not missing you at all

Idag har vi städat så det är så himla fint och mysigt. Är hos min pappa nu men han jobbar sent så jag är ensam. Fördriver mest tid och myser med min kisse. Funderar på att göra kaffe och bädda ner mig i soffan, invänta idol och min baby.


här är min fladdermus jag gjorde häromdagen

nik

längtar tills min bror kommer hem.

2010 09 29

fortfarande vaken, inte får man sig en blund. är fruktansvärt förbannad också. efter 19 år har du fortfarande inte förstått. Skitsamma. Nu får du som du vill. Kapar alla band. Hejdå

fult hjärta jag vet men ändå. puss


godnatt?

nothing else matters?


såklart man längtar lite!


!

Det verkar som att både min bror och bella tar sig hit i helgen, den infon gjorde mig superlycklig. Spenderat dagen framför tvn, bombay dreams och sedan dusch med dunkande musik. Dethär med trådlöst internet är ju toppen! Duschat och fixat massa, mina naglar växer, jag är otroligt glad. Målar dom hela tiden och hoppas att de aldrig går av. Har även sytt ihop min väska idag, min favorit väska gick sönder inuti för ett tag sedan, så alla saker ramla ner så jag inte kunde hitta dom. Men nu är problemet löst. Dock hatar jag att sitta och pilla med små saker. Fick jävligt ont i min nacke. Ska snart ta mig ut i stormen för det finns någon som hoppar utav glädje, suck..

Kelly Rowland – Forever And A Day

psst

godmorgon! idag försökte jag gå upp tidigt, lyckades ta mig upp vid tio och har varit ute och sprungit. nu har jag duschat och käkat lite mat. pratat i telefon med nikki, mamma och pappa nu ska jag se på criminal mindsssssssssssssss.





isabella

Tisdag

Sovit ungefär 10 timmar, riktigt skönt. Tänkte se på lite sällskap igår på webtv men jag slocknade direkt. Har precis ätid god frukost med mamma och nu dricker jag kaffe, Tänkte se Ellen men varken trean eller femman fungerar idag. Det var ju just perfekt.  Ska snart ta en dusch, städa mitt rum och fixa lite. Sedan ta en promenad med sandie, men jag har ingen som helst lust att gå ut idag.

dagens citat :" Hon får inte sitt me sin löpmuff i soffen på kuddarna"

Godnatt?

Jag kanske skulle försöka sova då, inte alls tyckt om denhär dagen. inte orkat prata. bara varit för mig själv. Tråkigt att så många i idol var dåliga. Jag känner mig tråkig och tom. Vi får se när jag har lust.




Just gonna stand there and watch me cry

Idag har inte varit en bra dag och det kommer fortsätta kännas såhär. varit ute och gått med sandie och nu väntar jag på att idol ska börja. något positivt? mina naglar växer. saknar pappa & min bror. mer än så va det inte. hejdå

Thåström – Stjärna som är din

What do you want from me?




lördag

ibk vann. wiho. sitter i köket med emma och äter mat. Vi ska nog med de andra till crep lite senare. Får se hur kvällen slutar. puss

king

hej alla, shit jag är så dålig på att skriva. senaste veckan har det inte hänt så mycket. jag har träffat min chef och dom andra som ska vara arbetsledare, fått reda på att jag kommer att tillbringa 3-4 veckor i västerås och 3 veckor i stenungsund och slutligen en vecka i stockholm. börjar i västerås den 11 oktober, ska bli jävligt skönt att få något att göra! annars har jag inte gjort så mycket. mest sett på criminal minds, har snart plöjt igenom första säsongen, det är sjukt bra! ikväll vet jag inte vad som händer, det var tänkt att vi skulle gå ut, men jag vet inte om det blir något av med det. annars då... jaa jag har lite svårt att skriva på datorn pga att jag har så långa naglar, jag spelar bubbles på min iphone hela tiden, och jocke försöker slå mig, jag saknar mamma och alla mina kompisar hemma. caroline oc agnes lär vara hemma nu efter sin tågluffarresa, jag är jättenyfiken på hur dom har haft det så jag får väl ta och slå dom en signal. ikväll ska jag och jocke laga jättegod mat och bara mysa och imorgon bitti tänkte jag gå till kyrkan.





isabella

lördag

Somnade sju imorse, klarat av rätte för rosing. Hugo är bland de snyggaste jag vet. Idag har jag och mamma varit vid tracy's grav och fixat lite, sedan handlat. Nu har jag precis gjort mig iordning, ska möta emma om en stund. Vi ska se på innebandy.
puss

.

" jag önskar dig allt vackert för du är den bästa som jag vet"

i want u.

Kvällen har spenderats hemma vid E med fanny, julia och amanda. Kollat på idol och Beauty Shop. När mina ögon började stänga igen för natten började jag och fanny gå hemåt. Stannade förbi mc för att äta och nu är jag äntligen hemma i min sköna säng. Ska kolla Bert sen sova. Tack för ikväll. Ni är underbara.

!

Inatt hängde jag med T, tog en promenad hem när jag vaknade och mötte upp vickan. Precis kollat the voice ifrån imorse. Nu ska jag läsa lite och invänta familjen. Pizza står på schemat ikväll sedan är resten oklart.

Våga drömma?

Kommit in i en sådan period där jag låter alla möjliga tankar ta över mitt huvud. Där jag överanalyserar varenda sak som sker i min omgivning. Känslan av att mitt liv bara står still knackar ständigt på min axel. Jag är inte den personen som jag har blivit. Jag vill ut, jag vill se hela världen. Jag vill börja leva. Jag känner mig klämd, fast i en liten håla och jag får mindre och mindre syre. Jag vill bryta mig fri. Ibland önskar jag, att jag var född någon annanstans. Att jag hade andra människor omkring mig, att jag aldrig stoppade mig själv att göra saker som jag velat. Men å andra sidan tror jag inte det spelar någon roll, vart man än befinner sig. Jag vill bara känna den lyckan, stolthet. Att man gjort något bra, att man kommit någonstans.

Tänk att ta steget, flytta härifrån. Börja ett helt nytt liv. Lämna allt bakom sig. Börja om och leva precis så som man vill. Jag har aldrig varit nöjd här, jag har aldrig trivts med det liv jag har. Jag har alltid hamnat i fel situationer. Det är något som skaver inuti mig, som tar sönder mig, som förstör för mig, som en spärr i mitt huvud. Jag vill bara vara lycklig. På riktigt

tors

igår myste jag med tobias, och idag tog jag mig upp och mötte fanny. Sedan gick vi till stan och kollade runt. Träffade på felix, julius och robin som följde med för fika. Hann med adelsgatan också innan vi gick hem. Ätit pannkakor och kollat klart hela the hills säsong 6. Jag vill se mer. Kommer det ens ut fler avsnitt?

Ligger och väntar på att idol ska börja, detta är bästa delen utav audition och jag har stora förväntningar på mina favoriter!
pusss

<3


Burn.

Idag har jag varit på ringduvan med emma fanny och hanna, funderar på att sola eller smörja in mig med en hel tub brun utan sol så att jag slipper känna mig blek. Blev riktigt sugen på att åka utomlands också. Senast jag  var i utlandet var jag elva år. Då var vi precis som dom, på rhodos. Tur är att vi åker den 15 dec. Om tiden bara kunde gå lite fortare.


Ingenting i min kalender idag, inget gör mig glad

Med tanke på mitt dåliga dygn går jag upp nu i hopp om att kunna sova tidigt inatt. Kollade igenom " den rätte för Rosing" innan jag somnade. Har pratat i telefon med hanna, dom är hemma ifrån Rhodos. Fyfan vad härligt det verkar som dom haft det. Ska nog träffa hemma lite senare. Kommer bli avis på hennes bränna. Nu ska jag göra frukost. puss
nik

godnatt?

Försöker trötta ut ögonen, måste sova snart. Jag hatar att ha omvänt dygn. Hela dagen/ kvällen har känts upp & ner . Kommit på att jag dricker alldeles för dåligt, men jag glömmer alltid bort och känner mig sällan törstig. Jaja ska sätta på en film och försöka somna till den. Ps har fått ännu en favorit i idol.

nik

Idol

somnade sju imorse, vänt lagom duktigt på dygnet. Precis käkat mat bredvid mamma som vilar i soffan. Tycka synd om henne för jag tror hon börjar bli lite täppt i näsan. Har bäddat ner mig och kollar på idol. Vaknade upp begravd i snor. Fryser av att titta ut genom fönstret. Funderar på att göra te med honung. Sen längtar jag efter lite mer svensson svensson. Puss

Min engel min engel

idag har jag ätit gottimat med världens bästa mamma. Sedan tog jag hand om mitt hår litegran. Hårinpackning och såntdär som håret mår bra utav. Sedan följde jag blondinbellas råd och tvättade mina sminkborstar. Riktigt äckligt att se hur mycket som egentligen fastnar, ingenting jag tidigare tänkt på. Så tummen upp för det tipset, känns mycket fräschare nu!

Pratat med rick i telefon, som tydligen skaffat flickvän. Inget facebookdriv utan seriösa grejer. ( början på iallafall) Grattis säger jag till dig. Längtar tills vi ska åka upp till dig, jag pappa & mamma. Fixa i din nya lägenhet och så. Eftersom jag längtar efter en egen så ska jag göra massor med fint i din. Sen att du antagligen kommer ändra det senare de får vi ta då.

Nu ligger jag och lyssnar på musik, småkikar på tvn och bara vilar. Om en stund skall jag pysa iväg till min gris. Gillar inte att paow har blivit "slagen" utav kissie om man nu ska vara världens geek och leva sig in i bloggvärlden. Jag gillar inte kissie, hon verkar ha problem. På riktigt. Hon hade nog mått bättre om hon aldrig blivit känd. Så go paow.
ps det enda jag gjort senaste timmen är att läsa blogg efter blogg efter blogg. Mycket till liv? nai men det är ganska schysst tidsfördriv. puss & hey.


<3

:)

Tog mig i kragen och gick en promenad hem. Fixade lite fika och sedan kom fannyB hem till mig. Gick en promenad med sandie också så nu blev mamma glad. Funderar på att ringa min bror och luska lite information. Annars händer väl inget, ser framemot en bra tvkväll. Vill bli frisk också för börjar bli sugen på att träna lite... PUSS

Young Mennace – So Real



Godmorgon

Vaknade för en stund sedan. Lika förkyld som alltid. Så sjukt jobbigt vill bara bli frisk. Tobias ligger ännu och sover så jag ser på tv. Hade hoppats på att vma skulle sändas men verkar inte så. Idag blir det bara mys sen kommer mamma och hämtar mig efter jobbet. Ikväll är det jag som lagar mat. Annars har jag inte mycket mer att skriva än att surf i mobilen är ganska kul. Puss

puss

Ikväll ska jag äntligen få mysa, så som jag har längtat. Det pirrar fortfarande när du ser på mig. Nu ska jag duscha och sedan på något vis ta mig hem till tobias. GLAD

har även fastnat för danskens album. Fint


 min ängel, förevigt, jag älskar dig, bara dig

Söndag

sova sova sova, fruktansvärt skönt. Snytit ut min hjärna. ätit äcklig lunch och är fortfarande hungrig. Ligger och kollar på mtv atm. Vill att VMA's ska börja, men det är inte förrens 22. Vad händer annars? Ingenting. Vila bara. Igår såg jag på festival. Hade högre förväntningar.

längtar efter tobias.

val

godmorgon alla, igår var min första kväll ute i eskilstuna, kvällen började här hemma. det var jag, jocke, muaz, henrik och prhabu, vi satt och spelade ölspel hela kvällen, det var tänkt att vi skulle spela bowling, men det blev inget av med det. vi drog in till stan alldeles för tidigt, gick till olearys och där var det hyfsat folktomt, men vi hade ganska kul ändå, träffade två tjejer där som vi tillbringade resten av kvällen med, maja och hennes kompis från finland! jättetrevligt, resten av kvällen är lite oklar, vi var lite här och där, en kille blev grovt misshandlad, jag var hungrig och sen gick vi och käkade, då kom anton, han taggade efterfest, men jag var tråkig som vanligt och ville sova, taxi hem och sen godnatt. idag ska jag bara ligga i sängen och kolla på criminal minds och valvakan. här kommer lite bilder från igår





isabella

Varför kärleken brunnit utav olika själ.

  
hjälplöst förälskad
obeskrivligt tagen
sen den dagen var jag fast i ett nät
Förtrollad
Bunden
Tappa hjärtat i knät


Mysig kväll.

Bestämde mig för att följa med till min moster ändå. Har haft en riktigt trevlig och mysig kväll. Skrattade så jag fick kramp i magen. Åt god mat och efterrätt sedan förvandlas allt till någon musikfest. Alla fick önska varsin låt och så fortsatte det i två timmar ungefär. Kritik, dans och skratt. Innan vi gick hem var mamma uppe på bordet som alltid. Så skönt att ligga i sängen igen, jag har världens huvudvärk och hosta. Skall strax försöka sova. puss
Rasmus Seebach – Engel

bowlingnight

nu har jag gjort mig i ordning och håller på att bestämma vad jag ska ha på mig. men det går verkligen inte bra. känner mig ful och tjock i allting, blääääääääääääääääääääääääääää. jocke ligger och glor på fotboll och jag knäckte precis min första cider. väntar på att matchen ska ta slut så att vi kan börja laga mat, sen ska vi sitta och dricka ett tag och sen dra och bowla. ska bli kul faktiskt. men just nu är jag på jättedåligt humör, antar att jag är matarg






isabella

blablabla

Det är en såndär dag när jag känner mig trött sjuk seg samtidigt som jag vill springa jorden runt. Det sprattlar i mina ben men det är ändå skönt att ligga still. Blir andfådd av att gå ner för trappen men ändå springer jag på tillbaka vägen. Är trött på att bara ligga här och vänta på att bli frisk, trött på att dricka te, trött på att se på film trött på att snyta mig, trött på att hosta. Det är en såndär dag då mamma inte bryr sig om vad jag säger, då det inte går något bra på tv, då ingenting smakar gott. Det är en såndär dag då jag bara vill krypa ner bredvid min fina kärlek och kolla på en ny BRA serie, somna lite, vakna lite, äta lite godis, skratta lite, le lite, slåss lite, knuffas lite. Men även hur gulligull jag låter i telefon så ska detta fortsätta vara en såndär dag då det mesta är tråkigt och jobbigt. För dataspel vinner över mig. Typiskt att det var just idag då jag har en såndär dag som bara du kan göra till en BRA dag.



lördag

hallå, vaknade ganska sent idag, har käkat bakat potatis till frukost, det blev över sen igår, supergott! jocke är med muaz och henrik på systemet just nu, vi ska spela bowling och dricka ikväll. känns bra att göra någonting och inte bara sitta hemma, det tar nämligen kol på mig. jag håller på att måla naglarna nu, dom blir jättefina, när dom har torkat ska jag duscha och sen göra mig i ordning. hör av mig sen kanske.






isabella

Lördag

Skittrött för har sovit otroligt dåligt inatt, ätit frukost och druckit kaffe med mamma framför tvn. knäppte på trean och där gick det en film som jag inte kunde slita mig ifrån. Tråkigt att halva redan gått men får se om den någon dag. Fången i tystnad hette den iallafall. Världens sötaste pojke med.
Inte ett dugg friskare har man blivit heller så jag får väl ladda ner lite film och bädda ner mig. Familjen ska hem till min moster på middag men jag har ingen lust att smitta ner alla så jag blir hemma. Ska nog antagligen vara med tobias.
puss


Thought you'd always be mine

Mår absolut inge bra, kan inte sova. kan inte andas genom näsan och halsen värker. det blir för varmt, sedan för kallt. Detta är plågsamt. har vänt och vridit på mig men aldrig lyckas jag somna. Har tröttat ut ögonen framför datorn. Kollat på massa intervjuer av min favorit JB. Tänkte sätta på någon skön musik och försöka somna. Har ingen lust att sova bort hela dagen imorgon. godnatt

Sjuk

Fick i mig mat tillslut, sedan slängde jag och mamma oss på soffan. Ätit glass med varma hallon och chips framför idol. Höll nästan på att somna en stund, tagit en alvedon så mitt huvud känns lite bättre atm. Annars händer inte så mycket mer denna fredagskväll. Ska väl hosta ihjäl mig framför en film och kanske se vilken näsborre som vinner snor-racet. Först'en till läppen , återkommer med vinnaren!

bebis

blä

Trött, hungrig och sjuk. Hitta en bättre kombo? Fick iallafall mysigt sovsällskap inatt. Idag tänkte jag vara världens bästa dotter, så började laga mat, dukade ( allt detta trots att jag är sjuk och bara vill ligga ner). Ringer mamma, nej då ska dem inte komma hem förrens om typ två timmar. Allt förstört. Nu ligger jag med datorn på magen och surar. Vill trycka i mig massor med mat för jag är hungrig hela tiden även om jag äter. Vill ha något GOTT. GOTT GOTT GOTT. och vad ska jag äta? jo fiskpinnar... hallelujah mina smaklökar går på högvarv.

Efter maten blir det iallafall chips glass och idol. Sedan får jag förhoppningsvis lika mysigt sovsällskap trots att jag är sjuk.
puss!

sant

jag vill bara ligga ned och aldrig resa mig upp.



I

mamma

min mamma är världens bästa mamma på alla sätt. hon har alltid brytt sig mest om mig och min bror, gett oss precis vad vi har behövt och lite till. lärt oss vad som är rätt och fel och vad som betyder något i livet. mamma har lärt oss att det viktigaste är att vi är friska och att vi är tillsammans och att man inte blir gladare av att ha mycket saker. hon är verkligen en mamma alla borde ha. jag önskar för alla att få ha en så bra mamma som jag har. jag älskar dig mamma.







isabella


Längtan.

Jag vill bara ligga bredvid dig, veta att jag kan ta din hand om jag vill. Vakna upp med dig bredvid mig. Höra dina andetag, vakna till av att du pratar i sömnen. Ha dig hos mig. Ha dig nära nära nära nära. Jag vill aldrig att din värme ska lämna mig. Hos dig, vid din sida känner jag mig HEL. Det är som att din värme kryper in i mig och gör mig till något bättre. Jag kan inte förklara det bara är så, jag bara känner så. Din röst värmer mig, dina händer ger mig trygghet. Dina ögon gör mig svag. Hela du gör mig underbar.


mm.

Varit vid tandläkaren och borrat, bedövad i hela kinden och tungan. Pratar lagom roligt. Mött upp fanny på stan och tagit en fika. Nu är jag hemma och fördriver tiden genom att läsa bloggar. Fick en liten present utav fanny också. Skitsött!


besvikelse. det trodde jag aldrig.

different

godmorgon, jag har sovit skitdåligt i natt, vaknade när jocke drog till skolan och kunde inte somna om. nu ligger jag och ser på mitt absoluta favorit program outsiders, jag har nog snart sett alla avsnitt som sänts. jag har alltid tyckt att det är intressant med folk som är annorlunda, beter sig annorlunda eller ser annorlunda ut. jag vet inte varför, det bara är så. outsiders, dokumentärer, kalla fakta, uppdrag granskning, me love. jag är facinerad över hjärnan, och allt den påverkar, hur sjukdomar eller droger påverkar hjärnan. det är så spännande.






isabella

dag två

Igår slocknade jag någonstans mellan idol och kungarna utav tylösand. Riktigt skönt må jag säga. Inte lika skönt att bli väckt och behöva stiga upp kl halv sex medans tobias kan ligga kvar i en varm säng med tre kuddar och två täcken.  Det börjar bli riktigt kallt ute och jag gillar det inte. Längtar redan till värme igen. Nu måste jag äta frukost sen cykla iväg. ber för en bra dag.
nik

don't leave me

jag kunde inte ha mer i hjärnan just nu, allting bara snurrar runt och jag vet inte vart jag ska ta vägen. vi ska flytta, jag ska jobba, det är massa beslut som ska tas. just nu känns det bara så himla mycket. känner mig ensam. vad hade jag varit utan världens bästa joakim?





isabella

I will walk on water

Ah, helt slut. Så fruktansvärt trött. Mina ögon vill säga tack och godnatt. Ligger och lyssnar på mysmusik och läser lite på datorn. Jobbet har gått bra, inga konstigheter. Kastades in i det direkt. Stog i kassan sista timmen ungefär. Dagens planer? SOVA VILA SOVA SOVA VILA.



nyvaken pudding målad utav picasso. Intresse?

jobbe

Igår blev det god mat och godis tillsammans med tobias, hade skitsvårt att somna inatt. Kollade på biggest looser sedan mammas pojkar. Cyklade hem vid halv sex imorse, regnar floder. Bra start på dagen. Bra att mamma har bilen idag så jag får skjuts till min första dag på jobbet. Hoppas det blir kul!

Heartbreak.

Så, då har jag klippt av det slitna på mitt hår. Känns genast mycket fräschare men det känns kort. Hade det hur skönt som helst vid rickard när han tvätta mitt hår och massor. Lyx. Sedan att han är fruktansvärt rolig är en annan femma. Hade nästan ont i magen när jag gick därifrån. Direkt hem till vik för hon skulle kolla mitt hår, sedan mötte jag emma så tog vi en fika. Precis ätit kvällsmat med mamma och nu är jag stenmätt. Känns som jag ska rulla fram. Besviken på att de inte är någe idol ikväll, som jag trott hela dagen. Ska nog iväg till min babe snart. Pussipuss


Hang with me

Igår såg vi massa film, somnade sent. jag vaknade tidigt imorse, tog en promenad hem. Barfota i mina boots. Sköna snygga skavsår på båda hälarna. Bra jobbat. har ätit lunch med mamma precis och nu dricker jag kaffe. Ska snart tvätta och borsta ut mitt hår som ser förjävligt ut efter fredagen. Halv tre ska jag till frisören. Hejdå håret..


" jag fick just en lysande idé"

stockholm

godmorgon, jag befinner mig i stockholm hos ida och annie. kom hit i natt. åker tåget hem till eskil vid ett längtar sönder mig efter joakim, vill bara vara i hans armar nu. ida och jag ska åka in till stan och käka frukost på något mysigt ställe. har fått min iphone nu, och han är helt underbar! bästa köpet på länge. fast jag kan typ inte blogga från den? eller så är det bara jag som inte fattar hur man gör! ska lägga in lite biler från den när jag kommer hem, så ni får se sen. nu ska vi nog dra snart. puss



isabella

Levande!

Man kanske skulle satsa på detdär att bli nykterist, baksmällan slog lite extra hårt denhär gången. Noll uppfattning om hur mycket jag drack. Trodde inte det var så mycket men det är ganska tomt i påsen. Jag och tobias har bara legat och degat, ätit god mat. Igårkväll såg vi på film med johannes. Jag somnade lite från och till. Idag har vi degat lika mycket som igår. jag är fortfarande stenseg. Men jag vill tacka för en trevlig fredag och för presenterna. Puss ni är så fina.

vitmånad, check


Har gjort mat och fixat mig färdigt, nu väntar jag bara in mamma för det sista. Jag är skitglad för isabella är på gotland. Världens bästa vän. Resten kommer vid sju. Dags att börja tagga. pusss.


vet ej varför min cam spårat ur..

kör

Somnade till " lugna låtar" igårkväll, imorse drömde jag att någon ringde på dörren, sen satte jag mig upp klarvaken och insåg att pappa stått där utanför i ungefär en kvart. kastade på mig kläder och gick ner. Fick en present till ikväll sedan åkte vi till mq och köpte ett par byxor. Nu är jag hemma igen, väntar på att mamma ska komma hem på lunch & kaffe. Tobias är påväg till gotland, längtar så fruktansvärt mycket. Igår kunde jag inte somna för jag längtade. Tror jag är ganska kär.


RIHANNA -ONLY GIRL
bästy

godnatt

Har spenderat kvällen hemma vid fanny, kul att träffa alla igen. Nu är jag hemma och resten drog ner till hp. Jag ska försöka sova så att jag är utvilad till imorgon då vi ska fira min födelsedag. Min älskling fastnade i sthlm så vi får förhoppningsvis pussas lite imorgon. Sov gott.


what?

??????????????????????????

aj

Kaoset fortsätter. Fyfan vad jag längtar tills lite lugn. Lunchen på flyget var mysig, sedan kaffe. Nu tänkte jag färga mitt hår och förhoppningsvis köpa ett par leggins på mq tills imorgonkväll. Så fort mamma kommer hem ska vi handla till imorgon sedan ska jag nog en sväng förbi fanny med emma i väntan på att båten kommer. puss

torsdag

hallå, igår var ännu en händelselös dag för min del, tvättade och lagade pannbiffar, såg idol och myste med min älskling. jag funderar när jag ska åka till gotland och hämta min kära iphone som har kommit, får se när det blir, börjar som sagt känna mig fruktansvärt rastlös här... jocke är i skolan nu, han slutar fyra, jag ska bara ligga och läsa fram till dess har jag tänkt.





isabella

jobbe

Vilket kaos jag haft hela morgonen, haft en stor klump i magen. Har det fortfarande, känner mig orolig. din jävla idiot till att göra saker alltså. Skönt att du kommer hem inatt. Förhoppningsvis.

Annars har jag varit på arbetsintervju och börjar jobba på onsdag. För att citera mamma " då köper jag massa öl och ska bli full, jag har inte drucki p länge, då har jag nåt att fira" Inte bara min födelsedag utan även en jobb bebis. Så ja, dricker kaffe och väntar på att kl ska bli 12. Då ska vi äta lunch på flyget jag och min fina mamma. Hejdå sålänge

,

whatever.

Längtan

är fruktansvärt trött men inte tagit mig tid att sova ännu, läst ifatt lite gammalt som jag missat och sett på kanal 5s nya serie. Jag har inga ord för hur pinsam serien är, men det ska bli ett nöje. Funderar på att sätta på en film som jag laddade ner förut, bara för att kunna somna. Det går inte annars, med mina sömnproblem. Längtar tills mitt hjärta kommer hem.

Whatever

Inte har jag legat hemma och deppat idag inte, tog mig upp ur sängen och gjorde mig iordning. Mötte upp fanny och felicia för lunch på ringduvan. Sedan gick vi lite på stan, träffade på V, Vi gick hem till soffan och drack kaffe. Nu ska jag färga min hårbotten även fast jag är sugen på mörkt, men blivit utskälld ett par gånger angående den saken.

nik

lite nytt suddigt





bakom stängda dörrar

åh vad jag älskar att sova, nu är jag pigg och ska äta frukost. Se hela the hills säsong 6 och vara ensam. Hejdå


Lill-lördag

Idol igår, älskar det programmet. Sedan bigbrother som vanligt. Har sovit sjukt gott inatt men imorse fick jag klump i magen. Pussats hejdå för ett dygn. Och jag saknar dig redan. Jag ska snart försöka somna om och mina planer för dagen är att sova. Tråkigt väder ute- tråkig tjej.


hypnotisören

hejsan alla, ja vad händer här i eskilstuna då? inte mycket för tillfället, igår fikade jag med anton, det var trevligt att få lite socialt umgänge, hans mamma, brors flickvän med barn var också med. det var jättetrevligt faktiskt. tog en promenad hem, mötte upp min älskling på vägen. vi lagade mat när vi kom hem och såg på transformers när v i skulle sova. den var jävligt bra faktiskt. läste ut boken smuts i morse, har legat och läst flitigt. den var inte så bra som jag trodde faktiskt. men nu har jag varit på maxi och köpt en ny bok, det var svårt som tusan att välja bland alla böcker, men tillslut valde jag en från toplistan, hypnotisören av pseudonymen lars kepler. ska bli en intressant läsning, ska börja nu snart nnär jocke envisas om att se fotboll istället för idol. jag får väl ta och se det senare eller nåt. men efter fotbollen ska vi i alla fall se trensformers två med hadi. nej nu ska jag börja läsa. puss



isabella

Håkan Hellström

Skitbra födelsedag igår tack för det, hamnade bredvid en snarkmaskin inatt. Fick se på film ensam. Romantiskt. idag har vi bara tagit det lugnt, sett på bb. Snart finaldags. Är hemma, har ätit. laddar in lite bilder på datorn.


en födelsedagspresent iallafall.
Har ingen ork eller motivation till att underhålla någon annan. tjingtjong hepådi


:)

Håller på att halvsomna lite här i sängen, har lagt undan mobilen ett tag. den går på högvarv och jag får kramp i fingrarna. Inväntar mest mamma med mat och sedan släkt. Tur att man får äta hur många kakor man vill på sin födelsedag. När släkten gått hem ska jag ta mig vidare till mitt andra firande. Nämligen ett år tillsammans med bigbrotherkillen. Inte illa pinkat. Ska bjuda han på en chockladmuffins och en puss :)

såhär tycker jag om dagen hittils

till alla dom som inte fyller år :) sucks to be youuu

19 år

Igår hade jag svårt att sova, tänkte på spöken och massa läskiga saker. Men imorse blev jag väckt utav en myspelle med mcdonken på sängen. Ovanligt uppvaknade och jag gillar det. Sen tog jag en dusch och vi såg på film. Nu är jag hemma och har öppnat mammas paket. Är otroligt nöjd. Fick Kläder, smycken, hårfärg, en klippning, smink sen dag och nattkräm. jag älskar dig.

Sitter och dricker kaffe, ska bara ta det lugnt. Ikväll vid sju kommer det hit folk och firar mig. Tack för alla gratulationer. puss.

Och isabella, jag saknar dig och älskar dig. Tack så mycket. Kom hit snart.

bajs

jag sitter och försöker undvika paniken jag känner är påväg. jag sitter hemma, jocke är i skolan. vad ska jag göra? ingenting typ, jag blir galen, jag hatar att bara sitta hemma, bläää. jag vill börja jobba nu nu nu. eller ha någonting att göra i alla fall. saknar min ö :(


isabella

nikki

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA! SAKNAR DIG JÄTTEMYCKET! VILL VARA HOS DIG IDAG!


love u


isabella

söndagsmys

Sjukt seg dag, sjukt trött tjej. Bara degat och kollat på tv. Ligger och lyssnar på gamla britney låtar och halvsover nästan i sängen. har precis ätit lite mat och ska snart åka hem till tobias. Ska kolla på film och mysa. Försöka somna i tid men det är nog inget problem, skulle kunna somna nu. Imorgon är det min dag, fast 19 är ju en skitålder egentligen. Jaja, godnatt och sov så gott.


If i could see you, this darkness will turn into light

Somnade till Vad kvinnor vill ha igårkväll, blev väckt utav tobias imorse. Nu sitter jag och äter frukost. Väntar på samtal ifrån hanna. Sen ska jag nog ut och gå. Kanske övningsköra. Ut och promenera, se klart filmen. Söndagar är alltid så sega.

Lifehouse – Storm

eskilstuna

hej alla. jag bor har flyttat till eskilstuna nu, det känns både roligt och jobbigt. mest jobbigt nu, i och med att jag inte har så mycket att göra. men jag hoppas på att kunna börja jobba snart. mamma åkte med mig upp i onsdags morse, jag citerar mamma när jag säger att det var "fett stilla på havet" så överresan var lugn. körde till eskilstuna, bar upp alla mina grejer till lägenheten på skiftinge där jag nu bor. jocke packade upp lite medan jag låg däckad i sängen, jag hade nämligen feber så det skrek om det. sen bogserade vi min bil till en verkstad och därefter åkte vi till ikea i västerås, käkade och shoppade loss, köpte bara massa smågrejer. åkte hem ett tag och sen åkte vi in till stan och käkade på billy boys, sjukt gott. sen blev det sängen och en wallander film. dagen efter gick mamma upp tidigt och handlade frukost till oss, hon är verkligen världens bästa mamma på alla sätt.  sen åkte jag och mamma till tuna parken, det är ett stort köpcenter, fick en jättefin tröja av mamsen. sen åkte vi inte till stan och kollade runt. träffade anton helt på random och han visade vägen till en restaurang med supergod husmanskost. sen bar det av hemåt. efter några timmar åkte mamma hem. Igår gjorde jag typ ingenting förutom att vara sjuk, jo jag och jocke gick på en promenad och kollade runt, sen blev det sängen för min del, fick världens migrän, kunde inte röra mig. världens bästa jocke hade en migräntablett, som dessvärre inte hjälpte särskilt mycket. sen gjorde han sallad till mig som var supergod. åt lite och sen somnade jag. idag har inte hänt särskilt mycket heller. jag och jocke har tagit en promenad idag också, jag har mått mycket bättre idag, sen har jag legat och läst en bok som heter smuts, har börjat läsa den flera gånger så nu ska jag fan läsa ut den. sen har jag träffat min blivande chef och tagit en fika med henne och henns söta dotter. nu har jag och jocke käkat lite och umgåtts med hadi och en tjej som flyttade hit idag. hadi är så himla snäll, den nya tjejen har jag inga kommentarer på just nu, hon är från bangladesh i alla fall. nu ska vi nog glo en film, och imorgon bitti funderar jag på att gå till en kyrka här i närheten som har mässa. men jag vet inte om jag vågar. shit vad långt dethär blev. jaja, jag saknar gotland, jag saknar mina vänner och min mamma. jag vill på hp ikväll, fyllekäka på alis och ta en billig taxi hem. men nej. får i alla fall somna i världens bästa armar. tack



isabella

.

" wondering what's on your mind"

paperweight

Hamnade tillslut på munken. Jättetrevligt och mysigt. Åt deras hamburgare och sen rabarberpaj och jordgubsglass till efterätt. Så gick det med min bantning. Men ibland måste man få unna sig lite. Gick i lagom tid, ramlade in ett stort gäng som var en aning runda om fötterna. antar att dom också unnat sig lite. Nu ska jag ta en dusch och sedan se på film. Sov så gott!

ps, fick världens bästa samtal utav världens bästa tjej. kärlek


påväg

Lördagsmys

Har helt glömt bort att äta något idag så vi ska nog beställa hem mat ifrån Joda, eller åka ner dit och äta. Mysigt! Fick med mig en vit blus och ett rött läppstift ifrån stan, passar perfekt till mina nya jeans. Sedan har jag plockat upp och dammat lite på mitt rum, älskar när det är renstädat. Laddat ner en film så efter maten ska jag ta en dusch och sedan bädda ner mig. Satt på, filat och ska snart måla mina naglar också. Riktigt pysseldag. Btw blev mina muffinsar hur goda som helst.
Pusspuss nik

BAKNING









Idag steg jag upp kl nio, åt frukost och drack morgonkaffi med mamma. Sedan blev det promenad på hällarna med henne och sandie. Riktigt mysigt. Vidare till affären och handlade och nu har vi bakat. Jag gjorde chockladmuffins för första gången och dom blev riktigt bra, sådan chokladälskare som jag är, hade jag i en liten chokladbit i mitten. mamma gjorde 123 kakor med chokladkross i.  Nu ska vi äta lunch sedan blir det en tripp på stan. jag tror att jag har bestämt outfit för min bday, om jag hittar det jag söker vill säga. Återstår att se puss!

nik

två dagar

Spenderat min kväll hemma vid syskonen annas. Myst tillsammans med emma och sedan skrattat mig till tårar i oskars källare. Åkte med kroggänget i taxi till stan så att jag slapp gå hem. Ska nog försöka sova snart. ily

nik

Deuces

varit vid tandläkaren och borrat, är fortfarande borta i munnen och kan knappt prata. varit på stan med pappa, köpt lösnaglar, två oversize  linnen och två par jeans. Thank u. Trevligt att jag fick ge personalen något att skratta åt. Sedan gjorde jag sällskap medans pappa åt mat och nu är jag hemma. Väntar på mamma som slutar om en halvtimme, då ska vi åka direkt till affären och köpa mat. Jag måste tänka ut något nyttigt. Ikväll blir det bara hemmamys. Ska fixa mina naglar & lite annat. puss
nik


Då är ensamhet ett ord som inte finns

Kommit på att jag skall skriva ner det jag äter, för att ha bättre koll och inte småäta. Skall varva mellan shakes och ibland nyttig MAT. Snart blir det kaffe sedan invänta tandläkartid. Jag hatar det, men jag måste. Om det kunde sluta regna kanske man kunde ta en sväng på stan. Jag måste köpa något.

pw!

sett film och nu kom jag precis hem ifrån en powerwalk, dricker kvällsmat nu och ska snart möta tobias. Längtar efter en dusch och deckmode i sängen. puss godnatt

NIK

gaaaah...

Inte nog men att det börjar bli kallt ute, jag fick inte med mig något hem ifrån stan. Ingen klänning ville passa, ingen färg var rätt. Funderar starkt på att bojkotta detdär med klänning och köra på jeans. Men frågan är, vad satan i gatan jag skulle ha upptill. Jag hatar sånthär. Är på dåligt humör och äter ett äpple till kvällsmat. Jag vill ut och springa men musiken krånglar. Ska bädda ner mig och se på en film.

nik


suck

igår började jag att sakna massor utav fina saker, blev på deppmode. det är fortfarande lite så. Vissa saker som man tagit förgivet finns liksom inte där. Jag kan inte springa ner i källaren och skrika på rick att han är ett cp längre, för källaren är tom. Och isabella sveper inte cider på hp längre för hon finns inte kvar här. Ingen sebastian som kommer hit på fem minuter när jag behöver bli glad. Jag hoppas iallafall att det inte tar alldeles för lång tid innan vi ses igen.

Idag har jag promenerad hem, druckit en shake och druckit kaffe. Tänkte fixa med min ipod idag, har bara massa gammal musik och den ska bort, drygt att man inte kan ladda över ifrån spotify, eller så kanske jag bara borde köpa en jävla iphone. Men nu när man har en ipod så får man gå den jobbiga vägen, har inget annat för mig så, heej ituunes


Myskväll!

Hittade en kakbok jag fick utav mormor när jag fyllde arton, så tänkte att det var dags att använda den. Har bakat chokladbollar precis. Inte det svåraste men sist jag och tobias bakade gick något snett. Allt har gått perfekt hittils ska börja rulla snart. Sen ska jag blanda massor med jordgubbssaft och mysa med älskling.


Det är världens jobbigaste känsla att veta att ens bästa vän sitter flera mil ifrån en.
Vad gör du? hur mår du? När får jag se dig igen?
Det har alltid varit gångavstånd. Kom hem snart..


Onsdag

Vilken lycka, mitt älskade par vann paradise.

Imorse tog jag mig upp i tid, gjorde mig iordning sen gick jag till säve och mötte upp hanna, åt frukost i skolan medans hon bytte kläder hemma. Sen har vi spenderat dagen på stan. Kollat ut lite vad jag önskar mig och fikat. Riktigt mysig dag, tack för den.
Inte så värst kul på vägen hem när jag inser att jag inte har några nycklar, fick gå till mammas jobb och hämta hennes. Som tur var bjöd hon på lite fika och en pratstund. Nu är jag hemma, ligger här med värmekudde på magen, vilken vidrig smärta.

nik

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus