:)

vi har precis ätit jättegod mat och nu är mamma och peter ute med sandie. vår gata är kolsvart. inga gatulysen fungerar. ser lite halvläskigt ut. tur att jag får skjuts sen. Vi ska äta glass och varma bär innan jag lämnar. Ibland är söndagar bra dagar. Inatt drömde jag att jag köpte ostbågar så imorse kände jag mig så sjukt sugen på det, så ikväll blir det ostbågs-party. Riktigt skönt att kunna stanna i sängen imorse utan något alarm som skär i öronen.

Owl City – Hello Seattle
spelar sönder låten, kan inte sluta lyssna.

telephone

Igår var det förfest vid titti sen blev det hp, kom dit alldeles för tidigt menmen. Hade ändå roligt emot slutet. Jag och tobbe åkte hem efter stängning. Sov ganska länge idag sen hämtade pappa mig för vi skulle hem till alex som fyllt år. spenderat dagen där hemma med fika och OS. Har precis varit i affären med mamma och rick, ska äta mat snart sen hem till tobias och se film. jag känner mig riktigt seg och trött så en mysiskväll passar perfekt.
puss

som om du inte vissa vad jag kände som om vi aldrig funnits

vi har sovit hela dagen, jesper hämtade mig för en stund sedan. har precis ätit mat med familjen och tagit en dusch. känner mig seg och efter i huvudet.
Klockan är bara sex, undra vad som sker om några timmar. undra vad som sägs. återstår att se. undra vem som bryter sitt löfte. det är de enda som cirkulerar omkring i mitt huvud. vilket löfte som kommer brytas.


ps pappa har köpt ny bil. en fin bil. en bil som jag vill åka i.

asfest

hej, förlåt för att jag inte skrivit, har haft mycket att göra. igår hade jag sjukt roligt, trevligt och mysigt. var med mamma hela dagen och på kvällen var jag hos stanley med gänget och spelade spel, hade as kul verkligen! puss på er! ikväll är det fest som gäller, fan vad kul jag ska ha! måste dra nu, puss





isabella

" bara du litar på mig"

varje andetag i väntan på något nytt, ljudet som antingen smyckar mitt ansikte med ett leende eller släpper en bomb över mitt hjärta.
jag glömmer inte vad du har lovat
orden ekar i mitt huvud
jag bara önskar att det var så
för jag älskar dig också - mest.


Who says

jag är trött, och har huvudvärk. somnade till the voice imorse. vill sova mera men jag kan inte. inatt somnade vi kl fyra ungefär. jaja, ikväll blir det lugnt i snickeboa. nu vill jag ha mat innan jag svimmar men självklart finns de inge gott hemma och jag har ingen ork att laga. i-lands.


nu kommer jag antagligen få ett slag på snoken. men varandras är vi.

godnatt

mitt humör spökar, känner mig irriterar och retad för minsta lilla, känns sjukt jobbigt. om det går ut över någon annan så ber jag om ursäkt, känner mig nämligen svagt labil och märker förmodligen inte det själv isfl.

tack på förhand

isabella

brezy baby

jag lagade god mat som fick bra betyg utav min käraste familj. dutti tjej. sen kom peters mamma på besök så vi har fikat med massa gott som hon bakat. sen tittade hon på mina klänningar och hon tyckte dom va jättefina :) blir så glad. hon är så söt som säger så snälla saker. snart ska jag leka med emil. vi ska tälja knivar och pussas.

sitter och sjunger på denhär låten hela tiden, skön som fan
Chris Brown – I Love U



ps. dags att börja kolla på AA igen, karro och isa taggar upp mig.
puss

pussipåsk

hallå alla, jag har precis kollat på efterlyst och sitter och pluggar matte, har prov i morgon och det känns faktiskt ganska lugnt, dock behöver inte det betyda att det kommer att gå bra, men man kan ju hoppas. tänkte kolla om jag kunde hitta nån bra dokumentär som jag ka se nu när jag pluggar. annars har jag varit i skolan idag, har väl gått bra. saknar jocka så jag döööööööör typ. men om han inte kan komma på måndag så ska jag åka till honom, så snart ses vi i alla fall. mamma står här i köket och babblar om att knäckemacka inte är så nyttigt som man tror, hahah hon är så söt, ris innehåller mer kalorier än potatis, fick jag veta nu haha. aja



lite trötta bilder..




just nu är jag svag, men Gud gör mig stark

isabella

B

Hann i tid imorse, gick hemifrån redan vid tjugo i åtta. Solen lyste lite vilket gjorde mig på bra humör. Har haft massor med lektioner idag och rasterna har mest gått åt till att se dans och sånguppträdanden. Jag och isabella redovisade vårt arbete på svenskan och det gick bra. Fick sluta lite tidigare och tog en promenad hem. Nu har jag skrivit lite marknadsföring men väntar på att rick ska komma hem så han kan hjälpa mig litegrann. Sedan ska jag laga mat.

Påvägen hem hade jag en gubbe med en tax framför mig, jag tål inte människor som inte har pli på sina hundar. Han lät hunden hoppa upp och gå fram till alla han mötte. Vem har sagt att dom ens vill hälsa på hunden? Vissa kan ju vara rädda, känns så sjukt respektlöst. konstigt att han inte ens drog bak hunden när vissa backade undan. En tax är ändå inte så stor men är man hundrädd är väl även en liten råttvovve läskig. jävla gubbsate.





TORSDAG

igår somnade vi sent, eller jag var den enda som sov,vaknade halv fem idag av en skrikande kommentator på hockey match. gullungen sov med fjärrisen i handen. Nu är jag hemma och har precis duschat, kollar på vakna. Idag måste jag skynda mig lite eftersom jag ska gå till skolan och vara där prick åtta, lycka till!
men vi har lars så det får mig nog att snabba på litegrann..

puss

helt okej mat trots att de var fisk sen god fika och kaffe. lite två och en halv på tv med mamma. sedan har jag kollat intervju med rihanna, gillar verkligen henne. nu ska rick till affären och köpa lite smask, jag ska göra mig redo för sängen sen ska mamma köra mig hem till ällipäll. ska tvinga han att se efterlyst. puss godnatt


isabella du är så himla fin. le för då är du som vackrast.

somebody like you

tack för bilden isabella, uppskattas!

Idag har varit en skön dag, fick gå till skolan i för små stövlar. räknade matte vid tove och de gick galant, snart prov i detta kapitel sen ska jag vinka hejdå till matten. eller bränna en mattebok som mamma sa.
När vi slutat kom tobias & hämtade mig och vi har hängt vid honom hela dagen, de andra hade friluftsdag men jag får ej delta pga min förkylning, ganska skönt ändå. Nu är jag hemma och väntar på mat sen ska vi fika och kanske in på gymmet. Ska plugga lite marknadsföring och förbereda redovisning inför imorgon.
puss


suck

hallå, efter jag skrev igår så blev jag på sjukt dåligt humör, jag vet inte riktigt varför men det inte roligt i alla fall, efter ett lätt nervsammanbrott gick jag på friskis, kände mig mycket gladare efteråt, gick och la mig nästan direkt. sket i första lektionen idag. hade bara matte och sen var det dags att ge sig ut till svaide, i bilen på väg dit så diskuterades utklädnad till treafesten, saker på S är temat, jag har fortfarande ingen aning om vad jag ska klä ut mig till!! vi åkte 2,5 km skidor och fick putta på två bilar som hade kört fast i snön. nu är jag hemma, ser på sex and the city, ska ta tag i matten snart, det är så dags!





isabella

Onsdag

pappas bil hade på något sätt frusit idag och gick inte igång, vilket betydde att jag fick sova längre men kom hem senare. jag har ont i magen och jesper har ätit upp den enda frukost jag äter.  känner att detta är en riktigt dålig start på dagen. frågan är om de den blir bättre eller fortsätter neråt?
återstår att se.. nu ska jag sminka mig för första gången på en vecka om inte mer..

update 08.10 jag måste till skolan idag och mamma har tagit ena min stövel. jag får inte ens ner foten i hennes vanligtvis plus att nu har jag endast två högerstövlar i hallen.

hejdå

heeej, idag har jag och rick sett på film, jag klarade att trycka om allt på tvn så de blev usbminne osv. riktigt stolt över mig själv. ( vi har en otroligt komplicerad tv) och det är inget skämt. Sedan har vi ätit grekisk sallad nyss, riktigt gott. Snart ska jag umgås med tobias sen imorgon blir det skola. Känns som jag inte varit där på evigheter. jaja, nu ska jag kila ha en bra kväll pöss!


undrar vem som har rekord på flest nysningar per dag
jag vill vara med och tävla

rude boy


bajssnö

halloj, igår efter skolan var jag på stan med mamma en sväng, köpte ett par leggings,leggins, tajts. åkte hem och lagade mat, risotto, sjukt gott!!  gick in till ida och kollade curling matchen och sen gick vi på friskis, core pass, första gången, ganska jobbigt, men säkert jättebra. efter badade vi bastu och så, jättemysigt. gick och la mig direkt efter. idag har jag varit i skolan, vart på bra humör trots tröttheten, jag vill att snön ska försvinna nu, det räcker nu! nej men det gick bra i skolan i alla fall, fick min studentmössa! åhh vad den är fin :) nu är jag i alla fall hemma, tänkte laga lite mat och se topmodel och sen plugga matte.. jag har mass bilder som jag vill lägga ut, men av någon anledning så kan jag inte lägga in dom på den här datorn, åhh vad jag saknar min eddie, hoppas han är klar snart!


isabella

i don't know what it is but i love you i love you i love you

helvetes dag idag. har skrivit klart geo. nu ska jag och rick snart se på film. zoombieland.
Imorgon ska vi åka skidor. imorgon ska vi åka skidor. imorgon ska jag förfrysa utomhus för att vi ska åka skidor. de enda positiva är väl att mitt snor kanske fryser så jag slipper vara snorig. jag är på uselt humör.
det enda jag längtar till är att få komma hem till en varm säng ikväll och sedan imorgon lämna in mitt arbete och ha matte. jag längtar efter matte. för jag längtar efter tove. jag längtar efter nåt som går bra, och de gör matten.
matte + nikki 2008= - - - - - - - - - -
matte +nikki 09/10 = ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

stand by you forever

heeej, igår var jag med min bästa hela kvällen, vi somnade ändå relativt tidigt. Idag sov vi till klockan tolv sen kom mamma och väckte oss, hon hade tydligen trackat båda våra mobiler men dom är på ljudlös så vi hade inte hört. Iallafall så hade hon fixat tid vid doktorn åt mig så det var bara att åka dit. Ska operera mig på lovet. Sen åkte vi hem till pappa och hämtade alla mina kläder så ska fixa det nu sedan dammsuga,moppa, damma och sådant tråkigt skit som behövs göras ibland. Vid fyra ska jag följa med rick ut med sandie sen kvällen spenderas hemma vid älskling som vanligt. Skönt att det snart är lov, bara fyra dagar kvar. det ska vi väl stå ut med?
puuuuussss

ny vecka

halli hallå, jag sitter i skolan, har precis varit och käkat med carsing, agge och janci, det var chickenbits, men självklart åt jag vegetariskt, har inte ätit kött på sjukt länge nu, äter inte heller godis och chips och sånt, och ingen läsk :O helt galet, men det funkar. jag har inte skrivit så mycket i helgen, men jag har typ varit helt slut. i fredags var det fest hos titti som gällde, jag hade as kul, drog vidare ner till hamnplan där jag också hade sjukt kul, eller? jo det hade jag nog, lagom full och allt. åkte taxi hem och kom i säng typ halv fem. kul på jul. vaknade jättetidigt i lördags, var bakis ett bra tag, och på eftermiddagen  tog jag en prommenad till nikkipiikki, sjukt kallt och snöigt. myste och käkade mat, sen kom mamma och hämtade oss. vi var hemma hos mig hela kvällen och kollade på melodifestivalen, och när nikki gick så somnade jag direkt! hihi igår vaknade jag vit 12 trots att jag hade gått och lagt mig vid 23 dagen innan, mycket sömn, fint det. pluggade matte och kollade på tv, det var nog det enda jag gjorde igår. ida kom in till mig på kvällen och såg wallanderfilmen med mig, somnade dirr efter den. nu är jag som sagt i skolan och ska ha matte om typ en halvtimme, sen slutar jag.


lite bilder från förra veckan, som anniepannie har tagit!




isabella

Jag skulle vara någon annan om du fick önska

jag är trött, mina ögon håller på att falla ihop hela tiden. ungefär tjugo minuter kvar. Marcus har hållt mig vaken över msn, han är så himla snäll & roligt. med han kan jag va sjuk, konstig och ändå är jag en liten sol. Har även fixat diverse saker. Känner mig så himla blek så har faktiskt fuskat lite...
jajjaja. nu ska jag ta igen pussar av min bästaste. puss sov så gott.

det finns en fara i att aldrig hitta vägen
och det finns något vackert med att vandra den ändå
melissa

söndagsmys

Har haft en otroligt skön dag, kollade de nya progammet glamourama lite snabbt förut. Tyckte de mest verkade töntigt så stängde av efter avsnitt fyra. Annars har jag spenderat min tid i soffan tillsammans med familj och en snarkande sandie i mitt knä. Vi har sett på dead man walking riktigt bra film som jag verkligen rekommenderar. Jag och mamma grät i slutet, vem kan ungå att göra det? Om man ser filmen eller har sett den så förstår man. Sedan är jag lite överkänsligt när det gäller filmer men de kan vi ge mamma skulden för. Hon har verkligen gjort mig till en "film-gråtare". Jag grät till och med till bigbrother häromkvällen, då tyckte tobias att jag gick över gränsen. Efter filmen värmde jag och mamma pizza och myste ännu mer i soffan. Nu ska jag döda tid tills tobias sätter sina fötter på ön igen.

ps trots ovädret så har jag gjort någonting bra. Fick precis sms utav min musiklärare där det visar sig att vi inte har någon lektion imorgon. Alltså är jag helt ledig.

puss

skön söndag

Somnade vid kl fem inatt ungefär, kollade lite på OS för jag kunde inte sova. sen pratade jag med tobias i telefon ett antal ggr. Vaknade halv tio imorse och då gick jag och mamma hem till mormor med sandie.dagens motion är alltså avbockad. Har varit där hela dagen och hjälpt dom lite. Snart ska vi göra egen pizza sen ska jag städa färdigt mitt rum. Ikväll ska vi se på film och mysa sen inatt ska jag äntligen träffa bebi :)
puss!


Godnatt!

Nu är jag hemma igen, fick ta en promenad i snön. Inte lätt att gå, gled på varje steg. känns som jag kört ett pass på gymmet. Hostan knackade på igen också. schysst att någon kunde köra. Vi kastade oss direkt i sängen när vi kom till bellas rum och har kollat melodifestivalen. Förstår inte riktigt hur låten Kom lyckades ta sig vidare, platsar nog lite bättre i lilla melodifestivalen men svenska folket tyckte tydligen den var passande. Jag och isa började seriöst fundera över om de var ett skämt eller inte. Jajja, nog om det. Vi kollade även beckfilm sen knallade jag hemåt. Tänkte lägga mig och se på en film snart. Vänta på ett samtal ifrån t innan jag kan sussa.
pusspuss!


alltid du.


lördagsmys med min söta.

heeej. idag har vi legat i min säng och kollat på tv osv. jag har fixat lite grann medans isa legat bakis och varit tröttis. sedan har vi lagat taco tillsammans med mamma och nu har vi precis ätit. Snart kommer isas mamma och hämtar oss så ska vi placera oss framför deras tv och se melodifestivalen. ska bli mysigt. Ska ha fler sådana här myshelger utan alkohol. det är sjukt underskattat. Ni får ha en fin kväll. puss!

puss

jag lyckades somna om till halv elva ungefär, sen ringde älskling så fick jag prata med han en stund. saknar honom. Jag har precis provat alla mina klänningar plus skorna till. det passar och jag längtar lite extra just nu. Provade även ricks studentmössa till för att se att färger passa osv. Nu är mamma i mitt rum och visar sina klänningar :) Snart kommer isa hit och pussar lite på mig, har saknat henne så mycket. inte setts på över en vecka. Ska väl ta igen lite prat sen vila i sängen. hörs senare. loveu

grattis jason!

lördag

Eftersom jag somnade tidigt igår, vaknar jag tidigt idag. Os har varit på i bakrunden hela natten och just nu är det hockey. jag och mamma såg lite på det igår. vad hände där? Iallafall, idag blir det ännu en lugn dag. Rick har laddat ner en film till mig som jag tänkte se, sen blir det väl kanske en promenad med sandie om jag hittar ork.

kom hem


slam the door and leave your key

blir tyvärr ingen uppföljare till skräckfilmen men kunde ha blivit..
Har spenderat min kväll tillsamman med glass & chokladpudding, väldigt gott. sandie har sovit bredvid mig i soffan en lång stund. Hon har badat idag så vaknade upp med snygg fripp.
Sebastian har även varit på besök en stund och mamma är hemma. nu ska jag göra mig klar för sängen sedan umgås lite med mamma innan jag ska lägga mig och försöka sova. jag som hatar att sova ensam.

skräckfilm?

jag är lite smårädd just nu, eller okej jag har nog mest skrämt upp mig själv. när jag och rick satt och åt såg jag någon ute på gatan stirra på mig först brydde jag mig inte och titta lite tillbaka men sen börja han typ smyga på mig och när jag böjde mig ifrån fönstret böjde han sig så han skulle se mig mer, så jag sprang och låste dörren för rick bara satt och garvade, satte mig på golvet. då går han in i grannes trädgård och kollar in emot vårt fönster, så fort han ser rick så skyndar han sig bort och lämna grinden öppen så vår stackars granngubbe med krycka fick stänga den sen. Inte nog med det, nu ringer det och när rick svarar så klickas det.

fortsättning följer...

all in

hej igen, nu har jag duschat och så, har börjat fixa mig lite smått och så, carro och agnes ska komma hit innan vi drar vidare, vet inte riktigt när dom kommer, men det visar väl sig :) nu tänkte jag se klart på efterlyst från i onsdags, måste fan se andra avenyn också, jaja men det hinns inte med idag. men åhh vad kul vi ska ha ikväll! ska köra riktigt hårt!


såhär ser jag ut, utan smink, okej jag har målat ögonbrynen



isabellasaraengströmvestberg

!

sitter och tänker lite och en sak slog mig precis. jag har inte så många killkompisar som jag verkligen kan prata med. förutom min bror & min kusin. De tillhör ju min familj. men utanför det finns det knappt någon. Förutom en. M & det är jag väldigt glad för.

 

 


vill att älskling ska komma hem nu
hatar tomhet
nik

det är fredag

äntligen! åhh vad skönt att veckan är slut. ikväll ska det festas hårt, förfest med klassen, sjukt kul!!!! jag är så jävla taggad, rent ut sagt! jaja nog om det, sitter och läser min standardbloggar, paow, kissie, dessie och gaybloggah, lite nördigt, men har man fastnat så har man! men shit vad dom håller på alltså, byter vänner hipp som happ och snackar massa skit hit och dit, det är ju ganska kul att läsa dock :p i alla fall, nu ska jag nog hjälpa min mamma, hon ska ha tjejmiddag och så och jag tänkte vara lite snäll och hjälpa till. ska fixa något att käka, ska duscha, och fixa mig och sen dra till tito!

puss i påsk


isabella

att vara sjuk

vi kan väl lägga upp det ungefär såhär. jag kommer aldrig bli frisk
precis så känner jag, vad i helvete ska jag göra? ingenting fungerar ju. jag är inte plågad nog förrens mina lungor ligger på golvet. denna hosta som kliar vid varje andetag och sen slutar den inte förrens jag känner för att spy.
riktigt charmigt om jag får säga det själv. Inte nog med det så åker min pojkvän till sthlm. Mina klasskompisar ska ha klassfest. Och vad ska jag göra? Jo ligga hemma och vänta på att mina lungor ska landa på golvet medans jag samtidigt önskar att de var tobias som landade där och tänka på hur roligt de andra har. Mamma är iallafall mitt sällskap ikväll och min bror och mcdonalds mat. jag överlever nog, ja det gör jag.


en trött isa

jag är fortfarande sjukt trött, en trötthet som aldrig går över, suck. janica gick precis, har försökt hjälpt henne med matten, frågan är om jag verkligen gjorde någon nytta :p jaja, jag försökte i alla fall. pratat med jocke precis, jag saknar honom, det blir första helgen som vi inte kommer att ses nu :( känns jobbigt, men jag klarar det. saknar min lilla nikkipikki också, men hon kommer imorgon skrev hon precis :) ♥ min lilla älli. nu ska jag se på os såklart.


isabella

chokladhjärtan och sånt

idag har jag städat mitt rum och sedan pratat en stund med mormor i telefonen. hon är så himla söt och jag träffar henne allt för sällan. som tur är ska vi äta mat hos henne näsa vecka. ska bli riktigt mysigt!
Jag & mamma har precis lagat mat, och nu håller jag på att trixa lite medans hon fixar nere. Sedan ska vi åka och hämta ut skorna och sedan åker jag vidare hem till Tobias. där ska jag efter en lång och ensam dag krypa ner bredvid han och få lite kärlek.

nu går det snabbt. min pappi är bäst. har ännu mer information till klassen imorgon.
studenten here we go!


här finns ingenting att klaga på. ni två är jävligt bäst <3

finaste<3

Paolo Nutini – Autumn - Live & Acoustic Version

last night she said

åh, vet ni en sak? jag börjar bli frisk. jag har skrattat så mycket idag. jag tror glädje gör en lite pigg. Rick har varit här och hållt mig sällskap en stund. och nu har jag kollat ellen. Jag och vick spånar lite. Vi ska veva in isabella på våra planer också. och kanske någon mer. Jag är lycklig, glad och längtar efter värme.
Nu ska jag städa mitt rum för att göra en annan människa lycklig, min mami. det kommer vara skinande rent och jag kommer sedan ligga utslagen framför en film i sängen. pussipusspuss!

Pixie Lott – Last Night - Acoustic Version

Idag ska jag & mamma hämta ut mina skor när hon slutat jobbet, hoppas att dom är bra.


tröttig

åhhhhhhhhhhh vad trött jag är, har varit i skolan, sjukt tråkiga lektioner, just nu har jag egentligen geografi, men jag är hemma, fastnade vid tv:n, det är topmodel 8, det har jag inte sett förut. ska tillbaka till skolan sen och ha klassråd och svenska, kul på jul.






isabella

sick and tired of always being sick and tired

trött på att snora
trött på att ha huvudvärk
trött på att nysa
trött på att hosta
trött på sår i näsan
trött på att vara trött

Här är en liten tipslista på vad jag kurerar mig med varje dag i desperat försök att bli frisk. Felicia.. du borde testa hostmedicinen!!


Denna kompis hjälper mig att sova på nätterna, så jag slipper hosta
och allt segt slem jag har i halsen. ( skrev de endast för att de låter otroligt äckligt)


finns risk för att hjärnan sprängs men fungerar faktiskt bra. löser upp på en gång.


bra att ha bara. min personliga favorit är apelsin. Vilken är din?


kvinna juste!!

lite mysig kräm jag brukar ha i näsan för att få bort mina sår. 




nu kommer snart katrin på the voice så de ska jag titta på. pusselipuss.

 


nattispatti

hallå alla, idag har jag umgåtts med annie, fotat lite utomhus, det var jättekul, men kallt var det allt. stanley kom och gjorde oss sällskap och vi spelade massa kort och så, sen kollade vi lite os, och sen så gick annie hem och lagade lax, hihi. nu har jag försökt plugga lite matte, men det sket sig, kom liksom aldrig framåt. så sjukt jobbigt. och nu missar jag efterlyst också, bara för trean inte funkar, det suuuger, jag saknar jocke, vill att han ska komma hit. nej nu ska jag fan sova, imorgon är en ny dag, tänkte kanske ta lite sovmorgon också, busigt.


isabella


wazzaaa

åt glass med oboy och cornflakes förut, mycket smaskigt. de gjorde mig lite gladare och min hals lite lugn för ett tag. Som sällskap hade jag ett stort mysigt täcke, massa kläder i min säng och lite annat som bara råkat hamnat där. Även mysiga kuddar & A beautiful mind. jag har aldrig lyckats se klart den filmen, i måndags somnade jag när han räknade på fönstret, kanske för att matte tråkar ut mig något otroligt. Men idag hann jag tills man måste byta, eftersom den är uppdelad i två delar. Då låste sig hela min dator.. orkade inte sätta på den igen så gick ner, skulle plocka ur diskmaskinen för att hjälpa mamma lite men jag hamnade i soffan. Denna huvudvärk..

Vi har ätit jättegod mat och mamma har köpt hem semlor som vi ska äta snart, ibland får man faktiskt..
Sedan kanske jag ska ta en lite promenad med vic om jag orkar, kan behöva frisk luft, kan behöva öva på att vara social när jag suttit instängd. Sedan ska jag hem och sova vid min älskade. Ja det var väl allt. puss

SOMEONE LIKE YOU AND ALL YOU KNOW AND HOW YOU SPEAK


gamla bilder men du är ändå bäst.




jävligt fin.



isabella : tack älskling. me loves u veri mucho. seya

onsdag

hej alla, kom hem nyss, väntar på att annie ska komma hit, vi ska fota lite :) har varit i skolan idag och haft redovisning på ett geografiarbete, det gick helt okej. hade matte sen, lektionen gick snabbt. gick och käkade med tjejorna och sen har det varit projektarbete tills nu, det har gått skitbra, börjar bli färdiga med boken vi skriver.



jaaa klart jag gör nikki, hä får du en puss av mig






isabella

Pixie Lott covers







lyssna lyssna lyssna, nik


write you a love song

somnade till the voice och vaknade nu, har drömt tre olika drömmar, två roligare och en mindre rolig. om jag skulle skriva ut dom här skulle de ta för lång tid, plus att drömmar alltid är konstiga så det blir svårt att förstå och förklara. jag var iallafall dunderlycklig i en, ja det var jag faktiskt.

Borde kanske känna mig piggare nu men mitt huvud känns tungt och ögonen hänger, orkar inte gå ett steg. Sovit konstigt så har ännu mer ont i ryggen än vad jag hade tidigare, kanske något som kommit i kläm. Mamma är påväg hem för klockan är 12. då blir det lunch och de passar mig utmärkt.

I eftermiddag får jag väl antagligen försöka ägna mig åt lite plugg, men de kommer sluta med glass, film och mys i sängen. vem kan klaga? det är faktiskt okej när man är sjuk.

Imorgn måste jag till skolan hur jag än mår, pappa har nämligen fått information om vår studentmiddag så det ska min fina klass få reda på imorgon, fast någon annan kan ju läsa, mina hostattacker lär inte göra sig förstådda.


sånt som jag saknar, när jag ligger här. gått några dagar nu.
tur att jag fick träffa dig i drömmen, där gjorde du ditt gitarrsolo
och jag skrattade sådär som du älskar. vi ska ses snart. fast inga pussar
för jag vill inte smitta dig. men du kan få en sån luftpuss, och sen kan du fånga den
och skjuta tillbaka den med din pilbåge, rakt i mitt hjärta. precis som i en film. går du med på det?


nik

KAN JAG FÅ BLI FRISK?

var så sjukligt trött igår, har sovit skönt inatt. nu är jag hemma och har precis ätit frukost. Min hals sviker mig igen och mitt illamående vill inte försvinna. vill verkligen bara bli frisk. kan någon göra mig frisk kanske? hade jag verkligen uppskattat. blir nog att vara hemma idag med, tråkigt men sant..

rihanna börjar släppa på nya musikvideor ifrån rated R, jag gillar det!

 


natti!

godkväll alla, nu har jag käkat, klippt stanley och mathilda, och räknat lite matte, behöver egentligen räkna massa mer, men jag vet faktiskt inte om jag orkar. imorgon ska jag träffa annie, ska bli roligt :) nu tänkte jag typ gå ner och lägga mig och glo tv tills jag somnar, låter det som en bra idé? jaaa!






isabella

bilder


min fina som hade kalas.

kärlek


proooom

så jävla söt

lördags =)


du har aldrig känt ensamheten
du vet inte vad den innebär på riktigt


matmatmat

kom hem för ett tag sen, fikade lite i bowlan med pappa, stanley och mathilda. trevligt, sa hejdå till pappa och så, han åker tillbaka till danmark idag :( har i alla fall fixat det sista på min geografi uppgift nu, inte lätt när man inte har word :O jävla bajsapa. men jag hoppas det löser sig. ida kommer nog inte till mig en sväng nu, ska göra mig sällskap när jag ska äta, sen ska jag plugga matte och klippa stanley och mathilda, kul på jul. imorgon börjar fastan, ska bli spännande, jag måste klara det! vi får väl se helt enkelt, har ju klarat mig en vecka utan kött nu så, bara 40 dagar kvar ellet nåt. nej nu ska jag fixa mat





isabella saknar sin jokus

att älska dig är nog bland det svåraste jag gjort

att ge kärlek till en mur, försök med det någon dag. så får du reda på hur jag mår.
att värma något som alltid är kall, försök med det någon dag, så får du reda på hur jag känner.
att älska någon som är för stolt för att ge något, försök med det någon dag. så vet du varför jag är trasig.

och försök att lämna någon som samtidigt gör dig lycklig, som får dig att vilja.
någon som du längtar efter, någon du inte kan vara utan.
försök med det, och kom tillbaka sen. För då kanske du äntligen insett. att allt är lättare sagt än gjort.

puss

nu ringde min kära pappa och frågade om vi skulle käka, jag som trodde han var i danmark haha, shit det är bra att man har koll. men nu väntar jag i alla fall på att han ska komma och hämta mig, stanley ska nog också med. älskar min papi! ♥


isabella

tisdag

hej alla, som jag sa igår morse var det något strul med min dator, nu har jag blivit tvungen att lämna in honom :( jag kommer typ dö känns det som, nej men man känner sig helt tom. vad ska jag göra nu liksom? jaa, det suger verkligen! jaja igår höll jag bara på att fixa med eddie och min stationära dator, den håller också på och strular, men det ska fixas. mackan och hiller kom hem till mig och hjälpte mig och så, sen drog dom till stanley och jag gick och la mig. har varit i skolan idag, har typ aldrig varit så trött som jag är idag, och därför ble jag sjukt glad när vi fick sluta mycket tidigare! tack. nu har jag då vart och lämnat in eddie och tänkte plugga lite matte.





isabella

sjuk :(

Var vid sebbe igår, låg mestadels i han säng, känner mig fortfarande inte pigg. fick skjuts till t och somnade tidigt. Nu är jag hemma och de blir ingen skola för mig idag, har hosta, ont i magen, huvudet. pappa har precis varit sjuk. hoppas verkligen de inte blir värre. nu ska jag vila.


=)

Tråkig dag, hatar att vara hemma och inte göra något. har kollat ellen, druckit kaffe och ätit mat med mamma. nu slutar tobias snart sin praktik då ska vi leka sedan ikväll ska jag hem till Tina för hon fyller år. Efter det blir de att sova tidigt. slänger in en skön låt.
Rick Ross – Bossy Lady


hotbabe_4


gammalt.

Kollar igenom en jävla massa gamla bilder och filmer. hittade just en på mig och fanny där jag härmar eva och adam karaktärerna. Saknar dig så sjukt mycket. pusspusspusss


ps. vet att jag är snygg i filmen.

eddie

godmorgon, har inte sovit så himla bra i natt, har legat och varit orolig för eddie(min dator) för, efter jag skrev inlägget igår, så dog han och det gick inte att sätta han igen :S tror att det var för att han var för varm eller något, men jag hade bara haft igång honom i typ en timme, skit skumt! :( aja nu är jag i alla fall vaken, hade fått ett supergulligt sms av nikki när jag sov, hon är världens bästa! :) nu ska jag fixa mig och sen ska jag ha matte i tre timmar, kul. aja vi hörs sen


isabella

♥ ♥ ♥

blev att stanna hemma idag, min hals pallar inte trycket. har druckit te och cvitamin brus. kollat på the voice. Tänkte lägga upp världens finaste , börja nästan gråta när dom spela den på the voice..
Nu ska jag vila och plugga lite.



ny vecka!

Mamma var snäll och körde mig till t igår, vi kollade på solsidan sen släckte vi och skulle sova tidigt. Har sovit så skönt inatt bredvid min bebbo. Ville verkligen inte gå upp imorse när klockan ringde men de är bara att göra, har riktigt ont i halsen så ska dricka te nu. Tur att dagen inte är så lång, men ska dock stanna kvar efter skolan och göra ett arbete med janica. Nu ska jag kolla the voice och äta frukost. pusspusspuss


NATTI!

nu är jag hemma efter en låång resa, buss,tåg,buss igen, båt och bil. allting har gått bra, har som sagt fått sällskap av maria och emma från cityterminalen, sjukt sköna tjejer. såg film på båten, land of the lost tror jag att det hette, den var väl inte den bästa filmen jag sett om man säger så, men rolig var den i alla fall. käkade veg-pyttipanna också, det var faktiskt gott, nu har det snart gått en vecka sedan jag åt kött senast, och fastan börjar på onsdag, ska bli spännande. nu ligger jag och ser på csi ny, älskar csi! men ska nog försöka sova nu, trots att jag har sovmorgon i morgon. natti på er!





isabella

söndag!

Har inte orkat lyfta ett finger idag, bara legat framför tvn och kollat på olika program. Pappa kom förbi och gav mig chokladhjärtan, då blev mitt humör lite bättre. Jag & mamma har precis varit och köpt pizza och nu ska jag snart duscha. Blir antagligen en promenad hem till tobias om jag orkar gå, annars får jag försöka övertala pappa att köra mig.


jag älskar dig

när mamma inte fattar kanske hon förtjänar en flaska i skallen

hej mamma jag mår inge bra sluta ta upp små skitungar i mitt rum och tro att jag vill prata med dom.  ungen fattar inte att jesper har fått körkört, inte heller hur gamla vi är så du kan sluta mata dom med information om oss. hon vill antagligen ha saft och en jävla muffins. plus se på barnprogram. HEJDÅ.

soft att va sjuk
soft med bra humör
soft med snö
jävlar va soft allt är.

hejdå eskilstuna

nu har jag packat allting, förutom datorn.. bussen går typ tre, och då ska jag in till stan och ta ut pengar och lite, sen går bussen klockan fem över fyra. kommer vara i stockholm i en timme och göra ingenting, får i alla fall sällskap på båten av maria och emma :) nej nu måste jag sticka, puss



min nya tröja..





isabella

tröttsamt

jag är sönder, ligger på soffan och kollar babe den lilla grisen. jag ska inte resa mig upp idag, bara när jag ska hem till älskling och mysa. denna krasch har inga överlevande.


det äcklar mig hur vissa inte kan ha respekt. men what comes around goes around, kan ju vara bra att tänka på det.


alla hjärtans dag

godmorgon, jag vet itne varför jag vaknar så himla tidigt för. somnade sent. men men, idag ska jag åka, har precis hållt på och fixat med min tågbiljett som har krånglat, men nu är det fixat. igårkväll hade jag och jocke jättemysigt, käkade glass och annanas och kollade på film. dead man walking såg vi, den var jättebra. grät som ett litet barn. idag är det alla hjärtans dag, och det känns lite sugit att jag ska åka hem idag, men det känns som att jag verkligen måste till skolan imorgon. what to do liksom. nu har jag precis duschat och gör mig i ordning, tänkte att jag skulle räkna lite matte också nu innan jocke vaknar.




isabella

min lördag

hallå, det har varit en bra dag idag, har varit med min älskling på stan, kollat efter klänningar till studenten, men jag har inte hittat någon jag gillat. får ta och åka till stockholm med mamsen på lovet. har köpt en tröja från carlings, as fin :) jocke köpte en snygg tröja och ett par shyssta skor. när vi kom hem låg vi och spelade vetgirig i någon timme innan vi gick till maxi och handlade mat, nu har vi precis käkat och ska nog spela lite vetgirig till, sen blir det glass och annanas, mmm :) imorgon åker jag hem :( det sugerrrrr


världens finaste



isabella

koder hit å dit

jag börjar förstå mer och mer utav det här, blev aldrig någon victoria design igår. Sitter & leker med detta i väntan på att gå hem till pappa och äta. det som saknas nu är väl en bild, om vi ens ska ha någon. Den kommer bli fin snart, ge mig lite tid :)
nik

varför måste vi döda varandra

Tog en promenad hem till vick och julia idag, skrattade så jag fick ont i magen. vi tog en tripp på stan och fixade lite saker. julias outfit vann.
Sedan har jag druckit kaffe och nu ska jag snart duscha, ikväll blir det middag vid papi sen hem till tobias.

Idag känner jag mig konstig, tror det är alla tankar som spökar. Igårnatt var ingenting jag någonsin vill ska inträffa igen, hatar känslan och det vet du. du vet de så jävla mycket ändå är känslan där. Imorgon är det alla hjärtans dag, då skulle jag vilja ge ett godishjärta till alla mina fina,  men ekonomin är lite seg just nu så ni kan ju iallafall låtsas att jag gjort det..

du är så fin så fin.



det var min fredag

Fick skjuts utav mamma till hanna igår där hon och emma var. Vi drack lite och sedan fick vi skjuts hem till ablin. Hade en trevlig kväll tills det som vanligt blir drama. Tog en promenad hem till pappa tillslut. slängde mig i kattspya och sedan i en varm säng. Idag mår jag som jag förtjänar, pappa ska snart kila iväg till affären så jag ska passa på att få hem cola och något smaskigt.


igårkväll insåg jag vilka mina riktiga vänner är. tack för det.
jag är er evigt tacksam och älskar er tills slutet.

eskilstuna

godmorgon, ligger i jockes säng. har precis kollat klart på filmen vi började se igårkväll -law abiding citizen. den var helt okej, men inte mer än så. igår började dagen skit och den forsatte att vara skit ändå tills jag kom hit igårkväll. när jag åkte båten igår så blev den försenad av någon anledning? vi lämnade hamnen sent, dom ropar ut i högtalarna att vi kommer anlända kl 19.40 iställlet för 19.15. mitt tåg från centralen gick 20.51, så det blev fråga om minuter om jag skulle hinna eller inte. inte nog med det så gungar det så sjukt mycket, peronalen gick till och med och delade ut spypåsar, shit liksom, höll på att dö. på bussen får jag sällskap av maria, det var jättetrevligt, men vi anländer till centralstationen kl 20.47 typ och jag skulle till andra sidan hela skiten, så det var bara att springa det. och jag hann! jag hann! blev så sjukt glad! jocke mötte mig vid stationen och sen tog vi bussen hem. gjorde lite toast och kollade på film. idag ska vi nog gå på stan tror jag. ska kolla på klänningar till studenten. väntar bara på att jocke ska vakna, tror fan att jag ska väcka honom nu, hihi

 

en gammal bild..

 

isabella


hejj

som ni ser har jag försökt mig på dehär med design på bloggen, inte riktigt min grej kanske. Vic är på g och hjälper mig nu, så snart blir det bra igen. ursäkta röran, vi bygger om...


singel?

är det såhär vi ska ha det, är det såhär vi ska leva

jag och mamma har ätit maxmat och jag har duschat. Ska snart börja göra mig iordning. Hittade lite gamla bilder i ett hemligt album, snodde dom. nu ska ni få se.









live love laugh


fredag

varit en skön dag, jag och jason tog det chill med kaffe första lektionen eftersom ingen annan var där, sedan var de gympa där vi fick göra vad vi ville, tyckte de var tid att ta upp gamla skillz så körde lite gymnastik. Matten gick bra sedan inväntade vi felicia mfl och åkte bil med julius till stan. där fikade vi på ringduvan, jättemysigt med mycke skratt. Tog sedan en vända till vick där jag blev kvar på ett sex and the city avsnitt. Tog oss sedan ner i snöstormen igen för att köpa en tröja, fick köpa en antenn på obs först, lämna tillbaka den och sedan köpa tröjan, blev ännu mer skratt. Allt detta för en tröja. Nu är jag hemma & ska snart ta en dusch, ikväll ska jag och mamma beställa mat sen få vi se vad som händer.


ge mig värme

hejdå gotland

kom precis hem från skolan, det har typ varit en skitdag idag men i alla fall. ska åka till jocke snart, båten går fyra. ska packa klart om en liten stund. nu sitter jag och lyssnar på massa låtar som jocke har gjort för några år sedan, det är så himla roligt :) han är så himla duktig. ska för övrigt bli jävligt tråkigt att åka båten själv, lär ju inte kunna somna liksom, får väl läsa eller något, kanske skriva lite på min geografi. jaja någonting får jag hitta på i alla fall.


jag kickar lite rader, gör det så stort att jag tittar ner på staden och får kingkong att tänka - shit I wish I was a little bit taller  - mbfimg bumped into shazaam




isabella

fledag

shit vad trött jag är! men det är bara att pallra sg upp det, börjar med redovisning och beskattning, är inte så sugen på det men det brukar gå snabbt. efter skolan ska jag hem och packa dirr.  nej nu måste jag gå







isabella

fredag

Håller på att sminka mig, idag är det segt. Vill verkligen bara ligga hemma vid min mysis och sova. Men sista dagen, bara att stå ut sen är det ledighet. Har äntligen börjat med innegympa och det tackar vi för. kort dag, slutar redan tio över 12. då blir det en tripp hem till vic för att vänta in de andra tjejerna. idag blir det mys!




Akon – Don't Matter


natti

har varit på friskis, det var as skönt och nu sitter jag med färg i håret och väntar på att få skölja ur. någonting som jag har glömt att säga här i bloggen är att jag inte har ätit kött (kött och kött, jag äter fisk) på tre dagar, jag håller på och förbereder mig för fastan som börjar på onsdag. har bokat biljetter nu, ska åka till min älskling i morgon, måste ju va hos honom på alla hjärtans dag ju :)





lite bilder från tallnäs för några år sedan






isabella

alla bara pratar, är det sant vad jag har hört om dig

Har varit riktigt duktig,skrev klart mitt cv plus personligt brev och skickade in det. åt sen supergod mat med familjen. Jag och mamma pratade student, blir lycklig utav tanken, Hon har beställt fyra par skor till mig också, gullis. Sedan möblerade vi om lite här i mitt rum. Jag och vic har nu varit ute på en långpromenad, riktigt skönt. Nu väntar jag bara på att tobbe ska bli klar med sina grejer sen blir det bums i säng. Vi har sovit tidigt hela veckan och det ska vi fortstätta med. Klok sömn mår man helt klart bättre utav. Imorgon är det redan fredag, veckan har gått fort, det kan gärna få fortsätta såhär tills det blir varmt ute.

Håkan Hellström – Nu Kan Du Få Mig Så Lätt

det hände en riktigt skön grej i kön till obs, bakom oss står en gubbe och när han kommer fram till kassan och kassörskan säger " hejhej" utbrister han TJEEEEEEENA. Vad gör du då? jobbar du? ..

jag och vic kunde knappt hålla oss och det brast utanför affären, det underhöll oss ett långt tag ner för backarna, helt klart skönast idag!


mm

nu är jag hemma, sitter och pluggar, skriver om miljöförstöringarna i östersjön, det suger pung. på tal om pung, så är anthins pung tung. har varit hos naprapaten nu, det var jätteskönt, efter så åkte vi till bowlan och käkade, jag år rödspätta med remmo, det var gott. nu ska jag plugga lite till, sen ska jag på friskis när jag kommer hem ska jag färga håret! :)



en plastblomma som jag fick när jag hade min 18-års fest i
bowlinghallen, den står forfarande kvar...




dörren till balkongen i bowlan, lite snö...



isabella

fight for this love

Dagen har gått förvånansvärt bra och lätt. Hade redovisningar idag på ekonimin, det gick bra trots omständigheterna. Sedan UF där vi skrev klart lite på tävlingsbidrag. Sjukt god mat och efter det fick vi lära oss om vädret med patrik palje, sjukt skön och ganska intressant lektion. Klassrådet var en jävla cirkus och jag blir så sjukt trött på när ingen lyssnar, för om ingen vill ha hjälp är det bara att säga till så kan vi ju ha studentmiddagen på mc eller något liknande. Hatar när man är respektlös emot människor som anstränger sig och försöker få till något bra. Om man bara ska prata/ störa finns det ingen anledning att ens gå in till klassrummet. Tänk på det tills nästa gång.
Blev en liten fikapaus och sedan svenska där jag gjorde klart ett gammalt arbete som jag nu har skickat in, känns skönt att det var klart. Sitter nu och skriver på mitt cv som ska vara klart till idag.

Idag hade jag en bättre känsla.
p.s blir mysigheter imorgon ist. puss


en bra dag

har varit i skolan nu, ska till napprisen snart, skulle dit vid halv tre, nu blir det halv fyra istället.  varit en ganska skön dag i skolan idag, haft redovisning, fått tillbaka ett avtal jag skrivit, löst några case, lämnat in mitt cv. men nu är jag hemma, väntar på att pappa ska komma och hämta mig. stanley ska med till naprapaten också, det är första gången, han tror att det gör ont :p ska försöka snorkla lite pengar av pappa också, så att jag kan åka till jocke imorgon. får se hur det går med det. ikväll ska jag i alla fall plugga, ska skriva en uppsats om miljöförstöringen i östersjön. hur kul som helst, not!

min skoldag i bilder


alla barnen är trött förutom agnes och caroline för dom har druckit massa vin! :D





sötaste vickis :)


?


shyssta grabba..


nikki är duktig


såå nu måste jag gå

isabella

torsdag

god morgon! är helt jävla slut, men jag har lyckats ta mig upp ändå. sitter och kollar på vakna med the voice såklart, håller på att göra mig i ordning.




nu väntar en lång dag i skolan



isabella

stort grattis hanna!

Idag fyller mitt hjärta hela arton år, kommer själv ihåg hur det kändes. Pusss på dig.


såhär glad gör du mig jämt, idag ska jag sjunga för dig så håll för öronen :)

sound of love

gav upp efter mindre än halva promenaden, hade varken lust eller ork. tog mig en dusch och fick sedan skjuts hem till tobias. humöret var nere i botten hela kvällen igår. Somnade tidigt men har drömt mardrömmar. Man kan ju undra vad det betyder, jag vill inte att något så hemskt ska hända mig iallafall...
Sitter med ansiktsmask ifrån proactive och ska väl klä på mig snart, idag är jag egentligen inte speciellt taggad men jag lär väl bli det när jag sätter min fot i skolan. Slutar dock sent men efter skolan blir det mysigheter hoppas jag. saknat det.

nu är det dags att gå, ha en bra torsdag.
snart fredag!!

lite sommar kanske?

natti

nu ska jag sova, saknar älskling så sjukt mycket. vill att han ska vara här och hålla om mig. ♥



här får ni en godnattpuss




isabella

pappsen

hallå, kom precis hem, har varit och käkat med pappa och stanley, jag åt bara en räkmacka, med massa majonäs. ååhh vad jag älskar majonäs!! det är så sjukt gott. annars idag har jag träffat annie, min barndoms kompis, det var jättelänge sen vi träffades, men desto roligare :) hon tog lite fina foton som jag tänkte lägga upp också :)


dom här är från idag..




den här bilden är från när ida tog studenten förrförra året :)


isabella


dom två

Sitter och lyssnar på håkan hellström och det får mig att tänka på tiden tillsammans med felicia & emma. Vi hade så otroligt roligt tillsammans, vi kom så nära på så kort tid. Jag trivdes i deras sällskap. Dom fick mig att le när allt var svart. jag saknar det så himla mycket. Vänskap som gjorde en lycklig.
Jag & emma som lovade att vi skulle lära oss håkanlåtar utantill, emma hade alltid sin ipod i handen och dansade likadant varje gång den låten kom på. Felicia fick mig att bli en stallbrud och har nu lärt mig att hästar är rätt kul.






puss

Längesen jag hade såhär tråkigt, väntar på att mamma ska komma hem ifrån jobbet men de kommer att ta ytterligare en timme. Vi ska ut och gå med sandie, kanske gymma men vet inte om jag vågar ännu. Har pratat lite i telefon med min man och nu lyssnar jag på gammal musik.  murvel..

Christina Milian – AM To PM
Christina Milian – Got To Have You
S.O.A.P. – This Is How We Party
Jennifer Lopez featuring LL Cool J – All I Have - Radio Edit
Ja Rule – Ain't It Funny
Nelly – Dilemma


fin dag

provet i måndags gick bra, mycket bättre än förväntat till och med. efter skolan gick jag på stan en sväng med stanley och mathilda, skulle köpa pressent till min kära far. efter stan gick vi hem till stanley där  jag lagade mat åt oss alla, sjukt gott. pappa kom och hämtade oss en stund senare. fikade lite och så, kul att träffa farfar och min faster. besöket vid pappa slutade dock i katastrof, och frågan är om jag någonsin har lust att åka dit igen? såklart handlar det inte om min pappa, utan bihanget. blev i alla fall mycket tårar den kvällen. igår var det skola som gällde, helt okej faktiskt. efter skolan åkte jag och mamma och köpte tyg till min balklänning, sjukt fint!!! är så jävla nöjd med att jag har hittat ett tyg som jag verkligen gillar.  :D på kvällen pluggade jag gärnet och sen blev det friskis, as skönt!

min dag i grimasher

när jag vaknade kände jag såhär:


men sen gick jag upp och duschade och då blev jag lite gladare, fast fortfarande trött:


gick till matte lektionen och då fattade jag ingenting:



fick reda på att det var fiskpanetter och remmo..


pappa ringde och sa att jag ska till napprapaten imorgon..





nu ska jag gå, ska försöka skriva ikväll

isabella ♥ joakim

bullets in my heart


vi lever förevigt

Skön och kort dag, fick en bra start på morgonen när jag såg viks ansikte. Räknade matte och de gick otroligt bra, nog de mesta jag räknat på en dag :) Sedan var de lunch som också kan få ett stort plus. Efter det projekt där vi inte gjorde något utan finslipade på powerpoint eftersom vi har redovisning imorgon. Nu ska jag försöka skriva klart mitt cv som ska lämnas in imorgon. Fick skjuts hem av pappa och har druckit kaffe med mamma & kollat på ellen.

everytime i look into your eyes




onsdag!

haha jävlar va många som läste vår blogg igår. Undra vad det kan bero på..
Kom hem för en stund sen, har pysslat om min tatuering lite, vågar knappt sätta mig ner haha, jag är alltid så nojjig. Vi har sovmorgon idag så börjar inte skolan förrens vid kl halv 10. Men eftersom jag och tobias somnade runt halv nio igårkväll behöver jag inte sova nu och stressa sen, blir alltså en skön & lugn morgon :) 


love it or hate it

har inte haft någon bra känsla i skolan idag men bara att bita ihop, det blir väl bättre med tiden.. antar jag. Kunde dra till Palten tidigare så jag gjorde det och hoppade över religion. Är nyss hemkommen och väldigt nöjd. Ska snart börja laga mat så fort mamma kommer hem sen blir de helkväll med min älskling.

eftersom vick inte hann följa med och är nyfiken, och ni andra som också är.
här är en liten suddig sneak peak med plast och salva haha.

tatto number two

Jag & mamma satt och skrattade en rejäl stund till inlägget under. Lär komma mer sådant i framtiden. plötsligt händer det. SKönast var ändå vic haha, kan inte sluta skratta när jag ser. Åkte hem till tobias igår, mådde inte spec bra men idag är det bättre. vi somnade alldeles försent. knner mig seg som fan idag. Skolan har ändå gått bra, fick tillbaka en marknadsföringsuppgift som gått bra. Nu har vi svenska och sedan religon. Efter det ska jag direkt ner till adelsgatan för min andra tatuering. är riktigt taggad. känner på mig att de kommer göra ondare än min förra så har min vapendragare med mig. Skriver senare. puss


suck...

soulmates

   



   


 






kanske fungerar?


happy!

Blev medlem på videofyme för att kunna lägga upp en film men det fungerade tydligen inte. Får försöka senare men tålamodet är inte på topp. Är riktigt glad just nu, bestämde mig för att göra ännu en tatuering och hörde av mig till Palten, får tid redan imorgon :) Så direkt efter skolan ska jag och vik gå ner dit, hon får hålla min hand.

mammas dator..bjuder på allt!






haha


hahah förlåt lina.



måndagen avklarad.

Nu är jag hemma igen,det gick helt okej på musiken idag, spelade lite piano, sjöng. Börjar tröttna på låtarna vi kör men nästa gång ska vi äntligen byta :). Hängde lite med hanna på rasten, saknar henne. Mamma är påväg hem snart hoppas jag, då ska vi äta god mat sen dricka kaffe och snacka strunt. jag älskar henne. Skickat in loggbok nu äntligen , så  yvonne sluta skicka igvarningar och tjata, varsågod. De roliga är att hon säkert inte ens läser det, jag som jobbat så hårt.....
Jaja, klar med allt plugg för idag, blir väl att ta det lugnt med film antar jag, flytta lite möbler kanske.
vill att ällituss ska sussa bredvid mig istället för att stå med arbetsbyssor ( tro mig dom är heta) och jobbe.
jag har tråkigt :(


Chris Brown – Crawl
Chris Brown – So Cold
Chris Brown – For Ur Love
Chris Brown featuring Lil Wayne & Swizz Beatz – I Can Transform Ya
Cassie – Official Girl [Feat. Lil' Wayne]
Lil Wayne – Hot Revolver
Taio Cruz – She's Like A Star
Usher featuring Beyoncé & Lil Wayne – Love In This Club Part II
T-Pain Featuring Yung Joc – Buy U A Drank (Shawty Snappin') - Main Version
The-Dream – Shawty Is A 10
Medina – Sagoland
Jason Derulo – Whatcha Say - Acoustic Version
Paramore – Misery Business - Acoustic Version
Ironik – Stay With Me ft. Ny [Acoustic Version]
Houman Sebghati – Undra Om 

lite sånt som jag gillar.
pussi


fin

Fick skjuts av pappa hem till tobias igår, vi kollade på solsidan och någon film jag inte kommer ihåg vad den heter, jag somnade ungefär halva. Sovit jätteskönt inatt. Upp extra tidigt imorse efter som tussen har praktik. Börjar piggna till, det kan bli en bra dag. Slutar iallafall vid kl kvart i elva så det känns lovande. Kanske kan ska se till att plugga lite när man ändå har tid över, och sussa lite?
puss


världens finaste.





vi två, livet ut.

Allt känns så sjukt jobbigt, hatar när du tycker att jag gör fel. de hugger i mig när du inte stöttar mig. Du om någon vet, har en liten aning om hur jag känner. du säger att kärleken är det finaste om finns. att du kämpar för kärlek. jag gör samma sak. du har berättat för mig, att man kämpar för den man älskar. låt mig då göra det. och stöd mig i det. Jag älskar dig föralltid.


Ne yo

varit vid beb en stund, det var mysigt. Nu har vi precis ätit sjukt god mat och fikat. Synd att jennifer inte hann äta! Men hon kommer hit sen och tittar på film, får se om jag är hemma eller inte.
ps snön kan gärna få försvinna nu. pussi

kluven, låt mig få vara lycklig.

sagoland

Jag & mamma har fixat i mitt rum idag plus att jag har städat så nu är det fräscht. Vi ska ännu möblera om lite men de får bli efter lunch. Hon har lovat mig sallad på maxi om jag åker med att handla, har väntat på henne ett tag, mormor snodde henne ifrån mig, suck..
Sedan ska vi kolla skor till balen osv. Beställa ny sheercover eftersom den andra var alldeles för ljus. Fast vet inte om jag tyckte de var så bra iofs. får ge det nya en chans. Dags att dra nu iallafall. pössi.

ny tatto snart.

min helg

i fredags började min dag med att jag gick på massage, hur skönt som helst. tack så himla mycket till de jag fick den av när jag fyllde 18. sen var det i alla fall skridskor som gällde, åkte dit med aggebagge. det var sjukt kul att åka skridskor, jag och koffe vann också konståkningen! :p men det roliga varade inte så länge. vi skyndade oss tillbaka till mattelektionen och sen hade vi religion där vi började med ett arbete om sekter. jag och vickan har ku klux klan. jag kom också på då att det finns ett bowlinglag som heter kk clan. jävligt random. men iaf på kvällen så drog vi till vickan som fyllde år, det var hur trevligt som helst. vid typ halv tolv så drog jag och nikki ner till hamnplan, hade asroligt där, kunde ha druckit lite mer faktiskt.. hade as ont i fötterna på vägen upp för alla hala backar. åkte taxi hem med jocke. igår vaknade vi jättetidigt, typ vid elva, umgicks lite med mamma och peder, käkade och pluggade. på kvällen åkte vi ut till kulgården för att se film, jag låg typ och sov hela tiden. på natten hände massa saker, sjukt läskigt. tror inte ens jag borde skriva de här. kom hem typ halv sju imorse och somnade dirr. nu är jag vaken, tänkte käka något och börja plugga matte, suckkk. har prov i morgon.

isabella

heart of gold

Mamma var uppe tidigt idag så vi åt frukost och kollade igenom kataloger. Sedan tog vi en morgonpromenad med sandie, ganska mysigt väder idag! Sen har vi suttit och druckit kaffe med peter och pratat en massa. Ibland är han ganska bra för att vara dum i huvudet. Nu ska jag ta en dusch & göra hårinpackning sedan blir det the hills & repris solsidan.


jag & bebis









.

skulle egentligen iväg på äventyr men jag somnade i soffan under melodifestivalen. blev en hemmakväll. väldigt skönt ändå. sovit fram tills nu. Ska försöka somna om men om jag inte lyckas ska jag se på film, dead man walking vill jag väldigt gärna se. nik

jobbig dröm

<3


värmen utav en annan människas hjärta

Dom säger att det är lätt att bygga upp en mur
lätt att ignorera samtal, lättare att stänga av mobilen
Dom säger vänd ryggen till, titta inte bakåt.
ta inte någons hand
Dom säger att allt kommer att bli lättare nu
att sova ensam inte är jobbigt
Dom tror att man ska klara allt ensam
dom vill dra och slita
tills man inte har någon

Dom behöver inte bygga någon mur,
dom lever på samtal
Dom behöver inte vända ryggen till, dom tittar in i någons ögon som håller deras hand
Dom behöver inte sova ensamna
Dom behöver inte klara allt ensamna, dom har stöd
dom har någon


ibland orkar jag bara inte, när ni inte förstår.

Jag Har Älskat Dig Så Länge

and i hope love makes you think twice
and if you feel my heart beating you know were i am.











ak

gps


bästabästabästa








lördag :)

Firade vic igår, sedan blev de hamnplan senare emot kvällen, jag & bella gick i halkla och klackar, riktigt underbart. Hade roligt inne på hamnplan, längesen jag hade kul ute. Tack för det. Idag är jennifer här & fikar, myspys. Jag mår inte spec bra idag, jag & janica tog nog en drink för mycket igår. men goda var dom :) Ikväll har vi nya planer, puss på mina fina.


sweetie


jag ramlar dåliga gatan fram

Gick bra att åka skridskor imorse, jag & julius vann konståkningen med våra moves! Efter skolan gick vi direkt ner på stan & köpte present till vic. Har även varit förbi pappa & hämtat kläder. Nu är jag vid mamma & ska snart duscha, måste bara varva ner lite, har stressat runt. Hoppas på en trevlig kväll hos grannen, me like. puss


grattis vic

Var med tobias igårkväll, kom precis hem. Ska lägga mig & sova till kl åtta. Idag ska vi åka skridskor kl tio så jag tar en liten egen sovmorgon, tycker jag kan ta en sådan med gott samvete! Jag hoppas denna dag går fort, sen ska jag träffa vic. fixa massa saker sen fira henne.


puss

heeeeeeeeej skrollan

Känner mig duktig, har skrivit klart religon och ska precis skicka in den till Maggan, rensat lite i mitt rum, mest bland kläder och möblerat om lite. Självklart inte klart ännu men iallafall en början. Lättare att se vad man har för kläder nu än när de ligger i lådor. Plus att jag har så svårt att hålla ordning. Nu ska jag försöka få vic att hålla mig i handen till affären, det är ju så mycket roligare att vara två, plus att jag inte fått min dagliga dos utav henne idag, vilket behövs. Såg att bellapuff gjort en sådan lista & eftersom jag har lite tråkigt tänkte jag va en härmis.

Blev du kär under 2009? ja :)
Fick du många nya vänner? nja, kom väl vissa gamla vänner närmare :) men säkert någon ny..
Vilken klass gick du i? SP07b
Köpte du mycket kläder under året? hehe, mja. Fick många i julklapp om de nu räknas..
Vad var det värsta som inträffade under året? ett stort bråk med mamma och konsekvenser utav vissa misstag.
Vad var det bästa? att jag älli höll ihop.
Var ditt sommarlov bra? bra & bra, jag hade roligt vissa stunder och umgicks med felicia & emma som jag verkligen saknar, men tiden förändrar allt det är bara att acceptera.
Ångrar du något du gjorde? jo, det gör jag verkligen.
Vad var det bästa du gjorde? min tatuering
Om du får välja en enda sak som var riktigt bra vad väljer du då? kan inte välja en sak, så de får bli fyra personer. emma felicia tobias isabella.
Någon du saknat? fanny som alltid. älskar dig.
Har du kysst en främling? nej
Har du kysst någon och sedan ångrat det? yes
Bråkade du med en nära vän? det gjorde jag säkert..
Svek du någon? tyvärr.
Svek någon dig? ja
Flyttade någon du tyckte om? nej
Vem av dina vänner var mest galen? alla har väl en galen sida.
Vem av dina vänner är mest lik dig? jag är en såndär one of a kind, puss.
Vilket datum kommer alltid att påminna dig om 2009? 6 sept min artonårsdag pga två orsaker :)
Har du varit i slagsmål? nej det har jag icke.
Skall du göra något speciellt under det nya året? plugga, ta studenten och må bra!
Har du några nyårslöften till år 2010? Brukar aldrig köra med sånt.



Du heter? Nikki simone michaela reijo
Smeknamn? nikksan, nik, nikpik, nicki, nikey, äll, päll
Låt som när du är ledsen sörjer till? jag lyssnar alltid på musik, vilket humör jag än är på. melissa horn är en favorit.
Vad tror folk om dig? haha älskar denhär frågan. Det är nog en stor skillnad på de som känner mig & inte känner mig.
Vad får du oftast komplimanger för? caroline säger ofta att jag har glansigt & fint hår :)
Vad säger du för att imponera på någon? dadaada batman!
Hur imponerar man på dig? tuff uppgift, men tobias brukar spela gitarr för mig det tycker jag är c00lt.
Brukar du skratta för dig själv? skrattar jämt
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Hp imorgon? :) jag har vipkort till dig
Var bor du? jag bor vid mamma & ibland vid pappa. men sover oftast vid tobias :)
Trivs du där? mmm, världens bästa.
Äger du några Converse? nej men eftersom isabella har två kanske hon skänker ett par om jag har tur.
Brukar du bli för full? jag har roligt, det är väl det som räknas :)
Är du allergisk mot något? nej förutom mygg på sommaren men de är jag väl inte ensam om :)
Har du haft sex idag? nej men kl är bara 18.44
Nästa mål i ditt liv? klara av skolan
Hur svarar du i mobilen? heeeeeeeeeeej skrollan
Vem ringde du senast? jag ringer aldrig,  men de är väl säkert mamma isa eller tobias
Vad sa den du senast pratade med i telefonen? " ska rick hjälpa dig"
Antal timmar sömn inatt? ingen aning
Sov du ensam? nej, med t såklart.
Brukar du komma i tid? försöker alltid att göra det men ibland händer det saker :)
När mår du bra? När de runt omkring mig är lyckliga, de brukar oftast sprida sig. & när tobias pussar mig i pannan.
När blev du fotad senast? idag & jag blev riktigt fin
Hur känner du dig nu? rastlös, mätt och lite trött
Vanligaste färg på dina kläder? lite olika
Vad tycker du om dina fötter? mina tånaglar är rosa :)
Vad saknar du? Fanny hela tiden
Hade du en bra kväll igår? inte till en början men sedan så :)
Favoritdryck på morgonen? jyys.
Rakar du benen? ja
När brukar du oftast gå och lägga dig? olika
Är du blyg? beror helt på.
Sysslar du med någon idrott? nej, men jag & mamma har ju börjat på gym..
Vill du hellre ha mail än brev? mejl på facebook, tack.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? nej
Har du spytt offentlig? jag & bästis har haft våra äventyr.
Är du nöjd med ditt liv? jag är nöjd, men vissa saker kunde jag skött bättre.
Är du bortskämd? nej
Vad gör du i morgon? vaknar upp bredvid mysis, kommer vilja ligga kvar sen ut i snön och till skolan, åka skrillor ska vi göra också. sedan ska jag träffa vic & fira henne :)
Vad är det värsta du vet? känslan
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? vet ej, just nu är jag duktig på att hålla hårt i dom.
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? tycker att beyoncé är en bra förebild.
Vad längtar du till? studenten & sommar
Har du bra vänner och äkta vänskap? jag har några vänner som står mig riktigt nära. Isabella skulle jag aldrig klara mig utan.
Vad använder du för shampoo? elvital
Vad är det finaste du fått?
Hur gammal är du? 18
Du samlar på? inget
Gröna eller röda äppeln? gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen? brukar aldrig ringa någon, vem kan prata i telefon när man gråter?
Gillar du golf? nej, ( förlåt  pappa)
Vilken tid gick du upp idag? 06.30
Har du sovit i din egna säng inatt? nej
Har du strumpor på dig nu? mmm, vita
Är det okej att gråta? japp
När grät du senast? igår :(
Vad skulle du göra om du vann en miljon? då skulle jag ge min mamma en resa vart hon ville.
Bär du glasögon eller linser? nej
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? haha neeeee
När går du upp ur sängen en helgmorgon? vet inte
Vill du gifta dig? mmm:)
Vill du ha barn? ja såklart.
Solar du ofta? ganska ofta, :)
Är du bra på att laga mat? ja! per har lärt mig allt jag kan!
Är du flygrädd? nej
Hur vig är du? greta-style
Är du musikalisk? jag tycker om att sjunga, de räcker.
Vad dricker du helst när du är törstig? vatten
Tror du på ett liv efter döden? vill inte tänka på sånt.
Tycker du om sushi? nej
Vad äter du helst när du ser på film? pussar
Bor dina föräldrar tillsammans? nej det gör dom inte..
Har du tandläkarskräck? nej älskar när dom gräver i min mun..
Har du någon gång gråtit dej till sömns? jo de händer
Biter du på naglarna? har preci lyckats sluta, är överlycklig!!!!!!!
Senaste låt du hörde? James Morrison – Precious Love

 


lite svar

Blev du kär under 2009? blev och blev, jag fortsatte att vara :)
Fick du många nya vänner? ja det kan man väl säga
Vilken klass gick du i? SP07b
Köpte du mycket kläder under året? nja inte så hemskt, tror jag i alla fall
Vad var det värsta som inträffade under året? don't wanna go there
Vad var det bästa? jag och jocke förlovade oss
Var ditt sommarlov bra? delvs
Ångrar du något du gjorde? nej det tror jag inte
Vad var det bästa du gjorde? röjjde loss
Om du får välja en enda sak som var riktigt bra vad väljer du då?jokodilos
Någon du saknat? min pappa, såklart
Har du kysst en främling? nej
Har du kysst någon och sedan ångrat det? nej
Bråkade du med en nära vän? ja det har jag väl gjort
Svek du någon? hoppas inte det ;/
Svek någon dig? verkligen
Flyttade någon du tyckte om? jaaa
Vem av dina vänner var mest galen? nikki är alltid galen
Vem av dina vänner är mest lik dig? ehh, tror ingen är riktigt lik mig faktiskt
Vilket datum kommer alltid att påminna dig om 2009? 18/7
Har du varit i slagsmål? nej, man kan ju bli av med körkortet ju! hihi ba skojja
Skall du göra något speciellt under det nya året? förmodligen flytta
Har du några nyårslöften till år 2010? jo, att bli en bättre människa, det tycker jag alla borde ha som nyårlöfte



Du heter? isabella, sara engström
Smeknamn? krokus, krokodilen, kokodilus, kroknäbben, lillhitler, dilen, pilen, näbben, knoppen, knoppi, lejonet, isa
Låt som när du är ledsen sörjer till? lyssnar typ inte musik när jag är ledsen
Vad tror folk om dig?
jag har faktiskt ingen aning, skulle va kul att veta
Vad får du oftast komplimanger för? mitt hår? nej jag vet inte
Vad säger du för att imponera på någon? min pappa är rik, ba skj
Hur imponerar man på dig? man är smart, men inte är besserwisser
Brukar du skratta för dig själv? oja
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Hp imorgon? :) jag har vipkort till dig
Var bor du? visby, hos min mamma
Trivs du där? ja det gör jag absolut
Äger du några Converse? ja, minst två
Brukar du bli för full? för full vet jag inte, eller jo det har väl hänt
Är du allergisk mot något? ja, latex, bromin och endel tandkrämer
Har du haft sex idag? nä :(
Nästa mål i ditt liv? plugga i guess
Hur svarar du i mobilen? hallå
Vem ringde du senast? pappa
Vad sa den du senast pratade med i telefonen? "okej, jag kommer dit"
Antal timmar sömn inatt? 7 typ
Sov du ensam? nej, jocke är här
Brukar du komma i tid? jo det brukar jag väl, beror på till vad liksom
När mår du bra? när jag har jocke vid min sida
När blev du fotad senast? idaaag, suck, ser ut som fan
Hur känner du dig nu? trött, lite besvärad, hungrig
Vanligaste färg på dina kläder? svart
Vad tycker du om dina fötter? helt underbara
Vad saknar du? saknar pappa, och jocke när han inte är här
Hade du en bra kväll igår? ja, var bara med jocke hela kvällen
Favoritdryck på morgonen? jölk
Rakar du benen? ja
När brukar du oftast gå och lägga dig? är jag själv, så typ vid tio, annar mycket senare
Är du blyg? inte vanligtvis, men i vissa sälskap
Sysslar du med någon idrott? inte för tillfället, annars bowling
Vill du hellre ha mail än brev? breeeeev
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? absilut
Har du spytt offentlig? njaa, tror inte det. eller jo en gång
Är du nöjd med ditt liv? nöjd och nöjd, jag har det bra
Är du bortskämd? lite kanske
Vad gör du i morgon? ska på massage på morgonen, sen skola
Vad är det värsta du vet? folk som blir utnyttjade
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? väldans olika
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? kissie, haha nej vet faktiskt inte
Vad längtar du till? studenten, vad annars?
Har du bra vänner och äkta vänskap? ja det har jag
Vad använder du för shampoo? väldigt olika, helst från frissan
Vad är det finaste du fått? kärlek
Hur gammal är du? 18, fyller 19 om en månad typ
Du samlar på? hehe, you don't wanna know
Gröna eller röda äppeln? båda
Vem ringer du när du är arg/ledsen? jocke, nikki, mamma eller pappa
Gillar du golf? nej
Vilken tid gick du upp idag? 06.55
Har du sovit i din egna säng inatt? jaa
Har du strumpor på dig nu? jaa
Är det okej att gråta? såklart det är
När grät du senast? igår
Vad skulle du göra om du vann en miljon? hjälpa andra, spara och resa
Bär du glasögon eller linser? inte just nu, men har båda
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? nej absolut inte
När går du upp ur sängen en helgmorgon? jätteolika, har jag druckit blir det tiditgt, kan inte sova då
Vill du gifta dig? såklar jag vill det :)
Vill du ha barn? ja, tre stycken. jacki, chelsea och lionell
Solar du ofta? nej, men ibland
Är du bra på att laga mat? ja det tycker jag nog
Är du flygrädd? nej, men flygsjuk
Hur vig är du? helt okej :p
Är du musikalisk? det är jag nog inte
Vad dricker du helst när du är törstig? cola, vad annars?
Tror du på ett liv efter döden? det gör jag absolut, tror på evigt liv
Tycker du om sushi? har smakat det en gång och då tyckte jag att det var gott
Vad äter du helst när du ser på film? chippa och dippa
Bor dina föräldrar tillsammans? nej
Har du tandläkarskräck? nej, men hatar att borra
Har du någon gång gråtit dej till sömns? hur många gånger som helst
Biter du på naglarna? nej
Senaste låt du hörde? halo, jocke spelar det atm

 

såå

 

isabella


vardag

halli hallå plats för två. åhhh jag är så dålig på att skriva, men jag har ändå inte gjort något intressant dom senaste dagarna. har bara pluggat som en galning och varit med älsklings jokos. har varit på bio också och sett på snabba cash, inte så bra som jag trodde att den skulle va, men bra var den i alla fall. har haft prov idag, det gick helt okej. annars har dagen idag varit jättebra, förutom att jag har varit sjukt trött, men det är väl inget ovanligt. jocke har dygnat i natt så jag har vaknat flera gånger av att han har bökat runt. men det gör inget, är bara glad att ha honom här, min lilla dil. ska plugga matte idag, suck. men har prov på måndag så jag har väl inte direkt något val.

ni ska få lite bilder som plåster på såren för att jag inte skrivit på flera dagar


jocke träffade alvin på bion, sjukt trevlig ekorre



snövalken på skolans tak


min fina snöcykel


kysvans





peace out

isabella

torsdagsmys

sitter på sista lektionen, jag och isa gick förbi pappa och fick med oss rulltårta med hallon och chokladbollar till alla i klassen.Så nu har vi lite torsdagsmys.Yvonne har tagit in högtalarna så julius sitter och pumpar igenom förslag till studentlåt. Ska fortsätta skriva cv sen åka hem med pappa. Måste skriva på religionen direkt när jag kommer hem och skicka in den, inlämning imorgon. Sen fixa bland mina kläder, och hänga upp. Allt går så lätt, imorgon äntligen fredag!

nik

my all

Nästsista skoldagen innan helg, bara att kämpa på. Imorse när jag gick emot pappas bil log jag faktiskt lite. Det kändes skönt. Jag tycker inte att skolan är jobbig längre, jag tycker om vår klass och jag trivs så sjukt bra. Känns som man kommit närmare vissa, ändrat uppfattningar osv. stort gilla på det!

Håller på att göra mig iordning & lyssnar på  Alicia Keys – Superwoman som gör mig lite taggad på att lyckas. Fick massor med pussar igår som klistrade ihop mig lite, tankarna är fortfarande kvar. jag hatar det, skulle bara vilja stänga ute allt negativt och bara känna lycka..


:(

onsdagar kommer framåt vara den dagen jag hatar mest, idag har jag endast varit ledsen. Jag är fortfarande ledsen, jag skulle bara vilja krypa ner bredvid min bästis och låta henne läka mig. jag saknar henne, det gör ont att tänka på hur det blivit. vi skulle aldrig lämna varandras sidor trots att det är svårt just nu. Har under en tid gått i skolan precis som jag ska, hållt humöret uppe, stått ut till halv fyra, gjort mina arbeten men jag är fortfarande olycklig. Idag är det inge bra, idag är en dålig dag. Mitt hjärta är brustet och jag saknar isabella. Ibland är det såhär, jag vill bara spola fram tiden lite så jag slipper känslan. Imorse var jag så lycklig för jag klarat provet och nu känns det meningslöst. alla negativa tankar har jag i huvudet. antar att detta är vad man får, när man älskar någon?

Medina – Sagoland


and as you move on, remember me and all we used to be

Rick kom hit förut men jag kunde inte koncetrera mig, de får bli en annan dag. har inte lyckats skriva mycke.. har ingen lust. Jag och mamma tog en tripp till stan och köpte en klädstång till mig, fick tips av olga, tack så mycket. Sen har vi ätit mcmat. Nu håller jag på att städa upp lite, sen ska jag fixa bland mina kläder, har föressten fixat mitt spotify nu så det bli lite skön musik i bakrunden.








try sleeping with a broken heart..


onsdag

Ganska värdelös dag om jag får säga det själv, hade sovmorgon imorse eftersom vi fick lyxen att jobba hemma på geografin. Jag sov istället för att skriva. Pappa skjutsade mig vid halv tio, möttes av tove och matteprov. Det gick jättebra ( hoppas jag) hon sa iallafall att det såg riktigt bra ut så jag håller tummarna. Lunch & projekt, där vi inte gjorde mer än att sncka i ungefär 5 minuter.. Fick skjuts hem, drack kaffe med mamma. ska börja skriva lite nu..
somsagt, värdelös dag, skönt för caroline som varit hemma idag. Kom till skolan snart, we miss you.
Imorgon är det redan torsdag, tiden går fort. på fredag står skridskor på schemat.. lycka till.

& victoria, här är bilden jag snackar om.. drama drama :)


när cecilia fyllde 16.. som sagt tiden går fort

snö snö snö

Vaknade av ett sms där de stod att vår friluftsdag var inställd, ringde papi och visst var det så. Känns skönt med tanke på hur det ser ut utanför mitt fönster. Men måste ändå iväg till skolan, har matte & projekt. lär ändå bli en tidig dag. Ska göra mig iordning och lite så nu innan pappa hämtar mig, idag vill jag ha god mat!


snart bday

:)

Kom precis in, mina fötter är isbitar trots att vi bara gått ifrån form till solariet. Solade med vickis. Mitt i allt stängdes vår musik av och allt började darra, trodde att det skulle sprängas men vi överlevde. Nu ska jag ta en snabbdusch och sedan hämtar Tobias mig. Ikväll blir det paradisefinal, de flesta vet väl redan vem som vinner men det kan vara en bluff så lite spännande är det trotsallt. Har förövrigt kommit en lång bit på min religion och det känns riktigt bra, ska finslipa lite på loggboken innan jag skickar in den. Det går bra nu, kompis det går bra nu!

sp07b glöm inte sovmorgon imorgon till 9.30
+ ett gott humör till friluftsdagen!


gammal men rolig

ge mig tredje juni, ni är helt OK









nu ska jag skriva religion, sen träffa v.


bästaste

Even if the sky is falling down like she supposed to be,
She gets down low for me,
Down like her temperature, ’cause to me she zero degree,
She cold, overfreeze,
I got that girl from overseas,
Now she my miss America,
now can i be her soldier please,
I’m fighting for this girl,
I’m a battlefield of love,
Don’t it look like baby cupid sent his arrows from above,
Don’t you ever leave the side of me,
Indefinitely, not probably,
and honestly im down like the economy,


knatte & fnatte

Sitter just nu i skolan och har svenska c, vi ska skriva cv och söka jobb. Dagen har gått bra, druckit två koppar kaffe börjar bli pigg. En lektion kvar efter denna sedan hem. Ikväll blir det kanske gym, har inte bestämt mig för om jag orkar eller inte.  Sitter och taggar med Ke$ha i hörlurarna. Dags att börja skriva nu. puss!


i don't care what people say the rush is worth the price i pay
i get so high when you're with me



you

Tog en promenad hem till tobias igår efter ett sammanbrott här hemma. Ibland brister allt. La mig i en varm säng och kollade på heja björn. Måste erkänna att jag somnade tidigt och vaknade till och från. Vid två inatt somnade vi iallafall. Imorse blev de missförstånd. kom hem kl kvart i åtta och till skolan ungefär halv nio. Sjöng lite, lärde mig spela lite piano ( övning ger färdighet). Hem och se solsidan + let's dance. Pluggat lite, vilat lite. Nu har jag precis ätit mat tillsammans med mamma, ska tvätta bort smink och fixa lite sen om en stund ska jag hem till Tobias. Känner mig lika trött idag igen, lär somna tidigt men måste hålla mig vaken till Paradise.. för jag vet att jag vill kolla!
nik

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus