love

godkväll alla, shit jag är helt slut. har äntligen fått över allt från min gamla dator, plockat ut den från mitt rum och möblerat om lite. det har blivit sjukt fint, ska nog ta en bild. jag har bestämt mig för att åka till stanley och hänga med honom och makkan, annars kommer jag somna, och jag ska ju hämta jocke vid båten tjugo över tolv så går inte för sig. så det får bli så. har lovat att det ska finnas cola när han kommer hem, så får väl åka och köpa det på vägen hihi.

lite bilder från ettan

sjukt cool tjej





puss isabella

lägger korten på bordet för folk som hon inte känner

gick till tobias efter projekt, jag och ninni fixade ihop en broschyr och hon har nog fixat våra tröjor också. riktigt bra. Jag och t såg på avatar tills jag skulle iväg till doktorn, känns som jag är där hela tiden. receptionisten vinkar förbi mig varje gång  haha. Jag förstod inte riktigt om mitt ben var på bättringsvägen eller inte, antar inte. Det såg bättre ut innan sthlm, vad gjorde jag i sthlm? jo gick stan runt alla dagar plus att jag och agnes sprang som dårar upp på båten. kan ha något att göra med det, men jag måste väl få röra på mig!

Nog om det, vi såg inte klart filmen när jag kom tillbaka, jag tyckte inte den verkade särskilt bra. kunde inte sätta mig in i den. kanske för att jag är så himla trött. Tänkte duscha nu med ena foten utanför och sen äta mat.



dagens gilla : mysis med bias, sprite och påskgodis
dagens ogilla : störningsmoment, lyckats i snart två år men nu knackar det på axeln igen
dagens besvikelse : inge röbetssallad till påskmaten i skolan

hej

hej, jag sitter på mitt rum och fryser, det är kallt som fan. håller på att fixa massa grejer till min dator. håller på att lägga över massa skit från min gamla dator, hihi vad roliga bilder det finns, men hjälp vilken tid det tar. ja jag har varit i skolan idag, sjukt tråkig geografi och sen matteprov, det gick helt okej. har fixat lite med projektet och så. och till sist hade jag avvecklingssamtal, hör ni? avvecklingssamtal, shit. hur tror ni det känns? det känns skitbra, asskönt och nice, men det känns också sjukt obehagligt, overkligt och läskigt. jag ska inte gå i skolan efter sommaren, ska jag bara kasta mig ut i livet? jaa jag vet inte vad jag ska göra, men jag har en känsla av att det ordnar upp sig. hope so, blir väl eskilstuna efter sommaren i guess. till min jokodil. han kommer ikväll på tal om det, ska hämta honom tjugo över tolv. han har dock inget påsklov så han åker på söndag. jag vet inte vad jag ska göra ikväll, jag behöver plugga, men jag har typ ingen energi, nu är det mat ropar mamma, skriver sen


isabella

onsdag

jobbat inför prov på geo sedan har jag precis gjort matteprov. hoppas de gick vägen. väntar på dom andra sen ska vi äta påsklunch. filma lite reklamfilm efter och sen doktor. tror jag och tobias skall se på avatar idag och äta påskgodis. jag är trött och vill sova. puss

trött

somnade runt elva, idag kom tröttheten. satan. vandrande lik och ingen sol. doktorn efter skolan. längtar redan hem

natti

godkväll alla, såklart har det inte blivit lika mycket plugga som skulle behövas, men jag har ändå varit duktig tycker jag. vet ni vad jag har gjort? jag har formaterat om min dator själv, och inte nog med det. jag hade ingen vista skiva så jag brände en själv :D brände också ut drivrutinerna till min dator och nu har jag installerat allt igen, tog en jävla tid, men nu är allt klart! jag har dock haft hjälp av john över telefon :D tack john! snart kommer ni få se massa gamla bilder, ska lägga över allt från min stationära, men inte ikväll. kanske imorgon. nej nu ska jag sova! sov gott alla, Herrens frid!



marcus favvo bild


isabella

sömnpiller?

tittat på dating in the dark som tog pris för mest patetiskt hittils. tjejen som strulade med alla och bruden som lackade efter tre dejter, svartsjukedrama. herman kanske ska ta ett chillpill? Läskigt med csi så jag drog ner rullgardinen, nu är de cougar town men jag tycker inte alls att det är bra, verkligen inte. trodde på det, längtade till premiären sen blev jag väldigt besviken. stort ogilla.

jag har kommit fram till att jag ungefär varit vaken i 25 timmar utan att sova, det är inte hälsosamt och jag borde tvinga mig själv till sömns men det går inte, jag kan inte slappna av. aldrig haft såhär tråkigt, mitt facebook fungerar inte heller. vill reagera som mamma brukar göra men låter henne spela den rollen ett tag till.

blabla, är på dåligt humör för jag hatar denna situation jag är i just nu. GAH
vill va med min bumbibjörn och få spö i fia med knuff, kolla på friday night lights och bråka om täcken. du har inte ens smakat mitt godis ännu och jag har tagit sånt som du med tycker om. jaja bläääääää hejdå

en tätort på en slätt

njutit av underbart väder, ätit god mat och till efterätt några chokladägg muuuums. Jag och mamma är sugna på att göra något, men vi har inte klurat ut vad ännu. Kanske blir en tripp förbi mormor för en fika eller något annat. Jag är iallafall inte de minsta trött, inte sovit på jäkligt många timmar nu. hoppas jag lyckas inatt. annars måste det vara något fel på mig. Borde vara trött. Sett färdigt bella & tyra show med paow som gäst, gillar faktiskt paow hon är helt okej och söt i glugg.





säg till henne att hon lyser
att hon är vackrare än sången
och att du önskar att du skrev den

HEJ SOLEN

halloj, imorse fick jag åka med calsing och elias till skattemyndigheten :) väl där så höll jag på att somna, nej men tråkigt var det i alla fall. söta tanter dock :) kronofogden var också där. jaja, min eländiga huvudvärk har följt mig hela dagen, känns inte alls bra, blir det inte bättre när jag får mina nya brillor så vet jag inte vad jag ska göra. idag och ikväll ska jag bara plugg plugg plugga, tråkigt va? men jag måste, har matteprov imorgon, ska bli skönt att blli av med skiten känner jag, inte för att det är det sista provet men ändå. ja så nu har jag satt på mig mjukisarna, dratt två alvedon och satt på mina fula brillor, wish me good luck!


sommaaaaar



isabella

SKIN

klarat av dagen galant med noll timmars sömn. Solen har lyst vilket gör allting mycket lättare. Fick sluta lite tidigare utav maggan också, vilket alltid uppskattas. åkte direkt med papi till maxi och handlade godis. Inte lite folk, hörde killen bredvid mig säga " bara att vässa armbågarna" då kände jag mig redo för fight. Kom iallafall därifrån med mitt godis och en massa chokladägg. Hjälpte en liten ensam kille till sin mamsi också stackars söt.
Nu när det är så himla fint väder vill jag verkligen göra något, ligga ute och sola men ändå lite för kallt, i wish. Får se vad mamma är på för humör, såg henne komma cyklandes, blir alltid så glad när hon kommer hem. Min fina mamma.

nik


Jag vill ge dig kärlek, ge dig allt det som är fint. Ge dig allt det som du förtjänar.
Ge dig något som tar bort det som gör ont. Jag vill att du ska le. För det är sommar snart och jag kommer ihåg.
emma annas.


godmorgon

nu har jag duschat och gjort mig i ordning, ska bara klä på mig och torka håret. ska snart bege mig till skattemyndigheten, suck, jag har verkligen ingen lust. jag har ont i huvudet, nacken och till och med munnen, kul på jul. men jag säger som ulrik, idag är en bra dag!

isabella

TISDA

igår sov vi fram till halv åtta på kvällen, sen åkte jag hem till mammsen en sväng. Kl 22 var jag tillbaka vid tussen igen och vi har fortsatt se på vår nya serie, fast jag har dock missat en hel del avsnitt när jag sovit..
Inatt blev de dock ingen sömn alls har precis duschat och ska åka till skolan om en stund. tittar på vakna. Hoppas på fint väder idag. det behövs sol och kaffe för att jag ska överleva. Slutar kl halv fyra idag men efter skolan ska jag och pappa till maxi för att köpa godis. ASBILLIGT.

natti

inlägget under blev så långt, så det fick bli två. och jaa, jag vet att jag är töntig :p
på söndag får jag äta kött igen, eller får och får. du börjar jag käka vanligt igen, jag ska äta stek och dricka cola, inte i övermycket dock. någon kanske undrar varför jag fastar? svaret är i alla fall att jag gör det för att påminnas om mitt överflöd och komma närmare Gud. det har varit skönt och intressant. ska bli gott med kött dock :p och den som sa att sockersuget går över efter nån vecka, hade helt fel. snarare tvärt om :p nu ska jag i alla fall sova, ska till skattemyndigheten på studiebesök i morgonbitti, wii

lite sommarbilder då



isabella

puss

hallå, nu ligger jag i sängen och kollar på boston tea party, väldans bra program. idag och ikväll har jag pluggat matte, det har gått ganska bra, har dock somnat lite från och till. har kollat på uppdrag granskning också, handlade om en 14 årig tjej i bjästa som blev våldtagen på en toalett i skolan av en något äldre kille, och hon anmälde det till polisen. vad som hände sen är väldigt oklart, av någon anledning ställde sig alla, med undantag för ett fåtal, på killens sida, även efter att han blivit dömd både av tingsrätt och hovrätt. hennes vänner och även lärare och så, ställde sig på hans sida. eller ja, lärarna valde att inte "ta ställning", moget. flickan i fråga blev så mobbad, både irl och på internet så hon var tvungen att flytta därifrån. på skolavslutningen samma år våldtar killen en tjej till, som han också blir dömd för i både tings och hovrätt, fortfarande skriver både unga och vuxna om hur dom tror att han är oskyldig. det är fan sjukt. okej att man är tveksam i början när man hör massa rykten och så, men när han väl blir dömd, inte en, utan två gånger, så finns det väl inga tvivel? skam.

ja det var bara en avstickare, en rolig grej nu då. jag kanske är astöntig, men kändis-kåt som jag är liksom. jag skrev i alla fall en kommentar i bloggaren tomiiis blogg härom dagen, och nu har han svarat i mitt förra inlägg! hihi, blev jätteglad! :) tomiii


här är han och gaybloggen


isabella

matte

hallå igen, kom hem från skolan nyss, har räknat duktigt på matten. måste plugga skitmycket ikväll, men sånt är livet. tänkte att jag kunde se en bra film eller nåt så länge. vet inte vilken dock? ja eftersom jag inte har så mycket kul att säga just nu så får ni se mina nya tröjor/linnen som jag köpte nu när jag var iväg.



från monki


hm



monki


gina



nej nu ska jag försöka plugga


isabella


puss

godmorgon! :) har precis käkat med mamma och peder, är asmätt. ska snart till skolan och ha matte, vi har matteprov på onsdag, shit vad jag måste plugga den här veckan, känner mig sjukt stressad. jaja det är bara att ta det som det kommer. mamma ska börja sy min balklänning idag :) åhh jag längtaaar. nu måste jag gå till skolan, börjar ju trots allt om 5 min.






isabella

en måndag

sovit så himla mycket i helgen men är fortfarande trött. jag kan somna hela tiden, överallt. ser på the voice och är seg. sjuk efter sthlm. host. jag e så himla kär.

tobias är världens sötaste.


natti

halloj, nu är jag hemma, har varit duktig och packat upp mina väskor så jag slipper göra det imorgon. det har varit roligt att vara iväg, men skönt att vara hemma. ligger i sängen och ser på criminal minds, ska försöka sova.


vill åka utomlands



isabella

söndag

blev hämtad runt tio, då blev de en sväng förbi maxi. sedan hem igen. kollade lite bigbrother och sedan åkte vi ut till hemse. när vi kom tillbaka runt två såg vi en film och vid halv fyra slocknade jag. Vaknade till och från, idag vid halv tolv stängde tobias ner allt och sov. Sovit till kl halv sex idag. Har varit hemma en stund och ätit mat, nu ska jag och rick nog gå till affären sen ska jag duscha. väntar på att tobias ska vakna. Konstigt med skola imorgon men de är lov på torsdag, tror jag?

love

haallå, jag är fortfarande i eskilstuna, ska snart bege mig till tågstationen och åke till stockholm. känns både skönt och oskönt. vill stanna hos jokos, oj nu fick vi bråttom

isabella

Du som skriver om vad kärlek är.

det finns dagar då jag vill skrika åt dig att försvinna, då jag i den stunden har fått nog utav kärlek och allt vad den innebär. Dom dagarna brukar du skratta åt mig, som jag inte är stark nog att vända ryggen åt. Det finns dagar som du ber mig att försvinna, för att du inte orkar mer. Det finns dagar då vi aldrig vill släppa varandra, då våra hjärtan vill vara nära. I grund och botten, har du gett mig det finaste man någonsin kan få. En hand att hålla, en axel att sova på, en trygghet. men allra mest dig själv. Du. Du som är bra precis som du är. du som är söt när du skriker åt mig. Du som älskar mig.


hemme

ah bella har redan dragit hela resan så jag slipper, det var en jävla tur. hade det bra i sthlm förutom att jag drog på mig en liten förkylning. träffade anton också, stort plus. igår var jag med tobias efter båten, kommer inte ens ihåg vad vi gjorde för jag var så himla trött. sov till efter tre idag. sedan har vi ätit mat ifrån gråbos. nu är jag hemma en snabbis medans han är chaffis sen ska vi göra något, men jag vet inte vad.

glömde säga

tack tjejer för en sjuk rolig trippp! ni är så himla söta :) ♥


isabella

tunaeskil

hej alla, ja vi har ju varit i stockholm dåra. haft jätteroligt faktiskt. jag nikkey vickis cillis ägg och calsing har bott tillsammans på ett vandrarhem i gamla stan, det var helt okej. vi kom dit på kvällen i onsdags, då tog vi en promenad på stan, tänkte fika, men det blev en donken i stället. träffade tittis systrar helt på random också. sen gick vi i alla fall hem och la oss. i torsdags var det två studiebesök inplanerat, först en moské och sen en synagoga, båda var jätteintressanta. kom till insikt om att kärlek inte verkar vara ett viktigt del i islam. eller det var så omar? fick det att framstå i alla fall. låter sorgligt. men intressant var det i alla fall. synagogan var minst lika intresseväckande, lärde mig nya saker om judendomen. inte så olikt kristendomen som man tror. efter studeibesöken ¨så gick jag och nikki och mötte upp nicolia och chrisse, satt och snackade i några timmar, det var jättetrevligt, har verkligen saknat dom tjejerna! hoppas dom kommer till mig snart. på kvällen så gick vi på bio, såg alice i underlandet, 3D, den var bra, inte mer än så. man vande sig med 3Dn så, det var inte så häftigt. åkte hem och spelade lite kort, och låg uppe till klockan tre och snackade skit. var trött morgonen därpå, men upp tidigt gick vi, och packade och så. sen åkte vi in till centralen och lämnade våra väskor, och därefter begav vi oss till harre krishna "templet" dvs, ett rum. men där fick vi i alla fall höra om deras religösa traditioner, okså väldigt intressant, inte lika sektigt som jag trodde. efter det så var det shopping som gällde, köpte två tröjor och ett linne. träffade folket som kom hem från riga, verkade som dom hade haft askul, jag är avundsjuk :( men jätteroligt att dom hade det bra! tog tåget till eskilstuna, där jocke kom och mötte mig, åkte hem och lagade mat, han hade köpt hem massa mat och så för att jag skulle komma, massa fisk och så för att jag inte äter annat kött. han är världens bästa. idag har vi varit på stan, har träffat jokos nya kompis amanuel, väldigt kort var han, hihi. fick ett linne av jocke :) nu är vi hemma, har bestämt oss för att bara ta det lugnt ikväll och äta gott, så nu ska vi till ica maxi och handla hollandaisesås :)



isabella

stockholm

hej alla, är på bättre humör nu än sist. har bara haft matte idag, nu ligger jag i sängen igen, jocke sover här bredvid mig, han är så söt. vi ska åka till sthlm idag med skolan, det ska bli jättekul. vet dock inte hur jag ska få ner allt i min lilla väska, jag kommer inte tillbaka till ön förrän söndagkväll, ska nämligen till jocke över helgen. får se om det blir någon shopping i sthlm eller bara trevligt sällskap. ha det så bra här hemma nu.





isabella

fiin.


puss

drop the bomb

vi såg ryktet om morgans igår, jag tyckte den var helt okej. dating in the dark var också ganska skönt. tomas fick inte ligga, synd. somnade runt halv fyra igår skulle jag tippa på. är trött idag och vädret gör mig lite dyster. jag hade hoppats på sol och vårväder. men icke. Idag åker vi till sthlm, jag har lite att fixa innan dess så det är väl bara att sätta igång, men först ska jag nog vila lite. är uppe en aning för tidigt. puss



nu var detta kanske dumt, hade egentligen inte tänkt ge någon sneak-peak på min balklänning men sedan tänkte jag, skitsamma om någon härmar mig, varsågod jag kommer fortfarande vara snyggare


ångrade mig, den är fortf hemlig
nik

jesper sjunger så fint

Peter lagade riktigt god mat idag så det kompenserade på något sätt upp för vårt gräl igår. Han är förlåten. Jag sitter mest och dödar tid framför datorn, har lagt in lite bilder ifrån mobilen, eller för att berätta lite mer i detajl med hjälp av bluetooth fört över ifrån min till mammas och sedan till min dator. Även pratat med marcus, det gör mig glad precis som vanligt, jag håller med dig till 100 % bara så att du vet det.

Om en stund ska jag hem till tobias, där är jag alltid. är jag inte hemma så är jag antagligen där. Inte svårt att hålla koll på mig inte. Det är konstigt hur mycket man kan längta och sakna även fast det bara var någon timme sedan man sågs. vissa skulle väl säga att jag inte var frisk men jag skulle nog bara säga att jag är kär.


jesper 18

sån näsa som jag har

jävligt mycket kärlek.

sthlm

hissen till baren

tlöttis

men dom ögonen får man allti komma upp i soffan

beach. lik någon, HJÄLP?


puss

efter att mammas släkt spårat ur åkte jag och pappa vidare, han släppte mig vid tobias och sen åkte vi till affären. Igår hade han laddat ner semi-pro men jag hade redan sett den. så det blev dating in the dark ist. jag somnade tidigast som vanligt. Uppe med tuppen imorse för älskling har varit dutti. Somnade om till tre sen hämta pappa mig, nu är jag hemma och tänkte duscha, börja packa inför imorgon. Vi åker till sthlm då. Kl 1700.

22 mars

full rulle hemma vid oss, jag hann inte ens fixa mig klart men vad gör det. mamma har fått massa med fina koppar som jag ska sno med mig när jag flyttar hemifrån. har ätit tårta kaffe och läsk. haft en het disskusion i köket där jag kommit fram till att min bror är dum i huvudet. jag emot grabbarna sen kom mamma in i köket och vi satte dom på plats, innan hon gick körde vi en skön high-five. WHO'S YOUR DADDY NOW.

de vi snacka om var ifall de var okej att sova tillsammans med någon annan när man har flick/pojkvän. vilket jag verkligen inte tycker eftersom det är respektlöst gentemot den man är tillsammans med. Även om det är en " kompis" och inte en random så förstår jag inte varför man skulle vilja göra det. Enligt rick kan de i vissa situationer vara okej ifall man inte har någon annanstans att sova. Men då får man väl innan se till att man har det, och varför inte gå hem till en tjejkompis istället för en killkompis? och sedan var det tydligen samma sak att sova med en killkompis som en tjejkompis. Sedan fick jag ett tips om att tänka utför min egen relation och tänka mig in i andras, men jag har väldigt svårt att tänka mig att någon skulle tycka det var OK att ens pojk/flickvän sov tillsammans med någon annan. Vill man sova med någon annan behöver man inte ha en relation, då kan man vara singel och inte behöva ta hänsyn till någon annan. Och varför sova med någon annan när man kan sova bredvid den man älskar. Säger som mamma sa till rick, kom tillbaka när du är riktigt kär, då kan vi fortsätta prata om detta.

nu ska jag andas lite, är alldeles varm om kinderna, höjt rösten alldeles för mycket, hoppas vi inte skrämde iväg några gäster. skämt å sido. Ska om en stund få skjuts hem till tobias, det kan behövas. puss


Beyoncé – Poison


nik

suck

hej, är på sjukt dåligt humör, vet egentligen inte varför. känner mig dålig, osmart, skit och kuk, jävlafittrunkballlllllllle. vill bara gå och dö just nu. mamma sitter här bredvid mig och är snäll och jag är bara taskig tillbaka, se vad dålig jag är? men jag är hungrig och vill ha mat NUUU!! och jag måste plugga matte hela jävla kvällen, det suger hästpung. baaaaaaaaaaajs. jaja nu ska jag inte sprida mitt dåliga humör mer, men några kan väl sitta och gotta sig åt min olycka, finns ju folk som tycker att det är kul. so you're welcome.



söt tjej

har förövrigt döpt min kamera till kelly



isabella

patetiskt

många svärdomar kom ur mig förut men jag var så sjukligt irriterad men allra mest besviken och missnöjd. Åkte till min doktor med både mamma och pappa. FICK BETALA sen kollade han på det, la kommentarer som " men det ser fint ut, ingen fara alls, det kommer läka ihop" , " jag sa ju till dig att de va stort" som om jag är utbildad och kan avgöra om de är för stort att sy eller inte? sedan när sjuksköterskan kommer in " de sprack, precis som jag trodde" om man nu är så övertygad om det, varför ens sy ihop det på de sättet?
Fick det tvättat sen på me något bandage som ska skydda och blabla. får duscha med en plastpåse på benet eller stå med benet utanför, böja det eller vad som helst. eftersom " du är så ung och böjbar" jojo, men de är fan inte de lättaste med ett jävla gympapass i duschen. lagt ut ca 700 kr på detta och sedan får man ett leende i kassan och " nästa gång får behöver du inte betala mer, du kan du komma hit gratis."
MEN ÅH TACK, FÖR JAG sLÅR MIG SÅ JÄVLA MYCKET. nu behöver jag ju inte dehär mer. fick en såndär klapp på axeln av min doktor också, en sån som man ger till fyraåringar som typ betyder att allt kommer bli bra. jajaj. nu är det mammas födelsedag och jag ska äta bullar, dricka kaffe och dricka läsk. vara GLAD över att solen skiner och hoppas på att det håller i sig.


någon kanske borde byta jobb.

åkte med pappa hem till tobias igår fast först stopp vid affären för gottis, vi kollade på knocked up och wedding crashers, jag somnade lite då och då. Imorse blev jag väckt av pappas samtal, han hämtade mig. mamma var inge glad på mig, fast nu är hon nog det. Väntar på samtal ifrån vårdcentralen, mitt ben är riktigt förjävligt och jag vill bara ligga som ett barn och gråta. Idag är det mamma & felicias födelsedag och solen lyser. ikväll kommer det folk. jag ska dammsuga snart. och jag har ont i magen, för jag är nervös. och jag mår illa. hejdå.

jävligt förbannad när man blir lovad ett smalt ärr och såret fan inte ens har gått ihop, plus att de jävla idioterna som svarar i telefon på sjukhuset frågar mamma vad vi ska göra åt det. hur i helvete ska VI kunna veta det"? för i helvete ni som jobbar med det. jävla fittäckel.


det ser bra ut, eller?

här hade vi ett fint ärr. jävliga pissdoktor.

varning för ras.

spelade spel och myste igår sen åt vi pizza och kollade på fucking åmål. äntligen gav han med sig. Sovit till halv ett idag sen fick jag skjuts hem, har kollat jakten på julia med mamma och sedan kom jennifer hit en sväng. bytte plåster på mitt sår och jag kan erkänna att jag började gråta, det ser förjävligt ut och jag är riktigt missnöjd. ska ringa min doktor och få tid snarast. finns risk att jag måste sy om och hela läkningsprocessen måste göras om, det har jag varken ork eller tid till. jag har haltat färdigt.

Städar mitt rum nu eftersom mamma fyller år imorgon och det kommer massa folk. Jag är på konstigt humör, fan att det jämt ska vara något..


tack för igår.

medans de andra gick på stan igår tvättade jag håret, sedan ramla dom in och stressade sönder mig, fick packa ner allt jag ägde i en väska och åka visby runt för att fixa alla niclas planer. Jag och felicia skrattade så sjukt mycket i bilen, längesen jag hade så roligt. Kom hem till snäck och åt mat sedan började vi ordna allt, fixade oss till lars winnerbäck och taggade. Gjorde bål som var ett stort plus. Satt och drack tills klockan blev krogendags och vi var på både olearys och hp. jag och hanna gick tidigare dock och somnade gott i min säng. Vi har precis druckit massvis med vatten, resorb och cvitamin, känns lite bättre i huvudet nu. hon har precis mött dom andra på stan men jag orkade inte så ska åka hem till tobias om en stund. puss


tack

ja, det har varit en dålig dag, en riktigt pissig dag, usch. mitt huvud håller på att sprängas, jag tror jag föddes med huvudvärk? alvedon, alvedon, varför hjälper du inte? du har alltid hjälpt mig förr. don't leave me hangin'. nej men dagen otur och missär börjar trots allt vända, något inte aldrig trodde skulle hända. tack vare Gud så är snart jocke här, bara några få timmar av väntan utan kärlek här bredvid mig.


tack Gud för att din låga brinner i mitt hjärta

isabella

galen

man blir helt galen när man inte får älska som man vill, jag blir helt galen.


i

FIRA EMMA

skolan gick bra men dagen har känt så himla lång, på håla gick jag hem till emma en stund. sedan tillbaka för en sista lektion. vi fick skjuts hem av pappa och jag har precis duschat, dom är på stan och fixar lite. ska plocka ihop mina saker och sedan bli upphämtad. Vet inte riktigt planerna för dagen men de löser sig väl efter hand. Nu måste jag skynda på lite. ha en bra kväll för det ska vi ha!


telephone

Umgicks med tobias igår, gjorde inget särskilt. jag försökte få han att sova tidigt men lyckades väl inte så bra. Är ändå på sjukt bra humör pga det som händer ikväll. emma har fyllt 18 och det ska firas. Går i skola till klockan två idag, sedan blir det häng vid mig med hanna och felicia.

Donkeyboy – Ambitions
låten som alltid spelas när jag och pappa åker bil



PUSS


natt

hej, är på sjukt dåligt humör, är allmänt deppig, har ont i nacken. ligger och kollar på moulin rouge, sjukt bra film som jag tycker alla borde se. jag ska i alla fall sova nu, hoppaas jag vaknar på bra humör i morgon.

isabellaaaaaaaaaa

Därför jag älskar dig.

Har varit på föräldramöte nu, tyckte att det gick bra och att de var väl förberett, cred till brudarna. Nu tänkte jag äta lite mat eftersom jag inte hunnit det idag sedan möta tobias för att gå hem och sova. Är trött och lite nervös, vet dock inte varför. det pirrar i min mage, kanske för att det varit så mycket prat om studenten. Det är nära nu. Allt drar igång om ca två månader. två månader går fort, riktigt fort.





den som vågar säga vad den tycker
den som har en åsikt
den som står fast vid sin sak utan någon bakom sig
den människan är stark
sådant ska uppmuntras, inte tryckas ner
kom igen nu förfan


vi har inte gått isär, vi bara andas

när jag ligger nära dig och du har din hand över min, pussar mig i pannan och ger mig känslan utav trygghet. det är så jag vill känna nu.så vill jag alltid känna. men hur mycket jag än försöker är det något i vägen, några ord du precis sa. kärlek är inte alltid något vackert, kärlek får dig ibland att se svart, känna hat. vi kan göra allt det till något vackert, vi kan stå vid varandras sidor tills luften tagit slut, vi kan älska varandra i en evighet. jag kan ligga nära dig med din hand över min och känna trygghet bara du vågar - vågar älska mig för den jag är och det jag gör. precis som jag älskar dig. bara du vågar tro på mig- tro på oss

jag har dig inuti mitt hjärta tills du håller min hand igen. puss


Melissa

Dagen har gått lätt men jag har varit så otroligt trött. Jag och isabella har varit på stan idag och kollat nya bågar + lite annat. Nu ska jag vila lite, städa och sen laga mat. Sen ska vi iväg på möte kl halv sex.


you make my dreams come true

ska snart åka till skolan, vill att solen ska komma fram. jag ser framemot idag på något konstigt vis. trots att jag inte alls mår någe vidare är jag taggad på skola. kanske för att jag har en ganska bra klass, kanske för att de antagligen är god mat idag, eller för att jag är bäst helt enkelt. tss


denna låt blir man glad av, yeeey.


gubbstrutt

och DIG, kom hit snart.

godmorgon

huvudvärken var inte att leka med igår, svider fortfarande i halsen och var så extremt trött igår. Orkade inte hålla ögonen öppna. Vakna upp med huvudvärk idag igen, druckit te för att försöka lindra halsen. Jag orkar verkligen inte bli sjuk. Kollar på vakna och äter frukost. Idag är det lång dag och sedan föräldramöte där vi elever också skall vara med.

i'm good

hej igen, nu äntligen så har jag pluggat färdigt! känner mig sjukt duktig och ambitiös. hoppas provet går bra imorgon. väntar på att jocke ska ringa och säga godnatt! jag har lite sovmorgon imorgon för att halva klassen ska göra prov, och jag har redan gjort det :) sköönt.


tänkte att ni kan få se lite bilder från när jag hoppade fallskärm,
det är fan bland det bästa jag har gjort, och snart blir det bungyjump! :D


that was a good feeling


isabella - godnatt, dröm om kärlek

kärlek

godkväll, jag har ägnat hela dagen och kvällen åt att plugga, och jag är inte klar ännu, har precis tagit på koffeinisar. jag har varit vid tandläkaren också, sista gången jag slapp betala, sen kommer det stå mig dyrt, har ju ett ex antal början till hål om jag ska vara ärlig. men världens bästa tandsköterskan hade jag i alla fall, jennifer herlitz, tror hon är från turkiet eller nåt liknande, sjukt kunnig, bra och rolig 10 av 10 till henne, fick recept på flourskölj också, och har hälsat på min mormor. hon är bra söt hon! sa jag att jag var hos min farfar igår? min faster var också där, fick sjukt mycket presenter, tack så mycket!

tänkte bara ta upp en sak, att jag ofta får mycket skit för att jag tycker att alla är snälla. ge mig inte det, det är en egenskap som jag uppskattar hos mig själv. jag älskar alla för att dom är människor, det har Gud lärt mig. jag försvarar ofta den som inte kan försvara sig själv, även fast jag tycker att personen i fråga har gjort nåt dumt, men jag gör det bara för att jag tycker att alla ska få chans att försvara sig. och man måste se saker från flera håll, man måste försöka förstå varför folk gör som dom gör. tack för mig. make love not war ♥





isabella

fler guzzar än en bordell

ganska seg dag, inge roligt på matten. blev riktigt förbannad, räknade med en jävlig fart för att straffa min lärare men de blev ändå bara bra för mig själv? är ilska någon sorts motivation att förbättra sig hos mig kanske, vem vet. Efter lunch kollade vi föreläsning med doggelito, jävligt skön kille. Efter det fick min UF grupp rensa lite luft, kanske behövligt? inte på det mest mogna sätt men det kanske kändes bättre för någon efteråt, vad vet jag. Jag tog iallafall en promenad till en varm säng, vi somnade nästan.

Jag har en sådan extrem huvudvärk, kom precis upp hur ett varmt bad. Inte det lättaste när man inte får doppa ena foten i vattnet, lite synd om den som får frysa utanför. Lyckades iallafall utan att halka och slå ihjäl mig. Ätit jättegod middag, peter är ganska bra att ha ibland... ibland.

så fort t tränat klart ska jag åka hem dit och sova, försöka se efterlyst men jag brukar aldrig vinna den kampen.
nu blev det ett långt inlägg om egentligen ingenting men det får gå. puss


pussipåsk

hallå alla, har varit i skolan idag, kort dag så jag är redan hemma, ska börja plugga nu och plugga hela hela kvällen. ska dock till tandläkaren vid halv två, hoppas jag inte har några hål, jag haaatar att borra! jaja prov i affärsjuridik i morgon, det är ganska kul, men jag är inte så sugen på att plugga helt enkelt. men jaja. just nu sitter jag och lyssnar på undra om med gamle godingen houman sebghati, saknar lite gamla tider, fast bara lite. nej nu ska jag plugga och lyssna lite på ulrik, han är grym





isabella

puss

är egentligen inte på humör, har en jobbig känsla i kroppen som jag vill ska gå bort. jag vill få en puss och sedan försvinner den. ge mig, iallafall något.
Börjar skolan om en timme, ska dricka massor med te för min hals börjar svida. mitt ben gör ondare än de någonsin har gjort, plus att det kliar och sticker. antagligen en del av läkningsprocessen men de är nästan outhärdligt!!

idag fyller söti 18 år. puss älskling hoppas du får världens bästa dag!
Håkan Hellström – En Vän Med En Bil
Håkan Hellström – Ramlar

föressten var glassen god, och såg ut som en guldklimp. därav namnet. fiffigt va?

Have you ever loved a man like i love him

Nerina Pallot – Sophia


...


den som skriver om vad kärlek är.

du som äger mitt hjärta
du som får mig att le
du som älskar
jag som håller din hand
jag som hör dina andetag
jag som älskar

finns här

hej alla, vart skola idag, har haft prov i internationell ekonomi som gick mycket bättre än förväntat. gjort bokslut på redovisning och beskattningen, haft svenska och religion, börjat med islam. ska bli kul faktiskt. ska dra till min farfar snart ♥ när jag kommer hem ska jag bara plugga och så, nu tänkte jag byta om och käka lite.

jag blir så himla besviken, ledsen, ja det finns inte ord.


isabella

Tisdag

pluggade med sällskap och en kopp kaffe på marknadsföringen, ska förhopnningvis spela in reklamfilmen imorgon. Hade skönt häng innan lunch, längesen jag skrattade så mycket, tårarna rann. Blev besviken på maten jag som hade förhoppningar. Hämtade våra produkter på UF. Äntligen. Svenska och religion, var bara trött och ville hem. gick bort till pappa efter vi slutat så åkte vi direkt bort till vårdcentralen. Tog bort mina stygn och det gick hur bra som helst, förstod inte att hon ens börjat när det var färdigt. Jag som gått och oroat mig hela dagen. Är ändå lite besviken på mitt ärr och det är inte riktigt läkt och lite irriterad. Tro på fan att det alltid ska vara något. Köpte en ny magnum glass som jag ska testa snart, magnum GULD. hoppas på att den är god!


kärlek.


morgon

godmorgon, skrev ingen blogg igår, men jag satt bara och pluggade hela kvällen. jag har prov idag, wish me good luck. har precis duschat, sitter och gör mig i ordning nu, har drömt så himla konstigt i natt, haha. nej men nu måste jag skynda mig lite. pusspuss


isabella

vill inte

trött tjej idag, fick för mig att jag började halv tio av någon anledning men det stämmer inte alls. Möttes utav en överlycklig sandie som viftade på svansen i 190, hon vet precis hur hon ska få en på bra morgonhumör :). kollar vakna och ska äta frukost snart. Jag vill inte att denhär dagen ska ta slut, jag har haft ont i magen för att klockan ska slå 16.00 idag. usch, jag vill inte!!

hoppas det är massa mysig sol idag så jag blir på lite bättre humör & det kangärna få vara god mat.
puss

Robyn – O Baby

tittar ut i mörkret och drar nåt skämt om hur de e

Jag och rick fick mat ifrån joda av pappa idag, riktigt gott. sen stack han iväg till jobbet och jag hem till tobias. vi har spelat fia med knuff hela dagen ungefär. kan erkänna att han vann flest gånger men jag ska va revanch när han minst anar det. Mamma är  hemma ifrån sthlm, vi har precis ätit mat och nu tänkte jag ta en dusch, mitt år är icke okej atm. Ikväll vill jag se fucking åmål för det var förbannat längesen och jag tycker den är skön, får väl se om tobias går med på det eller inte. Måste plugga lite också.


du frågar älskar dom dig ikväll
jag svarar dom älskar mig nog bara nu
den enda som verkligen älskar mig är nog du

bungyjump

godmorgon, jag har sovit så himla gott i natt. har duschat och sitter och gör mig i ordning, har bara matte idag, så det är skönt! :) när jag slutar ska jag hem och plugga plugga plugga. det suger, men jag vet att jag har någonting att se fram emot i alla fall, jag ska nämligen hoppa bungyjump i sommar!!! det fick jag i present av stanley och mathilda! tack så himla mycket!!!! :D ska bli sjukt kul!


isabella

Ingen känner mig så väl som du




tröttt----

haft en kul och mysig helg, igår var vi hemma vid tobias och tog det lugnt kollade på film sen sov ganska tidigt. Ville inte upp imorse men är hemma nu men har inte börjat fixa mig ännu. måste ännu duscha. skulle göra allt för att få sova. jaja, slutar halv elva. bye

pluggaaggulp

halloj, igår satt vi hos stanley och drack, vi drog till inn, men gick ganska snabbt igen. drog ner till lillebror och dör sög det också. vi gick ner till hamnplan, men fick typ inte gå in för att det bara var en kvart kvar. då tog vi en taxi till johan där det blev efterfest, hade supertrevligt. gjorde sällskap hem med emma och kom hem halv sju. sov ganska länge idag för en gångs skull. såg ett andra avenyn avsnitt och nu har jag pluggat massa matte, sett på raw och käkat lite. nu tänkte jag börja plugga internationell ekonomi, det suger kuk, det är det absolut värsta ämnet jag har, suck! jaja jag har väl inget val direkt. men jag har i alla fall precis beställt en kamera, borde komma om några dagar bara :)






isabella

lördag!

varit vid tobias pappa ikväll sen åkte vi hem till mig och gick ner på bolaget med mamma. har nyss kommit hem, vi ska sova nu :) puss


lördag

hade kul igår med min klass. gick sen hem till tobias som kommit hem tidigare, min bästa. Idag har jag varit lite seg, trött och haft huvudvärk. har precis fikat och nu gör jag mig lite iordning. rick ska fixa mat sen ska vi knäcka en öl med mamma innan jag ska vidare.


leMarc

hej, har duschat och så nu, är lite piggare än sist. håller på att göra mig i ordning, lyssnar på peter lemarc, han är sjukt bra. vill gå på hans konsert i höst! jaja ska i alla fall dricka ikväll också, hos stanley. ska bli askul, fast mitt humör sjönk just till botten. shit vad drygt. nej nu måste jag tagga. mamma ska snart köra mig till stanley. vi ska ha kul ikväll - kärlek!








isabella

bildah

nu blire lite bilder


min och agnes fläta



nikkis stygn


min tårta


en helt vanlig jävla bit



bilder från igår


carro blev ganska full, hoppas hon kom med båten i morse






isabella


kul

 

Ditt namn? isabella sara krokus engström vestberg


Födelseår? 91

Hur Lång är du? 1,60 m kort

Spelar du något instrument? spelade gitarr förut

Dina första tankar när du vaknar? att jag saknar jocke

Vart befinner du dig just nu? i soffan

Biter du på naglarna? nepp

Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna? vita

Har du några husdjur? jag har två katter, men dom är tyvärr inte här just nu

Är du singel? nej

Vem är snyggast? i hela världen eller vadå?

Vem vet mest om dig? jag vet faktiskt inte, ida?

Vad vill du ha just nu? jocke

Ditt mål i livet? vara en bra människa

Rädd för? att förlora något

Hur gammal är den äldsta person du kysst? eh jag vet inte

McDonalds eller Burgerking? mackdonalds tror jag

Sjunger du? jaaaa

Vill du gifta dig? såklart jag vill, vem vill inte?

Kommer du överens med dina föräldrar? ja oftast

Din hårfärg? brun

Skor du hade på dig idag? har inte varit ute idag

Vad sover du i? sängen?

Kläder du har på dig? mjukisar

Favoritårstid? summer off course

Favoritmat och dryck? potatis och cola

Hur svarar du i telefonen hemma? jag svarar inte i telefonen hemma

Hur svarar du i mobilen? hallå

Sov du ensam inatt? jo :(

Vad gjorde du kl 08 imorse? sov

Vad var det senaste någon sa till dig? anja persson borde sluta åka skidor

Druckit idag? vatten

Vad är det för väder hos dig nu? solen skiner

Godaste glassmaken? gillar typ inte glass

Drömmer du mardrömmar? jaa senast härom dagen

Favoritklädsel? baggy

Favoritgodis? lakrits

Hur många kuddar sover du med? 7

Längtar du mest efter just nu? joakim

Vad luktar det nu om du sniffar lite? bakfylla

Saknar du någon just nu? haha jocke

Snus eller cigaretter? nada

Vill du ha barn? jaa, dom ska heta chelsea, jacki och lionel

Längtar du till din nästa födelsedag? nej

Är du blyg? i vissa sällskap

Tycker du att du har fin dialekt? ja absolut

Tycker du om fester? jaa

Tycker folk du är snygg? jag vet inte

Har du använt någon hårprodukt idag? öhm nej

Vad har du för planer till helgen? fest

Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget? 20

En bra film? broke back montain

Vem får en kram? vickis

Vem får en puss? nikkiälli

Brukar du läsa horoskop?
nån gång kanske

Sprit, cider, vin eller öl? vin, cider eller sprit, inte öl

Hund, råtta eller katt? kattkattkattkattkattkatt

Tycker du om din pappa? jaa det är väl klart, daddy's girl

Hur många syskon har du? ett, stanley

 

 

isabella

 


en bra kväll

godmorgon, bakismorgon. lika bakis som alltid, ett skadat finger och ont i fötterna. jag hade lite fest igår, det blev lyckat, tror jag? ja men det verkade så i alla fall. fick jättefina presenter av mina fina vänner, tack så jättemycket!  drog ner till hamnplan, vem betalade taxin? på hamnplan var det först helt okej, väntade på att det skulle komma folk, men det kom aldrig. blev jävligt lamt efter ett tag, eller så blev jag bara för nykter? nja inte så troligt. gick hem innan det stängde, gjorde sällskap med koffe och axfjord, koffe hade fixat skjuts hem, och jag fick åka med, guldvärt, för mina fötter dog typ. så TACK. städade lite när jag kom hem, ringde makki, somnade. vaknade halv sju i morse, somnade om till halv nio, den gick det inte att sova längre, har kollat på tv och nu ligger jag och ser på slalom med peder, han är nog också bakfull. jag ska lägg in lite bilder sen, jag orkar inte gå och hämta sladden.

tack så himla mycket för igår, ni är bäst! puss


isabella

you were to fly then så fly away now

ikväll ska vi ju som ni vet fira isabella som fyllt nitton år. blir middag och sedan fest, utgång för deras del. Mitt hjärta kommer hem ikväll istället för på måndag så jag är extra lycklig. tagit lite bilder för en gångs skull, halvt färdig, tar bara en liten datapaus. Kör hårt julius.



hehe fin tjej.

grymt skön låt.

du som reser mig

skoldagen har gått bra, marknadföring 1 och 2 är fixad, bara att börja spela in reklamfilm så fort min grupp är färdig. Synd för mig att de var beeptest på gympan idag, jag blev taggad på att springa när jag såg vic sopa banan way to go! Men mitt ben tillåter tyvärr inte aktivitet ännu. Ma-provet gick väl helt okej, känt mig nervös hela dagen inför det utan att jag egentligen vet varför. hoppas att jag inte floppade nu när det var sista..

Gick ner till pappa efteråt och åt winerbröd, kaffe och ramlösa. Sedan gick vi en sväng på stan han och jag. Han är snäll och söt och behöver en tjej.

Nu är jag hemma, druckit ännu mer kaffe med mamma som tagit ledigt på eftermiddagen för städning, jag ska också städa. Vi har varit förbi skolan samtidigt som vi körde rick till jobbet. Jag hämtade skolböcker till helgen. plugga it is.


du lyser. du är bäst. du klarar allt och det vill också kunna. precis om du.

!

för att du aldrig nämnde, att det jag gör är bra.







saknad. vill nu. bäst.

fredag skola stress

igår när jag skulle somna insåg jag hur lite tid det är kvar till studenten och vad som ska göras innan dess. panik
Imorgon har jag prov i matte igen sedan är jag antagligen klar med den kursen känns skönt. ska be om att få göra ett litet idrottsprov idag när jag kommer till skolan också. måste plugga hela helgen, måste börja prioritera det. idag ska vi jobba med reklamfilmen också. sedan måste jag plugga till marknadföringsprov och internationell ekonomi.+ en hög till. gaah. jag blir stressad men en sak i taget så ska det nog gå bra..

idag har jag verkligen inte lust, ingen motivation. känns inge vidare när de är sista maprovet men får bita ihop.
det är fredag iallafall, vi slutar kl två. ska antagligen in på stan efter skolan med tjejer i min klass för att köpa present till isabella. Sen hem å duscha för att åka hem till henne och äta middag.

nik


godnatt!

jag är pisstrött för mina ögon har suttit fastklistrade alldeles för länge vid datorn, har rensat massa grejer för den håller på att krascha ihop. vill verkligen ha en bärbar, ska flirta lite med pappa och se hur det går. Tänkte göra mig redo för sängen och försöka sova så tidigt som möjligt. Imorgon har jag ingen lust med skola, ingen lust med något. Ikväll har jag känt mig så otroligt konstig, hoppas verkligen det ändrar på sig.

ps isabellas dator är trasig, stanley spillde vatten på den. därav inga uppdateringar antar jag. Hon har bakat tårta idag iallafall och haft folk hemma, och nu ska hon sova precis som jag. hade jag haft ork hade jag tagit mig bort till henne och lagt mig på hennes nya kuddar och sovit. Men nu sover jag ensam, älskling KOM HEM.

jag tänkte även lägga in lite bilder men min sladd fungerar fortfarande inte och är alldeles för trött för att skicka över till mammas mob sedan lägga in, fast har ett par godingar. kanske kommer imorgon, blir ju världens tråkhelg förutom imorgon då vi ska fira isabella med middag osv. sedan ska dom ut på krogen. titti funderar på att köra mig i rullstol, eller permobil så jag kan styra själv. mja, får " festa" en annan gång.
nik

kom hem snart, jag längtar efter dig

lars & håkan har gjort mig känslosam, jag har gråtit.
Detta är min värsta dag trots att jag haft sommar för några timmar.
jag måste duscha för jag fryser, jag tror jag kommer att bli sjuk
snön ljuger inte.
jag känner mig kall, grå och oönskad.

undrad vad som händer vid dig
undrar vad du tänker på
undra vem du drömmer om
undrar vem dina ögon faller på
undrar varför jag är här och du där


så, nej.
jag är inte sur, jag är ledsen
och nu vet du.

nik


treadag.

Jesper körde mig hem till bella igår, vi fixade brännan sen åkte vi en sväng till affären. Jag somnade tidigt, sjöng en fin sång för henne imorse sen fick vi frukost på sängen. Vi tre beach gick till skolan ihop och har gått till halv fyra idag. Nu är jag trött och har tråkigt. Lyssnar på lars winnerbäck och vill ha sommar, men jag nöjer mig med att solen fortsätter hålla sällskap, don't leave me.


bäst

min sista kväll som 18

hallihallå, kort dag i dag i skolan, matte och sen geografi. jaja jag erkänner, jag fick ig på mitt matteprov, mitt första ig någonsin. jag skäms typ, men jag får väl göra omprov då. suck. är det något prov jag skulle få ig på är det ju matte d dåra. men men, bleb på mycket bättre humör när vi jobbade med projektet. vi är klara med vår bok och har skickat in den för tryck. vart och handlat med mamma och fixat massa grjer tills imorgon, det är ju trots allt min fördelsedag imorgon :) hihi. åkte aldrig till pappa idag, det var faktiskt skönt, men saknar min farfar ♥ nikki är här, vi har precis varit i affären med makki, stanley och tobbe, makkan mamma är så himla gullig :) nu är vi hemma igen, vi är jättebruna, ni får se imorgon :) puss






isabella

hörs imorgon!

har varit på stan och en sväng förbi papa för att hämta bikiniöverdel. Har precis ätit spagge å köttf, riktigt gott. Nu ska mamma snart smörja mig en sväng sen åker jag hem till bella där jag ska spendera natten. Imorgon fyller hon 19 år, det är treadag och en dag närmare älli.

sjukt onajs att mitt comviq precis gick ut men det ska vi nog kunna fixa på något sätt.

jatack

 

nu ska jag försöka låna med mig rick ner på stan

puss nik


solsken

Dagen har gått bra, solen har gjort sällskap och det är så jäkla underbart. Imorse jobbade vi med nederbörd och fukt, matten gick bra, räknade klart det sista och fick sluta tidigare, har prov på fredag. Bara att hålla tummarna!
God mat och efteråt blev det kaffe med titti julius och janica. Jobbat lite uf, mest bestämt om reklamfilmen, stor tumme neråt att den endast får vara 30 sek.

Åkte pappas ride hemåt och nu ska jag städa mitt rum som tyvärr aldrig blev av igårkväll. Sedan stan med mamma, har inte mycket pengar men fick pengar av pappsi idag, han är så söt! Ska köpa kastanjevatten så brännan sitter på plats. Plockade även fram ett par brillor att ha imorgon, känner mig lite tagg ändå.

och jag har fortfarande opererat mig inte testat på något nytt..
Justin Bieber – One Time (My Heart Edition)
älskling kom hem.

onsdag

somnade ganska tidigt igår för en gångs skull men det spelar inte så stor roll är ändå dödstrött på morgonen. Igår hade jag lite kontakt med lina innan jag somnade. Det verkar gå bra för henne trots omständigheterna, hoppas hon får komma hem snart :)
Idag börjar vi med geo sen har jag matte med Tove, känns som det var längesen, tror det är prov snart också sedan är jag klar med matte wihu. nu har jag lite brådis puss


ps solen skiner

natt

har varit på stan med nikki, köpte kastanjevatten tills torsdag. kollade på bågar, hittade ett par olika som jag kan tänka mig. följde med nikki hem en stund, sen kom pappsen och hämtade mig, åkte till bowlan och käkade och såg på när pappa och stanley tränade. tog en promenad hem. har lyssnat på ted gärdestad, han är underbar, eller var, eller nej är.




när mina fingrar inte känner mer
när mina ögon inte längre ser
när livet vänder
ska jag ännu be

kom ge mej världen
kom ge mej fred
kom sänk ditt huvud
och lägg dej ner
kom ge mej kroppen
kom ge mej allt som du har
och jag ska stanna kvar

när mina öron inte längre hör
när bladen faller och en stjärna dör
när livet vänder
ska jag ännu be

kom ge mej solen
kom ge mej hav
kom ge mej jorden
vi lever av
kom ge mej kroppen
kom ge mej allt som du har
och jag ska stanna kvar



älska varandra, se det fina hos andra, förstå,
se saker från olika sidor - det blir så himla mycket lättare då

isabella





godnatt!

Har laddat upp massor med kort ifrån när vi var små på facebook nu. suttit och skrattat med rick och mamma ett tag. Nu ska jag städa upp på mitt rum för det ser ut som ett bombnedslag och mamma påminner mig varje gång hon kommer in är, vilket är väldigt ofta eftersom hon inte klarar sig utan mig mer än femton minuter. Jag vet inte hur det lyckas bli såhär men min garderob ligger på golvet plus lite annat smått och gott. nästan alla skolböcker, dom känns viktiga för mig..

Har redan hängt fram vad jag ska ha på mig imorgon så jag hoppas på lika vackert väder som idag, vilken energi man får. Ingenting har känts jobbigt idag för solen lyser.

Ska faktiskt gå och lägga mig i tid ikväll, börjar känna mig småtrött så det är lika bra. Imorgon är det kort dag vilket är väldigt skönt!

Lars Winnerbäck – Jag är hos dig igen


nik

tisdag!

Fick sluta tidigare ifrån religion riktigt skönt, in till pappa och sedan vidare till stan. isa kollade glasögon och jag blev också suger på ett par, ibland är det väl synd att man inte har synfel...
Gick även förbi malin där det fanns jättefina smycken, jag och mamma ska in imorgn och köpa örhängen till balen, mmm längtar så otroligt mycket. Nu har vi precis ätit mat och jag har kollat igenom gamla album ifrån när vi var små. Mamma ska nämligen hitta en bild till studenten.

Idag har allt känts lite bättre, hoppas tiden rullar på. du är bäst älskling.

SKOLA

hade så sjukt svårt att sova inatt men lyckades tillslut. varit i skola hela dagen och fått min dagliga dos utav kaffe. påbörjat arbete med reklamfilm med ufföretaget. nu har vi svenska och lyssnar på redovisningar. inte alls kul. bara religion kvar sen äntligen slut för dagen. jag och bella ska åka med pappa till stan och kolla lite.
skriver senare, nu slutar vi. puss


ttttttt

( såg precis att isa just skrivit. repeat repeat)

snart 19

godagens, trögt att gå upp i morse, ville bara sova! men det är jag väl inte ensam om att känna. gick upp i alla fall och tog mig till skolan. lite redovsning och beskattning och affärsjuridik, och en hel timme med åke, tröttttttttt. nu har vi svenska, sitter och lyssnar på massa redovisningar, håller på att somna. religion sen, och även där ska vi lyssna på massa redovisningar, dock lite mer intressanta. efter skolan ska jag och nikki på stan, fixa lite inför torsdagen, och jag ska kolla på nya bågar. får väl se om det blir några nya brillor.


isabella

För Oss

Lagade mat, inväntade mamma så hon skulle slippa äta ensam. köttbull och mackisar blev det. Enkelt men gott. Fick äntligen prata en längre stund med t idag, det gjorde mig glad. Du är så himla fin. man får så mycket mer energi och vilja när man känner sig uppskattad och älskad.

Jag och mamma åkte hem till mormor och morfar efter maten, vi är där alldeles för sällan och det ska vi försöka ändra på. Älskar att vara där. Man kan andas ut och bara vara. Fick goda kakor och kaffe. Kom hem för en liten stund sedan. Är trött och ska ta en dusch sen lägga mig i sängen. Hoppas på att jag lyckas somna så jag är pigg imorgon.

Känner mig lite smått ledsen, har en klump i bröstet för det är så mycket runt omkring som är tungt.  lyssnar på deppmusik. Tänker på Lina. Blir så ledsen för din skull men det är bara att hoppas på det bästa. Man märker vilka vänner som klamrar sig fast djupt i hjärtat trots att man nästan aldrig ses, du är en sån. allt kommer att gå bra. puss

nik

puss

halloj, första dagen i skolan efter lovet dåra. har bara haft matte och det var faktiskt helt okej. fick tillbaka mitt första prov i matte d, fick vg och det är jag jättenöjd med. efter skolan så kom pappa och hämtade mig och så åkte vi till stanley. tog det lugnt och käkade mat från max, jag år såklart fiskmålet. imorgon är det en månad sen jag åt kött senast, det har faktiskt gått mycket bättre än förväntat, har inte ätit godis, chips, läsk och sånt på tre veckor också, fast det har varit sjukt jobbigt. just nu sitter jag och ser på outsiders, världens bästa program typ. på torsdag fyller jag år, det ska bli skitkul, fest hela helgen. ska fira mig vid pappa på onsdag, känns inte bra. vi får väl se hur det blir.


love is all you need


isabella

älskade sol!

det går uppåt, det känns bättre.
Jag väntar på att klockan ska gå och jag ska ställa mig i köket and work the magic. Jag skulle även vilja ta en promenad i solen. Någon som har lust att låna mig ett par kryckor, en käpp, rullstol eller någon kanske vill bära mig? 

† isabella säger:

jag tänkte skicka en inbjudan till mig på fb, hur fan gör man det?

nikki säger:

hahahahah

Det är tur att man är populär, wanted osv.


mm

somnade fem minuter innan mitt alarm ringde, jävlar va lyckat. min natt var sämst, riktigt jävla dålig.
ska äta mat snart sedan kankse på stan med isabella och fixa inför torsdagen. får väl se när hon slutar.
helvete vad mitt humör är på sniskan idag.


puss

Lyckades jag somna? nej
det har blivit en vanesak att vara uppe på natten och nu lyckas jag inte somna även fast jag är trött. har läst kinzakenza i typ två timmar känns det som. fan vad jag har garvat. alla look a likes på amir. vissa saker är så klock. Smsar lite med babe också, hade varit lättare att somna om han var här. men han verkar ha det roligt iallafall det som är huvudsaken. Imorgon är det dags för skola igen, går dock bara till halv elva men ändå. Jag ska orka upp vid kvart i sju, plus att jag måste halta runt som en dåre. Ska sminka av mig och sätta på lite avsnitt av being bingo. Det fick mig att somna igår så varför inte testa idag igen..

puss


sagoland

glömde säga att marcus kom hem till isabella, de gav mig ett litet leende. mama hämtade mig åtta. har suttit vid datorn sen dess. kollat wallander filmen mellanåt men jag kommer ha svårt att somna det är ett som är säkert. en annan sak som gör det svårare att somna är att jag knappt pratat med mitt hjärta idag, hatar att vara ifrån. känner mig så jävla hopplös, de har gått snart två dagar och jag vill redan att veckan ska vara slut. Egentligen borde jag verkligen inte klaga men jag vill inte vara ensam. Dags för mig att försöka sova snart. Puss




godnatt

det blev såklart inget plugga idag, känner mig dålig. men men. jag har varit med nikki idag, vi har kollat på film och myst. jag har jätteont i huvudet så jag tänkte typ gå och lägga mig nu, ska se på wallanderfilmen.

ska be för dig ända tills jag somnar, dethär ska inte behöva hända någon. ♥


isabella

dramdramdramum

heeej jag ligger i bellas sköna säng med djungeljuice vindruvor och mandariner runt omkring mig. hon är och äter potatis som är hennes favvisrätt. vi ligger och kollar på film. Allt för min syster. känns som bellan kan läsa mina tankar ibland då hon laddat ner den utan att jag sagt något. wihi. jag saknar min älskling väldigt mycket men ska sluta tjata om det i bloggen ( och till mamma), försöka iallafall. nu ska jag fortsätta läsa lite bloggar.

dessie festade inte igår inte kissie heller. tänkte bara ifall ni missat det. dom kanske skriver en artikel om det i aftonbladet. iallafall. xoxo i know u love me it's nikki bitch
ps sätter lite pengar på att dessie kommer färga håret brunt även om hon kaxar nu att hon inte ska följa trenden, spänningen är olidlig.. eller nåt.

nu ni!

i fredags festade vi hemma vid mackan, det var jättetrevligt. men det blev ingen utgång för mig och jocke eftersom att han ville gå hem. men det gjorde mig ingenting. jag vaknade såklart tidigt igår morse, närmare bestämt kl 9. gick upp och umgick lite med mamma och peder. jocke vaknade typ halv tolv, otroligt nog. vi var bara hemma och tog det lugnt igår eftersom att jocke skulle med båten imorse. vi såg filmen presious, det var inte så bra som jag trodde, men intressant och godkänt. somnade ganska tidigt. jocke åkte som sagt med båten i morse, saknar honom redan. men vi ses snart igen :) idag ska jag plugga, sjukt tråkigt och jobbigt, men jag måste, suck. håller på att tanka en dokumentär jag ska se under tiden. ni ska få en massa bilder nu

förrförra helgen?

var tvungen carsing, hihi :)











isabella

söndag

jag tyckte filmen var bra men erkänner att jag ibland gömde mig under täcket. annars kan jag inte sova om jag är ensam haha. Gick upp till mig efter och såg en dokumentär om unga mammor sedan being bingo tills jag somnade. Tror jag lyckades runt halv fyra. Ändå kan jag inte sova längre än till nu. Försökt att somna om men det går inte så lika bra att kliva upp.

filmtajm!

myste ner mig i soffan bredvid mamma med täcke, har kollat melodifestivalen och gillar att pernilla gick vidare. peter har suttit på livechatten hela kvällen med sin bärbara han är så stolt över. gick lite överstyr när någon såg pilsk ut och jag tror han fick blocken. Nu är det kisspaus sen ska jag halta mig ner för trappan och placera mig under täcket igen för film. Vi ska se luftslottet som sprängdes. Jag saknar tobias väldigt mycket redan,  men jag vet någon som vill mysa med mig och det ska hon få. min älsklingsvovve.

melodifestivalen

lyckades somna ungefär vid halv tre idag, till i taket lyser stjärnorna. Sedan har jag sovit som en stock tills nu. Det behövde jag nog. Mamma väckte mig nyss för vi ska se på melodifestivalen. men först ska vi göra iordning hamburgare och plocka fram gottis till myspyskväll. Mamma går runt och sjunger " lördagmyyyyss, lördagsmyyyys" och det är precis vad det blir av denna lördag. hoppas på ett samtal ifrån min älskling också.
ha en bra lördag vad ni nu än gör. kärlek

fannyfannyfannyfannyfanny

jag saknar dig med, MYCKET
jag behöver din närvaro jag behöver ditt skratt
bygg en bro över östersjön så drar jag direkt
inlines/kickbord/cykel/skidor
du får välja men helst cykel för då kan jag skjutsa dig på min pakethållare


<3

posarN seriösarN

flamenco

haha detta är varför jag behöver dig

kärleksparet!

MYS

Only You

var med min snutt hela kvällen igår, vi såg lets dance och sen vilade jag ögonen en stund medans han trixade. Sen såg vi på the fotball factory eller hur det nu stavas, ja dom älskar att slåss helt enkelt. La mig på tobias sen somnade han i ca en kvart. blev helpigg. Vi såg nåt program med erik och mackan sen spelade han gitarr för mig och sjöng, mmm. blev en liten dans också. Nu är jag tyvärr hemma igen, låg kvar en stund i sängen tills mamma hämtade mig. har inte sovit något alls inatt men är inte ens trött. Jag hatar att säga hejdå för hur många pussar man än får så vill man ha fler. Jag får sysselsätta mig så att tiden går fort. Nu ska jag äta frukot med mamma, om jag lyckas ta mig ner för trappan, mitt ben värker mer och mer för varje dag som går, jag som hade hoppats på att det kanske skulle bli mindre. hörs senare puss

ps
6 månader idag♥
puss

eddie is back!

JAG HAR FÅTT TILLBAKA MIN DATOR NU!! ÄNTLIGEN!! känns asbra liksom. ikväll ska vi festa i alla fall, ska bli jätteroligt :) har vart på stan med mamma idag och fått några förskottspresenter :) tack bästa mamma. jocke sitter här bredvid mig och sjunger som bara han kan, världens sötaste.




isabella

PÖSS

åkte runt halva stan, har nu fått tillbaka mitt smink igen. har ätit också. ska fräscha upp mig lite sen ska jag leka med älskling. Imorgon är en speciell dag men då är jag ensam utan dig. blääää.
Föressten jag haltar endast för att jag har skärt i benet, inget annat. då har vi fått det utklarat så vi slipper missförstånd.

denna låt går på repeat, men ganska klatchig ändå va! hahah
Pernilla Wahlgren – Jag vill om du vågar

isas låt
Ulrik – En vanlig dag

aakta
Yo-Z – Jag dissar vem jag vill


min finaste

heeej, igår körde mamma mig hem till tobbe då såg jag på massa kriminalserier medans han spela rollercoster. Vi har ett jättefint nöjesfält nu. han är så dutti. Sen somnade jag i ca två timmar. Sen kollade vi på äntligen midsommar, ganska rolig film. har varit uppe hela natten, innan vi skulle somna kollade vi dating in the dark. sen kl halv tio somnade vi ungefär. vaknade fyra och nu är jag hemma, jag och peter ska åka och hämta mamma snart sen hämta pizza. ikväll ska jag hem till tobias efteråt och mysa massor. sen får vi inte ses på över en vecka :(
nu måste jag dra, pusspuss!

min torsdag

När jag kom till doktorn imorse var jag faktiskt lite nervös men ändå så genomtrött att jag och mamma skrattade åt allt, gick inte att hålla sig. jag flippade ur när vi var ensamna i rummet. det tog iallafall bort min nervositet lite. Sen fick jag lägga mig ner och bedövningssprutan gjorde så otroligt ont, sved hur mycket om helst. sen efter några sek var jag helt bortdomnad. Skärdes runt lite i benet sen blev jag sydd med åtta stygn, kände inte ett skit. det kändes bara som huden drogs ihop och de knäppte lite. Efter mamma gjort sitt och sminket var kladdat i hela ansiktet åkte vi därifrån. jag hatar värre än gamlingarna där. Åkte hem till älskling och hoppade in till en varm säng, såg då att de var fullt med blod på mitt plåster. självklart måste jag börja nojja att stygnen har gått upp. Vi Sov till fyra ungefär sen vid halv fem kom pappa och hämtade mig, ska äta god mat ikväll. så nu är jag hemma och väntar på mat, ska ta en dusch också. får stå med benet utanför, jävligt snygg.


jag vill ha sommar, tack :)


min dator!

godmorgon, vaknade precis typ, skulle gå upp vid tio var det tänkt, men jag vet inte vad som hände. igår var vi som planerat hemma vid stanley och körde vårat musik-quizz. det var jättekul, men ganska svårt. mackan och john vann, mia och tobbe kom tvåa, jag och jocke kom trea och mathílda och stanley kom sist. vi åkte hem runt 1 och när vi kom hem såg vi på bröllopsfotografen, och jag höll mig vaken hela filmen! somnade vid halv fyra typ. idag ska jag och jocke gå på stan, men jag är rädd att han inte kommer vakna på väldigt länge. men jag känner att jag måste på stan för att jag fick precis ett sms där det stod att min dator är klar!!!!!! yippie!!! åh va jag har längtat! nej nu ska jag gå och duscha. pusspusspusspuss


isabella

sjukan

kom hem till tobbe halv två igår, småfixade lite. kunde verkligen inte sova, inte konstigt med tanke på att vi vaknde fem dagen innan men tillslut gick det. nu är jag hemma, har ätit frukost för de är vitkigt att äta innan. ska till sjukhuset om några minuter sen efteråt hem och sova i en varm säng. puss

mm

kom hem typ sju, har varit med mamma en stund sen tog jag ett bad. nu har vi kollat på fuskbyggarna och jag ska väl fortsätta att se på tv. har ont i huvudet. Imorgon ska jag upp tidigt för att skära lite i benet. mums

en bra dag

godmorgon, har precis ätit frukost och så, jocke sover fortfarande. inte så konstigt med tanke på att vi kom hem halv sex i morse. vi var hos stanley igår, kollade på studentfilmen, haha, fetleo, äppelkinderna, jev, fet leo. haha jaa det var roligt. sen spelade vi familje geni, och sen däckade jag typ :p idag ska vi fixa inför tävlingen ikväll, måste bli klar med alla låtar. kommer bli skitkuk tror jag! nej nu ska jag ta en dusch!


isabella

bästa

hej hej hej hej, jaja jag har inte skrivit sen i lördags, men what to do liksom. jag har ju ingen dator för tillfället, ska få tillbaka den om inom en vecka nu. men i allla fall. i lördags var jag hos titti och festade, hade as kul, drog ner till hamnplan lite för tidigt maybe, men kul var det i alla fall. det första jag gör är att tappa min drink i golvet, det är sån jag är, sjukt klantig. nej men jag hade as kul i alla fall, tror jag? haha jaa alldeles lagom full var jag. i söndags var jag sjukt bakfull och var med ida hela dagen. vi käkade osv. på kvällen var vi hemma vid stanley hela gänget, spelade spel och så, jag däckade runt elva, blev väckt halv tre ungefär, då åkte vi hem. igår var vi också hos stanley och spelade spel, spelade johns nya spel tp-team, det var jätteroligt, för ovanlighetens skull så kom jag och marcus på samma lag, haha. vi är bäst! jaja vi planerade också inför imorgon, då vi ska ha vårt eget lilla pop-giss! ska bli as roligt! ikväll ska vi nog också hitta på något kul, käka sushi, spela bowling, spela spel? jaa vem vet. skönt med lov i alla fall. och jocke är här ♥ det är väl det bästa av allt. han ligger här på golvet och gör armhävningar? söt han är! jag har tyvärr inga bilder att lägga ut just nu, ska skärpa mig när jag får tillbaka min datis.


isabella

tisdag

hej, har redan vänt på dygnet, vi somnade sju imorse. kollat massa filmer domhär dagarna och myst. nu är jag hemma igen för ska snart hem till mormor och äta mat. har inge mer att skriva är lite trött.

ps isabella spelar mest spel.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus