tjenare!

dåligt med uppdatering men sitter aldrig vid datorn hemma vid pappa, har mest gått i skola,hängt med tobbe. treafest i torsdag, det var faktiskt ganska kul.blev hemma igår och sen var jag med isa och dem som hon redan skrivit.åkte sen vidare till cupen för att kolla lite. Blev en promenad tillsammans med olga hem i nattsen pratade jag i telefon med tobias och somnade. Varit på stan idag och nu har jag käkat och fikat med mamma. Ska snart duscha senkomma på vad jag ska vara ikväll, dissar det jag tänkte först och nu har jag lite småpanik. Hoppas iallfall på en jättetrevlig kväll, är taggad till tusen!!
puss nik

såå

hej alla, vet att ni har saknat mig. jag vet inte varför ingen av oss har skrivit, det har bara inte blivit så. vad har hänt sen sist då? jaadu, kommer inte ens ihåg när jag skrev sist. men på lovet var jag i alla fall i danmark och hälsade på mig pappa och shoppat lite, det har jag nog skrivit. på torsdagen åkte jag till stockholm, mia mötte mig på centralen och vi åkte hem till henne, tog det bara lugnt och så. på fredagen festade vi gärnet, hur kul som helst. på lördagen var jag så bakfull att jag inte kunde röra mig typ, men var tvungen att pallra mig upp för att luncha med nico. det var jättekul att träffa henne, synd att inte chrisse kunde komma också. efter lunchen bestämde jag mig för att åka hem. skulle egentligen åka hem på söndagen men jag mådde så jävla dåligt så kände att det var lika bra. åkte till nynäs med mias mamma och hon körde mig även hem efter båten. sjukt skönt att vara hemma. Nu i veckan har jag varit i skolan, gjort prov osv fått jävla kuk-parkeringsböter igen, glömde sätta upp den där jävla skivan såklart!. treafest i torsdags, förfest hos titti, hade sjukt kul! fick skjuts hem av janicas danne. tänkte gå tills skolan igår, och det gjorde jag också, men inte dom två första lektionerna. lagade mat med jocke innan han skulle till jobbet. åkte till nikki en stund och sen åkte vi till mig, mackan hiller och tobbe kom hit och vi skulle se på film, nikki drog och jag somnade. jag har haft feber hela natten inatt och kan inte hitta mina alvedon, har letat överallt. och ikväll så är det fest, ska på maskerad, vi får se hur det slutar. nu ska jag i alla fall duscha.

isabella

FAN

på så jävla dåligt humör, kan alla bara sluta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

måndag idag va

fick tag i fanskapet sent igårkväll så vi kollade klart de sista på love acutally. älskar den filmen. vet inte när jag kom hem men inte mycke man har sovit inatt, måste försöka vända tillbaka dygnet och tvinga mig själv att sova. Inatt såg jag grannfejden och efterlyst, mitt uppe i de läskigaste på efterlyst dör min mobil och nu får jag inte igång den, så jävla trött på att alla mina mobiler jämt ska vara något knas med. Ska lämna in den och nu har jag min gamla, jag som älskar min nya bebis! nog om de, ska dricka kaffe nu och sen kolla andra avenyn och lite andra grejer jag missat i veckan. kärlek.

haha hejdå

klart

Vem fan var hallick innan du ens hade hångla?
Pimp motherfucking Fronda

I

taking the stage

bara degat idag, kollat på mtv hela dagen. brooke knows fest maraton. ska snart duscha sen är de ensam mamma söker som gäller. är så sjukt trött och börjar känna mig sjuk, mår illa och ont i huvet. snurrig. kanske ska trätta tobbe sen hoppas jag, men vet inte vart han är...................
nik

inse inse inse inse

faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan, allt dehär tar sönder mig, finns snart inte kvar något utav mig. har varit med mina underbara tjejer ikväll, saknat er. ni betyder så himla mycket.  Spenderat resten med tobias. jag älskar dig.


säger som jag sagt förut

de var inte såhär vi ville ha det
vi ville inte känna oro
bara KÄRLEK.



gonatt nik

.

jag behöver hjälp men jag får ingen. det är därför det blir såhär. älska mig när jag förtjänar det som minst.
nik

saknad


förra julen, som en i familjen. vi saknar dig :(

myskväll

Har varit hemma ett tag, blev fika och en massa hells kitchen tillsammans med rick sebbe och alex. Alla taggar fest ikväll men jag mår inge vidare så jag blir bangaren ikväll. Ska förövrigt sluta festa så mycket och jag vet att ingen tror mig men jag ska det. Nästa fest blir halloweenfesten annars inge alkohol. Vet inte vad jag ska göra ikväll, mamma ska också ut, pappa med, rick och alla så jag är ensam. får väl sysselsätta mig med en film eller något, dötråkigt. Klarar inte av att bara ta det lugnt, blir rastlös på 5 min. Inatt kommer isabella hem, äntligen. Men nu ska jag gå och se hur de går för mamma, hon ska ha den klänningen hon fick av mig ikväll, :)
pusspuss nik


takes time to love

Har ingen ork, känner mig helt tvärslut. mitt huvud e tungt och jag är så sjukt trött. somnade efter tio imorse, sen vaknat från och till. nu tvingade mamma upp mig för mormor fyller år idag och vi ska dit och fira henne. Kommer jag gå runt som ett lik? svar ja. Längtar tills jag får gå hem och lägga mig och sova igen, men puss på min mormor för att hon är så söt. Måste börja fixa mig nu, ska åka halv två.. skriver senare puss nik




du


finaste jag har.

botten är nådd

chillade hemma typ hela kvällen, såg idol med mamma osv. mötte elin och vickan vid typ ett, gick hem till tobias och umgicks med han och robin. kunde gärna hoppat över denhär kvällen, skulle ha sovit bort den. kommer inte kunna somna nu, orkar inte ens tänka mer, orkar inte göra något. jag ber er att inte höra av er till mig överhuvudtaget, lär inte svara. De måste ta slut nångång min kropp orkar inte mer. har så jävla ont i hjärtat, mår illa pga av alla känslor och att ge men inte få något tillbaka, vi har försökt så länge nu men du tror inte på kärlek. jag kanske har blundat för sanningen, så nu kan nu gotta er i någon annans olycka och sncka er bullshit.
nik

in the end of the night im'a have you so fucked up

Pappa lagade sjukt god mat förut sötis sen har vi fått hem våra nya kökstolar och lite :) kommer bli fint. Gick hem till vickan och hämtade mina grejer sen vidare hem till mamma, fixar mig och taggar musik. ska möta upp dem sen och köra. Synd att några banga ikväll men vi får köra nån annan kväll. Nu ska jag fortsätta fixa mig ha en bra kväll, puss nik



mmmmmmmmmmmmm!

whatever

kollat hells och käkat me rick men han dissar hela tiden för att prata i telefon, fattar inte hur han orkar ligga hemma en hel dag och prata i telefon. Som om de e så jävla svårt att träffas istället. Iallafall, sitter och pumpar run this town, bästa låten helt klart. Kan inte bestämma mig vad jag ska göra ikväll, de flesta taggar fest men jag tror inte jag orkar, ska ut imorgon på tjejmingel haha. Kan ju bli kul. nik

i break the rules so i don't care
so i keep doing my own thing
walking tall against the rain

dangerous loveaffair

gick hem till vik, hon var halvt naken när jag kom dit, vi bytte kläder typ tjugo gånger. började tröttna tillslut. fixade oss och gick ner till rindi för att hämta nyckeln sen till jimmy, hanna och denise kom dit. vi körde massa lekar sen drog vick och elin vidare till rindi. vi andra stannade kvar. de blev seriössnack och denise fick bli min och hannas psykolog. Efter knas drog vi till rindi för att kolla läget och hanna var skön som vanligt. sen hoppade jag in i bilen me tobbe och åkte hem. Sovit till typ nu, är helt jävla slut. hungrig också. måste käka nu. Vet inte vad som händer ikväll men bangar fan inte, vi är på gång!!
nik

ödlans födelsedag, grattis.

oslo vs stureplan sprätta skumpa hela dan!

Tog en snabbdusch förut sen gick jag och rick med sandie, mötte hanna och denise sen vidare hem till pappa och hämta lite grejer. Käkade med mamma och nu har jag bara suttit och taggat låten under i en timme, ska snart plocka ihop mina saker och gå över till min granne aka min fru. Vi ska dricka skumpa bara för att fira vårat giftemål. sen möta upp hanna och dem och vidare på fest. ha en bra kväll för de ska jag fan ha. storjävlapuss.
nik


leaving D

nu är det snart dags att åka, håller på att packa det sista. flyget går 13.40 tror jag och det blåser hur mycket som helst, så jag kommer typ spy på flyget. mia ska i alla fall möta mig på t-centralen :) nej nu måste skynda mig, vi hörs! pusss!

isabella

natti folket

hej alla, tänkte summera min vistelse i danmark. jag har varit med pappa, robban och adam, stanley också såklart.  hälften av alla samtal vi haft har varit på engelska eftersom att adam är från england och inte kan svenska. det har pratats mycket om bowling, meningar som typ; - mitt nya klot hookar inte, hur mycket fingrar man än lägger på så drar den högs två rib. det har också pratats mycket golf, typ; - frågan är om vi ska köra half and half på greenarna nästa år också, eller om vi ska köra diamond? - vi har sprutat antidagg medel på greenarna. ovs. vi har käkat på diverse ställen, ganska bra mat, robban har även lagat mat till oss, mycket godare än att äta ute faktiskt.vi har spelat kort väldigt mycket, det är faktiskt något som jag tyckeer är väldigt kul, vi har suttit i flera timmar och spelat kort ikväll, jag, adam och stanley. vad har vi mer gjort då? hmm.. ja vi har ju shoppat, både i flensburg och sönderborg. jag har spelat mycket blockwars och vem vill bli miljonär, sovit mycket och saknat jocke mycket. saknat nikkibaby också för den delen ♥ nu ska jag sova, ska upp hyffsat tidigt imorgon och packa, för då bär det av till sthlm. natti, ska bjuda på lite bilder också.

 

 

isabella


time to love

De flestade tagga fest igår men jag myste med tobias istället, vi såg på marley and me och jag grät som ett litet barn i slutet uschfy. pussade lite extra på han för nu har han åkt till sthlm. Försökte se hells med rick inatt när jag kom hem men somnade hela tiden så gick och la mig, vaknade elva idag eller nåt, jag och rick gjorde frukost och sen blev de hells. har sett de hela förmiddagen och DAVE vann, jag blev så himla glad. Idag ska jag hem till mamma och fixa lite sen köpa dricka och börja tagga fest, ska bara försöka få liv i min fru först, vet inte vart hon håller hus!
nik


onsdag

godmorgon alla, igår var jag, pappa och stanley i sönderborg för att shoppa. jag köpte, eller pappa köpte åt mig ett par skor och en tjocktröja. jag är lite besviken på mig själv att jag inte har hittat mer kläder jag vill ha, för jag behöver verkligen kläder. men men hittar man inget så gör man väl inte det. när vi kom hem så lagade robban mat, oxfilé, klyftpotatis och pepparsås, sjukt gott. efter maten tog vi det bara lugnt, jag spelade blockwars och dom andra såg på fotbollen. jag gick och la mig ganska tidigt, men kunde inte somna, är inte van att sova utan jocke :( idag vet jag inte vad vi ska göra, stanley ville spela golf, men tror inte att det blir något av med det, eftersom det är jättedåligt väder. men ikväll ska vi i alla fall spela bowling :) nej nu ska jag gå och väcka stanley! saknar dig niikeybabe!

isabella

tänk om

Är hemma igen, har varit på UM ännu en gång, mådde illa när jag gick därifrån. men nu börjar de bli bättre. Gick sen med mamma till apoteket och hämtade ut en grej sen vidare hem till mamma för att kolla på mina stövlar, ska nog behålla dom, tack så mycket älskar dig mam. Ska snart käka med pappa rick och våran granne sen blir de mys med tobias ikväll, känner inte alls för att göra något annat. Han åker till sthlm imorgon också, fy. nik

ps älskar min fru

usch

igårkväll gick jag hem till min fru och dunkade musik och taggade tillsammans med henne och lite öl. Gick vidare hem till samuel och drack litegrann. Senare bar de av hem till jack, hann inte vara där sålänge innan de blev kaos. Jag och tobias kom iallafall hem till han sent inatt, myste lite sen kom mamma och hämtade mig imorse. Har sovit i princip hela dagen, duschat sen kom felicia och olivia hit. nu ska jag snart möta upp mamma, fixa en grej som jag mår dåligt över, mår illa och är nervös fy. sen ska jag med hem till henne, känns som de var längesen jag var där nu även fast de bara va nån en två veckor sen. saknar sandiebebi ska pussa lite på henne. Ikväll vet jag inte vad som händer ännu de återstår att se, känner mig inte alltför pigg.
nik

de skrämmer mig

still the one I love

hallihallå igårkväll var vi bara hemma och tog det lugnt, spelade lite kort och såg kungfu panda, sjukt rolig film, måste se den från början någon gång. jag gick och la mig tidigt, typ halv tio. vaknade tio imorse ungefär, pappa var och jobbade med kom hem och hämta mig och stanley, vi åkte till affären och handlade frukost och mat. vi har käkat frulle och nu väntar vi på att pappa ska sluta jobba. då ska vi åka till sönderborg och shoppa!

saknar dig jokus!

isabella

joakim

nu är jag hemma igen, eller hemma och hemma, hos pappa i alla fall. vi har varit i tyskland och shoppat. jag hittade ett par skor, en tröja och ett armband. inte så mycket, men en god bit :p nej men vi ska nog shoppa imorgon också, fast här i danmark. hoppas jag hittar något mer fint. vi har käkat på en resraurang nere vid hamnen, asgod mat, fast stanleys fanta, både såg ut och smakade som resorb? inte så gott kanske. vi har käkat glass också, ska lägga ut en bild på dom. nu är vi i alla fall hemma igen, vet inte riktigt vad vi ska hitta på, kanske bara chilla.


fan vad gott!



isabella

danmark

hej alla, nu är jag i danmark! jag är hos min pappa och det är fullt av folk här av någon anledning. robban och adam är här, inte så konstigt med tanke på att dom bor här, sen är det två snubbar till, vet inte riktigt vad dom gör här, men dom ska åka idag i alla fall. båt och bilresan hit gick bra, kom fram hit vid halv tre typ. sängen direkt och vaknade typ halv tio, nu har vi bara slappat, spelat lite poker. jag har precis gjort mig i ordning för att vi ska åka antingen till flensburg, eller sönderborg och gå i affärer, hoppas jag hittar något fint :) saknar redan jocke och alla där hemma, kändes konstigt att sova utan honom inatt :( jag hör av mig senare :)

isabella

trött

gjorde nada igår, kollade tv och lite hells kitchen trorjag. på kvällen kom vick hit så åkte vi iväg med niclas. haha sjukt oklar kväll egentligen. niclas krockade också way to go. Var vid ett läskigt hus men ja gick panik när ett löv ramlade ner och tobbe satt å darrade i baksätet så vi var tvugna att åka därifrån. Nu är jag ensam hemma å rick har ätit upp alla mackor, jag ska svälta tills pappa kommer hem. Ne jag ska ta tag i mina kunskaper per har gett mig å laga mat. Ska även gå hem till mamma å hämta min vinterjacka å mina stövlar, måste bara tajma när ingen är hemma. PUSSOCHHEJ

isabella kom hem

kom hem

Nu har isabella åkt och jag saknar henne redan, kommer inte klara denhär veckan utan henne. Igår drack vi hemma vid min pappa sen åkte vi vidare hem till tobias, kom hem halv sex imorse. gick i regn men de var skönt. sov på soffan och har fått alldeles för lite sömn känner jag, vill ha mat men rick segar, pappa ska iväg på brunch så de är ju kul. allt känns sjukt pissigt. ska lägga mig under täcket hela dagen, skön start på lovet. Blir inga bilder idag heller, vet inte vart sladden är och orkar inte ödlsa energi. Dessies hår på blogawards var bland de fulaste jag har sett, hejdå.
nik

å vart tog du vägen
jag hörde dig inte andas inatt

jaa

jag lyckades somna i natt, efter att ha torkat spya och lagt mig på soffan. körde jocke till jobbet imorse sen åkte jag hem till mamma en sväng. körde stanley till bowlan, och träffade pappa lite grann. nu är jag hemma, har sett världens bästa film typ, nej men nästan i alla fall the taking of Pelham 123 heter den. se den! idag ska jag bara va hemma, packa och städa lite. jag åker ju som sagt imorgon, till danmark med min pappa och min bror. ska va där tills på torsdag, då flyger jag och stanley till sthlm. jag ska stanna i sthlm ett par dagar, åker förmoodligen hem på söndagen. jag ska bo hos mia, och vi ska ha as roligt :) kommer sakna jocke sjukt mycket, och det har jag typ redan ont i magen för. hatar att sova själv. aja nu ska jag vika in tvätten.

isabella

tjabba

var med bella efter skolan och käkade och kollade tv med pappa, sen gick han och köpte pizza till oss. Senare kom emma och felicia så färgade jag emmas hår samtidigt som vi kollade på idol, blev en riktig myskväll. Felicia sov ungefär hela tiden. Sen gick jag och la mig för jag var så sjukt trött. Sov till klockan tolv idag och har sett på the hills, vet inte vad jag ska göra nu och vet inte vad som händer ikväll men pappa ska iallafall på fest så vem vet.
har massa bilder att lägga upp, dem kommer nog snarast...
puss nik


du ger de du vill

jag orkar inte

det här har varit en jobbig dag, bland de värsta i mitt liv. och vad behöver jag då? inte komma hem till det här i alla fall. jag är besviken, ledsen och arg. man ska inte ta något för givet, det är min slutsats för dagen.

tack farmor för ditt varma hjärta, tack för all kärlek du gett mig och så många andra. ♥

isabella

snälla gud i himlen

Tobias kom å hämtade mig igår så såg vi sosgute, emma var ju med. stackarn. Kom inte hem allt försent å tog sovomorgon imorse så började med gympa, körde basket och pingis. sen käk å håla. mest suttit vid datorerna och degat, druckit lite kaffe. fixade klart på infolayout och sen hade vi ingen svenska så hängde kvar i skolan tills pappa slutade och nu e jag hemma, lagar mat med rick men gick in hit för å googla blindtarmsinflammation. Fick plötsligt ont i sidan på magen så jag hoppas de inte är något, orkar verkligen inte åka till sjukhuset eller nåt sånt. Isabella älskling är påväg hit också, vi ska MYSA. hon är finaste. kärlek till henne, loveu. nik

isabella engström

jag ska ge dig min styrka imorgon.

när hösten kommer lever vi för sommaren

Kom precis hem ifrån kanonen, har varit där med letterna och käkat pizzabuffé sen spelat bowling, jag var het och slog strike efter strike. Hängde lite med dom på hotellet innan jag fick skuts av niklas hem, tack. Vet inte vad jag ska göra nu, känner mig inte alls trött. Imorgon är sista dagen i skolan innan lovet, hoppas den går fort. Har egentligen ingen lust med något, allt känns så jävla tomt. Funderar på att sätta på en film, bläh trist. nik

det var inte såhär vi ville ha det
vi ville inte känna oro
bara kärlek

hjälp

heeejj alla, jag ligger i soffan och väntar på att tvätten ska bli klar. har bara varit hemma idag och tagit det lugnt, har haft sjukt ont i huvudet hela dagen. har färgat håret två gånger :p första gången blev det inge bra, men nu är det asfint! :) har kollat på osyldigt dömd och ondska, båda är väldigt braa. väntar på att det ska komma nya avsnitt av mammas pojkar och inlåst. har kommit på att jag kollar på väldigt många serier just nu, andra avenyn, oskyldigt dömd, efterlyst, jakten på en mördare, onska, sos familj, svenska hollywood fruar, idol, inlåst, mammas pojkar och säkert massa fler. ikväll ska jag och jocke hem till hans pappa och käka, jag är as trött, så det känns som jag kommer somna i peters sköna soffa. Igårkväll var jag som nikki skrivt med dom hos anthin, drack och hade trevligt, sen olearys en stund och sen wallers, jag var jättetrött så världens bästa mamma hämtade mig innan elva. somnade typ direkt när jag kom hem.

imorgon kommer dagen jag väntat på sorg, det är min farmors begravning. jag vet inte hur det kommer att gå och jag vet inte vad som kommer hända, jag vet bara att jag älskar min farmor. jag tror på evigt liv genom Jesus. Ta hand om min farmor tills vi ses igen. ♥


isabella

här dricker vi vodka direkt ur flaskan

var med isabella igår sen kom anthin och hämtade mig, vi åkte till willys och handlade mat till kvällen. lagade iordning allt och fixade sen hämtade han isabella och letterna. Vi käkade och drac och dem var hur sköna som helst. Gick sen ner på lärkan och wallers innan tobias hämtade mig. Vet inte när jag kom hem men vet att jag inte kom upp imorse iallafall, fy vilken huvudvärk och jag mådde så sjukt illa. Har sovit till två idag och ska snart duscha, börja tagga inför bowling med letterna.
nik

kärlek

TOBIAS

lilling

somnade till klockan sju igår sen käkade vi och tobias kom och hämtade mig vid halv nio, kom hem kl tre inatt och somnade typ direkt. Janica kom hit halv nio imorse så gick vi tillsammans ner med titti till högskolan. Lyssnade på föreläsning med letterna sen till skolan och käkade. Hade en lektion sen var de aktiviteter med letterna igen, dom visade oss nåt schysst spel sen bestämde vi vilka som skulle hem på middag. Vid fyra idag ska jag till um sen ikväll blir de hem till alex för att laga mat och umgås, kanske utnyttja att de är lilllördag, vem vet. Hoppas isabella är på.
pusspuss nik

hej lettland

firade papi igår med släkt och masas gott, sen hämtade tobias mig och vi kollade på hollywoodfruar. somnade inte förrens fyra inatt, de var jobbigt, riktigt jobbigt. Pappa släpade upp mig imorse, vi gjorde klart vårat arbete som vi skulle redovisa för letterna som är här denna vecka, började nio med massa redovisningar sen lunch och efter de har vi hängt med dom och jobbat på våra UF företag. Åkte sen hem med pappa och nu sitter jag och lyssnar på melissa horns nya album, så sjukt bra. Säg ingenting till mig, ni måste verkligen lyssna. nu ska jag och rick se hell's kitchen. pussi nik

uppdatering

först och främst ska jag säga varsågod för de fina bilderna ifrån i fredags, så kan de gå helt enkelt.
Jag har inte skrivit på ett tag men orkar inte sitta vid datorn när jag är vid pappa, var i skolan i fredags sen blev de förfest vid anthin och gute på kvällen, hade riktigt kul. Gjorde av med en hel del pengar och min mobil höll på att bli snodd men hittade den som tur var. Sov med tobias sen hämtade pappa mig, sov hela dagen och var så sjukt bakis att jag inte orkade gå upp förrens sex. Blev inge fest för mig i lördags alltså, tjejerna kom hem till mig och vi kollade fotboll och skrattade, skönt gäng. Sen hämtade tobias mig och vi kollade på film och hade mys. I söndags sov jag länge igen och gjorde inge spec på dagen,tog de mest lugnt och kollade på the city. åkte sen hem till tobias, kollade ensam mamma söker som vanligt. Fick sen sms om att jag inte hade någon första lektion på månadgen så de blev eft sovmorgon idag sen skola. Käkade pastavagnen med pappa och sen hem och kolla hell's kitchen med rick. Nu har vi städat upp medans pappa är och handlar, snart kommer de folk hit för pappa fyller år idag. Måste dammsuga sen fixa mig liet, pusspuss nik

foreveryours.

min helg

i fredags var det fest, förfest hos anthin med massa från klassen och sen gute, sjukt roligt. I lördags vaknade jag typp tjugo över tolv, gick snabbt upp och gjorde mig i ordning för att gå på stan med mia, mia kom och hämtade mig och sen blev det max direkt, jag var sjukt bakfull så jag orkade inte äta så mycket, sen gick vi på stan och shoppade lte grann. vid fyra så körde mia hem mig och då var det dags att duscha och fixa sig igen eftersom vi skulle på middag hos mia. vid sex hämtade hon upp mig och jocke och vi åkte till maxi med makki, john och tobbe och handlade mat. åkte hem till mia och lagade maten och förfestade där också, var inte så taggad först eftersom vi såg sverige matchen, men efter ett tag var den glömd, i alla fall för min del. taxi ner till storatorget. jag och mia gick till gute och resten till munken. på gute vet jag inte riktigt vad som hände, det gick jävligt fort i alla fall, någon bjöd på lite för många shottar så en viss fröken G blev lite för full. sånt som händer :) träffade i alla fall jocke efter stängning och vi gick upp och käkade på alis, faan vad gott. taxi hem coh sen sängen direkt.

igår var jag och jocke bara hemma på dagen, jag pluggade massa och han spelade fifa, på kvällen käkade vi vid mamma och sen övertalade stanley mig och jocke att åka till pappa och bada jacuzzi, mathilda, miraiam, niklas och boman skulle med också, fick se valparna en gång till och sen badade vi i flera timmar. sen åkte vi hem och sov.


fredags:





lördags:


isabellas

fest



isabella

äntligen

haaaalla, idag är det fredag och den här dagen har varit otroligt efterlängtad. äntligten är den här! veckan har varit så otroligt seg, jag har inte gjort något vettigt, eller jo pluggat, men det är jag så fruktansvärt trött på just nu. men men. vad har jag mer gjort i veckan? jaa, kommer fan knappt ihåg, har i alla fall träffat pappa, tränat lite bowling, häng med mina bästa, vart med mathilda och hennes homie, vart med älsklings jokus, längtat efter helgen och ja, inte så mycket mer. idag har det som alla vet vart skola, åtta till 2 typ, gick jag idag, eftersom jag inte hade någon svenska. efter skolan fick jag skjuts av alle på cykeln, direkt när jag kom hem satte jag mig och pluggade matte, har jag det där rackarns övningsprovet nu, ganska lätt faktiskt. sen kom jocke hem, och nu sitter han och spelar guitarr och jag försöker få vetskap om vad som händer ikväll, gute är i alla fall spikat, men vart förfesten är det vet jag inte ännu. jag hoppas i alla fall på en superkväll, är taggad som fan!


isabella - ha en bra kväll!

shooting star

hade mys me tobbe igår, kom hem runt halv ett, direkt i sängn och pappa gnällde på som fan imorse när jag skulle upp, har iallfall gått hela dagen sen väntade jag på att pappa skulle sluta, åkte hem, har bara tagit det lugnt och nu kom jag precis ur duschen, ska packa upp alla mina väskor nu medans pappa handlar sen blir de tacomys med världens bästa pappi. Ska även möta rick en snabbis också för ikväll vankas det festligheter, eat my house. De flesta i min klass taggar så de är bara att haka på, sen ska jag träffa bebis och sova. loveupuss.
nik


c00000l




kärlek

det finns något gott i alla, eller det finns mycket gott i alla. det tror jag i alla fall. jag älskar att se kärlek spridas, jag älskar att se människor visa varandra kärlek.

isabella - visa kärlek

procent

nu är jag hemma efter en lång dag, gått i skolan och sen efter räknade jag matte vid tove till klockan halv fem. Åkte med pappa efter jobbet och käkade på mc, sen hämtade vi lite grejer vid mamma och fixade lite småsaker. Åt glass och nu är vi hemma, jag håller på att fixa mig lite sen ska jag möta min fru en stund, vi ska gå en promenad innan jag ska vidare hem till tobias. Ikväll är det sosgute och jag hoppas att emma är med haha, saknar henne så sjukt mycket, imorgon kommer hon äntligen hem. måste skynda mig nu. tänkte lägga in lite gamla bilder, har ju inte användt denhär datorn på sjukt länge haha, hoppas jag inte blir ihjälslagen imorgon i skolan :) puss nik

sommaren i åttan kanske?



hinner inte mer nu, men lovar att de kommer fler, vänta bara felicia :)
nik


hejdå

1. sluta sncka om saker ni inte vet om
2 jag har flyttat hem till pappa
3 jag saknar tobias
4 mina vänner är bäst.

:) glad.

åkte bort till gråbo för å hänga med bästa förut, beställde mat och kollade på en skitbra film som heter Taken. SE DEN. sen kom även mak och gjorde oss sällskap. jag är övertrött och har skrattat åt allt möjligt. isabella och mark är roliga.  Kollade även christine och andra avenyn. cyklade hem i kylan och nu ska jag snart lägga mig, imorgon väntar ännu en skoldag, ge mig helg. PUSS
nik

min
34

..............


i hate this part

har varit hemma idag med, orkar inte förkalra varför, spelar igen roll. har städat lite,kollat tv och tatt de lugnt. ska duscha nu sen iväg en stund. ikväll ska jag vara med världens bästa bella. kärlek till lars. puss
nik

undrar va du tänker när du ser mig

t.a






PS. Jūsų pauostymas nukrito už lovos
ir aš tave myliu

vi talar aldrig högt om de vi har

åt god mad med rick och mami förut sen bara tagit det lugnt, kollat på tv och myst. Tobias hämtade mig i paus på hollywoodfruar sen såg vi klart de. kom precis hem och ska snart lägga mig. Imorgon har jag lång dag och de ser jag verkligen inte framemot, usch.. vill ha LOV. nik

one wish

lars-inge ranglén

senna, idag gick jag upp typ halv nio. började halv tolv, trodde jag. åkte hem till mamma och käkade lunch och precis när jag gick utanför dörren så skriver alejandro att vi inte har någon lektion. då gick jag in igen och kollade på pistvakt med stanley och mathilda. gick till skolan när matten började, hade matte i flera timmar, tråkigt egentligen men vickis var på asbra humör idag så hon gjorde min dag :) efter matten fick vi redan på att lars-inge är alvarligt sjuk, han måste byta en hjärtaklaff. det är inte sant alltså! det bästa läraren jag någonsin haft. Gud välsigne dig Lars, jag ska be för dig. nu är jag i alla fall hemma, jocke hämtade mig och nu ska jag nog laga lite mat till oss. en bra sak är i alla fall att jag ska åka till danmark på lovet :) och sen ska jag stanna i sthlm någon dag och hälsa på mien! :) och nico och chrisse! ska bli jätteroligt!



isabella jag ska jobba för det goda

alla pratar om dig

Somnade typ halv fyra inatt så orkade inte upp imorse, sov till tolv sen kom raketmamma och drog upp oss så käkade vi, vidare ut i skogen med sandie, hämta skolböcker och handlat. det går inte att vara med rick och mamma, dom vet inte hur man beter sig. Rick försökte även bestämma kvällsmat, de gick ju som de gick för han. För att övertala mig att ta dem potatisklyftorna han ville ha sa han " men tänk dig en 20 centimeters saftig jävel" ibland undrar jag om han är gay forreal. jag tror det. Inte slöt han heller, vid kattmaten pekade han på "pussi" maten och då frågade jag om han inte fått ligga på länge, då tog de fart i gubben bredvid. Nu lyssnar jag på håkan och melissa horn,längar tills hennes nya album kommer ut, underbar musik.
bilder kommer lite senare, pussi nik

.

du och jag.
finns inget annat.
<3

fylltratt

skulle egentligen gått på bio med mamma och rick ikväll men rick bangade så vi beställde pizza och har kollat repris av idol i mammas säng, sådär lagom slappt. Jag är inte riktigt återställd ännu, går runt och garvar åt allt pga min trötthet, skämde ut mig på lilla elefanten för jag kunde inte sluta skratta åt en kille som försökte stalja för tjejen i kassan och misslyckades totalt. slöt med att mamma försökte sälja mig. blir bara chill ikväll. men ska nog iväg och se ensam mamma söker senare och mysa litegrann. nik

går bredvid men halkar efter
jag orkar inte springa mer
försökt och visa dig med blicken
men de e inte mig du ser

090819

JAG VILL BARA VA MED DIG 
JAG VILL BARA VA MED DIG 
JAG VILL BARA VA MED DIG 
JAG VILL BARA VA MED DIG 
JAG VILL BARA VA MED DIG 
JAG VILL BARA VA MED DIG 
JAG VILL BARA VA MED DIG 
JAG VILL BARA VA MED DIG 
JAG VILL BARA VA MED DIG 
ÄVEN FAST VI BRÅKAR ÄVEN FAST DU INTE LITAR PÅ MIG ÄVEN FAST DU DRÄNKTE MIG I VATTEN ÄVEN FAST DU ÄR SÖTARE MED KEPS ÄVEN FAST DU INTE STAVAR ALLA ORD RÄTT ÄVEN FAST DU ALDRIG LYSSNAR PÅ HÅKAN HELLSTRÖM NÄR JAG BER DIG ÄVEN FAST DU PUSSAR MIG NÄR DU HAR SNUS I ÄVEN FAST DU INTE KAN.
JAG VILL BARA VA MED DIG
JAG VILL BARA VA MED DIG
JAG VILL BARA VA MED DIG
JAG VILL BARA VA MED DIG
JAG VILL BARA VA MED DIG
JAG VILL BARA VA MED DIG
JAG VILL BARA VA MED DIG
JAG VILL BARA VA MED DIG
MEN MEST FÖR ATT DU ÄR DU

älskling


du har vart borta två dagar och jag vill redan att du ska komma hem, fredag är för lång tid
kom nu, jag behöver dig.

mh

vi bestämde oss för fest igår, jag duschade sen blev de strömavbrott, skitkul. Knäckte en i väntan på lyse och tillslut kom de, sedan blev de strömavbrott ännu en gång, och mamma skulle precis börja laga mat, vi satt nere köket me tända ljus, drack öl och åt chips. Vickan kom hem och joinade efter ett tag, Lina skrev att hon hade lyse så vi åkte till henne och gjorde oss iordning, drack lite sen gick vi vidare hem till tobias. körde spel och blabla, sen kom lite annat folk. Lite snefylla eftersom jag inte hade ätit något, rick kom och hämtade mig kvart i tre körde direkt till max för en drive in. jag la mig i sängen och åt, vaknade upp me mat imorse,fattade ingenting haha. nu har jag snart druckit 2 liter juice och kan inte sova längre, vet inte vad jag ska göra.
nik

barre

igårkväll var hemma hos mammas kompis sussie, vi satt och drack vin, deras kompis pia var också där och det var jättetrevligt. lite senare gick vi till hamnplan och käkade och drack lite mer, det var jättetrevligt, men eftersom jag redan då kände mig lite hängig och så så gick jag hem ganska tidigt. däckade tydligen 30 sek efter jag kom hem i soffan, jocke bärde in mig i sängen, världens bästa älskling. vaknade tolv i morse med feber. kul. har pluggat och träffat pappa idag.

när vi åkte i bilen idag:
jag- men pappa, vad är det här för tabletter?
pappa- koffeintabletter!
jag- jaha?
pappa- jaa, två sånna och en redbull, sen är man igång!
jag- hahaha

isabella

:)

är besatt av melissa horns musik.

åkte hem till tobias igår och kollade på film, sen såg vi filmer ifrån när han var liten haha, skön unge. Har sovit till tre idag, sen degat framför tvn me mamma, ätit massa. Nu håller vi på att tagga fest. Föris här sen vidare.Får väl se hur allt slutar. nu ska jag duscha å lite sånt. loveya puss.
nik

Säg Ingenting Till Mig 14 okt.


så jävla bra. nu åker jag iväg och sover. imorgon kör vi förhoppningsvis. godnatt
nik

sämst

mmm..kul kväll. kan ju lika bra lägga mig och sova.
kan emma komma hem till mig, de funkar inte.

battlefield of love

fest igår, hade sjukt kul på förfesten och ifrån hp är de lite dimmigt, stukade foten och hamna i bråk med en patetisk jävel. Tobias kom å hämta mig så hängde vi en stund. Kom hem kl tre. skola idag, fixade egen sovmorgon sen hade vi prov, gick helt okej. fick sen tillbaka information och layout prov,är jättestolt fick 48/51. JA DE BÖRJAR JU ORDNA UPP SIG.Hängde sen me isabella och hennes mami en stund, sötaste.  Fick kläder av mamma idag sen har vi fixat mitt kort vid banken. Ikväll blir de antagligen fest, tagga.
nik

RÖJ


så jävla skön baby, älskar dig!



isabella

highvoltage

sjukt oklar kväll igår, som alltid när man blandar mig med alkohol. kul som fan hade jag i alla fall. dock  blev jag av med mitt bankomatkort, suck. klantig som jag är tryckte jag fel kod tre ggr och fick inte tillbaka kortet. och på hamnplan så tappade jag bort kortet till garderoben, men det löste sig. tack christopher. världens bästa mamma kom i alla fall och hämtade mig lite efter ett och då hade väl min klänning spruckit upp typ 20 cm. kul.

har sjukt snygga bilder att bjuda på men det hinner jag inte nu.

isabella

isabellanikki

FEST

hörs imorgon


gammalt



torsdag...

Hej, jag börjar om en halvtimme och jag vaknade nu. det regnar ute och de finns inte ens endaste risk i världen att jag går eller cyklar. Har prov i naturkunskap idag, det kommer gå åt helvete, jag förstår mig inte på vissa grejer. KUL att vi har kickoff med uf idag så vi slutar inte skolan förren halv sex, sen ska jag hem och plugga idrott, sen tagga inför sävefest. kommer bli stressigt, jag kommer antagligen vara helt slut. dags å börja fixa sig nu kanske, men orkar fan inte. vilken jävla dag.
nik

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus