Hey!

Är med turtle, har käkat ifrån tigris och har modern family maraton. Så skönt att va nykter denna helg efter all fest.

Puss


de vet du

 

Hey

Blir så jävla rastlös av att bara ligga hemma men har mycket att tänka igenom nu när allting blivit upp och ner. Min lycka är allt jag tänker på för ingen annan kan berätta för mig vad jag ska göra för det är bara jag som tar konsekvenser och får känna känslan.

Just nu vet jag ingenting men jag vet att det kommer lösa sig bara inte just nu. Så jag får stanna ett tag till...


Use somebody like you

Känner mig helt lost, trodde det var söndag men det är fredag. Ska chilla hemma ikväll. Blivit alldeles för mycket fest på senaste. Det skall bli ändring på. Bye


15:05


Fest

Blev utgång igår Också trots att jag var sliten sen juldagen. Idag ska bara chilla och äta god mat och kolla film. Puss


Party!

Precis gjort mig klar inför kvällen och ska äta med familjen sen invänta Lollo, ska förfesta med tjejerna sen WS. Mår lite bättre och börjar bli taggad :) puss


25 dec

Hade en helt ok julafton igår men vaknar upp lite förkyld idag. Känns ju någorlunda kul. Ska färga håret och fixa inför ikväll. Ses på WS om jag inte febrar sönder innan dess!


Fett juloff

Ligger hemma i sängen och mår som en röv. Blir jag sjuk eller något nu vet jag inte vad jag ska ta mig till. Orkar helt allvarligt inte med julen. Den gör mig riktigt deprimerad. Har haft pokerface hela dagen men nu har jag hoppat i mysdressen och ska kolla film eller nåt.

Bye


24 dec

Har haft julfrukost med familjen och nu ska vi snart iväg till pappa på lunch. Vill helst att den dag ska vara slut för jul ger mig bara ångest.

Pusshej


.

Could i be the voice you turn too
When you cant share you're thoughts out loud
Could i be the one you dream of
Or am i just a here and now
You could be the only girl here
Cause i just tend to block them out

Baby believe me don't you leave me
Baby believe me don't you leave me
Baby believe me don't you leave me

Everybody's asking questions
But i just want to talk to you
Oh let me take all this pain from you're eyes
All these feelings and feelings
We've felt all out life's

I don't give them away
You don't want to give them away
They say let it go
Let it go
Easy for them to say
Easy to them to say

Let me take these voices away
Let me take these voices away
Let me take these voices
Take these voices away

Everybody keeps on talking
But i just want to answer you
Oh let me take all this pain from you're eyes
All these feelings and feelings
We've felt all our life's

We don't wanna give them away
You don't want to give them away
They say let it go
Let it go
Easy for them to say
Easy for them to say

Let me take these voices away
Let me take these voices away

Lördag

Blev utgång igår och inatt var det så kallt att jag gick hem till pappa och sov. Fick frukost och julmust på sängen. Nu är jag hemma vid mamma och har käkat lunch, ska ut och gå med sandie om en stund. Ikväll kommer både lollo och min bror till ön så det blir utgång igen.
 
Känner mig lite sliten idag men bara att kämpa på, träffade julia igår och fick några saknade bilder ifrån Cypern. Fan vad jag saknar att vara brun.
 

Bye

Skulle vilja banka folk hårt i skallen idag. Vaknat på helt fel sida och allt är pannkaka. Kan inte bestämma mig för hemma eller utekväll. Vilka jävla problem man sitter inne på när jorden nästan gick under.

Hejdå

En sak till folk som på fullaste allvar undrar vart man kan hitta en låt som man printat bild på ifrån spotify? Kan vi bara ta en tyst minut för deras förlorade hjärnceller


One time and one time only

Morgon solstrålar. Livet är som en smoothie lite surt men uppfriskande. Strö lite socker på så äre perfa


Waddappp

Ligger som vanligt vaken utan att kunna somna. The kardashians underhåller mig till 100.


Ps. Don't hate appreciate


Live and direct

Kom hem ifrån en iskall promenad för en stund sen. Ligger i badet och försöker tina upp. Har verkligen svårt för att bada, vill oftast gå ur igen efter 10 min. Men ska försöka slå rekord och på en timme. Vid 9 får jag alltså gå upp igen. Det bästa e ju att man blir så trött så kanske kan somna tidigare än 5 inatt.

Puss puss


Torsdag!

 
Idag har bara suttit hemma så spelade in min favoritlåt just nu. Stay med Rihanna.
Ska precis ut på långpromenad med hunden sen bara ha myskväll hemma.
Puss
 

Every breath you take every move you make

 
Detta gav mig helt seriöst tårar i ögonen. Så jävla fint
 
 
" let it go, easy for them to say"

Happy

Har fått kläderna som jag beställt, bland annat denna snygga klänning och lite underkläder. Klänningen är coolare i verkligheten och jag tror jag ska ha den på nyårsafton. Puss ❤


When it's that real it doesn't fade


Happiness

Jag saknar Västerås mer och mer för varje dag, saknar att hänga med Fanny och den lyckan jag känner i hennes närhet. Kan inte vänta tills jag är tillbaka. Önskar jag kunde samla alla jag älskar på samma plats!


00:28


rysningar

 
 
 
 

You da one

Wherever you're going i wanna go, Wherever you're headed just let me know. I don't mind catching up, Im on my way, can't stand the thought of you miles away.



Truth


17 december

Har haft en bra helg tillsammans med bästis. Längtar redan tills vi ses igen, men då på fastlandet. Har fixat tvätt och städat idag. Skall börja laga mat snart.

Tycker tiden kan skynda på litegrann. Nu vill jag bara ha jul sedan åka! Puss


Söndag

Haha hejhej


Lördag

Sitter och dricker med boo, ska ner på hamplan senare och fiska. Haha puss


Slow down

Drack lite vin hos mig sen gick vi till munken. Ganska lame men det var förfesten till ikväll haha! Ligger i soffan och tar det lugnt och laddar upp! Pusspuss ❤


Del 2

Ska precis göra mig iordning inför kvällen. Min baby kommer om en timme ungefär. Får se vart kvällen tar oss jag är bara glad att min andra halva är vid min sida.

Puss ❤


Fredag!

Varit på stan och shoppat med mamma idag. Både julklappar och lite tidiga klappar till sig själv. Nu ska jag snart byta om och möta pappa på en långpromenad. Har inte träffat han på ett tag så det skall bli fett. ❤


Allting går upp för mig när solen går ner

Har beställt klänning inför jul och nyår ikväll. Och lite annat smått och gått. Ska ta en dusch och göra mig fräsch inför helgen. Imorgon skall jag spendera dagen på stan sedan möta min älskling. ❤ godnatt


Mmmmmmm


Puss :)


Godnatt

Gjorde sallad med mamma och Jocke sedan har jag bara chillat. Upptäckte att allt julgodis var slut så inte var det ouppskattat iallafall. Tur jag har gömt undan till jul. När man bor tillsammans med dom största godisråttorna i världen har man inte mycket annat till val haha.

Pratat med Hanna i telefon nästan två timmar också. Känns som en evighet sen.

Nu ska jag försöka sova, fan redan torsdag imorgon och sen helg igen. Den helg kommer bli riktigt bra. Ser framemot den :)

Puss ❤


My love


Hello!

Har inte skrivit så mycket sedan jag kom till ön, det är för att det inte finns något att skriva om, och jag har ingen lust. Jag tänker aldrig tracka ner på Gotland som många gör efter att dom flyttat härifrån. Jag älskar Gotland och vill bilda familj här. Men det händer så lite på denna ö att varje liten skitsak blir stor och sådant tar så extremt mycket energi.
 
Fick en mycket skönare inställning till allt i Västerås, nu känns allt bara kvävt och tungt. Därför jag har bestämt mig för att åka tillbaka tidigare än planerat. Detta var anledningen till varför jag inte bestämde hur länge jag skulle vara här, eftersom jag inte hade någon aning om hur jag skulle känna när jag var här.
 
Ska jag vara ärlig så längtade jag jättemycket hem den senaste tiden i Västerås pga många anledningar men efter två dagar här fick jag redan ångest. Livet är för kort för att gå runt och vara onöjd. Jag vill skratta varje dag, träffa min favorit och ha nära till min bästa vän.
 
Blev så glad häromdagen när jag fick reda på en sak som gjorde mig så lycklig. Jag är så otroligt glad för min bästis. Jag har knappt ord för det.
 
 

Emeli Sandé

 
Helt jävla magisk.

Simply amazing

Var ute i över en timme med sandie sen blev det alldeles för kallt, började snöa som aldrig förr. Såg ut som snögubbar när vi kom hem. Ska precis gå och lägga mig. Godnatt:)


18.09

Bakat lite julgodis
Snöbollar och Mozartkulor. Nu ska jag ut i snöstormen med sandie, det är som att ta ett barn till gröna Lund.


Astrologen

Darin%20-%20Astrologen

Take Care


Torsdag

I skrivande stund ligger jag i badet, har varit på promenad med sandie runt stan. Det är verkligen dött i Visby såhär års. Mamma lagar god middag och sen ska jag beställa kläder. Imorgon är det redan helg, tiden går så sjukt fort och jag hinner inte riktigt med. Puss


00:53

Försöker somna men det går inte min väg, har för mycket att tänka på hela tiden. Saknar Bella och Fanny väldigt mycket. Låg och skrattade som en idiot förut och fick messa båda två med allt kul.

Jaja man kan inte få allt här i livet:)


The star in my sky


1true

But boo i would do it all for you


mmmmmm

 
 
kär

Let me get in my zone


Walk your broken heart through that door

Idag vill man inte röra sig utanför dörren, tur att jag slipper. Förutom kvällspromenaden med sandie men det överlever vi nog. Ska passa på att beställa hem lite julklappar och surfa efter julgodis. Jag och mamma ska baka i helgen men är så trött på det gamla vanliga julbaket. Får se om jag lyckas hitta något spännande.

Puss


14:50


Fika hos mormor

Varit hemma hos mormor och morfar på fika efter kvällsmaten. Kom precis hem och fy vilken snöoväder det är. Då hade vi till och med bättre väder hemma i Västerås.

Så himla tråkigt för man blir inte sugen på att göra ett piss i detta väder. Hoppas det kan avta om några dagar!


Lyssna

Mitt hjärta droppade nyss. Låg och läste sen kom denna låt i min playlist. Kan inte sluta lyssna nu. Kan vara bland det finaste jag hört.

Ibland när det kommer en låt som sätter ord på allt man känner


Happy


Godmorgon

Godmorgon, inatt har jag haft en liten vovve i sängen. Under täcket och med en kudde har sandie sovit hela natten bredvid mig. Hon väckte mig nyss och ville ha frukost.


Måndag

Mamma lagade köttfärsås och spagetti. Fan vad jag saknat hennes mat. Sen har vi varit ute på en och en halv timmes promenad. Känner mig som en isbit just nu. Åkte och handlade sen nu är vi äntligen hemma. Är sjukt trött så funderar på att kolla en film sen sova. Känns fortfarande konstigt att vara här, velar mellan om det var ett bra eller dåligt beslut hela tiden. Time will tell.

Godnatt ❤


Mina boooobooos

Saknar mina favoritbrudar redan, puss puss puss ifrån Visby


Puss

Har sovit så skönt i min säng inatt, kändes väldigt konstigt när jag vaknade imorse sen insåg jag att jag var i Visby haha. Har ätit lunch och fikat med mamma. Nu ska jag packa upp och fixa lite.

En trött Nikki och min lilla älskling ❤


Gotland

Har äntligen hamnat hemma i min säng på Gotland. Mamma har gjort så fint i mitt rum att jag nästan blir tårögd. Sen blev sandie så glad att jag också vill gråta. Fan vad jag älskar min familj.

Kvällsmacka med mamma innan sängen eftersom jag varit för trött efter gårkvällens utgång för att kunna äta.

Ska sova så gott inatt. Just nu är den bästa känslan. Saknar bara mina två älsklingar i Västerås och Eskil, men vi ses snart ❤❤


Love

Ligger ännu i sängen, vill aldrig gå upp, körde på hårt igår precis som planerat och det får man sota för idag. Åker från Västerås vid fyra så dags att få ordning på läget snart kanske. Puss


Lördag

Pappa är här nu, vi har ätit lunch och snart kommer Fanny och dom över på fika. Vid halv fem ska vi hämta Bella vid tåget sedan laga middag och efter det utgång. Är så glad idag. Puss love


boo love

 

body 2 body

 
 
Vaknar med ett leende på läpparna. :) puss!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus