av kärlek

min mormor dog igår, min fina mormor. hon har alltid funnits där, varje jul, varje födelsedag och alltid bara varit där. och nu är hon inte där längre. jag vill ge henne all kärlek jag har, och jag vet att Gud tar väl hand om henne i himlen där hon hör hemma. älskar dig mumma.


kanske ska sova eller nåt

jaaa, jag säger ju att mitt dygn är fuckat! slutade jobba typ två efter en helveteskväll på jobbet, nu sitter vi hos mig och dricker vin. jag, madde, fredde och freddes kompis från tyskland! eller jag dricker faktiskt inte, för det finns bara rödvin! haha! imorgon ska jag soooova, och träffa sandris :) sen jobba :( zZzzZzzZz


blå

haha vilken jävla kväll igår, kommer inte ens ihåg att jag var ute... och efterfest hamnade man tydligen på flera mil utanför stan! men kul var det säkert! nu ligger jag och madde och dör i min soffa. ska nog inte göra så mycket idag, behöver vila lite!


living

godkväll! igår var jag i stockholm och kollade på magnus betnér med ida och annie, det var supermysigt! käkade på vapiano innan och det var namnam saft! åkte tåget hem vid elva, och det var också spännande, fick trevligt sällskap haha! dissade royal och gick hem till fredde och glodde på oz! sjukt bra serie btw! idag gick jag upp vid sex, vilket alltid är lika jävligt. har jobbat hela dagen, avslutade med att spela fussball med göran! (jag vann) nu har jag varit på systemet och köpt vin, ska dricka lite ikväll, jag är ju ledig imorgon så det är min helg :) nu ska jag sova en timme :)


mmmm

bläää, jag är jättebakis! var i västerås igår med grabbarna! drack en väldans massa alkohol, gick på pluto och kvällen slutade ganska tidigt, men kul som fan var det! idag har jag varit och lunchat med rick, mycket trevligt! åkte tillbaka till eskil vid tre typ. sandra plockade upp mig efter jobbet och nu har vi lagat mat och kollat film med jossan och gustaf :) jag vet inte riktigt vad som händer ikväll, kanske blir fest eller bara chill. time will tell.


puss


vasteras

hallå där! blev inte många timmar sömn inatt, kunde inte somna. lyckades slumra till vid sju ungefär, och gick upp halv nio. gick till sandra och gjorde mig i ordning, subway till frukost och sen jobbet. utbildning och sen massa annat fix. är hemma nu och ska sova lite tänkte jag, sen bär det av till västerås för en sjukt bra utekväll!! wäääh


isabella


natt

men hej! blev krogen igår efter jobbet, kom dit halv två och hann svepa fem cider, mycket duktigt! förklarade för bartendern att jag låg efter! han skrattade åt mig :) sandra hade kört all in med evange och superpackad, hon var så söt så och kommer inte ihåg någonting idag. det blev efterfest hos en emelie, det var mycket trevligt, men jag och madde var trötta båda två, så vi gick hem runt fyra. idag har jag legat i sängen hela dagen, tvingade mig upp en timme innan jobbet och duschade. jobbat hela kvällen med rasse, har varit jätteroligt. drog hem till richard och fredde efter jobbet med massa mat och nu är det dags att sova. natti på er :)


isabella


i hope no one heard that, cause if they did we're gonna b in some trouble

nikkis.blogg.se


gästinlägg

hej min fina bella med tanke på att du är ledig i helgen tycker jag att du kan komma ner hit till mig mvh  din nikki

kottonmoutht kings

glömde ju lägga upp bästa låten för tillfället




isabella

bästa

gjorde verkligen inget vettigt igår, men det är skönt det också. hängde med madde hela dagen, fikade med sandra och gustaf. sen drog jag hem till fredde och hängde där hela kvällen. idag har jag inte gjort nåt, legat och degat, kollat serier. nu tänkte jag städa min alkoliserade lägenhet och sen är det dags att dra till jobbet! jobbar natt i natt och imorgon också, sen är jag ledig fre, lör och sön, helt otroligt!! på måndag drar jag till stockholm, till ida och annie och ska gå på magnus betnér! ska bli aproligt!!



sötnötter


isabella

snaaaark

hallå, jag är sämst jag vet! men det händer inte så mycket just nu, jobbar ihjäl mig som vanligt! har gjort två fina tatueringar :) en för min kära mamma, hon är världens bästa. igår blev det royal sista 20 minuterna och sen efterfest hos mig, fett ovärt! har legat bakis hela dagen idag, inte gjort någonting vettigt! och ikväll vet jag inte heller vad jag ska göra..


sandris tatuerade sig också, faaan vad snygg den blev





isabella

Almost lovers always do

 

 

Det är med blandade känslor jag går fram och tillbaka i huset idag, jag finner ingen ro någonstans. Varför måste allt kännas? Jag har sagt det så många gånger förut, " ibland önskar jag att jag var en sån, som inte kände något alls"

 

Kaitlyn Rosenblum – Stereo Love (Edward Maya Acoustic Cover)

Coffey Anderson – All Ye - Acoustic

 


Trust issues?

"Hon vet ingenting om oss, hon vet inte ens om att jag funnits och hon håller dig om natten, så hårt att du inte kan fly"

 


Puss


Farsdag

Väntar på pizza och massa gott, pappa är tydligen mer bakis än vad jag och Rick brukar vara tillsammans! Pusspuss


If you seek Amy

Otrogen hit och dit efter lite sprit. Som någon jag känner väldigt väl skulle uttryckt det : standard.


I made up my mind, i ain't wasting no more time



Middag och vin med mina älskade, puss

No beef


Fika


Lördag


Raise the bar, hit me hard, play your cards


Nastyface why you lookin' at me?

 

 

 

Jessie J – Do It Like A Dude - Acoustic Version

 


Tacomys

 

Kina Grannis – Fast Car (feat. Kina Grannis)

Houman sebghati



nikkisabellas fanomazz, saknar puss nik


Puss

 

 

Loreen – Sober - Acoustic Version


Det kom ett slut, tillslut.

Aldrig mera där, aldrig mera vi
Det slog mig nyss att min trygghet kommer hinna försvinna innan jag ens hunnit blinka
För visst känns det i hjärtat när någon man älskar skall ta sig vidare i livet
Och jag vet hur det känns att vänta på dig, det var så tomt att man kände sig ensam överallt
Och det var så kallt på natten
Och det gjorde så ont att längta

och det känns som 2010  igen, förutom att du inte längre är min
Det känns så konstigt att jag inte längre kommer hänga hos dig
Att vi inte kommer se på scrubs till sex på morgonen
Att jag inte kommer vara påväg till dig, att jag inte kommer cykla hem ifrån dig. Att vi inte längre har en egen sida i sängen, att jag aldrig mer kommer vakna av ditt alarm och få väcka dig tre gånger, att jag aldrig mer kommer gråta för att du sårat mig, att du aldrig kommer vara arg för att jag varit elak. Jag kommer aldrig komma hem till ett bombnedslag av ölburkar efter en urspårad efterfest, jag kommer aldrig mer behöva undra vem som varit där

Vi har så mycket minnen där du och jag, känslan är konstig.


Men jag tror på det som säger Att det alltid finns en människa, som man aldrig någonsin kommer att släppa vad dom än gör emot en.
Jag skulle tro att du är en sån

För hur säger man egentligen hejdå till någon som man innerstinne älskar utav hela sitt hjärta men som orsakat så mycket smärta att man inte vet ut eller in? Samtidigt som man vill vara tillsammans. Jag har nog aldrig känt så komplicerade känslor.

Hejdå låter så hårt, det får mig att gråta
så vi säger att tiden utvisar vad som sker
och så lämnar vi det där.



Pusspuss

Hittade kärlek på stan

Så mycket för att gå in en snabbis och kolla hårfärg, men impuls är det nya och jag är nöjd! Puss

 

 

 

http://open.spotify.com/track/5Lc84RBslyBu4t11Uhj0Bo

Varning på stan, sjukling på g

Lite frisk luft skadar ju ej, stan först sen hämta sandie på dagis


I hope you have the time of your life

Well, before you go away
I'm gonna give you all that I can say
The truth is harder to amuse
But when you know it's wrong
You got to cut it loose

Remember what I said
Live, you don't have to look back
But if you ever do,
You know where I'm at

The thought of you to disappear
Shutting the door and walking out of here
To know there's something you must find
That I never had, believe me that I tried

Nov. 10, 2011


Godnatt

All teknik driver mig galen, har tydligen ett annat nummer av någon konstig anledning. Just my luck..


wait.. im not done

Fick denna skickad till mig, gillar att min JB hets tagits till nya nivåer. Behöver inte ens söka efter nytt själv, de serveras på silverfat. I like





nik

13.10

Ligger hemma i feber, tur man har världens finaste som sällskap!


2011-11-09


Det var inte igår


Maybe im hurt

.. ever thought about that?

You left me crying in the streets cause you didn't wanna deal with my drama, now you're begging on your knees for a piece of me, that's called karma

 

 

"you didn't understand what i could be,everything i was you couldn't see, let me ask you -how do you like me now?"

 

 


0:52

Afrojack & Steve Aoki – No Beef (feat. Miss Palmer) - Radio Edit

Drake




trust nobody

somnade med huvudvärk och vaknade med huvudsvärk. det kommer att bli en bra dag dethär. jag är ledig idag, ska gå sola med sandra snart om vi orkar kliva upp, sen ska vi gå till tatueringsstudion och snacka lite. ikväll vettefan vad som händer!


isabella


I hope you have the time of your life

Jag känner igen denhär känslan utav maktlöshet, Jag har känt det förut. Och precis som då, kunde jag bara stå vid sidan och se på, låta det hända. Jag kan inte förändra något, jag kan bara vara och se hur det slutar.

-deppmode-


Albin Gromer

Försökt att tala till mig, försökt att säga nånting till mig, kunde sluta tala till mig, för jag kunde inte höra nånting nej. Försökte ge ditt allt till mig, jag vände ryggen till och gav dig ingenting. Försökte ställa upp och va en vän men jag slutade försöka för jag kände ingenting. Vi har försökt så många gånger nu, gått om varann så många gånger nu, jag tror att det är dags att säga godnatt och somna om

Försöker tala till dig, lyssnar, men vill inget säg till mig, sluta tala till dig, för jag hör inte nånting ifrån dig och jag drömmer om dig nästan varje natt och varenda gång jag drömmer så är jag fast i dig, men jag säger godnatt och somnar om och ber för att du inte skall dyka upp igen

samtidigt så vet jag att när allting funkar bra  finns det inte någonannanstans jag vill va än med dig


But on the inside it feels like im dying

Kanske får sovsällskap, det hade varit något.det går inte så bra nu... Nu när du käkat din egna medicin kan man hoppas att du fattar godnatt


Söndagsmyser

Har varit på middag vid pappa sen blev jag kvar, hänger med rick och kollar ema. Imorgon är jag ledig och då skall jag mysa med älsklingshanna! Puss


hjärta


My excuse is that im Young

Har inte gjort många knop idag, käkat med familjen och softat. Räknar ner till ema's ikväll. Puss


godmorgon söndag

det är nästan för lätt att det inte ens är kul

real


15:14


Världens bästa bror är här!!



varför vara ledsen när man kan vara glad
vi hörs da

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Är så jävla lycklig idag. Love love love

fredagsfest!


:)


Happy

Godmorgon fredag, nu gäller det!


h a t e y o u


Trust Issues


fettt!!!!


2011-11-03

Behövdes lite mer positiva känslor så här kommer en : känslan när man slutar redan vid tolv på en torsdag och vetskapen om att man slutar tolv imorgon plus att ens älskade bror kommer till ön!! Där har vi lite bra känsla!!!puss


Allt det jag känner, som jag inte vill känna.




Känslor

När isa inte har tid med mig när jag behöver henne
När det är för långt avstånd mellan mig och henne
När jag saknar henne så mycket att det gör ont långt in i mitt hjärta

När man intalar sig själv att alla känslor kommer att försvinna bara man har huvudet någonannanstans
När man vill le men inte kan
När man ler även fast man vet att det ser falskt ut

När alla runt omkring, tycks vara lyckliga och man också vill känna så
När jag vill ringa dig men inte kan
När jag inte ens vet när du flyttar

Jag är förvirrad, dunkar världens högsta musik, sedan när allt blir tyst igen :

"Varför måste det vara så komplicerat när det egentligen är så lätt?"
När man försöker ha en bra dag.


2011-11-02

"At this moment there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just not facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil. Six billion people in the world, six billion souls. And sometimes.. all you need is one.”



"ha ha you are so fake, Barbie is jelous"

Blev just påmind om vilken liten värld vi lever i. Men vad gör man då? Bara skratta och gå vidare :) nu skall jag fortsätta jobba, skönt att tänka på annat! Bye


Music is my boyfriend


i'm just saying....

The shit you hear about me might be true but then again, it could be as fake as the bitch who told you




You must have lost you mf mind

They say he's good
I don't even care
just want to be alone



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus