åh herrrre..


evigt

jag tror på evigt, tror att om man vill riktigt mycket så går det. jag ger det en chans till, sen får det vara. jag lever för kärleken, vad skulle jag vara utan?

isa

just the touch of your hand

Varit i skolan idag och efter kom hanna hit sen har vi simmat i en timme, riktigt skönt faktiskt. Hon får mig att må bra när allt är knas och det är jag väldigt tacksam för. Höll på att drunka ibland när hon fick mig att skratta så mycket. Nu sitter jag bara här och är helt slut, blir ingen träning för mig och Felicia ikväll, har redan gjort mitt idag. Men iallafall så kommer isabella hit senare, annars händer inte så mycket. Jag orkar inte göra något,vill bara ta det lugnt och allra helst inte vara ensam för jag orkar inte tänka.
nik

jag vill bara vara utan att förklara, varför kärleken tar skada
när man älskar med varann

tisdag

Inatt sov jag ensam och det kändes konstigt, men eftersom jag var så trött lyckades jag rätt tidigt ändå. Har precis tagit mig upp och har ingen som helt lust för skola idag. Har bara två lektioner så jag står nog ut, ikväll ska jag och Felicia träna och de ska bli jävligt skönt. Men måste skynda mig om jag ska hinna nu.
nik 



kanske mer tröttsamt för mig än för dig.


ändå inte bra

jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt
har knappt sovit något sen i fredags men jag orkar inte heller sova, jag vill inte heller träffa dig


nik


ändå inte bra

jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt
har knappt sovit något sen i fredags men jag orkar inte heller sova, jag vill inte heller träffa dig


nik


....

du vet att jag älskar dig


isa

äntligen fredag!

Just nu sitter jag i skolan och har filosofi, sista lektionen för dagen. Imorse hade vi spanska och jag läste lite ur boken sen åkte vi vidare till mässan, spenderade inte sp lång tid där eftersom det var tråkigt haha. Men v fick våra interbjuer och sen käkade några från klassen på max. Höll på att frysa ihjäl på vägen hit och jag pallar fan knappt åka hem. Måste köpa present till mamma sen tillsammans med min bror och vid fyra ska jag flytta hem till  mamma. Isabella skulle egentliegn klippt mig idag men tror inte att vi hinner det, får helt enkelt se. Nu ska jag jobba vidare, pussi
nik

torsdag!

Var i skolan idag även fast det kändes ganska segt, körde lite presentationer på engelskan och jag gjorde självklart om chris brown, men den riktigt presentationen är nästa vecka. Så nu fick nu lite skolinfo hoppas ni gillade det lika mycket som min mamma kommer göra. Har föressten träffat henne idag med lina men det var inte särskilt kul för hon blev sur på mig menmen, annars har jag varit med lina hanna och isabella idag, vi har myst och pratat. Sen ikväll var jag med pappa och isabella tills hon skulle träna och då käkade jag och pappi pizza. Nu ska jag egntligen ta mig hem till mamma men vet inte riktigt om jag orkar det ikväll, känns som jag behöver sova tidigt ifall jag ska lyckas ta mig till skolan vid åtta imorgon. Spanska i en timme typ sen ska vi på någon mässa med lars, ganska skönt att slippa ha massor av lektioner.
Nu ska jag och olga försöka fixa lite festbilder från snubben med kameran haha, kan bli intressant! ha en trevlig kväll.. puss! niiik


you


blogggggggggg

hallå, otroligt länge sen jag skrev men nu känner jag att det är dags igen. just nu sitter jag i skolan och har filosofi, ska skriva om en dag med sören kirkegaard, inte så hemskt spännande men i alla fall. slutar snart och då är det lunch, fast det är äcklig tomatsoppa. blä. senare idag ska jag köra på bilskolan, as kul. och sen kanske det är sävefest, fast jag vet inte hur det blir med den saken, jag har träning också för den delen och pappa kom hem i natt så jag måste träffa honom också.

vad har jag gjort senaste tiden då? jag har typ festat och gjort av med pengar på alla möjliga saker, jag har vart i huddiksvall och spelat match, det gick skit och nu måste vi kvala. sug pung. men som någon sa; se det positivt - fler matcher! sant. jag har köpt massa kläder och massa smink och nya skor också!

imorgon åker älskling till stockholm och ska se på fotboll med jim, hoppas dom får roligt. jag ska festa både fredag och lördag!

pussisa

it.

Just nu sitter jag i skolan och har filosofi, måste välja vilken filosof jag ska göra mitt arbete om så jag kan börja skriva snart. Idag är det sol och de gör mitt humör till det bättre, är jävligt trött eftersom jag var vaken ganska sent inatt.
Igår var jag med hanna och gjorde våfflor efter stan sen mötte jag olga och vi gick tillsammans en långpromenad till trerra nova och hem till niclas, när vi kom fram var vi som levande isbitar haha, chillade där en stund och vid tolv ville vi ta oss hemåt men kände att vi inte orkade gå så sebastian min kusin kom och hämtade oss :) slapp frysa ihjäl. Sov hemma vid mamma igårnatt för jag orkade inte gå hem till pappa. Idag kommer lina till skolan efter två, hann ju inte träffa henne igår heller....
nik

onsdag!

Imorse ringde isabella och väckte mig och då tänkte jag att de var ingen idé att sova vidare, lagade ihop lite käk sen kom både isabella och hanna hit. Efter en stund när jag gjort mig lite iordning gick vi till stan. Jag fick med mig lite olika underkläder hem sen tog pengarna slut menmen.. får mer pengar nästa vecka! Nu är jag hemma och ska äta lasagne, Lina är påväg hit också, vet inte vad vi ska göra men de lär bli en hel del prat, har inte setts ordentligt på flera veckor nu.
nik

tråkig kväll

Blev inte av att träffa Lina varken idag eller ikväll och så blir det oftast.. väldigt tråkigt men imorgon skulle hon iallfall komma till stan efter skolan. Och imrgon ska även jag och hanna på stan efter vi har vaknat :) men ska se till att sova ut ordentligt först. Nu ska jag kolla rosing och andra avenyn, fastnade vid datorn igen tss. AAhja, sov så gott sen pusspåer :) nik

fest eller?

mys :)

Hade en riktigt trevlig och rolig fika, kändes som våra skratta hördes i hela lokalen men de är sånt folk får tåla när tjejer har mycket att prata om! Jag gillar verkligen sällskapet och för er som är intresserade så vare olivia olga och felicia. Efter fikan gick vi en stund på stan och jag som inte har nå money fick bara titta men har hittat maassor med grejer jag vill ha iallafll. Sen gick jag hem till mamma, eller jag och olga tog sällskap eftersom vi bor nära där och då fick jag en klänning och choklad från gina tricot och sen ska hon köpa ett par skor till mig :) Har saknat henne jättemycket och det känns skönt att hon är hemma. Uppdaterade henne lite snabbt om vad som hänt sen gav dom mig dissen så jag gick hem till pappa och har väl mest chillat. Pappa lagar mat till mig nu sen väntar jag på att lina ska komma hit men vet inte hur de blir av med saken.. Vid åtta äre Rosing och då ska jag gotta mig ännu mer i hugo, ska även se andra avenyn som jag helt glömde bort förut. Måste skicka in engelskan till Cecilia och såg nu på min mail att jag har nå jävla bok som inte har blivit inlämnad, vem kollar sin tjelvar? jaja, får väl lämna in innan dom kräver pengar av moi!
nik

:)

Nu har jag duschat och skrivit lite engelska, måste skynda mig men vad fan ska man ha på sig, orkar inte frysa ihjäl.. Tur att vädret blivit lite bättre iallafall. Ska iväg och fika med några söta som säkert får mig på bättre humör! Har mycket att snacka om efter helgen haha. Här kommer ingen undan.. iallafall inte olivia :) puss! nik

fyfan vilket väder..

Så nu är jag hemma, käkade lunch i skolan efter idrotten. Fyfan vilket jävla väder alltså, har inte varit med om värre på riktigt länge. Imorse när jag cyklade till skolan så kunde jag fan inte undgå att garva ihjäl mig, alla jag mötte såg så grymt besvärliga ut och helt illröda haha. Själv gled man förbi med vinden i ryggen. På gympa körde vi handboll men de var rätt tråkigt faktiskt. Hemvägen då? jo de var där jag dog. Hahaha fyfan kom inte en jävla meter.. Nu ska jag ta en varm dusch och sen kolla andra avenyn. Fick jobba hemma av Cecilia så jag skulle slippa ta mig tillbaka i detta väder och det är jag väldigt tacksam över.nik


i miss u.

:(

Igår hände knappt någonting, tog det mest lugnt och sedan åt vi tacos med pappa och somnade i soffan runt åtta. Nio gick vi och la oss och sen har man sovit tills nu. Jag vill verkligen inte till skolan idag i sånthär pissväder. Men måste dit annars tar dom mina pengar.. Iallafall, har gympa nu vid halv sen börjar min engelska klockan kvart i ett. Har för mig att jag har utvecklingssamtal efter skolan så måste ha tag i yvonne och kolla tid. Efter det ska jag träffa Lina, det var sjukt länge sen och jag saknar henne. skriver senareeeeeee. pössi
nik


rätt trött

Har inte hunnit skriva förrens nu,sitter på en spanska lektion för första gången på typ fyra veckor. Håller på att läsa en bok om en brud som heter Laura. Snart får vi äntligen sluta och det ska bli så jävla skönt. Vad fan händer idag då?Ingen aning, återstår att se. Orkar inte skrivamerförmellanslaget pådennadatorär helt fuckat ochjagkommerslåsönder datornomjagska fortsätta haha.ahjapusspåer:)
nik

tss

Nu ska jag äntligen få åka och sova, jag är helt sjukt jävla trött men de värsta är att jag måste tvätta håret först. Har liksom fastnat vid datorn pga av vissa anledningar. Ahja, får skynda mig på. sov så gott puss :) nik

:)

Så, tog nu bort alla kommentarer i inlägget under eftersom det bara är totalt skitsnack. Ikväll har jag och pappa kollat på wipeout och det var extremt roligt, har nog inte skrattat så mycket på länge, jag vill egentligen gå och lägga mig men ska inte sova hemma inatt så måste vänta några timmar. Imorgon börjar vi åtta och ska äntligen laga mat igen, har faktiskt saknat per litegrann nu när jag inte sett honom på två veckor så det blir nog roligt.
nik

bara till mamma!!

Bara för att det är mammas födelsedag idag så ska jag påminna henne vilken sexig jävel hon är gift med, ska langa några riktigt fräscha bilder och mamma jag vet att du gillar hatten!

pussnikkk

grattis till mina två!

Nu ringde mamma precis och jag har glömt att skriva att hon fyller år idag, och Felicia fyller också år :) så grattis så himla mycket. Saknar mamma som fan, kom hem kom hem! älskar dig!
nik

du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut

Nu har jag gottat mig i hugo ett tag och h e l v e t e va snygg grabben är, synd att ludde fick åka bara för han är störtskön asså! Pratade lite i telefon men isabella förut och jag blev glad bara jag hörde hennes röst, har verkligen saknat henne för mycket. Dom torskade men de är bara för att dom är sämst haha. Snart ska jag duscha trorjag, sen sparka upp pappa ur soffan för att laga käk, eller vänta.. klockan är ju förfan bara tre. satan vad tiden går segt idag. Även fast detta är en jävla skitdag för jag måste välja precis som förut och jag blir skrämd av att vara i samma situation så kan jag inte sluta le för de är något som gör mig glad, jag längtar tillochmed till skolan imorgon, jag är nästan frisk, melissa horn är så jävla bra och jag trivs precis som det är. Men en sak ska du veta, jag tänker inte välja! Ska bli så jävla skönt att mamma kommer hem också så hon kan finnas för mig när vissa andra inte gör det, har nog tappat några vänner på vägen under den senaste tiden.. kanske mitt fel, kanske deras eller bådas eller kanske ingens. Vem fan vet.
niik

bästa på länge!!

Igår hade jag så sjukt jävla roligt och kände mig fakitskt inte ett dugg sjuk, är inte heller speciellt sjuk idag så allt är på topp! Vi kom till niclas runt halv elva kanske eller något och då vare fullt drag med singstar och hela köret. Kvällen avrundades väl runt fem någongång och då var jag stentrött. Men jag hade galet kul hela kvällen så tack så mycket för det!! Idag har jag bara degat, käkat lite nudlar och nu väntar jag på att pappa ska köpa cola efter att skidloppet är klart, sen ska jag kolla andra avenyn som jag har missat och den rätte för rosing!
nik

:)

Nu sitter jag här och dricker vin, ska snart sminka det sista och möta hanna för att sen åka hem till niclas. Jag känner mig friskare och redo för partaj, får hoppas att jag inte blir sjukare imorgon för jag måste gå hela skolveckan and i will. Jag saknar mamma faktiskt, skönt att hon kommer hem på måndag :) men nu måste jag måla mascara, puss på er och ha världens bästa kväll precis som jag ska ha!
all kärlek.

nik

that's a fact

vad som än händer kommer jag iallafall aldrig göra såhär, som du gjort. Who the fuck are u..

lördag!

inlägget under är gammalt men hade inte blivit publicerat ordentligt, så igår vad jag i skolan sen köpte vi present till Felicia och åkte vidare till isabella där vi gjorde oss iordning. Hade en jättetrevlig kväll men mot slutet kände jag mig febrig och hade äckligt ont i halsen så jag åkte hem och la mig direkt. Fick ett ganska roligt samtal under natten haha. Idag har jag bara tagit det lugnt och kurerat mig med allt som går att stoppa i sig för att bli frisk och jag känner mig faktiskt bättre. Har precis duschat och ska kanske ta mig hem till niclas ikväll för att fira Felicia ordentligt :) Måste isf börja göra mig iordning nu så dags att sätta på taggmusik och sen äta kvällsmat för de har jag helt glömt bort att göra, halstabletter gör mig mätt! ahja, ha en trevlig kväll pusspåer!
nik


med socker och är röd

Godmorgon, här sitter jag i isabellas säng och ber till gud om att få bli frisk, jag har tydligen snarkat hur mycket som helst inatt så isabella knappt fått sova men jag varnade henne faktiskt innan att jag knappt kan andas. Snart ska jag ta en ipren så jag slipper denna dunkande huvudvärk och sen strepsil, halstablett, cvitamin aa you name it. Måste snart börja göra mig iordning för skolan också men jag har knappt någon ork, kommer antagligen se lika förjävlig ut som jag gjorde igår men jag är iallfall i skolan.. När vi slutat idag måste vi köpa present till Felicia som fyller år i helgen och ikväll ska vi dit på middag, får hoppas att jag mår bättre annars vet jag fan inte vad jag ska göra..Känns skittråkigt att inte komma ju, så får försöka!
Föressten, igår var jag i skolan även fast jag mådde as sen åkte jag hem och sov nån timme innan isabella kom till mig, pappa lagade mat till oss så snälls om han är sen åkte vi hem hit och åt med stanley mackan och hiller. Vid elva gick vi och la oss ungefär.

aah, det är väl vad som har hänt på senaste, kanske skriver senare..
nik

18årsfest



no one in this world knows me the way you know me

and you completely know the power that you have, the only one that makes me laugh
said and it's not fair how you take advantage of the fact that i, love you beyond the reason why
and it just ain't right


sen en tid tillbaka..

För det första vill jag bara säga att de som inte sett Män som hatar kvinnor borde göra det omedelbart, jag gillar egentligen inte sådana filmer, beckliknande eftersom jag jämt får för mig att allt kommer hända mig själv. Men denna film ångrar jag verkligen inte att jag såg, kan medge att jag fällde några tårar ibland och i vissa scener ville jag helt seriöst kräkas. Helt klart sevärd film! Sängen väntar och imorgon behöver jag inte gå upp förrens åtta! Men nu ska jag sova även fast allt känns skit, någonting hänger över mig men jag vet inte riktigt vad ännu.. skitsamma, godnatt.
nik

real eyes

å allt som e bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Dagen har spenderats på soffan för att jag inte haft ork till någon annat, känner på mig att jag kommer bli sjuk snart och det vill jag verkligen inte så får käka vitaminer och allt sånt shit i hopp om att bli bli piggare. Mamma har varit här en stund och lämnat lite kläder plus lånat min klänning och sagt hejdå, jag kommer faktiskt sakna henne men har vant mig att bo här vid pappa nu. Idag satt papi även upp en ny lampa här i mitt rum så ett steg närmare makeover iallafall. Jag ska snart hoppa in i duschen för isabella är påväg hit. Inatt kommer jag få sova ensam och det suger, man vänjer sig liksom på någon konstigt sätt.. menmen life is life. Har iallafall sovmorgon imorgon så det ska bli skönt, endast två lektioner också men fetaste hålan, ska nog göra klart min engelska då, kolla.. allt löser sig!

sen en tid tillbaka har jag varit trött
försökt att vara allt på samma gång
så mycket man kan göra, borde och vill
sen mitt i allt så ska man räcka till

sen en tid tillbaka har jag varit tom
och försökt att hitta spår som leder rätt
det finns så mycket måsten att va bra på de man kan
och mitt i allt så ska man vara sann



nik

lite snabbt sådär

jag är väldigt glad just nu, fick reda på att fanny kommer hit på påsklovet, tack gud så mycket jag saknar henne!! Life is good, nu ska jag duscha pööööööööööööösspppååree.

onsdag

Nu är jag äntligen hemma och fy helvete så trött jag var i morse, hade mjukbraller på mig denna dag för inte fan pallar man alltså. Gjort lite olika grejjer i skolan och bytt mitt uvsaamtal också. Just nu ska jag få lite gamla bilder från hanna och det ska bli riktigt jävla kul, gammal fest från jimmy och när vi var i sthlm hos jennifer. Idag ska jag bara vara hemma, vila upp mig lite sen träffa mamma en stund för hon åker till barcelona imorgon och ikväll ska jag isa och carro gå på bio :)
puss nik

sleeping to dream about you

Det har varit lite segt med bloggandet men har inte orkat av vissa anledningar, igår hade jag sällskap hela kvällen och natten, idag har jag varit i skolan, fått ny länk till mitt armbarnd som gick sönder och annars bara chillat hemma. Snart ska jag ge mig iväg och spendera natten någon annanstans. Imorgon väntar skola med endast fek och slutar vid tolv, ska lämna in ett filosofi papper också. Veckan är snart slut och det känns skönt! Bloggen får tyvärr ta skada men jag tillägnar min tid åt annat som är mycket mer viktigt just nu, pusspåer.
nik

across the water

tjenah! Igår kom pappa hem somsagt och vi kollade lite tv, tänkte gå och lägga mig vid tio men anton tyckte jag var så tråkig så jag var upp en stund till. Somnade nästan direkt när jag la mig och sov till klockan ett idag, riktigt skönt fakitskt. Var inte i skolan för vi hade framtidsdag och jag var inte intresserad av att lyssna på någon föreläsning så jag tog igen lite sömn istället. Anton har åkt hem nu och de känns lite tomt, jag gillar hans humor så han får mig jämt att skratta. Idag har det väl inte hänt så mycket, mest kollat tv och lagat lite mat. Måste plugga senare för jag har idrottsprov imorgon och sen vill jag ut och gå men vet inte om lina kunde ikväll. Får helt enkelt se senare, föressten så fick vi choklad av pappa ifrån åre :) tacktack.
Nu ska jag bara fortsätta chilla, är fortfarnde segast i världen..
nik


this and that

Ska väl berätta lite om gårkvällen kanske, jag och carro gjorde oss iordning tillsammans här hemma vid mig och förkröka lite innan mamma körde oss till bowlinghallen där vi åt mat med resten av tjejerna. Efter det var det fest nere i baren och tillslut blev de rätt bra dag. Onödiga bråk som resulterar i skador på min kropp, kul? nej.. mitt finger är totalsvullet och jag har antagligen fått en spricka eller något, jag har blåmärken överallt menmen, skit händer. Sebbe körde oss hem men jag gick till zeke och david, chillade med dem ett tag innan man tog sig hemåt till sängen. kanske ensam, kanske inte.. vem vet liksom. Men iallafall hade en trevlig kväll trots allt de negativa, tack så mycket.

grymt seg dag, har bara degat hemma och jag och anton har försökt oss på att tvätta vilket inte gick så bra till en början. Nu har vi precis gjort pizza och snart kommer pappa hem, ska bli skönt att slippa diska och sånt haha. Vid nio ska jag kolla sanningens ögonblick och efter det vet ja inte, börjar kvart över nio imorron.
puss nik


secret love

herrrå

haha nu är jag vaken och har ont överallt, mitt finger e fan dubbelt så stort. Jag vet inte men de kan vara så att jag fortfrande är onykter, nu ska jag väcka anton och sen göra nudlar. hörs senare ppösss nik

where is the love

Idag har jag fixat massor och nu har jag precis klätt på mig min klänning och den sitter bra, som tur är. Har börjat sminka mig lite men tar en paus med en cider just nu, Carro kommer hit och gör sig iordning och lina med sen kör mamma oss. Anton har kollat sport hela dagen fast förut fick jag kolla lite the hills, nu taggar vi med musik. Jag hoppas på världens bästa kväll, snälla ge mig! nik

pray for u

18årsfest ikväll!!

Jag somnade nästan direkt efter förra inlägget men vaknade lite efter två när rick och isabella kom hem från krogen, då var det snack om efterfest här hemma men jag tror jag lyckades övertala rick att säga nej. Om de varit något här så har dom iallafall varit tysta eller så är det jag som sovit djupt. Nu ska jag städa upp här hemma för det ser ut som ett jävla bombnedslag efter det blir det dusch och hem till mamma för att hämta klänning och en sista busdusch. Fullt upp hela dagen faktiskt så kommer nog inte skriva så mycket mer idag, kanske något inlägg senare.
nik


i don't think that they would understand

i'd give up forever to touch you
cause i know that you feel me somehow



when everything is made to be broken
i just want you to know who i am


never easy this way...


föressten så är isabella världens bästa någonsin

godnatt

Ikväll har jag varit med ida rick anton och isabella, isa och rick drog nyss krogen men jag ska sova och anton spelar tvspel, imorgn ska jag ta sovmorgon sen hämta klänningen vid mamma och göra mig iordning hela dagen. Laga mat vid fem sen dricka lite ( tips från coachen) sen dirr till bowlan för middag och efter det? jooo fet jääla fest!!
nik


lugn fredag!

Idag har jag varit med isabella-ella -ellaa och ätit mat och lite sådära, lagt in musik som vi ska ha till lördag, svårt att tillfredställa allas behov men ni får ta't som de kommer! Just nu är hon iväg på ett hemligt uppdrag men kommer tillbaka snart och jag har duschat och fixat mig, väntar på ida men hon är ju APAseg så vi kommer säkert inte hinna gå på stan idag.. ska nämligen till O'learys med familjen och käka klockan fem! Efter det ska jag hem dirr och bara chilla fetgalet, ska inte göra något alls alltså men imorgon smäller det big time, PUSS
nik


godmorgon!

Vaknade runt nio idag och försökte somna om men det gick inte så jag ringde mamma och har snackat lite om lördag. Nu ska jag käka frukost och vänta på att isabella kommer, vet inte vad vi ska göra direkt men det blir alltid kul! Senare idag ska jag på stan med Ida precis som jag skrev i förra inlägget, mamma har fört över pengar på mitt konto så nu kan jag köpa exakt vad jag vill ha till lördagen och det känns perfekt! Tack så mycket bästa mammi. Dags för frulle hörs senare/ nik

fredag!!

haha underbar kväll, nu ska jag fortsätta sova! sleep tight
nik

cool down down

Just nu sitter rick och anton och spelar tvspel men jag pallar fan inte sitta där ute längre, har pratat lite i telefon med ida och försökt komma fram till vad vi ska köpa för present till isabella men tror att vi har någon aning iaf :) När deras match är slut ska vi gå till schell och möta idapida. Så resten av kvällen blir väl att hänga med dom och sen sova, imorgon kommer isabella hit :)
nik

isabella har världens finaste ring på sitt finger och ingen kan ändra på det

du

din jävla hora vad fan vill du mig, så jävla patetisk. äcklig är du också och ful som ingen annan, håll käften och sug min kuk

överasskning!

Idag har jag varit i skolan hela dagen och sen åkte jag och lina mer på stan för att köpa present till isabella, eller lina gjorde, jag ska göra det imorgon :) När vi kom hem hit till pappa fick jag världens bästa överassking för i soffan satt anton!!! Jag blev hur glad som helst! Vi har käkat mat och nu är mamma och joakim här och fikar. Ikväll ska vi nog bara ta det lugnt men jag måste göra klart en filosofiuppgift, det blir ingen skola för mig imorgon! Har bara typ en lektion så jag orkar inte och nu är anton här så då äre okej! Nu ska mamma hjälpa mig med bus, pusspåer!
nik

Gud

välsigna mig och låt ditt ansikte lysa över mig

isa

igår

det var en bra dag igår, jag fyllde 18, äntligen :) och jag och jocke förlovade oss :) jag fick massa roliga grejer, kan berätta sen. nu ska jag åka och äta med nikki :)

puss isa

the way we shine

Nu har jag precis gått och upp är fan galtrött alltså.. önskar att jag kunde stanna hemma idag. Ska på filosofi vid halv tio och jobba med muntiga diskutionen vi har på fredageftermiddag och sen har jag världens håla och efter det engelska..  blä. Jag gillar inte torsdagar.Efter skolan ska jag gå med sandie och sen vila trorjag, föressten har jag oranga händer idag, smartass som jag är glömdejag att tvätta händerna efter bus haha. Får väl skylla på att jag var trött..
nik

sweetest drug

and i know this much is true, baby you have become my addiction
i'm so strung out on you, i can barely move and it's all because of you


jag ska fan ta och sova nu, lite brunare och jävligt trött.. och du är fan inte den människa jag trodde du var.

nik

hemma vid isabella!

Nu har jag precis kommit hem och har haft en jättetrevlig kväll verkligen och det behövdes. Vi har ätit pastasallad och en jättegod tårta som isabella och ida gjort. Pratat och bara myst. Efter halv åtta hos mig åkte jag och Janica hem, hon skulle plugga och jag skulle hem till mamma för att hon skulle hjälpa mig med bus, men väl hemma så var hon på någon föreläsning så jag snodde med mig bus och ska göra det själv. Ikväll händer det inte så mycket mer men jag är verkligen nöjd, tack så mycket!
nik

listen

Idag har varit en händelserik dag, började med skola och fick sluta lite innan tolv eftersom lars är världens bästa lärare, hälsade på kim en stund och sen drog jag och isabella oss vidare ner till stan. Banken och massa andra olika affärer och med tjugo kassar gick vi hem till min pappa en stund. När isabella gått hemåt för att baka tårta gick jag och duschade, gjorde hårinpackning och det behövdes nog. Tog en powernap på tjugo min sedan har jag bara gjort mig iordning och nu måste jag städa lite här vid pappa innan jag ska ta mig vidare till janica och sedan hem till isabella! Jag är galet trött och funderar på att vara hemma ifrån skolan imorgon, men har iofs sovmorgon så kanske klarar mig om jag lägger mig i tid. Snön kan gärna försvinna också, thank u.

niik

ISABELLA ÄR ARTON!!!!

Imorse kunde jag verkligen inte ta mig upp och tänkte stanna hemma men eftersom det är isabellas stora dag idag så tog jag mig upp, har knappt någon aning om vad jag har på mig. Gick till mamma eftesrsom min cykel var där och då var jag redan sen och självklart hade mitt lås frysit fast så det tog ännu längre tid. Snö i ansiktet och jävligt irriterad kom jag äntligen fram till skolan. VI sitter bara och jobbar med olika uppgifter men jag har fan gäspat mer än jag jobbat om man säger så, längtar hem till sängen..SOm tur var är det god mat idag, tacksåmycket. Nu ska jag fortsätta jobba men slutar tolv idag och det är riktigt najs! Har ingen aning om vad som händer då, antar att jag ska hem och sova en stund och senare på kvällen hem till isabella för att fira henne :) grattis baaaby!
nik

men de du och jag för inuti ändras inget

Jag har tre saker att säga som får bli något sorts godnatt inlägg!
1. Isabella min bästa fyller arton imorgon, glöm inte bort att gratta henne!
2. Hugo är så jävla snygg att det är farligt så dumpa Rosing, dirr.
3. Andra avenyn gjorde min kväll på många sätt och vis men bästa var ändå " bara du har cykelhjälmen på dig så" jag har skrattat en kvart..

godnatt, imorgon kan isa köpa cigg, snus och folla!!
nik

tenderness



soooo inlove with uuu, allkärlek.

hmmm

Helt ärligt så har jag faktiskt tröttnat och nu ska jag laga mat åt mig och rick. Du kan dra och jag hoppas att anton sätter sig på färjan och kommer hit, tacksåmycketpussadjö.
nik


pissdag!

Vilken jävla skitdag det har varit idag och riktigt illa med vädret också, vad är dethär? jag trodde att våren var på g men tydligen inte. Jävligt tröttsamt om det ska bli täckande snö över hela gotland då går jag helt seriöst i ide! Tog mig till skolan imorse även fast vädret var som de var och jag inte hade några vantar, vi körde styrketräning och det var skönt som fan sen gick vi i gympakläder och åt lunch, hoppades på att det skulle vara något gott men eftersom dagen börjat illa fortsätter det självklart bara och vi fick äta soppa! Åkte iallafall hem och duschade och vilade en stund innan jag skulle tillbaka i pissvädret och ha engelska. Tränade inför nationella skriftligt i engelska så vi fick välja bland olika ämnen. När jag var färdig skulle jag ändra till 1,5 spacing och vad gör jag? jo markerar hela texten och trycker på fel tangent så hela min text försvinner.. Det var verkligen droppen och då slängde jag igen datorn, fyfan vad arg jag blev. Men min lärare lyckades fixa det som tur var. Efter skolan behövde jag lugna ner mig lite så jag och isabella satte oss i caffis och diskuterade hennes 18årsfest, det är de enda som gör mig glad just nu och jag ser verkligen framemot det! Vid tre åkte jag hem till mamma och då var mina händer isbitar så jag var tvungen att svära i 5 minuter innan allt kändes någorlunda okej igen, har fått lite kräm av henne att ha till ansiktet eftersom jag blivit torr och hur jävla kul är det när jag ska på fest på lördag? Känns som allt bara går fel för mig men ah.. får väl tänka positivt så kanske det ändrar på sig!

Jag och Rick har iallafall lagat lite käk och snackat lite skit och nu ska jag faktiskt bara ta det lugnt resten av dagen och kvällen, tänker inte göra någonting, allra helst inte gå ut iallafall. Lina kanske tittar förbi senare, det hoppas jag verkligen! Men nu ska jag fan gå och se tv. Föressten påtal om tv! Ikväll är det Rätte För Rosing, tjena hugo!
nik


saknar hanna jävligt mycket...

godmorgon!

Hade svårt för att somna igår och när jag äntligen lyckats så väckte rick mig och försökte få reda på lite hemligheter. Vet inte när jag somnade men har inte lyckats gå upp förrens nu iallafall. Ska göra mig lite iordning sen äta och cykla till skolan, såg att de precis började snöa lite lätt, varför?
nnik

film!

Ikväll åt vid sallad från maxi sen har vi kollat på film och nu känner jag att de är dags för mig att sova, seb & ida ligger inne och snarkar in ricks säng, har sovmorgon imorgon så det ska bli skönt. Nu ska jag tvätta av smink och sen messa lite, puss nik


single

Har spenderat eftermiddagen med isabella i telefon, snackat om hennes 18 årsdag och det kommer bli så jävla kul! Längtar verkligen ihjäl mig. Om mina planer går rätt så ska jag ha mammas klänning men skor vet jag ännu inte. Nu har jag precis duschat och sen ska jag väcka rick och försöka bestämma vad vi ska laga för käk ikväll plus att han gärna kan få städa upp efter dom igår vet inte vad dom har gjort men det är inte städat iallafall. Men känner man honom rätt så kommer det bli jag som får göra det. Senare idag tror jag att lina kommer hit och det blir mys, hörde något skvaller om att ida kommer också, kalas.
nu ska jag klä på mig, puss nik


Måndag!

Igår gick och la mig vid ett ungefär och somnade strax därefter, resten av gänget var fortfarande upp då och vid tio i fyra vaknade jag av att rick hade gjort natchos, Ida lekte med katten och jag fattade ingenting. Seb och Ida åkte precis och dom har inte sovit något alls inatt, kul för ida som ska jobba till två idag. Jag ska snart börja göra mig iordning och sen cykla till skolan, de som är de värsta när man är trött, att ta sig. Menmen, ska somsagt bara laga mat sen hem dirr och sova. Antar att de blir chillhäng här efter jobb och skola, ikväll ska jag och rick laga mat ihop, det kan bli intressant! Nej nu ska jag tvinga rick göra frukost till mig eftersom han ändå är uppe, ha en bra dag! nik

SKÖNT

Ikväll har vi haft jättemysigt men de är inte över än, jag borde nog sova snart men kom precis på att jag inte har någon svenska imorgon vilket betyder att jag slutar kvart i elva, Ska bara laga mat och käka imorron, hur najs? fett najs.
Ska ut och ta del i samtalet nu, puss & godnattt nik


if it's wrong to love you then my heart just won't let me be right

sober

Nu är vi hemma igen efter en sväng med bilen, har köpt lite olika saker och snart ska vi se på sanningens ögonblick, ida kom hit för ett tag sen och är trevligt sällskap. Imorgon börjar jag åtta och det suger. Nu ska jag gå, sov så gott. Love. nik


kanske, kanske inte.

sober

Nu är vi hemma igen efter en sväng med bilen, har köpt lite olika saker och snart ska vi se på sanningens ögonblick, ida kom hit för ett tag sen och är trevligt sällskap. Imorgon börjar jag åtta och det suger. Nu ska jag gå, sov så gott. Love. nik


kanske, kanske inte.

.

hejdå

mat

Nu har vi äntligen fått i oss mat efter ett evigt tjat på rick, han är verkligen bakfull idag och vi har skrattat sönder åt hur han ser ut. Förut när vi andra käkade satt han i sin säng i en kvart och tittade ner i täcket haha! Stackarn, resten av gänget mår fint. Just nu sitter jag bara här och chillar medans lina sminkar sig i mitt fönster, alla är fan rubbade i skallen här hemma. Men iallafall jag lyssnar på neyo och de var sjukt länge sen men i like. Skrev precis ett längre inlägg men blogg.se vill göra mig förbannad idag så fuck you trögsida.
nik

söndag

Igår blev det väldigt sent, somnade runt sex efter ett skrattattack med linamare, hon har varit min sovkompis under natten. Jag vaknade vid ett och då var hon redan vaken, sen har jag städat och diskat här hemma medans rick ligger och snarkar som en sten. Det går verkligen inte att väcka honom.. Jag vill att han ska handla mcdonalds mat till lunch för det hade passat perfekt idag. Men nu ska jag gå, skriver senare,pöss nik

gonatt'

dags att sova nu, fett me knas överallt, godnatt
nik

gooodbye.

"This is gonna take a long time

Wonder if you'd understand

All I needed was the love you gave

All I ever knew, only you"


nik


:)

Nu är jag hemma vid pappa och är trött efter att ha fått bära på massa saker, usch. Jag skulle ha haft någon flytthjälp, nej nu skämtar jag bara! Har iallafall kopplat in allt och lugnat ner mig så nu känns allt bra. Jag ska snart hoppa in i duschen och sen kommer lina hit, Ida kommer nog snart också och då ska hon och rick göra marsängswiss eller något. Det blir fint det :) Men nu måste jag kila, take care! som ni ser fungerar mitt tangentbord igen, jag är ju den bästa som finns :)
love
nik


flyttar hem till pappa!

Nu har jag precis gatt upp och maste borja packa ner alla mina saker for isabella och ida hade tankt komma hem till mig och rick sa jag maste rappa pa nu! Kanns som jag ska flytta ifran mamma men sa ar det inte, jag hoppas att mamma inte ar besviken pa mig att hon far bo ensam ett tag, hon har ju grabbarna! Nu maste jag stada upp har och sedan aka till save for att hamta min cykel och sedan vidare hem till pappa, jag skriver nog senare nar jag har kommit dit om jag orkar koppla in datorn direkt. Foressten igar nar jag skulle sova smsade jag lite med hanna och hon har kommit fram till Tyskland nu och jag saknar henne redan, igar ville jag bara vara vid henne sa hon slapp vara ledsen. Tycker de ar elakt att gora sadar emot manniskor men vissa har ingen respekt, jag alskar dig gumman vi ses pa fredag! <3
nik

min och jacobs historia

Jag blev insperarad av johns historia om honom och erik daun och tänkte att nu ska jag skriva en om min och jacob bolins historia.

 

Jag och jacob har alltid gått på samma skola och jag tror det var i fyran som jag blev kär i honom, han var så himla söt i sin jeansjacka. Lite senare blev vi tillsammans och det var så himla mysigt, jag kommer ihåg första gången jag var hemma hos homom, vi åt mellanmål och han spilde ut hela sin medicin i smöret. vi var det i i alla fall ett halvår innan jag gjorde slut, jag minns inte riktigt varför men i alla fall. Vi fortsatte att vara kompisar, jättebra kompisar femman och sexan och i sexan gick vi i samma klass också, vi hade ett litet gäng som alltid var med varandra, det var jag, jacob, henrik, lisa, john, elias och säkert några fler, men oftast vi i alla fall, vi satt alltid vid lännakiosken och hängde. Somrarna var det bästa som fanns, vi spelade fotboll och gungade i fågelgungan. Bättre somrar fanns nästan inte. I vilket fall var jag och jacob fortfarande vad man kan kalla bästa vänner.

 

Även i sjuan var vi bästa vänner, det gick väl lite fram och tillbaka hur ofta vi träffades och så men så är väl livet. I slutet av sjuan blev jag tillsammans med julius nyman i jacobs klass. Jag var nästan alltid med honom och det var inte så uppskattat av mina vänner men i alla fall så gjorde jag allt för att julius och jacob skulle bli vänner och jag lyckades, vi brukade vara alla tillsammans, men john, henrik, elias och hela gänget. Och jacob var den som jag pratade med när det var svårt. Men vi bråkade också ibland vad jag kan minnas. Någon gång var det för att jag brukade sitta med några som hade varit dumma mot jacob i caffis, han blev jättesur för det, och jag fattade nog aldrig riktigt varför, men jag får väl erkänna att det var säkert jag som hade fel i det läget. Men vi gick vidare efter det, tror jag, minnet mitt är inte det bästa. Jag och julius gjorde slut, alla vet redan varför och jag tänker inte säga något om det, jacob berättade i alla fall att han skulle ställa upp för mig och stå bakom mig vad som än hände, och så blev inte fallet, för sen tyckte jacob att jag hade förändrats så mycket. Jag vet inte varför, kanske hade jag det, kanske inte, kanske var jag bara en bortsprungen liten flicka som behövde han stöd, i alla fall så bråkade vi mycket och han bestämde sig för att vi inte skulle vara vänner längre. Och jag tyckte och tycker fortfarande idag att det är hemskt att vår vänskap försvann.

 

När vi började ettan så fick jag hemska blickar ifrån både julius och jacob, elak ord när man gick förbi, jag trodde vi hade kommit över det där, men tydligen inte. Det kändes hemskt, och jag kände mig fruktansvärt nedtryckt, samtidigt som jag försökte spela orörd. Sen helt plötsligt fick jag något meddelande av jacob på playahead där han stolt som han var bad om ursäkt bara för det ”onödiga” han hade sagt och gjort, och trodde att jag brydde mig om det. Jag vet inte vilket han menar skulle vara nödvändigt. Men i alla fall, efter det här så är det enda jag har hört att jacob stör sig på mig av olika anledningar, bland annat att jag fyller i mina ögonbryn. Lite konstigt tycker jag, men men.

 

Som jag sa förut så tycker jag att det är tråkigt att det har blivit som det har blivit, och om man frågar jacob har han säkert en helt annan historia, men det här var min. jag saknar i alla fall jacob ibland


godnatt!

Ikvall har jag inte gjort nagot vettigt alls faktiskt,lina kom aldrig hit men hon ska komma hem till mig och rick imorgon och ata mat osv. Jag ska nog ga och lagga mig och sova snart for jag ar jattetrott av nagon anledning! Maste bara stada rummet forst eftersom jag har lovat min alskade mamma att gora det. Sebastian tycker att jag ar galen som ska sova sa tidigt men jag har valdigt mycket att gora imorgon, packa ihop alla grejer och ta med dom till pappa sen ta over min dator vilket man bli javligt jobbigt. Och rick om du laser dethar kan du val ta bort den gamla datorn sa jag kan fixa min dirr imorgn? tack sa mycket ( inte for att han kommer gora det men anda).Om ni undrar varfor jag skriver sa konstigt ar det for att mitt tangentbord fakitskt har gatt sonder, tro det eller ej. Men nu ska jag plocka upp lite och sen sminka av mig och lagga mig i sangen, hoppas att det ar nagot bra pa tv ikvall, sov sa gott! pusss
nik

independent queen

Skolan var soft med god mat men en lite för lång filosofi lektion, isabella kom till skolan vid två och då åkte vi hem till pappa och käkade, sen har vi mest tagit det lugnt i ricks säng, är verkligen sjukt trött idag så kommer nog inte göra speciellt mycket ikväll. Sa hejdå till pappa förut också eftersom han åker till Åre imorgonbitti. Vid åtta ska jag nog kolla let's dance sen vet jag inte ifall lina skulle komma hit eller något, får väl se. Annars är jag ensam ikväll. Imorgon ska vi iallafall festa, kan bli bra!

nik

föressten kan ni ju få fundera på vem jag träffade idag, mmmm :)

fem dagar kvar

ja, idag blev det ingen skola för min del, vaknade vid typ elva när jocke skulle till jobbet. och sen dess har jag bara suttit vid datorn. har lagt ut lite bilder på facebook från fest hemma vid titti. kul. hoppas på att jag ska få bilderna från tallnäs idag också, jag har inte sett dom biilderna på flera år. ska bli riktigt roligt.

det händer mycket roligt nu framöver, jag fyller år om fem dagar, 18, äntligen. jag har precis fått ny mobil, jag har börjat övningsköra, har bokat 10 körlektioner, pappa kommer hem inatt, snart ska jag och jocke åka utomlands. bara roligt.

isa

sant

jag vill inte, vill inte, vill inte NEJ. vill inte, vill inte, vill inte NEJ
på senaste har jag konstaterat att det finns vissa, jagnämneringanamn, som alls inte har egenskaper som jag trodde fanns längst in i alla människor. medkänsla, sympati för andra människor, den gyllene regeln – behandla andra som du själv vill bli behandlad. svårt att veta vad som är rätt eller fel? nej lätt. Och ännu lättare i efterhand. Tack till tom morley,  han ger mig hopp om en bättre framtid, med rena hjärtan.

 

Gud är kärlek, och den som förblir i kärleken, förblir i Gud, och Gud i honom.

isa

 


fredag!

Igår sov jag kvar vid pappa eftersom det blev så sent, sebastian kom dit och vi kollade lite film men både han och jag somnade medans rick satt vid datorn i vent med högtalare, lyckat. Iallafall imorse gick jag upp vid halv åtta och sen hem till mamam för att göra mig iordning, jag börjar halv så måste kila nu, slutar två idag!puss nik


hem till pappa!

Jag gick till engelskan idag även fast de var totalt onödigt men diskuterade lite om nationella osv men jag och alle snackade mest om annat. När vi äntligen slutat mötte jag sara och lina vid dessan och vi gick till stan för att lina skulle köpa en kjol, vidare hem till mig och käkade lite efter en stund kom hanna och vi har väl mest tagit det lugnt. Jag vet inte vad det är med mig men jag mår konstigt. Iallafall så gick dom hem för en stund sen och jag ska snart ta mig hem till pappa och rick för att skriva matlista haha, pappa ska handla hem massa till oss nu när vi ska bo själva annars kommer rick bara köpa hämtmat för alla pengar och det gillas inte, ska tvinga honom att ha en nyttig vecka och kanske får jag med honom på lite promenader? vem vet. Nu måste jag iallafall kila, pusspåer! nik

beauty queen

igår åt vi kvällsmat på donken och vi både var riktigt trötta så det blev massor med skratt och det var precis vad jag behövde! Påväg till gråbo köpte vi lite godis sen tog vi det bara lugnt, kollade efterlyst och något skabbprogram som isabella envisades att se. Vi båda somnade tidigt och imorse har vi verkligen segat, sminkade oss i sängen och tog det allmänt chill. Åkte till skolan vid elva och käkade lunch och nu har min klass matte medans jag är hemma, idag på engelskan ska vi bara läsa något papper så jag vet inte om jag ska ta mig dit eller inte. Känns ganska värdelöst faktiskt. Resten av dagen ska jag spendera tid med hanna och lina, vi ska nog fika eller något men jag känner mest för att träna haha, menmen. Nu ska jag gå ner till mamy och mysa lite. pusspåer! niiik

hoes got smarter? nae verkar inte så va :)

godnatt!

Har varit en allmänt seg dag men jag och mamma har umgåtts lite framför tvn tidigare idag, hon ska kanske göra tatuering samtidigt som jag :) men iallafall, annrs hade jag bara kollat avenyn och jag blir så jävla arg på fittgreger, orkar inte kolla mer om han ska vara med, uek. Fast annars är det jättesött att liv och andreas typ är tillsammans och jag började gråta i slutet när roxanna gav kitty silvia! Nu sitter jag bara här och väntar på att isabella ska svara på mitt sms men comviq verkar ha damp idag, ska iallafall sova hemma vid henne inatt och ska bli skönt efter allt som hänt. imorgon har vi sovmorgon till halv tio och bara två lektioner så rätt soft dag,efter skolan skajagumgås med hanna för hon åker till Tyskland på fredag,kul för henne tråkigt för mig! Och på lördag åker pappa till Åre en vecka så jag bor där själv, ska bli jävligt skönt faktiskt! men nu ska jag plocka ihop lite grejer, hörs imorgon! puss
nik

i run away but i can't let go
say i don't but i need you so

criminal

Somnade lite försent igår vilket resulterade i att jag vaknde fem över sju idag, alltså lite sen men jag hann till klockan åtta ändå och nu sitter jag här på fek. Vi jobbar med bokföring osv. Vi ska ska ha quiz lite senare och sen är det dags för lunch trorjag, slutar tolv idag och efter det ska vi till tauteringsstudion. Ska kolla andra avenyn efter skolan också. Men nu måste jag kila, pösspåer.

nik


and when U smile.

l.o.v.e is still messing with my head - klockan börjar gå mot natt och då kommer alla mina tankar och jag hatar att vara ensam när detta händer för det gör att jag inte kan somna. Jag har inte svarat på dem känslor som just blivit kastade rakt i mitt ansikte för jag har inga ord som kan få allt bra igen. Jag kan inte ge dig något som tar oss någonstans och jag borde verkligen.. verkligen gå härifrån nu. Imorgon ska jag iallafall inte sova ensam, thankulove.
nik

-i love u
-how do you know that?
-cause i carry you in my spirit
i pray for you more than i pray for myself
and if you are away from me more than an hour i can't stop thinking about you, and when you smile everything in me is alright

i don't believe you

Kvällen har varit fram och tillbaka med blandade känslor, har väntat på att lina skulle höra av sig eftersom vi skulle umgås ikväll, men tydligen har hon väl fått förhinder eller något, inte vet jag. Jag ska snart försöka sova och hoppas på att de går lätt så jag slipper tänka. Ahja, godnatt och hoppas att ni sover gott!  nik

tänk att något så vackert kan göra så ont.

rehab

har bara tagit det lugnt hela dagen och varit lite med mamma, eller hon har ju bara adhd varje gång man försöker snacka med henne och när hon försöker snacka med mig så är jag på sämst humör. Menmen, hon är iallafall i affären nu och ska köpa vindruvor till mig, tror att jag ska träffa lina ikväll men vet inte? hoppas det iallafall. Jag har bestämt vad jag ska tatuera också, vill verkligen göra det nu men mamma envisas med att jag måste vara arton och det suger..
nik

you do anything for the one you love

hugo!!

Jag kollade in på kanal5.se och hittade bilder på hugo, han är favorit but hey, vem fan är förvånad? Frågan är bara varför han som 19 åring vill ha linda rosing ( okänd ålder) när det finns andra alternativ, hehe here i am!
Men missa det inte på femman ikväll klockan 20.00
http://kanal5.se/web/guest/rosing?p_p_lifecycle=0&p_p_id=K5AV_INSTANCE_JxAr&_K5AV_INSTANCE_JxAr_struts_action=%2Fk5journal%2Fav&_K5AV_INSTANCE_JxAr_articleId=1582058&_K5AV_INSTANCE_JxAr_groupId=1097&_K5AV_INSTANCE_JxAr_version=1.0

klicka över för bilder på hugo, du kommer inte ångra dig ;)

can't feel without your touch

jag försökte verkligen sova igår men de gick väl som de gick, orkade nästan inte upp imorse men tog mig till skolan och har precis haft gympa med styrketräning, min kropp skakar och mitt huvud sprängs snart. Jag kan inte tänka klart och vet knappt vem jag är, orkar inte prata med någon så tro inte att de är erat fel det är bara jag. Mitt rum är stökigt med kläder överallt precis som jag mår,jag har inte bäddat min säng och allt jag vill är att lägga täcket över huvudet och försvinna en stund. Kom precis ur duschen och ska göra mig iordning, mamma kommer hem snart och tack gud för det , jag orkar inte var ensam. Går en lektion till sen ska jag avskärma mig, kanske stänga av mobilen och bara vara med mig själv. Men egentligen blir allt bara värre när jag är ensam, usch på dethär. nik

kärlek till er, ni vet vilka ni är.


fucked up på riktigt

idag tog jag ett beslut slutade i tårar och jag kan inte tänka klart, jag ville inte att det skulle bli såhär men nu är det så och de finns ingenting att göra åt. Jag är ledsen om jag sårat dig, de har aldrig varit min mening, jag hoppas att vi en dag kan vara vänner trots allt detta.

och jag är fortfarande hopplöst fast i någonting som inte längre existerar. en timmes långt samtal som lett mig ut till helvete ungefär, jag ser allting mycket mer suddigt än tidigare, mitt huvud värker och jag orkar inte ens tvätta bort allt svart under mina ögon. Jag vet inte hur mycket mer av mig själv jag kan ge innan jag smulas sönder till korn, jag mår verkligen inte bra. idag har inte varit en bra dag och ikväll har varit mycket mycket värre. Det enda som fått mig att känna kärlek idag var isabellas sällskap, jag älskar dig!
jag antar att min telefon kommer ringa snart igen, måste samla ihop mig själv, måste kunna prata.. måste förstå varför du gör såhär.
nik

måndag

Imorse var jag så sjukt duktig och gick till skolan trots att jag inte fått någon som helst sömn, våran lärare var sjuk på varmkök så kunde lika gärna legat hemma och sova men nej här får man ingen information! Vi chillade hemma vid isabella och sen hade vi svenska som sög och hela dagen har varit totalt ovärd men jag har ändå stått ut. Nu kom jag precis hem och ska kolla film, får inte somna för då kommer jag vara vaken hela natten igen!
nik

vaken

Sitter fortfarande vaken, tobbe sover inte heller inatt så han underhåller mig och nyss sa han till mig att de inte var någon idé för mig att sova så jag ska vara vaken! Tim sover inte heller så han underhåller mig på facebook. Jag känner mig som en extrem datanörd som dricker cola och inte kan slita sig från dataspel, men shit happens vettni! Föressten så har jag glömt att säga en sak, detta rör mest de som tittar på Den rätte för Rosing, jag är nämligen jävligt smygkär i Hugo, han som är nitton år och förbjudet jävla snygg! Försökte hitta en bild på han förut men tyvärr, men om ni vill smygkolla så kan ni se på tisdag! Nu måste jag fortsätta att koncentrera mig på vad tobbe skriver för han är jävligt smart serru!
nik

andra mars!

haha nu är jag riktigt körd, klockan är snart halv tre och jag sitter fortfarande uppe! Philip måste ha somnat framför datorn för han svarar inte längre, jag borde gå och lägga mig men är rädd att jag inte kommer orka upp när klockan ringer. Funderar starkt på att vara uppe till fem sen börja göra mig iordning för skolan, kommer antagligen vara rätt hjärndöd imorgon då. Mamma kommer verkligen döda mig när hon ser detta inlägg så puss på dig! Ääsch, har ganska skön idag imorgon så de känns fan rätt chill, ska laga mat på morgonen sen svenska där man lika bra kan sussa lite för man lär sig ändå ingenting men sen kommer helvetet och de är spanska, hmm..måste verkligen gå på den imorgon annars kommer han lacka som fan på moi! Ahja.. efter skolan imorgon ska jag iallafall träna lite sen hem och sova dirr. Fan palla, nu har jag gjort ett dumt val..käka upp de!
nik

01.10

jag har inte somnat ännu för jag kan inte, är uppstressad och tänker sönder. måste snart tvinga mig själv att somna, längtar till skolan imorgon, har faktiskt saknat lite även fast de är skittråkigt, föressten fyller isabella arton om nio dagar, de är sjukt och de ska firas vill jag lova!!
nik

helgen

Nu har jag inte skrivit på ett tag igen men har faktiskt inte varit hemma vid mamma något sen igårkväll. Började kvällen med att möta upp hanna och maja sen gick vi hem till hannas lägenhet och snackade lite skit i väntan på resten. Lina, isa och janica kom och vi började dricka. Körde ölspel, jag har aldrig och hela köret ni vet, jag har ingen aning om vad klockan var men några timmar senare befann vi oss hemma vid peter och chillade med lite singstar osv. Efter några missförstånd och ett otroligt omoget bråk satt jag på isabellas pakethållare med blöta kinder och linus i telefonen, jag och isabella gick och la oss direkt när vi kom hem och slocknade samtidigt. Imorse väcktes vi av privat nummer klockan elva men somnade om och vid tolv kom ida in med lite frulle. Vi åkte över till min pappa och där har vi varit hela dagen, käkat massa gott och bara tagit det lugnt. Ikväll åt jag och rick pizza och nu vill jag träna tills jag spyr, ska snart ta tag i mig själv. Ska duscha snart och sedan lägga mig i sängen, behöver nog lägga mig tidigt iallfall jag ska palla morgondagen, jag är inte alls laddad för skola..
nik


jo

believe in love.

och emmelie, det var inte dig nikki ville döda, det var jocke. men vad ska jag säga, med iq mumsmums kommer man väl inte så långt. tss

isa

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus