligt! var alldeles för länge sen sist! men nu ska jag bara ta det lugnt, börjar 15 imorgon.  kärlek kärlek kärlek till alla er som sprider kärlek. och alla andra :) vända andra kinden till.


isabella käärlek engström

Så länge våra hjärtan klarar av att slå

Byter design, sedan går den tillbaka till en gammal. Börjar kännas som att någon försöker driva mig till vansinne. Orkar inte rätta till mera för det kommer ändå försvinna om någon dag. Idag har jag myst med sandie och snart skall det börjas laga mat. Saknar isabella så att det gör ont i mitt hjärta. Behöver dig här hos mig.
Beyoncé – Hello - Live

självklart byter den igen. " bloggasnyggt" dra åt helveteeeeeeeeeee

Puss



fu

Kan det inte bara bli morgon, kan vi spola fram några timmar så jag kan få dricka mitt morgonkaffe och slippa ligga här, vrida vända på mig utan att lyckas somna. Eller uppfin dendär jävla sömnknappen någon gång.

Have you met pooh?


Hitflugen ifrån thailand, först var jag skeptisk för jag fick för mig att någon sjuk jävel installerat en kamera i honom för att följa någons liv men jag börjar komma över dom tankarna nu. Han är vår lille sängkamrat

.

mountains to move.


LOVE YOU

Det borde uppfinnas värmestrumpor så man slipper snubbla på isbitar hem i slasket. Sådana här söndagar växer inte på träd, trots olle och weise kändes det dock dags att gå hem. Ikväll skall det firas med pizza. Bättre söndag. puss


shake ya moneymaka'

bästa sömnen i en trygg famn, vaknade upp och kollade på solsidan. Bättre morgon. Nu är jag hemma och väntar på att mamma skall bli färdig. Sen vidare till hotell och hämta check och vidare till inspelningen. Jag hoppas på miljonen och en iphone. Snälla gud i himlen?

puss

m


om jag lyckas hålla mina små ögon öppna i ca två timmar till får jag mysigt sovsällskap inatt.
och om jag orkar hasa mig ner för trappan får jag glass och varme hallon
puss i lördagsnatten

mys

Vaknade vid 14 idag och sedan dess har jag bara legat och läst, bildat en egen mordutredar bubbla. Kramp i vänstra handen men det var de värt. Tänk att ha en man som Harry Hole.

Dags att rycka upp sig, städa upp lite som mamma tjatat om medans jag ursäktat mig med att bara läsa en sida till. Lite mat hade också varit uppskattat.

sleepless

sömnlös natt med massa filmtittande, väntt och vridit, bytt sida på täcket legat hur som helst över hela sängen men ingenting har fått mig att somna. Ibland hade det varit skönt om man kunde trycka på en knapp så somnade man direkt. Jag avundas verkligen människor som har lyxen att kunna somna så fort de lägger huvudet på kudden eller vart som helst.

denna film blir mitt nästa tidsfördriv

Snömannen

För att få tankarna på annat har jag spenderat de senaste timmarna fastklistrad vid min nya bok, fick den utav pappa senast jag var där. En norsk deckare där mördaren använder snögubbar som kännetecken. Egentligen vet jag inte varför jag läser eftersom jag är sinnesjukt överdrivet rädd och inbillar mig de mest sjuka saker. Osmart drag att läsa när jag vet att jag kommer att få sova ensam men jag vill lösa det tillsammans med harry hole. Men som alltid när dom är mördaren på spåren blir det lite för läskigt för mig så jag väntar tills dagsljus lägger sig över visby. Nu skall jag kolla på film och sedan försöka somna. pusspuss

.

Vill somna och vakna upp imorgon. Vill inte veta, vill inte se. vill inte vill inte vill inte. vill bara vara lycklig. vill bara le.

förstör mig inte.


bilduptade






nya badrummet, pappa och sist julklapp ifrån bästa

äckliga fredag

mysets dag är framme och jag har aldrig varit mer ensam. tänkte på vägen hem att mamma säkert iallafall ville ligga i soffan med mig och mysa men inte ens hon, inte ens söta lilla mamma har tid för en bruten liten själ som mig idag. Vill bara kräkas och sedan gå till sängs.

daddy

Bestämde middag med pappa igårkväll så här sitter jag med datorn i knät och fördriver tid. Pappa och tomas skulle plötsligt jobba i badrummet. Sitter bara att ber till någon gud att jag inte skall bli matarg. Vill helst inte spendera de få timmar jag träffar pappa genom att vara sur.


Ord i natten

Och hon tror på vartenda ord. Varför skulle hon inte?
Han har ju lovat henne stjärnorna på himmelen. Hur skall han plocka ner dom?
Det spelar ingen roll, hon vet att han gör det, om det så skall krävas år.
Hon står på samma plats, dumt att flytta på sig, dum att gå nu när han nästan har en stjärna i sin hand
Tanken på alla de andra miljoner stjärnor försvinner när något litet lyser mellan hans fingrar
- Det måste betyda något. det har de alltid gjort..


happy to lay here just happy to be here im happy to know you

Är det inte konstigt detdär med saknad, hur det liksom sitter som en igel inuti kroppen som vägrar lämna. Hur det liksom bränner både varmt och kallt samtidigt i hjärtat, hur man inbillar sig att några djupare andetag skall göra susen, hur klumpen utav längtan skall lätta bara kroppen blir avslappnad. Det är konstigt detdär med saknad, hur den känns olika beroende på vilken människa det handlar om. det är konstigt hur platser blir utbytta, hur snabbt vissa blir glömda. det vi saknade igår, har vi glömt idag, det som brann för en vecka sedan blev plötsligt till aska.

Jag antar att det är så det fungerar, tills alla hittar sin plats.




whataya want from me?

kommer aldrig förstå mig på hur mamma tänker när hon tror att en utskällning som väckarklocka skall få mig på bra humör, hur kan man förvänta sig något annat än fuck off?

Jag är iallafall vaken nu, Och Ja det är fucked up. Det handlar egentligen inte om mig, någon är bara lite bitter för att rickard sjöberg inte knackade på dörren..


godnatt världen

det hade räckt med lite kärlek...


maraton


godnatt eller godmorgon det kan du ju välja själv

sömnlös natt jävligt bra jobbat, dock inte ett dugg trött så jag skall gå upp och träna snart. först frukost lagom tills mamma går upp. måste iväg och hämta min mobil innan pappa skall till jobbet. maximobilen har varit mig en trogen vän bye

tack på förhand?

kan inte släppa tanken på dendär iphonen som skall bli min bara att den inte vet om det ännu. Tills dess får jag väl nöja mig med att min sony precis blev klar på lagning.
Lust att skämma bort oss mamma?


Nästan som en tavla





jag går aldrig isär


aaaaaaaah..

igår blev det utgång med mina fina, lite tidigare hemgång än planerat och idag har jag legat i tobias säng och försökt att inte spy upp gårdagens roligheter. Tog mig iväg till affären och köpte familjepizza och har invigt ugnen. mycket nytt kan ske på en söndag. nu ligger jag i soffan och längtar efter cola, tur att vi har i kylen. har kollat två filmer medans tobias ligger och sover. skall nog väcka honom nu. tror att jag skall göra slut med alkohol.. kanske vänstra med ett glas vin någongång ibland..

say you gotta leave but i know u wanna stay

vet inte hur många gånger ordet trött har ekat i mitt huvud
jag vill bara gömma mig någonstans tills känslan gått över
jag hatar att det är lördag och klockan bara är tre
natten är ung och det kan hända vad dom helst
jävla hjärtslag


i en annan del av grancan




tjena

igår spenderades dagen med min söta kompis sedan lagade hon middag till mig felicia och lina. Mot kvällen mötte jag min gosputte och sedan somnade jag direkt i hans säng. Imorse åkte han iväg och jag fick ligga ensam. Men nu sussar han så sött i sin säng och jag är hemma. ikväll skall vi äta god middag, jag mamma och peter. sedan skall jag ha Ensam hemma maraton. Puuuuusss

pss

sovit för få timmar inatt. ätit mysfrukost med hanna och nu ligger vi i soffan. hade planerat en dag på stan men vädret verkar inte hålla med, blir en dag hemma istället. puss

finaste dagen


järnrörsdisco

får man ta en kopp kaffe innan man tar sig i kragen?

Kanske borde börja jobba, kanske borde städa upp lite, kanske borde packa upp min resväska, kanske borde snyta mig.

ja, jag är seriös.

Bruno Mars – Grenade


tisdag?

Kom hem till mamma som snögubbarnas snögubbe. Jag ogillar snö. Hade mina dumstövlar vilket resulterar i att jag halkar om vartannat. Ge mig anfi beach.

Vaken på nätterna, sover på dagarna.
Nyduschad
Jag förväntas tydligen bädda sängen
Step up 3d nästa.
hejdå

love






Har haft mysdag med familjen, rick har övertagit mitt rum så har ännu inte sovit i min egna säng. Om någon timme hämtar tobias mig sen skall vi iväg och bada bubbel. Jag älskar dig så mycket att det inte finns ord. Lycklig för att vi klarade av denna evighet.




puusspusspusss

!!




Älskade älskade du

Är hemma på ön, direkt när jag kommit till gotland mötte jag min älskling. Det kändes helt jävla sjukt. Har spenderat hela helgen där. I torsdag kom hanna och isabella hem till oss och i fredags var det ju nyårsafton. Då åt vi middag sen åkte vi till tobias pappa och firade där. Kom hem sjukt sent och igår låg vi bara och myste. Nu ligger jag hemma i mammas soffa och myser med sandie. Snacka om att någon är glad över att vi är hemma igen.

puss



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus